PDA

View Full Version : Καλοκαιρινή τρέλα

Σελίδες : 1 [2]

whatever
30/06/2012, 11:26
οχι.οι ωτοασπιδες δεν σε απομονωνουν.αυτα που πρεπει να τα ακους,τα ακους.τις φορας σε ταξιδι για να μη φτασεις με το κεφαλι κουδουνι.

ευχαριστώ !

AUFGEBRACHT
30/06/2012, 11:43
Δεν είναι επικίνδυνο να είναι στο δρόμο με ωτοασπίδες; δε θα ακούει κορναρίσματα, απότομα φρεναρίσματα κλπ

Eγώ έχω τις παρακάτω, αν και με τις απλές από το φαρμακείο πάνω κάτω κάνεις δουλειά...
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=1961&osCsid=aa94cf8bcaa303a6d9be07c3a8900bae :wave2:

whatever
30/06/2012, 11:47
οι ωτοασπίδες είναι χρήσιμες και για μικρές διαδρομες (ας πουμε απο 10 λεπτά μεχρι μια ώρα) ή μονο για ταξίδι;

Cpt. Haddock
30/06/2012, 11:50
Αν και ξεφεύγουμε, οι ωτοασπίδες ειναι "χρησιμες" για διαδρομές που θα αναπτυξεις υψηλες ταχυτητες οποτε θα σε ενοχλεί/κουραζει ο θορυβος στο κράνος. Δεν ειναι δηλαδή τόσο θεμα διάρκειας....

whatever
30/06/2012, 11:54
Ναι, οντως βγήκαμε πολυ off
οκ, ευχαριστώ

spyrval
30/06/2012, 15:29
Μόνο τον ενδιαφερόμενο δεν βλέπω να απαντάει, ο καθένας από μας είπε την μπούρδα του (ή όχι..) Ο κακομοίρης ο Αναστάσιος με τόσα αντιφατικά που διάβασε έχει ζαλιστεί και πρέπει να το ξανασκέφτεται....Δίνω τα μπετ:

Δεν έχει μπότες μηχανής: 1.10
Δεν έχει μπουφάν μηχανής:1.80
Έβαλε αγγελία στο car το Transalp για ανταλλαγή με παπί και μετά την έσβησε: 1.20

Πήγαινε βρε, μη το φοβάσαι. Αφού άλλη καλοκαιρινή τρέλα παντρεμένος δεν θα κάνεις..:)

AUFGEBRACHT
30/06/2012, 15:39
Μπα...θα το κάνει αλλά σε στυλ Long Way Round, θα γυρίσει μια μίνι-σειρά με τις προετοιμασίες και το ταξίδι, θα βγάλει κι ένα βιβλίο, θα τον δείξει κι ο Αυτιάς στην εκπομπή του με θέμα "απίστευτο ταξίδι στα βάθη της Λευκάδας για χαμηλόμισθο μισθωτό"...

HelenKoR
30/06/2012, 15:39
[...]Αφού άλλη καλοκαιρινή τρέλα παντρεμένος δεν θα κάνεις..:)

Χτύπημα κάτω απο την ζώνη. :tooth:

mikes
30/06/2012, 15:46
Μόνο τον ενδιαφερόμενο δεν βλέπω να απαντάει, ο καθένας από μας είπε την μπούρδα του (ή όχι..) Ο κακομοίρης ο Αναστάσιος με τόσα αντιφατικά που διάβασε έχει ζαλιστεί και πρέπει να το ξανασκέφτεται....Δίνω τα μπετ:

Δεν έχει μπότες μηχανής: 1.10
Δεν έχει μπουφάν μηχανής:1.80
Έβαλε αγγελία στο car το Transalp για ανταλλαγή με παπί και μετά την έσβησε: 1.20

Πήγαινε βρε, μη το φοβάσαι. Αφού άλλη καλοκαιρινή τρέλα παντρεμένος δεν θα κάνεις..:) αμα ξαναδιαβασεις καλα το αρχικο ποστ, θα καταλαβεις οτι ο ενδιαφερομενος αυτη τη στιγμη ειναι λευκαδα! απο δευτερα να περιμενεις απαντηση τωρα...

nicksior
30/06/2012, 16:07
αμα ξαναδιαβασεις καλα το αρχικο ποστ, θα καταλαβεις οτι ο ενδιαφερομενος αυτη τη στιγμη ειναι λευκαδα! απο δευτερα να περιμενεις απαντηση τωρα...

Σωστός.
Τώρα πολύ γουστάρω ένα μεταξυ μας καυγαδάκι (κατα τα ειωθότα) για το ποιός έδωσε την καλύτερη συμβουλή:lol:
Κι όταν με το καλό γυρίσει ο Αναστάσης μας εξηγεί γιατί τελικά άλλαξε γνώμη και αντι Λευκάδα προτίμησε Μύκονο με το μωρό εκ Τσεχίας που γνώρισε Παρασκευή απόγευμα..:p

George_Sp
30/06/2012, 16:08
παρατηρώ πολύ chaotic evil άτομα εδώ μέσα :lol:
σε αναμονή λοιπόν για το τι θα μας πει ο φίλος τη Δευτέρα :D

akis_trevor
30/06/2012, 17:21
το στανταρακι το δικο μου ειναι οτι δεν θα μπει καν να απαντησει!!

npat
30/06/2012, 20:09
γνώμη μου είναι οτι για 1ο ταξίδι εκτός αστικού ιστού είναι τρομερά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ναι τρεις άνθρωποι το έχουν κάνει όλοι κι όλοι και απ' αυτούς ο ένας παραλίγο να μην τα καταφέρει!

Τι λέμε ρε παιδιά! Το ταξίδι εκτός (αν έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σου και δεν φοβάσαι τον ίσκιο σου) είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από την κίνηση μέσα στην πόλη.

Εξοπλίσου κατάλληλα, πιες πολλά υγρά, προγαμμάτισε για μπόλικες σύντομες στάσεις (ας πούμε 4 -5), και βουρ.

Προσπάθησε να κινείσαι με λογικές ταχύτητες (στην εθνική και στις ευθείες). Δεν χρειάζεται να σε περνάει κάθε νταλίκα. Το μηχανάκι δεν παθαίνει τίποτα αν πας με 120-140 (αναλόγως του δρόμου, έτσι) και είναι πολύ πιο ασφαλές απ' το να σε περνάει όλη η κίνηση στο δρόμο.

Άντε καλό ταξίδι.

paramedic
30/06/2012, 20:55
Ρε σεις πάμε καλά? Είναι αυτό δύσκολο ταξίδι για κάποιον που οδηγεί 4 χρόνια και έχει ταξιδιάρικο μηχανάκι?
Πρόσφατα εκανα ταξίδι 400 χιλιόμετρα με scooter 300άρι και όλα εκτός Εθνικής με άνεση και μιλάμε οτι αυτο
που θέλει να κάνει το παλικάρι είναι δύσκολο και επικίνδυνο?? Δηλαδή όλοι μας πρέπει να οδηγούμε καμμιά
10αριά χρόνια σε πόλη ή επαρχιακό δίκτυο και μετά να κάνουμε ταξίδι? 8 σελίδες για κατι απλό γεμίσαμε ήμαρτον!!

LOUKILOUK
01/07/2012, 01:13
Ρε σεις πάμε καλά? Είναι αυτό δύσκολο ταξίδι για κάποιον που οδηγεί 4 χρόνια και έχει ταξιδιάρικο μηχανάκι?
Πρόσφατα εκανα ταξίδι 400 χιλιόμετρα με scooter 300άρι και όλα εκτός Εθνικής με άνεση και μιλάμε οτι αυτο
που θέλει να κάνει το παλικάρι είναι δύσκολο και επικίνδυνο?? Δηλαδή όλοι μας πρέπει να οδηγούμε καμμιά
10αριά χρόνια σε πόλη ή επαρχιακό δίκτυο και μετά να κάνουμε ταξίδι? 8 σελίδες για κατι απλό γεμίσαμε ήμαρτον!!

Τρέλα μιλάμε....όχι αστεία....:bawl:

Κατά τα άλλα κάποιοι εδώ μέσα είμαστε τουλάχιστον παράφρονες και με βασικό εξοπλισμό το πουκάμισο με τα μακρυά μανίκια...;)

Τελικά ο κόσμος όσο πάει γεμίζει με φόβο όλο και περισσότερο ή απλά ανέκαθεν ήταν έτσι και όσο μεγαλώνω το διαπιστώνω όλο και περισσότερο γύρο μου;

Ελπίζω καλά να πήγε, καλά να γυρίσει, ο Αναστάσης και μετά να ξεκινήσουμε τον δεύτερο "τρελό" γύρο αντιπαραθέσεων για το ποια μηχανή να πάρει μιας και το τρανσάλπ δεν καλύπτει πλέον τις ταξιδιωτικές του απαιτήσεις....
Στάνταρ νικητής το βε στρομ....:cry:

υ.γ. Την επόμενη φορά που κάποιος θα χρησημοποιήσει την λέξη "τρέλα" να προσέξει πολύ τι θα πει γιατί εγώ προσωπικά θα επιστρατεύσω κάθε ιχνος σαρκασμού που διαθέτω χωρίς καμία πολιτίκαλι κορεκτ διάθεση...:evil:;)

VASOS
01/07/2012, 10:35
Μια παρατήρηση:

Ο Αναστάσης έχει ήδη πάει οικογενειακώς με το αυτοκίνητο Λευκάδα, επιστρέφει solo τη Δευτέρα και σκέφτεται το επόμενο Σαββατοκύριακο να κάνει την "τρέλα" και να ανέβει με το transalp :D

Serafino
01/07/2012, 10:53
Επειδη εχω κανει ακριβως το ιδιο,στην ηλικια των 39 με πειρα μονο απο 125 cc στην πολη με ενα kle 500 του 2002 πηγαινοντας Καλαματα βαζω στοιχημα οτι αυτο που θα τον δυσκολεψει αρκετα και σιγουρα θα το αναφερει ειναι οι δυνατοι ανεμοι στο κομματι Ασπροπυργο-Κορινθου.
Κατ αλλα θα το χαρει ...
:beer:

Shiatman
01/07/2012, 12:41
Βούρ ρε, βολτίτσα χαλαρά να γουστάρεις τη μηχανή σου...

jimmis5
01/07/2012, 13:18
Μια παρατήρηση:
σκέφτεται το επόμενο Σαββατοκύριακο να κάνει την "τρέλα" και να ανέβει με το transalp :D

Ελπιζω να εχουν κοψει οι αερηδες εως τοτε γιατι περα απο την πλακα θα δυσκολευτει στα αληθεια με τους βορειαδες που εχει ;)

LOUKILOUK
02/07/2012, 00:18
Ελπιζω να εχουν κοψει οι αερηδες εως τοτε γιατι περα απο την πλακα θα δυσκολευτει στα αληθεια με τους βορειαδες που εχει ;)

Η τρομακτικότερη εμπειρία που είχα με την μηχανή είναι να περνάω το γιοφύρι με πολλά μποφώρ...μετά από εμάς (2 μηχανές) έκλεισαν την κυκλοφορία για μηχανές και για το φέρρυ φυσικά έπαιζε ήδη απαγορευτικό... Τρόμος μιλάμε...ίδρωσα μέσα σε δευτερόλεπτα...δεν το περίμενα τόσο ζόρικο...

teo_g7
04/07/2012, 00:28
@George_Sp και λοιπούς άσχετους/αρχάριους:

Σε αυτό το forum δέκα χρόνια τώρα έχει μαζευτεί ένας θησαυρός γνώσεων,εμπειριών,οδηγιών κτλ κτλ.

