View Full Version : Προς Βόρειους - Όλυμπος
angels_gr
19/09/2005, 09:22
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ετοιμάζουμε μονοήμερη βόλτα για τον Όλυμπο. Δηλώστε συμμετοχή όσοι επιθυμείτε να έρθετε για να μπορέσουμε να κανονίσουμε σημείο συνάντησης και ώρα αναχώρησης. Η βόλτα θα γίνει σε χαλαρούς ρυθμούς για να απολαύσουμε το ταξίδι και την φύση. Άντε να βλέπω συμμετοχές.
:sun:
Zan_Prizol
19/09/2005, 13:07
Εγώ όπως είχα προαναφέρει είμαι μέσα!
Με κάποια μικρά αλλά!!!
Δουλεύω βλέπετε την Κυριακή βραδυνός.Δηλαδή 12 το βράδυ με 8 το πρωί... :look: :look: :look:
Κάντε ένα χρονο-οργανο-διαδρομόγραμμα να το δω και να αποφασίσω...
Πόση ώρα θα πάρει το όλο πατιρντί;;;(πάνε-ρέκλα-ξύστα-έλα)
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η αναχώρηση ότι ώρα και να είναι...Αυτό που με νοιάζει είναι η επιστροφή!
Θέλω να ρίξω έναν υπνάκο πριν πάω στην δουλεία βλέπετε...:alien:
Οπότε μεταξύ 7 το πρωί και 8 το βραδάκι εγώ είμαι μέσα...
angels_gr
19/09/2005, 13:24
Zan_Prizol, έτσι όπως έχω σκεφτεί το σκηνικό, θα βρεθούμε κατά της 9:30 σε κάποιο σημείο πάνω στην εθνική και θα ξεκινήσουμε κατά της 10:00 αφού σιγουρευτούμε πως ήρθαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Ο Όλυμπος δεν είναι μακριά, άρα θα φτάσουμε σχετικά γρήγορα. Η επιστροφή θα γίνει κατά της 17:00 με 18:00, άρα θα είσαι πίσω μετά από κανένα 2ωρο.
Zan_Prizol
19/09/2005, 13:43
That's good!!!
Τότε είμαι μέσα με 1000... :D :D :D :D :D
dukeandthecity
19/09/2005, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
That's good!!!
Τότε είμαι μέσα με 1000... :D :D :D :D :D
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ...... Για σένα είναι παραπάνω απο κανα 2ωράκι ο Ολυμπος :D :D :D :D
Vezouvios
19/09/2005, 23:53
παιδια και εγω συμπολιτης σας ειμαι αλλα δεν εχει τυχει να γνωριστω με κανεναν απο εσας εως στιγμης,θα γινει και αυτο...
Παντως για ολυμπο εαν δεν ειχα παει προχτες με το club του vstrom θα ερχομουν μαζι σας...
Μην ξεχασετε να επισκευτειτε τον παλιο αγιο παντελεημωνα(παραδοσιακο)για Καλη μασα και ωραια διαδρομη....
Αντε καλα να περασετε...
Multijohn
20/09/2005, 02:26
Ψήνομαι ψήνομαι!!!Θα το επεξεργαστώ και θα δούμε.Και εγώ δουλεύω το βράδυ ρε μαμώτο!
angels_gr
20/09/2005, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
παιδια και εγω συμπολιτης σας ειμαι αλλα δεν εχει τυχει να γνωριστω με κανεναν απο εσας εως στιγμης,θα γινει και αυτο...
Παντως για ολυμπο εαν δεν ειχα παει προχτες με το club του vstrom θα ερχομουν μαζι σας...
Μην ξεχασετε να επισκευτειτε τον παλιο αγιο παντελεημωνα(παραδοσιακο)για Καλη μασα και ωραια διαδρομη....
Αντε καλα να περασετε...
Κάποιοι από εμάς έχουν ξαναπάει στον Όλυμπο αλλα αυτό δεν είναι εμπόδιο για να ξαναπάνε. Πάμε βόλτα για την παρέα και για να περάσουμε όμορφα. Άντε λοιπόν πάρε την απόφαση και έλα να σε γνωρίσουμε.
angels_gr
20/09/2005, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Ψήνομαι ψήνομαι!!!Θα το επεξεργαστώ και θα δούμε.Και εγώ δουλεύω το βράδυ ρε μαμώτο!
estranged, ψήνεσαι ή ξύνεσαι??? (lol) Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γυρίσουμε κατά της 20:00, το πολύ 21:00. Εσύ τι ώρα δουλεύεις?
nemethon
20/09/2005, 11:21
παιδιά κατα πασα πιθανότητα και εκτός απροόπτου είμαι μέσα,
angels_gr καλά θα ήταν απο τώρα να ορίσεις σημείο συνάντησης
εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να συναντηθούμε μεσα στην Θεσσαλονίκη πχ καμάρα η οποιο άλλο μέρος θέλεις γιατι πάνω στην εθνική δεν υπάρχει κάποιο μέρος πολυ "χτυπητό"(εκτος απο τα διόδια μαλγάρων) ετσι ώστε να μην υπάρξουν ατομα τα οποία μπορεί να καταλάβουν κατι άλλο
Zan_Prizol
20/09/2005, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ...... Για σένα είναι παραπάνω απο κανα 2ωράκι ο Ολυμπος :D :D :D :D
Τώρα μέκανες ράκος...:cry: πώς θα συνέλθω από αυτό το σοκ;;;:bawl: μάμα μία...:bigcry:
Θα το πώ στην μαμά μου Χόντα να σε δείρει ρε...να παλιόπαιδο :p :p :p
Πάμε στα σοβαρά τώρα!
Λοιπόν εγώ λέω να βρεθούμε στα μάλγαρα μετά από τα διόδια...να ενωθούμε και βουρ!
Για όσους είναι από Θεσ/νίκη προτείνω σημείο μάζωξης στα δικαστήρια...Κάπου απέναντι εκεί,πάνω στον δρόμο...
Τι λέτε;
Dodok edessa
20/09/2005, 12:37
αν .....λέω αν .....δεν πάω Βόλο Σ/Κ ,θα πάρω την cagiva μου και θα ερθω .....αλλα ειναι γαμωτομ και η συνάντηση alfa romeo...θα σας πω :D αλλα με την προυπόθεση οτι θα αφησετε να φαμε κατι και εμεις....ρε angels στειλε και κανα πμ στους tami svs και σε ολα τα παιδια απο την πρωτη και δευτερη και τρίτη συνάντηση ....αντε ...τι απουσιολόγος είσαι γαμωτο μου....:D ..
:wave2:
angels_gr
20/09/2005, 12:48
Σημείο συνάντησης ας είναι 50 μέτρα πριν βγούμε στην εθνική, επι της Μοναστηρίου, καθώς έρχεσαι από το κέντρο. Εμείς θα έρθουμε απο Γιαννιτσά και ίσως ο Dodoc απο την Έδεσσα. Έτσι θα βρεθούμε εκεί και αμέσως θα βγούμε στην εθνική. Ώρα συνάντησης 09:40 και το πολύ 10:00 θα έχουμε ξεκινήσει (αφού πρώτα βεβαιωθούμε πως ήρθαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι).
24267
angels_gr
20/09/2005, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
αν .....λέω αν .....δεν πάω Βόλο Σ/Κ ,θα πάρω την cagiva μου και θα ερθω .....αλλα ειναι γαμωτομ και η συνάντηση alfa romeo...θα σας πω :D αλλα με την προυπόθεση οτι θα αφησετε να φαμε κατι και εμεις....ρε angels στειλε και κανα πμ στους tami svs και σε ολα τα παιδια απο την πρωτη και δευτερη και τρίτη συνάντηση ....αντε ...τι απουσιολόγος είσαι γαμωτο μου....:D ..
Εσύ κανόνισε να έρθεις μαζί μας και άσε τις συναντήσεις με τα τουτού!!! Κερνάω την πρώτη μπύρα. Οι υπόλοιπες είναι δικές σου. :D
Θα στείλω μήνυμα στα υπόλοιπα παιδια. Άντε να δούμε πόσοι θα πάμε τελικά!!!
