View Full Version : GhostRider 4
GhostRider 4 Goes UnderCover
TRAILER:
ftp://gr:gr@dot5productions.com/GR_4_Trailer.zip
http://www.webbvideo.com/ghostrider/GR_4_Trailer.zip
http://www.egnx.us/trailer/GR_4_Trailer.zip
Καλα Γλεντια :)
Είναι τεράστιο το άτιμο. Και έχω απλή 56k:( θα είναι όμως και αυτό τέλειο!!! Ο παλαβός επιστρέφει!!!!!!!!!
kali fasi.. mono pou...
to 3o zitaei username kai password :look:
to 2o mou ga@#@ ton explorer kai blokaroun ta panta :bigcry:
to 1o, pou einai kai to mono link pou katevenei, einai 60MB kai thelei 3.5 wres gia na katevei :ZZZ: :ZZZ:
einai to idio pragma apo diaforetika links or 3 diaforetika treilers?
mexri methaurio pou tha to exw katevasei (:bawl: :bawl: ) den lete ti nees tarzanies kanei to palikari alla kirios ti nea ergaleia exei?
auti i turbobusa kai to snowmobil sto proigumeno itan ola ta leuta...:evil: :evil:
:beer: :beer: :beer:
Ολα τα λεφτα!!!
Ο ghost rider μπατσος με Κ5 καρουμπαλο!!!
ρε αυτος ειναι μεγαλος τρελιακας! πηρε μπατσικο gsxr και κυνηγαει κοσμο λεμεεεε! :rotflmao:
DirtRider
21/09/2005, 08:26
Ο σουηδός ΑΡΧΗΜ@Λ@ΚΑΣ επιστρέφει....
Σιγά τα ωά ρε...
Όσοι από σας νομίζουν ότι ο σκανδιναβός κάνει κάτι τρελό, μάλλον περάσατε τα τελευταία 10χρόνια σε κάποιο χωριό του Ολύμπου...
Μροστά στους MIAMI ZOO CREW το σουηδικό φαντασματάκι κάνει απογευματινή βόλτα σε καφετέρια....ικανό να εντυπωσιάσει μόνο τα 16άρικα παπιοκαβαλημένα...
Κρίμα το κόπο να κατεβάσω τη μ@λακία...
μου αρεσει που υπαρχει ταυτιση απόψεων
:D :rotflmao:
ktm640lc4
21/09/2005, 11:14
Μην ξεχνατε τον μιμικο :eyepop:
na kano mia erotisi??
o ghostrider den pethane???(etsi mou eipe kapios)
pantos den kseroume an sta alitheia o ghostrider einai kalos odigos giati ola auta pou blepoume einai stimena me tin astinomia
pantos apsogos na exei tora to k5 kai na trexei
adam_tsouk
21/09/2005, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
na kano mia erotisi??
ο ghost rider πεθανε, o ghost rider παει....
:rotflmao: :rotflmao:
ρε πως να πεθάνει αφού είναι ... GHOST!
:lol: :lol:
oxi re ton skotosan oi ghostbasters!!!!!!!!!!!!!!!
adam_tsouk
21/09/2005, 14:23
oxi re ton skotosan oi ghostbasters!!!!!!!!!!!!!!!
μπουααχχααχχαχαχαχααχαχ!!!
γαμω!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Μην ξεχνατε τον μιμικο :eyepop:
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ:D
ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΤΕΛ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.:smokin:
ktm640lc4
21/09/2005, 15:03
Οντως οσον αφορα τα ποδια του ειναι αληθεια.
Δεν ειπα τιποτα υπερ αυτου.
Αλλα οπως και να εχει βλεποντας το, ενα κομματι του εαυτου σου ζηλευει. Ενα αλλο κομματι, παλι καλα, δεν χαμπαριαζει τιποτα.
Δεν επικροτω τετοιες ενεργειες ποτε.
Rezeguet
21/09/2005, 16:24
ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!
ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Κ5 ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΦΗΝΕΣ ΜΕ 300+ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΕΜΑΝΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!!!
ΟΥΑΑΑΑΟΥ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΤΑΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!
:a12: :a21: :a019: :a41:
gobolino
21/09/2005, 16:26
http://www.ghostrider-germany.de
na kano mia erotisi??
pantos den kseroume an sta alitheia o ghostrider einai kalos odigos giati ola auta pou blepoume einai stimena me tin astinomia
pantos apsogos na exei tora to k5 kai na trexei
Έτσι άκουσα κι εγώ όταν βγήκε το πρώτο. Δε το νομίζω εκτός αν οι άλλοι τρελιακες συνέχισαν τις παλαβομάρες. Οκ στημένα με την αστυνομία, με τα αυτοκίνητα ομως? ποιος πάει με 250+ αναμεσα σε τοση κίνηση; Εκεί δε παίζουν στημένα πράγματα. Στη συνεντευξη που δώσανε τα παλικάρια στο μοτό είπανε ότι η σκηνή που και καλά τους πιάσανε ήταν στημένη το κυνηγητό είναι αληθηνότατο!!
Multijohn
22/09/2005, 02:26
και τις σφήνες,τις δέχομαι .Όμως δεν δέχομαι οτι δεν μπορεί η αστυνομία να τον πιάσει.Επίσης,κατα την γνώμη μου,το κοντέρ του ''κλέβει'' στάνταρ.Όχι οτι δεν είναι επικίνδυνα αυτά που κάνει,αλλά σίγουρα με λιγότερα χιλιόμετρα.Είμαι επίσης 100% σίγουρος(έχω δεί όλη την σειρά GR) οτι 1ον δεν είναι μόνο ένας ατός που τα κάνει αυτά και 2ον κάποιος απο αυτούς είναι μπάτσος(ή ακόμα και αν είναι ένας,είναι μπάτσος και ο ίδιος)
Οσο για τα διδάγματα που δίνει,είμαι σίγουρος οτι θα βρεί...μιμητές μόνο στην Ελλάδα.Εξω δεν κάνουν τετοιες λαλακίες!
Προσωπικά μου αρέσουν τα stunts και δεν συγκρίνω τους Bad Boys Rider Crew με κανέναν!Αμερικανάκια μέν,αλλά άπαιχτοι!!!
24388
Το τρεϊλερ φτιαχτο !
Αλλα αυτο οχι !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
24394
ktm640lc4
22/09/2005, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
και τις σφήνες,τις δέχομαι .Όμως δεν δέχομαι οτι δεν μπορεί η αστυνομία να τον πιάσει.Επίσης,κατα την γνώμη μου,το κοντέρ του ''κλέβει'' στάνταρ.Όχι οτι δεν είναι επικίνδυνα αυτά που κάνει,αλλά σίγουρα με λιγότερα χιλιόμετρα.Είμαι επίσης 100% σίγουρος(έχω δεί όλη την σειρά GR) οτι 1ον δεν είναι μόνο ένας ατός που τα κάνει αυτά και 2ον κάποιος απο αυτούς είναι μπάτσος(ή ακόμα και αν είναι ένας,είναι μπάτσος και ο ίδιος)
Οσο για τα διδάγματα που δίνει,είμαι σίγουρος οτι θα βρεί...μιμητές μόνο στην Ελλάδα.Εξω δεν κάνουν τετοιες λαλακίες!
Προσωπικά μου αρέσουν τα stunts και δεν συγκρίνω τους Bad Boys Rider Crew με κανέναν!Αμερικανάκια μέν,αλλά άπαιχτοι!!!
Εγω πιστευω οτι και εξω τα ιδια κανουν και χειροτερα.
Απλα δεν τα ξερουμε. Παντου γινονται τα παντα. :wave2:
Επισης να πω οτι η αστυνομια εξω δεν ειναι σαν την δικια μας, χωρις να λεω ποια ειναι καλυτερη και λοιπα.
Εχεις δει οταν κανουν πορεια στην Ιαπωνια ή σε καμια Κινα οτι οι ματαδες τους ουτε που κουνιουνται? Εδω στην αντιστοιχη περιπτωση ακομα ξυλο θα ετρωγαν. Στην Αμερικη πανε και πεφτουν πανω στα αμαξια που κυνηγανε για να τα βγαλουν εκτος πορειας με οτι επακολουθο και ας εχει.
Καθε χωρα εχει δικους της κανονες καταστολης. Αναλογα με την εγκληματικοτητα, αλλα και πολλα αλλα πραγματα.
Οποτε, ισως και ξαναγραφω ισως, η αστυνομια να μην μπορει να τον πιασει. Παντως το σιγουρο ειναι οτι εχει γνωστους στην αστυνομια ή ειναι ο ιδιος οπως εγραψες και εσυ.
:wave2:
Κάθεστε και ασχολείστε με τον φλώρο τον Σουηδό ρε παιδιά;Ολα είναι στημένα...έχει κάτι μπάτσους κολλητούς και τον κυνηγάνε λες και θα τον πιάσουνε με τα Volvo που ζυγίζουν 2 τόνους!:lol: ...Μήπως είναι τυχαίο ότι μπαινοβγαίνει στα αστυνομικά τμήματα;δεν θα τον είχαν συλλάβει;...Δείτε τους Crusty Demons και θα καταλάβετε τι εστί τρέλα!:beer:
Υπάρχει ένα κολπάκι που συνήθως το χρησιμοποιουν στις ταινίες για να φανεί εντυπωσιακή η οδήγηση του πρωταγωνιστή.Παίρνουν 15-20 αυτοκίνητα τα βάζουν να πηγαίνουν με 15 - 30 χλμ και ο πρωταγωνιστής πηγαινει με 60-80 είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανή.
ktm640lc4
23/09/2005, 12:25
Στις ταινιες ομως.
Οχι σε αυτες τις ταινιες που λεμε τωρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
Κάθεστε και ασχολείστε με τον φλώρο τον Σουηδό ρε παιδιά;Ολα είναι στημένα...έχει κάτι μπάτσους κολλητούς και τον κυνηγάνε λες και θα τον πιάσουνε με τα Volvo που ζυγίζουν 2 τόνους!:lol: ...Μήπως είναι τυχαίο ότι μπαινοβγαίνει στα αστυνομικά τμήματα;δεν θα τον είχαν συλλάβει;...Δείτε τους Crusty Demons και θα καταλάβετε τι εστί τρέλα!:beer:
Εχω το 7th mission των Crusty Demons:a23: :a25:
Απλα οι καλυτεροι!
Πηραν ενα Goldwing, το εβαλαν στο χωμα:eek: ,το ριξανε κανα δυο φορες:eek: (ψιλοαγρια), και μετα το καβαλησε ενας, και οπως πηγαινε με χιλια στον δρομο του βαλανε και καλα, ενα ξεκωλι στο πεζοδρομιο, για να του αποσπασουν την προσοχη, και παει ο τυπος και το ριχνει σε ενα πυροσβεστικο κρουνο κανονικα ομως:eek:
Δεν ξερω αν εζησε, αλλα τα ειδα ολα παντως:lol:
pepenaxos1
24/09/2005, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
Καπως ετσι οντως ρε παιδια... :wacko:
ΓκαζοφωνιΞ
24/09/2005, 19:19
Ρε παιδια,αυτο για το τι εχει μεσα στα ποδια του δεν το επιασα...Μηπως μπορει καποιος να το σπασει και να το ξαναριξει????
Emena maresei i typoi apo to Fastbikes magazine poy ftiaxane to MACH2 kai 3 kai alla DVD...foveroi!!!