View Full Version : Ανακατασκευη dr 650 rse !
και τελικως...........270045ετοιμα πλεον για βαψιμο........εδω.......θα αναλαβει ο κωστας μαλλον............270047κιτσι......ολοκληρωνεται......κιενα ηθικο διδαγμα φιλοι μου.....μην πετατε αμεσως με την πρωτη ρωγμη η σπασιμο τα μαμα κοστουμια απο ενα μηχανακι.......ολα επισκευαζονται....ακομα και με πιο εκτεταμενς ζημιες απο αυτες.....!!!so κωστα..........keep up the good work......excellent route.......!!!!:beer::beer::)
Πολυ ωραιο εγινε!!! :beer:
gregogti
03/10/2012, 15:45
κοτσο βαψε και το πλαισιο μαυρο +ψαλιδι+καλαμια.ευκαιρια ειναι τωρα που το εγδυσες
KotsosDR
03/10/2012, 17:52
αμα κανω τα καλαμια μαυρα .. θα γινουν λογικα πουα εκει που το παω,.. μετα απο πολυ σκεψη και αναλυση χεχεχε δεν βαφω τιποτα και ζαντες θα παρω ενα ζευγαρι excel μαυρες και εληξε η υποθεση :)
φίλε πολύ ωραίο το dr Shift+R improves the quality of this image. :beer:
να σε ρωτήσω μιας και ψάχνομαι...
στην εθνική πως πάει το συγκεκριμένο μηχανάκι; Ταξίδι π.χ. Αθήνα-Πάτρα το κάνει άνετα ή κουράζει; Με τι ταχύτητα μπορεί να ταξιδέψει;
Thanks προκαταβολικά :beer:
KotsosDR
03/10/2012, 23:57
φίλε πολύ ωραίο το dr Shift+R improves the quality of this image. :beer:
να σε ρωτήσω μιας και ψάχνομαι...
στην εθνική πως πάει το συγκεκριμένο μηχανάκι; Ταξίδι π.χ. Αθήνα-Πάτρα το κάνει άνετα ή κουράζει; Με τι ταχύτητα μπορεί να ταξιδέψει;
Thanks προκαταβολικά :beer:
με το λαστιχο που φοραω ειναι κουραστικο στην ευθεια με σταθερη 130 λογω κραδασμων , σε επαρχιακο δεν κουραζει καθολου .
γενικα πολυ σταθερο με ταχυτητες 120-140 κυριως λογω μεταξονιου, πηγαινα πολυ ανετα χωρις να ζοριζεται Αλεξ/πολη - Θεσ/νικη (διπλος και φορτωμενος )
Το dr ηταν ποιο χωματινο απο τον τοτε ανταγωνισμο . αν εχεις σκοπο ταξιδια σε ευθεια θα σου προτεινα κανενα τρανσαλπ , η ακομα και africa
πυξιδας990
04/10/2012, 10:05
εχει ερθει δικαβαλο φουλ φορτωμενο απο θασο-λεωνιδιο,με 120-140 σταθερα.το εργαλειο ταξιδευει σαν βραχος για την ηλικια του και το μεγαλο μεταξονιο αλλα και οι μακριες σχεσεις το βοηθανε πολυ στο ταξιδι.
υ.γ.Κοτσο βαψε το ψαλιδι μαυρο,θα του πηγαινει πολυ.
KotsosDR
04/10/2012, 21:12
εχει ερθει δικαβαλο φουλ φορτωμενο απο θασο-λεωνιδιο,με 120-140 σταθερα.το εργαλειο ταξιδευει σαν βραχος για την ηλικια του και το μεγαλο μεταξονιο αλλα και οι μακριες σχεσεις το βοηθανε πολυ στο ταξιδι.
υ.γ.Κοτσο βαψε το ψαλιδι μαυρο,θα του πηγαινει πολυ.
Φιλε μου ... αν μου παραδεχτεις οτι σου λειπει το εργαλειο χεχε ειμαι προθυμος να σου βαλω μπριζες να αποκτησεις νεο Ηοbbie ;) σιγα σιγα σε 1-2 χρονακια θα το εχεις πισω και καλυτερο χεχεχε , δε λεω εχεις το υπεροπλο , αλλα το ντιαρακι εε? εχει και αυτο την cult ωμαδα του :beer:
KotsosDR
04/10/2012, 21:21
270509
270510
270511
KotsosDR
06/10/2012, 20:56
270512
270513
270514
KotsosDR
06/10/2012, 21:02
270515
270516
270517
Μεχρι να τελειωσω με φρενα αναρτησεις ( money ) το εριξα ενα βαψιμο μονος , μου αρεσε το αποτελεσμα και το χρωμα αλλα του υποσχεθηκα ενα επαγγελματικο βαψιμο μολις ερθει η ωρα :)
Η εξατμηση θα μεινει που θα μεινει ως εχει μεχρι να κανω το σχεδιο με το τελικο τιτανιου απο gsxr απο εμπρος μεχρι πισω ... ε δεν μπορουσα να βλεπω τη σαπιλα ομως :) τριφτηκε ο λαιμος και περαστηκε ενα χερι βαφης με αντοχες εως 800 βαθμους :) , η σχαρα και οι πρ. μπαρες περαστηκαν απο ενα γυαλλιστερο μαυρο :) ρελεδες φυσες και τα λοιπα αφου καθαριστηκανε καλα πηραν παλι τη θεση τους στη πλεξουδα που το μεγαλυτερο μερος των καλωδιων της αντικατασταθηκε .
οι διακοπτες στο τιμονι και αυτοι ειχαν τη στιγμη τους και το αποτελεσμα αξιζε τον κοπο .
Οσο αφορα την εξατμηση... εχω βρει μια titanium απο gsxr 1000 και μολις ειπα στο μηχανικο που μου εκανε service αυτο που προτινεις με ''εκραξε'' λιγο.
Απο οτι εχω δει μεχρι τωρα οσοι εχουν το DR του βαζουν μονο τελικο και δειχνει καλα αποτελεσματα. Εσυ ειδες διαφορα μετα την αλλαγη απο διπλο σε μονο ;
Η μηπως ειναι θεμα αισθητικο και αποτελει λεπτομερεια..;
KotsosDR
07/10/2012, 13:48
Δεν ξερω ... δεν ειμαι μηχανικος , κατι θα ξερει παραπανω ... (παντως ειναι πολυ ποιο ελαφρυ απο το arrow που φοραω τωρα ... και ακουγεται και καλυτερα ..)
Οσο αφορα το διπλο , εχω οδηγησει αλλο μηχανακι προσφατα με το μαμα διπλο , και μου φανηκε φιμωμενο και μπουκομενο ..
Αληθεια γιατι σε εκραξε ?? τι θεωρησε λαθος ???
μια χαρα βαψιμο βλεπω εγω :beer:
KotsosDR
07/10/2012, 22:09
μια χαρα βαψιμο βλεπω εγω :beer:
Aπο εσενα μαθαινω μαστορα !!! :) :beer:
KotsosDR
07/10/2012, 22:17
270576
270577
270578 :sun: :a03:
KotsosDR
07/10/2012, 22:23
Τα εδεσα προχειρα να δω πως πηγαινει ... χεχεχε Θα λυθουν ομως παλι για να βερνικωθουν , και να μπουν μερικα αυτοκολητα , να βγει και το εμπρος φτερο να βαφτει και αυτο :)
το εβαλα και μπροστα να δω αμα ολα τα ηλεκτρικα ειναι οκ .. να καψει και η εξατμηση το χρωμα :) , η arrow ουρλιαζει χεχεεε....
http://www.youtube.com/watch?v=FeO22-1uAWE&feature=player_embedded
272346
272347
panos1050
08/10/2012, 02:23
εισαι ωραιος ,μπραβο:beer:
πυξιδας990
08/10/2012, 10:31
η πρωτη φωτο ειναι πισω και σας εφαγα.λεγε κοστολογιο ενοικιου οταν θα ειναι ετοιμο:rolleyes:
Απ' οτι εψαξα στο διδικτυο ειδα οτι βαζουν τελικο απο gsxr 1000, το titanium, και το ιδιο θελεις να κανεις κ εσυ γραφεις...
