View Full Version : Κλοπή tiger 1050 special edition - Μαυρο/Γκρι(OZY417)
Εκλάπη Triumph Tiger 1050 special edition - Μαυρο/Γκρι(αρ. κυκλ. OZY417)
σήμερα 28/6 ώρα περίπου στις 17:00 έξω από το Ωνάσιο
η μηχανή είναι "κούτα", ούτε μιας εβδομάδας :( :( :(
Όποιος δει κάτι ας επικονωνήσει με τον Γιάννη +30 6949200428, ή την αστυνομία.
ήμαρτον με τα μουνόπανα, που να τους ξεραθεί το χέρι. Εύχομαι φίλε μου να τη βρείτε.
ελεος ρε φιλε .....καλα δεν τους ειδε κανεις......αλλα και να τους ειδε κανεις δεν ασχολειται με τα ''γυρω τους'' ολοι παρτακιδες πως εχει γινει ετσι ο κοσμος δεν μπορω να καταλαβω.δυστυχως.
Και να τους δει κάποιος τι θα καταλάβει?1 ή 2 τύπους πάνω απο μια μηχανή να την περιεργάζονται για περίπου 5 λεπτά.Θα καταλάβει κάποιος τι κάνουν?
Μπροστά στα μάτια της γυναίκας μου,κλέψανε το μηχανάκι από συγκάτικο στην πολυκατοικία μου.Δεν πήρε κανένας "χαμπάρι"τι έγινε αφού το μηχανάκι ήταν καινούργιο στην γείτονια και δεν το ξέραμε.
desmokon
29/06/2012, 23:27
Κοιτα να δεις αν εχει καμερες στο ωνασιο αλλιως, πηγαινε απεναντι νομιζω εχει μια τραπεζα και μια εταιρεια
μηπως εχουν αυτοι και καταφερεις και βρεις τιποτα,καλη τυχη σου ευχομαι...
MavrosPan
30/06/2012, 08:59
Μεχρι στιγμης ο απολογισμος εξω απο το σπιτι μου ειναι
2 κλεμμενα παπια - το ενα βρεθηκε
3 αποπειρες (ευτυχως) κλοπης στο ΧΤ - την τελευταια μαλιστα το σηκωσαν στα χερια και πηγαιναν στην κατηφορα
1 remus hexacone carbon απο το R1
Πλεον αμαξι και ΧΤ μονιμα αραγμενα εξω απο τμημα της γειτονιας μου και κυκλοφορω στις δουλειες μου με ενα τελειωμενο χρεπι kymco spike χωρις πλαστικα χωρις τιποτα που οποιος το κλεψει εκανε την τυχη του. Και οποτε θελουμε βολτα, παω με το παπι στο τμημα, παιρνουμε το οχημα και στο γυρισμο παλι το ιδιο και επιστροφη σπιτι με το παπι. Αν γουσταριζουν και ειναι τοσο τσακαλια ας πανε να το κλεψουν εξω απο το τμημα. Αυτο το πραγμα με τα κλεμμενα πλεον εχει παραγινει και δεν υπαρχει σωτηρια, ειδικα για μας Πειραια - Αθηνα. Ουτε γκαραζ τα σωνουν ουτε τιποτα. Καλα για συναγερμους και λουκετα και τετοια δεν το συζηταω, αστεια πραγματα. Και οχι τιποτα αλλο, δεν μπορεις να κανεις και τιποτα.
Εγω προσωπικα ηρεμησα, ασε που με τα 2.5/100 που καει το παπι με γλυτωσε και απο ενα καρο βενζινες εκτος απο τον υπνο μου που επεστρεψε τα βραδια. Εκτος κ αν αποφασισουν να σηκωσουν και αυτο το παπι ενταξει, δεν μπορω να κανω κατι.
Μεχρι στιγμης ο απολογισμος εξω απο το σπιτι μου ειναι
2 κλεμμενα παπια - το ενα βρεθηκε
3 αποπειρες (ευτυχως) κλοπης στο ΧΤ - την τελευταια μαλιστα το σηκωσαν στα χερια και πηγαιναν στην κατηφορα
1 remus hexacone carbon απο το R1
Πλεον αμαξι και ΧΤ μονιμα αραγμενα εξω απο τμημα της γειτονιας μου και κυκλοφορω στις δουλειες μου με ενα τελειωμενο χρεπι kymco spike χωρις πλαστικα χωρις τιποτα που οποιος το κλεψει εκανε την τυχη του. Και οποτε θελουμε βολτα, παω με το παπι στο τμημα, παιρνουμε το οχημα και στο γυρισμο παλι το ιδιο και επιστροφη σπιτι με το παπι. Αν γουσταριζουν και ειναι τοσο τσακαλια ας πανε να το κλεψουν εξω απο το τμημα. Αυτο το πραγμα με τα κλεμμενα πλεον εχει παραγινει και δεν υπαρχει σωτηρια, ειδικα για μας Πειραια - Αθηνα. Ουτε γκαραζ τα σωνουν ουτε τιποτα. Καλα για συναγερμους και λουκετα και τετοια δεν το συζηταω, αστεια πραγματα. Και οχι τιποτα αλλο, δεν μπορεις να κανεις και τιποτα.
Εγω προσωπικα ηρεμησα, ασε που με τα 2.5/100 που καει το παπι με γλυτωσε και απο ενα καρο βενζινες εκτος απο τον υπνο μου που επεστρεψε τα βραδια. Εκτος κ αν αποφασισουν να σηκωσουν και αυτο το παπι ενταξει, δεν μπορω να κανω κατι.
Πηδάμε το θέμα του παιδιού αλλά η ιστορία που θα σας πω πιστεύω αξίζει τον κόπο.
Είμαστε στο σωτήριον έτος 1990 ή κάπου εκεί κοντά. Έχω το ΧΤ το 600και είμαι σε βόλτα με την κοπελιά μου στη Θεσ/νικη. Μας φιλοξενούσε άλλο φιλικό ζευγάρι που είχε σπίτι στην πλατεία Αντιγονιδών. Γυρίζουμε βράδυ από Περαία και ψάχνουμε για πάρκιν κάπου εκεί κοντά. Εγώ δεν θέλω ν' αφήσω τη μηχανή πάνω σε πεζοδρόμιο ή σε σκοτεινό σημείο και πάω λίγο πιό πάνω που είδα ελεύθερο χώρο. Όμως ήταν η Εβραϊκή συναγωγή εκεί και δεν επιτρεπόταν το παρκάρισμα. Κάπου εκεί κοντά υπήρχε Α.Τ. οπότε πήγα και την κλείδωσα μπροστά σχεδόν στον σκοπό, ακριβώς δίπλα σε μια άλλη ίδια με τη δικιά μου με διαφορά μόνο στο χρώμα.
Την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήγα να την πάρω και βλέπω 2-3 αστυνομικούς κι έναν τύπο να συζητάνε σε έντονο ύφος. Για να μη σας κουράζω παράωρα το βράδυ εμφανίστηκε ζευγάρι και πήγαν να πάρουν τη μηχανή (αυτή δίπλα στη δικιά μου). Ο τύπος ζητάει από την κοπέλα να του δώσει τα κλειδιά. Αυτή ψάχνεται και δεν τα βρίσκει. Ακολουθεί έντονος καυγάς κι έπεσαν και οι σχετικές ψιλές από τον τύπο στην τύπισσα. Τους βλέπει ο σκοπός, επεμβαίνει.
- Τι έγινε ρε παιδιά
- Η μαλακισμένη έχασε τα κλειδιά της μηχανής μπλα μπλα μπλα
- Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι κλπ κλπ κλπ κλπ
Η κατάληξη ήταν να τους βοηθήσει να "πάρουν" την ξένη μηχανή.
Καλό???????
MavrosPan
30/06/2012, 10:12
ΤΙ ειπες τωρα..