PDA

View Full Version : Προστασια μηχανης ανευ γκαραζ!

JR-Monk-ey
20/06/2012, 19:14
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.:p
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ,Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:(
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

MikeG
20/06/2012, 19:36
Welcome.

Καλή κουκούλα (ποιοτική, διαπνέουσα) & συχνό πλύσιμο τη μοτοσυκλέτα σου, με τρίψιμο τα νίκελ.

McGyver
20/06/2012, 19:43
Άμα πιάνουν τα χέρια σου ή έχεις βαθιά τσέπη κοίτα για κάτι τέτοιο (http://www.motoshell.com/Features.html).

JR-Monk-ey
21/06/2012, 00:10
Άμα πιάνουν τα χέρια σου ή έχεις βαθιά τσέπη κοίτα για κάτι τέτοιο (http://www.motoshell.com/Features.html).
Αυτο μου φαινεται πολυ εξυπηρετικο και για την ωρα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το αγορασω.Ειναι δοκιμασμενο?Εχεις καποιον φιλο/γνωστο που το εχει στην κατοχη του?

McGyver
21/06/2012, 06:25
Αυτο μου φαινεται πολυ εξυπηρετικο και για την ωρα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το αγορασω.Ειναι δοκιμασμενο?Εχεις καποιον φιλο/γνωστο που το εχει στην κατοχη του?

Δυστυχώς όχι.

Εχετλαίος
21/06/2012, 07:41
Μια παλέτα Υtong (60Χ25Χ5), δυο-τρια σακιά έτοιμη λάσπη (κάνει και έτοιμος σοβας τελικής στρώσης), 2 τεθλα λαμαρίνες 2Χ1, 2 μέτρα στρατζαριστό, 20 τρυπανόβιδες, 2-3 φίλοι, 2 ημέρες κατασκευή.
Κόστος 150-200€ και ξέγνοιασες.
:wave2:

georgio
21/06/2012, 12:11
Θα κάνουν αυτά δουλειά; Μετά από λίγο δεν θα περάσει και η υγρασία και η αλμύρα της θάλασσας μέσα;

JR-Monk-ey
21/06/2012, 13:07
Θα κάνουν αυτά δουλειά; Μετά από λίγο δεν θα περάσει και η υγρασία και η αλμύρα της θάλασσας μέσα;
Αυτο σκεφτηκα κ εγω!Θα ψαχτω με αυτο που εστειλε ο φιλος McGyver πιο πανω.Το καλο ειναι οτι εδω δεν εχουμε προβλημα κλοπης,αλλιως θα εφτιαχνα γκαραζ(μινι) και ας κοστιζε λιγο παραπανω.

Red Rider
21/06/2012, 17:34
Επίσης αυτό που εγώ κάνω,είναι να περνάω όλα τα μεταλλικά μέρη και τα περισσότερα πλαστικά με σπρεϊ σιλικόνης.
Είδικα σε μοτο που κάνουν χωμάτινα χιλιόμετρα είναι σωτήριο γιατι δημιουργεί ενα προστατευτικό φίλμ,και μόλις το περάσεις με το πιεστικό μετά απο βόλτα είναι καινούριο.

sv9cvk
21/06/2012, 18:37
Μια παλέτα Υtong (60Χ25Χ5), δυο-τρια σακιά έτοιμη λάσπη (κάνει και έτοιμος σοβας τελικής στρώσης), 2 τεθλα λαμαρίνες 2Χ1, 2 μέτρα στρατζαριστό, 20 τρυπανόβιδες, 2-3 φίλοι, 2 ημέρες κατασκευή.
Κόστος 150-200€ και ξέγνοιασες.
:wave2:

Και πριν προλαβεις να το τελειωσεις ,σου χτυπαει την πλατη η πολεοδομια μετα απο καταγγελια που εκανε ο αγαπητος γειτονας.:rolleyes::cry:

JR-Monk-ey
22/06/2012, 07:34
Και πριν προλαβεις να το τελειωσεις ,σου χτυπαει την πλατη η πολεοδομια μετα απο καταγγελια που εκανε ο αγαπητος γειτονας.:rolleyes::cry:
Χαχαχα!Και ξερεις ε?Εδω στο νησι που μενω η ρουφιανια περισσευει..Δεν ειμαστε για προστιμα τωρα.