PDA

View Full Version : Πόσο το κοστολογείτε;

IPL
02/07/2012, 16:51
Γεια σας,

Ενδιαφέρομαι για ένα v-strom εκτός και άπο άλλες επιλογές και έχω βρει ένα μεταχειρισμένο το οποίο, εσείς που ξέρετε, θα ήθελα να μου πείτε πόσο θα το κοστολογούσατε. Οι διαθέσιμες πληροφορίες παρακάτω:

Καινούργιο φυσικά: 9000 ευρώ

Το μεταχειρισμένο:
έτος 2007
DL650
75,000 χλμ
ABS
Χουφτες
Θερμαινομενα γκριπ
Kαγκελα μπρος-πισω
Φτερο στο πισω τροχο τυπου carbon
Μπαγαζιερα 55 l.
Βαλιτσες 2 x 46
Συναγερμος

Πόσο θα το αγοράζατε αντικειμενικά αυτό το παραπάνω;

Ευχαριστώ

MikeG
02/07/2012, 16:53
4500 ταβάνι.

Sapadak
02/07/2012, 17:31
Αν εισαι Αθηνα μεχρι 4500
Αν εισαι επαρχία μεχρι 500 ευρω πανω.

και παντα εξαρτατε απο τα αναλωσιμα που θα ζηταει αμεσα (λαστιχα/αλυσιδογραναζα/τακακια κτλ κτλ)

nihristo
02/07/2012, 17:53
75,000 χλμ? αυτό το είδε κανείς;

MikeG
02/07/2012, 18:05

Νομίζω όλοι μας.

nihristo
02/07/2012, 18:22
και όλοι θα δίνατε 4-5 χιλιάδες ευρώ; εντυπωσιακό τουλάχιστον. Δεν λέω πως το μηχανάκι είναι για πέταμα, ούτε πως ο κινητήρας δεν αντέχει άλλα χλμ. Αλλά με ΤΙΠΟΤΑ σε αυτά τα λεφτά. Αν και, προσωπικά, θα κοιτούσα κάτι άλλο.

LIBANEZOS
02/07/2012, 18:35
και όλοι θα δίνατε 4-5 χιλιάδες ευρώ; εντυπωσιακό τουλάχιστον. Δεν λέω πως το μηχανάκι είναι για πέταμα, ούτε πως ο κινητήρας δεν αντέχει άλλα χλμ. Αλλά με ΤΙΠΟΤΑ σε αυτά τα λεφτά. Αν και, προσωπικά, θα κοιτούσα κάτι άλλο.

Όχι, αλλά υπάρχουν πολλά του 2007 με 15000 έως 24000 χλμ (περίπου 3000 έως 4500 χλμ / έτος) γιατί το πήρε για να πηγαίνει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα :lol: :lol: :lol: :p

Ε ρε jumbo που χρειάζεται

ΥΓ:
Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε ότι και τα κοντέρ αλλάζουν :evil:

byron
02/07/2012, 18:41
Γύρω στα 2.500 καλά είναι...

grharris
02/07/2012, 19:19
Το καινούριο που έχει 9.000€, είναι άλλο μηχανάκι από αυτό του 2007.

Το αντίστοιχο καινούριο, δηλαδή μοντέλο 2011 ταξινομημένο το 2012 έχει 6.900 με διάφορα αξεσουάρ δώρο από την suzuki.
Δεν γνωρίζω αν έχει μείναι stock μέχρι τώρα στην Suzuki, αλλά διάφοροι έμποροι το έχουν διαθέσημο σε αυτή την τιμή ακόμα.

grharris
02/07/2012, 19:22
Φυσικά, όπως έχουμε ξαναπεί, οι τιμές σε μια ελέυθερη αγορά διαμορφώνονται από την προσφορά και την ζήτηση.

aris_n
02/07/2012, 20:24
Στο car.gr με keyword "vstrom" εμφανίζονται 409 μοτοσυκλέτες. Αν κανείς βάλει να του εμφανίσει μοτό με πάνω απο 60.000 χλμ, τότε Θα του εμφανίσει ΜΟΝΟ 24...Αν αυτό φαίνεται λογικό σε μερικούς, πάω πάσο. Οι περισσότερες μοντέλα του 2004...Για την ιστορία το δικό μου 650 αγορασμένο τον Ιούνιο του 2008 καινούριο, με χρήση σαν καθημερινό μέσο έχει 69.000+ χιλιόμετρα. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν το μηχανάκι είναι σωστά συντηρημένο και ποια είναι η γενικότερη κατάσταση του. Εμένα π.χ θέλει μόνο καύσιμο και είμαι έτοιμος για ταξιδάκι Αυστρία.

nihristo
02/07/2012, 20:38
χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που εκτιμούν τα χιλιόμετρα σε μια μηχανή και γουστάρουν να τα πληρώσουν και κάτι παραπάνω. Όταν δώσω την δικιά μου θα σας έχω υπόψη! :beer:

Δεν αντιλέγω για το car και για το κατέβασμα κλπ, αντιλέγω για την τιμή για αυτό το μηχανάκι. Όλα καλά, από μένα τέλος

nassosxlvbros
03/07/2012, 10:33
Το σκάλωμα του Έλληνα με τα χιλιόμετρα είναι επικό,αλλά έχει μια λογική: κανείς δεν αγοράζει όχημα με πολλά αλλά λογικά κμ για τη χρήση του όσο καλά συντηρημένο και νά'ναι, και όλοι προτιμούν τα ύποπτα ή και καταφανώς λιγότερα κμ για διάφορους λόγους,με τους βασικότερους τη μεταπώληση και τη μούρη που θα πουλήσουν στη παρέα με το "κελεπούρι" που πέτυχαν...:lol: ο καθένας όπως τη βρίσκει...

byron
03/07/2012, 10:34
Γιατί επιμένεις με τα χιλιόμετρα; Την τιμή της μηχανής δεν την βγάζεις από τα χιλιόμετρα μόνο, γιατί είναι τόσο μερικοί σκαλωμένοι;

Οκ, εσύ μπορείς να επιβραβεύσεις την ειλικρίνεια του πωλητή πληρώνοντας κάτιτις παραπάνω.

Δηλ. για να καταλάβω ρε μάγκες...το Vstrom το 2006-2007-2008 παραεισαγωγής είχε 6.500 περίπου και έπαιζαν και δωράκια.
Στο μεταξύ το μοντέλο έχει αλλάξει, και τα stock όσα έχουν μείνει δηλαδή έχουν καινούργια κάτω από 7.000€.
Και θα πληρώσει κάποιος ένα μηχανάκι 5ετίας με 75.000 χλμ -30% απ΄ότι έχει καινούργιο?? :uplate:
Εχετε υπ΄όψη σας τι μηχανάκια πωλούνται με 4.500-5.000 eur?

VASOS
03/07/2012, 10:45
Αυτό με τα ύποπτα χλμ πάντως να το ξαναδείτε γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις μοτό 5-ετίας με λιγότερα από 15.000 km.

byron
03/07/2012, 10:45
Η τιμή που γράψανε είναι το μέγιστο όριο, η τιμή αρχίζει και πέφτει ανάλογα την κατάσταση της μηχανής. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Καλύτερα να πάρεις μηχανή από κάποιον που είναι ειλικρινής παρά από κάποιον που σε κοροϊδεύει, γιατί μπορεί να κρύβει και άλλα η μηχανή με τα λίγα χιλιόμετρα πολλοί την πατάνε.

Αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει μια μηχανή με 75.000 από κάποια με 20.000 ας πληρώσει κάποιον για να το κάνει. Τα χλμ της μηχανής δηλαδή δεν είναι παράγοντας που καθορίζει την "κατάσταση" της?
Τι είναι κατάσταση της μηχανής δηλαδή? Το αν είναι πλυμμένη και γυαλίζει στον ήλιο?

bulmont
03/07/2012, 10:49
Προσωπικά όταν πούλησα το F650 πέρισυ τόνιζα πώς τα χλμ ήταν 140.000 και
όχι τα 40.000 που έδειχνε το κοντέρ........

Viper4
03/07/2012, 11:23
Ρε παιδιά μιλάμε για μηχανή που είτε έχει 20.000 ο κινητήρας είτε 100.000 είναι πολύ μικρές οι διαφορές στον κινητήρα αυτό καθεαυτό. Αυτά που θα πρέπει να κοιτάξει είναι τα υπόλοιπα στοιχεία της μηχανής, δηλαδή αν έχει ζημιές στα πλαστικά, αν έχει κόψει πουθενά πλαίσιο, αν έχει περάσει καλίμπρα, σε τι κατάσταση είναι οι αναρτήσεις, τα φρένα, τα αλυσιδογράναζα, τα ελαστικά κλπ κλπ.

Εγώ θα κοιτούσα τα χιλιόμετρα, θα με ενδιέφερε να πάρω μια μηχανή με όσο το δυνατόν λιγότερα χιλιόμετρα, αλλά αυτό γιατί θα σήμαινε ότι δεν θα χρειαζόταν άμεσα να ξυλωθώ για να αλλάξω αναρτήσεις, ή να κάνω ρύθμιση βαλβίδων κλπ... Από εκεί και πέρα ουδέν πρόβλημα!!!

devil's animal
03/07/2012, 12:36
ολα ειναι σχετικα...
αν η μοτο εχει 100.000χλμ και ειναι αψογα συντηρημενη ειναι σαφως καλυτερα να προτιμηθει απο μια αλλη με 50.000χλμ και λαδια οποτε τυχει, βαλβιδες, μπουζι στην τυχη κλπ κλπ...
ολα αυτα βεβαια ισχυουν εφ'οσον το συγκεκριμενο μηχανακι εχει αποδειξει οτι ειναι αυθραστο και δεν "βγαζει" θεματακια μετα απο καποια χρηση...οπως ξεραμε π.χ. οτι εναν ανορθωτη στα honda θα τον αλλαξεις αν δεν ειναι ηδη αλλαγμενος...
παιζει ρολο και το ΠΟΤΕ κανεις τα σερβις του. οταν το δουλευεις για 4-5χιλ χλμ παραπανω απο το προκαθορισμενο οριο για σερβις γιατι δεν εχεις χρημα, τοτε εισαι μαλακας και σιγουρα αυτο το μηχανακι κατι θα βγαλει οταν το παρει ο επομενος..και ας εχει και 30.000χλμ πραγματικα στο κοντερ...
βεβαια ολα αυτα ειναι "να'χαμε, να λεγαμε" γιατι ποτε δεν ξερεις τι εχει κανει ο αλλος στο μηχανακι του και συγκεκριμενα στο μοτερ του, και ας το εχουν ελεγξει 10 μαστορες και εχουν δωσει το οκ... γι'αυτο οποιος μπορει αγοραζει απο φιλο του/γνωστο του κλπ για να ξερει οσο το δυνατον περισσοτερα...

για το v-strom συγκεκριμενα, επειδη εχει αλλαξει και το μοντελο, και επειδη εχει βρωμισει ο τοπος, μια καλη τιμη θα ηταν τα 2-2,5χιλ και παντα σε σχεση με το τι χρειαζεται σαν αναλωσιμα... Σχεδον ποτε ο πωλητης δεν κανει τα προβλεπομενα οταν ειναι να την δωσει με σκοπο να τα κανει ο αγοραστης...

nikos_abel
03/07/2012, 13:00
για το v-strom συγκεκριμενα, επειδη εχει αλλαξει και το μοντελο, και επειδη εχει βρωμισει ο τοπος, μια καλη τιμη θα ηταν τα 2-2,5χιλ και παντα σε σχεση με το τι χρειαζεται σαν αναλωσιμα... Σχεδον ποτε ο πωλητης δεν κανει τα προβλεπομενα οταν ειναι να την δωσει με σκοπο να τα κανει ο αγοραστης...

Σε όλα έχεις δίκιο, αλλά όταν όλες οι άλλες αγγελίες λένε 4000 - 4500, κανένας, όσο και λογικός να είναι, δε θα βάλει πολύ χαμηλότερη τιμή.

devil's animal
03/07/2012, 17:32
Σε όλα έχεις δίκιο, αλλά όταν όλες οι άλλες αγγελίες λένε 4000 - 4500, κανένας, όσο και λογικός να είναι, δε θα βάλει πολύ χαμηλότερη τιμή.

μου ειναι αδιαφορο τι πιστευει ο καθε ψωνισμενος wanna be free rider που πηρε καινουργια "την μηχαναρα" και τωρα θελει να την δωσει περισσοτερο απ'οτι την πηρε...:rolleyes:

πραγματικα ειναι κριμα να διαμορφωνεται η αγορα απο τους ασχετους και εποχιακους μοτοσυκλετιστες που δεν ξερουν που τους πανε τα 4...
και δεν ειναι μονο για τα best seller μοντελα...
καποια μοντελα τα οποια πραγματικα αξιζουν να "μοσχοπουληθουν" τα τρωει η μαρμαγκα γιατι υπαρχει ασχετοσυνη...

grharris
03/07/2012, 19:26

Αν θέλει να την πουλήσει και δει ότι δεν τον παίρνουν ούτε τηλέφωνο, τότε θα την κατεβάσει την τιμή ήτε άμεσα στην αγγελία, ήτε από κοντά.

nikos_abel
03/07/2012, 19:46
Αν θέλει να την πουλήσει και δει ότι δεν τον παίρνουν ούτε τηλέφωνο, τότε θα την κατεβάσει την τιμή ήτε άμεσα στην αγγελία, ήτε από κοντά.

Για να πας από κοντά πρέπει να σε τραβήξει κάπως, να γράψει ένα "συζητήσιμη" ρε παιδί μου.
Αλλά πραγματικά εδώ βλέπεις bandit στα 4500, δε θα δεις STROM? Που όλο και κάποιος νέος θα βρεθεί να τα σκάσει;

spyrval
03/07/2012, 19:57
Προσωπικά όταν πούλησα το F650 πέρισυ τόνιζα πώς τα χλμ ήταν 140.000 και
όχι τα 40.000 που έδειχνε το κοντέρ........

Κάτι είχα ακούσει παλιά ότι υπάρχει κάποιος που διευκρινίζει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ και έχει ξαναρχίσει από την αρχή αλλά πίστευα ότι είναι αστικός μύθος....Εσύ είσαι?????
Πέρα από την πλάκα:
Μπράβο σου
Επειδή έχω το ίδιο μηχανάκι, είχε προβλήματα μέχρι τα 140.000?

IPL
13/07/2012, 11:21
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να το δω αλλά ελπίζω την άλλη βδομάδα.

bulmont
13/07/2012, 15:52
Λοιπόν τα προβλήματα που μου έβγαλε το BMW τα 8 χρόνια που το κράτησα ήταν
τα εξής (δεν θυμάμαι ακριβώς τα χλμ, θα τα γράψω στο περίπου...)
40.000 χλμ αλλαγή μπαταρίας
70.000 αλλαγή τσιμουχάκια-μεμβράνες καρμπυρατέρ
Κάπου εκει κοντά έκαψε και τον ανορθωτή
100.000 αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού
120.000 αλλαγή κεντρικού διακόπτη (κόπηκαν τα καλώδια μπροστά από τον λαιμό
(κλειδαριά παρέμεινε η ίδια)
Αλλαγή τσιμούχες πηρουνιού (έχασε απότομα λάδια η δεξιά..)

