View Full Version : ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 17-6-2012
peskandritsos
01/06/2012, 22:26
Μετά από σύσκεψη της ηγεσίας των οικογενειαρχών, αποφασίσθηκε και προτείνεται την Κυριακή 17-6-2012 να επισκεφτούμε ξανά την Εύβοια για χωμάτινη εξόρμηση και αγορά αγροτεμαχίων.
Επειδή τα μέρη δεν τα πολυξέρουμε και δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά, όποιος μεσίτης καλοθελητής θέλει να μας δείξει τα οικοπεδάκια μπορεί να δηλώσει συμετοχή.
Επίσης μπορεί να δηλώσει συμετοχή και όποιος θέλει να χάσει το δρόμο του μαζί μας.
Ψηφίζουμε λοιπόν πρωί πρωί και μετά ονοφάδα.
Συμετοχές μέχρι στιγμής:
1)peskandritsos tenere 660z
2)inpas bmw 800gs
Άν δεν έρθει κανείς και χαθούμε εκεί στα βουνά με τον Μάκη το κρίμα στο λαιμό σας.
εεεχμμ... νομιζω οι εκλογες ειναι στις 17!!!
peskandritsos
02/06/2012, 06:02
εεεχμμ... νομιζω οι εκλογες ειναι στις 17!!!Νταξ μωρέ ένα μικρό λαθάκι έκανα.
Θα μας διορθώσει κανένας διαχειριστής και την επικεφαλίδα?:D
Albatros
02/06/2012, 07:46
ακόμα να ξυπνήσουν οι Μod??!!!!!
:cry:
Εχετλαίος
02/06/2012, 07:57
και αγορά αγροτεμαχίων
:confused:
Καλλουργιές ή;
Ταμία να μου δείξεις πώς γίνονται και τα endo :lol: :beer:
Και μην ανησυχείς... δε θα χαθούμε! Θα δανειστώ πυξίδα απ'τα πιτσιρίκια μου.
peskandritsos
02/06/2012, 10:01
:confused:
Καλλουργιές ή;Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.
peskandritsos
02/06/2012, 10:03
Ταμία να μου δείξεις πώς γίνονται και τα endo :lol: :beer:Aυτό το χρεώνω έξτρα.
taisteal
02/06/2012, 19:44
:hmm:
christof40
03/06/2012, 09:02
:hmm:
tommy μιας και καθεσαι και σκεφτεσαι δεν σκεφτεσαι και τα βαρδουσια-οιτη για τον ιουνιο??:pantofla:αλλιως θα ερθουμε και εμεις ευβοια και...:hunter::a015:
taisteal
03/06/2012, 14:46
tommy μιας και καθεσαι και σκεφτεσαι δεν σκεφτεσαι και τα βαρδουσια-οιτη για τον ιουνιο??:pantofla:αλλιως θα ερθουμε και εμεις ευβοια και...:hunter::a015:
εχει συζητηθει ηδη,προς τα τελη ιουνιου κατα 99%.οταν πλησιαζουν οι μερες θα ενημερωσω.:winka:Σκεφτομαι την ευβοια γιατι ισως και να προλαβω να εχω δεσει τη μπεμπα μεχρι τοτε,γιατι τωρα ειναι κομματια στο πατωμα:look:
christof40
03/06/2012, 22:25
τι επαθε το dakar? αφου τα f650gs δεν χαλανε ρε:tooth::tooth:ειμαι και μακρια για να σε βοηθησω.τεσπα περιμενω για βαρδουσια-οιτη και εκτος απροοπτου ειμαι μεσα και για την ευβοια στης 17-6
taisteal
04/06/2012, 21:56
δεν χαλασε,το μεγαλο σερβις της κανω,θελει και αλυσιδα,και φρενα και και και και :cry:ελπιζω να προλαβω μεχρι 17 ιουνιου
peskandritsos
11/06/2012, 10:33
Τελικά μόνο εγώ και ο inpas θα είμαστε?
Δεν έχω καταλάβει.
Tommy dakar εσύ θα είσαι?
Άντε για να κάνουμε τα τελικά πλάνα, (όχι ότι θα τα ακολουθήσουμε κιόλας):)
Δεν έχω καταλάβει.
Τι μου κάνεις τώρα..... :( :( :( ....
Λοιπόν.... με (πολύ) μικρές πιθανότητες παίζει αν....
1) Δώσει ο γιατρός το OK (είχα κάτι ενοχλήσεις στη μέση την περασμένη βδομάδα, που θα πάω να τσεκάρω σήμερα αν είναι κάτι)
2) Πάρουμε άλλο route από αυτό που κάναμε την περασμένη φορα..... Να πάμε προς Βόρεια Εύβοια μέσω Όρους Κανδίλι ή Πυξαριά.... για να φτάσουμε τουλάχιστόν μέχρι το Μαντούδι, να πάω να ρίξω το ψήφο μου :D :D :D.....
staying tuned....:a014:
peskandritsos
11/06/2012, 13:11
Τι μου κάνεις τώρα..... :( :( :( ....
Λοιπόν.... με (πολύ) μικρές πιθανότητες παίζει αν....
1) Δώσει ο γιατρός το OK (είχα κάτι ενοχλήσεις στη μέση την περασμένη βδομάδα, που θα πάω να τσεκάρω σήμερα αν είναι κάτι)
2) Πάρουμε άλλο route από αυτό που κάναμε την περασμένη φορα..... Να πάμε προς Βόρεια Εύβοια μέσω Όρους Κανδίλι ή Πυξαριά.... για να φτάσουμε τουλάχιστόν μέχρι το Μαντούδι, να πάω να ρίξω το ψήφο μου :D :D :D.....
staying tuned....:a014:Επειδή είμαι οπτικός τύπος δε βάζεις κανένα χάρτη για να καταλάβω την διαδρομή που προτείνεις?
taisteal
12/06/2012, 00:15
Δεν έχω καταλάβει.
Ταμια δεν το βλεπω φιλε,μου εχει παει ο κουκος αηδονι αυτες τις μερες με το μπεμπε :hunter:
peskandritsos
12/06/2012, 06:22
Ταμια δεν το βλεπω φιλε,μου εχει παει ο κουκος αηδονι αυτες τις μερες με το μπεμπε :hunter:Δεν πειράζει αγορίνα, άμα είναι για το μπεμπε να το κάνεις ετοιμοπόλεμο για την επόμενη.