PDA

View Full Version : H κλασσική πλέον ερώτηση : αγορά μηχανής από αρχάριο.

Σελίδες : 1 2 [3]

sniper
20/11/2012, 10:57
Δε νομιζω, πολλοι απο μας αγορασαμε σε μεγαλη ηλικια μηχανη και πηραμε την αποφαση άμεσα. Δεν έχει να κανει με την ηλικια. Δεν υπηρχαν τοτε φορουμ και γκουγκλ (με τοσο ογκο πληροφοριων τουλαχιστον) ωστε να αποφυγουμε τις μπανανες. Τελικα ισως ηταν καλυτερα γιατι δεν το ψειριζαμε και πολύ.

Απλα νομιζω οτι δεν το θες πραγματικα, το φοβασαι και γι' αυτο δεν μπορεις να καταληξεις.

Εαν ειχες άσβεστη (απο το 2007) διψα, τωρα θα ειχες γραψει πολλα χιλιόμετρα. Σορυ που στο λέω έτσι, αλλα αυτο βλεπω.

Στην δική σου περίπτωση υπήρχε και γκούγκλ και φόρα... και πήγες και φορτώθηκες την μαλ@κια το KLE :bawl:

Cpt. Haddock
20/11/2012, 10:59
Στην δική σου περίπτωση υπήρχε και γκούγκλ και φόρα... και πήγες και φορτώθηκες την μαλ@κια το KLE :bawl:

Ναι ρε χάλια, αλλα διαβασε τι λεω. Δεν υπηρχε ο ογκος των πληροφοριων που υπαρχει σημερα. Ασε που η μ@λακια το ΚΛΕ μια χαρα την εκανε τη δουλεια του για αυτο που το ήθελα. Το συγκεκριμενο μας άφησε χρονους περισυ, εχοντας περιπου 180,000 χλμ :lol:

jorgevaldano
20/11/2012, 17:09
Πάντως έτσι γίνεται αν θες να πάρεις μηχανή μεγάλος, οι πιτσιρικάδες αποφασίζουν με την μια, εμείς οι μεγαλύτερροι έχουμε τα θεματάκια μας.

πάλι όφφ είσαι

πρωτοκαβάλησα στα 35 στη σχολή οδήγησης, αποφάσισα να πάρω σούπερ-4, σε 2-3 εβδομάδες βρήκα ένα που μου άρεσε σε κατάστημα, βρήκα μηχανικό κοντά στη δουλειά μου, με πήγε με το σκούτερ να το δούμε, μου έδωσε το ΟΚ, το επόμενο ΣΚ έκανα την πρώτη μου βόλτα

εσύ είσαι περίεργος, όχι η ηλικία σου

gianhs8
20/11/2012, 21:49
Δε νομιζω, πολλοι απο μας αγορασαμε σε μεγαλη ηλικια μηχανη και πηραμε την αποφαση άμεσα. Δεν έχει να κανει με την ηλικια. Δεν υπηρχαν τοτε φορουμ και γκουγκλ (με τοσο ογκο πληροφοριων τουλαχιστον) ωστε να αποφυγουμε τις μπανανες. Τελικα ισως ηταν καλυτερα γιατι δεν το ψειριζαμε και πολύ.

Απλα νομιζω οτι δεν το θες πραγματικα, το φοβασαι και γι' αυτο δεν μπορεις να καταληξεις.

Εαν ειχες άσβεστη (απο το 2007) διψα, τωρα θα ειχες γραψει πολλα χιλιόμετρα. Σορυ που στο λέω έτσι, αλλα αυτο βλεπω.

σωστος εγω την πηρα μια μερα πριν απο το διπλωμα, ευτυχως το περασα αλλιως θα ετρωγα τρελο κραξιμο

Aboulafia
09/12/2012, 16:29
Θέλω να πάω μες στη βδομάδα να δω αυτό εδώ (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2811925/).
Ξέρει κανείς να μου πει κανά μηχανικό εκεί στο Άργος να το πάω να του ρίξει μια ματιά ?

Παναγιώτης

Dant3
09/12/2012, 16:41
Θέλω να πάω μες στη βδομάδα να δω αυτό εδώ (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2811925/).
Ξέρει κανείς να μου πει κανά μηχανικό εκεί στο Άργος να το πάω να του ρίξει μια ματιά ?

Παναγιώτης
του 02 με 6000χλμ?

Aboulafia
09/12/2012, 17:21
του 02 με 6000χλμ?

Λες να είναι μούφα?
Δεν παίζει να την είχε μόνο για καλοκαίρια π.χ. και να μην την πολυκυκλοφορούσε???
Ένας μηχανικός δεν θα μπορεί να το δει αυτό? Αν έχει 6.000χλμ και όχι 96.000χλμ. ?
Ή να κοιτάξω κατευθείαν κάτι άλλο?

Παναγιώτης

Dant3
09/12/2012, 17:29
Ε και μονο καλοκαιρια να την ειχε,θα εκανε 600 χιλιομετρα καθε καλοκαιρι?δηλαδη 20 χιλιομετρα τη μερα?μονο και μονο για ενα καφε να πας τα κανεις αυτα.
και σε αυτη την τιμη κιολας?
μενα μουφα μου φαινεται.δες κανα cbf 500 γνωμη μου...

Cpt. Haddock
09/12/2012, 18:51
Λες να είναι μούφα?

:tooth:

Billymuse
15/12/2012, 18:38
Λες να είναι μούφα?

Παναγιώτης

και μόνο μια φώτο...μάλλον μούφα για τα χιλιόμετρα δε σχολιάζω καν για 10 ετων μηχανάκι

AUFGEBRACHT
15/12/2012, 23:23
και μόνο μια φώτο...μάλλον μούφα για τα χιλιόμετρα δε σχολιάζω καν για 10 ετων μηχανάκι

Να' ταν και δική του η φωτό...είναι βέβαια ειλικρινής από μια μεριά, γράφει στην περιγραφή "Σαν καινούρια, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ". Η δε φωτό είναι από βέλγικο φόρουμ για μοτοσυκλέτες από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο διαδίκτυο...