Σύνδεση

View Full Version : Υπερατλαντικό ταξίδι...

XJR_Billy
28/06/2012, 22:33
Δύο ομοφυλόφιλοι, τρελλά ερωτευμένοι, πραγματοποιούν το όνειρο της ζωής τους. Δύο εβδομάδες στο Λας Βέγκας.
Πρώτος σταθμός Νέα Υόρκη.

Επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, βολεύονται και αρχίζει το μακρύ ταξίδι...
Περνούν οι ώρες, αρχίζει και νυχτώνει...

Λέει ο ένας: "Τι θα έλεγες να προσπαθήσουμε να το κάνουμε εδώ... 30000 πόδια πάνω απ' τον ωκεανό?"
Λέει ο άλλος: "Τι ρομαντικό που θα ήταν... αλλά φοβάμαι, με τόσους ανθρώπους γύρω μας..."

"Μην ανησυχείς. Πριν λίγο σέρβιραν το δείπνο, σε μιά ωρίτσα όλοι θα κοιμούνται."
"Ναι, αλλά οι αεροσυνοδοί?"
"Κι αυτές θα κοιμηθούν αν δεν τις φωνάξει κάποιος."
"Ναι, αλλά πως θα βεβαιωθούμε ότι θα κοιμούνται κι αυτές?"
"Θα φωνάξω να μου φέρουν μια πορτοκαλάδα και αν δεν έρθει καμία, έ, τότε θα κοιμούνται"

Σε μια ώρα ο ένας αρχίζει και φωνάζει: "Δεσποινίς! Μια πορτοκαλάδα!"
Δυό τρεις φορές... τίποτα.

Αρχίζουν και κάνουν τα δικά τους, σίγουροι ότι δεν τους βλέπει/ακούει κανένας.
Μετά αρκετές ώρες αχαλίνωτου σεξ, έχει ξημερώσει πια, έρχεται μια αεροσυνοδός και τους ρωτάει πως πέρασαν τη νύχτα, αν είναι ικανοποιημένοι από το ταξίδι κλπ.
Ικανοποιημένο το ζευγαράκι μας, λέει τα καλύτερα λόγια. Απορεί όμως η αεροσυνοδός.

"Πολύ παράξενο που σε τόσο μεγάλο ταξίδι κανένας δεν μου παρήγγειλε κάτι..."

Πετάγεται ένας μερικές θέσεις πιο πίσω και λέει:

"Πλάκα μας κάνετε? Εδώ ένας παρήγγειλε μια πορτοκαλάδα και τον μαμούσαν όλη τη νύχτα":bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

SVX
28/06/2012, 22:37
:

Μοοοαααααα! ΧΑ !!!!!!! ο μπιλης !!!!!!! :eyepop: :uplate:

XJR_Billy
28/06/2012, 22:43
Χαίρε μέγα μοντεράτορα!:beer:

Το αληθινό ανέκδοτο είναι ότι πριν δυό εβδομάδες κατέβηκα Σέρρες για δουλειά και σήμερα μου έφτασε στο σπίτι κλήση για... υπερβολική ταχύτητα!!:a012::eek::lol:

peskandritsos
29/06/2012, 07:53
Χαίρε μέγα μοντεράτορα!:beer:

Το αληθινό ανέκδοτο είναι ότι πριν δυό εβδομάδες κατέβηκα Σέρρες για δουλειά και σήμερα μου έφτασε στο σπίτι κλήση για... υπερβολική ταχύτητα!!:a012::eek::lol:ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Το καλύτερο που άκουσα εδώ και καμιά 10αριά χρόνια!!!

tai
29/06/2012, 08:06
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: