View Full Version : Mobile Phone
Ύστερα από τη πρόσφατη απώλεια του Nokia X6, ψάχνω κινητό. Έχει ξαναπαίξει πολλές φορές, αλλά κάθε μέρα καινούρια πράγματα υπάρχουν στην αγορά & η αλήθεια είναι ότι δε τα παρακολουθώ τόσο.
Απαιτήσεις :
Android
Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
Μεγάλη οθόνη (3,5" και πάνω)
Λειτουργικές & καλές εφαρμογές web και υποστήριξη mail (IMAP)
Καλό GPS
Όχι μιμου άπτου
Αυτά βασικά νομίζω. Σκέφτομαι για τελευταία έκδοση Andoid (3.2) , σαφώς να παίζουν εφαρμογές για αυτό. Τιμή λογική. Θα το ζητήσω βασικά δωρεάν από τον πάροχο μου με ανανέωση συμβολαίου. Το βάρος δε με νοιάζει τόσο. Θα παίξει και θήκη σιλικόνης να το προστατέψει.
Έχω μια συμπάθεια στα Motorola.
Ακούω (διαβάζω).
soter3gm
22/07/2012, 22:16
Alcatel one touch 995 μια χαρά κουνιτό :p δικαρτο ελαφρύ και δουλεύει μια χαρά άσε που βάζεις ότι θέλεις μέσα χωρίς να πλερώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου
Anetheron
23/07/2012, 11:56
Samsung Galaxy Nexus
GIXXERAKIAS
23/07/2012, 12:05
Samsung Galaxy Nexus
Το αυτό ή το Samsung Galaxy SII (καθαρά λόγω πεσμένης τιμής πλέον).;)
ps:Έχω το Galaxy S φλασαρισμένο από εμένα αρκετό καιρό τώρα με Speedmod kernel και 2.2 φούλ ευχαριστημένος.Τώρα σκέφτομαι να του πετάξω την 3.2 καθαρά γιατί με τρώει να το πειράξω.:p
LogOutGoRide
23/07/2012, 12:38
Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η 4.1.1 Jelly Bean. Samsung Galaxy SII από μένα και αν αντέχεις Samsung Gaxaly SIII. Εναλλακτικά HTC oneX.
Το ξέρω πως είναι ακριβές επιλογές αλλά ανάλογα και την χρήση που του κάνεις. Αν ασχολείσαι πραγματικά με το τηλέφωνο δεν θα το μετανιώσεις. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με root access και τα σχετικά τότε προσπέρασε.
Μπορείς να δεις και κανένα Huawei.
kostas777
23/07/2012, 15:08
Έχω μια συμπάθεια στα Motorola.
Motorola Fire XT ;)
Android 2.3.5
Οθόνη 3,5"
IMAP, Exchange: check
GPS: check
Όχι μη μου άπτου: check
έχει μπροστά και πίσω κάμερα, καλούτσικο video (όχι HD), 5 MP για φωτογραφίες, μπαταρία ΟΚ (μετά από κάμποσες φορτίσεις, αλλά αν ασχολείσαι συνέχεια με apps, internet, τηλεφωνήματα κλπ., πέφτει πιο γρήγορα, αλλά δεν είναι χειρότερο από τα υπόλοιπα από ό,τι ξέρω), εμφάνιση τσίλικη και υφή «βελούδου» με μαύρο ματ χρώμα από πίσω που δεν κάνει δαχτυλιές και δεν γλυστράει από γραφεία κλπ.
τιμή στα 100 ευρώ max και το παίρνεις και τζαμπέ με ανανέωση.
Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η 4.1.1 Jelly Bean. Samsung Galaxy SII από μένα και αν αντέχεις Samsung Gaxaly SIII. Εναλλακτικά HTC oneX.
Το ξέρω πως είναι ακριβές επιλογές αλλά ανάλογα και την χρήση που του κάνεις. Αν ασχολείσαι πραγματικά με το τηλέφωνο δεν θα το μετανιώσεις. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με root access και τα σχετικά τότε προσπέρασε.
Εχω το SII και ετοιμάζομαι για το SIII :D πραγματικά οι απολύτως καλύτερες επιλογές (αν και όντως τσούζουν)
και το Huawei άριστη απόδοση προς τιμή
+1 ^^
+1 ^^
Μοντέλο ; Αφού είναι φθηνά, ,μπορώ να πάω για το καλύτερο.
Μοντέλο ; Αφού είναι φθηνά, ,μπορώ να πάω για το καλύτερο.
X5 pro
Honor
Αναλογα τα χρημα που θες να διαθεσεις
Γυρω στα 160-170 το 1ο, γυρω στα 3 κατοσταρικα το 2ο
Δεν βγάζει η μπεμβέ τηλέφωνα;
Αν κάποιος πουλάει κανά Android τηλέφωνο, ας ρίξει ένα πμ με το μοντέλο & τη τιμή, μιας και ο πάροχος μου τον παίζει & οι άλλοι δύο τον παίζουν περισσότερο.
Ευχαριστώ.
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-Blue-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-BLUE.htm
δΟκιμασμένο τα παίζει όλα,καλό ηχείο και με τζάμπα πλοήγηση απ το Πλαίσιο
Red Rider
28/07/2012, 00:08
Δεν θα έπαιρνα s.e.
Πήγαινε σε motorola htc samsung.
Εγώ τα 2 τελευταία που πήρα είναι htc android και δουλέυω πολύ πλοήγηση.Τωρα έχω το desire hd,πήρα μια λαστιχένια θήκη απο ebay ,screen protector και είναι έτοιμο.
Από καθημερινή χρήση μέχρι βόλτες στο βουνό και δεν καταλαβαίνει τίποτα,αρκει να είναι στεγνό.
Για ανθεκτικό smartphone κοίτα το motorola defy+, αλλά δεν ξέρω αν σε καλύπτει σε όλα. Το imap πάντως είναι θέμα εφαρμογής οπότε ρυθμίζεται ό,τι και να πάρεις (εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι).
Πάντως εγώ θα περίμενα να δω τι θα βγει με Jelly Bean ή τουλάχιστον θα έπαιρνα κάτι με ICS (ώστε να έχει και περισσότερες πιθανότητες αναβάθμισης). Η motorola δεν έχει πολύ σόι φήμη όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται τώρα που ανήκει στη google. Εκτός κι αν σκοπεύεις να το rootάρεις ούτως ή άλλως.
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-Blue-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-BLUE.htm
δΟκιμασμένο τα παίζει όλα,καλό ηχείο και με τζάμπα πλοήγηση απ το Πλαίσιο
+600 Tο χω ενα 6 μηνο τωρα.....κανει ολα οσα θες και κατι τις ακομη...:p
Red Rider
29/07/2012, 21:22
Μόλις μου ήρθε mail από media markt,και για άυριο Δευτέρα μόνο,έχει προσφορά το Alcatel Onetouch OT 890 D με μόνο 59 ευρώ..
Android είναι,GPS έχει,wifi εχει,και dual sim είναι.Τίμιο φαίνεται.
Αν είναι εξίσου τίμιο με το 990 που έχω ;)
skylaros
30/07/2012, 09:41
Πείρα με επιδότηση ένα sony xperia P πριν ακριβός ένα μήνα, είμαι πολύ ευχαριστημένος, προχθές ενώ ήταν στο τσαντάκι μέσα κλείνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου μάγκωσα το τσαντάκι και ενώ είχε 100 πράγματα μέσα... τι περίεργο έσπασε η οθόνη του κινητού ... στο λέω αυτό γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος από την αντιπροσωπεία που μου λέει κάτι για 1 + μήνα για αλλαγή της οθόνης. Πάντως τσέκαρε το νομίζω πως έχει τα χαρακτηριστικά που θες (πάει σφαίρα) και έχει οθόνη που απλά ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ (αν δε σπάσει :p)
Είμαι μεταξύ των 2.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4205&idPhone2=4733
Το απόγευμα θα γίνει η αγορά. Τι θα επιλέγατε μεταξύ των δύο;
κανένα. 4" οθόνη το αλκατελ αλλά γτπ ανάλυση.κάνε τα τεστ πριν πας ταμείο...
Είμαι μεταξύ των 2.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4205&idPhone2=4733
Το απόγευμα θα γίνει η αγορά. Τι θα επιλέγατε μεταξύ των δύο;
iPhone αλλά αφού φαγώνεσε να παρεις Android, Alcatel
iPhone αλλά αφού φαγώνεσε να παρεις Android, Alcatel
Θα με το πληρώσεις εσύ το Iphonε Νικόλαε; Τα δύο που έβαλα τα παίρνω τζάμπαμαν!
κανένα. 4" οθόνη το αλκατελ αλλά γτπ ανάλυση.κάνε τα τεστ πριν πας ταμείο...
Το ξέρω, αλλά.... Τι σκ@τ@ να πάρω με τόσο λίγα χρήματα που δίνουν οι μ@λ@κες..
Καλη η μεγαλη οθονη του αλκατελ αλλα ειναι χειροτερη του huawei και τζαμπα το βαρος :lol:
Επισης huawei για τη ΓΑΜΗΣΤΕΡΗ εφαρμογη HiSuite
υγ
Δωσε 30 ευρω παραπανω και παρε το X5 pro που έχει λιγακι μεγαλυτερη οθονη(και καλυτερη αναλυση) αλλα ΠΟΛΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟ επεξεργαστη (600 vs 1000)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4205&idPhone2=4226
Καλη η μεγαλη οθονη του αλκατελ αλλα ειναι χειροτερη του huawei και τζαμπα το βαρος :lol:
Επισης huawei για τη ΓΑΜΗΣΤΕΡΗ εφαρμογη HiSuite
υγ
Δωσε 30 ευρω παραπανω και παρε το X5 pro που έχει λιγακι μεγαλυτερη οθονη(και καλυτερη αναλυση) αλλα ΠΟΛΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟ επεξεργαστη (600 vs 1000)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4205&idPhone2=4226
Δε ξέρω αν το φέρνει η εταιρία που έχω συμβόλαιο. Θα το κοιτάξω.
Δε ξέρω αν το φέρνει η εταιρία που έχω συμβόλαιο. Θα το κοιτάξω.
Wind δεν εισαι?
Βρες το γιατι τα ειδες τα σπεκς σε σχεση με τα αλλα 2...Απλα καμια σχεση
Wind δεν εισαι?
Βρες το γιατι τα ειδες τα σπεκς σε σχεση με τα αλλα 2...Απλα καμια σχεση
Νο Wind..Cosmo
chr1s_86
31/07/2012, 15:23
κανένα.
+1. Κοίτα κάτι σε 480x800...
Νο Wind..Cosmo
Ευκαρια να αλλαξεις :lol:
turogalos
31/07/2012, 18:23
Εγώ δεν θα έπαιρνα κανένα λόγω του μικρού εσωτερικού χώρου αποθήκευσης (μόνο 150ΜΒ). Με πολλές εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν μεταφορά στην SD κάρτα, η εσωτερική μνήμη θα γεμίσει στο πι και φι και δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις καινούργιες ή να εκκινήσεις ήδη εγκατεστημένα προγράμματα. Είχα το ίδιο πρόβλημα με το υπέροχο κατά τ'άλλα HTC Desire και αναγκάστηκα να το αλλάξω πριν 1,5 μήνα. Δες να έχει έστω και 1-2GB εσωτερική μνήμη για να μην σε περιορίζει στον αριθμό των εφαρμογών.
Για την οθόνη, δες πώς φαίνεται κάτω από τον δυνατό ήλιο και αν μπορείς να διαβάσεις καθαρά κείμενο σε σάιτ χωρίς ζουμ (λογικα το Huawei θα υπερέχει στην ανάλυση).
...μικρού εσωτερικού χώρου αποθήκευσης
...οθόνη, δες πώς φαίνεται κάτω από τον δυνατό ήλιο
+1 και στα δύο ( οπότε +2; ). Σε τέτοιο επίπεδο τιμών πάντως κάνεις υποχρεωτικά συμβιβασμούς. Με τη μετακίνηση σε SD το πρώτο θέμα παλεύεται, εφ' όσον είσαι μετρημένος με τα apps που χρησιμοποιείς.