Σύνδεση

View Full Version : Τιμόνι???Hornet600-2004

AggelosKos
19/06/2012, 12:50
Παίδες έχω διαβάσει τόσες πολλές απόψεις σε διάφορα ξένα forums που δεν μπορω να αποφασίσω αν είναι καλύτερα να βάλω στο hornetaki το renthal low ή το ultra-low. To low είναι στο ύψος του μαμά και το άλλο 2-3 cm χαμηλότερο. Εχει κανείς αλλάξει τιμόνι να μου πει γνωμη???btw είμαι 1,88m για να συνδέσετε ύψος-θέση οδήγησης. pls help den το μπορω με το motocrossadiko που είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης...:rolleyes:

sapila racing
19/06/2012, 15:50
Παίδες έχω διαβάσει τόσες πολλές απόψεις σε διάφορα ξένα forums που δεν μπορω να αποφασίσω αν είναι καλύτερα να βάλω στο hornetaki το renthal low ή το ultra-low. To low είναι στο ύψος του μαμά και το άλλο 2-3 cm χαμηλότερο. Εχει κανείς αλλάξει τιμόνι να μου πει γνωμη???btw είμαι 1,88m για να συνδέσετε ύψος-θέση οδήγησης. pls help den το μπορω με το motocrossadiko που είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης...:rolleyes:

Ειμαι ελαχιστα ψηλότερος, εχω Hornet 900 που εχει παρόμοια θέση οδήγησης κι εχω βαλει ενα Tomaselli που με εχει βολέψει πολύ.
Την ειχα ψάξει για Renthal αλλά πολύς ντόρος για το τίποτα και δεν μου άρεσε και το look.

To Τomaselli που εχω ειναι λιγο πιο φαρδυ, λίγο πιο χαμηλό και λίγο πιο μπροστά απο το μαμα. Τα εφερνε ο Δημητροπουλος αλλά εχει κλείσει πλέον, ισως το βρείς αλλού. Ειναι καλά και φτηνα τιμόνια (25 Ευρω περιπου) και δεν χρειάζεται ανταπτορες και παπαριες.

Αν πας για Renthal τότε θες το Ultra Low.