Το ελαβα απο ενα φιλο το Σαββατο και σημερα πηγα να το κανω ''προβα'' και βγαινει λιγο μεγαλο! Δηλαδη φαντασου οτι ειναι περιπου στους
60 ποντους (ισως παραπανω) και πιανει απο τη μπροστα βαση του πλαϊνου καπακιου και φτανει 10 ποντους μετα το φλας. Μηπως εκανα χαζομαρα;;;;;:confused::confused::confused:
Δηλαδη καμια σχεση με την arrow που εχεις εσυ πανω!!! Αυτη ειναι στολιδι, το tianium πιανει πολυ χωρο. Αφου φαντασου πρεπει να μπει
ετσι, ωστε με διπλο να μην ακουμπαει στη ροδα. Οπως και να εχει τωρα πισω δεν μπορω να κανω, αυριο ή μεθαυριο θα σου αναβασω φωτο
για να δεις καλυτερα, αν δε βγει καλο να μην το κανεις κ εσυ...
A! Εχεις υπολογισει περιπου την καταναλωση;; Οπως το υπολογισα πρεπει να ειναι γυρω 8lt/100km δουλευοντας μεσο ορο στις 4000 rpm.
Εσυ με το δικο σου ..;;;
gregogti
16/10/2012, 13:38
κουκλα ειναι κωτσο...!!!
KotsosDR
17/10/2012, 19:27
Απ' οτι εψαξα στο διδικτυο ειδα οτι βαζουν τελικο απο gsxr 1000, το titanium, και το ιδιο θελεις να κανεις κ εσυ γραφεις...
Το ελαβα απο ενα φιλο το Σαββατο και σημερα πηγα να το κανω ''προβα'' και βγαινει λιγο μεγαλο! Δηλαδη φαντασου οτι ειναι περιπου στους
60 ποντους (ισως παραπανω) και πιανει απο τη μπροστα βαση του πλαϊνου καπακιου και φτανει 10 ποντους μετα το φλας. Μηπως εκανα χαζομαρα;;;;;:confused::confused::confused:
Δηλαδη καμια σχεση με την arrow που εχεις εσυ πανω!!! Αυτη ειναι στολιδι, το tianium πιανει πολυ χωρο. Αφου φαντασου πρεπει να μπει
ετσι, ωστε με διπλο να μην ακουμπαει στη ροδα. Οπως και να εχει τωρα πισω δεν μπορω να κανω, αυριο ή μεθαυριο θα σου αναβασω φωτο
για να δεις καλυτερα, αν δε βγει καλο να μην το κανεις κ εσυ...
A! Εχεις υπολογισει περιπου την καταναλωση;; Οπως το υπολογισα πρεπει να ειναι γυρω 8lt/100km δουλευοντας μεσο ορο στις 4000 rpm.
Εσυ με το δικο σου ..;;;
χεχεχε ειναι λιγο γομαρι ... θελει μαεστρια στο δικο μας για να μη φενεται ασχημο και κανα 2 κοψε ραψε ( ειχα τρυπησει ενα καρυδακι και το χρησιμοποιησα για αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο , ετσι μπορεις να βγαλεις την εξατμηση ποιο εξω... ;) , Η arrow μου στοιχισε 30 ευρω .... ;)
καταναλωση 5μιση 6 ... εχω μεινει βλακας με την καταναλωση του ... λαδι δεν τσιμπαει καθολου ...
.. ασχετο , και η arrow ειναι μακρυα εξατμηση , μου βγαινει περι τους 5 ποντους στο φλας ... τσιμα τσιμα χωρεσε , με πατεντες
KotsosDR
17/10/2012, 19:29
κουκλα ειναι κωτσο...!!!
κ@υλα ο ηχος:beer:
:beer::beer:
Τις παλιές καλές εποχές που τιμούσαμε τα μονοκύλινδρα η βασίλισσα όλων των εξατμίσεων ήταν η supertrapp, απίστευτος ήχος μπάσος και μεστός. Έχω κι εγώ το DR 650 SE και μέσα στο χειμώνα θα του κάνω ροϊκή. Ο φίλος και συμφορουμίτης Reinmeister μου έδειξε ένα site με μπόλικα πραγματάκια για ξεπαράδιασμα.
Επίσης και οι FMF αλλά και οι TWIN BROTHERS
http://www.procycle.us/bikepages/dr650.html
Έχει πολύ μα πάρα πολύ πράμα εκεί, αν θέλεις να χώσεις χρήμα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση.
Πάντως πολύ όμορφο γίνεται και όντως πρόκειται για κτηνάκι.
:wave2::wave2:
KotsosDR
17/10/2012, 22:56
Τις παλιές καλές εποχές που τιμούσαμε τα μονοκύλινδρα η βασίλισσα όλων των εξατμίσεων ήταν η supertrapp, απίστευτος ήχος μπάσος και μεστός. Έχω κι εγώ το DR 650 SE και μέσα στο χειμώνα θα του κάνω ροϊκή. Ο φίλος και συμφορουμίτης Reinmeister μου έδειξε ένα site με μπόλικα πραγματάκια για ξεπαράδιασμα.
Επίσης και οι FMF αλλά και οι TWIN BROTHERS
http://www.procycle.us/bikepages/dr650.html
Έχει πολύ μα πάρα πολύ πράμα εκεί, αν θέλεις να χώσεις χρήμα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση.
Πάντως πολύ όμορφο γίνεται και όντως πρόκειται για κτηνάκι.
:wave2::wave2:
:eek::a23: χαμος γινεται εκει μεσα !!!!!
:eek::a23: χαμος γινεται εκει μεσα !!!!!
γμστα λέμε, να ξεπαραδιάζεσαι για πλάκα, αλλά έχει της Παναγίας τα μάτια. Φάτσα μόστρα τον Big Bore 790cc Kit. Φαντάζεσαι κλωτσιές που θα ρίχνει το κτήνος με δαύτον???? Αν βάλεις δε και ολόσωμη, πώρωση σκέτη.
KotsosDR
17/10/2012, 23:52
γμστα λέμε, να ξεπαραδιάζεσαι για πλάκα, αλλά έχει της Παναγίας τα μάτιχα. Φάτσα μόστρα τον Big Bore 790cc Kit. Φαντάζεσαι κλωτσιές που θα ρίχνει το κτήνος με δαύτον???? Αν βάλεις δε και ολόσωμη, πώρωση σκέτη.
:) κριμα που δεν παιζει σαλιο :( 150 cc παραπανω ειναι ενα δελεαρ βεβαια..... :rolleyes: εχω εθιστει σε αυτη τη "ανετη" ροπη χεχεχεχε ....
χεχεχε ειναι λιγο γομαρι ... θελει μαεστρια στο δικο μας για να μη φενεται ασχημο και κανα 2 κοψε ραψε ( ειχα τρυπησει ενα καρυδακι και το χρησιμοποιησα για αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο , ετσι μπορεις να βγαλεις την εξατμηση ποιο εξω... ;) , Η arrow μου στοιχισε 30 ευρω .... ;)
καταναλωση 5μιση 6 ... εχω μεινει βλακας με την καταναλωση του ... λαδι δεν τσιμπαει καθολου ...
.. ασχετο , και η arrow ειναι μακρυα εξατμηση , μου βγαινει περι τους 5 ποντους στο φλας ... τσιμα τσιμα χωρεσε , με πατεντες
Μαλλον Παρασκευη θα εχω το τελικο αποτελεσμα, θα αναρτησω φωτο να μου πεις τη γνωμη σου ;) Μου πηγε 70 ευρω απο ενα φιλο, καλα δεν ειναι; οσο για το πλαστικο ,ναι, φοβαμαι μη το καψει γιατι δεν εχει χωρο καθολου...
Η καταναλωση μου φαινεται πιο μεγαλη και πρεπει να το κοιταξω μηπως παιζει καποιο θεμα με το δικο μου:confused::confused::confused:
Εβαλα ενα ψηφιακο κοντερακι και εκει θα ξερω σε λιγες μερες ποσα χλμ βγαζει το ντεποζιτο...
ΥΓ Θελω ορθωστατη και μπαρες εχεις κανα κονε (γιατι εδω θα μου παρουν το μηχανακι για αυτα) ;;;;;;; Το σκεφτομαι για τον αλλο μηνα βεβαια γιατι τωρα....:(:(:(:( no money no honey!
KotsosDR
19/10/2012, 14:04
Μαλλον Παρασκευη θα εχω το τελικο αποτελεσμα, θα αναρτησω φωτο να μου πεις τη γνωμη σου ;) Μου πηγε 70 ευρω απο ενα φιλο, καλα δεν ειναι; οσο για το πλαστικο ,ναι, φοβαμαι μη το καψει γιατι δεν εχει χωρο καθολου...
Η καταναλωση μου φαινεται πιο μεγαλη και πρεπει να το κοιταξω μηπως παιζει καποιο θεμα με το δικο μου:confused::confused::confused:
Εβαλα ενα ψηφιακο κοντερακι και εκει θα ξερω σε λιγες μερες ποσα χλμ βγαζει το ντεποζιτο...
ΥΓ Θελω ορθωστατη και μπαρες εχεις κανα κονε (γιατι εδω θα μου παρουν το μηχανακι για αυτα) ;;;;;;; Το σκεφτομαι για τον αλλο μηνα βεβαια γιατι τωρα....:(:(:(:( no money no honey!
σταντ διπλο ??? ι μονο πλαγιο ??? μπαρες περιμενε αμα θες λιγο και οταν παω στο σιδερα να μου κανει για πισω του λεω ν κανει και ενα αντιγραφο τις δικες μου ( για ποιο οικονομικα ;) )
( βαλε αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο να βγει ποιο εξω ... οσο για την καταναλωση ... κανα καρμπυρατερ μια ρυθμισουλα ... ξερω γω.. ) 70 ειναι καλα , τιτανιου ειναι ... γενικα παιζουν στα 100 - 150 αυτα ... '
καλα γκαζια αδερφε :)
KotsosDR
19/10/2012, 21:46
γμστα λέμε, να ξεπαραδιάζεσαι για πλάκα, αλλά έχει της Παναγίας τα μάτια. Φάτσα μόστρα τον Big Bore 790cc Kit. Φαντάζεσαι κλωτσιές που θα ρίχνει το κτήνος με δαύτον???? Αν βάλεις δε και ολόσωμη, πώρωση σκέτη.
εχε και αυτο στο αρχειο σου :) http://www.dr-big-shop.de/shop/index.php?cPath=7
εχε και αυτο στο αρχειο σου :) http://www.dr-big-shop.de/shop/index.php?cPath=7
thnks!
miscelano
20/10/2012, 20:21
φιλε το εργαλειο δεν παιζεται!!!εχεις μερακι και φαινεται!!συνεχισε παρακολουθουμε!!
KotsosDR
20/10/2012, 23:16
:beer:
φιλε το εργαλειο δεν παιζεται!!!εχεις μερακι και φαινεται!!συνεχισε παρακολουθουμε!!
:beer: παταω ενα pause γιατι βιωνω πληθωρα προβληματων :mad: :plaf: , μεχρι το καλοκαιρι ομως θα γινει ωραιο ! Θα στηθει πολυ ομορφα πιστευω ...
το καλο ειναι οτι και ετσι κινειται πολυ ομορφα και μπορω και το σκιζω λιγο που και που ... :)
καλα γκαζια αδερφε :)[/QUOTE]
272012
272013
Αισθητικα δεν μου στεκει και τοσο...:(
Μετα απο ρυθμηση καρμπυλατερ και τοποθετηση εξατμισης η μηχανη αλλαξε χαρακτηρα. Ρολαρει καλυτερα, 1η 2α και 3η αλλαξαν τελειως, πολυ καλες ροπες... Βασικα πιστευω πως εχει τις ιδιοτητητες ενος ανοιχτου τυπου τελικου με το θορυβο ενος κλειστου, ακουγεται λιγοτερο απο τις μαμησιες.
Τωρα... αν αλλαξει θεση ισως φανει καλυτερα δεν ξερω
Για πες καμια γνωμη............
KotsosDR
20/10/2012, 23:44
καλα γκαζια αδερφε :)
272012
272013
Αισθητικα δεν μου στεκει και τοσο...:(
Μετα απο ρυθμηση καρμπυλατερ και τοποθετηση εξατμισης η μηχανη αλλαξε χαρακτηρα. Ρολαρει καλυτερα, 1η 2α και 3η αλλαξαν τελειως, πολυ καλες ροπες... Βασικα πιστευω πως εχει τις ιδιοτητητες ενος ανοιχτου τυπου τελικου με το θορυβο ενος κλειστου, ακουγεται λιγοτερο απο τις μαμησιες.
