View Full Version : Το γκαράζ των ονείρων σου.
Τυχαία και μόνο ,όταν πήγαινα 1η γυμνασίου στα Βριλήσσια το 77 αργούσαμε να γυρίσουμε σπίτι για έναν απλό λόγο.
Εποχές τότε που υπήρχε σχολείο πρωί και απόγευμα και εμείς οι 12χρονοι να καθόμαστε να χαζεύουμε τον Πασχάλη με το gs 750 να κάνει τα απερίγραπτα.
Εν τω μεταξύ μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη φίρμα ήταν η λιγότερο δημοφιλής από τις Γιαπωνέζικες γεγονός που δυνάμωσε την προτίμησή μου :wave2:
Μεγάλη υπόθεση τα παιδικά πρότυπα. Σε μία ηλικία που αποδέχεσαι σχεδόν τα πάντα και δημιουργείς τα όνειρα, με τα οποία θα είσαι κολλημένος μετά από μερικές δεκαετίες και θα αντιμετωπίζεις οτιδήποτε διαφορετικό με συντηρητισμό. :)
kostas_1100gs
29/01/2020, 14:39
Τυχαία και μόνο ,όταν πήγαινα 1η γυμνασίου στα Βριλήσσια το 77 αργούσαμε να γυρίσουμε σπίτι για έναν απλό λόγο.
Εποχές τότε που υπήρχε σχολείο πρωί και απόγευμα και εμείς οι 12χρονοι να καθόμαστε να χαζεύουμε τον Πασχάλη με το gs 750 να κάνει τα απερίγραπτα.
Εν τω μεταξύ μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη φίρμα ήταν η λιγότερο δημοφιλής από τις Γιαπωνέζικες γεγονός που δυνάμωσε την προτίμησή μου :wave2:
Λιγότερο δημοφιλής θα έλεγα την kawasaki. Φίλος (στα 60, απωθημένο) πήρε gsxr1000 k2 σε ένα απίστευτο χρώμα. Το είχα άχτι μου είπε, σε θυμήθηκα :)
4 σε 1 Daishin και μάλιστα RCB βλέπω ε; Δε ξέρω αν έχεις κάνει μια σύγκριση βάρους με την εργοστασιακή, εκτιμώ πρέπει να είναι τουλάχιστον 6-7 κιλά κάτω σε βάρος.
Λαδάκι φίλτρο είπαμε να αλλάξουμε και έπρεπε να λύσουμε το μισό μοτόρι ,φαίρινγκ εξάτμιση ψυγείο ,άσε που στην πορεία ανοίξαμε κι άλλες δουλειές :cry:
Η εξάτμιση πάντως όντως ελαφριά, για 1984 μιλάμε ε ;)
420575
Το βάζω εδώ απλά για να μη χαθεί στο "με είδα" https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150006&p=3009670&viewfull=1#post3009670
Με τα σουζούκι έχω μπλέξει εδώ και χρόνια σε σημείο που έχω πουλήσει όλες τις άλλες γιαπωνέζικες που είχα (και δεν ήσαν και λίγες) και έχω κρατήσει μηχανάκια μόνο από τη συγκεκριμένη μάρκα.Σωστό λάθος δεν έχει σημασία.Μιλάω πάντα για Ιαπωνία ,με Ιταλία άλλη ημέρα, άλλη κουβέντα.
Οι 95 στους 100 που θα ρωτήσεις στον πλανήτη ποιο ήταν το gsxr που ξεκίνησε την ιστορική αυτή σειρά μοτοσυκλετών θα σου δείξουν το παρακάτω.
85ρι 750 αεροελαιόψυκτο.
410683
410684
Ελάχιστοι ξέρουν ότι στην παραγματικότητα η σειρά ξεκίνησε με αυτό.
84ρι 400 υδρόψυκτο
410685
410686
Κάποια στιγμή που θα χειμωνιάσει θα κάτσω να γράψω κανένα αφιέρωμα για δαύτα. :wave2:
Το έγραψες το αφιέρωμα τελικά;
Το έγραψες το αφιέρωμα τελικά;
Το χρωστάω ...