View Full Version : ΠΣΚ πατριδογνωσία, κεφάλαιο 5: "10 λίμνες" (7/8-7-2012)
Νικος χρ.
01/07/2012, 20:44
περασαν οι μερες αντε να μετραμε αντιστροφα:D
rantanplan
01/07/2012, 20:48
τελικα ποιοι και ποσοι θα παμε?
γιατι μετα απο 202 ανουσια σπαμ την εχασα την μπαλα.....
Νικος χρ.
01/07/2012, 20:52
1 σελιδα φιλος εχει συμετοχες
rantanplan
01/07/2012, 21:01
1 σελιδα φιλος εχει συμετοχες
δεν νομιζω
Νικος χρ.
01/07/2012, 21:03
με δουλευεις?
9 συμετοχες +1 με ερωτηματικο.
Πρώτη σελίδα εννοεί Νίκο. Το πρώτο ποστ του npat έχει ενημερωθεί για τις συμμετοχές.
rantanplan
01/07/2012, 21:10
με δουλευεις?
καθολου.
απλα εχει να ενημερωθεί μέρες τώρα και τα παιδια εχουν μερες να ποσταρουν.
αρα καλό θα ειναι να πεσει μια επιβεβαίωση μήπως γινει και καμια καλη γκελα για ξενοδοχεία κλπ.
rantanplan
01/07/2012, 21:14
Πρώτη σελίδα εννοεί Νίκο. Το πρώτο ποστ του npat έχει ενημερωθεί για τις συμμετοχές.
μπορεις να με πεις μαλακα αλλα οχι και ηλίθιο
Τελευταία τροποποίηση από npat; 24/06/2012 στις 14:47.
Νικος χρ.
01/07/2012, 21:17
καθολου.
αρα καλό θα ειναι να πεσει μια επιβεβαίωση μήπως γινει και καμια καλη γκελα για ξενοδοχεία κλπ.
ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο.
rantanplan
01/07/2012, 21:19
ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο.
το ξερω αλλα ποιος ακουει εναν φτοχο και τιμιο περιπτερα........μονο εσυ σιντροφε.......:smokin:
καθολου.
Σωστός ο περιπτεράς!
Για να επιβεβαιωνουμε / ακυρώνουμε τις συμμετοχές, χωρίς ερωτηματικά και μαλακίες πλέον!
Επίσης πείτε αν είστε μέσα στην όποια μόντα (ΠΙΘΑΝΩΣ) να παίξει για hotel στην Θεσσαλονίκη ή αν έχετε δικιά σας καβάτζα και δεν σας νοιάζει...
Νικος χρ.
01/07/2012, 21:24
ετσι ετσι συναδελφικη αλυλλεγγυη!
(τα 2 κιλα μασ κανουν περιπου 3κιλα κεφτεδες δηλαδη καμια 50αρια σε αριθμο:lol:)
Νικος χρ.
01/07/2012, 21:27
Σωστός ο περιπτεράς!
Για να επιβεβαιωνουμε / ακυρώνουμε τις συμμετοχές, χωρίς ερωτηματικά και μαλακίες πλέον!
Επίσης πείτε αν είστε μέσα στην όποια μόντα (ΠΙΘΑΝΩΣ) να παίξει για hotel στην Θεσσαλονίκη ή αν έχετε δικιά σας καβάτζα και δεν σας νοιάζει...
συνεχιζω να θελω να δοκιμασω:lol:και μεσα για ομαδικο...hotel στην θεσσαλονικη.
Manalishi
01/07/2012, 22:59
Manalishi: Παρών, προτιμώ εναλλακτική διαδρομή απο Αθήνα για Θεσσαλονίκη, δεν έχω κανονίσει για hotel/διαμονή, όπου κανονίσετε να μείνετε, απλά υπολογίστε και εμένα(...και ενημερώστε με....:D )
Αναχώρηση ότι ώρα θέλετε Παρασκευή.
DimChios
02/07/2012, 08:28
δε μου παει η καρδια να το κανω αλλα αφου επιμενετε....
ακυρος εγω, δε "βγαινω" με τίποτα!
:sick:
Καλα να περασετε, με προσοχη και πολλες φωτο!
:wave2:
Πάλι θα τα ξαναλέμε; Σαλπάρουμε για την κρουαζιέρα αγαπητέ Μ.Ο. :D
Για το ξενοδοχείο αφού ψήνεστε όλοι για αυτό έχω προτείνει κάποια οπότε μέσα και σ αυτό.
Manalishi: Παρών, προτιμώ εναλλακτική διαδρομή απο Αθήνα για Θεσσαλονίκη, δεν έχω κανονίσει για hotel/διαμονή, όπου κανονίσετε να μείνετε, απλά υπολογίστε και εμένα(...και ενημερώστε με....:D )
+1 Τρεις κ σημερα!!
+2...Μια απο τα ιδια...:a10:
+1 !!!!!!!το περιμενω πως και πως.........όσον αφορά την διαμονή θα κάνω ένα τηλ. σε 4-5 διαφορετικά τόσο για την πρώτη αλλά και για την δεύτερη διαμονή να δω τι παίζει απο τιμές και διαθεσιμότητα.Από εκεί και πέρα θα έχω μαζί ακριβή διεύθυνση και το χάρτη για το καθένα και σε όποιος μας αρέσει πηγαίνουμε.....
+1 !!!!!!!το περιμενω πως και πως.........όσον αφορά την διαμονή θα κάνω ένα τηλ. σε 4-5 διαφορετικά τόσο για την πρώτη αλλά και για την δεύτερη διαμονή να δω τι παίζει απο τιμές και διαθεσιμότητα.Από εκεί και πέρα θα έχω μαζί ακριβή διεύθυνση και το χάρτη για το καθένα και σε όποιος μας αρέσει πηγαίνουμε.....
Καλό είναι αυτό. Κάντο. Καλό είναι μέχρι την Τετάρτη να ξέρουμε.
'Ασχετο , αλλά γιατί στο ανέβα αφού αποφασίσαμε για εναλλακτική μέσω καλαμπάκας δ πάμε να δούμε και την Λίμνη Πλαστήρα???Από δίπλα θα περάσουμε....κρίμα δεν είναι και αυτή??????????
Vstrommer71
02/07/2012, 12:31
Ρε μην κανετε λαλακιες,ελατε Στοκχολμη!10 λιμνες θα τις δειτε μεσα σε 40 χλμ,που να τρεχετε τωρα 600 χλμ για να δειτε τοσες στην Ελλαδα:bawl:
:bawl:Mακάρι να μπορουσαμε..................
'Ασχετο , αλλά γιατί στο ανέβα αφού αποφασίσαμε για εναλλακτική μέσω καλαμπάκας δ πάμε να δούμε και την Λίμνη Πλαστήρα???Από δίπλα θα περάσουμε....κρίμα δεν είναι και αυτή??????????
Βασικά γιατί έχουμε πάει πολλές φορές και γιατί θα μας καθυστερίσει ΑΡΚΕΤΑ! Μην το γαμήσουμε στα χιλιόμετρα και στην ταλαιπωρία ΚΑΙ την Παρασκευή.
Νικος χρ.
02/07/2012, 12:36
ετσι οπως το παμε μην απορησεις αν μας δεις!:lol:
Λοιπόν έχουμε και λέμε: όσον αφορά την πρώτη διαμονή μας στη Θεσσαλονίκη μετά απο σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο και μετά από αρκετά τηλέφωνα για να κάνω check σε διαθεσιμότητα και τιμές κατέληξα στα 2 παρακάτω ξενοδοχεία, τα οποία εφόσον δεν αλλάξει κατι με την διαθεσιμότητα μπορώ και Πέμπτη πρωί να τους κάνω μία κράτηση :
1)http://www.byzantio.com/gr/contact.php
με τιμή 65 euro με πρωινό για το τρίκλινο και 50 euro για το δίκλινο σε περίπτωση που χρειαστεί
με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης χώριςέξτρα κόστος
2)http://www.pefkahotel.gr/
με τιμή 68 euro Με πρωινό για το τρίκλινο
αντίστοιχα με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης χωρίς έξτρα κόστος.
Και τα 2 βρίσκονται μακριά από το κέντρο της πόλης.Το δεύτερο είναι στο Πανόραμα, ενώ το πρώτο πάνω στο περιφερειακό.Και τα 2 βολεύουν αρκετά.
Θα έχω μαζί εκτυπωμένους χάρτες και για τα 2 για να μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή.
όποιος έχει καλύτερη πρόταση ευπρόδεκτη.!!!!
Σειρά έχει η δεύτερη διαμονή....
Λοιπόν έχουμε και λέμε: όσον αφορά την πρώτη διαμονή μας στη Θεσσαλονίκη μετά απο σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο και μετά από αρκετά τηλέφωνα για να κάνω check σε διαθεσιμότητα και τιμές κατέληξα στα 2 παρακάτω ξενοδοχεία,
Μια χαρά είναι και τα δύο. Δεν χρειάζεται να το ψυρίζουμε και πάρα πολύ. Κάνε κράτηση / ειδοποίησέ τους καλύτερα από Τετάρτη πρωί. Κανονίζεις για όσους θα είναι στην λίστα συμμετοχών (στο πρώτο ποστ) χωρίς ερωτηματικό, την Τετάρτη το πρωί. Ο rantanplan θα είναι δύο άτομα (rantanplan + ένας φίλος).
Καλύτερα, αν γίνεται, κλείσε δίκλινα. Στα τρίκλινα συνήθως το ένα κρεβάτι είναι τύπου "ράντσο" ή κάτι τέτοιο και για 3 ευρώ διαφορά (ανά άτομο) δεν λέει. Βάλε αν θες ένα τρίκλινο αν βγαίνει περιτός ο αριθμός των ατόμων. Πες τους (αν γίνεται) να είναι με δύο κρεβάτια και όχι με διπλό.
Πρωϊνό πιθανώς να μην μπορέσουμε να πάρουμε εκεί, γιατί παίζει να φύγουμε πριν ανοίξει η τραπεζαρία. Δεν πειράζει όπως και να 'χει.
Αυτά...
:beer:
Πρωϊνό πιθανώς να μην μπορέσουμε να πάρουμε εκεί, γιατί παίζει να φύγουμε πριν ανοίξει η τραπεζαρία. Δεν πειράζει όπως και να 'χει.
Αυτά...
:(
....!
Cpt. Haddock
02/07/2012, 13:11
Μην είστε μ@λακες και πληρώσετε τζαμπα πρωινό. Μόλις χαραξει, στον Θείο Βανια απεναντι απο το σταθΙμο για ζεστη μπουγάτσα (με κρεμα)
το πρωινό έτσι και αλλιώς είναι στην τιμή δεν το πληρώνουμέ έξτρα.Πάντως εγώ χωρίς πρωινό μαμ δεν κουνιέμαι!!!!!!!!!!!!!
οπότε περιμένω μέχρι και Τετάρτη για σίγουρες συμμετοχές.Αντε για να δηλώνουμε σιγά σιγά!!!
fantacid
02/07/2012, 13:55
Μην είστε μ@λακες και πληρώσετε τζαμπα πρωινό. Μόλις χαραξει, στον Θείο Βανια απεναντι απο το σταθΙμο για ζεστη μπουγάτσα (με κρεμα)
καλα ρε αντι να σε πανε για κανα πατσα να στρωσει το αντερακι σου μετα τις αγριες νυχτες πειρξ της μυρσινης για μπουγατσα στο σταθμο σε πηγαιναν?????
αρε λιακο νομιζω οτι σε εχουν ριξει οι αληταμπουρες μας!!!!!
chr1s_86
02/07/2012, 16:34
Επιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου.
rantanplan
02/07/2012, 18:40
1)http://www.byzantio.com/gr/contact.php
με τιμή 65 euro με πρωινό για το τρίκλινο και 50 euro για το δίκλινο σε περίπτωση που χρειαστεί
με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης χώριςέξτρα κόστος
μια χαρά όλα καλά φαίνονται θέλω ένα τρίκλινο με θέα για εμένα τον κρις και το φιλαράκι που θα μας ακολουθήσει.
Αυτό θα το προτιμουσα και εγώ με 1000. Αμαρτία να πάμε στην μπουγατσούπολη και να μην φάμε μπουγάτσα. Τέλος πάντων... όπως μας βγει το πρόγραμμα, δεν είναι θέμα.
Cpt. Haddock
02/07/2012, 20:08
καλα ρε αντι να σε πανε για κανα πατσα να στρωσει το αντερακι σου μετα τις αγριες νυχτες πειρξ της μυρσινης για μπουγατσα στο σταθμο σε πηγαιναν?????
Πέστα ρε Αλεξ... :(
DimChios
03/07/2012, 08:40
για πατσα πανε οι αντρες ρε Αλεξ!
:smokin:
Και ο Πακετανιος αλλωστε ειναι πολυ μπουρζουας για να παει να μπλεξει σε τετοια χαμαιτυπεια με κακες παρεες! :smokin:
DimChios
03/07/2012, 08:50
Και ο Πακετανιος αλλωστε ειναι πολυ μπουρζουας για να παει να μπλεξει σε τετοια χαμαιτυπεια με κακες παρεες! :smokin:
οι κακες παρεες δεν ειναι κακο και τις αντεχει!
Το να παει σε ενα τετοιο μαγαζι και να ζητησει σκαλοπινια αλα κρεμ (στην καλυτερη) δε το αντεχει ουτε ο Μαμαλακης!
:lol:
ας μη τον αγαπουσα ομως τοσο και ειχα κι αλλα να πω... :kiss:
Καλημέρα παίδες!!!!Νεότερα από την δεύτερη διαμονή στα Γιάννενα.
Αντίστοιχα μετά απο τηλ και σχετικές αναζητήσεις κατέληξξα σε αυτό
http://www.dovitelhotel.gr/portal.php?action=hotel_ioannina_hotel_ioannina_hotel_ioanina_hotels_ioanina_boutique_butique_dovite l_spa_conference_giannena_gianena_epirus_perama_cave_location&language=GR (πολύ χλίδα μιλάμε, έτσι φαίνεται...)
με 45 ευρώ το δίκλινο με πρωινό μπουφέ (npat,κάνε τα κουμάντα σου και κάτσε να φάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), μας κάνει τιμούλα η κοπέλιά γιατί θα ήμαστε 10 μαντραχαλοι με τα μοτοσακά μας, μου είπε.......
Βρίσκεται στην περιοχή του Περάματος για όποιον γνωρίζει.Εννοείται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Θεωρώντας ότι η τίμη είναι πολύ καλή έκανα ήδη μία κράτηση για 5 δίκλινα, κάνοντας απλά μία επιβεβαίωση αύριο για τυχόν αλλαγές κτλ.
Οκ μέχρι στιγμής????
Cpt. Haddock
03/07/2012, 09:00
Εσυ ασε τις παπαριες και πάρε κανενα μηχανακι να πηγαινεις βόλτες... :smokin:
(τι; πήρες; :look: )
Ναι, μιλησε κι ο προλετάριος. Προσεξε, ξέρω πού μενεις... :smokin:
Στο Πέραμα μια χαρα ειναι το ξενοδοχείο γιατι δε θα μπλεξετε με κινηση στα Γιαννενα στο εμπα και στο εβγα. Ακομα και προς Κουτσελιο να φυγετε καντε το γυρο της λιμνης.
DimChios
03/07/2012, 09:11
Εσυ ασε τις παπαριες και πάρε κανενα μηχανακι να πηγαινεις βόλτες... :smokin:
(τι; πήρες; :look: )
Πηρα ρε συ! Τωρα μαζευω λεφτα για βενζινες! :lol:
Ον τόπικ τωρα... ρε Παπ, εσυ τι θα κανεις? το ψηνουμε να παμε? εστω και με ενα μοτο... Εχουμε καμια ακρη να φεσωσουμε την Εφορια? :rolleyes: :cry:
http://www.dovitelhotel.gr/portal.php?action=hotel_ioannina_hotel_ioannina_hotel_ioanina_hotels_ioanina_boutique_butique_dovite l_spa_conference_giannena_gianena_epirus_perama_cave_location&language=GR (πολύ χλίδα μιλάμε, έτσι φαίνεται...)
με 45 ευρώ το δίκλινο με πρωινό μπουφέ (npat,κάνε τα κουμάντα σου και κάτσε να φάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), μας κάνει τιμούλα η κοπέλιά γιατί θα ήμαστε 10 μαντραχαλοι με τα μοτοσακά μας, μου είπε.......
Βρίσκεται στην περιοχή του Περάματος για όποιον γνωρίζει.Εννοείται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Θεωρώντας ότι η τίμη είναι πολύ καλή έκανα ήδη μία κράτηση για 5 δίκλινα, κάνοντας απλά μία επιβεβαίωση αύριο για τυχόν αλλαγές κτλ.
Οκ μέχρι στιγμής????
Ωραιος! :beer:
Νικος χρ.
03/07/2012, 10:33
ειναι καποιες γ@μημενες φορες που ολα γ@μιουνται και γινονται πραγματα που δεν γινονται με τιποτα..συγνωμη παιδια αλλα δυστηχως ακυρος.καλα να περασετε
Manalishi
03/07/2012, 10:35
@peter86: οκ και απο μένα
kakricas
03/07/2012, 12:43
eimai mesa kai ego paidia me xekinima paraskeui proi apo athina (mac -bp meta ta prota diodia)Ean thelete mporoume na pame kai apo ai gianni rosso kai meta na paroume to karavaki apo agiokampo-glifa glitonontas ta 200km ethnikis mexri lamia.oti thelei i parea omos...
Οκ μέχρι στιγμής????
ok κ απο μενα :beer:
ειναι καποιες γ@μημενες φορες που ολα γ@μιουνται και γινονται πραγματα που δεν γινονται με τιποτα..συγνωμη παιδια αλλα δυστηχως ακυρος.καλα να περασετε
κρίμα Νικόλα!!!!ελπίζω να μην ειναι κάτι σοβαρο!!!!Εσύ να είσαι καλά!!!
Τώρα, χωρίςτον Νίκο ήμαστε 9 άτομα. pyrotexnourgos είσαι μέσα???κάνε μία επιβεβαίωση μέχρι αύριο για να ξέρουμε τι μας γίνεται.με τι Moto είσαι???
+2. Οk & απο μενα...(και για Παρασκευη πρωι...):vroum:
kakricas
03/07/2012, 16:15
ego eimai me KTM superduke kai epivevaiono oti eimai mesa gia tin voltara.
Οκ μέχρι στιγμής????
Αρχοντικά πράγματα! Καλά έκανες και το έκλεισες. Μια χαρά είναι στο Πέραμα. Λογικά θα έχει και θέα τη λίμνη.
παίδες, βάλτε και 'μένα μέσα.
δίνω παρασκευή πρωί μάθημα οπότε υπολογίζω να είμαι free μεταξύ 11:00-12:00 (ίσως και πιο πριν). απλά επειδή δε θέλω να κρεμάσω τους πρωινούς και να τους κάνω να ξεκινήσουν "καθυστερημένα" όποιος έχει μείνει από αυτούς που δεν θα φύγουν πρωί ας ενημερώσει για ώρα-διαδρομή! διαφορετικά τρέχω για καλαμπάκα για το να προλάβω το πρώτο γκρουπ
παίδες, βάλτε και 'μένα μέσα.
δίνω παρασκευή πρωί μάθημα οπότε υπολογίζω να είμαι free μεταξύ 11:00-12:00 (ίσως και πιο πριν). απλά επειδή δε θέλω να κρεμάσω τους πρωινούς και να τους κάνω να ξεκινήσουν "καθυστερημένα" όποιος έχει μείνει από αυτούς που δεν θα φύγουν πρωί ας ενημερώσει για ώρα-διαδρομή! διαφορετικά τρέχω για καλαμπάκα για το να προλάβω το πρώτο γκρουπ
Με τι μηχανάκι θα έρθεις?
Με τι μηχανάκι θα έρθεις?
z750. δεν θέλω σχόλια για τον κ@λο μου! χαχα
edit: τι ειναι το ηθ?
edit: τι ειναι το ηθ?
Hotel Θεσ/νίκη
rantanplan
03/07/2012, 18:48
όσοι είμαστε απο αθηνα δεν μαζευόμαστε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126457 την τετάρτη το βράδυ κατα της 10:00μ.μ.μ να τα πούμε απο κοντα να γνωριστούμε και με όσους δεν γνωριζόμαστε να σπάσουμε και τον πάγο με τον παγοκοθτη να ποιούμε και την πρώτη μπύρα να πούμε και μερικές λεπτομέρειες κλπ......???
όσοι είμαστε απο αθηνα δεν μαζευόμαστε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126457 την τετάρτη το βράδυ κατα της 10:00μ.μ.μ να τα πούμε απο κοντα να γνωριστούμε και με όσους δεν γνωριζόμαστε να σπάσουμε και τον πάγο με τον παγοκοθτη να ποιούμε και την πρώτη μπύρα να πούμε και μερικές λεπτομέρειες κλπ......???
Εγώ άνευ απροόπτου θα έρθω.
chr1s_86
03/07/2012, 19:10
Ναι, τα λέμε εκεί :beer:
καλη ιδεα.+1:beer:
xλωμό για την αυριανή συναντηση.Για να έχω free την παρασκευή ''μπούκωσα'' την Τετάρτη και Πέμπτη.Θα ενημερώσω αν αλλάξει κάτι,μπορεί και να μου βγει...
Τώρα, όσον αφορά την διαμονή μέχρι στιγμής ήμαστε 12 άτομα, δηλαδή 6 δίκλινα.Αύριο το μεσημεράκι θα κάνω τηλεφωνική κράτηση στα ξενοδοχεία ελπίζωντας να μην έχει αλλάξει κάτι με την διαθεσιμότητα.Θα περίμενω μέχρι και το μεσημέρι μπας και εμφανιστεί καμία καινούργια συμμετοχή.
Από εκεί και πέρα εννοείται πως οποίοδήποτε αποφασίσει τελευταία στιγμή (παρασκεύη ξημερώματα π.χ) είναι ευπροδέκτος και στην χειρότερη που δεν θα υπάρξουν άλλα δωμάτια (πράγμα δύσκολο για την συγκεκριμμένη περίοδο) όλο και κάπως θα βολευτούμε (βλέπε ράντζο..........):wave2:
Manalishi
04/07/2012, 00:18
Οκ για Τετάρτη.
Νικος χρ.
04/07/2012, 04:54
peter kai npat ενα τηλ με π.μ εαν γινεται μηπως και καταφερω κι ερθω εστω και σαββατο απογευμα.
Μαλλον θα ερθω...
θα ειναι κανεις κ πριν τις 10? κατα τις 9.30 δλδ?
rantanplan
04/07/2012, 11:45
θα ειναι κανεις κ πριν τις 10? κατα τις 9.30 δλδ?
ολο και καποιος θα ειναι μην μασας.
Έγινε η κράτηση για το ξενοδοχείο στην Θεσσαλονική.
Η διαμονή μας θα γίνει εδώ http://www.byzantio.com/gr/contact.php με 50 ευρώ το δίκλινο με πρωινο (συνεννοήθηκα με την κοπέλα και για πρωινο πριν τις 07.00 που είναι κανονικά ,θα τα δούμε και εκεί με το καλό που θα φτάσουμε).
το ξενοδοχείο βρίσκεται 10χλμ. μετά το διόδια των Μαλγάρων.Ακολουθούμε πορεία προς Χαλκιδική όπως μου είπε η κοπελιά στο τηλ, και μετά βγαίνουμε στην έξοδο για το νοσοκομείο 424.μετά υπάρχουν ταμπέλες για το ξενοδοχείο.