Πριν αρχίσετε να γράφετε και να συμβουλεύετε σας προτείνω να αφιερώσετε πολλές ώρες από τη ζωή σας μελετώντας τους αρχαιότερους.
Μετά αρχίστε να καβαλάτε μηχανάκια εντός κι εκτός πόλης (ή πίστας ή χώματος γουατέβερ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ κάνετε login να λέτε την άποψή σας.

μέχρι εκείνη τη στιγμή, μόνο ερωτήσεις κάνετε.

+636

Viper4
04/07/2012, 08:44
οδηγας 3-4 χρονια και δεν εχεις βγει εκτος πολης.και το θεωρεις τρελα να πας στη λευκαδα.

μην πας.

για την ακριβεια φιλε μου πουλα την.πολυ φιλικα και χωρις ιχνος ειρωνιας!

:wave2:

+600

Η μηχανή δεν είναι για όλους... Δεν είναι ούτε κακό αυτό, ούτε ντροπή. Όπως και το αυτοκίνητο δεν είναι για όλους... Δεν είναι υποτιμητικό.

Αν οδηγείς ήδη για 3-4 χρόνια, όπως λες, και ακόμα δεν έχεις πάρει το κολάι, που ένας μοτοσυκλετιστής το παίρνει τις πρώτες βδομάδες, άντε μήνες, τότε φίλε μου θα πρέπει να σκεφτείς ότι βάζεις τον εαυτό σου σε κινδύνους μεγάλους άνευ λόγου!

Άσε λοιπόν την μηχανή στην άκρη για να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

kiloMeater
04/07/2012, 10:40
Μερικες φορες, καλυτερα να μασας...
τι το ηθελε και ρωτησε ο ανθρωπος.. μια μικρη αμφιβολια ειχε και το αναδειξατε ως αποστολη καμικαζι...

και αν εχουμε κανει 'τρελλες' .. καλα που δε ρωτησα ποτε να παρω τετοιες απαντησεις

teo_g7
04/07/2012, 11:59
και αν εχουμε κανει 'τρελλες' .. καλα που δε ρωτησα ποτε να παρω τετοιες απαντησεις

Δε ρωτησες ποτε γιατι προφανως δεν το σκεφτηκες καν...Ενας ανθρωπος 38 χρονών που οδηγει μηχανη 3 χρονια στην Αθήνα και δεν έχει πάει ακόμα πουθενά και μας ρωτάει για το αν μπορεί να πάει Λευκάδα???Καπού υπάρχει πρόβλημα...

pektis
04/07/2012, 12:17
Δηλαδή όλοι μας πρέπει να οδηγούμε καμμιά
:a10:

harris_x
04/07/2012, 12:25
Αν μετά από 4 χρόνια που κάποιος οδηγεί μηχανή στην Αθήνα, θεωρεί ότι ένα ταξιδάκι μέχρι την Λευκάδα είναι τρέλα, καλύτερα να μην το επιχειρήσει.

chr1s_86
04/07/2012, 12:34
θεωρεί ότι ένα ταξιδάκι μέχρι την Λευκάδα είναι τρέλα,

Εκεί είναι το θέμα, άλλο να πει κανείς "παιδιά πρώτη φορά βγαίνω εκτός, τι να προσέξω" και άλλο να πει "θα κάνω μια τρέλα"=το θεωρεί τρέλα/εκτός πραγματικότητας.

arhs
04/07/2012, 12:48
Φιλε μου στην ηλικια σου εγω πηγα με 90 clx στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ οπως ειπανε και τα αλλα παιδια Χαλαρα, Εξοπλισμος, και γω θα ελεγα παλια εθνικη να βλεπεις κοσμο και χαμηλες ταχυτητες φιλικα !!!

ρε φιλαρακι, επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι αρκετα "βλαμμενος", την επομενη φορα που θα ξεκινησεις να κανεις καμια ανωμαλια με την παπια, ριξε καμια ειδοποιηση!

QSpec
04/07/2012, 13:00
υ.γ. Την επόμενη φορά που κάποιος θα χρησημοποιήσει την λέξη "τρέλα" να προσέξει πολύ τι θα πει γιατί εγώ προσωπικά θα επιστρατεύσω κάθε ιχνος σαρκασμού που διαθέτω χωρίς καμία πολιτίκαλι κορεκτ διάθεση...:evil:;)

Θέλω να είμαι ο επόμενος!

Πάντως εμένα γυρνάει μια "τρέλα" στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες και μπορεί να χρειαστώ πληροφορίες. Θα σε ενημερώσω αφού μελετήσω πάλι το χΑϊντε.

LOUKILOUK
04/07/2012, 17:57

Πάντως εμένα γυρνάει μια "τρέλα" στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες και μπορεί να χρειαστώ πληροφορίες. Θα σε ενημερώσω αφού μελετήσω πάλι το χΑϊντε.

Εγώ πληροφορίες για "τρέλες" δεν δίνω, αν πάλι θες μια απλή καθημερινή και συντηρητική βόλτα στα φιλόξενα γειτονικά Βαλκάνια τότε για σένα χΑιντε ...κάτι θα κάνουμε...
Αν τώρα γουστάρεις πραγματικά κάτι εχτρίμ προτείνω ανεπιφύλακτα...Λούτσα...δεν έχω τολμήσει να πάω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα...προσεχτικά όμως και σιγά...
Καλό καλοκαίρι και φέτο...:beer::wave2:

transalpblack
05/07/2012, 00:18
Εγώ πάντως στον 4ο χρόνο που είχα το Τρανσαλπ, είχα ήδη πάει Ιταλικές Άλπεις και όδευα προς Λουξεμβούργο...
Ακόμη το έχω το Τρανσαλπ!!!!!!!!
Και ήμουν και 28 τότε... ενώ τώρα 32...

bulmont
05/07/2012, 06:11
Εφτασε πάντως Πέμπτη κι' ο ενδιαφερόμενος παραμένει άφαντος.............

trelf
05/07/2012, 07:37
ρε παιδιά έλεος ....ο άνθρωπος νιώθει λες κ πάει στον πόλεμο !!!!αν είναι έτσι να χωθουμε σε καμιά υπογα 200 μέτρα κάτω απ τη γη μη πέσει πάνω μας κανας μετεωρίτης !!!

jimmis5
05/07/2012, 16:33

Τρελανε μας:a2::a2::a2:

bulmont
15/07/2012, 15:52
Τελικά ρε Αναστάση την έκανες την εκδρομή-τρέλα-αποκοτιά-υπέρβαση ή όχι;;;;;;

KostasV2
15/07/2012, 15:55
Τρόμαξε από τις 134 απαντήσεις και δεν ξαναπόσταρε... :p

bulmont
15/07/2012, 15:56

Λες;;;;

nicksior
15/07/2012, 20:07

Εδώ που τα λέμε...

Το να ξαναποστάρει ... Θα ήταν...

Καλοκαιρινή Τρέλα!:lol:

tai
15/07/2012, 20:08
πέρα απο τον "Αναστάση" υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που μπορεί να διαβάσουν της απαντήσεις.
Ο φόβος παραλύει και μειώνει της αντιδράσεις!
Το οτι ο (έστω και στιγμιαίος) φόβος, είναι η αιτία των περισσότερων ατυχημάτων με μηχανή φαντάζομαι οτι ειναι κάτι αποδεκτό απ'ολους που έχουν μια Α εμπειρία στην μηχανή επάνω.
Αρα όποιος φοβάται και θεωρεί τρέλα το να οδηγήσει για 3-4 ώρες, καλύτερα να μην το κάνει, γιατι μάλλον θα του "τύχει" η στραβή.
Εαν το κάνει και δεν του τύχει τπτ (μακάρι), δεν σημαίνει οτι είχαν δίκιο όσοι τον προέτρεπαν, αλλά οτι απλά στάθηκε τυχερός μέχρι τη επόμενη "οδύσσεια του τρόμου" των 95 λεπτών στην άσφαλτο.
Μην παίζεται με τα πράγματα που σας φοβίζουν όταν σας περιμένουν πίσω κάποια αγαπημένα πρόσωπα