View Full Version : Πίστα στη ... ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
MG-KTiNoS
02/08/2012, 14:43
Στην αρχή, έλεγα ότι μπα μαλακίες…
Όσο συνεχίζεται όμως η κουβέντα τόσο μου θυμίζει το Γκάζι, τους Ολυμπιακούς, το πάρκο ελευθερίας (πιο παλιά) το πεδίο του Άρεως, τις δηλώσεις του δήμαρχου Πειραιά προσφάτως.
-Θέλουμε να ζήσουμε…
Διυλιστήρια, τσιμέντα κλπ είναι σε έξοδο.
Απ όσο ξέρω έπρεπε να έχουν τζάσει προ πολλού αλλά πήραν παράταση.
Κοινώς παρονομαστής
Πριν φάνε μια περιοχή φροντίζουν να την απαξιώσουν.
(βλέπε κέντρο Αθήνας)
Θα μου πεις είναι κακό?
Θα σου πω ανάλογα με τους όρους.
Άλλο πώληση, άλλο χάρισμα.
Άλλο επένδυση άλλο ληστεία
:rolleyes:
Παίζουν και κάτι παγωμένα ΕΣΠΑ…
:rolleyes:
Το πέτυχες...
Μιλάω για το τι μπορεί να γίνει και η ιχθυόσκαλα και το Ελληνικό
Και μπορεί να γίνει κάτι που θα αφορά όλους τους κατοίκους και θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους.
Αυτό το επιχείρημα που προβάλεις είναι το κλασσικό των πολιτικάντηδων που έχουν ρημάξει τη χώρα, πχ αυτοί διόρισαν λαμόγια και ξεφτιλισμένα κομματόσκυλα διευθυντές στο δημόσιο, αυτοί το σαμποτάρουν, αυτοί το υποχρηματοδωτούν, για να το καταστρέψουν και μετά μας λένε: "είδατε πόσο κακό είναι το δημόσιο; ΟΛΑ στις πολυεθνικές και τους εθνικούς νταβατζήδες για το καλό σας"
ΟΛΑ = νερά, ενέργεια, δρόμοι, βουνά, καλλιεργήσιμες εκτάσεις, δάση, εφορία, ασφάλιση, παιδεία, υγεία, παραλίες, αστυνομία, μισθοφορικός στρατός, τηλεπικοινωνίες, ναυπηγεία, εργοστάσια, όλα, όλα ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.... τι καλά...
Οτι να ναι.....
Ολα ισιωμα....!!!
Εγω μιλαω για συγκεκριμενο θεμα.... Συγκεκριμενη περιοχη....!!!
Στην συγκεκριμενη περιοχη εχει "απαγορευθει" η προσβαση στην θαλασσα και γενικα ειναι "καμμενη" πολλα πολλα χρονια πριν απο την παραπανω περιοδο που αναφερεις ......
Εαν κανεις τον κοπο να περασεις καμμια βολτα απο εκει ισως καταλαβεις γιατι μιλαω ( απο το να γενικευεις το θεμα ......)
Μεχρι τοτε....... :wave2:
MG-KTiNoS
02/08/2012, 15:00
:wave2:
:lol:
Οτι να ναι.....
Ολα ισιωμα....!!!
Εγω μιλαω για συγκεκριμενο θεμα.... Συγκεκριμενη περιοχη....!!!
Στην συγκεκριμενη περιοχη εχει απαγορευθει η προσβαση στην θαλασσα και γενικα ειναι "καμμενη" πολλα πολλα χρονια πριν απο την παραπανω περιοδο που αναφερεις ......
Εαν κανεις τον κοπο να περασεις καμμια βολτα απο εκει ισως καταλαβεις γιατι μιλαω ( απο το να γενικευεις το θεμα ......)
Μεχρι τοτε....... :wave2:
Tι γενικεύω καλέ μου άνθρωπε; τι δεν καταλαβαίνεις;
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ και όχι για τα γνωστά λαμόγια.-
τι πιο συγκεκριμένο από αυτό;
MG-KTiNoS
02/08/2012, 15:10
Εγώ έχω μια απορία…
Επένδυση με λ7 άλλωνων πότε θα γίνει ?
:bawl:
Tι γενικεύω καλέ μου άνθρωπε; τι δεν καταλαβαίνεις;
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ και όχι για τα γνωστά λαμόγια.-
τι πιο συγκεκριμένο από αυτό;
Στην αρχη του θρεντ εχει λινκ.....
Θα σε βοηθησουν παραπανω....!!!
Στην αρχη του θρεντ εχει λινκ.....
Θα σε βοηθησουν παραπανω....!!!
Ναι... τα είπαμε... "ανάπτυξη" :rotflmao:
Νομίζω πως όσα έχουν ειπωθεί από διάφορα παιδιά από την πρώτη σελίδα δίνουν μια καλή εικόνα για την περίπτωση.
Μιλάμε για πολύ χρήμα "ανάπτυξη" και "προκοπή" αδερφάκι μου, θα λιγδώσει το αντεράκι μας
Τεσπα, αμα συμφωνεί κι ο γίγας της διανόησης τακης πουρναρακης για τα ωφέλη της κοινωνίας από αγώνα "βαβαβούμF1" στον Πειραιά, εγώ πάω πάσο... :lol:
τακης πουρναρακης φορ πρεζιντεντ δημητρης διατσιδης φορ βάις πρεσιντεντ :cry:
skylaros
02/08/2012, 16:50
Για τη συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία 10 χρόνια έχει γίνει ένας μικρός χαμός... οι κάτοικοι θέλουν πάρκο και αναβάθμιση της περιοχής οι "αρχές" θέλουν βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής...
και σε ποιο μέρος μένεις τώρα ρε φιλαράκι radd ? γιατί καλά τα λες και λέω μπας και φταίει το κλίμα!!!
ps: οι δρόμοι που θα περνιούνται από 40.000 φορτηγά τη μέρα θα είναι ιδανικοί για μονοθέσια της f1 ? θέλει τεράστια υποδομή για να φτιαχτεί ένας τέτοιος δρόμος, 265572 αυτός είναι ο τάπητας αεροδρομίων μικρής κλίμακας κάτι αντίστοιχο προϋποθέτει και μια πίστα και ειδικά μια πίστα που 360 μέρες θα είναι δρόμος για νταλίκες.
Οτι να ναι.....
Στην συγκεκριμενη περιοχη εχει "απαγορευθει" η προσβαση στην θαλασσα και γενικα ειναι "καμμενη" πολλα πολλα χρονια πριν απο την παραπανω περιοδο που αναφερεις ......
+1
το συγκεκριμένο συγκρότημα κτηρίων είναι όντως κλειδωμένο. Δεν μπορεί καν να "χαρακτηριστεί" πολεοδομικά. Είναι παλιά βιομηχανική ζώνη με διατηρητέα κτήρια μέσα. Έχει ένα συγκεκριμένο όρο ρε γαμ@το και επειδη δεν είναι το αντικείμενο μου δε το θυμάμαι τώρα :a02:
ά και κάτι άλλο, τον Ορχομενό δεν τον ήθελε ο ίδιος ο Bennie. Πέταξε πάνω απο τη περιοχή με ελικόπτερο και είπε οτι δεν έιχει κανένα τηλεοπτικό ενδιφέρον η μορφολογία.
Το Ελληνικό δεν το ήθελε ο Σουφλιάς. Όταν λέμε δεν το ήθελε όμως πραγματικά μανούριασε (προφανώς διαφορετικά συμφέροντα) τόσο που στο κάπακι πέρασε νόμο περι απαγόρευσης δημιουργίας αγωνιστικής πίστας εντός πόλης λίγο πριν αποχωρήσει απο Υπουργός. !!!!
MG-KTiNoS
03/08/2012, 10:20
Το Ελληνικό δεν το ήθελε ο Σουφλιάς. Όταν λέμε δεν το ήθελε όμως πραγματικά μανούριασε (προφανώς διαφορετικά συμφέροντα) τόσο που στο κάπακι πέρασε νόμο περι απαγόρευσης δημιουργίας αγωνιστικής πίστας εντός πόλης λίγο πριν αποχωρήσει απο Υπουργός. !!!!
Spi επειδή έτυχε να μένω εκεί γύρω, θα σου πω τι παίχτηκε.
Κάποιοι ήξεραν για το αεροδρόμιο των Σπάτων ΠΟΛΥ πριν.
Έτσι σε ανύποπτο χρόνο αγόρασαν γη εκεί.
Όταν το αεροδρόμιο έφυγε, έχτισαν τις βιλάρες τους και η αξία της γης εκτοξεύτηκε.
Γύρω από το παλιό αεροδρόμιο λοιπόν μένουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν τα πάντα και φυσικά δεν θα δέχονταν ποτέ την απαξίωση της γης τους από μια πίστα.
(φασαρία, θόρυβος, κοσμοσυρροή)
-το είχα πει και στους ενδιαφερόμενους του μηχανοκίνητου αθλητισμού τότε και δεν με πήραν σοβαρά. Ύστερα από λίγες μέρες όμως τους το εξήγησε αναλυτικά ο Σουφλιάς –
Έτσι περάσαμε στην ιδέα της βιομηχανικής ζώνης που σε λίγα θα αποχαρακτηριστεί.
Το θέμα είναι ότι οι καράβλαχοι που έχουμε πάνω από τη κεφάλα μας δεν βλέπουν μια πίστα κόσμημα ικανή να φέρει κόσμο όλο το χρόνο αλλά έχει κολλήσει το βλαχομυαλό τους στη Φ1.
Τέσπα δεν βλέπω καμία σοβαρότητα και η «επένδυση» μάλλον θα έχει να κάνει με το ΕΣΠΑ οπότε…
Προφανώς δεν μας αφορά καθόλου ως κοινότητα μοτοσικλέτας
Καλοφάγωτα λοιπόν κι αυτά
Υγ
Κι όταν λέω καράβλαχοι, δεν εννοώ τους ανθρώπους που ζουν στην επαρχία αλλά τους αρχοντοχωριάτες τύπου Μολιέρου
Τέσπα δεν βλέπω καμία σοβαρότητα και η «επένδυση» μάλλον θα έχει να κάνει με το ΕΣΠΑ οπότε…
Μέσω ΕΣΠΑ (συγχρηματοδοτούμενα) με τίποτα. Δεν δικαιολογούνται τέτοιου είδους δαπάνες. Μόνο Ιδιωτικοί πόροι ή Δημόσια Επένδυση :lol:
Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα όσο και να ακουγεται περίεργο με τις F1 πίστες ανα την υφήλιο δεν είναι η κατασκευή, αλλά η ετήσια συντήρηση και βιώσιμη λειτουργία. Βλέπε Τουρκία, Μαλαισία, Αυστραλία. λόγω υπέρογκων ποσών που ζητάει ο bernie σχεδόν καμία πίστα στο κόσμο δε βγάζει λεφτά απο τον αγώνα τον ίδιο. Ελπίζουν όλες στη διαφήμιση κα ιτη χρήση τον υπόλοιπο χρόνο. Πράγμα που τις αναγκάζει να ψάχνουν για πολλά εκατομύρια κάθε χρόνο απο Δημόσιο Ταμείο :lol: για να επιβιώσουν
όντως. Εφόσον είναι πίστα που θέλει να χρησιμοποιήσει δημόσιο δρόμο αποκλείονται αυτόματα απο τον κανονισμό οι μεγάλοι αγώνες Μοτοσυκλετών
Spi επειδή έτυχε να μένω εκεί γύρω, θα σου πω τι παίχτηκε.
Κάποιοι ήξεραν για το αεροδρόμιο των Σπάτων ΠΟΛΥ πριν.
Έτσι σε ανύποπτο χρόνο αγόρασαν γη εκεί.
Όταν το αεροδρόμιο έφυγε, έχτισαν τις βιλάρες τους και η αξία της γης εκτοξεύτηκε.
....
Το Προεδρικό (ή Βασιλικό, δεν θυμαμαι τώρα) Διάταγμα για την κατασκευή αεροδρομίου στσ Σπάτα είχε υπογραφεί επί Γεωργίου Παπαδοπούλου. Ήταν γνωστό το μέρος που θα γίνει το αεροδρόμιο, το πότε έπαιζε αιώνες..
Τυχεροί ήταν οι γιδοβοσκοί του Ελληνικού που είχαν βοσκοτόπια γύρω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Ξαφνικά βρέθηκαν να κατέχουν το Ελληνικό, τη Γλυφάδα κλπ κλπ
Σιγά την συνομωσία δλδ.
Μέσω ΕΣΠΑ (συγχρηματοδοτούμενα) με τίποτα. Δεν δικαιολογούνται τέτοιου είδους δαπάνες. Μόνο Ιδιωτικοί πόροι ή Δημόσια Επένδυση :lol:
Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα όσο και να ακουγεται περίεργο με τις F1 πίστες ανα την υφήλιο δεν είναι η κατασκευή, αλλά η ετήσια συντήρηση και βιώσιμη λειτουργία. Βλέπε Τουρκία, Μαλαισία, Αυστραλία. λόγω υπέρογκων ποσών που ζητάει ο bernie σχεδόν καμία πίστα στο κόσμο δε βγάζει λεφτά απο τον αγώνα τον ίδιο. Ελπίζουν όλες στη διαφήμιση κα ιτη χρήση τον υπόλοιπο χρόνο. Πράγμα που τις αναγκάζει να ψάχνουν για πολλά εκατομύρια κάθε χρόνο απο Δημόσιο Ταμείο :lol: για να επιβιώσουν
όντως. Εφόσον είναι πίστα που θέλει να χρησιμοποιήσει δημόσιο δρόμο αποκλείονται αυτόματα απο τον κανονισμό οι μεγάλοι αγώνες Μοτοσυκλετών
Μιλάς σαν ειδικός...
:smokin:
chr1s_86
03/08/2012, 10:51
Μπορούμε όμως αυτό...
:smokin::smokin::smokin:
265611
Aggelos_SV
10/08/2012, 15:13
Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι στην Ελλάδα θα κατασκευαστεί πίστα??? :eek: :eek: ...και ειδικά (δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω το υπόλοιπο θρεντι) με δημόσιο χρήμα?????:eek:
Ούτε γέλιο δε μου προκαλεί πλέον...
AKIS BUSA
21/08/2012, 13:55
Οτι να'ναι.....
Μολις "πεσει" η προταση για ΤΟ ΝΗΣΙ......θα γινουν ολα μονο μιας!!!
Μολις τους δειξουμε και τα "Αξιοθεατα".......
Λευτερια και πιστα στην Βορειο Μυκονο.......
266673
Οτι να'ναι.....
Μολις "πεσει" η προταση για ΤΟ ΝΗΣΙ......θα γινουν ολα μονο μιας!!!
Μολις τους δειξουμε και τα "Αξιοθεατα".......
Λευτερια και πιστα στην Βορειο Μυκονο.......
O Oύτσιο δεν θα είχε αντίρρηση πιστεύω :a13:
krauser2288
15/04/2014, 17:16
http://www.drive.gr/news/ellada/pista-formula-1-sti-drapetsona-me-entoli-samara
και να ειναι αληθεια ελπιζω να ζω οταν ολοκληρωθει σε 40 χρονια :a13:
KAWAMANRIDER
15/04/2014, 19:34
:a014:
κατσε να το δουμε μεχρι το τελος , μπορει να το παρει το κοριτσι :lol:
AristidisZ
15/04/2014, 19:37
όπως έχω ξαναγράψει,
ενοικιάζεται μπαλκόνι σε φιλική τιμή :bawl:
Πολύ διορθωτικό έχει πέσει στην "επιστολή" αλλά και μεταγενέστερη ημερομηνία (22/4/14).
Η ανακοίνωση πάντως του Δήμου είναι επιεικώς άθλια. Κουράγιο στους δημότες...Ή μάλλον κουράγιο σε όλους μας...
Red Rider
16/04/2014, 07:49
όπως έχω ξαναγράψει,
ενοικιάζεται μπαλκόνι σε φιλική τιμή :bawl:
Που μένεις?
(θα μου φας την πελατεία):lol:
sapila racing
16/04/2014, 09:55
Eκλογές έρχονται ρε παιδιά.
Θα περάσουν. :D
ο ελληνας ξεχναει παντα και ευκολα!
Aρκετά πια μ' αυτό το αστείο.
Δεν του τραβάς ένα καλό λουκέτο; :D
Pan (dvs)
16/04/2014, 13:26
Δεν του τραβάς ένα καλό λουκέτο; :D
Μη δειτε να γινεται κατι καλο σε αυτη τη χωρα,αμεσως να .......
ο λουκας τζανης της ν.δ. ειναι? :P
προχθεσινή ανανέωση του θέματος...
http://news247.gr/eidiseis/auto/auto-news/th_papatheodwroy_telos_kalokairiou_orizetai_apo_ton_eklestooyn_h_hmeromhnia_gia_to_prwto_gkran_pri_t hs_drapetswnas.2782128.html
"ΕΡ. Πότε υπολογίζεται ότι θα έχουμε την οριστική κατάληξη όλων αυτών των ενεργειών;
ΑΠ. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου Ελληνικού grand prix. Θέλουμε και ευελπιστούμε να γίνει το 2017."
γελάμε... :lol:
theofilos888
15/05/2014, 09:50
Ακόμα σύννεφα μας πουλάνε και εμείς αγοράζουμε! :(
skylaros
15/05/2014, 10:00
Δηλαδή μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, θα έχουν γίνει οι απαλλοτριώσεις (φυσικά με τα δικαστήρια τους κλπ) θα έχει ολοκληρωθεί το έργο και θα έχει ενταχθεί και στο πρόγραμμα για να γίνει Grand prix... Αν αυτά λέγονται από επίσημα χείλη, μετά το πέρας της ημερομηνίας δε πρέπει να μπει φυλακή; Δε μιλάμε για το Λιακόπουλο και άλλους τσαρλατάνους που λένε για ημερομηνίες οι οποίες φυσικά και περνάνε αλλά για κομμάτια του κράτους που φέρουν ευθύνη όταν ανοίγουν το στόμα τους...
Δηλαδή μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, θα έχουν γίνει οι απαλλοτριώσεις (φυσικά με τα δικαστήρια τους κλπ) θα έχει ολοκληρωθεί το έργο και θα έχει ενταχθεί και στο πρόγραμμα για να γίνει Grand prix... Αν αυτά λέγονται από επίσημα χείλη, μετά το πέρας της ημερομηνίας δε πρέπει να μπει φυλακή; Δε μιλάμε για το Λιακόπουλο και άλλους τσαρλατάνους που λένε για ημερομηνίες οι οποίες φυσικά και περνάνε αλλά για κομμάτια του κράτους που φέρουν ευθύνη όταν ανοίγουν το στόμα τους...
:lol: εδώ δεν έχουν ευθύνη οι υπουργοί θα έχουν τα "κομμάτια του κράτους"...?
Aggelos_SV
19/06/2016, 15:49
:bawl: :bawl: :bawl:
...τίποτα ..μην ενοχλείστε..απλά χαζέυω το gp στο Baku του Αζερμπαϊτζάν και λέω "Βρες λες να υπάρχει ακόμα αυτό το θρεντ στο μοτο.γρ ,για τη Δραπετσώνα...;"
skylaros
19/06/2016, 16:16
Έχουν ακόμα ένα χρόνο οι άνθρωποι!
πιο πιθανο είναι να φτιαξουν διαστημικό κεντρο εκτόξευσης πυραυλων στη δραπετσωνα , παρα πίστα...
...τίποτα ..μην ενοχλείστε..απλά χαζέυω το gp στο Baku του Αζερμπαϊτζάν και λέω "Βρες λες να υπάρχει ακόμα αυτό το θρεντ στο μοτο.γρ ,για τη Δραπετσώνα...;"
σήμερα πρέπει να λέμε μακάρι να ήμασταν Αζερμπαϊτζάν σε μερικά πράγματα.
Τις διαφημίσεις στα γήπεδα της Γαλλίας τις έχεις προσέξει πχ;
DrIoannis
20/06/2016, 07:26
Και Καζακστάν μη σου πω ...
http://www.motogp.com/en/news/2016/06/13/lorenzo-visits-sokol-racetrack/203679
Τόσες παραλίες, τόσο καλό καιρό, τόσα ξενοδοχεία, τόσα όμορφα νησιά που όλος ο κόσμος θέλει να δει...
PortisHead
20/06/2016, 08:05
Και Καζακστάν μη σου πω ...
http://www.motogp.com/en/news/2016/06/13/lorenzo-visits-sokol-racetrack/203679
Τόσες παραλίες, τόσο καλό καιρό, τόσα ξενοδοχεία, τόσα όμορφα νησιά που όλος ο κόσμος θέλει να δει...
Ειναι κι αυτό το "τόσοι πολύ μ@λ@κες" που χαλάει τη συνταγη.
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 09:10
Μιας και σχολιάζεται η πίστα του Αζερμπαϊτζάν, πήρε το μάτι μου ότι ο αγώνας ονομαζόταν Grand Prix of Europe... πότε μετακινήθηκαν τα Ουράλια και δεν πήρα χαμπάρι; Ευρώπη το Αζερμπαϊτζάν, η Αυστραλία επίσημη συμμετοχή στη Eurovision, it's the end of the world as we know it.
..... Ευρώπη το Αζερμπαϊτζάν, η Αυστραλία επίσημη συμμετοχή στη Eurovision, it's the end of the world as we know it....
Και το ισραήλ που συμμετέχει τόσα χρόνια σ' ευρωπαικές διοργανώσεις....
Μιας και σχολιάζεται η πίστα του Αζερμπαϊτζάν, πήρε το μάτι μου ότι ο αγώνας ονομαζόταν Grand Prix of Europe... πότε μετακινήθηκαν τα Ουράλια και δεν πήρα χαμπάρι; Ευρώπη το Αζερμπαϊτζάν, η Αυστραλία επίσημη συμμετοχή στη Eurovision, it's the end of the world as we know it.
κάτι θα γίνεται με το χωροχρόνο δεν εξηγείται αλλιώς
Aggelos_SV
20/06/2016, 16:20
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT
..... Ευρώπη το Αζερμπαϊτζάν, η Αυστραλία επίσημη συμμετοχή στη Eurovision, it's the end of the world as we know it....
Προφανώς ( ; ) διότι όλη η Ευρώπη καίει Αζέρικο φυσικό αέριο... ;
Κάτσε περιμένετε λίγα χρονάκια και θα δείτε και gp of Macedonia έτσι όπως πάει το πράΜα :lol:
Aggelos_SV
20/06/2016, 16:21
Και το ισραήλ που συμμετέχει τόσα χρόνια σ' ευρωπαικές διοργανώσεις....
Ε αυτοί έχουν τις λέσχες του Μπιλντεμπεργκ και του Ζετερμπεργκ,και καβατζώνονται! :bawl:
thunder ace
20/06/2016, 16:41
κάτι θα γίνεται με το χωροχρόνο δεν εξηγείται αλλιώς
Μπα....απλα ΕΝΑ κοινο μπουρδελο ειμαστε πλεον ολος ο πλανητης....οποτε τι ψαχνουμε;
Cpt. Haddock
20/06/2016, 16:41
Με το συμπάθειο, αλλα το Αζερπαϊτζαν, ανηκει στην Ευρωπη, ειναι το ανατολικοτερο κρατος.
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 16:45
Με το συμπάθειο, αλλα το Αζερπαϊτζαν, ανηκει στην Ευρωπη, ειναι το ανατολικοτερο κρατος.
Με το συμπάθιο, αλλά δεν γράφεται συμπάθειο. Επίσης με το συμπάθιο, αλλά το Αζερμπαϊτζάν είναι κράτος της Δ. Ασίας, όλοι οι άτλαντες που έχω στην Ασία το περιλαμβάνουν.
thunder ace
20/06/2016, 16:49
Eμεις που ειμαστε 50 και πανω,μαθαμε περιεργη Γεωγραφια.
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 16:53
Eμεις που ειμαστε 50 και πανω,μαθαμε περιεργη Γεωγραφια.
Κι εμείς που είμαστε ακριβώς 40 μία από τα ίδια. Τώρα πως γίνεται το ανατολικότερο κράτος της Ευρώπης να έχει νότια σύνορα με το Ιράν...
thunder ace
20/06/2016, 17:04
Κοιτα ..σε μερικα χρονια ,οι νεοι του τωρα που μαθαινουν αυτα που τους λενε Τωρα,θα θεωρουν φυσικο πχ το Ισραηλ να ειναι Ευρωπη.Τωρα Παγκοσμιοποιηση το λενε ,η μαλακια που μας δερνει το λενε θα σε γελασω.Εχουν να δουν τα ματια μας.
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 17:10
Κοιτα ..σε μερικα χρονια ,οι νεοι του τωρα που μαθαινουν αυτα που τους λενε Τωρα,θα θεωρουν φυσικο πχ το Ισραηλ να ειναι Ευρωπη.Τωρα Παγκοσμιοποιηση το λενε ,η μαλακια που μας δερνει το λενε θα σε γελασω.Εχουν να δουν τα ματια μας.
Θα γράφει ο άλλος ταξιδιωτικό "Αφρική με τη μηχανή" και θα έχει πάει Ιεράπετρα ας πούμε...
thunder ace
20/06/2016, 17:12
καλα το ειπες........καπως ετσι.
Cpt. Haddock
20/06/2016, 17:12
Με το συμπάθιο, αλλά δεν γράφεται συμπάθειο. Επίσης με το συμπάθιο, αλλά το Αζερμπαϊτζάν είναι κράτος της Δ. Ασίας, όλοι οι άτλαντες που έχω στην Ασία το περιλαμβάνουν.
Ναι, εχω κι εγω ατλαντες που γραφουν Τσεχοσλοβακια, Δαχομέη, Μπατάβια, Ανω βολτα και ΕΣΣΔ. Δε λέει κατι αυτο. Αλλαζουν τα πραγματα. Με όρους γεωγραφικής συνέχειας και με ορισμο χερσαίων συνόρων τα Ουράλια και τον Καύκασο, το Αζερμπαϊτζάν ειναι πιο Ευρωπη απο την Κυπρο. Με το συμπάθΙο κιολας
361323
παίδες κι εγώ δεν το πίστευα αλλά όντως είναι στην Ευρώπη.
στο γκρουπ με τις υπερκαυκάσιες χώρες (μαζί με γεωργία κ αρμενία)
thunder ace
20/06/2016, 17:25
τι καλα που θαταν ναμαστε καπου μονοι μας (σαν την Νεα Ζηλανδια ας πουμε)....................δεν θαχαμε με ποιον να τσακωθουμε:bawl:
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 17:35
Ναι, εχω κι εγω ατλαντες που γραφουν Τσεχοσλοβακια, Δαχομέη, Μπατάβια, Ανω βολτα και ΕΣΣΔ. Δε λέει κατι αυτο. Αλλαζουν τα πραγματα. Με όρους γεωγραφικής συνέχειας και με ορισμο χερσαίων συνόρων τα Ουράλια και τον Καύκασο, το Αζερμπαϊτζάν ειναι πιο Ευρωπη απο την Κυπρο. Με το συμπάθΙο κιολας
Ο πιο σύγχρονος Άτλας που έχω (χρονολογικά, έχει και το Κόσσοβο σαν κράτος) εξακολουθεί να περιλαμβάνει το Αζερμπαϊτζάν στην Ασία. Υπάρχουν χάρτες σαν αυτόν που παρέθεσες που περιλαμβάνουν όλη την Τουρκία στην Ευρώπη, σαν τους NY Times που σε ένα άρθρο είχαν γράψει ότι η Τουρκία είναι γεωγραφικά η πιο ευρωπαϊκή χώρα. Εγώ πάντως Ευρώπη ξέρω γεωγραφικά αυτό:
361324
Cpt. Haddock
20/06/2016, 17:42
Αφου καταφερες και βρηκες ατλαντα με Κοσοβο, συγχαρητήρια. Λογικα θα έχει και τη Βόρεια Κυπρο :lol:
Τεσπα, τα γεωγραφικα και τα πολιτικα όρια της Ευρωπης, ως ηπειρου με χερσαια συνορα (και οχι αποκομμενη οπως η Αφρικη ή η Ωκεανια), παιζουν και επιδεχονται ερμηνειες. Παντως η λιστα των ευρωπαϊκων κρατων ειναι η παρακατω:
https://en.wikipedia.org/wiki/Europe#Politics
Το θεμα ειναι οτι το Αζερμπαϊτζαν, που προχθες εγινε ανεξαρτητο κρατος και χθες μπηκε στη λιστα των ευρωπαϊκων κρατων, εχει πιστα.
Εμεις μειναμε με τα βελανιδια
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 17:45
παίδες κι εγώ δεν το πίστευα αλλά όντως είναι στην Ευρώπη.
στο γκρουπ με τις υπερκαυκάσιες χώρες (μαζί με γεωργία κ αρμενία)
Ξαναέριξα μια ματιά στους πιο προσβάσιμους άτλαντες της βιβλιοθήκης και από αυτούς, από τις χώρες που αναφέρεις μόνο ένας έχει την Γεωργία στην Ευρώπη, σε όλους Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία ανήκουν στην Ασία... Όπως έγραψα και παραπάνω, υπάρχουν στο internet και χάρτες που περιλαμβάνουν όλη την Τουρκία στην Ευρώπη.
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 17:52
Αφου καταφερες και βρηκες ατλαντα με Κοσοβο, συγχαρητήρια. Λογικα θα έχει και τη Βόρεια Κυπρο :lol:
Τεσπα, τα γεωγραφικα και τα πολιτικα όρια της Ευρωπης, ως ηπειρου με χερσαια συνορα (και οχι αποκομμενη οπως η Αφρικη ή η Ωκεανια), παιζουν και επιδεχονται ερμηνειες. Παντως η λιστα των ευρωπαϊκων κρατων ειναι η παρακατω:
https://en.wikipedia.org/wiki/Europe#Politics
Το θεμα ειναι οτι το Αζερμπαϊτζαν, που προχθες εγινε ανεξαρτητο κρατος και χθες μπηκε στη λιστα των ευρωπαϊκων κρατων, εχει πιστα.
Εμεις μειναμε με τα βελανιδια
Όχι, ευτυχώς Βόρεια Κύπρο δεν έχει, έχει όμως Κόσσοβο, κάτι Νότιο Σουδάν και τέτοιες αμερικανιές, καθότι αμερικανικού εκδοτικού οίκου. Το τι γράφει το Wikipedia δεν το πολυλαμβάνω υπόψιν καθότι προσωπικά δεν θρέφω εκτίμηση στο Wikipedia. Η ουσία είναι ότι δεν έχουμε -και δεν θ' αποκτήσουμε- πίστα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ο Κίσσιντζερ, οι Εβραίοι, οι Ιλουμινάτι, κι όλο το κακό συνωμοτικό συναπάντημα μας ζηλεύουν για τον ήλιο και τη θάλασσά μας :cry:
AristidisZ
20/06/2016, 18:18
Να μη γίνει πίστα στη Δραπετσώνα, μέχρι να βρω σπίτι που θέλω
Μετά ας κάνουν ότι θέλουν
thunder ace
20/06/2016, 18:20
Και που να γινει;
AristidisZ
20/06/2016, 18:22
Και που να γινει;
Στο Ελληνικό
Να κάνει η μάνα ; :p
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 18:22
Με το πάσο σου φίλος, προλαβαίνεις...
thunder ace
20/06/2016, 18:24
δλδ εσυ φταις που δεν γινεται η πιστα; Τι μεσον εχεις ρε φιλε;
AUFGEBRACHT
20/06/2016, 18:28
δλδ εσυ φταις που δεν γινεται η πιστα; Τι μεσον εχεις ρε φιλε;
Υποπτεύομαι ότι θέλει να βρει σπίτι που μετά την χάραξη της πίστας θα διαπιστωθεί ότι είναι εκεί που προβλέπεται το starting grid. Για να πειστεί να το δώσει θα ζητήσει γη, ύδωρ και μια συστοιχία Patriot για τους γλάρους που θα τολμήσουν παραβίαση του FIR του...
amyroukai
20/06/2016, 19:01
Υποψιαζομαι ότι αν γίνει αυτό οι τιμές των ακινήτων θα πάνε στο θεό. Που εκεί είναι ήδη, δηλαδή.
kostas777
21/06/2016, 21:29
Καλύτερα όχι στην Δραπετσώνα γιατί θα γίνεται πάλι δρόμος και δεν θα μπορούμε να κάνουμε track day.
spyrakos35
22/06/2016, 05:56
Υποψιαζομαι ότι αν γίνει αυτό οι τιμές των ακινήτων θα πάνε στο θεό. Που εκεί είναι ήδη, δηλαδή.
Εχουν θεα καλντερα;
Εχουν θεα καλντερα;
Εσύ τι πετάγεσαι μωρή τσουτσού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιά πίστα μιλάνε, όχι γιά μαρίνα.........................................
:bawl::bawl::bawl::bawl:
AristidisZ
22/06/2016, 07:55
Εχουν θεα καλντερα;
Έχουν θέα Ψυτάλλεια
Και μη ξεχνάς τις προσωπικότητες που κατοικοεδρεύουν στην περιοχή... :bawl: