Σύνδεση

View Full Version : Από Αμερικάνα (ξανά) σε Γιαπωνέζα

Pater
14/07/2012, 20:29
Καλημέρα σε όλους.Καινούριος εδώ.

Αλλάζω μοτό , ελπίζω (ΠΟΛΥ) σύντομα κι αυτός ήταν ο λόγος για την εγγραφή μου... να μαζέψω, δηλαδή, πληροφορίες.

Έχω ένα (χαρ)χαρλευ αλλά καλοβλέπω το Adventure 1200 και το Super Tenere 1200.
Και φυσικά ο λόγος είναι γιατί η Αμερικάνα είναι μια παραπληγία και μισή όσων αφορά συμπλέκτες και κιβώτια. Εαν είσαι ΜΟΝΙΜΑ σε εθνική ... θα γράψει 1.000.000 χμ χωρίς πρόβλήματα... αλλά στην Ελλαδιστανική πραγματικότητα η μοτοσυκλέτα απλά ... ... ... καταστρέφεται. Όσοι λένε ότι τα Χάρλευ δεν βγάζουν προβλήματα, απλώς ... δεν τα καβαλάνε ούτε σε κίνηση,ούτε σε σφιχτά κομμάτια, ούτε στους κατσικόδρομους που αποκαλούμε "ασφάλτινους".Εκτός αυτού ΔΕΝ φορτώνεται για ταξίδι όπως βλέπω κάτι παλαβούς με ON-OFF ... ... ... !!! Και αν το φορτώσεις είσαι με τη ψυχή στο στόμα διότι η γεωμετρία του (ΠΟΙΑ????!!!!) πάει εντελώς κατά διόλου...

Τέλος πάντων , είναι κανείς ιδιοκτήτης xt1200z?? Να ρωτήσω κάποια πραγματάκια...?
Στρέφομαι πιο πολύ στο Yamaha γιατί από προσωπική πείρα ξέρω ότι απλά είναι ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΣ!!!

Αν και τα παιδιά στο forum τής BMW λενε τα καλύτερα για το ADV. , εγώ άλλα ακούω στην πιάτσα. Ότι βγάζουν ,δηλαδη, προβληματάκια... ...
Ευχαριστώ!

stavrouliasp
15/07/2012, 02:14
Επειδή είμαι σε δύο φόρουμ της BMW, θα σου πω ότι μόνο τα καλύτερα δε λένε για τα adv...Γενικά τα BMW είναι καλά μηχανάκια αλλά σίγουρα πολύ πιο ακριβά από όσο αξίζουν. Και η αξιοπιστία και το κόστος ανταλλακτικών και σέρβις είναι τα πρώτα σημεία που πονάνε.

MG-KTiNoS
15/07/2012, 03:07
λες να είναι πιο ακριβά από του Χάρλει...?
:lol:

(φίλε πάρε το Γιαμάχα σούπερ τενερέ)

Pater
15/07/2012, 11:44
Μπαααααααα ... ... ... η διαφήμιση και η ψευτοκληρονομιά κοστίζουν... 18.000 το πιο φτηνό απ'τα μεγαλούτσικα...
Καλά λόγια για τα Adv. εννοούσα από οδηγική πλευρά. Αλλά πράγματι με τις ζημιές και το κόστος έχουν ένα θεματάκι...

Shiatman
16/07/2012, 01:53
(φίλε πάρε το Γιαμάχα σούπερ τενερέ)

+1000

VANDA
16/07/2012, 09:50
Πάρε ένα Honda Crosstourer.. :look:

daz
21/07/2012, 17:43
Πάρε ένα Honda Crosstourer.. :look:

Και σε συμπαθούσα εσένα!

:lol:

Pater δε θα βρεις πολλούς ιδιοκτήτες Τενερε εδώ μέσα. Ωστόσο κάποιοι το έχουν κάνει test drive και έχουν γράψει εντυπώσεις. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση για να βρεις πληροφορίες και για τα τρία μοντέλα αλλά σίγουρα θα πρέπει πρώτα να τα οδηγήσεις εσύ ο ίδιος.

Και τα τρία είναι τόσο διαφορετικά και τόσο ίδια που εύκολα θα χάσεις τον μπούσουλα αν δεν έχεις μια προσωπική επαφή με την κάθε μία.

BLACKGAS
22/07/2012, 10:59
Να πω και γω την βλακεία μου:
Το 990 το σκέφτεσαι?
;)

castor
22/07/2012, 21:19
varadero.......δεν σπαει δεν χαλαει.....και θα ριχνεις στα αυτια σε ολα τα υπολοιπα !!