Dodok edessa
20/09/2005, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Εσύ κανόνισε να έρθεις μαζί μας και άσε τις συναντήσεις με τα τουτού!!! Κερνάω την πρώτη μπύρα. Οι υπόλοιπες είναι δικές σου. :D
Θα στείλω μήνυμα στα υπόλοιπα παιδια. Άντε να δούμε πόσοι θα πάμε τελικά!!!
να δω πως θα το κάνω .....οταν λές Ολυμπο που εννοεις ???
Στα πριόνια η καπου αλλου ?
:confused: :wave2:
Zan_Prizol
20/09/2005, 13:05
Οκ συνάντηση εκεί...
angels_gr
20/09/2005, 13:08
να δω πως θα το κάνω .....οταν λές Ολυμπο που εννοεις ???
Στα πριόνια η καπου αλλου ?
:confused: :wave2:
Ο τελικός προορισμός δεν έχει οριστεί ακόμη. Μέχρι την Παρασκευή θα σας έχω πει. Μπορείτε βέβαια να ρίξετε προτάσεις προς συζήτηση.
Ωραια διαδρομη(140km περιπου) ειναι να πατε απο λεπτοκαρια-καρυες-καλλιπευκη και να καταληξετε για μασα στον παλαιο παντελεημονα ή να γυρισετε πισω στον Ολυμπο.
Μια δευτερη ειναι: μηλια -καρυες-ελατοχωρι.
Δυστηχως δουλευω γμτ και δε θα μπορεσω να ερθω.Οπου και να πατε να περασετε καλα και να τραβηξετε πολλες φωτο απο ολη την διαδρομη.
Αχ ρε γμτ! Ουτε εγω θα μπορεσω να εθρω :(:(:(
Κριμα ρε γμτ και ηθελα πολύ να ακολουθησω!!! Μια αλλη φορα :)
ixnilatis
20/09/2005, 18:13
Δυστυχώς ούτε κι εγώ θα μπορέσω να συμμετέχω! Δεσμεύομαι όμως για την επόμενη φορά!
Ανυπομονώ να δω φωτογραφίες και περιγραφές! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:bawl:
:bawl: :bawl: :bawl:
nemethon
20/09/2005, 18:33
Σημείο συνάντησης ας είναι 50 μέτρα πριν βγούμε στην εθνική, επι της Μοναστηρίου, καθώς έρχεσαι από το κέντρο. Εμείς θα έρθουμε απο Γιαννιτσά και ίσως ο Dodoc απο την Έδεσσα. Έτσι θα βρεθούμε εκεί και αμέσως θα βγούμε στην εθνική. Ώρα συνάντησης 09:40 και το πολύ 10:00 θα έχουμε ξεκινήσει (αφού πρώτα βεβαιωθούμε πως ήρθαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι).
angels _gr στο σημείο συνάντησης που όρισες, απ'έξω μήπώς έχει ένα συνεργείο ή κάνω λάθος;
SvsGreek
20/09/2005, 20:36
H diadromh einai ok gia SS?
K 2on ba doume ti kairo paizei.
An ayta ta 2 einai ok tote eimai STANDARD mesa. AN k den katalava to meeting point sthn monasthriou....
angels_gr
21/09/2005, 08:57
Polifer , βόρειος είσαι??? Κανόνισε να σε δούμε στο μέλλον σε κάποια συνάντηση.
Πολλές απώλειες βλέπω. Κρίμα που δεν θα είμαστε όλοι. Εύχομαι να έρθουν και καλύτερες μοτοβόλτες.
angels_gr
21/09/2005, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
angels _gr στο σημείο συνάντησης που όρισες, απ'έξω μήπώς έχει ένα συνεργείο ή κάνω λάθος;
Νομίζω πως έχει κάποιο συνεργείο. Σίγουρα έχει ένα μαγαζί με μπουγάτσες στην γωνία. Από το σημείο συνάντησης θα βλέπετε τον Νέο Σταθμό Λεωφορείων.
angels_gr
21/09/2005, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
K 2on ba doume ti kairo paizei.
An ayta ta 2 einai ok tote eimai STANDARD mesa. AN k den katalava to meeting point sthn monasthriou....