Οταν δόθηκε η μοτοσυκλέττα χρειαζόταν γενικό σέρβις η πίσω ανάρτηση
(το αμαρτισσέρ τα είχε παίξει'' καθώς και τα σινεμπλόκ χρειάζονταν αλλαγή)

Κάποια στιγμή ειχα αλλάξει και την βαλβίδα που σβήνει τον κινητήρα εάν
ανοίξει το πλαινό σταν αλλά δεν θυμάμαι πότε.....

Βαλβίδες είχα ρυθμίσει μόλις δύο φορές, κινητήρας δεν είχε ανοιχτεί ούτε γιά
δίσκους συμπλέχτη (μιάς και συμπλέχτη χρεισιμοποιώ μόνο στο ξεκίνημα)
και λάδια άλλαζα συχνότατα, μπορεί και δυό φορές τον μήνα λόγω πολλών
χιλιομέτρων.......

imitrelos
13/07/2012, 18:49
Οντος στήν ελλάδα έχουμε κόλλημα με τα χιλιόμετρα (αλλά και τα κυβικά ) χώρις να κρίνουμε τίποτα περισσότερο

Ενα παράδειγμα πρίν λίγο καιρό συζητούσα να δώσω τόν πήγασο που έχω του 2001 ήξερα απο τήν αρχή ότι λεφτά καλά λόγο τής αγοράς ΔΕΝ θα πάρω απλά είχα βάλει ένα όριο πόσο θα κατέβενα λόγο του ότι τού είχα κάνει μια γερή ανακατασκευή ( λύθηκε ο κινητήρας όλος αλλάχτηκε ότι έδειχνε να έχει φθορά και καθαρίστάν τα πάντα γενικά έγινε ο κινητήρας καινούριος ) 2 ζευγάρια εξατμίσεις , βαλίτσα kappa 48 , fatbar τιμόνι, ζελατίνα ψηλότερη γρανάζια καινούρια και αλυσίδα λάστιχα που είχαν ακόμα 2500-3000 χιλιόμετρα .....ε τα 1800 δύσκολα τα έδινε κάποιος και εν μέρη λογικό για μηχανάκι σχετικα αντιεμπορικο με 45000 χλμ , τα ίδια ισχύουν για όλα τα μεταχειρησμένα μήν σε απασχολούν τα χιλιόμετρα του κοντέρ αλλά η κατάσταση του , όταν ήταν να πάρει ο αδερφός τήν μηχανή είδαμε bmw 07 με όντος λίγα χιλιόμετρα.....αλλά πολύ σκουριά στα χαρτιά ήταν κελεπούρι αλλά όπως είπα και του αδερφού " μ@λ@κ@ αυτό αν του ρίξεις αντισκοριακό θα μείνουν μόνο τα πλαστικά :lol:

venumis
31/08/2012, 00:04

Το χειρότερο κριτήριο για να αγοράσεις μια μοτοσυκλέτα. Πήραν πρέφα οι μαντράδες την ασχετοσύνη των αγοραστών,γυρίζουν τα χλμ στα κοντέρ και ολοι είναι ευχαριστημένοι !!

Μην κοιτάτε ρε μάγκες τα χιλιόμετρα, ελεος. Το σημαντικότερο είναι πως εχει οδηγηθεί και συντηρηθεί το μοτοσακό, απο εκει και πέρα παίζει ρόλο και η όποια πρήκα έχει στην τελική τιμή.

nihristo
31/08/2012, 00:20
'Αλλο κοιτάω τα χιλιόμετρα ΜΟΝΟ και άλλο κοιτάω ΚΑΙ τα χιλιόμετρα. Δεν του είπα εξάλλου να μην αγοράσει, αλλά να μην αγοράσει σε αυτή την ΤΙΜΗ.

DimitrisZ
31/08/2012, 01:10
Εγω πήρα μηχανάκι χωρίς να ξέρω τα χιλιομετρα καν:smokin:
Μου αρκουσε να δω τον ιδιοκτητη και να ακουσω το μοτερ:beer:

nihristo
31/08/2012, 02:41
Εγω πήρα μηχανάκι χωρίς να ξέρω τα χιλιομετρα καν:smokin:
Μου αρκουσε να δω τον ιδιοκτητη και να ακουσω το μοτερ:beer:

καλά, εντάξει εσύ είσαι και γάτος. Εμείς για τους άλλους λέμε :cool:

Stabak
31/08/2012, 06:40
Νομιζω μια αντικειμενικη τιμη ειναι γυρω στα 3.8 με 3.5

ego_o_idios
31/08/2012, 11:48
Γεια σας,

Ενδιαφέρομαι για ένα v-strom εκτός και άπο άλλες επιλογές και έχω βρει ένα μεταχειρισμένο το οποίο, εσείς που ξέρετε, θα ήθελα να μου πείτε πόσο θα το κοστολογούσατε. Οι διαθέσιμες πληροφορίες παρακάτω:

Καινούργιο φυσικά: 9000 ευρώ

Το μεταχειρισμένο:
έτος 2007
DL650
75,000 χλμ
ABS
Χουφτες
Θερμαινομενα γκριπ
Kαγκελα μπρος-πισω
Φτερο στο πισω τροχο τυπου carbon
Μπαγαζιερα 55 l.
Βαλιτσες 2 x 46
Συναγερμος

Πόσο θα το αγοράζατε αντικειμενικά αυτό το παραπάνω;

Ευχαριστώ

min agorazis metaxirismeno vstrom sini8os ta exoun asxetoi odigoi ta pernoun ipaliloi gia na pigenoun stin doulia ke den kseroun na ta metaxirizonte ke ta kseskizoune
opios den exi idea apo mixanes exi vstrom epidi itan ftina prosexe

Stabak
31/08/2012, 12:39
min agorazis metaxirismeno vstrom sini8os ta exoun asxetoi odigoi ta pernoun ipaliloi gia na pigenoun stin doulia ke den kseroun na ta metaxirizonte ke ta kseskizoune
opios den exi idea apo mixanes exi vstrom epidi itan ftina prosexe

Σωστο και αυτο, καλυτερα παρε αφρικανα που τις ειχαν συνηθως ασφαλιστες με σαμσοναϊτ στη μπαγκαζιέρα, αρα κ ξεραν το ιστορικο (inside info) και δεν περναν τρακαρισμενες...

fou-zou-ar
31/08/2012, 14:39
Το Vstrom το παίρνεις βλέποντας τον ιδιοκτήτη και τη μηχανή λίγο σχολαστικά. Μην το πάρεις αν δε σε αφήσει να κάνεις βόλτα. Επίσης αν έχει πολλά χιλιόμετρα μετράει σε αξιοπιστία αυτός που το πουλάει γιατί σημαίνει δεν πείραξε κοντέρ και γενικά έχει μια στάση ειλικρίνειας. Αν έχεις τα φράγκα στη τσέπη μακρυά από μάντρες.
Φιλικά πάντα...ααα και δεν έχουν οι άσχετοι Vstrom...ούτε είναι φτηνή μηχανή.... Είναι μια από τις καλύτερες μηχανές που έχω οδηγήσει...σαν αναλογία ευκολίας, κόστους, δυνατοτήτων και κυρίως ποιότητας.

spyro
31/08/2012, 14:43
....... Μην το πάρεις αν δε σε αφήσει να κάνεις βόλτα....

:confused:

εσυ όποτε πουλάς μηχανή το δίνεις βόλτα για δοκιμή?

IPL
31/08/2012, 14:48
Προσωπικά όποτε έχω ζητήσει μου το έχουν δώσει για μια γύρα το τετράγωνο το πολύ.

fou-zou-ar
31/08/2012, 14:53
Ναι το δίνω για δοκιμή. Εσύ αγοράζει χωρίς δοκιμή? Εγώ μια φορά το κάνα πριν από 10 χρόνια και πήρα ένα μηχανάκι με σαζμάν που είχε θέμα. Από τότε έχω αλλάξει 4 μηχανές και πάντα βόλτα. Απλά όταν μου ζητάνε βόλτα θέλω να μαι δικάβαλο πίσω ή αν τον κόψω σοβαρό ζητάω μόνο μια ταυτότητα να μου δώσει.

harris_x
31/08/2012, 15:02
το θέμα μας δεν είναι το test ride.

IPL
31/08/2012, 15:06
Πάντως αποφάσισα να μην πάω σε ένα μηχανάκι με τόσα χλμ, σωστό η λάθος θα δείξει στο μέλλον.

pektis
31/08/2012, 16:08
Δεν εχουν σημασια τα χιλιομετρα... Αν σου δωσει και book service και τσεκαρεις τα βασικα(λαστιχα, αλυσιδογραναζα...), πιστευω οτι θα ειναι ΟΚ...

tkata
13/09/2012, 12:37
Αν υπάρχει το βιβλιαράκι των σέρβις ότι και να γράφει το κοντέρ...

IPL
08/10/2012, 09:53
Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω εδώ και κάτι μήνες να αγοράσω μια V-Strom DL650 2009 και μετά και επειδή ζω Κύπρο εδώ μόνιμα και δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον λέω να αγοράσω από Αθήνα και να την φέρω με το πλοίο εδώ. Επειδή αν έρθω Αθήνα θα είναι μόνο για 1 εργάσιμη (Σάββατο) και δεν έχω χρόνο να κανονίσω τα χαρτιά σκέφτομαι αφού κάνω μια βόλτα και δω τι υπάρχει να αγοράσω από κατάστημα ή αντιπροσωπεία όπου υπάρχει μια σχετική εμπιστοσύνη ώστε να κανονίσουν να την πάνε αυτοί στο λιμάνι για να σταλεί με το πλοίο. Υπάρχει και γνωστός Αθήνα αν χρειαστεί κάτι παραπάνω και δεν μπορώ να πάω εγώ.

Ξέρετε κάποια σημεία εμπιστοσύνης που μπορεί να πουλάνε Vstrom;

spyrakos35
08/10/2012, 10:11
αν είναι να έρθεις και να κάνεις τα πάντα όλα (όσα μπορείς τουλάχιστον) σε μία μέρα, κατα την ταπεινή μου γνώμη, μην το κάνεις....

στρωμια πουλιούνται πάρα πολλά.... το να πας σε 4 - 5 μαγαζιά που μπορεί να έχουν κανα-δυο το καθένα, δεν λέει τίποτα απολύτως....

IPL
08/10/2012, 10:23
Δεν έχεις άδικο αλλά επιλογές δεν υπάρχουν άλλες λόγω διαθέσιμου χρόνου.

πυξιδας990
08/10/2012, 10:28
ετσι οπως τα λες,μαγαζι σε βολευει.απο αγγελια ομως θα αγορασεις πιο φθηνα κατα 99%.οποτε ευκαιρια να δεις την υπεροχη ελλαδα του μνημονιου,με τα εξοδα μια η αλλη.

IPL
08/10/2012, 10:32
Το πιο ακριβά το έχω εμπεδώσει αφού θέλω χρήματα για μεταφορά στην Κύπρο και τοπικές πινακίδες μετά. Πάντως το car.gr και xe.gr που κοίταξα δεν είδα τιμές να παίζουν και πάρα πολύ υπέρ ιδιώτη. Φυσικά στην διαπραγμάτευση κατανοητό να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

πυξιδας990
08/10/2012, 10:39
Το πιο ακριβά το έχω εμπεδώσει αφού θέλω χρήματα για μεταφορά στην Κύπρο και τοπικές πινακίδες μετά. Πάντως το car.gr και xe.gr που κοίταξα δεν είδα τιμές να παίζουν και πάρα πολύ υπέρ ιδιώτη. Φυσικά στην διαπραγμάτευση κατανοητό να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

καλη επιτυχια τοτε στα μαγαζια.και εκει παζαρια παιζουν.δεν πουλιουνται πια τα μηχανακια με τις οκαδες.ευχομαι να βρεις αυτο που γουσταρεις.:wave2:

IPL
08/10/2012, 13:24
Να δούμε πως θα πάει και τι μαγαζιά θα βρω από ότι που απαντήσει κάποιος εδώ.

yannis24
08/10/2012, 13:32
Προσωπικα πιστευω οτι απο ιδιωτη θα ειναι καλυτερα !!
Βρισκεις 2-3 που σε ενδιαφερουν και κανεις μια επικοινωνια μαζι τους ! Ξεκαθαριζεις οτ ιερχεσαι απο μακρυα να δεις αυτο και 2-3 μηχανακια ακομα...διαπραγματευεσαι την τιμη απο πρν και λες " Αμα το μηχανακι σου ειναι καλο, στο αγοραζω επι τοπου..."και κανονιζεις και την τιμη !!!
στην προκειμενη τον βαζεις να σου τραβηξεια κι μερικες φωτο ακομα να σου στειλει....
κανονιζεις την ημερα που θα ερθεις να τους δεις ολους....
Βλεπεις τον πρωτο ....κανεις μια βολτα το μηχανακι ....το πας και το βλεπει ενας μηχανικος....πας ενα ΚΕΠ, κανετε την μεταβιβαση ...το πας και στο καραβι ....και ξεμπερδευεις....

IPL
08/10/2012, 13:35
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, απλά δεν γίνονται Σάββατο που είναι η μόνη μέρα που μπορώ να είμαι Αθήνα. Και ο μηχανικός είναι ένα άλλο θέμα, δεν έχω βρει κάποιον ακόμα αλλά κάτι θα γίνει.

Cpt. Haddock
08/10/2012, 13:39
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, απλά δεν γίνονται Σάββατο που είναι η μόνη μέρα που μπορώ να είμαι Αθήνα. Και ο μηχανικός είναι ένα άλλο θέμα, δεν έχω βρει κάποιον ακόμα αλλά κάτι θα γίνει.

Αδερφε, ετσι βιαστικες αγορες, "στο πόδι", συνηθως ενεχουν ρισκα.

yannis24
08/10/2012, 13:39
Σαββατο υπαρχει ανοικτη τραπεζα στο Κολωνακι......Alpha Bank....
Και δουλευει κανονικοτητα το ΚΕΠ που ειναι απεναντι απο την Βουλη........εχω κανει μεταβιβαση εκει....
Τωρα για τον μηχανικο.....Προσωπικα....αμα ο πωλητης εχει service book, θα υποχρεωνα καποιον φιλο μου ( ολο και καποιον θα εχεις εδω ετσι δεν ειναι ?), να παει μαζι του σε καποιον μηχανικο καποια αλλη μερα, να το δει ο μηχανικος και να μου πει την γνωμη του.....
Ουτως η αλλως και σε αντιπροσωπεια - εμπορο να πας, Δεν θα μπορεσει να σου δωσει το μηχανακαι αμεσα.....
Θα σου πει περιμενε μεχρι την ΔΕυτερα, να το μεταβιβιβασουμε, θα σε τρεχει να τους κανεις υπευθυνες δηλωσεις για για την μεταβιβαση, και σιγα μην στο τρεχει αν στο βαλει στο πλοιο και τα σχετικα.......

IPL
08/10/2012, 14:48
Έχω άτομο ναι. Σίγουρα δεν περιμένω να γίνουν όλα την ημέρα εκείνη αλλά όλο και κάποιο αυτοκίνητο θα έχει για μεταφορά στο πλοίο και ας πληρώσω την κούρσα.

Είναι μια έσχατη λύση και αυτή καθώς έχω άλλες περιπέτειες μετά, πλοία, τελωνεία, τοπικές πινακίδες κλπ αλλά θέλω να κοιτάξω αυτή την εναλλακτική γιατί εδώ άντε να βρω το πολύ 1 κάθε 2 βδομάδες να πουλιέται.