View Full Version : Πορτοκαλακι μου γλυκο.... Εισαι ΤΟΣΟ ζουμερο....
chester24
01/07/2012, 12:57
Επιτελους!!! Μετα απο αρκετο καιρο αναμονης, καταφερα να παρω αυτο που παντα ηθελα!! :smokin::smokin:
Παρασκευη, εγινε το τηλεφωνημα.. ¨Καλησπερα, παιρνω τηλ για την αγγελια, μπλα μπλα μπλα μπλα¨
Δευτερα, με συνοπτικες διαδικασιες προχωρησαμε στον ελεγχο και μετα στην μεταβιβαση.. Στις 12.30 το μηχανακι ηταν στο ονομα μου.. Στις 17.00 μπηκε στο Παπορι και βουρ για το νησι..
Τριτη απογευμα και μετα απο 22 ωρες αναμονης και ανυπομονησιας και φαγουρας και δουλειας και καφε και τσιγαρου και και και και....
Ηρθε το Παπορακι....
Ανοιγει ο καταπελτης του πλοιου, μπαινει ο αδερφος μεσα..
Και τσουυυυυυυυυυυυυυπ........
263123
Παρακαλω, τα σχολια για τα εκκλησιαστικα ειδη κομμενα......:D:D:D:D
chester24
01/07/2012, 12:59
Εχω και συνεχεια για ενα συμβαν που εγινε μεσα στο πλοιο αλλα δεν προλαβαινω τωρα και δεν ηθελα να χαλασω και το θεμα.... Θα τραβατε τα μαλλια σας.... Συνεχεια σε λιγες μερες στα στραβα και αναποδα..
Καλοταξιδο και καλολασπωτο!!!!:beer:
ΥΓ. δεν αντεξα...
ΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚαθεΤριτηΜαστορα
Red Rider
01/07/2012, 13:06
Καλόστιφτο το ποτοκαλάκι:beer:
Παρακαλω, τα σχολια για τα εκκλησιαστικα ειδη κομμενα......:D:D:D:D
Καλοριζικο και ο θεος μαζι σου:lol::lol::beer::beer:
Καλορίζικος και καλολάσπωτο το ργαλείο
xelefteriadis
01/07/2012, 14:05
Καλοριζικο και απροβληματιστο:a46::a46::a46: (τι πορτοκαλι...γομαρι ειναι τουτο???:eyepop:)
Allst@rf
01/07/2012, 14:06
Καλοταξιδο και καλολασπωτο!!!!:beer:
ΥΓ. δεν αντεξα...
εσυ δλδ του εβαλες?
και πριν του βαλεις ησουν καθε τριτη στο μαστορα?
:eleison:
taxydromos
01/07/2012, 14:06
πολύ γκάζι ρε παιδί μου!
καλορίζικο:beer:
Με γειές και πάντα όρθιος :beer:
p_sapelas
01/07/2012, 15:52
Πάντα όρθιος! Ελπίζω να το απολαύσεις τα μάλα!!!!
:rolleyes: Κάθε Τετάρτη Μάστορα... Έτσι δεν λένε?
MG-KTiNoS
01/07/2012, 15:55
Γεια σου φίλε έχω συνεργείο στο νησί ΚΤΜ κλπ να σε βάλω για Τρίτη ή Τετάρτη ?
:lol:
Καλοτάξιδο ρε…
:a25:
Καλορίζικο το τούμπανο. Καλές και ασφαλείς βόλτες. Να το χαρείς όπως σου αξίζει και του αρμόζει. :wave2:
spyrakos35
01/07/2012, 18:54
καλορίζικο καλολάσπωτο και πάντα όρθιος.....
αν δεν ανεβάσεις φωτό με αλλαγμένη την πινακίδα (αυτός είναι δίσκος σερβιρίσματος όχι πινακίδα), θα σχολιάσω για τα εκκλησιαστικά είδη.....
ημαρτον!!!!
golden arian
01/07/2012, 19:00
Καλορίζικο και πάντα όρθιος ρε man...
chester24
01/07/2012, 19:59
καλορίζικο καλολάσπωτο και πάντα όρθιος.....
αν δεν ανεβάσεις φωτό με αλλαγμένη την πινακίδα (αυτός είναι δίσκος σερβιρίσματος όχι πινακίδα), θα σχολιάσω για τα εκκλησιαστικά είδη.....
ημαρτον!!!!
Ναι ρε γαμωτο... Θα την φτιαξω. Αυτη την στιγμη μονο χωρο πιανει...
Καλορίζικο & καλές βόλτες στο Καρβούνι!
:beer: :beer: :beer:
Shaolin Monk
01/07/2012, 22:35
Καλοταξιδο.... :beer::beer::beer:
RaGe_Raptor
01/07/2012, 22:51
καλορίζικο..
Lioulios
02/07/2012, 01:15
Μεγειές !
Να το αγαπάς για να σε αγαπάει.
Θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές που όσοι δεν τις έχουν ζήσει , κάθονται και μετράνε τις μέρες της εβδομάδας .:priest:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
02/07/2012, 07:27
ειδατε ρε? με το που το πειρε το πηγε για αγιασμο .
καλοταξηδο φιλε μου και ο θεος συνεπιβατης σου....
:beer::beer::beer:
μεγιές και καλοτάξιδο
τι μοντέλο είναι?
Από το μέγεθος της πινακίδας θα έλεγα 2006. Τότε νομίζω τις έβγαζαν τόσο μεγάλες.
chester24
02/07/2012, 10:03
Καλορίζικο & καλές βόλτες στο Καρβούνι!
:beer: :beer: :beer:
:smokin: Thanks φιλε Mike!! Το μηχανακι ειναι μοντ 06. Σημερα θα παω να δω τι να κανω με την πινακιδα... Οσον αφορα το μηχανακι, παιδια, απλα ειναι απιστευτο... Απο αυτες τις λιγες μερες που το εχω, συνειδητοποιησα οτι πας οπου θες, οπως θες... Χωμα δεν πατησα για πολυ βεβαια, επειδη δεν προλαβαινω λογω δουλειας, αλλα θα γινει και αυτο..
το 06 έβγαινε με μαυρό ψαλίδι?
Black Mamba
02/07/2012, 10:50
Kαι εγω το βρισκω περιεργο...
Τα '09 βγαινανε νομιζω.
Οπως και να εχει, καλοταξιδο και να του πιεις το αιμα !:a18:
Προφανώς είναι βαμμένο, μαύρο ψαλίδι έχουν τα 09+ οπως λέει και ο black mamba απο πάνω αλλα με διαφορετικά γραφικά κ χρώμα
:smokin: Thanks φιλε Mike!! Το μηχανακι ειναι μοντ 06. Σημερα θα παω να δω τι να κανω με την πινακιδα... Οσον αφορα το μηχανακι, παιδια, απλα ειναι απιστευτο... Απο αυτες τις λιγες μερες που το εχω, συνειδητοποιησα οτι πας οπου θες, οπως θες... Χωμα δεν πατησα για πολυ βεβαια, επειδη δεν προλαβαινω λογω δουλειας, αλλα θα γινει και αυτο..
για την πινακίδα τα πράγματα είναι απλά... δηλώνεις ότι κλάπηκε/χάθηκε, πλΕρώνεις ένα παραβολάκι 30 ευρώ περίπου και έχεις νέα (με άλλον αριθμό εννοείται μαζί και την άδεια σε Α4 όμως :( ) δεν παίζει να γίνει τίποτα άλλο (το έχω κάνει :D )
Α, καλόβολτο και καλολάσπωτο το μΕχανάκι
chester24
02/07/2012, 14:29
Οχι, το 06 εβγαινε με ασημι.. Ο συγκεκριμενος ειχε βαψει με ηλεκτροστατικη (επειδη δεν του αρεσε το ασημι οπως μου ειπε), ψαλιδι, ποδοστηρια συνεπιβατη, οπως επισης τους λεβιεδες του φρενου και των ταχυτητων...
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!!!!!!!
:beer::beer::beer:
taratata
02/07/2012, 20:15
Καλορίζικο φίλος, καλοτάξιδο, και πάντα όρθιος! Απέναντι παρκάρει και μιά ασπρούλα ΚΤΜ σαν το δικό σου..
MiltiadisK.D
03/07/2012, 09:18
καλοταξιδο και απο εμενα,πολλα,καλα και ασφαλη χλμ,ομορφες οι πινελιες που εχει βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης,κατσε του και 2 ακραπες!:beer::a29:
πυξιδας990
03/07/2012, 11:10
καλοταξιδο,εχει αλλαξει και ντουλαπακι απο τα νεωτερα μοντελα.:wave2:
chester24
03/07/2012, 14:03
Ναι, η αληθεια ειναι οτι το μηχανακι εχει ωραια εξτραδακια... Ερχονται κ οι ακραπες.. Σγα σγα...
Μόνο τους καθρέφτες από TDM βγάλε. Είναι που είναι χάλια (γνώμη μου), είναι και ιεροσυλία...
devil's animal
03/07/2012, 16:44
καλοταξιδο και καλολασπωτο το θεριο...
:beer::beer:
chester24
03/07/2012, 22:03
Μόνο τους καθρέφτες από TDM βγάλε. Είναι που είναι χάλια (γνώμη μου), είναι και ιεροσυλία...
Εχεις δικιο ρε freco και ηδη περιμενω να ερθουν οι δικοι του... Οχι ακριβως οι δικοι του. Αλλα απο SM/SMT... :smokin: