View Full Version : Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
Καλημέρα, με λένε Δημήτρη(είμαι καλά?) και μου αρέσουν οι συζητήσεις με ταξίδια σε δυο ρόδες...
Καθώς υπάρχουν πολλά αντίστοιχα θρέντ για κουβέντα και αγαπημένα χόμπι, πχ μπάλα, ΔΝΤ, κλπ, κλπ, είπα με αφορμή
διάφορα Βlogs που κυκλοφορούν στο νέτ και θεωρούμαι ενδιαφέροντα, να τα ποστάρουμε εδώ και να πέφτει το ανάλογο κούς κούς..
Όλα αυτά πάντα, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε mods κλπ..
Ξεκινώ λοιπόν με κάτι που διάβασα τελευταία και σοκαρίστηκα...
Με είδα λοιπόν, να κόβω βόλτες στο παρακάτω site
http://oldblokeonabike.com/
Ο Κύριος Ρον είναι 70+ Μαΐων και ταξιδεύει με ένα Βελγικό FN (Fabrique Nationale) του 1910
Εδώ το FN και το σύγχρονο σκηνάκι του..
264208
Ο κύριος Ρον λοιπόν ξεκίνησε από το Κατμαντού του Νεπάλ με προορισμό το Βέλγιο, όπου και θα γιορτάσει τα 100 χρόνια
της μηχανής του, στο τόπο κατασκευής της. Όπως λέει και αυτός ''Τhe culmination of a lifetime of motorcycling challenges & adventures''
Εδώ με ένα φίλο Τούρκο στην Κωνσταντινούπολη...
264209
Και μια τελευταία για να κλείσουμε
264210
Το site του Ρον είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και περιγράφει τα πάντα..
Αυτά κύριοι, θα επανέλθω... Όσο για το Ρον, έχει από μένα άπειρα ρισπεκτ για το μεταφορικό του μέσο...
sapila racing
13/07/2012, 09:16
Ο Κύριος Ρον λοιπόν είναι 70+ Μαΐων και ταξιδεύει με ένα Βελγικό FN (Fabrique Nationale) του 1910
Εχω μείνει άναυδος! :a23: :a012:
:eek: :eek: :eek:
Πολλά respect σε κάτι τύπους σαν το Ron..
:a23: :a23:
road spirit
13/07/2012, 09:36
Καλημέρα, με λένε Δημήτρη(είμαι καλά?) και μου αρέσουν οι συζητήσεις με ταξίδια σε δυο ρόδες...
Καθώς υπάρχουν πολλά αντίστοιχα θρέντ για κουβέντα και αγαπημένα χόμπι, πχ μπάλα, ΔΝΤ, κλπ, κλπ, είπα με αφορμή
διάφορα Βlogs που κυκλοφορούν στο νέτ και θεωρούμαι ενδιαφέροντα, να τα ποστάρουμε εδώ και να πέφτει το ανάλογο κούς κούς..
Όλα αυτά πάντα, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε mods κλπ..
Ξεκινώ λοιπόν με κάτι που διάβασα τελευταία και σοκαρίστηκα...
Με είδα λοιπόν, να κόβω βόλτες στο παρακάτω site
http://oldblokeonabike.com/
Ο Κύριος Ρον λοιπόν είναι 70+ Μαΐων και ταξιδεύει με ένα Βελγικό FN (Fabrique Nationale) του 1910
Εδώ το FN και το σύγχρονο σκηνάκι του..
...
...
...
... Όσο για το Ρον, έχει από μένα άπειρα ρισπεκτ για το μεταφορικό του μέσο...
ωραίο θέμα :beer:
για τον κο Ρον τι να πεί κανείς :a012:
όχι άμα το μηχανάκι δεν είναι μοντέλο ADV να μη μπορείς να "κατακτήσεις" τπτ ...
Shaolin Monk
13/07/2012, 09:42
όχι άμα το μηχανάκι δεν είναι μοντέλο ADV να μη μπορείς να "κατακτήσεις" τπτ ...
Χωρις adv, ουτε μεχρι το περιπτερο.... :lol:
Για τον Ρον :beer::beer: ....ωραιο θεμα παντως....
MG-KTiNoS
13/07/2012, 09:52
Δημήτρη εγώ χρόνια τα λέω (αλλά με γράφουν)
Δεν έχει σημασία το μέσο.
Σημασία έχει
ΝΑ ΘΕΣ
ΝΑ ΠΑΣ
:beer:
Όλα είναι λεπτομέρειες, εκτός από ένα πράγμα.... Ο χρόνος...
Το βραδάκι θα βάλω ένα άλλο, πάλι με μοτόρι Σούπερ Ντουπερ...
Τα ''ξένον'' του Ρον τα είδατε?
264213
Ο Σαπιλας να μας πει άμα έχει σινιάλο το σύστημα :lol::lol::lol:
chr1s_86
13/07/2012, 10:50
:a23::a23::a23::a012:
πωωωω ρε φίλε, τι είπες τώρα????
:a23::a23::a23::a23:
Takata Dome
13/07/2012, 16:23
Απίστευτο! :eek:
Ωραίο θέμα πράγματι. Με την πρώτη ευκαιρία θα ψάξω κι εγώ τα δικά μου ευρήματα.
:beer:
...Δημήτρη(είμαι καλά?)...
όχι κύριε Δημήτρη,δεν είσαι καλά.
και το κακό είναι πως και εμείς δεν είμαστε καλά κάθε φορά που ποστάρεις,αναγκάζοντάς μας σε ατελείωτες ώρες μοτοσυκλετιστικής αποχαύνωσης στα διάφορα φλόρουμ-άσυλα παγκόσμιας μοτοπαράνοιας (ονόματα δεν λέμε,γνωστά είναι και πολλοί απο μας αποτελούν και μέλη τους),αναζητώντας πληροφορίες και εικόνες για διάφορα κ@λοχώρια σε Αυστραλία,Αφρική,Ασία και Αμέρικα και διαταράσοντας τις σχέσεις μας με τον έξω κόσμο και κυρίως με την πολύπαθη συνήθως κυρά που ανέχεται και αυτό μας το κουσούρι.αλλά χαλάλι σου...:beer:
σοβαρά τώρα,τον τελευταίο μήνα και κάτι ψηλά,έχω φάει κόλλημα και παρακολουθώ την πορεία του Miquel Silvestre ή κυρίου very good (δείτε απλά video του ανεβασμένα στο youtube και θα καταλάβαιτε τι εννοώ),ενός μούρλιακα Ισπανού ταξιδευτή-συγγραφέα που βολτάρει ανα τον κόσμο πάνω στην BMW του.αυτό τον καιρό χαζεύει κάπου στη βόρεια Αμερική φτάνοντας μέχρι την Αλάσκα.για περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο,
http://www.miquelsilvestre.com/
ή στη σελίδα του στο fb
http://www.facebook.com/miquel.silvestre
wildbilly
13/07/2012, 20:56
Θέλω να γίνω κύριος Ron όταν μεγαλώσω...
Τον ειχα δει στο φατσοβιβλιο εκτος βεβαια απο τον θαυμασμο για ολο το ταξιδι το μηχανακι κτλ κτλ
Εκει που εβγαλα το καπελο ηταν οταν σκεφτομουν οτι κανει ολα αυτα τα χιλιομετρα σε εκεινη την ΣΕΛΑ!!!
Δεν θα διαμαρτηρηθω ποτε ξανα για την σελα του KLE...
Αντε και στα δικα μας οι λευτερες!!!
Ωραία blogs ανεβάσετε...Δεν τα γνώριζα..
Συνεχίζω με ένα δικό μας παιδί...
http://danilo-moto.com/
O dani λοιπόν με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και άρχισε κάτι ρώσικα και το μόνο που κατάλαβα ήταν το Dima και Elista..
Με τα πολλά, του είχε δώσει το τηλ μου καποιος Ντιμα που με είχε φιλοξενήσει στην Ελιστα.. Αφού του έδωσα την διεύθυνση μου, μετά από 3 μέρες κατέβηκα κάτω από το σπίτι να τον ανταμώσω..
264820
Μόλις είδα το Ybr 125 λέω πλάκα μου κάνεις!!
Ο Ντανι έμεινε 4 μέρες Αθήνα και αφού του εξήγησα για 50η φορά ότι δεν μπορεί να πάει από εδώ Μάλτα, συνέχισε για Ιταλία ώστε να ολοκληρώσει τον κάπως παράδοξο γύρο της Ευρώπης, που σκοπεύει να κάνει σε 4 μήνες με ένα μπάτζετ 5000ευρω... Πήγαμε και βόλτα προς Πάρνηθα και ζαχάρωνε το παπιο μου.. Περιττό να σας πω ότι μου καλάρεσε η ιδέα του ybr για ταξίδι μόλις το οδήγησα...
Αυτό όμως ρε μάγκες που με άφησε άναυδο, συνέβη πριν 5 μέρες... Μου ήρθε ένα μήνυμα από ένα φίλο( Ρομάν), επίσης μοτοσικλετιστή που μας φιλοξένησε Ουκρανία και μου έλεγε. Έχεις χαιρετίσματα από τον Ντάνι... Που τον ξέρεις τον ρωτώ? Τον φιλοξενώ απόψε... Μου ειπε για την Ελλάδα και για ένα Ντίμα με ΚΤΜ και του είπα ότι ξέρω και εγώ ένα Ντίμα με ΚΤΜ...
Και μια φώτο με Dani kai Roman
264821
Δλδ πόσο μικρός είναι τελικά ετούτος ο όμορφος πλανήτης μας???
καλά με τη στολή του Σοβιετικού στρατού είναι άπαιχτος ο Dani :lol:
tsompanis
26/07/2012, 13:20
Γάλλε πολύ ωραίο το θέμα σου με τον παππού.
ρεσπεκτ στον μέγα αρχιερέα,που μου θύμισε κάποιον άλλον,
για τον οποίον αξίζει δικό του θρεντ.
Θα ήθελα πολύ να συναντηθούμε αυτές τις μέρες πάνω στα βουνά μιας και είμαι απο Γιάννενα,
αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρω.
το προσπαθώ!
Καλές βόλτες!:beer:
Μπορεί να μην είναι με μηχανή, αλλά τι στο καλό αξίζει
Ο τύπος γύρισε τη μισή Κίνα με τα πόδια, το βιντεάκι του είναι άπαιχτο:
http://www.youtube.com/watch?v=5ky6vgQfU24&feature=share
ανατριχιαστικο θρεντ ρε μητσο και για τις 2 ιστοριες...!
:beer::beer:
latris mixanis
16/09/2012, 01:00
Νομίζω ότι δεν υπάρχουν λόγια, respect και για τους δυο.. :beer: Να τα βλέπουμε 'μεις, που αν το μηχανάκι δεν έχει 100+ στον τροχό και δεν είναι της τελευταίας τεχνολογίας και δεν ξέρω εγώ τι, δεν πάμε πουθενά και δεν μπορούμε να θεωρηθούμε μοτοσυκλετιστές.!!! @ μοτοσυκλετιστές είμαστε αλλά οκ :moutza:
crfouras
16/09/2012, 01:27
RESPECT!!!!! μουδιασε το μυαλό μου......
Θεός!Μακάρι να είχαμε όλοι τα κότσια,το χρόνο και το χρήμα να ζήσουμε κάτι τέτοιο!:beer:
Ενας τυπος που τα πουλησε ολα και γυρνα τον κοσμο με τον ελικα κανα 2χρονια,ολο του το σπιτικο πανω στις 2 ροδες
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_517451&feature=iv&src_vid=vmAaVgUzNh8&v=uqU2BsNj_Wc
http://wherethehellismurph.blogspot.gr/
Τώρα εγώ να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και αυτονόητο,αλλά έτσι για σιγουριά.Αυτουνού τα λεφτά είναι αρκετά να εξασφαλίσει ότι η ζωή του θα είναι μόνιμα πάνω σε 2 ρόδες για όσα χρόνια του απομένουν;
dukeandthecity
21/09/2012, 09:31
ηταν αλκοολικος και οταν βγήκε απο την αποτοξίνωση του ειχαν απομείνει 30.000$ εκ των οποιων τα 14.000$ τα έδωσε για το sidecar. αυτα είναι όλα τα λεφτά του.
ηταν αλκοολικος και οταν βγήκε απο την αποτοξίνωση του ειχαν απομείνει 30.000$ εκ των οποιων τα 14.000$ τα έδωσε για το sidecar. αυτα είναι όλα τα λεφτά του.
Είμαστε σε καλό δρόμο…
Εντάξει ,αλκοολικοί μπορούμε να γίνουμε (σχετικά εύκολα) …
Τα τριάντα χιλιάρικα , άμα πουλήσουμε στα 60 μας τα μπουκάλια που θα έχουμε μαζέψει τόσα χρόνια , μπορεί και να τα έχουμε…
Οπότε , ξεκινάμε να πίνουμε …(αποκλειστικά εμφιαλωμένα)
2008 στο λιμάνι του Plymouth με το κουνιαδο μου περιμένοντας να επιβιβαστουμε για Santander μας πλησιάζει αγγλιδα γιαγιά και αρχίζει ερωτήσεις που πάμε, πόσο καιρό κτλ. Μετά από λίγα λεπτά συζήτησης μα εξηγεί ότι πήγαινε μονη της με ποδήλατο στη Σενεγαλη. ΕΤΩΝ 78!!! Αναυδοι!!!