View Full Version : Λαστιχα για XTx 125 SM
speedmerchant
18/06/2012, 19:13
Καλησπερα και καλως σας βρηκα, επειδη τα παλαιοτερα τα φαγανε τα ψωμια τους ψαχνω για αγορα νεων Pirelli MT75 tires, Tubeless, μπρος και πισω εννοειται, το μπροστα εχει διαστασεις 100/80 17 και το πισω 130/70 17, ολες οι προτασεις δεκτες για καταστηματα Αθηνα και αν υπαρχει κατι αντιστιχο να μου προτεινεται σε αλλη μαρκα, ευχαριστω, το μοτο ειναι XTx 125 SM
Μεταφερόμαστε στη κατηγορία "Βελτιώσεις-Aftermarket".
speedmerchant
18/06/2012, 20:03
Μεταφερόμαστε στη κατηγορία "Βελτιώσεις-Aftermarket".
Οκ, ευχαριστω,
Προτασεις για μαρκες λαστιχων με πμ
αν βαλεις πιρελι μη βαλεις ΜΤ75! βαλε καλυτερα τα sport demon!
επισης: michelin pilot sporty, continental conti twist sm
speedmerchant
21/06/2012, 11:10
αν βαλεις πιρελι μη βαλεις ΜΤ75! βαλε καλυτερα τα sport demon!
επισης: michelin pilot sporty, continental conti twist sm
Σ ευχαριστω πολυ φιλε, λιγο ακριβα τα βλεπω ομως
Πάντως μπορεί το λάστιχο που θα βάλεις να είναι tubeless αλλά αφού οι ζάντες σου είναι με ακτίνες σαμπρέλα χρειάζεσαι.
εγω παντως ΜΤ75 στους 6 μηνες τα σιχαθηκε η ψυχη μου και τα sport demon εβγαλαν ανετα δυο χρονια με ασφαλεια! ποσο πιο ακριβα ειναι δλδ??
speedmerchant
22/06/2012, 09:13
εγω παντως ΜΤ75 στους 6 μηνες τα σιχαθηκε η ψυχη μου και τα sport demon εβγαλαν ανετα δυο χρονια με ασφαλεια! ποσο πιο ακριβα ειναι δλδ??
Κανα εικοσιπενταρι με τριαντα ευρω παραπανω βρισκω τα sport demon , μηπως γνωριζει κανεις μαγαζι με καλες τιμες να μου στειλει πμ;
speedmerchant
22/06/2012, 09:14
Πάντως μπορεί το λάστιχο που θα βάλεις να είναι tubeless αλλά αφού οι ζάντες σου είναι με ακτίνες σαμπρέλα χρειάζεσαι.
Σωστος! Σ ευχαριστω