Σύνδεση

View Full Version : to pio oreo delear

afrotwin
20/09/2005, 09:00
itan ex8es imastan ligoi ke kaloi
i sxedon kali meriki itan eki ke perifanevontousan oti ine hondakides ke malon kseroles...:rotflmao:

e den mporis na ta exis ki ola...
as ine kala osoi pigan alou...
stou zografou mou fenete?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sara mara ke angel-m xasate...:lol:

maintenance
20/09/2005, 10:18
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]itan ex8es imastan ligoi ke kaloi

ΧΑΙΡΟΜΑΙ.....................:smokin:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.......THANK YOU!!!

TO IΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

:a55:

bartlal
20/09/2005, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
i sxedon kali meriki itan eki ke perifanevontousan oti ine hondakides ke malon kseroles...:rotflmao:

το thread με τους τιτλους μην ξεχασεις! :evil:

gixxerpap
20/09/2005, 11:10

EXEIS DIKIO....ITAN POU ITAN GEMATO TO DELEAR DEYTERA BRADY, EXTHES PREPEI NA ITAN POLY ORAIA....

ITHELA NA KSERA TOSO KAIRO GIATI ERXOSOYN AFOY DE SOY ARESE O KOSMOS...

afrotwin
20/09/2005, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
EXEIS DIKIO....ITAN POU ITAN GEMATO TO DELEAR DEYTERA BRADY, EXTHES PREPEI NA ITAN POLY ORAIA....

ITHELA NA KSERA TOSO KAIRO GIATI ERXOSOYN AFOY DE SOY ARESE O KOSMOS...

esena 8a doso se ena grafologo to kimeno sou ke afou mou eksigisi to sintaktiko sou ke ti i8eles na pis a sou apantiso
:rotflmao: :rotflmao:

gixxerpap
20/09/2005, 12:30
ωραια αποφευγεις την απαντηση.....

afrotwin
20/09/2005, 12:33
ωραια αποφευγεις την απαντηση.....

oxi pragmatika ke sovara to leo den vgazo noima
ama 8es eksigise mou ti 8elis na pis...

gixxerpap
20/09/2005, 13:12
δεν περιμενεις βεβαια να πιστεψω οτι δεν βγαζεις νοημα...

αλλα αφου εκανα -κακως ισως- την αρχη και ασχοληθηκα με το κακοπροαιρετο ποστ που ξεκινησες, ας συνεχισω για λιγο.

αυτο που εχουν βαρεθει οι περισσοτεροι ειναι οτι το δελεαρ ειναι συνηθως αδειο, και οταν δεν ειναι, συνηθως οι παρεες ειναι οικογενειες που εχουν βγαλει τα πιτσιρικια βολτα.
η ατμοσφαιρα που δημιουργειτα λοιπον ειναι απο αδιαφορη, εως ανιαρη για τους περισσοτερους.

η παρεα που δεν ηρθε χθες, δεν εχει ενοχληθει σε καμια περιπτωση απο την παρεα του φορουμ, απλα βαρεθηκε το περιβαλλον της συγκεκριμενης καφετεριας.
γι' αυτο αλλωστε, η προταση να αλλαξουμε στεκι, εγινε σε ολους και οχι επιλεκτικα...

εσυ απο την αλλη μερια, εσπευσες να σχολιασεις το ποσο πιο ωραια ηταν εχθες που απουσιαζαν μερικα ατομα.

γιατι λοιπον τοσο καιρο, ερχοσουν στο δελεαρ, αφου σε χαλουσε η παρεα?

για να τελειωνουμε, το μονο που καταφερνεις με τετοια ποστ ειναι, αφενος να χαλας το 'κλιμα' μεσα στο φορουμ, αφετερου να δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις για ανυπαρκτες κλικες.

...εκτος βεβαια αν εισαι μελος καποιας τετοιας κλικας και προσπαθεις -για καποιο δικο σου λογο-, να ανοιγεις συνεχως διαμαχες...

idi
20/09/2005, 13:39
μια φορα εκατσα σπιτι να αποτοξινωθω και εγινε ΤΣι μουτανας... ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

latris mixanis
20/09/2005, 13:47
Έχουμε μια Δευτέρα όπου μαζευόμαστε όλα τα μέλη του [Β]ΜΟΤΟ[/Β] και βλεπόμαστε αφού τις περρισότερες φορές μιλάμε μέσω τεχνολογίας..

Είναι πολλά τα άτομα που δεν Θέλουν Δέλεαρ ο καθένας για τους δικούς του λόγους αλλά έρχοντε. Δεν βλέπω το λόγο να χωριστεί το Φόρουμ σε δυο κομμάτια για έναν καφέ. Θα πρέπει να ανοίξουμε ένα Θρεντ να πει ο καθένας μια καλή πρόταση και μέσα από κει να αποφασίσουμε αν είναι εφικτό να γίνει η αλλαγή του χώρου και που.
Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις και όχι απαντήσεις του στυλ εμάς τα μέλη του SBS CLUB μας βολεύει κλπ κλπ με αυτό το τρόπο δημιουργείται η αίσθηση κλίκας και υποομάδων μέσα στο φόρουμ. Λογικό να μην κολλάμε όλοι με όλους αλλά η συνάντηση με φίλους μέσα απ το ΜΟΤΟ μπορεί να γίνει άλλη μέρα...

Ευχαριστώ πολύ

gmakris
20/09/2005, 14:06
Mε καλυψε ο Γιωργος (gixxerpap)

Tα ατομα που χθες επελεξαν να μην ερθουν Δελεαρ το εκαναν επειδη ειχαν βαρεθει το μαγαζι και οχι την παρεα.

Η "ψοφια" ατμοσφαιρα του Δελεαρ δεν αρεσε και απλα κοιταξαμε για κατι καλυτερο......

McGyver
20/09/2005, 14:09
Παρακαλούνται όσοι αποποιούνται το θεσμό του Δέλεαρ, στο εξής να γράφουν στο http://sbsclub.moto.gr/forums/index.php!

:lol: :rotflmao: :lol:

bartlal
20/09/2005, 14:15
δεν περιμενεις βεβαια να πιστεψω οτι δεν βγαζεις νοημα...

αλλα αφου εκανα -κακως ισως- την αρχη και ασχοληθηκα με το κακοπροαιρετο ποστ που ξεκινησες, ας συνεχισω για λιγο.

αυτο που εχουν βαρεθει οι περισσοτεροι ειναι οτι το δελεαρ ειναι συνηθως αδειο, και οταν δεν ειναι, συνηθως οι παρεες ειναι οικογενειες που εχουν βγαλει τα πιτσιρικια βολτα.
η ατμοσφαιρα που δημιουργειτα λοιπον ειναι απο αδιαφορη, εως ανιαρη για τους περισσοτερους.

η παρεα που δεν ηρθε χθες, δεν εχει ενοχληθει σε καμια περιπτωση απο την παρεα του φορουμ, απλα βαρεθηκε το περιβαλλον της συγκεκριμενης καφετεριας.
γι' αυτο αλλωστε, η προταση να αλλαξουμε στεκι, εγινε σε ολους και οχι επιλεκτικα...

εσυ απο την αλλη μερια, εσπευσες να σχολιασεις το ποσο πιο ωραια ηταν εχθες που απουσιαζαν μερικα ατομα.

γιατι λοιπον τοσο καιρο, ερχοσουν στο δελεαρ, αφου σε χαλουσε η παρεα?

για να τελειωνουμε, το μονο που καταφερνεις με τετοια ποστ ειναι, αφενος να χαλας το 'κλιμα' μεσα στο φορουμ, αφετερου να δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις για ανυπαρκτες κλικες.

...εκτος βεβαια αν εισαι μελος καποιας τετοιας κλικας και προσπαθεις -για καποιο δικο σου λογο-, να ανοιγεις συνεχως διαμαχες...

Γιωργο, περα απο το σεβασμο που σου εχω θελω (αν και κακως που μπενω αναμεσα στη συζητηση σου με τον αφρο) να πω-παραθεσω μια ενδιαμεση αποψη, ΧΩΡΙΣ να υποστηριξω κανενα:
1) το οτι το δελεαρ ειναι γεματο ή αδειο ειναι κατι το οποιο θεωρητικα δεν μας ενδιαφερει μιας και υπαρχει συγκεντρωση αρκετων μελων του μοτο. αν τωρα μας ενδιαφερει ΚΑΙ ο κοσμος του εκαστοτε μαγαζιου, περα απο τον 20+ ή 80+ αριθμο μελων, μαλλον εχει χαθει το ενδιαφερον για αυτα τα μελη :( ατμοσφαιρα δημιουργουμε εμεις για εμας, και οχι οι οικογενειες και τα παιδακια για εμας!
2) δυστυχως, ο αφρο ΔΕΝ ερχεται στο δελεαρ, κριμα για αρκετα (ή εστω καποια) ατομα που επιθυμουν την παρουσια του, προφανως για δικους του λογους... προφανως υπαρχουν αρκετα τετοια ατομα ακομα...
3) για το χαλασμα του "κλιματος" (ηταν στραβο το κλιμα, το εφαγε και ο γαιδαρος...:uplate: ασχετο!) μηπως θα ηταν προτιμοτερο σε συναντηση ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ να παρθουν τετοιες αποφασεις, μιας και θα ειμαστε ολοι εκει και θα μπορουμε να ριξουμε πολυ πιο ανετα τη γνωμη μας επι ταπητος (οκ, εστω, επι πατωματος!) ??? και οχι, μεσα σε λιγοτερο απο 1 ωρα να εχει αποκοληθει ενα κομματι κανονιζοντας αλλου? λεω εγω τωρα.....

λοιπες (και πιο καυστικες) ενστασεις απο κοντα!

με τιμη,
Γιωργος
:wave2:

ΥΓ: η λατρης με καλυψε κατα τα αλλα πληρως.... :a23: :wave2:

gmakris
20/09/2005, 14:19
Δεν υπαρχει θεμα "SBS Club" στη συζητηση μας.

Οσοι ηταν χθες στο ck cafe ηταν μελη του forum με τους φιλους τους......

McGyver
20/09/2005, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Δεν υπαρχει θεμα "SBS Club" στη συζητηση μας.

Οσοι ηταν χθες στο ck cafe ηταν μελη του forum με τους φιλους τους......

Το ξέρω gmakris, αστειεύομαι για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα...

Ούτως ή άλλως, ως νέος στην παρέα σας δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να παρεμβαίνω...

Φιλικά,

McGyver

maintenance
20/09/2005, 14:26
ΕΓΩ Ο ΜΗ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

ΚΑΠΟΙΟΙ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ) ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΦΑΤΣΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ;) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΜΟΥΡΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΣΟΠΑΤΩΝ.....ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Tigas
20/09/2005, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Έχουμε μια Δευτέρα όπου μαζευόμαστε όλα τα μέλη του [Β]ΜΟΤΟ[/Β] και βλεπόμαστε αφού τις περρισότερες φορές μιλάμε μέσω τεχνολογίας..

Είναι πολλά τα άτομα που δεν Θέλουν Δέλεαρ ο καθένας για τους δικούς του λόγους αλλά έρχοντε. Δεν βλέπω το λόγο να χωριστεί το Φόρουμ σε δυο κομμάτια για έναν καφέ. Θα πρέπει να ανοίξουμε ένα Θρεντ να πει ο καθένας μια καλή πρόταση και μέσα από κει να αποφασίσουμε αν είναι εφικτό να γίνει η αλλαγή του χώρου και που.
Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις και όχι απαντήσεις του στυλ εμάς τα μέλη του SBS CLUB μας βολεύει κλπ κλπ με αυτό το τρόπο δημιουργείται η αίσθηση κλίκας και υποομάδων μέσα στο φόρουμ. Λογικό να μην κολλάμε όλοι με όλους αλλά η συνάντηση με φίλους μέσα απ το ΜΟΤΟ μπορεί να γίνει άλλη μέρα...

Ευχαριστώ πολύ

KANEIΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΝ ΣΥΖΥΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΄΄ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ΄΄ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ CLUB TOYS SBS, ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΥΘΩΣ ΠΑΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Ο GIXERPAP ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ LATRIS ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚATSAI 15 ΛΕΠΤΑ ΣΟΥΖΑ ΔΡΟΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ,ΜΕΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ,ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

THANX

Tigas
20/09/2005, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το ξέρω gmakris, αστειεύομαι για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα...

Ούτως ή άλλως, ως νέος στην παρέα σας δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να παρεμβαίνω...

Φιλικά,

McGyver

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ,ΤΕΛΟΣ:wave2:

McGyver
20/09/2005, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ,ΤΕΛΟΣ:wave2:

Respect Σταύρο...

:beer:

maintenance
20/09/2005, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ........................

"ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΪΔΙΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΒΛΑ, ΚΑΙ ΜΠΥΡΟΚΑΤΑΝΥΞΕΩΣ........"

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ "ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ"

για να γινει ωραιο το ντολμαδακι, θελει ωραιο φυλο..........

sniper
20/09/2005, 14:49
Μήπως έχουμε ξεφύγει όλοι λιγάκι;

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από τότε που υπήρχαν οι δεινόσαυροι......

Κάποια μέρα κάποιος εδώ μέσα είχε την ιδέα να πάμε όσοι εν πάση περιπτώση ήθελαν στο Wild Thing στο Μικρολίμανο.... εκεί την πρώτη φορά ήταν 8-9 άτομα.... την δεύτερη φορά 14-15 και ούτω καθ' εξής... έτσι φτάσαμε αφενός να μην χωράμε εκεί μέσα αλλά και δεν άκουγε και ο ένας τον άλλο λόγω των DB της μουσικής.... και τότε βρέθηκε το Δέλεαρ.

Το πράγμα είναι απλό... τόσο απλό που δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα. Μια μέρα τηνβδομάδα μαζευόμαστε σε ένα μέρος όαοι θέλουν από αυτούς που διαβάζουν το φόρουμ για να δει ο ένας τον άλλο..... δεν είναι φιλία ή η παρέα το ζητούμενο αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και τέτοιες και υπάρχουν. δεν είναι υποχρεωτικό κάθε δευτέρα να είμαστε όλοι στο Δέλεαρ... απουσιολόγιο δεν υπάρχει..... Υπάρχουν επίσης άλλες 6 μέρες της βδομάδας για να δει κάποιος τους φίλους του.....

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ (απ' όσο γνωρίζω) αν και θα έπρεπε με τέτοια κατανάλωση να έχουμε έκπτωση αλλά τέσπα......

Αν τώρα υπάρχει μαγαζί (κεντρικά) που να καλύπτει τα χαρακτηριστικά που είπε ο Hornet σε προηγούμενο thread τότε πολύ ευχαρίστως να πηγαίνουμε εκεί.... Αλλά και πάλι δεν παίρνει κάποιος αποφάσεις στο τι γίνεται... Και προ συναντήσεων Δέλεαρ ζούσαμε και μετά θα ζούμε...

Τα υπόλοιπα περί ζαχαροπλαστείου και γερουσίας είναι για την πλάκα πιστεύω και τ' αφήνω εκεί....

Tigas
20/09/2005, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ........................

"ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΪΔΙΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΒΛΑ, ΚΑΙ ΜΠΥΡΟΚΑΤΑΝΥΞΕΩΣ........"

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ "ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ"

για να γινει ωραιο το ντολμαδακι, θελει ωραιο φυλο..........

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΕΦΑ ΕΣΥ :D ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

gixxerpap
20/09/2005, 16:47
ελειπα τις τελευταιες 2 ωρες και εχασα επεισοδια απ' οτι φαινεται.
δε νομιζω να υπαρχει κατι ουσιαστικο για το οποιο να διαφωνουμε.
δεν προσπαθει κανεις να αποποιηθει το θεσμο του δελεαρ ως τροπο συναντησης, προσπαθουμε να αποποιηθουμε το δελεαρ ως χωρο

προσωπικα συμφωνω με τις αποψεις και της ελενας(latris) και του γιωργου(bartlal).
απλα επειδη ειχε αναφερθει κι αλλες φορες η πιθανοτητα αλλαγης μαγαζιου και ολοι το αφηνανε για την επομενη φορα, καπως επρεπε να γινει μια αρχη.

τα περι ζαχαροπλαστειου και γερουσιας δεν ειναι καθολου για την πλακα, φιλε sniper, τουλαχιστο οσον αφορα εμενα!
το οτι το σχολιασες, μπορει να ειναι για την πλακα.

η ολη ιστορια ξεκινησε απλα και μονο επειδη δε μου αρεσε το 'υφακι' του afro που ξεκινησε το συγκεκριμενο ποστ.

idi
20/09/2005, 16:56

η ολη ιστορια ξεκινησε απλα και μονο επειδη δε μου αρεσε το 'υφακι' του afro που ξεκινησε το συγκεκριμενο ποστ.

αν υπηρχε θεος του internet, μια χαρη θα του ζητουσα μονο...

ΒΑΝΝ afroTWEEN FOREVER!!!! :rotflmao: :yuck: :rotflmao: :rotflmao:

latris mixanis
20/09/2005, 17:01
ελειπα τις τελευταιες 2 ωρες και εχασα επεισοδια απ' οτι φαινεται.
δε νομιζω να υπαρχει κατι ουσιαστικο για το οποιο να διαφωνουμε.
δεν προσπαθει κανεις να αποποιηθει το θεσμο του δελεαρ ως τροπο συναντησης, προσπαθουμε να αποποιηθουμε το δελεαρ ως χωρο

προσωπικα συμφωνω με τις αποψεις και της ελενας(latris) και του γιωργου(bartlal).
απλα επειδη ειχε αναφερθει κι αλλες φορες η πιθανοτητα αλλαγης μαγαζιου και ολοι το αφηνανε για την επομενη φορα, καπως επρεπε να γινει μια αρχη.

τα περι ζαχαροπλαστειου και γερουσιας δεν ειναι καθολου για την πλακα, φιλε sniper, τουλαχιστο οσον αφορα εμενα!
το οτι το σχολιασες, μπορει να ειναι για την πλακα.

Τα μέρη που ξέρω δεν κάνουν για μας διότι δεν χωράμε συν ότι έχουν δυνατα μουσική και γιαυτό δεν έχω πει κάτι.....
Δεν διαφωνο στο να το αλλάξουμε απλά δεν συμφωνώ με το όπως έγινε(βιαστικά κατα την γνώμη μου).
Ελπίζω σύντομα να βρεθεί το κατάληλο μέρος
:wave2:

gixxerpap
20/09/2005, 17:15
ριχτε ιδεες λοιπον!!!!
δε μπορει, κατι θα βρεθει!!!

idi
20/09/2005, 17:17
la picolo Αργυρουπολη...

ενα θα πω: φραπες 1,5 ευρω!

:smokin: :smokin: :smokin:

gixxerpap
20/09/2005, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
la picolo Αργυρουπολη...

ενα θα πω: φραπες 1,5 ευρω!

:smokin: :smokin: :smokin:

ετσι, να πεταγομαστε και για καμια ψιλη μεχρι τη γεφυρα...

BAD BOY
20/09/2005, 20:45
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ
ΔΕΛΕΑΡ ΗΤΑΝ...(ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΤΑ ΠΟΣΤ)...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ
Ο κΑΦΡΟ(ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟΥ)...
1)BAD BOY
2)gixxerpap
3)maintenance
4)gmakris
5)SCBR1000RR
6)TROPEAS
7)AFTER
8)ADAM TSOYK
9)....
10)....
11)....
12)....
13)....
14)....
THN KATΣΑΜΕ ΤΩΡΑ....

24285

maintenance
21/09/2005, 08:29

ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ..........ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΠΟΣΟ "ΕΜΦΑΝΗΣ" ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ...:p

ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ.................................:a22:

afrotwin
21/09/2005, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αν υπηρχε θεος του internet, μια χαρη θα του ζητουσα μονο...

ΒΑΝΝ afroTWEEN FOREVER!!!! ::

ti les mori gladiola marameni
oti ke na ekana ego esi 8a paremenes o idios metaksi idion...

pedia min tous akoute esi xolargo...
to delear den kani gia sas

Tigas
21/09/2005, 08:50
ΞΑΝΘΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑΑΑ ΜΟΥ
ΚΤΛ ΚΤΛ

:a49:

ΠΟΝΗΡΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ :D .

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡ ΕΛΛΕΙΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ.

ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕΝ
ΑΡΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΕΛΕΑΡ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

stako
21/09/2005, 08:51
ti les mori gladiola marameni
oti ke na ekana ego esi 8a paremenes o idios metaksi idion...

pedia min tous akoute esi xolargo...
to delear den kani gia sas

Πωπω πρήξιμο...............

Μην ασχολείστε ρε παιδιά.................

:yuck: :yuck: :yuck:

maintenance
21/09/2005, 09:05
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
[B]ΞΑΝΘΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑΑΑ ΜΟΥ
ΚΤΛ ΚΤΛ

:a49:

ΠΟΝΗΡΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ :D .

...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a13: :a13: :a13:

Pokermon
21/09/2005, 09:11
:a55: :a55: :a55: :a55: :a55: :a55: :a55:

maintenance
21/09/2005, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
:a55: :a55: :a55: :a55: :a55: :a55: :a55:

ΒΑΓΓΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΣΑΝΣΕΡΤΖΗ;

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,
ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΖΑΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ.........
................................................

"Μ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ"

:wave2: :wave2: :wave2:

Pokermon
21/09/2005, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΒΑΓΓΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΣΑΝΣΕΡΤΖΗ;

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,
ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΖΑΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ.........

"Μ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ"

:wave2: :wave2: :wave2:

ΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΗ......ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ???
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Α.Μ.Α.Ν

bartlal
21/09/2005, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...
1)BAD BOY
2)gixxerpap
3)maintenance
4)gmakris
5)SCBR1000RR
6)TROPEAS
7)AFTER
8)ADAM TSOYK
9)....
10)....
11)....
12)....
13)....
14)....
THN KATΣΑΜΕ ΤΩΡΑ....

σημειωση: ηταν ο ΜΙΣΟΣ tropeas, ο αλλος μισος ηταν στο δελεαρ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maintenance
21/09/2005, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σημειωση: ηταν ο ΜΙΣΟΣ tropeas, ο αλλος μισος ηταν στο δελεαρ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΔΙΠΟΡΤΟ ΤΟ ΄ΚΑΝΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ.......

:smokin:

Tropeas
21/09/2005, 14:34
Εγω πήρα γευση και απο τα δύο για να χω αποψη... και αντικειμενική, μιας και θα με βόλευε στο Χολαργό, αλλά δεν είναι για μοτο.gr το CK ... (αν μαζευτούμε 40+ άτομα...)