Σύνδεση

View Full Version : 24/09 ΠΕΝΤΕΛΗ ΞΑΝΑ...

Σελίδες : [1] 2

BAD BOY
20/09/2005, 22:07
...ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ 9.00 ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΥΤΙΩΝ?
ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ?
ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ(ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ).
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...:wave2:
ΣΗΜΕΙΟ ...ΠΗΓΗ
ΤΟΠΟΣ.....ΠΕΝΤΕΛΗ
ΩΡΑ..........9.00'
ΗΜ/ΝΙΑ.....24/9
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ....ΦΟΥΛ
ΒΕΝΖΙΝΗ......ΦΟΥΛ
ΜΟΤΟ......ΟΛΕΣ
ΦΩΤΟ/ΜΗΧ....ΟΛΟΙ
:lol:

AFTER
20/09/2005, 22:55
Ας βαλω μερικες φωτογραφιες που τραβηχτηκαν σημερα 20/9, για να εχουμε υπ'οψιν μας καλυτερα την επομενη συναντηση :winka:

Να με συγχωρεσετε για την κακη ποιοτητα(για τα δικα μου γουστα) αλλα οι φωτιστικες συνθηκες ηταν κακιστες

stako

24307

AFTER
20/09/2005, 22:56
loudovikos

24308

AFTER
20/09/2005, 22:57
stako again

24309

AFTER
20/09/2005, 22:58
fzr1000exup με μηχανη loudovikou

24310

GhostDog
20/09/2005, 23:28
αυτές με την x60 τις έβγαλες, γιώργο; (τι να σου κάνω αφού σβήνεις τα exif, ρωτάω... :lol: :lol: )

μέχρι το σάββατο παίζει ναχει βγει και το δίπλωμα... οπότε ίσως ανέβω να σας θαυμάσω :beer: (τι να στρίψει το 72άρι... με όσα έχεις μπαίνει... :rotflmao: :rotflmao: )

AFTER
20/09/2005, 23:34
Οχι δεν ειναι με την x60!
Ειναι με την Α200 στα iso400/800 και με λιγη βοηθεια απο το noiseware(ειχε πεσει τελειως ο ηλιος και ηταν πολυ σκοτεινα)
Την επομενη φορα θα χρειαστω την βοηθεια καποιας d-SLR για να μπορεσω να τραβηξω οπως θα ηθελα :wave2:

n1k3man
21/09/2005, 00:20
καλα η πρωτη ειναι all the money! μπραβο after :winka:

Tigas
21/09/2005, 07:09
ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΡΘΩ

Tropeas
21/09/2005, 07:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οχι δεν ειναι με την x60!
Ειναι με την Α200 στα iso400/800 και με λιγη βοηθεια απο το noiseware(ειχε πεσει τελειως ο ηλιος και ηταν πολυ σκοτεινα)
Την επομενη φορα θα χρειαστω την βοηθεια καποιας d-SLR για να μπορεσω να τραβηξω οπως θα ηθελα :wave2:

Εχω την G3 και κάνεις ότι θες.... ;)

gmakris
21/09/2005, 07:36
Μεσα και εγω.

AFTER
21/09/2005, 07:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εχω την G3 και κάνεις ότι θες.... ;)

Λαμπρο οι δυνατοτητες μιας SLR μηχανης ειναι πολυ ανωτερες απο μια compact!
Δεν υπαρχει καν συγκριση στην ποιοτητα φωτογραφιας, αλλα εκει που υπερεχει ξεκαθαρα ειναι στην ακριβεια σκοπευσης/εστιασης, και στην ταχυτητα εστιασης και αποκρισης κλειστρου(δυνατοτητες απαραιτητες για φωτογραφιση αγωνων)
Πρεπει να πιασεις μια στα χερια σου για να καταλαβεις την διαφορα(προσεχε μονο μην ''κολλησεις'' μετα, γιατι η αρρωστια ειναι ανιατη... ;)

stako
21/09/2005, 08:38
Γιώργο οι φωτό είναι πολύ καλές, φαντάσου τι θα κάνεις αν έχεις και την dSLR και σωστό φως!

Φυσικά να πω ότι το Σάββατο θα είμαι κι εγώ Πεντέλη (σιγά μην το έχανα!) και βάζω παρακάτω και κάτι άλλα που έγραψα στο παλιό ποστ σχετικά με χτες:

-----------------------------------

Τελικά πήγαμε μια βόλτα και χτές, μαζευτήκαμε κάμποσοι πάλι...

Δυο συμπεράσματα προέκυψαν:

1. Το απόγευμα αλλάζει εντελώς ο φωτισμός (άντε ρε! :)) και δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη η άσφαλτος όπως το πρωί..... Δε ξέρω γιατί αλλά το φοβόμουν, δεν μπορούσα να πάω καθόλου και ακριβώς επειδή φοβόμουν την άσφαλτο έκανα συνέχεια λάθη, τραγικά μάλιστα............... Φρένα μέσα σε όλη τη στροφή πχ............:eyepop:
2. Ήρθε η ώρα να παίξω με τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις. Το μπροστινό άρχισε να φαίνεται ότι είναι πολύ μαλακό στη μαμά ρύθμιση. Το είδε και ο επίσημος φωτογράφος-μηχανικός-αναρτησάς της παρέας (ο Κυριάκος λέμε ντέ ;)) και το διέγνωσε με ακρίβεια και επιστημονικές αποδείξεις (κουνούσε το πηρούνι πάνω κάτω:)) . :) Γειά σου ρε Κυριάκο! :) Είχα τρελλό chattering και πάλι. Το λάστιχο φαίνεται να είναι οκ, οπότε δεν πρέπει να φταίει αυτό. Ίσως να φάνηκε το πρόβλημα τώρα καθώς άρχισα να πιέζω περισσότερο τη μηχανή μια και σιγά σιγά αποκτώ μια σχετική μικρή εμπειρία και μαθαίνω και τη διαδρομή. Τέλος πάντων, το Σάββατο θα έρθω με τα κατσαβίδια και τα καρυδάκια μου...........

Άσχετο, ρε παιδιά αυτή τη συμπίεση πίσω έχει κανείς εργαλείο να την ρυθμίσει? Πως το λένε και που το βρίσκω αυτό το πράμα??? Εννοώ αυτό που είναι για να πιάσει το πράμα που είναι γύρω από όλη τη περιφέρεια του αμορτισέρ με τα δοντάκια γύρω γύρω.

After πόσταρε καμιά φωτό να γελάσουμε με τις μαμακίες που έκανα............:D

-----------------------

Άντε, δυο και σήμερα!

:wave2: :wave2: :wave2:

Washer
21/09/2005, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
...ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ 9.00 ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΥΤΙΩΝ?
ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ?
ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ(ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ).
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...:wave2:
ΣΗΜΕΙΟ ...ΠΗΓΗ
ΤΟΠΟΣ.....ΠΕΝΤΕΛΗ
ΩΡΑ..........9.00'
ΗΜ/ΝΙΑ.....24/9
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ....ΦΟΥΛ
ΒΕΝΖΙΝΗ......ΦΟΥΛ
ΜΟΤΟ......ΟΛΕΣ
ΦΩΤΟ/ΜΗΧ....ΟΛΟΙ
:lol:

Mesa.

Washer

afrotwin
21/09/2005, 09:52
:wave2:

24346

cyberpunk
21/09/2005, 09:55
egw xtes anevika me skaskeno lastixo kai 15psi piesh :(
anyway kai egw mesa gia to savato apo oti fenete tha einai arketos kosmos opote tha xavalediasoume

stako tha exw egw 2 gantzoklida gia na rithmiseis thn profortish pisw (elpizw oti kanoun ayta pou exw) an kai kata th gnomh mou me ta dermatina diskolo na katseis na th rithmiseis ,
rithmise sto spiti sou to sag kai paizeis sthn penteli me psilorithmiseis (30-35mm mprosta kai 35-40mm pisw tha einai ok fantazome)

stako
21/09/2005, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

Thanks για το φως :wave2:

Η πρώτη πάντως έχει πιο "ατμόσφαιρα" :)

stako
21/09/2005, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
stako tha exw egw 2 gantzoklida gia na rithmiseis thn profortish pisw (elpizw oti kanoun ayta pou exw) an kai kata th gnomh mou me ta dermatina diskolo na katseis na th rithmiseis ,
rithmise sto spiti sou to sag kai paizeis sthn penteli me psilorithmiseis (30-35mm mprosta kai 35-40mm pisw tha einai ok fantazome)

Thanks, αλλά λέω να μην παίξω με την πίσω το Σάββατο, απλά αναρωτιόμουν που μπορώ να βρω τέτοιο εργαλείο για να το έχω όταν το χρειαστώ. Μου είπε ο gmakris ότι πρέπει να παίζει τέτοιο στα εργαλεία της μηχανής, θα το τσεκάρω.

Ίσως από την άλλη βάλω και όλες τις ρυθμίσεις που προτείνουν στο βιβλιαράκι του PB να δω τι γίνεται, θα δούμε......

Α, με το λάστιχο όλα εντάξει?

cyberpunk
21/09/2005, 10:15
simera to apogeyma an prolavw tha paw na to ftiaksw allios ayrio krataei aera opote de viazome etsi kai allios de to kikloforw gia th doulia cafedes ktl opote den einai kati viastiko

afrotwin
21/09/2005, 10:32
mipos afto se aresi kalitera pasam?:uplate:

akou den ixe atmosfera....:dizzy:

pare atmosfera naxis:rotflmao:

24349

stako
21/09/2005, 10:43
mipos afto se aresi kalitera pasam?:uplate:

akou den ixe atmosfera....:dizzy:

pare atmosfera naxis:rotflmao:

:a8: :a8: :a8: :a8: :a8: :a8:

Ε ναι! Τώρα ποιά ατμόσφαιρά, είναι όλα τέλεια! Αλλά αν υπήρχε κάτι τέτοιο εκεί μόνο την έξοδο της στροφής δεν θα κοιτούσα!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gmakris
21/09/2005, 11:01
Αν και δεν ειμαι fan της Κylie, ειναι μια πολυ καλη βελτιωση......:D

afrotwin
21/09/2005, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Αν και δεν ειμαι fan της Κylie, ειναι μια πολυ καλη βελτιωση......:D
g makri an ke den ise fun tis kylie afti sou aresi giati ine i beyonce
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ti kserolas 8ee mou!!!!:lol:

Tigas
21/09/2005, 11:23
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:smokin:

afrotwin
21/09/2005, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

ne merikes klanoun dinatotera...
den mas xezis re indiane... makriskerosxorisgamisi

gmakris
21/09/2005, 11:27
Mε ξεγελασε το φορεμα.......:rotflmao: :rotflmao: :lol:

sniper
21/09/2005, 11:27

Μέγα λάθος.....

Τι είπες τώρα; δλδ το ίδιο πίσω έχει μία που κάνει μήκος με μία σφαιροβόλο; :nono:

Tigas
21/09/2005, 11:30
ne merikes klanoun dinatotera...
den mas xezis re indiane... makriskerosxorisgamisi

ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ:smokin:

Tigas
21/09/2005, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μέγα λάθος.....

Τι είπες τώρα; δλδ το ίδιο πίσω έχει μία που κάνει μήκος με μία σφαιροβόλο; :nono:

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΒΟΥΖΕΣ ΤΩΡΑ:winka:

ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΙ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ , ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥ STAKO

afrotwin
21/09/2005, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μέγα λάθος.....

aston afton re aftos 8a pari tilefono tin mama tou gia na ma8i ti 8a kani tin proti nixta gamou ke 8a to exi vali ke fountoukia stin tsepi opos i tenia me ton voutsa..:rotflmao: :rotflmao:

ana8ema ke an ixe pote kamia sxesi me gineka...
gia na pi kapios tetio prama malon den exi idea....

oxi re to vrika
otan vgazi ta gialia tou ta vlepi ola 8ola den ksexorizi tin diafora gia afto to ipe afto...

re violari giati den vazis fakous epafis?

fovase tin epafi?:rotflmao:

maintenance
21/09/2005, 11:38
aston afton re aftos 8a pari tilefono tin mama tou gia na ma8i ti 8a kani tin proti nixta gamou ke 8a to exi vali ke fountoukia stin tsepi opos i tenia me ton kostantara..:rotflmao: :rotflmao:

ana8ema ke an ixe pote kamia sxesi me gineka...
gia na pi kapios tetio prama malon den exi idea....

oxi re to vrika
otan vgazi ta gialia tou ta vlepi ola 8ola den ksexorizi tin diafora gia afto to ipe afto...

re violari giati den vazis fakous epafis?

fovase tin epafi?:rotflmao:

Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ!

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

afrotwin
21/09/2005, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ!

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

exis apolito dikio
o demon tis tipografias....

Tigas
21/09/2005, 11:49
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΕΜΕΝΑ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

stako
21/09/2005, 11:49
To post δεν το άνοιξα εγώ αλλά ο Z-BADBOY'STOY, παρόλα αυτά ας αφήσουμε τα άσχετα ποστ.......

nimbus
21/09/2005, 11:51

νομίζεις!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :winka:

maintenance
21/09/2005, 11:55

ΡΕ ΣΤΑΥΡΑΝ............................!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΜΠΥΡΕΣ...............................ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.......

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΚΟΟΛ!!!

:beer: :beer: :beer:

cyberpunk
21/09/2005, 11:55
afrotwin nomiza oti isastan filoi me ton
SCBR1000RR kai tou ta eleges ayta tora diavazw oti den ton ksereis kala kala kai tou les gia tainies tou voutsa
ti na sou pw esy ksereis kalitera alla prosekse giati se ayta ta pragmata paizei poly o nomos tou murphy ,dld prosekse mhn matheis sto makrino melon oti o SCBR exei apaytosei thn aderfh sou (an exeis) kai frikareis (san ton konstantinou sto ksipna vasili mias kai leme gia tenies) giati de thelei kai poly gia na to xasei kapoios ksereis ..

me to ksekoli xalasame kai to topic

fzr1000exup
21/09/2005, 12:17
Καλημέρα φιλαράκια

After οι Φώτο πολύ καλές.

Stako admin υπομονή και όλα θα έρθουν σιγά...

Το κυριότερο από λα είναι να έχουμε τα μηχανάκια μας σε τέλεια λειτουργική κατάσταση. Εγώ πριν μια εβδομάδα δεν είχα ανάρτηση πίσω ,ήταν χάλια η δικιά μου.
Και ο φιλαράκος μου Cyberpunk έκανε τα μαγικά του πάλι και μου έδωσε την ανάρτηση από το SV του.
Απλά super . Την έβαλα πάνω και νιώθω ασφάλεια καλύτερη ..
Πάντως δεν Νιώθω τέλεια. Δεν είναι και OHLINS .

Πριν 2 βδομάδες το GS έκλεισε 1 χρόνο και κάτι ποτέ δεν είχα τερματίσει λάστιχα...δεν είχα εμπιστοσύνη.

Όλα έρχονται μόνα τους αυτό πιστεύω ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ.(ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ)

:D :D

stako
21/09/2005, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
me to ksekoli xalasame kai to topic

Σωστά ας σβήσει κάποιος admin τα άσχετα ποστ σύμφωνα με την πρόσφατη πολιτική του forum.......

(Δεν βρίσκω το report to admin κουμπί στο thread....)

stako
21/09/2005, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
Stako admin υπομονή και όλα θα έρθουν σιγά...

Το κυριότερο από λα είναι να έχουμε τα μηχανάκια μας σε τέλεια λειτουργική κατάσταση.

Όλα έρχονται μόνα τους αυτό πιστεύω ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ.(ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ)

Stako admin.....:D

Συμφωνώ μαζί σου και το έχω υπ'οψη μου, θέλει και τις Σέρρες του βέβαια το θέμα.......:)

Α, παιδιά το Σάββατο θα έχω και το DVD από το περασμένο Σάββατο, έχω μέσα τον Κυριάκο και τον Γιώργο (After) αλλά σε λίγα πλάνα και όλο το γκρουπ. Οπότε φέρνω 2 κόπιες για τα παιδιά σίγουρα. Θέλει κανείς άλλος? Επίσης θέλει κανείς και τις φωτό αν δεν μπόρεσε να τις κατεβάσει από rapidshare?

Tigas
21/09/2005, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Stako admin.....:D

Συμφωνώ μαζί σου και το έχω υπ'οψη μου, θέλει και τις Σέρρες του βέβαια το θέμα.......:)

Α, παιδιά το Σάββατο θα έχω και το DVD από το περασμένο Σάββατο, έχω μέσα τον Κυριάκο και τον Γιώργο (After) αλλά σε λίγα πλάνα και όλο το γκρουπ. Οπότε φέρνω 2 κόπιες για τα παιδιά σίγουρα. Θέλει κανείς άλλος? Επίσης θέλει κανείς και τις φωτό αν δεν μπόρεσε να τις κατεβάσει από rapidshare?

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΑΥΡΕ, AN MΠΟΡΕΙΣ:wave2:

fzr1000exup
21/09/2005, 12:55
Αχάριστε φοτο ΕΕ?

stako
21/09/2005, 12:57
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΑΥΡΕ, AN MΠΟΡΕΙΣ:wave2:

Ok, ένα cd μέχρι τώρα λοιπόν ;)

Σταύρο μήπως έκανες και το βίντεο ή δεν γέμισε ακόμα η κασέτα?

stako
21/09/2005, 12:59
Αχάριστε φοτο ΕΕ?

Κυριάκο pls pls pls ένα cd και με τις δικές σου......:)

Tigas
21/09/2005, 13:22
Αχάριστε φοτο ΕΕ?

ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ :D
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

fzr1000exup
21/09/2005, 16:04
Μάγκες ένα σας λέω για να πάρετε φοτο πρέπει να συναντηθούμε το συντομότερο γιατι αυριο ειναι τελευταία μέρα από δυετέρα ΄πάλι,,,

Στακο η φοτο που έχεις βάλει στο ποστ που ακολουθει κάθε φορα που γράφεις την έχω βγάλει εγώ ......

και επίσεις είμαι πρόθυμος να βοηθήσω όποιο καλό παίδι έχει καλή συμπεριφορά ,,,,,,και το πιο σημαντικο να τον βγάζω και φοτο για να γουστάρουμε......

Και όποις βλέπει κάτι στραβο στην οδήγηση μου θα ήθηελα να μου το επισημάνει ,,,,κανείς δεν είναι τέλειος αυτό ξέρω......
Εγω ξεκίνησα να οδηγώ και είχα ενα ζητά φιλαράκο και με βοηθουσε ετων 45 και εγω 22 έτσι είναι ...
Μέχρι μια μέρα που αρχισα να τον πατάωωωω (πλάκα κάνω)

καλή συνέχεια μάγκες (ατακα Μιναρα)

BAD BOY
21/09/2005, 18:59
ΧΜΜΜΧΜΧΜΧΧΜ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΟ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ

24370

stako
21/09/2005, 20:20
Στακο η φοτο που έχεις βάλει στο ποστ που ακολουθει κάθε φορα που γράφεις την έχω βγάλει εγώ ......

Το ξέρω αλλά αυτή που έχω την έχω πάρει από το forum. Δλδ μικρή και συμπιεσμένη..... Για αυτό ήθελα και τις άλλες τις ασυμπίεστες σε CDάκι......

Τώρα για αύριο είναι μια μέρα δύσκολη.........:( Οπότε αναγκαστικά βλέπουμε από Δευτέρα.......

Tigas
22/09/2005, 07:06

καλή συνέχεια μάγκες (ατακα Μιναρα)

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΝΑΡΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 70% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ??

ΥΓ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ :D

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΣ :winka: ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ :wave2:

stako
22/09/2005, 08:15
1 και σήμερα..........

Χμμμμμ.................

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12

:confused: :confused: :confused:

Μας βλέπω για καφέ Motown με σκούτερ, παπιά και αδιάβροχα...........:bigcry: :bigcry: :bigcry:

gmakris
22/09/2005, 09:55
Μαλλον η βροχουλα θα μας συντροφευει.....:D

Λεω να παρουμε τα κουτακια μας και να κανουμε πεζοπορια προς την πανω πηγη.

Απαιραιτητος ο ορειβατικος εξοπλισμος και φωτογραφικες για να πεσουν και οι αντιστοιχες "action photo's" :lol: :rotflmao:

cyberpunk
22/09/2005, 10:32
gmakris les na mas thn kanei ?
fuck kai etrexa simera na ftiaksw to lastixo gia to s/k anyway tha doume

telika vlepoume to kairo to savato to proi kai analogos pratoume ?

gmakris
22/09/2005, 10:35
Το ποιο πιθανο Βασιλη, ειναι να βρεχει - θα το δουμε και αυριο τον καιρο οποτε και αποφασιζουμε......

maron
22/09/2005, 13:15
kyriako min xexaseis na kaneis mpanio kai na xiristeis pantou giati tha sou kano trelitses pano kai den se thelo trixotouli.
mazi me ton kolitouli sou kai ta xontakia sas .
xexe elpizo na to pareis kai na pame na ta sti psoume.
ta leme trexo gia doulia pali.an exeis xrono ela to apogevma na etoimasoume to pragma giati den prolavaino.

fz6_n
22/09/2005, 13:26
Παιδία καλησπέρα δέχεστε και άτομα που δεν έχουν ss ;;
Λέω να έρθω θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος δεν ξέρω αν θα είμαι από το ξεκίνημα αλλά σίγουρα θα είμαι στον προορισμό σας

Όταν λέτε φουλ ντύσιμο ;; είναι υποχρεωτικά τα δερμάτινα;;

Είμαι λίγο έως πολύ άσχετος στο ξύσιμο γονάτου (απαράδεκτο για 15 χρόνια εμπειρίας που έχω το ξέρω αλλά ποτέ δεν κάθισα να το παλέψω) ελπίζω να μου δείξει κανένας πιο έμπειρος (αν δεν γίνομε βάρος βέβαια) τον τρόπο !!!

Και κάτι τελευταίο που είναι το σημείο συνάντησης ;;;

fzr1000exup
22/09/2005, 13:35
FZ6 -n είσαι ευπρσδεκτοσ όπως και να είσαι!!!!

maron
22/09/2005, 13:51
kyriako sorry re fille alla eisai etoimos na epanalaveis tin gafa (vlepeis posos evgenikos eimai) pou ekanes kaistin proigoumeni volta pou itan na pame......

monon o superman mporei na vriskete se dyo meri (serres - penteli) sxedon sygxronos kai telika na einai me tipota bimbos se kamia paralia afinontas tous allous na anarotiounte.

stako
22/09/2005, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6_n
Παιδία καλησπέρα δέχεστε και άτομα που δεν έχουν ss ;;
Λέω να έρθω θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος δεν ξέρω αν θα είμαι από το ξεκίνημα αλλά σίγουρα θα είμαι στον προορισμό σας

Όταν λέτε φουλ ντύσιμο ;; είναι υποχρεωτικά τα δερμάτινα;;

Είμαι λίγο έως πολύ άσχετος στο ξύσιμο γονάτου (απαράδεκτο για 15 χρόνια εμπειρίας που έχω το ξέρω αλλά ποτέ δεν κάθισα να το παλέψω) ελπίζω να μου δείξει κανένας πιο έμπειρος (αν δεν γίνομε βάρος βέβαια) τον τρόπο !!!

Και κάτι τελευταίο που είναι το σημείο συνάντησης ;;;

Φυσικά και να έρθεις, απλά να έρθεις με εξολισμό τουλάχιστον κράνος-μπουφάν-μπότες-γάντια. Αν έχεις και παντελόνι ακόμα καλύτερα.

Καθόλου απαράδεκτο το θέμα με το ξύσιμο, αστειεύεσαι??? Αν ήταν έτσι κάποιοι από εμάς (κι εγώ μαζί) θα έπρεπε να κρυφτούν κάτω από τις πέτρες.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είμαστε σε ρυθμό μάθησης, δεν παίζει ανταγωνισμός ούτε επίδειξη. Βγάλτα αυτά από το μυαλό σου και θα είσαι μέσα στο κλίμα. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread στο πρώτο post για να καταλάβεις καλύτυερα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=12771

Σημείο συνάντησης είναι στην πηγή στην Πεντέλη στις 9:00 όπου είναι και η αρχή της διαδρομής που κάνουμε. Αν έρθεις αργότερα θα πρέπει να μας βρεις εκεί ή να συνενοηθείς με κάποιον που επίσης θα έρθει αργότερα. Αν έρθεις από την αρχή και δεν ξέρεις πως να πας θα τα βρούμε, θα συναντηθούμε κάπου αλλού αρχικά.

cyberpunk
22/09/2005, 15:29
katse na doume o kataramenos kairos tha mas afisei ?

fz6 no pbm kai egw me gimno ime

BAD BOY
22/09/2005, 19:55
ΚΑΛΑ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΨΑΡΙΑ...:a37:

toyota
22/09/2005, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΚΑΛΑ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΨΑΡΙΑ...:a37:

Εγώ θα έρθω για ψάρεμα (να βγάλουμε και το μεροκάματο).

:eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

stako
22/09/2005, 20:48
Πάντως αν ρίχνει καρέκλες και δεν πάμε, έναν καφέ τουλάχιστον κάπου που να βολεύει όλους να τον κάνουμε.......

BAD BOY
22/09/2005, 20:51
Πάντως αν ρίχνει καρέκλες και δεν πάμε, έναν καφέ τουλάχιστον κάπου που να βολεύει όλους να τον κάνουμε....... ΑΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ...ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ
...ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ .ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ:lol: :rotflmao:

gmakris
22/09/2005, 21:02
Χαλαλι τοση βροχη που εριξε.....γλυτωσα απο το ποτισμα, το πλυσιμο των μπαλκονιων και της πυλωτης......:lol: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
23/09/2005, 07:04
ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΒΑ ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ METEO.GR ΛΕΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΣΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

stako
23/09/2005, 08:43
Ναύπακτος:

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=35

:sun: :sun: :sun:

Υπογραφή: Ο εγκάθετος!

:D :D :D

Μη βαράτε, είπαμε, δεν έχουμε λάστιχα, δεν πάμε! :)

Πέρα από την πλάκα εγώ το πρωί αν δεν βρέχει και είναι απλά συννεφιά θα ανέβω Πεντέλη και ότι γίνει.

Tigas
23/09/2005, 08:46
THN EΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΓΟΜΕΣ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ :winka:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/09/2005, 09:04
Ε..... ΣΥΓΓΝΩΜΗ .... ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ .... ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ???? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ...ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ... ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ??? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ....ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ...

Tigas
23/09/2005, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
Ε..... ΣΥΓΓΝΩΜΗ .... ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ .... ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ???? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ...ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ... ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ??? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ....ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ...

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟN GMAKRIS ΠΑΡΕΑ ΕΠΑΝΩ

gmakris
23/09/2005, 09:26
Για Κυριακη αναφερει μονο συννεφιά, μηπως να το κανουμε τοτε?

Λογικα δεν θα εχει πολυ κινηση λογω της συννεφιας (δεν θα παιζει καφες στην παραλια.....:D )

(Yπενθυμιζω οτι στις 9.45 εχει MotoGP oποτε εαν ανεβω θα ειναι κατα τις 11.00πμ)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/09/2005, 09:26
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟN GMAKRIS ΠΑΡΕΑ ΕΠΑΝΩ

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ....ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....

cyberpunk
23/09/2005, 09:28
gmakris egw lew na kanonisoume gia savato kai an vrexei to kanoume kiriakh

giati kiriaki einai ligo varvaro na ksipnisoume apo tis 8:00 :(

an kanonisoume gia kiriakh egw tha akolouthisw parayta

gmakris
23/09/2005, 09:32
Ok, να δουμε πρωτα για Σαββατο και εαν δεν παιζει, να εξετασουμε για Κυριακη.

Να ξεκαθαρισω απο τωρα οτι εαν το Σαββατο δεν βρεχει αλλα π.χ. εχει υγρασια στους δρομους ή πολλα συννεφα (που σημαινει οτι παει για βροχη) δεν μπορω να ερθω γιατι τα λαστιχα μου μολις δουν νερο τρελλαινονται........:D

cyberpunk
23/09/2005, 10:31
gmakris kai egw pou lastixa exw an dw oti glistraei esto kai ligo tha katsw sth pigh na epanasindethw me th zwodh fish mou (an kai h kopela mou leei oti pote den aposindethika :P )

giati to fastest lap penteli n.makrh mporei na to kanei kapios 10'' (me ptosh apo gremo)
alla malon tha ponaei ligo :)

meta tha akolouthisw gia cafe
opote an den exeis ti na kaneis
kai igrasia na exei kai oi alloi theloun na pame gia na kanoun kana aneva-kateva
ela na epanasindethoume me th zwodh fish mas :P

enalaktika mporoume an de vrexei alla de psinomaste gia penteli na pame na pioume ena cafe

gmakris
23/09/2005, 10:54
Εαν το Σαββατο βρεχει, θα κατσω να κανω στο μηχανακι service και θα εχω αρκετη δουλεια.......(Μπουζι, Λαδια, Φιλτρο λαδιου, Φιλτρο αερα, υγρα ψυγειου, φρενων, Αλυσιδα, κλπ κλπ....) :ZZZ:

cyberpunk
23/09/2005, 11:55
gmakris an vrexei ti na pame na kanoume
esti kai allios

stako
23/09/2005, 16:10
Η πρόγνωση έχει καλυτερέψει λιγάκι, από εκεί που έδινε κανονική βροχή στις 9 και καταιγίδα στις 3, τώρα έχει συννεφιά μόνο στις 9 και ασθενής βροχή στις 3............

Λέτε να τη γλιτώσουμε..............? Για βάλτε όλοι τη θετική σας ενέργεια να γίνει η καλή.......:) Έλα να αρχίσει ο διαλογισμός.........

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.............
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.................. .......
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμ............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stako
23/09/2005, 16:13
Εγώ πάντως ισχύει αυτό που είπα, ξυπνάω κανονικά κατά τις 8 παρά, βλέπω καιρό και αν δεν βρέχει και η ΕΟ είναι στεγνή θα ξεκινήσω.

Με τα αδιάβροχα στο tank bag βεβαίως βεβαίως...........:winka: :winka: :winka:

BAD BOY
23/09/2005, 20:24
Εγώ πάντως ισχύει αυτό που είπα, ξυπνάω κανονικά κατά τις 8 παρά, βλέπω καιρό και αν δεν βρέχει και η ΕΟ είναι στεγνή θα ξεκινήσω.

ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:beer:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/09/2005, 20:38
ΜΕΤΡΑΩ ΗΔΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ...ΣΥΝΕΠΩΣ .... ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ .... ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ...

stako
23/09/2005, 21:21
Οκ παίδες, ξυπνάμε και αν είναι όπως είπαμε τα λέμε πάνω. Θα ποστάρω και το πρωί πριν φύγω.

Α έχω 3 DVD (βίντεο) και 3 CD (φωτό) από το τελευταίο Σάββατο για όποιον τα θέλει. Έκανα μόνο 3 DVD γιατί μόνο 3 από όσους ήταν έτυχε και τράβηξα, αν το θέλει κι άλλος ας μου πεί ;)

nimbus
23/09/2005, 21:35
κι άμα βρέχει???:D τα nimbusakia θα σας κυνηγήσουν:lol: :lol:

εντάξει, πλάκα κάνω:winka: είπα στον θεούλη να μην βρέξει αύριο:sun: αλλά μου είπε ότι θα το σκεφτεί:) :wave2:

AFTER
23/09/2005, 23:30
Η πρόγνωση έχει καλυτερέψει λιγάκι, από εκεί που έδινε κανονική βροχή στις 9 και καταιγίδα στις 3, τώρα έχει συννεφιά μόνο στις 9 και ασθενής βροχή στις 3............

Λέτε να τη γλιτώσουμε..............? Για βάλτε όλοι τη θετική σας ενέργεια να γίνει η καλή.......:) Έλα να αρχίσει ο διαλογισμός.........

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.............
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.................. .......
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμ............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τωρα δειχνει............Καταιγιιιιδαααααααα(Αντυπας)

:a37:

gmakris
24/09/2005, 01:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
κι άμα βρέχει???:D τα nimbusakia θα σας κυνηγήσουν:lol: :lol:

εντάξει, πλάκα κάνω:winka: είπα στον θεούλη να μην βρέξει αύριο:sun: αλλά μου είπε ότι θα το σκεφτεί:) :wave2:

Αντε να δουμε Θ.....δεν ριχνεις και αλλη μια για την Κυριακη.....? :lol: :wave2:

stako
24/09/2005, 06:32
Ξυπνάτε λέμεεεεεεεεεεεε..............!!! Ο καιρός είναι SSSSSSSSSSuuuuupeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!

Τα λέμε πάνω!!!

:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

NikosRR
24/09/2005, 06:35
παιδια θελω να ερθω και εγω αλλα θα ειναι η πρωτη φορα και δεν ξερω τη διαδρομη.αν δε βαριεται κανεις ας συναντηθουμε καπου και να ανεβουμε μαζι.

bonepeeler
24/09/2005, 06:48
Άντε θα έρθω κι εγώ.

Τα λέμε πάνω.

NikoRR σου έστειλα π.μ.:sun:

BAD BOY
24/09/2005, 06:56
και εγω μιλαω με ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΜΕ ΠΑΝΩ:beer:

gmakris
24/09/2005, 07:09
Ok, μιλησα με Tiga και κατα τις 9,20 θα εχουμε ανεβει - προσοχη στην υγρασια......:wave2:

AFTER
24/09/2005, 12:58
Μολις γυρισα σπιτι...ψιλοβρεγμενος!

Τωρα μας την χαλασε τελευταια στιγμη ο καιρος, ή μας εκανε χαρη να μην βρεξει οσο ειμασταν πανω?

Οπως και να'χει αρχιζω τα βουντου μου ωστε να γυρισετε ολοι σοι μεχρι τα σπιτια σας

stako
24/09/2005, 13:00
Κουάκ κουάκ.............

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

bonepeeler
24/09/2005, 13:03
Κι από εδώ όλα βρεγμένα.:bigcry: :bigcry:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
24/09/2005, 13:07
TIΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΕΧΟΜΑΙ ... ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ......ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .....:sad: :sad: ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ .... ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .....:lol::a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

stako
24/09/2005, 13:37
ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .....:lol::a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Όχι τον Αίολο, αυτός είναι του ανέμου, ας ευχαριστήσουμε τον Δία, ε οκ, με τους κεραυνούς είχε να κάνει, κοντά έπεσα.....:)

Καταλαβαίνουν ρε οι μοτοφορουμίτες από βρόχη? Εεεεεεεε?

..............εγώ πάντως κάτι κατάλαβα, στην Κηφισίας δεν έβλεπα στα 5 μέτρα και σε κάποια σημεία το νερό που πέταγε ο μπροστά τροχός αριστερά και δεξιά έφτανε στο ύψος των clip on........:eyepop: Ήταν λίγο τρομοκρατία η επιστροφή...........

Ελπίζω όλοι φτάσατε καλά?

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
24/09/2005, 14:36
ANTE ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ....:eyepop: :eyepop:

stako
24/09/2005, 14:41
Φωτό.....

1

24664

bonepeeler
24/09/2005, 14:42
Τρομερή φωτό.

:a21: :a21: :a24: :a24: :a24:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
24/09/2005, 14:44
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ... Ή ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ????

bonepeeler
24/09/2005, 14:45
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ... Ή ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ????

Δεν τη βλέπεις;
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

fz6_n
24/09/2005, 14:46
Εγώ παιδία την άραξα σε ένα βενζινάδικο παρέα με την ξανθιά υπάλληλο ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα μαζί της
:a49: :a49:

και μόλις σταματήσανε να πέφτουν οι καρέκλες ξεκίνησα και επέστρεψα χωρίς πρόβλημα

περισσότερο νερό έφαγα από τα κουτάκια που περνάγανε και μόλις βλέπανε λίμνη γκαζώνανε και δημιουργούσαν κύματα !!
:a31: :a31:

αλλά όλα καλά

χάρηκα που σας γνώρισα έστω και για λίγο ! :a18: :a18: :a18: