View Full Version : Ασφάλεια CHARTIS
LogOutGoRide
26/06/2012, 11:53
Πήρα στο χέρι όλα τα απαραίτητα για μεταβίβαση της ασφάλειας απο την παλιά μοτό στην καινούργια και μάλιστα ήμουν και έτοιμος για την πρώτη βόλτα εκτός πόλης (και εντός πόλης με την ψυχή στο στόμα μην γίνει καμία στραβή), μιας και σήμερα έκατσε ρεπό.
Αμ δε
Ψήθηκα μέσα στο δερμάτινο για να πάρω απάντηση "θα δούμε γιατί έχετε πλέον ss οπότε αποκλείονται αυτόματα οι εν λόγω μοτό''. Αλλά "μια και είστε παλιός πελάτης χωρίς ατύχημα συμπληρώστε αυτή την φόρμα-αίτηση και θα σας απαντήσουμε το αργότερο μέχρι αύριο"
Πού βρίσκουμε ασφάλεια που να καλύπτει και κλοπή χωρίς παρακάλια;
Με τις υγείες μου και πάλι πίσω στο αυτοκίνητο:beer:
George_Sp
26/06/2012, 12:02
πω γκαντεμιά......αν η αίτηση απορριφθεί τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία. λεφτά τους δίνεις....απαράδεκτοι αν σε κόψουν μιας και είσαι και καλός πελάτης με καθαρό παρελθόν. εγώ αν ήμουν ασφαλιστής θα πίεζα τον προϊστάμενο τηλεφωνικά επιτόπου μπροστά σου για να γίνει και για να δείξω και καλό πρόσωπο σαν εταιρία.
μη σκας πάντως...καλορίζικη να είναι η κούκλα και όλα θα γίνουν. :)
yannis24
26/06/2012, 12:05
anytime on line ?
την κανεις απο το ιντερνετ, τσακ-μπαμ, τυπωνεις το ασφαλιστρο και εισαι ετοιμος....
υγ...εχει και 12 ατοκες δοσεις !!!
LogOutGoRide
26/06/2012, 12:27
anytime on line ?
την κανεις απο το ιντερνετ, τσακ-μπαμ, τυπωνεις το ασφαλιστρο και εισαι ετοιμος....
υγ...εχει και 12 ατοκες δοσεις !!!
Μόλις συμπλήρωσα την φόρμα και βλέπω οτι δεν έχει κλοπή. Μου βγάζει economic 87,10 για εξάμηνο μετρητοίς.
Ήταν το τελευταίο που σκεφτόμουν οτι θα είχα πρόβλημα.
εγω την έχω στην chartis με κλοπή εδώ και 3 χρόνια
George_Sp
26/06/2012, 12:31
όταν ήθελα πρόπερσυ να αλλάξω την μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο που είχα και να φύγω από την Εθνική έκατσα και έψαξα και τις ιντερνετικές προσφορές τύπου anytime online.
δυστυχώς η διαφορά στα χρήματα είναι τόσο μικρή συγκριτικά με τις έξτρα παροχές που κόβονται και ΔΕΝ φαίνονται αν δε πάρεις αναλυτικά τη λίστα του συμβολαίου στα χέρια σου....που είδα οτι τελικά δε συμφέρει......
γνώμη μου είναι να κάνεις μια έρευνα αγοράς στις μεγάλες ασφαλιστικές και να κάνεις 2η γύρα με τις προσφορές του καθενός στα χέρια σου και να τις δείχνεις ξανά και ξανά ώστε να παζαρέψεις κάτι καλύτερο.
harris_x
26/06/2012, 12:36
κι εγώ το ίδιο
[...]
δε ρωτάς και σε καναν άλλο ασφαλιστή
LogOutGoRide
26/06/2012, 12:38
Τι να πω ρε συ Γιάννη, είχα εκεί το hornet και γω για τρια χρόνια αλλά τώρα μου είπαν τα παραπάνω. Η ασφάλεια για κλοπή είναι σημαντική προυπόθεση.
Τηλεφωνικά που είπαν πως είναι αλλιώς να είσαι 18 χρονών και να φέρνεις για ασφάλεια ένα πενηντάρι piaggio και διαφορετικό να είσαι πενηντάρης και έχεις hayabusa ??? Μπορεί και να τους ασφάλιζαν και τους δύο!
δε ρωτάς και σε καναν άλλο ασφαλιστή
Τους πήρα και τηλέφωνο.Δεν ρώτησε καν ηλικία ή εμπειρία. Απλά είναι ss, που σημαίνει μεγαλύτερος κίνδυνος ατυχήματος.
Δικό τους είναι το μαγαζί και αν θέλουν πουλάνε. Απλά ψάχνω (αν τελικά δεν με ασφαλίσουν) μια εναλλακτική ασφάλεια με κλοπή.
akis_trevor
26/06/2012, 13:42
την περασμενη εβδομαδα φιλος μου αλλαξε ασφαλιστικη στο αυτοκινητο του.βρηκε την axa,η οποια περιλαμβανει κακοβουλες πραξεις(γρατσουνιες κλπ)και πηγε ενας τυπος του το φωτογραφισε για να εχουν αρχειο με τα οποια χτυπηματα εχει.εμενα μου φανηκε πολυ χρησιμο και δεν το ειχα ξανακουσει να το εχει μια σχετικα φτηνη ασφαλεια.αν θελεις ριξε μια ματια σε αυτην μηπως και σε καλυπτει για κλοπη..
Εχω την εντυπωση οτι οι μονες ασφαλιστικες που προσφερουν ασφαλεια κλοπης για μοτοσυκλετες ειναι η chartis και η alianz...
giovani64
26/06/2012, 16:42
εγω εχω στην anytime με κλοπη και οδικη βοηθεια με 245 ευρω το χρονο. η μηχανη ειναι YAMAHA DIVERSION XJ6 του 2009.
Μόλις συμπλήρωσα την φόρμα και βλέπω οτι δεν έχει κλοπή. Μου βγάζει economic 87,10 για εξάμηνο μετρητοίς.
Καλύπτει και κλοπή αν θες, με έξτρα κόστος φυσικά. Πάρε τηλέφωνο.
εγω εχω στην anytime με κλοπη και οδικη βοηθεια με 245 ευρω το χρονο. η μηχανη ειναι YAMAHA DIVERSION XJ6 του 2009.
τι περιοχη εισαι? πολυ λιγο μου φαινεται! εγω για bandit 650 του 2008 με κλοπη ειμαι περιπου στα 450 το χρονο
power hornet
26/06/2012, 17:17
παρε και ρωτα και την ιντεραμερικαν κανει και αυτη,οχι την anytime που ειναι παραρτημα και δεν προσφερει και τιποτα στην ουσια.
giovani64
26/06/2012, 18:09
τι περιοχη εισαι? πολυ λιγο μου φαινεται! εγω για bandit 650 του 2008 με κλοπη ειμαι περιπου στα 450 το χρονο
ειμαι απο σερρες. πριν παω στην anytime ημουν στην ιντεραμερικα και πληρωνα 400 ευρω. στην anytime εχω καλυψεις τις ιδιες με την ιντεραμερικαν (κλοπη, οδικη βοηθεια κ.λ.π) και τα χρηματα ειναι στα 245 ευρω για ετησιο συμβολαιο και αποζημιωση για κλοπη στις 4.500ευρω
LogOutGoRide
26/06/2012, 18:31
Για την interamerican έχω ακούσει πως μια βασική προϋπόθεση είναι η φύλαξη σε κλειστό γκαράζ, ισχύει;
Όπως και να έχει θα περιμένω μέχρι αύριο την απάντηση της chartis.
εγω με Interamerican ειμαι αλλα αθηνα.
οι πιθανοτητες κλοπης και τρακαρισματος στην αθηνα ειναι μεγαλυτερες και λογικα ανεβαζουν την τιμη. τρακαρισμα δεν εχω οποτε στην επομενη θα δοκιμασω κι εγω να παρω προσφορα απο anytime. μυριζομαι κανα 100ικο κατω.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες :)
ΥΓ . Δοκιμαζω με το online συστημα τους και μου βγαινει 220 το χρονο χωρις κλοπη και νομικη καλυψη. Τοσο μου εβγαινε και πριν πανω κατω με την interamerican χωρις κλοπη.
δε μπορω να βρω πως μπορω να βαλω κλοπη μεσα.
giovani64
27/06/2012, 01:12
προσπαθησε αυριο να τους παρεις τηλ. ξερω οτι ασφαλιζουν και για κλοπη.ασφαλεια για κλοπη δεν κανουν μονο αν το οχημα ειναι πολυ παλιο.
ΥΓ . Δοκιμαζω με το online συστημα τους
δε μπορω να βρω πως μπορω να βαλω κλοπη μεσα.
Δύο προτάσεις έγραψα. Η μία έλεγε ότι καλύπτουν και κλοπή και η άλλη ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
:P
Εχεις δικιο φιλε, το διαβασα λιγο βιαστικα. προς το παρον εχω ακομα 2-3 μηνες καλυψης απο την Interamerican και προφανως δε θα την κοψω τωρα χωρις λογο την ασφαλεια.
Η πλακα ειανι πως οταν βαζω τα στοιχεια στο συστημα με ενημερωνει πού εχω ασφαλισει τη μηχανη , ενω αμα τα βαλω λαθος δεν βγαζει αποτελεσμα λεγοντας οτι δεν αντιστοιχει εγγραφη η κατι τετοιο. Μ αρεσει ο Online υπολογισμος
1ον ιντεραμερικαν ειχα για 3 χρονια με κλοπη και φουλ πακετο, ΠΟΤΕ δεν με ρωτησαν για γκαραζ και τετοιες μλκιες,
2ον τσαρτις ειχα κανα χρονο με κλοπη κτλ κανενα προβλημα μονο που εχεις ενα 25% απαλαγη παλι χορις γκαραζ και τα λοιπα,
ολα αυτα σε ss ποτε δεν με ρωτησανε τι και πως,
ολα αυτα πυ διαβαζω μου φενονται πολυ περιεργα, μηπως ο ασφαλιστης σας ειναι πεοπαιχτης?
οποιος θελει τσακαλο ασφαληστη ας ζητησει πμ.
LogOutGoRide
27/06/2012, 18:56
Για την ιστορία τελικά ασφαλισα την μηχανή στην chartis. Εχω το προσωρινό μηνιαίο ασφαλιστήριο μέχρι να πάρω το κανονικό μαζί με το συμβόλαιο.
@harris_x όταν το πάρω στα χέρια μου αν θέλεις σου στέλνω λεπτομέρειες με πμ.
harris_x
27/06/2012, 22:07
Για την ιστορία τελικά ασφαλισα την μηχανή στην chartis. Εχω το προσωρινό μηνιαίο ασφαλιστήριο μέχρι να πάρω το κανονικό μαζί με το συμβόλαιο.
@harris_x όταν το πάρω στα χέρια μου αν θέλεις σου στέλνω λεπτομέρειες με πμ.
θα το ήθελα, thanks :beer: