View Full Version : κράνος - γάντια - μπότες
παιδια εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κρανος,γαντια και ενα καλο μπουφανακι
diathetw 600 euro:sick:
εχω daytona sprinter 50cc
Lioulios
30/06/2012, 16:02
Για τι μηχανακι;
Τουρισμο θες να κανεις η να μπεις πιστα ;
Αναλογα τη δουλεια που τα θες υπαρχουν και τα αναλογα
εχω daytona sprinter 50cc οχι για πιστα δεν θελω
εξηγησε ρε παλικαρε στα παιδια οτι μολις εβγαλες διπλωμα για 50αρι να ξερουν τι θα σου προτεινουν!!
εγω εχω αυτα και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος:
ΚΡΑΝΟΣ: AGV K3 (http://www.ricambimotoroma.it/wp-content/uploads/2011/07/bat-ne-fuc.jpg) (βγαινει και σε αλλα σχεδια) 150 ευρω περισυ!
ΜΠΟΥΦΑΝ: RICHA BOOMERANG (http://www.bikersbuyit.com/Shops/bbieurope/contents/media/richa-boomerang-jacket-zwart.jpg) 200 ευρω πριν 2 χρονια! (το μπουφανακι αυτο εχει την ιδιοτητα να γινεται καλοκαιρινο αμα του αφαιρεσεις ολες τις επενδυσεις! δεν χρειαζεται δλδ να εχεις δυο μπουφαν!
paramedic
30/06/2012, 19:35
Πόσο χρονών είσαι για να ξέρουμε τι στυλ να σου προτείνουμε? Κράνος full face εννοείται ε? Μπουφανάκια χειμερινό η καλοκαιρινό? Μέσάτο, 3/4, 2/3 ?
Δερμάτινο ή Υφασμάτινο? Γαντάκια κοντά ή μακριά? Χειμερινά ή καλοκαιρινά? Μπότες- μποτάκια δεν θές? Και κατι τελευταίο? Που μένεις?
Θές απο Ελλάδα η δεν σε πειράζει και απο εξωτερικό?
Ουφ ελπίζω να μην ξέχασα πολλά να ρωτήσω!!
Μια χαρά είναι τα λεφτά που διαθέτεις, για αυτά τα τρία, don't worry.
Cpt. Haddock
01/07/2012, 07:16
παιδια εχετε να μου προτινεται ενα καλο κρανος,γαντια και ενα καλο μπουφανακι
diathetw 600 euro:sick:
εχω daytona sprinter 50cc
Ψαξε παλιότερα θρεντς εδω, το έχουν ρωτησει κι αλλοι πριν απο σενα :wave2:
Κοιτά τα Uvex στο παρακάτω site και γενικά τις προσφορές που έχει, επίσης μπορείς να δεις και μπουφάν και γάντια σε πολύ καλές τιμές.
www.louis.de
888hayabusa
15/07/2012, 21:10
Ψάξε για μεταχειρισμένα.. πωλούνται αρκετά και θα κάνεις τη δουλειά σου και θα σου περισσέψουν χρήματα