Τωρα... αν αλλαξει θεση ισως φανει καλυτερα δεν ξερω
Για πες καμια γνωμη............[/QUOTE]
ειναι καλη επιλογη ... ;) παραπανω αλογα με νορμαλ και ωραιο ηχο , βασικα οπως το βλεπω παει και ποιο μεσα αλλα να κανεις ποιο κοντο το λαιμο ... μια κουρμπα καλη , με λιγο τεχνη παει ποιο μεσα σιγουρα ... η δικια μου αρχιζει 2 χιλλιοστα απο το κουτι της μπαταριας ;) Το καλο ειναι οτι οι επιδοσεις βελτιωθηκαν οπωτε θα το βαλω ;) , ισως το κοψω και το κανω κοντυτερο κατα 10 ποντους :)
KotsosDR
27/10/2012, 19:57
Σημερα ειπα να γουσταρω λιγο και να το βγαλω λιγο στη βροχη , να δουμε και τι κανει στη μουχλα χεχεχε
http://www.youtube.com/watch?v=g5uKcyb0KG8
ωραια πραματα:beer:
κοιτα μονο μην σε παρουν χαμπαρι οι οικολογοι της περιοχης και εχεις τραβηγματα:lol:
KotsosDR
02/03/2013, 08:45
283527
:evil:
283527
:evil:
πυξιδας990
02/03/2013, 09:10
kotso σε βλεπω για ενα λαστιχο τη βδομαδα.ΖΕΙΝ ειναι λιγο κανονι το τελικο,δεν του παει και πολυ κατα την αποψη μου.
Επισης πρεπει να μπαινει κουτι ο κινητηρας απο dr750-800....
KotsosDR
02/03/2013, 10:13
σε λιγο αρχιζουν παλι οι ομορφες εργασιες :)
gregogti
02/03/2013, 12:18
τι θα φτιαξεις παλι?
Επισης πρεπει να μπαινει κουτι ο κινητηρας απο dr750-800....
Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που λες, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση μιας και η suzuki έχει τη φιλοσοφία "Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις" γι' αυτό και οι σχεδόν μηδενικές αλλαγές που έχουν γίνει ειδικά στο συγκεκριμένο μηχανάκι.
Πάντως όλοι όσοι έχουν κάνει το επόμενο βήμα, συνδυασμένο και με ροϊκή και ρεύματα και ολόσωμη, μιλάνε για εντελώς άλλο μηχανάκι.
Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που λες, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση μιας και η suzuki έχει τη φιλοσοφία "Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις" γι' αυτό και οι σχεδόν μηδενικές αλλαγές που έχουν γίνει ειδικά στο συγκεκριμένο μηχανάκι.
Πάντως όλοι όσοι έχουν κάνει το επόμενο βήμα, συνδυασμένο και με ροϊκή και ρεύματα και ολόσωμη, μιλάνε για εντελώς άλλο μηχανάκι.
To 800ρι μπορει να βγαλει 55-60 αλογα τροχο χωρις πολλα πολλα και με στοκ στροφαλοφορο που αντεχε 90 αλογα σε σουπερ-μονο.
Το 650 δεν γνωριζω αν μπορει να σηκωσει 790cc με ασφαλεια...
apostolos72
03/03/2013, 21:17
Άντε ρε Κώτσο, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε.
Τσάκο και μία :beer: μέχρι να πιούμε κανένα καφεδάκι.
KotsosDR
07/04/2013, 21:40
Άντε ρε Κώτσο, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε.
Τσάκο και μία :beer: μέχρι να πιούμε κανένα καφεδάκι.
Θα επανελθω σιγα σιγα :) Παραπανω αλογα δεν θελω , ειναι δυνατο και ετσι .. αυτο που θελω ειναι αναβαθμηση των αναρτησεων , σιγα σιγα ομως .. μεχρι τοτε με αποζημειωνει με ομορφες βολτες και ετσι :)
μου αρεσει αυτο το μηχανακι πολυ τελικα !
...και μερικες φωτο
286937
286940
KotsosDR
09/04/2013, 09:55
287102
apostolos72
09/04/2013, 12:15
Κώτσο, τα mitas πώς τα βλέπεις τώρα μετά από την συμβίωση μαζί τους;
KotsosDR
09/04/2013, 12:38
super !!! προσοχη θελουν σε βρεγμενη ασφαλτο , ειδικα σε λωριδες , για ολα τα αλλα ειναι super ! στο χωμα δεν εχω βρει εμποδιο πουθενα για τα δεδομενα του βαρους μου . (αντε παμε καμια βολτα )