Σύνδεση

View Full Version : ΠΣΚ πατριδογνωσία, κεφάλαιο 5: "10 λίμνες" (7/8-7-2012)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6]

rantanplan
10/07/2012, 22:16
ΤΕΛΟΣ απο εμένα.
ευχαριστώ τους πάντες για την ωραία βόλτα που κάναμε.
χάρηκα πολύ για το ωραίο παρεακι που είχαμε,χάρηκα πολύ για τα νεα ατομα που γνώρισα και ευελπιστώ να τα ξαναπούμε και πάλη στην επόμενη ΠΣΚ μέχρι τοτε καλά να περνάμε και

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ

:beer::beer::beer:

npat
10/07/2012, 22:50
... και πάλη στην επόμενη ΠΣΚ ...

Δίκιο έχεις ρε Νικόλα! Η ΠΣΚ είναι πάλη! Πάλη ενάντια στο χρόνο, στα χιλιόμετρα, στην κούραση, στην αδράνεια, στην ανασφάλεια. Πάνω απ' όλα, είναι πάλη ενάντια στην μαλακία που μας θέλει κλεισμένους στα σπίτια μας.

Μετρήστε μέχρι που σας παίρνει, φορτώστε τα μηχανάκια σας και ταξιδέψτε! Οι καιροί προβλέπονται όλο και πιο δύσκολοι (το 'χουν αυτό οι πούστηδες), τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω, οπότε ότι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα...

Μέχρι την επόμενη ΠΣΚ, ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον (ακόμη και αν αυτό μας βγάζει περιπαιχτικά τη γλώσσα).

Φιλούμπες κι από μένα!

peter86
11/07/2012, 00:59
Τα σχόλια δικά σας....

rantanplan
11/07/2012, 03:19
Τα σχόλια δικά σας....

παντος δεν ειναι λαδια.......:D

Manalishi
11/07/2012, 08:32
τελικά είχες δίκιο το tdm παει καλα.....
264034

ναι ρε φιλε σου ειπα απο την αρχη,το μηχανάκι ειναι ΕΝΑ TDM.....
264036

Δεν αποδέχομαι την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παρουσιάζω την σωστή και αληθή ροή της συζήτησης....

264048

peter86
11/07/2012, 08:53
παντος δεν ειναι λαδια.......:D

έλα ρε, μη το χαλάς.....

Manalishi
11/07/2012, 08:54
Rantanplan, μάλλον δεν θυμάσαι καλά....

264049

264050

Cpt. Haddock
11/07/2012, 08:57
Επειδη δε βαζετε μυαλο...

Γαμιεστε όλοι σας :beer::beer::beer:

(αντε και με λιγο σαλιο αυτη τη φορα :lol: )

υ.γ. Νικολαε, σου εχω ετοιμο και το επομενο θεμα της ΠΣΚ

sapila racing
11/07/2012, 09:12
Πολύ ωραίες φωτό, μπράβο σας ρε παιδιά που πατε τέτοιες βόλτες. :beer:

Οι λεζάντες του Manalishi όλα τα λεφτά! :lol:

DimChios
11/07/2012, 09:14
Rantanplan, μάλλον δεν θυμάσαι καλά....

264049

264050

τσιου και στα μουτρα σου ρε

DimChios
11/07/2012, 09:15

ρε ασταδιαλα κι εσυ να πουμε! :mad:

Cpt. Haddock
11/07/2012, 09:25
ρε ασταδιαλα κι εσυ να πουμε! :mad:

Γιατι, ποιος σου ειπε οτι θα παω εγω? :lol:

npat
11/07/2012, 09:28

Για λέγε... (με π.μ. αν θες να διατηρήσεις το σασπενς ή και χύμα αν γουστάρεις)

DimChios
11/07/2012, 11:29
Γιατι, ποιος σου ειπε οτι θα παω εγω? :lol:

[vegaskitty mode on]εταιρων εκαταιροθεν![mode off]

:uplate:

:bawl:

spyro
11/07/2012, 11:55
καμια φωτο θα βάλετε?

:smokin:

ευγε παίδες

και του χρόνου με το καλό αλλά να μαι και εγώ, γιατι δε παλευεται να χάνεις τέτοιες διαδρομές

antsoar
11/07/2012, 15:52
Πάνω απ' όλα, είναι πάλη ενάντια στην μαλακία που μας θέλει κλεισμένους στα σπίτια μας.

Μετρήστε μέχρι που σας παίρνει, φορτώστε τα μηχανάκια σας και ταξιδέψτε! Οι καιροί προβλέπονται όλο και πιο δύσκολοι (το 'χουν αυτό οι πούστηδες), τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω, οπότε ότι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα...

Αυτό! ότι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία. :a013:

MG-KTiNoS
11/07/2012, 21:42
Πάντα μου άρεσε να διαβάζω τέτοια ταξιδιωτικά.
Ίσως γιατί μου δίνει γούστο εν τέλει να βλέπω ανθρώπους να κάνουν και κάτι με τα μηχανάκια τους κι όχι μόνο να απολαμβάνουν την ιδιοκτησία…

peter86
11/07/2012, 23:43
:beer:

arhs
12/07/2012, 02:40
πιστευα οτι επειδη εχω καταφερει να φτασω με την παπια μεχρι το χωριο (μολαους κοντα) με στασεις μονο για βενζινη ή οτι πηγαινοντας προσφατα με το z παλι απο το χωριο μεχρι τα γιαννενα με μια κ μονο σταση οτι τελικα αυτη η σιδηροκωλη ηταν στα μετρα μου. οκ, οντας ατομο που δε θελω να "φορτωνομαι" στους αλλους με μπολικες δοσεις απο τυψεις, σε περιπτωση στραβης απο μερους μου, ειχα διαβασει προσεκτικοτατα τα ποστ του νικου,npat. ωστοσο τα 75km/h δεν μου ειπαν τιποτα...αχ,δυστυχε αρουλη. αλλο τα 75km/h σε εθνικη κ αλλο σε σφιχτο στροφιλικι...

σε περιοδο εξεταστικης με μ.ο. υπνου το 4-5ωρο θεωρησα "ευκολακι" το να σηκωθω παρασκευη, να παω να δωσω το μαθηματακι μου κ κατα τις 11+ που θα εχω τελειωσει να βρω τους τελευταιους που θα ξεκινουσαν για πανω (rantaplan, χριστοφορο, μακη). μπολικες οι στραβες κ τελικα βλεπω οτι δεν προλαβαινω σε καμια περιπτωση να ειμαι 12 στο σημειο αναχωρησης. τουλαχιστον πληρωθηκα κ προλαβα να εξαργυρωσω την επιταγη, ενω προμηθευτηκα κ εναν χαρτη απο τον δημητρη τον χιωτη (σ' ευχαριστω ρε φιλε!). μηνυμα τελευταιας στιγμης κ προτροπη στα παιδια να ξεκινησουν. περιμενα με λιγο γκαζι παραπανω, εφοσον εκεινοι θα πηγαιναν με cruising διαθεσεις, να τους εφτανα χαλκιδα. κατι υποχρεωσεις της τελευταιας στιγμης οι οποιες με ηθελαν να περναω απο ευελπιδων με τον καυσωνα, κατι το fi που ειδα στο z, κατι ο ιδρωτας που ειχε γεμισει το κρανος κ χρειαζομουν αναπνευστηρα για να μη λιποθυμησω, ε, στελνω μηνυμα στα παιδια κ τους λεω να προχωρησουν ετσι ωστε να τους πετυχω στη γλυφα. αν μου ξαναναβε το fi θα γυριζα απλα κ ωραια πισω. για την ιστορια πλενοντας χθες τη μηχανη διεπιστωσα οτι ειχε ξελασκαρει το ενα παξιμαδι της ντιζας της πεταλουδας της εξατμισης. ακομα κ τωρα ευχομαι να ειναι αυτο κ μονο.

με τα πολλα φτανουμε θεσσαλονικη. μεχρι τωρα γνωριζα μονο το χριστοφορο. αρκουσαν μπολικα σουβλακοντοσουβλια για να παρω μια γευση κ απο τους υπολοιπους. "τι τουτοι ρε? ο ενας ειναι πιο γιουχου απο τον αλλο!" κ τοσο καιρο νομιζα οτι εγω ειμαι ο βλαμμενος που φοραει τις μπλουζες του αναποδα!

πρωινο ξυπνημα κ στο δρομο προς σερρες καταλαβαινω οτι ο ρυθμος ειναι ανεβασμενος. ελα που ο αρουλης δεν εχει ξαναστριψει σε δημοσιο δρομο με ασφαλτο μετριας ποιοτητας (περιμενα να μπω πιστα πρωτα τρομαρα μου) με ρυθμο σχετικα γρηγορο. μεχρι τωρα ηξερα την αναβαση προς αρτεμισιο οπου εκει απλα ενιωθα ανετα λογω ποιοτητας της ασφαλτου. στο δρομο προς σερρες λοιπον ειχε υπεροχα στροφιλικια με ακομα πιο υπεροχη ασφαλτο, ωστοσο καπου εκει ειναι που σκεφτομαι "και αν συνεχισουν ετσι?"

οντας ατομο που αφηνω τον εγωισμο στην ακρη, καπου εκει ειναι κ το σημειο που αποφασιζω να ακολουθησω τον δικο μου ρυθμο φροντιζοντας παραλληλα να μην αποκοπω απο το κοντινοτερο γκρουπακι. στην αρχη λοιπον ακολουθω τον θοδωρη (ichigo) μιας κ λογω μπροστινου (ανυπαρκτου μπροστινου οπως ελεγαν κ τα παιδια) ειχε ενα ρυθμο που, ευτυχως, μπορουσα να ακολουθησω. φιλε θοδωρη, εισαι απλα ηρωας, αυτο εχω μονο να πω για την παρτη σου.

κ καπου εκει φτανουμε καπου κοντα στο σκρα, τωρα πριν ηταν, μετα ηταν, θα σας γελασω. κομματι στο μεγαλυτερο μερος του οποιου ο δρομος ηταν απλα τελειος για τα δικα μου δεδομενα! το παραπανω μαζι με το γεγονος οτι ο μακης εχει πιασει το τι παιζει με την παρτη μου κ πρακτικα με παιρνει απο το χερακι κ δινει εναν τελειο ρυθμο για τον αρχαριο της υποθεσης, ε, απλα αρχισαν να ανεβαζουν σιγα σιγα την αυτοπεποιθηση μου. φτανουμε αριδαια κ απλα δεν εχω λογια, δεν ξερω τον τροπο, δεν ξερω απλα πως να ευχαριστησω τον μακαρο για την εμπειρια αυτη!

αν η πσκ τελειωνε στην αριδαια κ παλι το ηλιθιο χαμογελο πιστευω πως θα εκανε πολυ καιρο ακομα να φυγει! με αυτα κ αυτα φτανουμε σε ενα κομματι, νομιζω μετα το νυμφαιο, οπου ακολουθουν ΜΠΟΛΙΚΑ χιλιομετρα απο σφιχτο στροφιλικι. μια απο τα ιδια κ εδω με το μακη να κοβει οταν ξεμενω λιγο πιο πισω, να ανοιγει οταν τελικα καταφερνα να ακολουθησω κ γενικοτερα να δινει τον τελειο εκεινο ρυθμο που σου επιτρεπει να ερθεις σε μια διαφορετικη επικοινωνια με τη φυση, τη μηχανη σου κ πανω απ' ολα με τον εαυτο σου... ξερω οτι δεν ασχολεισαι με φορουμ κ τετοιες μαλακιες, αλλα αν τυχει κ το διαβασεις αυτο καποτε, να ξερεις οτι εισαι γιγαντας ρε φιλε...

εν τω μεταξυ, στην εν λογω διαδρομη, παρατηρω ενα τυπακι, που μεχρι τοτε δεν το ηξερα καλα, να βγαζει φωτογραφιες εν κινησει, αλο μπροστα, απο πισω, απο παντου ρε αδερφε! πλησιαζοντας το συγκεκριμενο μηχανακι στο ξενοδοχειο στην καστορια ο δημητρης (ναι, για το tdm μιλαω) αρχιζει να με ξεναγει. μαλακα μου, ειχε φτιαξει την απολυτη cruising καταστα! αν οδηγει, τραβαει καμια φωτογραφια καμια λιμνη κ αμα λαχει ριχνει κ κανα ποσταρισνα στο moto η στο facebook, ποσταρισματα ικανα να του δημιουργησουν ε-block-ες στο facebook (χαχα!!)

arhs
12/07/2012, 02:41
οι πρεσπες εφτασαν κ καποια στιγμη ηρθε η ωρα του γυρισμου. μεχρι τωρα φροντιζα να εχω μπροστα μου τον μακη με τον οποιο "επικοινωνουσα". ισως ηταν οι γραμμες του? η ταχυτητα που προσαρμοζε στα δικα μου δεδομενα? δεν ξερω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι με αυτο το ατομο θα πηγαινα κ στην αλλη ακρη του κοσμου! καταβαση λοιπον κ τον αρουλη τον περιμενει αλλη μια εκπληξη: πετυχαινω μπροστα μου το σουπερ γκρουπακι που αποτελειται απο μακη, φιλιππο (zizou) κ νομιζω τα vfr τα οποια κ αργοτερα λογω του αργου μου ρυθμου εξαφανιστηκαν. αυτη τη φορα βεβαια ειχα μπροστα μου τον φιλιππο για τον οποιο ειχα ακουσει πως οδηγει χωρις "φρενα"!!! ωχ λεω, την κατσαμε... αντε να μαθαινεις απο την αρχη νεες γραμμες, αλλα σημεια φρεναρισματος κ παει λεγοντας. ε, λοιπον οι 2 πρωτοι με παιρνουν κ παλι απο το χερακι κ με σπρωχνουν. με σπρωχνουν σε κλισεις λιιιγο πιο μεγαλες απ' οτι ειχα στριψει μεχρι τωρα (για μενα μιλαω ετσι? αυτοι εστριβαν τσιγαρο!), ταχυτητες, λογω των ανοιχτων καμπων, λιιιγο πιο υψηλες απ' οτι ειχα δει ολη τη μερα κ τελικα πριν την καστορια, σταματωντας για βενζινη θελω να κατεβω κατω κ να τους φιλησω κ τους 2! ειναι τυχεροι που ηταν κ αλλοι μπροστα κ αποφασισα τελικα να αποφυγω τα σαλια κ τις γλυκες φοβουμενος οτι θα ζηλεψουν οι υπολοιποι! χο... χοχο!

στο ξενοδοχειο στην καστορια απολαμβανω το 24ο φρεντο με τον νικο τον βρωμοσκυλο να με περναει κατα 2,5 φρεντο. ας ειναι... απο δω κ περα το στομα μου εχει "ραφτει" κ πλεον μονο ακουω. ακουω για css και ποσο θα με βοηθησουν(νικος-χριστοφορος), ακουω ιστοριες καθημερινης-αθηναϊκης τρελας δια στοματος νικου (σκυλου). ακουω ιστοριες για 36ωρα κ' αγριους απο τον νικο (τον npat ντε) καθως κ απο τον χριστοφορο! ειστε παλικαρια ρε! καπου εκει ερχεται αλλος ενας μιναρας στην παρεα ο οποιος "δυστυχως" εχει στην κατοχη του ενα yamaha(χαχα). μεχρι στιγμης ειχαμε ενα (αυτο του δημητρη)... ωωωω ρε τσιγκλιμα που θα πεσει λεω!!!

για να μην τα πολυλογω, μετα το φρεντακι, παω για μπανακι. απο 'δω κ περα κατεβασα γενικο. δυστυχως, οσο πολυ κ να ηθελα να κοιμηθω, η καστορια ειναι μια απο τις πολεις που εχω ξεχωρισει τα τελευταια 2 χρονια (λογω δουλειας εχω μεινει 2-3 φορες σε καθε πρωτευουσα της ελλαδος, εκτος απο κομμοτηνη-ξανθη κ καμια αλλη που μου διαφευγει τωρα). τελικα στο ταβερνειο δεν καταφερνω να βαλω ουτε μπουκια την πρωτη ωρα. πινω μπυρα χωρις να κατεβαινει. καπνιζω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο χωρις να θελω ουτε να στριψω αλλα κ ουτε να ρουφιξω. με τα πολλα τρωω μπαμπεσικα το τελευταιο μανιταρι του πετραν κ προσπαθω ματαια, διχως ορεξη, να βαλω στο στομα μου οτι ειχε απομεινει στο τραπεζι. πως ακριβως ειναι το συναισθημα οταν σε χωριζει ο ερωτας της ζωης σου κ για τις επομενες ωρες/μερες/μηνες νιωθεις εκεινο το περιεργο συναισθημα μηδενισμου? καπως ετσι ενιωθα... πιστευα οτι ειχε τελειωσει το ολο πανηγυρι κ αντε μαλακα να ξαναβρεις τετοια παρεα, να ξαναζησεις τετοια εμπειρια... το βραδυ, αν κ κουρασμενος, δεν με επαιρνε ο υπνος. το πρωι το ξυπνημα δυσκολο κ χωρις καμια ορεξη. καβαλαω τη μηχανη κ ξερω οτι σημερα θα κινηθω στ' αληθεια στους δικους μου αργους ρυθμους. ετσι κ εγινε με μοναδικη διαφοροποιηση στο τελευταιο κομματι πριν τα γιαννενα οπου πιο πριν μας ειχε αφησει αρκετα πισω ο μακης κ εχω μεινει εγω κ ο νικος (rantaplan) στο τελος. ηταν η σειρα του νικου λοιπον να με παρει απο το χερακι κ να με σπρωξει, ανεβαζωντας σταδιακα ρυθμο προσφεροντας μου αλλη μια δοση "χαρας"! αργοτερα, στην αθηνα, θα με ρωτησει: "καλα ρε μαλακα, γιατι δεν το πατησες λιγο?". τι να του πεις, ντραπηκα, δεν του απαντησα.

το καφεδακι στα γιαννενα ηταν το πιοευχαριστο γεγονος της ημερας για μενα. ευτυχως βρηκα λιγη ορεξη να αρχισω να τσιγκλαω κανα δυο. δυστυχως ο φιλιππος, οσο κ αν εδειχνε πειραγμενος απο τις καφριλες του pekti, δεν τσιμπαγε οποτε τσαμπα οι φυτιλιες μου... οι μιναρες να προσπαθουν να αιτιολογησουν για ποιο λογο δεν ειναι μιναρες κ καπου εκει ειναι που αποφασιζουμε με το μακη να γυρισουμε προς αθηνα μαζι με τους μιναρες. αυτος ειχε.καποια δουλεια-υποχρεωση (κατι τετοιο τελος παντων) εγω, υστερα κ απο την προσεγγιση του νικου npat οτι θα γυρισουμε μετα τις 11 καταλαβα οτι ισως δεν αντεξω σωματικα κ θα ηταν προτιμοτερο να γυρισω τωρα που μπορω. ακομα κ ετσι, καλα ηταν. τελικα, στην αρτα χωριζουμε με τα παιδια κ φευγουμε προς πατρα (μαζι με τους μιναρες βεβαιως βεβαιως, χαχα!). δεν θυμαμαι που καναμε σταση με το μακη, αλλα απο εκεινο το σημειο κ περα δεν... δεν ηθελα να οδηγησω αλλο... δεν ειχα ορεξη να οδηγησω αλλο... ευτυχως σωματικα κρατιομουν λιγο ακομα. πως ειναι να εισαι ρακος σωματικα κ να σε σπρωχνει το μυαλο? ε, εγω ειχα παθει ακριβως το αντιθετο...

arhs
12/07/2012, 02:42
εφτασα σπιτι, εκανα ενα μπανακι, deliverιαστηκα κ πριν πεσω για υπνο κανω ενα τσιγαρο στη βεραντα. "μαλακα μου, θελω να ξαναφυγω! γρηγορα ομως!"

αφου φτιαξει ο κωλος μου βεβαια!! χαχα!

δεν ξερω αν θα μεινει η παραπανω εμπειρια ανεξιτιλη, ωστοσο σκηνικα οπως:
-τον δικαβαλο μιναρα pekti να εχει τον αδερφο του παρεα στον οποιο κ ειπε οτι "θα σε παω πατρα", χωρις ωστοσο να του εξηγησει οτι επρεπε να κανει καμια 1700αρα χιλ! χαχα! κ δεν εφτανε αυτο, πηγαινε κ αεροπορια ο κουζουλος! μαζι με ichigo (που δεν ειχε μπροστινο) ρε φιλε πιστευω οτι ησαστε τα μεγαλυτερα καφρακια!!
-τον δημητρη να εχει κανει το tdm οσαν το πιλοτηριο του σταρ-τρεκ, οντας πανετοιμος προς απογειωση
-τον πετραν, που χωρις να σε ξερει, να σε παιρνει απο ενδιαφερον την πεμπτη το βραδυ να μαθει αν τελικα βρηκες παρεα να ανεβεις θεσσαλονικη
-τους μακη, φιλιππο, νικο που ενω θα μπορουσαν να ειχαν προχωρησει μπροστα ξεκαυλωνοντας στα ωραια πιστακια, να μενουν μαζι σου κ πανω απ' ολα να σου δινουν κ το "συνθημα"
-τον χριστοφορο-κινητο συνεργειο! αυτη η οργανωση απλα δεν παιζει!
-κ τελος τον νικο που οταν ηρεμισε το σαββατο το βραδυ, αρχισε τις ιστοριες,
ειναι κατι που ενω αντικειμενικα βλεποντας ολο το 3ημερο δεν θα επρεπε να παω, για τα παραπανω κ οχι μονο εκανα τελικα σωστα που πηγα!
ευχαριστω guys

pektis
12/07/2012, 08:59
εφτασα σπιτι, εκανα ενα μπανακι, deliverιαστηκα κ πριν πεσω για υπνο κανω ενα τσιγαρο στη βεραντα. "μαλακα μου, θελω να ξαναφυγω! γρηγορα ομως!"

-τον δικαβαλο μιναρα pekti να εχει τον αδερφο του παρεα στον οποιο κ ειπε οτι "θα σε παω πατρα", χωρις ωστοσο να του εξηγησει οτι επρεπε να κανει καμια 1700αρα χιλ! χαχα! κ δεν εφτανε αυτο, πηγαινε κ αεροπορια ο κουζουλος! μαζι με ichigo (που δεν ειχε μπροστινο) ρε φιλε πιστευω οτι ησαστε τα μεγαλυτερα καφρακια!!
-τον δημητρη να εχει κανει το tdm οσαν το πιλοτηριο του σταρ-τρεκ, οντας πανετοιμος προς απογειωση
-τον πετραν, που χωρις να σε ξερει, να σε παιρνει απο ενδιαφερον την πεμπτη το βραδυ να μαθει αν τελικα βρηκες παρεα να ανεβεις θεσσαλονικη
-τους μακη, φιλιππο, νικο που ενω θα μπορουσαν να ειχαν προχωρησει μπροστα ξεκαυλωνοντας στα ωραια πιστακια, να μενουν μαζι σου κ πανω απ' ολα να σου δινουν κ το "συνθημα"
ειναι κατι που ενω αντικειμενικα βλεποντας ολο το 3ημερο δεν θα επρεπε να παω, για τα παραπανω κ οχι μονο εκανα τελικα σωστα που πηγα!
ευχαριστω guys

Ωραια περιγραφη, παντα τετοια!!:beer:
Ευχαριστουμε για την παρεα Αρη!:beer:

peter86
12/07/2012, 09:42
Πωπω ρε φιλαρακο, τι κατεβατά ήταν αυτά???
Εσύ πρέπει να γούσταρες πολύ......τα λεμε σε επομενή βόλτα για κάνα μπανάκι (εδώ κοντά,min 200 χλμ πήγαινε - έλα..)θα πάρω τηλ με την πρώτη ευκαιρία....:wave2:

chr1s_86
12/07/2012, 11:15
εκανα τελικα σωστα που πηγα!
ευχαριστω guys

:beer::beer::beer::beer::beer:

arhs
12/07/2012, 13:27
Εσύ πρέπει να γούσταρες πολύ......

φάνηκε, ε?!:lol:

Νικος χρ.
12/07/2012, 13:34

ευχαριστω guys
πολλες :beer: και απο μενα και τωρα που αρχισες εχουμε και συνεχεια!

Ichigo
12/07/2012, 15:09
Ας βάλω κι εγώ μερικές αν και δεν τράβηξα πολλές δυστυχώς:

Ιδού ο σεβάσμιος Μ.Ο. δρουίδης στο τελευταίο τσιγαράκι πριν την αναχώρηση:
Ου τρέξεις νεαρέ με τέτοιο σούπα μπροστινό ειδάλλως οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες, θα ριφθείς εις το πυρ το εξώτερον και άλλα τοιαυτα

264149

Η ορδή των βαρβάρων

264150

Στάση λίγο πάνω από εκεί που έφαγαν το Σακαφλιά

264151

...ακολουθουν και άλλες εντός ολίγου (und jetzt DeutschKurse :cry:)

Aggelos_SV
12/07/2012, 18:43
;)

[osadeftaneihalepou] Έλα μωρέ...εντάξει..καλά ήταν αλλά δεν άκουσα τίποτα για τουριστικούς ρυθμούς...και δε βλέπω φωτο από καλό στροφιλίκι...άσε που ο περιπτεράς έτσι που άφησε μούσια είναι σαν τον πάτερ Παπουλάκο στα νιάτα του...σπασμένη άσφαλτος...χώματα...καλύτερα μωρέ που την έχασα...[/takaneikremastaria]

:lol::cry:

DimChios
12/07/2012, 18:46
;)

[osadeftaneihalepou] Έλα μωρέ...εντάξει..καλά ήταν αλλά δεν άκουσα τίποτα για τουριστικούς ρυθμούς...και δε βλέπω φωτο από καλό στροφιλίκι...άσε που ο περιπτεράς έτσι που άφησε μούσια είναι σαν τον πάτερ Παπουλάκο στα νιάτα του...σπασμένη άσφαλτος...χώματα...καλύτερα μωρέ που την έχασα...[/takaneikremastaria]

:lol::cry:

ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ! ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΔΛΔ!

:rolleyes:

(εριξε προταση ο παπ προχτες... ) :smokin:

Ichigo
12/07/2012, 19:36
Τ. Λίμνη Πολυφύτου. Από ότι μας πληροφόρησαν γίνεται χαμός τα Σ/Κ από εκδρομείς. Άλλο η φωτό και άλλο να το βλέπεις από ψηλά απ τη Νεράϊδα. :D

264172

Κερκίνη. Σημαντικός υδροβιότοπος και παράλληλα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

264173

Που είναι τα διαβατήριά μας ρε παιδιά;! :lol:

264174

daz
22/07/2012, 00:10
Νταξ εγώ σήμερα κατάφερα να διαβάσω τα σχόλια και να δω όλες τις φωτογραφίες.

Απλά respect σε όλους σας. :beer:

Manalishi
23/07/2012, 17:57
Παρασκευή, 6 Ιουλίου, σωτήριον έτος 4ον της 697ης Ολυμπιάδας, ώρα 6ή πρωινή...κλασσικός οικογενειακός διάλογος...

- Μάνα: Που πας αγόρι μου πρωινιάτικο (όχι "ά", "ό")?? Γιατί έβαλες την Άρτα και τα Γιάννενα( Σημ.Συγγ.: λες και το ήξερε η ρουφιάνα οτι εκεί πάμε!!!) με τόση ζέστη??

- Άνθρωπος Λατερνα-Ρομποκοπ: Μάνα, πάω λίμνες να χαζέψω χρυσόψαρα...:cool: :a01:

- Μμμμ, καλά....κοίτα να μην αργήσεις, στη μιάμιση τρώμε......

- :eyepop: :owned:

Κάπως έτσι άρχισε η μέρα μου...Αφού είχα κοιμηθεί κατά τις 3 λόγω υπερέντασης, είχα σηκωθεί αρκετά νωρίς έτσι ώστε να ετοιμαστώ με την ησυχία μου. Έτσι, μου έμεινε χρόνος για έναν τελευταίο έλεγχο, να βάλω βενζίνη και να ελέγξω και τον αέρα των ελαστικών άλλη μία φορά. Αναχώρησα αρκετά νωρίς, να πω την αλήθεια, για το σημείο συνάντησης, πιο πιθανό λόγω της ανυπομονησίας μου για αυτή την εκδρομή. Έτσι, εφτασα στα ΜcDonald's περίπου στις 8:00, πριν ακόμα ανοίξουν....Αφου με ρώτησαν καμιά 10αριά περίεργοι:

1ος διάλογος:

- Έχουν ανοίξει?
- Καλημέρα, όχι ακόμα.
- Τι ώρα ανοίγουν??
- Δεν γνωρίζω.
- Εσείς του μαγαζιού είστε?
- Οχι, πελάτης
- Και τί περιμενετε...??
- (ώρα σου είναι...) Μια παρέα...
- ..αα... καλά...

2ος διάλογος:

- :a024: Έχουν ανοίξει??
- Όχι..
- Θα ανοίξουν??
- Δεν γνωρίζω...
- Δεν θα έπρεπε να είχαν ανοίξει?
- Που να ξέρω... :plaf:
- Εσείς του μαγαζιου είστε??
- Οχι, πελάτης :alien:
- Και τί περιμενετε...??
- (Άντε πάλι...)...Μια γκόμενα.:kiss: :a021:
- ....ααα...συγνωμη...

3ος διάλογος

- Έχουν ανοίξει???
- Άμα είχαν ανοίξει, εδώ θα ήμανε :a37: ????
- Καλα ρε κύριος, δεν σε είπαμε και καμπούρη...Τι ώρα ανοίγουν??
- Δεν γνωρίζω...
- ..οκ, ευχαριστώ...

4ος...

:a017:

5ος....

:a017::a017:

Αργότερα...

- Καλημέρα, μήπως...
- ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΦΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΜΝΕΣ!!!!ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!
- ......καλημερα, ο Ζιζου είμαι....για την εκδρομη ήρθα....
- :a029::a9:

Καπως έτσι ξεκινησε η γνωριμία μας λοιπόν, και σιγά σιγά,(και μερικοί πολύ αργότερα) μαζευτήκαμε όλοι. Αφού αναλύσαμε για μία τελευταία φορά την σούπα ανάρτηση του IChigo με τα ανάλογα σχόλια...:

- Παναγία Παντού!!
- Εγώ δεν κάθομαι απο πίσω του!!
- Ρε τι σούστα είναι τούτο!!

...και αφού αναλύσαμε για 7η φορά, όσες και οι γενιές του VFR, την απόσβεση επαναφοράς σε σχέση με την προφόρτιση και τον ανάδρομο Ερμή, απόφασίσαμε να αναχωρήσουμε...

(Συνεχίζεται...)

spyrakos35
23/07/2012, 21:18
:bawl:

Αργότερα...

- Καλημέρα, μήπως...
- ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΦΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΜΝΕΣ!!!!ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!
- ......καλημερα, ο Ζιζου είμαι....για την εκδρομη ήρθα....

ξέχασες την γκόμενα......

καλά το πας συνέχισε.....

Dfoud
29/07/2012, 15:30
Αφού διάβασα όλο το Θέμα, έχω να πω τούτο και μόνο.....:smokin:

ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΣΚ?

Cpt. Haddock
29/07/2012, 16:24
ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΣΚ?

Οκτώβριο :D

npat
29/07/2012, 17:20
Οκτώβριο :D

:a08::a08:

(για δες μία πμ)

Cpt. Haddock
29/07/2012, 17:23
:a08::a08:

(για δες μία πμ)

Έχω δει κι έχω απαντήσει. :confused:

npat
29/07/2012, 17:29
Έχω δει κι έχω απαντήσει. :confused:

Όχι ρε μαλέα... τώρα δες...

Cpt. Haddock
29/07/2012, 17:32
Όχι ρε μαλέα... τώρα δες...

Καλα ντε ...

(συμφωνώ λέμε! )

npat
29/07/2012, 18:29
Για να μην λέτε ότι τα βάζουμε τελευταία στιγμή και για να tease-άρω λίγο, ετοιμάζεστε...

265087

Μετά από κουβέντα με το παραπάνω ιδρυτικό μέλος της ΠΣΚ σκεφτόμαστε μια αλλαγή στους κανόνες αυτής της εξόρμησης: Για να αυξήσουμε το σασπένς, ακριβής διαδρομή λέμε να μην ανακοινωθεί, παρά μόνο το πρωί, στο σημείο συνάντησης. Θα ανακοινωθεί μονάχα αριθμός χιλιόμετρων.

Περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ...

:wave2:

rantanplan
29/07/2012, 18:56
Για να μην λέτε ότι τα βάζουμε τελευταία στιγμή και για να tease-άρω λίγο, ετοιμάζεστε...

265087

Μετά από κουβέντα με το παραπάνω ιδρυτικό μέλος της ΠΣΚ σκεφτόμαστε μια αλλαγή στους κανόνες αυτής της εξόρμησης: Για να αυξήσουμε το σασπένς, ακριβής διαδρομή λέμε να μην ανακοινωθεί, παρά μόνο το πρωί, στο σημείο συνάντησης. Θα ανακοινωθεί μονάχα αριθμός χιλιόμετρων.

Αυτά είναι...

Ichigo
29/07/2012, 19:27

265087

Κι ελπιζω αυτη τη φορα το γνωστο ιδρυτικο μελος να φιξαρει τις καβατζες του και να ερθει!! Το καλο που του θελω!! Πειτε μονο ημερομηνιες νωρις για να κανονισουμε τα της δουλειας!! Με τετοιο ιδ μελος σαν να εχω ηδη μαντεψει το ακριβες δρομολογιο! :smokin:

peter86
29/07/2012, 19:39
που να είναι άραγε το καραβάκι, που να είναι................:smokin:

Cpt. Haddock
29/07/2012, 23:05
Κι ελπιζω αυτη τη φορα το γνωστο ιδρυτικο μελος να φιξαρει τις καβατζες του και να ερθει!! Το καλο που του θελω!! Πειτε μονο ημερομηνιες νωρις για να κανονισουμε τα της δουλειας!! Με τετοιο ιδ μελος σαν να εχω ηδη μαντεψει το ακριβες δρομολογιο! :smokin:

Το γνωστό ιδρυτικό μελος θα είναι εκει, όπως και το μηχανάκι του.

Όσο για ημερομηνίες, πλην του ΣΚ 13-14 / 10, όλα τα αλλα είναι Οκ

DimChios
30/07/2012, 08:52
ας ελπισουμε να τα καταφερουμε να δουμε κι εμεις (αυτη τη φορα) τα... ναυαγια! :smokin:

DimChios
30/07/2012, 08:52
Α και... Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ!

:evil:

Ichigo
30/07/2012, 09:04
Το γνωστό ιδρυτικό μελος θα είναι εκει, όπως και το μηχανάκι του. Όσο για ημερομηνίες, πλην του ΣΚ 13-14 / 10, όλα τα αλλα είναι Οκ Όπως επίσης και πλην του 27-28 καθως γυρνάμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω... :cool: Για να δούμε τι θα πει και ο έταιρος Μ.Ο. :D

Manalishi
30/07/2012, 09:06
:a25: :a25: :a25: :a25:

Εκτός απο 13/14Σεπ., στα υπόλοιπα εντάξει...

