View Full Version : Σβήσιμο κινητήρα εν κίνηση ktm duke 125
kostas275
13/07/2012, 16:01
Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας έχω ένα ktm duke 125 εδώ και 1 χρόνο και ξαφνικά εκεί που πήγαινα με 100χλμ μου σβήνει ο κινητήρας και μπλοκάρει ο πίσω τροχός και για καλή μου τύχη ευτυχώς κατάφερα και το έσωσα και έμενα και το πέσιμο. Το πήγα στο συνεργίο και μου είπε ότι μάλλον έχει κολλήσει .ευτυχώς είναι μέσα στην εγγύηση. Το θέμα μου είναι πώς μπορώ να κινηθώ νομικά ( μήνυση ) γιατί δεν είναι το ότι χάλασε αλλά το ότι έγινε εν ώρα κινήσεις και με χιλιόμετρα και πως θα μπορούσαν να είχα γίνει τα χειροτέρα .τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση πώς να κινηθώ ?
panagiwths
13/07/2012, 16:34
:eek: Τι λες τώρα ...!!!
GIXXERAKIAS
14/07/2012, 09:49
Πλάκα μας κάνεις ρε αγορίνα? Αντί νά λες δόξα το θεό που την γλυτωσες και είσαι και στην εγγύηση νά στο φτιάξουν, θα κινηθείς νομικά επειδή σου κόλλησε?
Τι νά πουν δηλαδή και άλλοι που την γλύτωσαν ενώ τους κόλλησε το bmw s1000 rr με καμμια 200 άρα στο κοντέρ και την γλύτωσαν.? θα έπρεπε νά κλείσουν το εργοστάσιο παραγωγής?
Άντε άναψε ενα κεράκι και δώσε νά σου φτιάξουν το μηχανάκι σου και μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν θα βγει πουθενά μία τέτοια κίνηση.:wave2:
thanos_s
14/07/2012, 14:15
πλακα κανετε? Θα αγοραζουμε μηχανες που μας εκθετουν σε κινδυνο λογω κατασκευαστικων ελλατωματων και θα λεμε Δοξα σοϊ που ζουμε λες και ειναι κατι που συμβαινει τυχαια στον καθενα?
tom kissas
14/07/2012, 14:34
φιλε μου δεν θα βρεις το δικιο σου , φιλος μου που επαθε κατι παρομοιο με ενα κροσακι aprilia και πηγε δικαστικα του ηπαν οτι αυτος δεν το προσεχε και οτι αυτοι δεν φερουν καμια ευθηνη οποτε τραβα αναψε ενα κερακι φτιαξε και το μηχανακι σου και πανω απο ολα προσοχη :)