PDA

View Full Version : Πρωτη Honda

magganas
08/07/2012, 01:38
Γεια σας μαγκες :)

Οπου να ναι θα παρω τη πρωτη μου μηχανη και σαν αρχαριος μεχρι αηδιας θελω τη συμβουλη σας..Χωρις να ξερω τον λογο εχω ενα κολλημα με τις Honda και ιδιαιτερα με τις CB..Μεχρι προτινος ηθελα πολυ το hornet 250 λογω λιγων κυβικων αφου θα ηταν η πρωτη μου μηχανη και δεν ηθελα κατι πολυ δυνατο...Ομως φιλοι μου ελεγαν πως πιο πολυ με συμφερει να παρω ενα 400ρι..Αλλα μηπως ειναι υπερβολικα "βαρυ" για πρωτη μοτοσυκλετα?? Τελος παντων τωρα ειμαι μεταξυ hornet 250 και CB400 sf..Μου εχουν πει οτι τα μικρα hornet βγαζουν προβλημα στις ταχυτητες..Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη τοσο απο λεφτα,αποδοση, αξιοπιστια οσο και απο θεμα καταλληλοτητας για εναν αρχαριο οδηγο που το μονο δικυκλο που εχει οδηγησει ειναι ποδηλατο :D

Ευχαριστω προκαταβολικα.

dimzan
08/07/2012, 05:19
το cb400 ειναι το ιδανικο πρωτο μηχανακι .

και το hornet 250 ειανι πολυ καλο, αν και απιθανο να το βρεις ποσο μαλλον σε σωστη κατασταση λογω παλαιοττηας και σπανιοτητας. Εχεις βρει κανενα?

paramedic
08/07/2012, 08:48
Τι έγινε ρε όλοι τώρα παίρνουν μηχανές? Εγω ο τριμαλάξ όλες Φεβρουάριο-Μάρτιο τις έπαιρνα. Α ψεματα το παπί Δεκέμβριο το πήρα.
Πάντως και το 250 δε νομίζω να το βρείς εκτός αν εχεις βρεί ενα ήδη.

Cpt. Haddock
08/07/2012, 09:58
Τι έγινε ρε όλοι τώρα παίρνουν μηχανές? Εγω ο τριμαλάξ όλες Φεβρουάριο-Μάρτιο τις έπαιρνα. Α ψεματα το παπί Δεκέμβριο το πήρα.
Πάντως και το 250 δε νομίζω να το βρείς εκτός αν εχεις βρεί ενα ήδη.

Καλοκαίρι και κριση ;)

magganas
08/07/2012, 11:39
Γνωστος μου ειχε πει οτι ειχε βρει ενα...Κατα πασα πιθανοτητα μουφες ομως...Δηλαδη εσυ λες οτι το cb400 ειναι το ιδανικο ε? Μια cbf 250??

paramedic
08/07/2012, 13:22
Υπάρχουν ελάχιστα απ'ότι γνωρίζω. Ίσως να μην εισήχθη ποτέ και επίσημα δεν ξέρω. Το Cb400 καλό είναι αλλά παλιό το γνωρίζεις αυτό. Αρα να περιμένεις και ανάλογη
κατάσταση. Το Cbf 250 είναι καλό σχολείο αλλα θα το βαρεθείς και γρήγορα. εγω που το είχα παλιά το κράτησα μόλις 8 μήνες και το έδωσα και πήρα ενα Ζ750 μετά. Αλλά βλέπω είσαι πολύ αρχάριος μιας και ούτε παπί δεν ξέρεις να οδηγάς οπότε το CBF θα σου φανεί πύραυλος. Καλά για το 400 δεν το συζητάω, μάλλον θα νομίζεις οτι διακτινίζεσαι.

nikos_abel
08/07/2012, 13:42
Σχόλιο 1ο.

Καλωςόρισες.

Σχόλιο 2ο.

Τον τρούπερ τι τον έχεις;

Σχόλιο 3ο.

Πάρα πολύς κόσμος ψάχνει να το γυρίσει στις μοτό έχοντας την εντύπωση πως θα κερδίσει πολύ χρόνο και χρήμα
χάνοντας μόνο ελάχιστα από τον αυξημένο κίνδυνο και κάνοντας τα κέφια του που δεν είχε κάνει από μικρός,
είτε από φόβο, είτε από απαγόρευση.
Ελπίζω σύντομα να μάθεις (διαβάζοντας και εδώ μέσα) ότι χρόνο κερδίζεις λίγο, όχι όμως όσο νομίζεις, χρήμα σχεδόν καθόλου και
ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο φαντάζεσαι.
Αν όμως κολλήσεις σωστα΄στις μοτοσυκλέτες θα κερδίσεις γαλήνη ψυχής που δεν αναπληρώνεται εύκολα με άλλο τρόπο.

Σχόλιο 4ο και τελευταίο

Μη κολλάς στα κυβικά, ξεκίνα από κάτι κάπως δυνατότερο από αυτό που νομίζεις ότι θα μάθεις εύκολα γιατί αλλιώς
θα βαρεθείς πολύ γρήγορα και θα μπεις στο τριπάκι της αλλαγής ακόμα πιο γρήγορα, πράγμα που θα σου στοιχίσει σε
χρήμα ακόμη περισσότερο.

ΑΛΛΑ. Διάβασε πολύ εδώ μέσα, διάβασε και σε άλλα φόρουμ και σάιτ να αποκτήσεις μια καλή εικόνα
του πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι ως οδηγός μοτοσυκλέτας και κυρίως να συνηδειτοποιήσεις πως θα
σου συμπεριφέρονται τα άλλα τροχοφόρα οχήματα.
Μυαλό και σύνεση είναι τα βασικότερα όπλα που θα πρέπει να αναπτύξεις.

Καλή τύχη και καλές βόλτες.

magganas
08/07/2012, 13:55
Eγω και ο εξαδελφος trooper σε ευχαριστουμε για το καλωσορισμα.

Δεν θα εχω μηχανη επειδη θελω να εξοικονομησω χρονο και χρημα..Η μηχανη που θα παρω θα ειναι το ΠΡΩΤΟ μου οχημα.Δεν εχω ουτε αυτοκινητο ουτε διπλωμα αυτοκινητου..Ειχα απο μικρος αρρωστια με τις μηχανες αλλα διαφορα οικονομικα προβληματα με καθυστερησανε αρκετα..Τωρα ομως εχω τη δυνατοτητα και ψαχνω να βρω αυτο που χρειαζομαι.Επισης δεν ηθελα πιο μικρος να παρω παπακια..Δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με τα κυβικα απο αποψη ταχυτητας και τετοια..Αλλωστε θα ειμαι χεστης οδηγος :)..Αργα και σταθερα χωρις μλκιες...Αλλα ξερω οτι μια μοτοσυκλετα ειναι αυτο που μου ταιριαζει..Βλεπω στο δρομο στρογγυλοφαναρα naked και μου σηκωνεται η τριχα.

paramedic
08/07/2012, 15:33
Χεστηδες είμαστε όλοι μέχρι να μάθουμε λίγο να οδηγάμε, μετά πάμε σαν τους μακάκες για ενα διαστημα. Αν επιζήσουμε απο αυτό τότε πάμε λίγο πιο λογικά.
Απλά να ξέρεις οτι με την μηχανή θα έχεις πολλές χαρές αλλά και οι πίκρες είναι πολύ κοντά. Στο λέω σαν παθών. Βεβαια αν γουστάρεις να οδηγάς μηχανή θα
ξανακαβαλήσεις παρόλα τα κατάγματα που μπορεί να σου έχει δώσει αυτη η καύλα(παθών λέμε).
Τα μικρά κυβικά σε προφυλάσσουν απο την καγκουριά μέχρι ενα βαθμό αλλα και αυτά είναι εξίσου επικίνδυνα αν δεν τους φερθείς με λογική. Και ξαναλέω
οταν σε γλυκάνει λίγο το γκάζι θα του πίνεις το άιμα. Πήγαινα σαν την κυρία ώσπου μια μέρα έπιασα 265 στην Αττική και είχα στύση 5 ώρες απο την καύλα του
γκαζιού. Ε εκεί θέλει προσοχή να μην σκοτωθείς απο ταχύτητα.
Τώρα όσον αφορά το διαβασμα που λέει το παλικάρι πιο πάνω υπάρχει ενα μόνο πράγμα:ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!
Οταν διάβασα πώς πρέπει να στρίβεις και τι κάνεις σε μια στροφή έγινα πιο σωστός οδηγός όταν προσπάθησα να το εφαρμόσω. Μάθε να συμπεριφέρεσαι στον δρόμο
για να είσαι πιο ασφαλής για τον ευατό σου και τους άλλους.
Οσον αφορά τα στρογγυλοφάναρα πράγματι και εγώ οταν έψαχνα την πρώτη μου(μηχανή πάντα) στρογγυλοφάναρη την ήθελα. Ισως οι καμπύλες μας ελκύουν δεν ξερω.
Μην κολλάς στα κυβικά αν έχεις σκοπό να τηρήσεις όσα είπαμε. Κοιτά και για CBF 500 που είναι φτηνές και καλές και εχουν αρκετό γκάζι όταν το θελήσεις αλλα το κυριότερο: είναι πιο έυκολες και απο παπια. Δεν ξέρω την οικονομική σου δυνατότητα αλλιώς θα σου έλεγα και για ER6 η GSR 600 αν θές κατι διαφορετικό απο στρογγυλοφάναρα και πιο σύγχρονο σε κινητηρα φυσικά.

panagiwths
08/07/2012, 16:34
+ 542,5

magganas
09/07/2012, 00:04
1ον Τι ειναι αυτο το +542,5??? (ουτε 24ωρες δεν εχω το λογαριασμο μου εδω,δεν τα ξερω αυτα :) )

2ον Δεν ηξερα οτι για να μαθεις να οδηγας καλα τη μοτοσυκλετα σου θα επρεπε να διαβαζεις!! Νομιζα η εμπειρια σε κανει να οδηγας καλα..Φαινεται ομως οτι ειμαι ακομα πιο αρχαριος και ασχετος απο οτι νομιζα..Ηδη εχω αρχισει να διαβαζω εδω στο site και θα τηρησω στο επακρο τις συμβουλες σας.Ομως ας παμε σε κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω..Οπως προειπα εχω ενα κολληματακι με τις Honda..Αλλα επειδη δεν ξερω τιποτα απο εταιριες και τετοια,ποια ειναι πιο αξιοπιστη??? Και ποια εχει την καλυτερη εξυπηρετηση?? Επισης απο θεματα ανταλλακτικων ποια εχει φθηνοτερα και ποιοτηκοτερα?

Red Rider
09/07/2012, 08:35
Βλεπω στο δρομο στρογγυλοφαναρα naked και μου σηκωνεται η τριχα.
Τρομερό συναίσθημα...
Ότι και να πάρεις θα το αγαπήσεις σίγουρα.
Προχώρα άφοβα σε ένα 250 και ανεβαίνεις αργότερα.

paramedic
09/07/2012, 09:53
1ον Τι ειναι αυτο το +542,5??? (ουτε 24ωρες δεν εχω το λογαριασμο μου εδω,δεν τα ξερω αυτα :) )

2ον Δεν ηξερα οτι για να μαθεις να οδηγας καλα τη μοτοσυκλετα σου θα επρεπε να διαβαζεις!! Νομιζα η εμπειρια σε κανει να οδηγας καλα..Φαινεται ομως οτι ειμαι ακομα πιο αρχαριος και ασχετος απο οτι νομιζα..Ηδη εχω αρχισει να διαβαζω εδω στο site και θα τηρησω στο επακρο τις συμβουλες σας.Ομως ας παμε σε κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω..Οπως προειπα εχω ενα κολληματακι με τις Honda..Αλλα επειδη δεν ξερω τιποτα απο εταιριες και τετοια,ποια ειναι πιο αξιοπιστη??? Και ποια εχει την καλυτερη εξυπηρετηση?? Επισης απο θεματα ανταλλακτικων ποια εχει φθηνοτερα και ποιοτηκοτερα?

Το +542,5 είναι μια παραλλαγή του +1, +100, +1000 (σκέψου το σαν +λέφτά(που θα πόνταρε πχ) παραπάνω οτι βάζει κάποιος σε κάτι που είπε κάποιος). Ε αυτουνού του την βάρεσε να βάλει542,5 ρε αδερφε, ζέστη έχει άστον να βάλει όσα θέλει
Διαβάζεις για να προσπαθήσεις να κάνεις την θεωρία-πράξη ρε συ. Διάβασε για την θέση οδηγησης, το στήσιμο πάνω στην μηχανή, την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας πάνω στην στροφή κλπ κλπ. Πχ αναρωτήσου αν χρειαστεί να πατήσεις φρένο πάνω στην στροφή πιο θα πατήσεις, πόσο και γιατί??? Σε μια αριστερή στροφή προς τα πού στρίβεις το τιμόνι αριστερά ή δεξιά?? Και που βαζεις πίεση στα χέρια? Πόσο δυνατά κρατιέσαι απο το τιμόνι πάνω στην μηχανή? Και άλλα πολλά που ίσως κάνεις ανεπαίσθητα σωστά η λάθος και μπορείς να διορθώσεις-βελτιώσεις με το διάβασμα.
Αξιόπιστες εταιρίες είναι πολλές αλλά πάιζει ρόλο και το μοντέλο και η χρονολογία παραγωγής τους και το εργοστάσιο παραγωγής. Εκεί που κοιτάς εσύ απο αξιοπιστία καλά είσαι αλλα απο τιμές οχι τόσο λόγω Σαρακάκη. Πιο φτηνά ανταλλακτικά θαρρώ εχει η Kawasaki. Για πιο συγκεκριμένα πες μας τελικά σε ποια μοντέλα θα καταλήξεις και θα σου πούμε.
Το CBF 250 πχ έχει τα θεματάκια του με το κιβώτιο ταχυτήτων που είναι σκληρό και ασαφές και μάλιστα είχε βγεί και ανακληση αν θυμαμαι καλά. Αν όχι για τον συμπλέκτη σίγουρα για ανορθωτή-πολλαπλασιαστη η κατι άλλο ηλεκτρολογικό. Αν και είναι τόσα χρόνια που όλα τα μεταχειρισμένα θα έχουν φτιάξει τα προβληματάκια τους.

paramedic
09/07/2012, 09:56
Τρομερό συναίσθημα...
Ότι και να πάρεις θα το αγαπήσεις σίγουρα.
Προχώρα άφοβα σε ένα 250 και ανεβαίνεις αργότερα.

Και επειδή τον σπάμμερ πολλοί εμίσησαν αλλα το σπαμ ουδείς να σου πώ φίλε μου οτι τον άγγελο των LED ZEPPELIN τον έχει κάνει ο αδερφός μου tatoo σε όλη του την πλάτη!! Ασχετο αλλα σπαμ είναι και έχει υποχρέωση απο την ορολογία του να είναι άσχετο.:D

DrEvil
09/07/2012, 17:02
Τα πολλα τα ειπαν τα παλληκαρια απο πανω.
Να προτεινω στα εξοδα της μηχανης, να εχεις υπολογισει το κοστος εξοπλισμου ΠΡΩΤΑ και ει δυνατον να μαζεψεις και λ7 για κανενα σχολειο οδηγησης.

magganas
10/07/2012, 00:16
Λεφτα για διπλωμα ειναι υπολογισμενα...Koιταξτε μου αρεσουν πολυ oι Honda και οι CB αλλα θα επερνα οποιαδηποτε 400ρα naked στρογγυλοφαναρη εβρισκα σε καλη κατασταση και σε καλη τιμη ανεξαρτητως μαρκας...Ειδα ενα Cb400 του 99 με 700 ευρω συζητησιμα αλλα ειναι σε ακινησια 2 χρονια...Μου λενε ομως οτι δεν αξιζει η αγορα γιατι θελει αλλα τοσα μετα για να τσουλαει αφου ειναι αραγμενη τοσο πολυ καιρο οπως φτιαξιμο μηχανης λαστιχα κτλπ..Εσεις τι λετε? Αξιζει να παρω μια η οποια εχει προβλημα και να το φτιαξω εγω ή να παρω μια ετοιμη κομπλε αλλα με πιο τσιμπημενη τιμη..Επισης λογω εξοδων (τωρα βγαζω το διπλωμα περισσευει,max κανα 350ρι ευρω) αυτο που ψαχνω ειναι να παρω μια με δοσεις αφου δοσω μια προκαταβολη πρωτα..δηλαδη ψαχνω για μηχανες κοντα στο 1000ρικο.

dimzan
10/07/2012, 00:24
αν αυοτ το cb ειναι προς ψυχικο μερια ξεχνα το καλυτερα...

κοντα στο 1000ικο δυσκολα θα βρεις σωστο cb400. Επισης αποκλειεται να ηταν του 99. Ψαξε λιγο στο υποφορουμ να δεις τι παιζει με αυτα . Cb1 μπορεις να βρεις σωστο , ομως δε νομιζω να οσυ αρεσει τοσο , κι επισης εινια αντιεμπορικο ενω το cb400 δεν ειναι. Σωστο cb400 θες 1200-1500€ στην καλυτερη, κι οταν λεω σωστο εννοω να δουλευει σωστα, να τραβαει σωστα, να μην καιει, να μην θελει λαστιχα αλυσιδα και λοιπα αναλωσιμα που ανεβαζουν το κοστος για πλακα.

Πρεπει να ανεβασεις το budget σου, γιατι οτι δεν πληρωσεις στην αρχη θα το πληρωσεις μετα πολλαπλασια.

magganas
10/07/2012, 08:30
Aπο οτι ειδα και το cb1 δεν θα με χαλαγε ομως γιατι ειναι αντιεμπορικο?

GiannisBlessed
10/07/2012, 09:12
αν θες ψαξε και το bros 400-650 της honda!;)

dimzan
10/07/2012, 09:33
Aπο οτι ειδα και το cb1 δεν θα με χαλαγε ομως γιατι ειναι αντιεμπορικο?

Μη ρωτας το γιατι! απλα δεξου το!

επισης το cb1 ειναι πιο παλιο μηχανακι. Λιγο πριν το 90 βγηκε. Μην κοιτας που γραφουν ολοι του 98 99 κλπ. Ειναι ημερομηνιες εισαγωγης στην ελλαδα , αρα και εκδοσης των αδειων κυκλοφοριας.

Δες και το bross οπως ειπε ο φιλος, ειναι ωραιο και τιμιο μηχανακι

chr1s_86
10/07/2012, 11:29
Δες και το bross οπως ειπε ο φιλος, ειναι ωραιο και τιμιο μηχανακι

Εσύ είδες κάπου κανένα μηχανάκι να λέγεται bross ; Τι σε ώθησε να πατήσεις το δεύτερο 's' πες μου αλήθεια :a4:

GiannisBlessed
10/07/2012, 11:56
πραγματικα το δευτερο s στο bros που το βλεπουν ολοι και το βαζουν??:cry::lol::bawl:

edit:απαντησα χωρις να εχω δει την απαντηση σου chris!!χαχαχα
αυτο πραγματικα ειναι μια απορια που ποτε δεν θα μου απαντηθει...

magganas
10/07/2012, 12:58
Κομπλε ρε μαγκες και το bros και το cb1 και 400ρια ειναι και εμφανισιακα μου αρεσουν και ολα ωραια..Αλλα αν μου λες οτι ειναι πριν του 90 τοτε ειναι πιο μεγαλο και απο εμενα!! Δεν υπαρχει καποιο θεμα αφου ειναι 20ετιας +?? Αποδοσης,καψιματος,ανταλλακτικων κτλπ?

paramedic
10/07/2012, 15:16
Εννοειται οτι θα εχει τα θεματα του λογω ηλικιας. Αλλα τι περιμενες απο ενα μηχανακι τοσο παλιο και με τοσα χρηματα να ειναι τζιτζι ρε συ?

XJR_Billy
10/07/2012, 15:39
Καλώς ήρθες φίλε magganas.

Ρίξε και μια ματιά και σε αυτή... έχει ευκαιρίες αν ψάξεις λίγο...
Λίγο πιο βαριά απ' τις εξαιρετικές CB αλλά σκύλος μαύρος κι αυτή, 4κύλινδρη, αερόψυκτη, άνετη και με σούπερ εμφάνιση (περί γούστου τα γνωστά)...
Αν πας για CB τελικά, εγώ θα σου πρότεινα την 500άρα. Οι 400, εκτός της παλαιότητος, είναι πολύ υπερτιμημένες κατά τη γνώμη μου. Εντάξει, και μαμώ τις μηχανές, θρύλος κλπ, αλλά τα χρονάκια... χρονάκια.
Καλή επιλογή.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2401560/

magganas
11/07/2012, 00:10
XJR_billy Φοβερη μηχανη,πανεμορφη,την εχει ενας κολλητος και ειναι και ψιλοσπανια ετσι???Ολα καλα ρε φιλε με την xjr και εχει πολλα καλα επανω της η συγκεκριμενη απο οτι βλεπω αλλα οσο να ναι ψιλο υπερβαινει το budget μου...Δικια σου ειναι?

Paramedic δεν αντιλεγω σε αυτο που λες αλλα αμα ειναι να μου βγαζει το λαδι καθε βδομαδα με μικροπροβληματα λογο παλαιοτητας...μακρια καλυτερα.Βεβαια δεν λεω να ειναι παρω και του κουτιου αλλα καποια πιο "λογικη" χρονολογια οπως π.χ. η xjr του φιλου απο επανω..Οσο να ναι 10 χρονακια ειναι μια καποια διαφορα.

Allst@rf
11/07/2012, 00:43
καλωςηλθες...?

περιεργο ψευδονυμο και περιεργο αβαταρ εχεις...

:confused:

magganas
11/07/2012, 00:46
Χαχαχαχα..Ξερω που πηγε το μυαλο σου αλλα δεν εχει σχεση πιστεψε με...

magganas
11/07/2012, 00:52
Μαγγανας ειναι το παρατσουκλι μου και το avatar μου ειναι ενα boss σε ενα απο τα αγαπημενα μου games το Wolfenstein :)

Allst@rf
11/07/2012, 00:54
μαγγανας + ss + totenkompf =?

δικαιωμα σου οτι και να πιστευεις... καλο βραδυ...

magganas
11/07/2012, 01:03
Σου εξηγησα,απο εκει και περα αν θες με πιστευεις αν θες οχι.Καλο σου βραδυ :)

paramedic
11/07/2012, 13:53
Μαγγανας ειναι το παρατσουκλι μου και το avatar μου ειναι ενα boss σε ενα απο τα αγαπημενα μου games το Wolfenstein :)
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ηταν δύσκολος καριολάκος να τον κερδίσεις. Πάνε και κατι χρόνια απο τότε που τον έκανα σκόνη τον εν λόγω Μερκελίνο.

magganas
11/07/2012, 14:07
Ναι και γω μη νομιζεις οτι πολυθυμαμαι τη μαχη μαζι του...Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι ετρεχα συνεχεια γυρω του..Εχουν περασει και 3-4 χρονακια

XJR_Billy
11/07/2012, 14:47
XJR_billy Φοβερη μηχανη,πανεμορφη,την εχει ενας κολλητος και ειναι και ψιλοσπανια ετσι???Ολα καλα ρε φιλε με την xjr και εχει πολλα καλα επανω της η συγκεκριμενη απο οτι βλεπω αλλα οσο να ναι ψιλο υπερβαινει το budget μου...Δικια σου ειναι?

Εγώ έχω τη μεγαλύτερη αδερφή της, τη 1300 του 2003.
Αν σου αρέσει, και έχεις υπομονή να ψάξεις, μπορείς να βρεις XJR 400άρες σε καλή κατάσταση και τιμή. Το ότι δεν την πολυβλέπεις στο δρόμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή. Η μηχανή είναι σκύλος, σαν τις CB που λατρεύω.
Πρόσφατα αγόρασε μία ένας φίλος από Βουλγαρία και η Yamaha έχει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τις 400άρες.
Εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να πας για έλεγχο όποια μηχανή και να πάρεις, πριν την πάρεις. Αν δεν έχεις γνωστό σου έμπιστο μηχανικό, την πας σε Honda, Yamaha κλπ.
Αλλά από παλιά μοντέλα πρέπει να περιμένεις "χαζο-βλάβες" όπως σου'παν και τα παιδιά παραπάνω. Για αυτό το λόγο, αν βρεις κάτι καλοσυντηρημένο, μην τσιγγουνευτείς 200 ευρώ παραπάνω.
Καλή επιλογή και καλές βόλτες!

Mits-fz6
11/07/2012, 15:29
Φιλε magganas εγω βρισκόμουν στην θέση σου τον περασμένο χειμόνα. Μετα απο μια απογοητευτική εμποιριά απο ένα σκούτερ 125αρι σκεφτηκα να πάρω κατι μεγαλύτερο. Λεφτα δεν υπηρχαν αρκετα για κάποιο καλο αλλα αρκετα για ενα 400 στρογγυλοφάναρο. Ένας φιλος μου είχε ενα cb 400 του 97 και το ειχα λατρεψει πραγματικα στις λιγες βολτες που μου το εδινε. Απο τον φθηνοπωρο κιολας εψαχνα κατι να αντικαταστησει το σκουτερ. Ημουν ανάμεσα σε cb 400 και στο bandit 400. Το πρώτο είχε φοβερό ήχο ενω το δευτερο στυλ και νευρο. Αυτο που πέτυχα μετα απο αρκετη αναζητηση ηταν ενα ελαφρος τροποποιημένο bandit. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο αυτο, και ας ακουω απο πολλους να λενε πως ειναι προβληματικη μηχανη. Διαδρομες σε Ευβοια, Τολό και Σουνιο που κάνω συχνά τις εχει καλύψει αχορταγα χωρις ποτε να μου βγάλει τιποτα. Οσον αφορα την οδηγιση ειναι πραγματικα δασκαλος ενα 400αρι. Θα μαθεις πολλα απο αυτο. Καλη αρχη να εχεις στην ζωη των μηχανων και παντα με προσοχη!