View Full Version : ΚΑΝΕΛΛΗ - ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΟΥΡΟΥ - FACTS!!!!
spyrakos35
08/06/2012, 10:22
Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!
Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.
Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης
Δήλωση Παυλόπουλου:"Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!
Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...
Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ&ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείται''
:lol:
Cpt. Haddock
08/06/2012, 10:24
-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά
χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!
DimChios
08/06/2012, 10:46
-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά
χτυπημένο..
γελα και για του Σπυρου ρε μην εισαι αγενης...εκεινος το ανοιξε το θεμα :cry:
Λίγο καμμένα,αλλά οκ...
Είσαι καταπιεσμένος απο τη γυναίκα σου?
Σε βαράει η κοπέλα σου?
Σε βρίζει η πεθερά σου?
Κάλεσε τώρα τον Κασιδιάρη κι όλα θα μπουν σε τάξη!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Για μια καλύτερη ζωή, για μια καλύτερη τηλεθέαση.
"Πάμε μπουκέτο"
Με τον Γιώργο Παπαδάκη
Έχεις απωθημένα; Υποφέρεις από στρες; Σε χώρισε το αμόρε και δεν ξέρεις πώς να πάρεις εκδίκηση;
Σε κεράτωσε και θες να τον/την κάνεις ρόμπα δημοσίως; Δεν ξέρεις πού να εκτονώσεις την έντασή σου;
Πάρε τον πιο αγαπημένο σου εχθρό (pun intended) κι ελάτε στο "Πάμε μπουκέτο".
Άρχισέ τον στις μάπες μπροστά στην οικογένεια, τους φίλους του και εκλεκτούς καλεσμένους.
"Πάμε μπουκέτο": Η λύση στο αδιέξοδο της καθημερινότητας.
ένα πληρέστερο σετ
1.Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@τον τύπο…..δυο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!
2. το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον…ρίξε άλλη μια στη λεσβία ρε Ηλία ρε Ηλία….
3.-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο..
4. Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας….τυχαίο!!!!
5. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη)
και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)…!!
6. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.
7. Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.
8. Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!
9. Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη….»Πάμε Μπουκέτο»!!!!
10. αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα
11. Ο Κασιδιάρης βάρεσε λένε μια γυναίκα…. για πια γυναίκα λένε την Κανέλλη? χαχαχαχαχαχαχαχαχα……
12. Ax κανελακι κανελακι ξύλο που το φας…. το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς
13. Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις
14. Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να «ΕΝΩΣΕΙ» την Αριστερά…!!!!
15.Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη—>5 λεπτά…..
Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου—–>10 χρόνια!!!
16.Ρε ‘σείς έχω «φάει» σκάλωμα..
Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα
ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης…?
17. Μετά την εκπομπή «ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή «ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ «με τον Γιώργο Παπαδάκη!
18. Όπως η Βουγιουκλάκη ερωτευόταν όποιον την χαστούκιζε πλάκα θα χει τώρα και η Καννέλη να δηλώσει φουλ καψούρα με το Κασιδιάρη….!!!!
19. Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα
20. Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.
21. Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός
22. Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μερκελ; Λέω εγώ τώρα….
23. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης
24. δήλωση Παυλόπουλου:»Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!
25. -Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκεί?
-Μάλιστα…
-Τι κάνετε???
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!
26. Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό…
27. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.
28. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ & ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
29. Μετά το »πετάει ο γάιδαρος, πετάει» τώρα θα έχουμε και το »κινείται ο Προκόπης, κινείται»
Εγώ λέω να πάρουμε τον Παυλόπουλο για τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό
βασικα η επιθεση του κασιδιαρη στην κανελη δεν εγινε επειδη τον χτυπησε με εφημεριδα.. αλλα επειδη τον χτυπησε με τον ριζοσπαστη....
... σαν να ριχνεις αγιασμο σε βρυκολακα ενα πραμα!!
el_hymador
08/06/2012, 12:32
Δήλωση Κανέλη για τις φάπες από τον Κασιδιάρη:
"Μου έκλασε τα @@δια..."
Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης
Δήλωση Παυλόπουλου:"Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!
Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...
:bawl::bawl::bawl::bawl:
paulopoulos
08/06/2012, 12:55
χαχαχαχαα
καλά πότε προλάβανε κιόλας..:)
Νικος χρ.
08/06/2012, 12:58
χαχαχαχαα
καλά πότε προλάβανε κιόλας..:)
προκοπη εσυ?
chr1s_86
08/06/2012, 13:02
προκοπη εσυ?
Δήλωση Κανέλη για τις φάπες από τον Κασιδιάρη:
"Μου έκλασε τα @@δια..."
:lol::lol::lol::lol:
Τέτοιου είδους ανέκδοτα μας βοηθούν να συνδέουμε τη γελοιότητα και την καφρίλα, που προκαλούν σοκ και αηδία σε πολιτισμένες κοινωνίες, με το γέλιο, που προκαλεί ευχαρίστηση, και στην τελική ευχαριστιόμαστε με την καφρίλα και τη γελοιότητα.
Αυτές όμως είναι ζωώδεις ευχαριστήσεις και μας ιντριγκάρουν για ακόμη περισσότερες...
Προσωπικά με εξοργίζουν και συγνώμη που δεν μπορώ να μοιραστώ την ευθυμία σας.
spyrakos35
08/06/2012, 13:29
Τέτοιου είδους ανέκδοτα μας βοηθούν να συνδέουμε τη γελοιότητα και την καφρίλα, που προκαλούν σοκ και αηδία σε πολιτισμένες κοινωνίες, με το γέλιο, που προκαλεί ευχαρίστηση, και στην τελική ευχαριστιόμαστε με την καφρίλα και τη γελοιότητα.
Αυτές όμως είναι ζωώδεις ευχαριστήσεις και μας ιντριγκάρουν για ακόμη περισσότερες...
επειδή εγώ το άνοιξα το θέμα.....
ένα ποτήρι νερό γεμισμένο κατά το ήμισυ, άλλος το βλέπει μισοάδειο, άλλος μισογεμάτο....
προσωπικά, δεν θα ΄κρίνω κανέναν για τον τρόπο που το βλέπει....
οπότε για μένα όλα καλά και καμμία συγνώμη δεν χρειάζεται.... :beer:
brainstorm73
08/06/2012, 20:43
+1 ...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aFklCYT-aec#!
Όλοι τους αυτό το καιρό
τραγουδάν τον ίδιο σκοπό
χορεύουν τον ίδιο χορό
όλοι μες στον ίδιο σωρό
όλοι τους στην ίδια σειρά
όλοι με την ίδια στολή
όλα με την ίδια φορά
όλα μια ευθεία γραμμή
όλοι από το ίδιο καρμπόν
όλοι τους για μια σεζόν
και μετά λοιπόν ;
όλοι τους γίνονται παρελθόν
πιθανόν
να είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών
σ’ αυτήν την κοινωνία ζωντανών νεκρών
που ως γνωστόν παίρνει άξια
η κάθε μαλακία δίχως ουσία
πολλοί αστέρες
κι όμως δεν είδα ακόμα ούτε μια λάμψη
που να μπορεί το σκοτάδι να ταράξει
κάτι ν΄ αλλάξει
όλα φαίνονται ένταξη
όλα φαίνονται καθαρά
επιφανειακά
όμως βρομάνε κατά βάθος
όλοι οι λάθος
όλοι οι δήθεν και οι κάπως
απλώθηκαν σε όλο το μήκος και το πλάτος
αυτής της χώρας και γίνανε κράτος
όλα τα ψώνια
έχουνε πιάσει τα πόστα
με αποστολη να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα
Όλοι οι λάθος
σβήνουν εσκεμμένα τα φώτα.
Γίνανε κράτος
Νομίζω ότι θα σκάσω σα βόμβα.
Όλοι οι λάθος
σβήνουν εσκεμμένα τα φώτα
μ’ αποστολή
να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα
Έχουν αποστολή
να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα.
Η Δούρου όταν βλέπει τον Κασιδιάρη γίνεται μούσκεμα!
Shiatman
08/06/2012, 21:47
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aFklCYT-aec#!
Όλοι τους αυτό το καιρό....
+1000
Μας έχουν δέσει
λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις
έχουν πέσει
χορεύουν τριγύρω
και εμείς στην μέση.
Ανίκανα όντα
και όσοι δεν έχουν προσόντα
τώρα από σπόντα πιάνονται και γίνονται μόδα.
Όλα τα ψώνια
μας έχουν στην σκακιέρα τους πιόνια
κρατάει χρόνια η βρώμα από την δικιά τους κολόνια
όλα τα χάλια κεφάλια
πήραν μεγάλα κανάλια
σου κάνουν χάδια τα βράδια
μυαλά που είναι άδεια από λάδια
Όλοι με βάτες
όλοι με τις ίδιες γραβάτες
όμοιες φάτσες
κάνουνε τις ίδιες γκριμάτσες
όλοι οι σπαστές
προβάλλονται σα ριζοσπάστες
κάνουνε κάστες
και βάζουν γύρω γύρω γλάστρες
Α! Βοήθεια!
Φέρονται ηλίθια
Είναι στ’ αλήθεια αρρώστια
σου καίνε τα μυαλά και τα εντόσθια
πουλάνε μόστρα
όσοι έχουν λόξα για δόξα
μ’ αποστολή να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα.
blackbusa
09/06/2012, 15:50
http://www.youtube.com/watch?v=_StLC2fT5NI&feature=youtu.be
- Δεν ξέρω με τι να γεμίσω εκείνον το χώρο στη γωνία...
- Γιατί δεν βάζεις έναν Παυλόπουλο;
Ελπιζω να βλεπεις ομοιοτητες στην λογικη της παρατηρησης σου, με το κλασσικο, το μπουζουκι ειναι οργανο, ο αστυνομικος ειναι οργανο, αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι...
Ελπιζω να βλεπεις ομοιοτητες στην λογικη της παρατηρησης σου, με το κλασσικο, το μπουζουκι ειναι οργανο, ο αστυνομικος ειναι οργανο, αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι...
Η λογική της σκέψης μου αναλύθηκε και παραμένει.
Η παρατήρησή μου είναι ότι ακόμη δεν μπορώ να δω το αστείο στο ανέκδοτο και στην εικόνα που παίζει 3 μέρες ώρα.
Επίσης, στην ίδια λογική της σκέψης μου, δεν μπορώ να δω την αστειότητα του Παυλόπουλου (όχι δεν ανήκω σε αυτόν το χώρο) με το να παραμείνει απλός μαϊντανός της παρέας (άλλωστε αυτός ήταν και είναι ο χαρακτήρας όλων αυτών των εκπομπών της "ενημέρωσης" και του "διαλόγου") και να κρατήσει την όποια αξιοπρέπειά του.
Ψιλά γράμματα που όπως και οι λεπτομέρειες (ίσως) κρύβουν το διάβολο λέω εγώ με την αφελή λογική μου .
Η λογική της σκέψης μου αναλύθηκε και παραμένει.
Η παρατήρησή μου είναι ότι ακόμη δεν μπορώ να δω το αστείο στο ανέκδοτο και στην εικόνα που παίζει 3 μέρες ώρα.
Επίσης, στην ίδια λογική της σκέψης μου, δεν μπορώ να δω την αστειότητα του Παυλόπουλου (όχι δεν ανήκω σε αυτόν το χώρο) με το να παραμείνει απλός μαϊντανός της παρέας (άλλωστε αυτός ήταν και είναι ο χαρακτήρας όλων αυτών των εκπομπών της "ενημέρωσης" και του "διαλόγου") και να κρατήσει την όποια αξιοπρέπειά του.
Ψιλά γράμματα που όπως και οι λεπτομέρειες (ίσως) κρύβουν το διάβολο λέω εγώ με την αφελή λογική μου .
Δεν ειναι της παρουσης, αλλα τα παντα ειναι αστεια, αναλογα με το ποσο ευρεια ειναι η αντιληψη απο την οποια τα βλεπουμε. Παραδειγματα απειρα, απο την Λυσιστρατη μεχρι τον Μεγαλο Δικτατορα. Η δε ανθρωπινη 'καφριλα' οπως λες, μπορει να σε ξεκανει, να μη σου μεινει αντερο.
Δεν ειναι της παρουσης, αλλα τα παντα ειναι αστεια, αναλογα με το ποσο ευρεια ειναι η αντιληψη απο την οποια τα βλεπουμε.
Απο την Λυσιστρατη μεχρι τον Μεγαλο Δικτατορα. Η δε ανθρωπινη 'καφριλα' οπως λες, μπορει να σε ξεκανει, να μη σου μεινει αντερο.
Ανεξαρτήτως εύρους αντίληψης η ουσία παραμένει ότι εμείς είμαστε αστείοι και γελώντας με τους άλλους κοροϊδεύουμε τα χάλια μας.
Με ανέκδοτα, λαζόπουλους, αρβύλες...
nikos_abel
10/06/2012, 16:35
Ενίσταμαι. Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις που η παρομοίωση ισχύει κυριολεκτικά.
γελα και για του Σπυρου ρε μην εισαι αγενης...εκεινος το ανοιξε το θεμα :cry:
ναι, αλλά δεν είναι μοντ:D
darkwing
11/06/2012, 23:54
http://www.facebook.com/pages/When-that-one-person-ruins-the-joke-with-a-lame-comment/182118291131
Garfield
12/06/2012, 00:29
http://www.facebook.com/pages/When-that-one-person-ruins-the-joke-with-a-lame-comment/182118291131
:a013:
Anekdotakias
15/06/2012, 17:12
Allo ena anekdoto sxetiko paidia:
Τελικά, ο Παπαδάκης το ΟΧΙ δεν το φώναζε στον Κασιδιάρη, αλλά στον Παυλόπουλο, για να μη σηκωθεί και πλακώσει τον Κασιδιάρη..!
O Anekdotakias έχει μαζέψει αρκετά ανέκδοτα με Κανέλλη & Κασιδιάρη (http://www.anekdotakias.gr/anekdota-kasidiaris-kaneli/)
και ενα καλο που ακουσα...
pos legete o fasistas pou exi taxidepsi se londino amsterdam kai verolino?
kasidiara psixi...