Σύνδεση

View Full Version : Mazda Speedway Laguna Seca

Σελίδες : 1 [2]

radd
29/07/2012, 23:44
Φοβερός ο Stoner, ακόμα και με φθαρμένα λάστιχα δεν μασάει!

7gibernau
29/07/2012, 23:48
Πολύ σκόνη σηκώνουν τα ντουκατι....από το να είναι δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τον team mate....

emiliano
29/07/2012, 23:51
από το να είναι δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τον team mate....

το σβούρηξε στο τοίχο να πάει να γ@μ#θ%.

του αρέσει όμως να πηγαίνει από χώμα στη corkscrew......

Allst@rf
29/07/2012, 23:56
Ύπνος...

Corvo
29/07/2012, 23:57
Ύπνος...

βαθυς....

αν δεν ειχαμε και κανα γκντουπ απο τις πτωσεις που και που, θα ξυπναγα αυριο :lol:

valerougas
Στονερακος το χάρηκε σημερα μακάρι να κάτσει κανα δυο χρόνια ακομα αλλά όχι στην χοντα να πάει στην ducati να πάρει καμία νίκη η βιοτεχνία όπως παλιά.

7gibernau
Ύπνος...
Δεν είμαστε εμείς για τέτοια....πάμε βουνό....

boussias
29/07/2012, 23:58
Τελικά ο συνδιασμός Stoner + 2013 κινητήρας έκανε την διαφορά. O Lorenzo πολύ χαρούμενος.... Ο κοντός αν δεν είχε τα λιγότερα κιλά και απο πίσω την Repsol θα ήταν πολύ πισω, απογοήτευση ώς συνήθως. Γρήγορος αλλά δεν μπορεί να δώσει μάχες και όταν πιέζεται χάνει την θέση του. Ο Hayden 6ος ΟΚ, Spies δεν τον πάει, Vale εγώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσει απο τώρα αν θα μείνει στην Ducati....
Καλή εβδομάδα να έχουμε.....

Allst@rf
30/07/2012, 00:33
Δεν είμαστε εμείς για τέτοια....πάμε βουνό....

Ναι καλα...

Βαζεις το τουονο μισιακο,να πάμε μια μέγαρα ή Σέρρες για τρακ ντει, να σου πω μετα αν είμαστε ή δεν είμαστε...

boussias
30/07/2012, 05:37
Γκαντέμης...

Yamaha MotoGP ‏@YamahaMotoGP:
Ben had a technical failure causing the swing arm to collapse, totally not his fault...unbelievable bad luck for his home race...

Ben Spies ‏@BenSpies11:
Sorry for the boys had a solid 4th wrapped up till the swingarm decided to break... When it rains it pours! Toast to that haha

nktR
30/07/2012, 08:41
265157
για χαιρετούρες ακα Ελισάβετ μια χαρά είσαι...
έλεος ρε Vale πόσο πιο κάτω πια

GIXXERAKIAS
30/07/2012, 08:50
Hayden "Κοίτα ρε μλκ πώς παίρνουν την Corkscrew,όλα εγώ θα στα δείχνω?Eδώ κοίτα ρε μλκ μην χαιρετάς τον Πούτσιο #$@#@#@Ε@#" :p

nktR
30/07/2012, 09:00
Hayden "Κοίτα ρε μλκ πώς παίρνουν την Corkscrew,όλα εγώ θα στα δείχνω?Eδώ κοίτα ρε μλκ μην χαιρετάς τον Πούτσιο #$@#@#@Ε@#" :p
:blush::blush::blush::blush:

όλη η φαμίλια στους αγώνες στην Laguna
http://www.youtube.com/watch?v=KiZnuvFGPuo&feature=em-uploademail

http://www.youtube.com/watch?v=0rUzLm88wxk&feature=em-uploademail

Vourkoufales
30/07/2012, 09:02
Στονερακος το χάρηκε σημερα μακάρι να κάτσει κανα δυο χρόνια ακομα αλλά όχι στην χοντα να πάει στην ducati να πάρει τα @@ μου με τη βιοτεχνία όπως παλιά.

:lol:

TROOPER
30/07/2012, 09:41
πολυ σουπα το ματς μωρε παιδακι μου....:ZZZ:

Sapadak
30/07/2012, 09:54
Ρε γμτ αυτός ο Καλ....Λιγακι ακομα..Λιγακι παραπανω

ΓαμωΤ
Νταξ οι 4 αλιεν, εγιναν 3, αλλα τελικα μαλλον ειναι 2 +1/2 :lol: :lol:
Χορχε και Κεϊσυ ειναι αλλου τελειως

Stabak
30/07/2012, 11:52
Παντως ο Ροσσι δεν παρατησε τα όπλα.... :moutza:

golis
30/07/2012, 12:07
he just got Cock Screwed...

astroman76
30/07/2012, 12:13

πιο τραγικο τελος στους αγωνες και απο τον Βαρρυ Σεεν!

MG-KTiNoS
30/07/2012, 12:15
O Rossi είπε πως μόλις ακούμπησε το μπροστινό φρενάκι μπλόκαρε…
(πράγμα που έχει ξαναγίνει)
Και είναι και κάτι που δεν καταλαβαίνω.
Γιατί η ντουκάτι να ξαναφτιάξει τη gp12 απ την αρχή όταν με την επερχόμενη μείωση στροφών και υπερδυνάμεων όλα αυτά τα πλαίσια του σήμερα θα είναι υπερβολικά?
Λεφτά για πέταμα έχουν?
Δόξα το θεό ΕΧΟΥΝ και μοτέρ και πλαίσιο για τα wsbk.

O Kρατσλόου είναι καλός για τους Άγγλους σπίκερς.
Η ζωή δείχνει ότι ο ντόβι τον γαζώνει σταθερά….

yg
ρε που είναι, ρε που είναι...?????
:rolleyes:

265187

TROOPER
30/07/2012, 12:49
αν εχετε να γραψετε κατι ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ καντε το.γενικολογιες φευγουν αφθορι και παρα χρημα.

radd
30/07/2012, 13:01
Ο Spies δεν είναι και τοοοσο άτυχος, τα προβλήματα με το μηχανάκι του που διαλύεται προέρχονται πιθανότατα από τις πτώσεις που κάνει στα δοκιμαστικά και μάλλον στα πλαίσια "περιορισμού του κόστους" η Yamaha δεν αντικαθιστά τα ύποπτα προς κατάρρευση τμήματα...

**Ε όχι και "γενικότητες" τα σχόλια για τον άνθρωπο - σύμβολο :lol:

sapila racing
30/07/2012, 13:02
Τον αγωνα δεν τόν είδα, αλλά αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντυπωση απο αυτα που διαβαζω σήμερα ειναι ο λόγος της τούμπας του Spies.
Μα να κοπεί το ψαλίδι?? :uplate:

Τι γκαντεμης ειναι φέτος, και τι μηχανακι του δινουν να τρεξει? Υπ οψιν οτι ειχε κοψει και υποπλαίσιο στην αρχή της σαιζόν.

Sapadak
30/07/2012, 13:03
Καμια φωτο/βιντεο απο το σκηνικο παιζει??

sapila racing
30/07/2012, 14:15
Καμια φωτο/βιντεο απο το σκηνικο παιζει??

Mπα δεν εχω δεί τιποτα.
Παντως φαίνεται οτι ειναι σιγουρο οτι εσπασε το ψαλίδι κι ετσι έπεσε, κι οχι το αντίθετο.
http://www.yamahamotogp.com/home/index.php

golis
30/07/2012, 14:19
Στο σημείο που είχε γίνει το σκηνικό με τον κλαψ0μούνι-γκόατ , πάνω στο κερμπ στο κατέβα της c0ck , το μεκανάκι "έκατσε" και
ευτυχώς είχε ομαλή πτώση έξοδο τέρμα αριστερά στα χώματα.Αν και στο live για λίγο φάνηκε οσάν η εξάτμιση να τον ανασκολωπεί :P

montechristo
30/07/2012, 14:21
Κατα την διαρκεια παντως του αγωνα, οταν εδειξε την πτωση του Spies, η ουρα της Μ1 φαινοταν καθαρα οτι ειχε καταρευσει και σχεδον ακουμπουσε την ροδα. Χωρις να φαινεται να κοντραριστηκε καπου στην πτωση. Οποτε...

MG-KTiNoS
30/07/2012, 15:03
Τον αγωνα δεν τόν είδα, αλλά αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντυπωση απο αυτα που διαβαζω σήμερα ειναι ο λόγος της τούμπας του Spies.
Μα να κοπεί το ψαλίδι?? :uplate:

Τι γκαντεμης ειναι φέτος, και τι μηχανακι του δινουν να τρεξει? Υπ οψιν οτι ειχε κοψει και υποπλαίσιο στην αρχή της σαιζόν.

ίδιο με του... Χόρχε...

astroman76
30/07/2012, 15:17
Κατα την διαρκεια παντως του αγωνα, οταν εδειξε την πτωση του Spies, η ουρα της Μ1 φαινοταν καθαρα οτι ειχε καταρευσει και σχεδον ακουμπουσε την ροδα. Χωρις να φαινεται να κοντραριστηκε καπου στην πτωση. Οποτε...

Εκει κανουν το καθησμα ολλα τα μηχανακια λογο corkscrew που αν ανεβεις πανω (το εχω κανει) ειναι σαν σαν πηδας απο 2ροφο σπιτι...

οταν λενε το ψαλιδι ισως να ενουν και το μοχλικο του ψαληδιου που στην συγκεκριμενη πιστα καταπονουντε και στην 2 και στην corkscrew....

sapila racing
30/07/2012, 16:53
φωτό....

Κατι δεν παει καλά με το team του Spies φέτος.

MG-KTiNoS
30/07/2012, 21:35
Πρέπει να το ξεματιάσουν…
Βασκανία κι έτσι !
:priest:

montechristo
31/07/2012, 01:26
Εκει κανουν το καθησμα ολλα τα μηχανακια λογο corkscrew που αν ανεβεις πανω (το εχω κανει) ειναι σαν σαν πηδας απο 2ροφο σπιτι...

οταν λενε το ψαλιδι ισως να ενουν και το μοχλικο του ψαληδιου που στην συγκεκριμενη πιστα καταπονουντε και στην 2 και στην corkscrew....

Μια εικονα χιλιες λεξεις... Αυτο που προσπαθησα να περιγραψω φαινεται καθαρα στην εικονα που παραθεσε ο Sapila Racing. Δεν εννοουσα στην στροφη, εννοοουσα οταν το εδειξε ΜΕΤΑ την τουμπα. Ισως να μην το περιεγραψα και πολυ σωστα...:look:

TROOPER
31/07/2012, 09:33
φωτό....

:eek:

nktR
31/07/2012, 11:11
φωτό....

μοχλικούς δεινοσαύριους λος αμμώδης... :uplate:

spyro
31/07/2012, 15:40
Υπάρχει άλλος πέραν από μένα που τα προβλήματα με τον spies φέτος τα βλέπει με διαφορετικό μάτι και δε τα αποδίδει σε προβλήματα «τύχης» «ματιού» κτλ?

:confused:

MG-KTiNoS
31/07/2012, 16:36
για πες....

nktR
31/07/2012, 18:04
ερασιτεχνική λήψη της πτώσης....
http://www.youtube.com/watch?v=JoDL16FbMto

και το Σάββατο όλα ποτάνα....
οι κριτές κοιτούσαν...
http://www.youtube.com/watch?v=nm1iUjH390U

chr1s_86
31/07/2012, 19:37
και το Σάββατο όλα ποτάνα....
οι κριτές κοιτούσαν...

:eek: χαμός!!!

Corvo
31/07/2012, 19:48
ο πρωτος επεσε μεν αλλα χτυπιοταν σαν τρελος για να προειδοποιησει(και να μεινει ζωντανος )

radd
31/07/2012, 20:38
Ρεζίλι έγινε ο Ben Spies όταν η μαμάκα του ούρλιαζε μέσα στα pits της Yamaha στους μηχανικούς όπως αποκάλυψε στο internet η γυναίκα ενός από τους μηχανικούς του Rossi

http://topsportracing.com/mother-of-ben-spiesblaming-the-mechanics-in-the-pits

spyro
31/07/2012, 21:34
για πες....

ξερω γω ρε φαρμακοποιέ. πολλές οι ατυχίες για να είναι τυχαίες. όσο παρακολουθώ δεν το εχω ξανα δει

Allst@rf
01/08/2012, 00:48
Δεν ξέρεις ότι τη μισή μας ζωή μας την καταστρεφουν οι γονείς μας και την άλλη μισή τα παιδιά μας;

LogOutGoRide
01/08/2012, 08:06
Δεν ξέρεις ότι τη μισή μας ζωή μας την καταστρεφουν οι γονείς μας και την άλλη μισή τα παιδιά μας;

Εγώ πάλι πίστευα πως την ζωή μας, την καταστρέφει η γυναίκα μας, κυρίως μετά τον γάμο.
Οι περισσότεροι παντρεμένοι δεν το παραδέχονται για ευνόητους λόγους.

Ο Spies έχει δηλώσει πως η μάνα του χρεώθηκε μέχρι τα μπούνια για να καταφέρει ο ίδιος να φτάσει εδώ. Αν έβλεπα τον γιο μου να πέφτει απο σπασμένο ψαλίδι, ξέρεις που θα πήγαινε μετά αυτό το ανταλλακτικό;
Σίγουρα μετά θα το μετάνιωνα αλλά κάποιος θα είχε πρόβλημα να κάτσει. Τα πράγματα στους αγώνες είναι ήδη επικίνδυνα με τις ταχύτητες και γενικότερα με την φύση του σπόρ, το να προκαλείται πτώση απο ελαττωματικό εξάρτημα (αν είναι έτσι, δεν διάβασα παραπάνω) και μένα μου φαίνεται κάπως.

radd
01/08/2012, 09:29
Κάποτε Ο Lawson είχε πέσει επειδή ένας μηχανικός δεν είχε βιδώσει τη δαγκάνα του φρένου (ή κάτι στα φρένα τέσπα) και έσπασε τα κόκκαλα του, ο Spies στη θέση του θα έφερνε βανάκι με το σόι και θα έκαναν τα πιτς λαμπόγυαλο... :lol:

sapila racing
01/08/2012, 09:51
Κάποτε Ο Lawson είχε πέσει επειδή ένας μηχανικός δεν είχε βιδώσει τη δαγκάνα του φρένου (ή κάτι στα φρένα τέσπα) και έσπασε τα κόκκαλα του, ο Spies στη θέση του θα έφερνε βανάκι με το σόι και θα έκαναν τα πιτς λαμπόγυαλο... :lol:

Δεν ειχε βαλει τους πείρους στα τακάκια, κι οταν φρέναρε τα τακακια έφυγαν.
Η καρριέρα του Lawson πήρε αλλη τροπή μετα απο αυτό το ατύχημα, του πήρε πολύ καιρό να επιστρέψει και κατεληξε να τρεχει το Cagiva.
Δεν ηταν όπως σήμερα που κοιμούνται σε υπαρβαρικό θάλαμο.

Στα πιτς του Spies υπαρχει σοβαρό πρόβλημα παντως, δεν ειναι απλά ενα τυχαίο γεγονός...

LogOutGoRide
01/08/2012, 10:07

Στα πιτς του Spies υπαρχει σοβαρό πρόβλημα παντως, δεν ειναι απλά ενα τυχαίο γεγονός...

Άiντε του χρόνου στα WSBK με BMW θέλω να δω την ΚαMerry να μαλλιοτραβιέται με την τύπισσα του Melandri ,γιατί τώρα τελευταία όσο την βλέπω μου την δίνει άσχημα στα νεύρα το παρτσακλό. Σκέφτομαι να το στείλω στο twitter του Melandri :bawl:

Πως λέγεται το ''παρτσακλό'' και το ''σαχλοκούδουνο'' στα Ιταλικά;

KostasV2
01/08/2012, 10:40
Άiντε του χρόνου στα WSBK με BMW θέλω να δω την ΚαMerry να μαλλιοτραβιέται με την τύπισσα του Melandri ,γιατί τώρα τελευταία όσο την βλέπω μου την δίνει άσχημα στα νεύρα το παρτσακλό. Σκέφτομαι να το στείλω στο twitter του Melandri :bawl:

Πως λέγεται το ''παρτσακλό'' και το ''σαχλοκούδουνο'' στα Ιταλικά;

Είμαστε offtopic, αλλά η BMW δεν αποσύρεται από τα SBK στο τέλος του χρόνου; Νομίζω θα τρέχουν μόνο τα μηχανάκια της ιταλικής αντιπροσωπείας...

astroman76
01/08/2012, 11:13
Η καρριέρα του Lawson πήρε αλλη τροπή μετα απο αυτό το ατύχημα, του πήρε πολύ καιρό να επιστρέψει και κατεληξε να τρεχει το Cagiva.
Δεν ηταν όπως σήμερα που κοιμούνται σε υπαρβαρικό θάλαμο.

265469
265470

sapila racing
01/08/2012, 11:18
265469
265470

γμστ

TROOPER
02/08/2012, 08:25
...και το Σάββατο όλα ποτάνα....
οι κριτές κοιτούσαν...

μλκ μου!!!!!!!!!!!:eek:

boussias
03/08/2012, 14:24
Μπορεί ο Stoner να είναι γκρινιάρης και περίεργος, αλλά δείτε διαφορά στον τρόπο οδήγησης στο παρακάτω video:

http://blip.tv/rossifumi/catalunya-gp-sliding-6186924

georgio
03/08/2012, 18:30
Και με ευκαιρία το αποπάνω δείτε την έξοδο και των δύο στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία, λίγο πριν περάσει τον Lorenzo:

265637

δείτε πόσο πιο όρθιο έχει το μηχανάκι ο Stoner (και πόσο πιο έξω είναι) που σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει νωρίτερα/περισσότερο το γκάζι.

Και στον επόμενο αγώνα αν βρεθούν να μάχονται και βγάλει την τηλεμετρία throttle/brakes δείτε πως στην έξοδο ο Stoner ανοίγει προοδευτικά το γκάζι σε αντίθεση με τον Lorenzo που το ανοίγει τέρμα με τη μια και αφήνει το traction control να κάνει τη δουλειά.

Για τις γκρίνιες κλπ, ναι οκ γκρινιάζει, αλλά όταν δέκα γύρους πριν το τέλος έχουν φτάσει τους τελευταίους, έχει λίγο βάση η γκρίνια του.

Για τα περί δημοφιλίας και συμπάθειας να πω απλά ότι εδώ είναι motogp και όχι big brother να ψηφίζουμε ποιος μας αρέσει και ποιος να φύγει. Παρέα κι εγώ τον συμπαθητικό θα έκανα, αλλά για τα motogp θα προτιμήσω την παραπάνω φωτογραφία. :beer:

chr1s_86
03/08/2012, 20:00
Και με ευκαιρία το αποπάνω δείτε την έξοδο και των δύο στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία, λίγο πριν περάσει τον Lorenzo:

265637

δείτε πόσο πιο όρθιο έχει το μηχανάκι ο Stoner (και πόσο πιο έξω είναι) που σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει νωρίτερα/περισσότερο το γκάζι.

Και στον επόμενο αγώνα αν βρεθούν να μάχονται και βγάλει την τηλεμετρία throttle/brakes δείτε πως στην έξοδο ο Stoner ανοίγει προοδευτικά το γκάζι σε αντίθεση με τον Lorenzo που το ανοίγει τέρμα με τη μια και αφήνει το traction control να κάνει τη δουλειά.

Για τις γκρίνιες κλπ, ναι οκ γκρινιάζει, αλλά όταν δέκα γύρους πριν το τέλος έχουν φτάσει τους τελευταίους, έχει λίγο βάση η γκρίνια του.

Για τα περί δημοφιλίας και συμπάθειας να πω απλά ότι εδώ είναι motogp και όχι big brother να ψηφίζουμε ποιος μας αρέσει και ποιος να φύγει. Παρέα κι εγώ τον συμπαθητικό θα έκανα, αλλά για τα motogp θα προτιμήσω την παραπάνω φωτογραφία. :beer:

Very well said sir! :beer:

MG-KTiNoS
03/08/2012, 23:05
Τα περί ηλεκτρονικών τα έχουμε ξανακούσει επί Ρόσσι και για μένα δεν έχουν καμία αξία.
Γιατί?
Γιατί σ αυτό το πρωτάθλημα, μ αυτόν τον κανονισμό… ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Άρα το θέμα δεν είναι ποιος δεν κάνει χρήση αλλά ποιος κάνει καλή χρήση και έχει αποτελέσματα.
Φρονώ δε, ότι ο Χόρχες είναι πιο ολοκληρωμένος οδηγός απ όλους αυτή τη στιγμή.
Το να μπεις στην πίστα μόνος σου και να γράψεις τον απόλυτο χρόνο είναι βέβαια πολύ σοβαρή επίδοση.
Το να μπεις όμως στην πίστα και να κερδίσεις ντουμπλάροντας τους αργούς, παλεύοντας με 6 7 αντιπάλους για την 1η 2η 3η θέση κλπ θέλει και μερικά ταλέντα ακόμα που ούτε ο Στόνερ έχει ούτε ο Πετρογκαζάκης.
Ασε που αν ο Στόνερ πιεστεί κάνει λάθη πολύ συχνά.
Φυσικά και η προσωπικότητα κάποιου παίζει το ρόλο της.
Όπως σου είπα και παραπάνω, σ αυτό το πρωτάθλημα παίζουν ρόλο και οι σπόνσορες και η διαφήμιση και οι δημόσιες σχέσεις.
Το να μοιράζεις μπουκέτα εδώ κι εκεί κριμένος πίσω από τη νομική προστασία της χόντα (όπως έχω ξαναπεί) δεν βοηθάει σίγουρα όλα τα παραπάνω.
Δεν θέλω να σε χαλάσω μ αυτά που σου λέω, ούτε να σου τη σπάσω αλλά νομίζω ότι ο Στόνερ φεύγει γιατί δεν κατάφερε εν τέλει να λειτουργήσει μ αυτούς τους πολύπλοκους κανόνες των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ αγώνων.
Μπορεί 20 χρόνια πριν αυτά να πέρναγαν.
Σήμερα πρέπει να προσέχεις και πολλά άλλα πράγματα.

Υγ
ΑΝ στη θέση του Πετρούτσι ήταν ο ΓΙαννόνε θα την έδινε τη μπουνιά?

:beer:

astroman76
04/08/2012, 00:59

265637

πες τα ρε φιλε..

παντος το βιντεο με αρωστησε.. πως μπενει ετσι ο στονερ ρε σεις!!!! WOW!

LogOutGoRide
04/08/2012, 01:00
Τι διάολο, τόσο μάγκας και τσακιτζής είναι αυτός ο Ιανόνε;

MG-KTiNoS
04/08/2012, 09:33
Τι διάολο, τόσο μάγκας και τσακιτζής είναι αυτός ο Ιανόνε;

http://www.dailymotion.com/video/xafeag_simon-iannone-espargaro-last-4laps_auto

υγ
Είναι οδηγάρα ο Στόνερ (Αυσταλός) καμία αντίρρηση και είναι κρίμα που φεύγει.

LogOutGoRide
04/08/2012, 10:10
http://www.dailymotion.com/video/xafeag_simon-iannone-espargaro-last-4laps_auto

υγ
Είναι οδηγάρα ο Στόνερ (Αυσταλός) καμία αντίρρηση και είναι κρίμα που φεύγει.

Φανταστικό βίντεο, φοβερός αγώνας. Μέσα στην ένταση της στιγμής όμως είδα τον Espargaro να τρέχει να φάει τον Iannone. Που ήταν μάγκας ο Ιταλιάνος που σχεδόν κουτούλησε τον αντίπαλό του;
Υπάρχει ένα βίντεο απο έναν αγώνα στην Ασία, όπου οι δύο αναβάτες παίζουν κλωτσιές μεταξύ τους.
Εντάξει δεν είναι αυτό το θέμα, απλά ήθελα να ρωτήσω για αυτόν τον ''κακό'' Ιταλό, που έχω ξαναδιαβάσει οτι δεν τολμάνε να τον κολλήσουν κλπ.
Τέλος πάντων δεν με έπεισες οτι είναι ''φόβος'' και ''τρόμος''. Παραδέχομαι όμως οτι έχουν πολύ μεγάλη αυτοσυγκράτηση.
Όλοι είναι μεγάλα τιμόνια και αυτοί στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και το ''νέο'' αίμα. Λίγο η Dorna να προσέξει γιατί κατάντησε το άθλημα πιο βαρετό απο την F1, που ακόμη και σήμερα, που λένε για τον τεράστιο συναγωνισμό φέτος...των βουλακανιζατέρ στην αλλαγή ελαστικών και στους ''μαστερς'' της στρατηγικής.

Τελικά ο Στονερ δεν θα μου ''λείψει'' καθόλου. Είναι επιλογή του να φύγει και να ακούσει την φωνή της λογικής (...Adriana) και είμαι σίγουρος πως θα το μετανιώσει. Συνήθως έτσι γίνεται. Απλά με ξενέρωσε τελείως.

MG-KTiNoS
04/08/2012, 11:05
Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι…
Απλά αναρωτιέμαι.
Αν ξέρεις ότι απλώνοντας το χέρι ο άλλος θα σε πλακώσει το απλώνεις?
:D

Ο Γιαννόνε όλη την ώρα λέει πόσο άξεστος είναι…

radd
04/08/2012, 11:47
Τα κονέ μου :hunter: είναι σίγουρα πως ο Stoner το έχει ήδη μετανοιώσει που αυτή η ηλίθια τον έψησε να δηλώσει παραίτηση.
Ο μάγκας θα γυρίσει πάνω στη Suzuki το '14, (που δεν θα επιστρέψει για να κολλήσει μπρίκια αλλά για να πάρει τίτλο).
Αυτός όταν θα έχει δοκιμαστικά και αγώνες δεν θα ξεκολλάει από την τιβι, θα κλαίει το μωρό για γάλα και θα δυναμώνει την ένταση της συσκευής...
Σιγά μην αντέξει να βλέπει τον Lorenzo και τον Pedrosa να παλεύουν για τίτλο και τον συνταξιούχο να ανοίγει σαμπάνιες στο βάθρο... :a37:
Θέλει να γίνει ο μόνος πιλότος που θα πάρει νίκες (και τίτλο) με τρεις κατασκευαστές ;)

astroman76
04/08/2012, 12:17
Τα κονέ μου :hunter: είναι σίγουρα πως ο Stoner το έχει ήδη μετανοιώσει που αυτή η ηλίθια τον έψησε να δηλώσει παραίτηση.
Ο μάγκας θα γυρίσει πάνω στη Suzuki το '14, (που δεν θα επιστρέψει για να κολλήσει μπρίκια αλλά για να πάρει τίτλο).
Αυτός όταν θα έχει δοκιμαστικά και αγώνες δεν θα ξεκολλάει από την τιβι, θα κλαίει το μωρό για γάλα και θα δυναμώνει την ένταση της συσκευής...
Σιγά μην αντέξει να βλέπει τον Lorenzo και τον Pedrosa να παλεύουν για τίτλο και τον συνταξιούχο να ανοίγει σαμπάνιες στο βάθρο... :a37:
Θέλει να γίνει ο μόνος πιλότος που θα πάρει νίκες (και τίτλο) με τρεις κατασκευαστές ;)

μακαρι... αν και ο στονερ δεν εχει κλησει καμια πορτα ουτε με την ντουκατι ουτε με την χοντα και φισικα η Υαμαχα αλλο που δεν θα ειθελε να τον εχει στην ομαδα τους.. εδω πηρανε τον Ροσσι που τους ξεκατηνιαζε!

MG-KTiNoS
04/08/2012, 12:40
εδω πηρανε τον Ροσσι που τους ξεκατηνιαζε!

Να δεις στη Ντουκάτι τι χώνει...
':lol:

265670

υγ
Αλλά ένα σου λέω...
Στην απίθανη περίπτωση που γυρίσει στη Γιαμάχα και κερδίσει με ΛορέντΖο....

Έξω από Μπόργκο Πανιγκάλε θα δεις τους σταυρούς ανά 100μέτρα...

radd
04/08/2012, 12:46
Παίδες
για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά :plaf:
Όσοι έχετε σκοπό να ανοίξετε μαγαζί
να παρακολουθείτε συστηματικά motogp και ειδικότερα την κόντρα Lorenzo - Rossi
για να μάθετε τι σημαίνει σωστή ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ σχέση :D