Μας βολεύει παρα πολύ και για την πρωινή μας αναχώρηση σύνφωνα με τον χάρτη που έχει ανεβάσει ο npat.
Σειρά έχει η δέυτερη διαμονή :wave2:
ξενοδοχείο βρίσκεται 10χλμ. μετά το διόδια των Μαλγάρων.Ακολουθούμε πορεία προς Χαλκιδική όπως μου είπε η κοπελιά στο τηλ, και μετά βγαίνουμε στην έξοδο για το νοσοκομείο 424.
δλδ δ εχει μπυρα βαλαωριτου?!:lol:
Έγινε η κράτηση για το ξενοδοχείο στην Θεσσαλονική.
............. (συνεννοήθηκα με την κοπέλα και για πρωινο πριν τις 07.00 που είναι κανονικά ,θα τα δούμε και εκεί με το καλό που θα φτάσουμε).
.................. :wave2:
Πάντως εσύ μετά από τόσες συνεννοήσεις με την "κοπέλα" μπορεί να μην κοιμηθείς αλλά θα "φας" καλά πιστεύω.
χαχαχαχαχα
:D:D
Τες πα σόρυ για το σπαμ, αλλά ήθελα να κάνω και μια ερώτηση κι έτσι θα έγραφα που θα έγραφα, έγραψα και δυο λαλακίες.
Το λοιπόν αν, λέω αν αποφασίσει κάποιος εκ Πατρών να σας συναντήσει την Κυριακή και να πιούμε όλοι μαζί έναν καφέ, που θα βόλευε να γίνει αυτό???
Να έχετε λίγο χρόνο κι όχι να σας κυνηγάμε στα βουνά και στα λαγκάδια. Ίσως κι αυτό θα εξαρτηθεί από το τι ώρα θα γίνει η συνάντηση να μπορέσω να σας ακολουθήσω μέχρι Ναύπακτο.
Για πείτε οι τοπογράφοι!!!!!!!!!
Έγινε και η κράτηση για τη δέυτερη μας διαμονή (κοντά) στα Γιάννενα.
Η διαμονή μας θα γίνει εδώ http://www.dovitelhotel.gr/ με 45 ευρώ το δίκλινο με πρωινό.Το ξενοδοχείο βρίσκεται μεσα στο Πέραμα το όποίο απέχει 3-4 χλμ από το κέντρο στα Γιάννενα.Είναι πολύ εύκολο να το βρούμε έτσι όπως θα κατεβαίνουμε από το Καλπάκι.
Τέλος και με τα ξενοδοχεία.:wave2:
Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία είναι για 6 δίκλινα με 2 μόνο κρεβάτια αυστηρά το καθένα !!!! Όποιο 'ζεύγαρι' ενδιαφέρεται για διπλό κρεβάτι ας ενημερώσει εγκαίρως.........................
Πάντως εσύ μετά από τόσες συνεννοήσεις με την "κοπέλα" μπορεί να μην κοιμηθείς αλλά θα "φας" καλά πιστεύω.
χαχαχαχαχα
:D:D
Τες πα σόρυ για το σπαμ, αλλά ήθελα να κάνω και μια ερώτηση κι έτσι θα έγραφα που θα έγραφα, έγραψα και δυο λαλακίες.
Το λοιπόν αν, λέω αν αποφασίσει κάποιος εκ Πατρών να σας συναντήσει την Κυριακή και να πιούμε όλοι μαζί έναν καφέ, που θα βόλευε να γίνει αυτό???
Να έχετε λίγο χρόνο κι όχι να σας κυνηγάμε στα βουνά και στα λαγκάδια. Ίσως κι αυτό θα εξαρτηθεί από το τι ώρα θα γίνει η συνάντηση να μπορέσω να σας ακολουθήσω μέχρι Ναύπακτο.
Να μην έχω και γω ένα κέρδος?????μια χαρά ακουγόταν από το τηλ. πάντως για να δουμε..... (Νίκη τη λένε, το έμαθα.....)
Για τον καφέ που ρωτάς θα απαντήσει ο Npat. λογικά κάπου μεταξύ λίμνης Κρεμαστών και Τριχωνίδας
Cpt. Haddock
04/07/2012, 13:32
Γαμιέστε (ασάλιωτα) όλοι σας... :mad:
Επαναληψις, μητηρ μαθησεως :a023:
δλδ δ εχει μπυρα βαλαωριτου?!:lol:
ίσως πιο μετά.........ποιος ξέρει...:wave2:
Υπάρχει μια πιθανότητα να παρεκκλίνουμε της αρχικής διαδρομής την δεύτερη μέρα, και μετά το Προυσό, να το κόψουμε προς τα πάνω (προς Καρπενήσι) και από εκεί να γυρίσουμε μέσω της "καλής" εθνικής και όχι από Πάτρα - Κόρινθο. Αυτό πάντως ΔΕΝ είναι το πιο πιθανό.
Αν ΔΕΝ κάνουμε την παραπάνω μόντα (το πιθανότερο) τότε θα μπορούσαμε να βρεθούμε κάπου μεταξύ Προυσού και Ναυπάκτου (εκτός να θες να πας ακόμα παραπέρα). Ένα καλό σημείο είναι κοντά στη Γέφυρα Μπανιά όπου αν θυμάμαι καλά είναι ωραίο μέρος για στάση για καφεδάκι.
................
Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία είναι για 6 δίκλινα με 2 μόνο κρεβάτια αυστηρά το καθένα !!!! Όποιο 'ζεύγαρι' ενδιαφέρεται για διπλό κρεβάτι ας ενημερώσει εγκαίρως.........................
χαχαχαχαχαχα Χρωστάς μια Μύθος, ένα K/B και πιθανά ένα monitor
Υπάρχει μια πιθανότητα να παρεκκλίνουμε της αρχικής διαδρομής την δεύτερη μέρα, και μετά το Προυσό, να το κόψουμε προς τα πάνω (προς Καρπενήσι) και από εκεί να γυρίσουμε μέσω της "καλής" εθνικής και όχι από Πάτρα - Κόρινθο. Αυτό πάντως ΔΕΝ είναι το πιο πιθανό.
Αν ΔΕΝ κάνουμε την παραπάνω μόντα (το πιθανότερο) τότε θα μπορούσαμε να βρεθούμε κάπου μεταξύ Προυσού και Ναυπάκτου (εκτός να θες να πας ακόμα παραπέρα). Ένα καλό σημείο είναι κοντά στη Γέφυρα Μπανιά όπου αν θυμάμαι καλά είναι ωραίο μέρος για στάση για καφεδάκι.
Πότε θα ξέρετε στα σίγουρα, μην τραβιέμαι σα παν και πιώ καφέ μόνος μου?????
Πότε θα ξέρετε στα σίγουρα, μην τραβιέμαι σα παν και πιώ καφέ μόνος μου?????
SMS την Κυριακή το πρωί. Δυστυχώς αυτές είναι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Αν έχεις το κινητό μου, στείλε μου ένα μήνυμα την Κυριακή (αν ξυπνήσεις με όρεξη) και θα σου απαντήσω ανάλογα τι αποφασίσαμε. Αν τελικά πάμε από εκεί, λογικά θα είμαστε κοντά το απογευματάκι.
gixxerpap
04/07/2012, 14:29
και όπως είπε και ένας μεγάλος φιλόσοφος:
γαμιέστε (ασάλιωτα) όλοι σας!
μιας και χθες με πιάσανε τα κουβαρνταλίκια και μοίρασα 2 χιλιάρικα κάπου στην αττική οδό, μηδενίστηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής. Next time!;)
SMS την Κυριακή το πρωί. Δυστυχώς αυτές είναι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Αν έχεις το κινητό μου, στείλε μου ένα μήνυμα την Κυριακή (αν ξυπνήσεις με όρεξη) και θα σου απαντήσω ανάλογα τι αποφασίσαμε. Αν τελικά πάμε από εκεί, λογικά θα είμαστε κοντά το απογευματάκι.
οκ Νικόλα, το τηλέφωνό σου το έχω, οπότε θα μιλήσουμε.
@
gixxerpap
:eyepop::eyepop:
DimChios
04/07/2012, 14:43
μιας και χθες με πιάσανε τα κουβαρνταλίκια και μοίρασα 2 χιλιάρικα κάπου στην αττική οδό, μηδενίστηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής. Next time!;)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΛΑΚΑ
:moutza:
Φιλικα :a33:
Πίκρα ρε Γιώργη! Ανοιχτό tankbag ε? Το έχω πάθει και εγώ, αλλά με κανά πενηντάρικο...
DimChios
04/07/2012, 14:48
Πίκρα ρε Γιώργη! Ανοιχτό tankbag ε? Το έχω πάθει και εγώ, αλλά με κανά πενηντάρικο...
ενας Παπ αγαπητε Νικο ποτε δεν την παταει ετσι απλα!
Η την κανει τη μλκια ή οχι!:cry:
chr1s_86
04/07/2012, 14:54
:uplate::(:(
Οχι ρε γμτ......:(
Νομιζω οτι εσπασε αρκετος παγος εχθες το βραδυ,ευχαριστω τους npat k pap για το σχεδον διωρο θεωριτικο-πρακτικο σεμιναριο περι αναρτησεων,ευχομαι να μαθω περισσοτερα κατα την διαρκεια του ταξιδιου!!
Καλα να περασουμε ολοι!!
ΥΓ:Μιας κ απ'οτι ειδα καποιες ωρες δινει βροχη σε καποιες περιοχες που θα τριγυρναμε κ με αφορμη αυτο,αρχιζω να φτιαχνω κεφαλι σιγα σιγα!
http://www.youtube.com/watch?v=n-SpyO6bcwc
Περασαν οι μερες! Τα λεμε αυριο...!:beer:
Νομιζω οτι εσπασε αρκετος παγος εχθες το βραδυ,ευχαριστω τους npat k pap για το σχεδον διωρο θεωριτικο-πρακτικο σεμιναριο περι αναρτησεων,ευχομαι να μαθω περισσοτερα κατα την διαρκεια του ταξιδιου!!
Καλα να περασουμε ολοι!!
ΥΓ:Μιας κ απ'οτι ειδα καποιες ωρες δινει βροχη σε καποιες περιοχες που θα τριγυρναμε κ με αφορμη αυτο,αρχιζω να φτιαχνω κεφαλι σιγα σιγα!
http://www.youtube.com/watch?v=n-SpyO6bcwc
Αν θες παντως ανταλλαζουμε μηχανακια οχι τπτ αλλο για να συνηθισεις και το βαρος του δικου σου! :p
Αφου παντως δε θα μπορεσουμε να δοκιμασουμε τα ελατηρια οπως πρεπει τουλαχιστον θα κανω acceptance test στην MRA που εφτασε σημερα :D
spyrakos35
05/07/2012, 14:01
να ξέρετε οτι δεν ζηλεύουμε καθόλου και όπως είπε και μία άλλη ψυχή....
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ μουνάκια:beer:
Αν θες παντως ανταλλαζουμε μηχανακια οχι τπτ αλλο για να συνηθισεις και το βαρος του δικου σου! :p
Αφου παντως δε θα μπορεσουμε να δοκιμασουμε τα ελατηρια οπως πρεπει τουλαχιστον θα κανω acceptance test στην MRA που εφτασε σημερα :D
Κανε οτι πρεπει να κανεις,εξαλλου οι εισηγητες σου ειπαν τη γνωμη τους.:)
Ενα ακομα κ σας αφηνω με τις μουσικες εμπνευσεις μου μεσημεριατικα.
http://www.youtube.com/watch?v=Iv7Ac_E9Tmo
Κανε οτι πρεπει να κανεις,εξαλλου οι εισηγητες σου ειπαν τη γνωμη τους.:)
Δεν το καταφερα σημερα γιατι δυστυχως δεν το προλαβαινε σημερα ο μαστορας! :( θα παω ομως ξανα απο Δευτερα ειδα οτι το πηρε ζεστα και φανηκε να θελει να κανει σωστη δουλεια εξ αρχης :thumbsup:
Πείτε ρε σεις και σε μενα τι είπατε χτες!!!!Καμία εξέλιξη για την εκδρομή???
Εχει γα@@@@@ ο Δίας σήμερα , αν δε προλάβω να μπω ξανα , τα λεμε το πρωι στα Mac...Aδιάβροχα να έχετε μαζί ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4h6DWE6C9HY
Ενα που κολλαει στο κλιμα!
rantanplan
05/07/2012, 16:28
Ichigo το πρωη θα φύγεις τελικα?
Ναι δεν υπαρχει λογος να φυγω και αργοτερα καθως δεν γινεται να συγυρισω το μπροστινο ουτε αυριο :(
Ναι δεν υπαρχει λογος να φυγω και αργοτερα καθως δεν γινεται να συγυρισω το μπροστινο ουτε αυριο :(
Εγώ πάντως, με μπροστινό σε αυτήν την κατάσταση θα το σκεφτόμουν πολύ να έρθω.
Κάνε βέβαια ότι καταλαβαίνεις, αλλά αν αποφασίσεις να 'ρθεις: ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
kakricas
05/07/2012, 19:29
Paidia aurio 10 mac-bp??
Υπενθυμίζω τα ραντεβού μας:
- Παρασκευή 6/7 ΠΡΩΙ: Στα ΜακΝτόναλντς της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας (λίγο μετά τα διόδια Καπανδριτίου). Συνάντηση στις 08:30. Αναχώρηση 09:00
- Σάββατο 7/7: Hotel Βυζάντιο (http://www.byzantio.com/gr/contact.php) στην Θεσσαλονίκη. Χάρτης εδώ. (http://goo.gl/maps/ysQX). Αναχώρηση στις 07:00
(έχει ενημερωθεί σχετικά και το πρώτο ποστ)
kakricas
05/07/2012, 19:54
Ta leme to proi stis 8:30 me 9!
amyroukai
05/07/2012, 21:19
Καλα να περασετε, περιμενω πως κ πως φωτογραφιες εντυπωσεις κλπ και με την πρωτη εΦκΕρια θα το κανω να μου φυγει το αχτι...