Η διαδρομή είναι πάνω στην εθνική μέχρι το Λιτόχωρο και μετά θα κάνουμε την ανάβαση προς τα Πριόνια του Ολύμπου (περίπου 20 χλμ). Από το Λιτόχωρο και μετά ο δρόμος δεν είναι και ότι το καλύτερο και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Έχει πάντως πολύ κλειστές στροφές πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μπορείς να πλαγιάζεις.
Επίσης να σημειώσω πως η ταχύτητα με την οποία θα ταξιδεύουμε θα είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου γιατί πολλοί δεν έχουμε και τόσο γρήγορα μηχανάκια και γιατί έχω ήδη αρκετά δικαστήρια και κλήσης για υπερβολική ταχύτητα.
Dodok edessa
21/09/2005, 09:28
Η διαδρομή είναι πάνω στην εθνική μέχρι το Λιτόχωρο και μετά θα κάνουμε την ανάβαση προς τα Πριόνια του Ολύμπου (περίπου 20 χλμ). Από το Λιτόχωρο και μετά ο δρόμος δεν είναι και ότι το καλύτερο και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Έχει πάντως πολύ κλειστές στροφές πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μπορείς να πλαγιάζεις.
Επίσης να σημειώσω πως η ταχύτητα με την οποία θα ταξιδεύουμε θα είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου γιατί πολλοί δεν έχουμε και τόσο γρήγορα μηχανάκια και γιατί έχω ήδη αρκετά δικαστήρια και κλήσης για υπερβολική ταχύτητα.
:mad: :mad: τωρα μας το λες:mad: :mad:
και ειπα να κανω εκλπηξη στον svs,να ερθω με το 1000 fazer ,μιας και το ξαδερφακι την συνδεσε την μπουκαλίτσα NOS.θα ειναι και εδω,ελεγα να τιμωρησω ενα μαυρο κ5:lol:
δηλαδη αν ερθω να ερθω με το canyon....:sick:
:a28:
angels_gr
21/09/2005, 09:51
:mad: :mad: τωρα μας το λες:mad: :mad:
και ειπα να κανω εκλπηξη στον svs,να ερθω με το 1000 fazer ,μιας και το ξαδερφακι την συνδεσε την μπουκαλίτσα NOS.θα ειναι και εδω,ελεγα να τιμωρησω ενα μαυρο κ5:lol:
δηλαδη αν ερθω να ερθω με το canyon....:sick:
:a28:
Καταρχάς να φύγει από το λεξικό σου η πρόταση “αν θα έρθω”. Έχεις ήδη πολλές απουσίες και δεν σε βλέπω καλά, θα μείνεις μεταξεταστέος. Και δεύτερον, εγώ ο καημένος ένα απλό fazerακι έχω, που να σας φτάσω βρε παιδιά με τα νίτρα σας και με τα Κ5!!! Δεν θέλω να φτάσω την ώρα που θα πληρώνεται στην ταβέρνα. Να προλάβω να φάω και εγώ κανένα κοψίδι!!!
:rotflmao:
Dodok edessa
21/09/2005, 09:55
Καταρχάς να φύγει από το λεξικό σου η πρόταση “αν θα έρθω”. Έχεις ήδη πολλές απουσίες και δεν σε βλέπω καλά, θα μείνεις μεταξεταστέος. Και δεύτερον, εγώ ο καημένος ένα απλό fazerακι έχω, που να σας φτάσω βρε παιδιά με τα νίτρα σας και με τα Κ5!!! Δεν θέλω να φτάσω την ώρα που θα πληρώνεται στην ταβέρνα. Να προλάβω να φάω και εγώ κανένα κοψίδι!!!
αντε καλα ......θα περιμένουμε να πληρωσεις εσυ :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ρε ...μην ξεχνας οτι πανω απο ολα ειμαι εντουρας και συχαινομαι τις μεγάλες ταχύτητες :a13:
angels_gr
21/09/2005, 10:06
αντε καλα ......θα περιμένουμε να πληρωσεις εσυ :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ρε ...μην ξεχνας οτι πανω απο ολα ειμαι εντουρας και συχαινομαι τις μεγάλες ταχύτητες :a13:
Αν περιμένετε να πληρώσω εγώ τότε θα σας ταίσω μόνο πασατέμπος. Τσικι τσικι φτου!!!
Το ξέρω πως πηγαίνεις πάντα με λογικές ταχύτητες. Περίπου με 120 χλμ με μια μικρή απόκλιση +/- 150 χλμ!!!
:a13:
SvsGreek
21/09/2005, 19:41
Kala re paides 3 atoma eimaste mono dhladh????
POU EINAI OI BOREIOI?
.....:mad: :mad: :mad: :rolleyes: :confused:
extreme13
21/09/2005, 20:12
einai ok. :)
asfaltos diladi!
Ωραια διαδρομη(140km περιπου) ειναι να πατε απο λεπτοκαρια-καρυες-καλλιπευκη και να καταληξετε για μασα στον παλαιο παντελεημονα ή να γυρισετε πισω στον Ολυμπο.
an kanete ayth th diadromh, tha erthw ki egw! :beer: :wave2:
angels_gr
22/09/2005, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
an kanete ayth th diadromh, tha erthw ki egw! :beer: :wave2:
Η πιο πιθανή διαδρομή που θα κάνουμε θα είναι από το Λιτόχωρο να ανεβούμε πάνω στα Πριόνια. Βέβαια αν η παρέα θέλει να ακολουθήσουμε άλλη διαδρομή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
:beer: :wave2:
angels_gr
23/09/2005, 12:56
Ελπίζω την Κυριακή στο σημείο συνάντησης να μην είμαι μόνος μου!!!
Dodok edessa
23/09/2005, 13:01
:a9: tτο πόλύ πολύ να περασω με την αλφα και να σε παρω μαζι μου για Βόλο:D :D
24498
angels_gr
23/09/2005, 13:10
:a9: tτο πόλύ πολύ να περασω με την αλφα και να σε παρω μαζι μου για Βόλο:D :D
Ρε προδότη δεν θα έρθεις??? Αρχίσαν οι απώλειες???
Dodok edessa
23/09/2005, 13:20
Ρε προδότη δεν θα έρθεις??? Αρχίσαν οι απώλειες???
Δεν ξέρω ρε Κωστή. είμαι 50- 50 ,το ειχα κανονίσει εδώ και καιρό αυτό για τον Βόλο .Δεν ξέρω …κάνε εσυ ένα προσκλητήριο να δούμε πόσοι μπορούν αυτή την Κυριακή ,αλλιώς κανόνισε το για την επόμενη ….:wave2:
Zan_Prizol
23/09/2005, 13:26
Ρε άστονε και θα χάσει...
Έχω κάνει και γαμώ την φυσική κατάσταση στα σαγώνια μου!!!
Τα σαγώνια του νασαρία...θα τα λιώσω όλα!:lol:
Άστον άστον να μείνει τπτ παραπάνω!
angels_gr
23/09/2005, 14:36
Δεν ξέρω ρε Κωστή. είμαι 50- 50 ,το ειχα κανονίσει εδώ και καιρό αυτό για τον Βόλο .Δεν ξέρω …κάνε εσυ ένα προσκλητήριο να δούμε πόσοι μπορούν αυτή την Κυριακή ,αλλιώς κανόνισε το για την επόμενη ….:wave2:
Φίλε αν καταφέρεις και έρθεις μαζί μας θα είναι τέλειο το ταξίδι μας. Αν όχι τότε καλά να περάσεις οπου και να πας. Αυτή την Κυριακή είμαστε 4 άτομα σίγουρα. Απο εκεί και μετά δεν ξέρω αν θα έρθει κανένας άλλος. Όλοι ειναι ευπρόσδεχτοι. Για την άλλη Κυριακή θα κανονίσουμε να πάμε κάπου αλλού.
SvsGreek
23/09/2005, 16:16
8a po ego gia sigoura.
O 2os logos pou eixa ana8ereime provlhmatizei....o kairos.
Sto yahoo deixnei kataigides!
SvsGreek
23/09/2005, 16:29
Na proteino kati?
An vrexei pame salonika kapou gia enan kafe apla?
Ksero akougomai spasiklas alla an rixnei tou sthpou vroxh tote 8a fame kseneroma....
Dodok edessa
23/09/2005, 17:20
Na proteino kati?
An vrexei pame salonika kapou gia enan kafe apla?
Ksero akougomai spasiklas alla an rixnei tou sthpou vroxh tote 8a fame kseneroma....
:a029: ,μόλις μίλησα για nos αρχισες για καφεδακια !!:lol: αντε ανε ερθω θα ερθω με το cagiva :wave2:
Dodok edessa
23/09/2005, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
Ρε άστονε και θα χάσει...
Έχω κάνει και γαμώ την φυσική κατάσταση στα σαγώνια μου!!!
Τα σαγώνια του νασαρία...θα τα λιώσω όλα!:lol:
Άστον άστον να μείνει τπτ παραπάνω!
αυτο ειναι που φοβαμαι...:lol: τα σαγόνια σου :lol: :lol: :wave2:
24531
SvsGreek
24/09/2005, 13:01
ego akyro gia ayrio...
pali eplyna th mhxanh gamo thn vroxh mou...
An peite gia kafe sthn polh eimai mesa.
nemethon
24/09/2005, 15:34
ego akyro gia ayrio...
pali eplyna th mhxanh gamo thn vroxh mou...
An peite gia kafe sthn polh eimai mesa.
ρε ξεκόλα, αυριο δεν θα βρέξει (δες και κανα δελτίο καιρου) και αν τυχόν βρέξει πληρώνω εγώ το πλύσιμο :beer: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
Dodok edessa
24/09/2005, 17:13
τελικά τι εγινε ????θα την κανουμε την εκδρομη η το αφηνουμε για την αλλή εβδομάδα.Εγω ειμαι ακομα 50-50.:confused:
angels_gr
26/09/2005, 09:13
Τελικά ήταν μια όμορφη βόλτα στον Όλυμπο, με καιρό καταπληκτικό και πολύ καλή παρέα. Ψιλά στον Όλυμπο ο Δίας μας πιτσίλισε λίγο αλλά ήταν απλά το καλωσόρισμα. Το μόνο κακό που είχε η βόλτα μας ήταν που κατάφερα να κάψω τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μηχανή!!! Πως το έκανα αυτό!!! Βγήκαν ψιλοθολές οι φωτογραφίες μας. Δείτε τις.
angels_gr
26/09/2005, 09:14
Η εκκίνηση από την Θεσσαλονίκη.
24780
angels_gr
26/09/2005, 09:14
Στην εθνική.
24781
angels_gr
26/09/2005, 09:16
Στην εθνική το Κ5
24782
angels_gr
26/09/2005, 09:17
Πάνω στον Όλυμπο. Λίγο κάτω από τα Πριόνια.
24783
angels_gr
26/09/2005, 09:18
Με φόντο τον Όλυμπο
24784
angels_gr
26/09/2005, 09:18
again
24785
angels_gr
26/09/2005, 09:19
Ο Zan_Prisol με φόντο τον συννεφιασμένο Όλυμπο.
24786
angels_gr
26/09/2005, 09:20
again Zan_Prizol
24787
angels_gr
26/09/2005, 09:21
Ακόμα στον Όλυμπο
24788
angels_gr
26/09/2005, 09:23
Κατεβήκαμε λίγο πιο κάτω σε ένα καταφύγιο που δεν θυμάμαι πως το λένε για να πιούμε το καφε μας.
24789
angels_gr
26/09/2005, 09:24
again
24793
angels_gr
26/09/2005, 09:28
Κάτω είναι η πλάκα του Λιτόχωρου.
24794
angels_gr
26/09/2005, 09:29
Η ώρα της πληρωμής
24795
angels_gr
26/09/2005, 09:31
Μετά φύγαμε προς το Λιτόχωρο, σε ένα διπλανό χωριό που δεν το θυμάμαι, για να αναζητήσουμε φαγητό. Ο Zan_Prisol που τρώει την γίδα.
24796
angels_gr
26/09/2005, 09:33
Ο nemethon που έτρωγε τις γκαρσόνες με τα μάτια του.
24797
angels_gr
26/09/2005, 09:34
Αχ, να μαι και εγώ!!!
24798
angels_gr
26/09/2005, 09:35
Η ώρα του φρούτου. Ωραίο το σταφύλι, καλό το καρπούζι, τέλειο το πεπόνι.
24799
angels_gr
26/09/2005, 09:36
Τι λέγαμε για τις γκαρσόνες??? Α ναι. Ωραίο τοοοοοο.....φαγητό!!!
24800
extreme13
26/09/2005, 11:19
prepei na rithmisis thn hmerominia ths psifiakhs sou! :D
dukeandthecity
26/09/2005, 11:28
κουφαλιτσες ζήλεψα τα κοψιδάκια.....
Αντε, την επόμενη δεν την χάνω με τίποτα...... κανα γρήγορο Χολωμόντα προτείνω.
μπραβο μπραβο.Και εγω που νομιζα δε θα πατε απο αυτα που διαβαζα.Στο επομενο τωρα.
Κατι εκανες εσυ στην φωτο-μηχανη.
angels_gr
26/09/2005, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
prepei na rithmisis thn hmerominia ths psifiakhs sou! :D
Ναι καλά, μόνο η ημερομηνία ήθελε φτιάξιμο!!! Εδώ δεν κατάφερα να βγάλω μια σωστή φωτογραφία!!! Όλη ήθελε ρύθμισμα από την αρχή αλλά εγώ....
angels_gr
26/09/2005, 14:07
Άντε Duke πρότεινε μια διαδρομή και θα υπάρξουν συμμετοχές.
angels_gr
26/09/2005, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sallako
μπραβο μπραβο.Και εγω που νομιζα δε θα πατε απο αυτα που διαβαζα.Στο επομενο τωρα.
Κατι εκανες εσυ στην φωτο-μηχανη.
Τελικά πήγαμε αλλά ήμασταν μόνο 4 άτομα. Άντε και στην επόμενη να είμαστε περισσότεροι. Όσο για την φωτο-μηχανή γενικά της άλλαξα τα φώτα. Κάπως κατάφερα και της χάλασα τις ρυθμίσεις. Πως το κατάφερα αυτό όμως?!?!?!
ixnilatis
26/09/2005, 18:38
Καλή η ιδέα του Κώστα!!!!
Ρε συ angels_gr μήπως έχεις ρύθμιση για να φωτογραφίσει η μηχανή το βράδυ? Το λέω αυτό γιατί οι φωτογραφίες σου φαίνονται να είναι θολές από τη ταχύτητα του κλείστρου...
Θα το δούμε από κοντά στον επόμενο καφέ ή στην επόμενη βόλτα!!! ;)
Dodok edessa
26/09/2005, 18:44
:D:a18: :a20: :a20: :a18: την επομενη φορά ολοι μαζί ..
ρε angels ...που ειναι η κοτσίδα ....:confused:
angels_gr
27/09/2005, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Καλή η ιδέα του Κώστα!!!!
Ρε συ angels_gr μήπως έχεις ρύθμιση για να φωτογραφίσει η μηχανή το βράδυ? Το λέω αυτό γιατί οι φωτογραφίες σου φαίνονται να είναι θολές από τη ταχύτητα του κλείστρου...
Θα το δούμε από κοντά στον επόμενο καφέ ή στην επόμενη βόλτα!!! ;)
Η φωτογραφική μηχανή δεν είναι δική μου και κάτι θα πείραξα και βγήκαν χάλια οι φωτό!!! Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεχτικός.
;)
angels_gr
27/09/2005, 10:13
:D:a18: :a20: :a20: :a18: την επομενη φορά ολοι μαζί ..
ρε angels ...που ειναι η κοτσίδα ....:confused:
Την κοτσίδα δυστυχώς την έκοψα. Άρχισαν να με εγκαταλείπουν και έτσι τα μάζεψα και τα έβαλα μέσα σε ένα συρτάρι!!!
:(
Τώρα τι να πω :confused: και του χρόνου ?????:rolleyes:
Ρε σεις, καλά περνάτε εσείς οι Βόρειοι:p
Ρε angels, μου ΄φαίνεται ότι την επόμενη φορά πρέπει να κρατάς απόχη για να μην ξεγληστρούν ενας-ενας
ΥΓ Τώρα ψέματα δεν θα πώ, αλλά οι φωτογραφίες ήταν χάλια. Κανένα κινητό ρε συ να έχεις την επόμενη φορά αλλά προσοχή :rolleyes: να μην τραβάς εσύ μ' αυτό :lol: :evil:
angels_gr
28/09/2005, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Τώρα τι να πω :confused: και του χρόνου ?????:rolleyes:
Ρε σεις, καλά περνάτε εσείς οι Βόρειοι:p
Ρε angels, μου ΄φαίνεται ότι την επόμενη φορά πρέπει να κρατάς απόχη για να μην ξεγληστρούν ενας-ενας
ΥΓ Τώρα ψέματα δεν θα πώ, αλλά οι φωτογραφίες ήταν χάλια. Κανένα κινητό ρε συ να έχεις την επόμενη φορά αλλά προσοχή :rolleyes: να μην τραβάς εσύ μ' αυτό :lol: :evil:
Μπααααααα, στην Αθήνα περνάτε καλύτερα. Κάνετε τις βόλτες σας, συγκεντρώνεστε συχνά, είστε και πολλοί.
Καλά για τις φωτογραφίες μου τις ζήτησαν από το National Geographic, τόσο πολύ τους άρεσαν!!!! Η βλακεία μου ήταν που χάλασα τις ρυθμίσεις και δεν το κατάλαβα. Την επομένη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
:wave2: :rotflmao: :wave2:
dukeandthecity
28/09/2005, 10:01
λοιπόν κορίτσια,
κανονίζω γρήγορη ξεπέτα προς Χολωμόντα μεριά για Φαι κυρίως. Ως πρώτη ιδέα ειναι ο σογαμπρος για μασαμπούκα και ελαφρύ αφέψημα.
dodok σε βολέυει ή προτιμάς προς τα μέρη σου ?
Η ημερομηνία είναι ανοικτή προς το παρον γιατι περνάω μια ίωση και είμαι ο βηχω-φταρνιζο-μύξας.
Υ.Γ. Ixnilati σημερα το πρωι σε πετυχα στην Ολγας. Ωραια τα προβολάκια σου.
εεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην ξεχνάτε :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Dodok edessa
28/09/2005, 10:17
λοιπόν κορίτσια,
κανονίζω γρήγορη ξεπέτα προς Χολωμόντα μεριά για Φαι κυρίως. Ως πρώτη ιδέα ειναι ο σογαμπρος για μασαμπούκα και ελαφρύ αφέψημα.
Η ημερομηνία είναι ανοικτή προς το παρον γιατι περνάω μια ίωση και είμαι ο βηχω-φταρνιζο-μύξας.
οπου να ναι ....καλο φαγητο να εχει ,και καλή παρεα.για πότε?
Μη την πατήσουμε πάλι .να το κανονίσουμε νωρίς για να είμαστε όλοι ….:wave2:
angels_gr
28/09/2005, 10:18
Ανοιξα καινούριο post. Άντε δηλώστε συμμετοχές.
Προς βόρειους Χολωμόντα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13286)
dukeandthecity
28/09/2005, 10:22
οπου να ναι ....καλο φαγητο να εχει ,και καλή παρεα.για πότε?
Μη την πατήσουμε πάλι .να το κανονίσουμε νωρίς για να είμαστε όλοι ….:wave2:
θα παίξει ΣΚ για να μπορούμε σχετικά όλοι.
Σωστα ?????
Αρα έχουμε ή αυτό 1-2 του μηνός ή το άλλο, 8-9. Οσοι έχουν γενέθλια να το δηλώσουν εκ των προτέρων για να κεράσουν μπύρες. :smilea: :smilea:
ixnilatis
28/09/2005, 17:24
λοιπόν κορίτσια,
Ωραίος ο Σόγαμπος....κάλη μάσα, αν και σου σπάει τα @ρχίδια με τη φλυαρία του ;)
Δε σε πήρα γραμμή το πρωί ρε Κώστα να σου πω μια καλημέρα.... πάντως βλέπω κι εσύ είσαι πρωινός τύπος :hypnotize
24957