Ζεύκας
31/07/2012, 20:22
Για να αυξήσουμε το σασπένς, ακριβής διαδρομή λέμε να μην ανακοινωθεί, παρά μόνο το πρωί, στο σημείο συνάντησης. Θα ανακοινωθεί μονάχα αριθμός χιλιόμετρων.

δεν είναι και πολύ υπεύθυνο αυτό προς τους συνταξιδιώτες...just saying.

Cpt. Haddock
31/07/2012, 20:27
δεν είναι και πολύ υπεύθυνο αυτό προς τους συνταξιδιώτες...just saying.

Σιγα καλε...

Μηπως τους παίρνουμε και λεφτα? Μεγαλα παιδια ειναι, λιγο-πολυ ξερουν τι και πώς ειναι μια ΠΣΚ και δεν υποχρεώνουμε κανεναν να ακολουθησει. Αντε να βαλουμε κι ενα disclaimer για να μη μας κανει κανενας μηνυση :p

Ichigo
01/08/2012, 00:15
δεν είναι και πολύ υπεύθυνο αυτό προς τους συνταξιδιώτες...just saying. δεν φοβόμαστε τπτ παρά μόνο μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι που έλεγαν και οι ατρόμητοι Γαλάτες! :D

blackbusa
01/08/2012, 00:50
Ισως...σκεφτομουνα να κανω παλι οπως περισυ (την ΠΣΚ με λιγο καιρο καθυστερηση) αλλα αυτο το καραβι απο την τελευταια φορα που το ειδα μου εκατσε στο μυαλο...Ισως...

Manalishi
01/08/2012, 11:05
Στην "όαση" μετά τον σκληροτράχηλο χωματόδρομο...

265464

265465

Manalishi
01/08/2012, 11:07
Κάργα χωματο-πατημένο το εμπρός του Chris....

265467

Manalishi
01/08/2012, 11:15
Αυτο-φωτογράφηση....

265472

Manalishi
01/08/2012, 11:17
Η ευθεία προς Πρέσπες...

265473

Manalishi
01/08/2012, 11:18
Πυροτεχνουργός...

265474

Manalishi
01/08/2012, 11:21
ἐπὶ τῷ ἔργῳ.....

265475

Manalishi
01/08/2012, 11:22
- Έχει πολύ ακόμα....??????

265476

Manalishi
01/08/2012, 11:25
- Κοντεύουμε....

265477

Ωπ...τί βλέπω...????

265478

Έλα που είσαι.....

265479

Manalishi
01/08/2012, 11:26
Επιτέλους.....

265480

Manalishi
01/08/2012, 11:30
Αυτή είναι, γαμώ την αγανάκτηση, συγκεντρωθείτε...

265482

Manalishi
01/08/2012, 14:53
Arhs....για να γουστάρεις....

265497

Manalishi
01/08/2012, 15:01
και αποχαιρέτα τες, τις Πρέσπες που χάνεις...

265498

265499

265500

Manalishi
01/08/2012, 15:08
Κάπου μετά την Καστοριά..τα λοκάλια.....

265502

265503

Ο Ichigo και ο Peter86 παραπονέθηκαν μετά οτι "γλύστραγε" το πίσω στις εξόδους, και μάλλον το βρήκα......κάποιο κατσίκι το είχε πάει "τυρόπιτα ροκφόρ"......

265505

Manalishi
01/08/2012, 15:15
1ος μίνι χωματόδρομος.....
265508

265509

265510

Manalishi
01/08/2012, 15:28
Ωπα, πέσιμο πάλι....φωλιά έχουν διάολε???

265518

Μία κούβεντα, χίλια νοήματα....

265519

Manalishi
01/08/2012, 15:29
Για να οργανωνόμαστε...

265520

Manalishi
01/08/2012, 15:30
Ραντανπλαν!!!

265521

Manalishi
01/08/2012, 15:33
Πάντως το Blackberry τον είχε τον χωματόδρομο κατοχυρωμένο......ω ρε μάνα μου σκόνη...

265522

Manalishi
01/08/2012, 15:55
Σαραντάπορος, Γέφυρα Σπηλιωτοπουλου :

265524

265525

265526

Manalishi
01/08/2012, 15:56
Κάστρο Ιωαννίνων, Npat + Peter86:

265527

Manalishi
26/12/2017, 23:28
Αριστερά Λίμνη Πετρών, δεξιά Βεγορίτιδα.

263929

Διόρθωση:

Αριστερά Ζαζαρη, Δεξιά Χειμαδίτιδα

GiorgosLa
27/12/2017, 09:20
Διόρθωση:

Αριστερά Ζαζαρη, Δεξιά Χειμαδίτιδα

Έτσι μπράβο. Το κοιτούσα τόσα χρόνια κι αναρωτιόμουν...
:D

Manalishi
27/12/2017, 11:49
Ξαναπέρασα και ...:sad: :a35:

pektis
03/01/2018, 14:54
Ξαναπέρασα και ...:sad: :a35:

Που 'σαι ρε φιλε;;
Τι πηγες και θυμηθηκες...!
Ωραια ειχαμε περασει ρε...:beer: