PDA

View Full Version : να ανταλλαξω των δουκα μου με αυτο-->

simple76
02/08/2012, 16:43
παιδιά είναι να ανταλλάξω των δουκα μου με ενα R1 αυτο της αγγελίας,
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2402449/
απλά κολλάω σε ολα αυτά που γράφει ιδικά με την κεφαλή, το δικό μου είναι χαρτί το μηχανάκι μαμά . τη λέτε βασικά ως προς αυτά που γράφει ο τύπος είναι και κρητη και πρέπει να στείλω τον μηχανικό μου να το δει αλλά ξέρω ότι γενικά με την ροικη εξέλιξη στην κεφαλή ειναι πολυ λιγoι που γνωρίζουν να το κάνουν . εχει φτιαχτεί καλα? εγω θελω ενα r1 για της βόλτες μου οχι για αγώνες
και με ανησυχούν ολα αυτα που λέει και οτι τα πατάει ολα τα r1 λες και με νοιάζει εμένα αυτό χαχχαχαχα! το θέμα μου είναι οτι με αυτα θα είναι αξιόπιστο το μηχανάκι η να κάτσω στα αυγά μου
αυτο που εχω τωρα ειναι superduke 990 2006

ευχαριστώ

thalasinos
02/08/2012, 16:59
Προσωπικα εαν ειμουν στη θεση σου ουτε που θα το σκεφτομουν να ανταλλαξω την μηχανη μου που ειναι σε κατασταση ΤΖΙΤΖΙ οπως λες, με οποιοδηποτε φτιαγμενο μπλα -μπλα -μπλα ,!! ετσι απλα!! Γνωμη μου!!!!

simple76
02/08/2012, 17:09
ευχαρηστω θαλασσινε για την γνωμη σου

MikeG
02/08/2012, 17:09
& εγώ θα καθόμουν στα αυγά μου.

Sapadak
02/08/2012, 17:31
Μαμα Ρο1 δε βρισκεις?

Πολυμήχανος
02/08/2012, 18:00
Αυτό το ''γρανάζια σασμάν αγωνιστικά'' τα λέει όλα...

Αμφιβάλλω κατά πόσον η Yamaha έχει βγάλει στο αγωνιστικό κιτ γρανάζια κιβωτίου για αγωνιστική χρήση, και τα πήρε αυτός και τα έβαλε, γιατί θα κάνουν όσο άλλο ένα R1... Ή ψεύτης είναι ή άσχετος και εννοεί αλυσιδογράναζα για παράδειγμα.

Γενικά την βελτίωση της μοδώς του άσχετου-ψεύτη βλέπω από αυτά που γράφει... Βρες ένα μαμά, και κυρίως βρες ένα να μην έχει ανοιχτεί το μοτέρ...

ΕΔΙΤ: Τώρα είδα και τα ''οποιος φοβάται...'' στις φωτό. Εντάξει βεβαιώθηκα... Μακριά...

astroman76
02/08/2012, 18:23
κρατα τον δουκα η βρες κανα μηχανακι μαμα... αυτο ενας θεος ξερει τι του κανανε!

Shiatman
02/08/2012, 19:36
Ότι είπαν οι προλαλήσαντες.

:wave2:

ego_o_idios
02/08/2012, 19:44
kita ama to dini me kana vareli tsikoudia parto
pantos i kritiki den fimizonte gia mixanikoi pios ekane tin roiki ekseliksi ke meta apo posi raki
ke epidi ine apo krini i mixani exi kani roitsi ekseliktsi...
:lol::lol:

Εχετλαίος
02/08/2012, 20:10
kita ama to dini me kana vareli tsikoudia parto
pantos i kritiki den fimizonte gia mixanikoi pios ekane tin roiki ekseliksi ke meta apo posi raki
ke epidi ine apo krini i mixani exi kani roitsi ekseliktsi...

re mlk afro :cry: :cry: :cry:

motor12
02/08/2012, 21:25
κρατα τον δουκα η βρες κανα μηχανακι μαμα... αυτο ενας θεος ξερει τι του κανανε!

δεν μπορω να καταλαβω
καποιοι αλλοι που περνουν κατι μηχανακια 30ετιας ταλαιπωρημενα οσο δεν παει αλλο που πανω τους εχουν ασελγησει καμια 10αρια αναβατες και αλλοι τοσοι ασχετοι μηχανικοι
τους συγχαιρετε για την αγορα τους
τουλαχιστον αυτο εμφανισιακα ειναι χαρτι και με τις εξατμισεις κουκλα
και ειναι και ολοκληρο
τωρα μοτερικα και μηχανικα μπορει να βγαλει οτι καθε μεταχειρισμενο και αγνωστο
μηχανακι :τιποτα ή τα παντα

simple76
02/08/2012, 21:30
τελικά μετά από όλα τα μηνύματα σας που διάβασε αδέρφια με βάλατε σε βαθιές σκέψεις και αποφάσισα να το κρατήσω το μοτορι μου και να βρω κανα μαμα r1-r6 και απο Αθηνα για να μην ειναι μεθυσμένο χαχαχα!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλους παιδιά να στε καλά και πάντα όρθιοι

α και ο πολυμήχανος ανέφερε οτι είναι άσχετος ο τύπος δεν κάνει λάθος, αφού γύρισα και του είπα, για πατινάρισμα και μου είπε ότι, τι θα θέλει δίσκο πλατό?, ε έλιωσα εκεί αλλά δεν έδωσα σημασία και μου είπε οτι ειναι πολύ έμπυρος ,:lol:

simple76
02/08/2012, 21:37
μιλάμε αδερφέ για ανταλλαγή οχι αγορα
και μιλάμε για ενα μηχανάκι το δικό μου που το ξέρω δεν εχει κατέβει μοτέρ και δεν θέλει τίποτα ενώ το άλλο εχει κατέβει μοτέρ και είναι πηραγμενο

και λέμε τώρα για την κεφαλή που λίγοι ξέρουν να την φτιάχνουν

να και το δικο μου
http://img829.imageshack.us/img829/4690/img0259sw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/829/img0259sw.jpg/)

ego_o_idios
02/08/2012, 21:57
τελικά μετά από όλα τα μηνύματα σας που διάβασε αδέρφια με βάλατε σε βαθιές σκέψεις και αποφάσισα να το κρατήσω το μοτορι μου και να βρω κανα μαμα r1-r6 και απο Αθηνα για να μην ειναι μεθυσμένο χαχαχα!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλους παιδιά να στε καλά και πάντα όρθιοι

α και ο πολυμήχανος ανέφερε οτι είναι άσχετος ο τύπος δεν κάνει λάθος, αφού γύρισα και του είπα, για πατινάρισμα και μου είπε ότι, τι θα θέλει δίσκο πλατό?, ε έλιωσα εκεί αλλά δεν έδωσα σημασία και μου είπε οτι ειναι πολύ έμπυρος ,:lol:

empiros stis meres mas ine aftos pou pioi poli mpira min mperdevese...:lol::lol:

simple76
02/08/2012, 22:00
:lol:

daz
02/08/2012, 22:37
δεν μπορω να καταλαβω
καποιοι αλλοι που περνουν κατι μηχανακια 30ετιας ταλαιπωρημενα οσο δεν παει αλλο που πανω τους εχουν ασελγησει καμια 10αρια αναβατες και αλλοι τοσοι ασχετοι μηχανικοι
τουλαχιστον αυτο εμφανισιακα ειναι χαρτι και με τις εξατμισεις κουκλα
και ειναι και ολοκληρο
τωρα μοτερικα και μηχανικα μπορει να βγαλει οτι καθε μεταχειρισμενο και αγνωστο
μηχανακι :τιποτα ή τα παντα

Δλδ αν ήσουν εσύ θα την έκανες την ανταλλαγή?

motor12
03/08/2012, 00:00
Δλδ αν ήσουν εσύ θα την έκανες την ανταλλαγή?

ο δουκας μου αρεσει πολυ σαν μηχανη και δεν νομιζω να τον αλλαζα ειδικα αν τον ειχα τζι τζι αλλα αν για καποιο λογω τρωγομουνα να τον αλλαξω θα το επαιρνα αποφαση οτι μπορει να χωνα χρημα για να το φερω σε καλη κατασταση
δεν μιλαω για την ανταλλαγη αλλα για το κραξιμο που εφαγε το αλλο μηχανακι
ενω σε αλλες περιπτωσεις πεφτει επιβραβευση σε πολυ χειροτερα μηχανακια
με το σκεπτικο οτι νταξει του το φαγαμε σε καλη τιμη και θα το φτιαξουμε με κατι κομματια που βρηκαμε ευκαιρια απο κατι ταλαιπωρους που μας τα χαρισαν και παει λεγοντας
ολοι ψαχνουμε ευκαιριες δεν ειναι κακο αλλα αυτες ειναι η εξαιρεση οχι ο κανονας
και εμ πασει περιπτωση αν ειναι να κολλας στο νετ για να την βρεις ποιος ειναι ο κερδισμενος τελικα?

Allst@rf
03/08/2012, 00:20
Ωραίο μηχανακι το R1... :smokin:

Lioulios
03/08/2012, 01:19
Mιας και Κρητικός ...Θα προτημούσα μηχανή από Κρήτη και γενικά από επαρχία παρά τα καμένα της Αθήνας στα φανάρια και την κίνηση . Όλα τα περιγράφουν σε άριστη κατάσταση με χλμ στην εθνικη και άβρεχτα σε γκαράζ ....

Όσο για το Ρένα ...και εγώ θα το απέφευγα το πειραγμένο μηχανάκι.

Αυτό που μου κανει εντύπωση όμως είναι που θες να φύγεις από τα ΚΤΜ .

atom_smasher
03/08/2012, 01:48
θιξαμε την κρητη λοιπον.

simple76
03/08/2012, 07:18
γιατί σου κάνει εντύπωση αδερφέ επίπεδη θέλω ss εσύ δεν αλλάζεις μηχανάκια?;-)

Lioulios
03/08/2012, 08:21
χαχαχ..οχι .που δν ξαναπαιρνεις κτμ λεω.
εχει και η κμτ σσ.

Μακαρι να μπορουσαμε να τα εχουμε ολα.

boussias
03/08/2012, 08:35
Simple Μία ερώτηση, εσύ δεν είχες R6 2008? Αν επιτρέπεις γιατί το έδωσες?

Όσο για την αλλαγή, αν η ροϊκή έχει γίνει σωστά, βελτιώνει και δεν χαλάει σε αξιοπιστία. Αυτό όμως μόνο ένας μηχανικός θα στο πει.

Απο όσο ξέρω όλα τα R1 μέχρι 06 στα 25.000 θέλουν φλάτζα κεφαλής. Άρα αν το άνοιξε σε αυτά τα χιλιόμετρα τότε θα έκανε και την βελτίωση.
Απάντηση σε αυτό που ρωτάς μόνο μηχανικός μπορεί να στη δώσει.

:)

simple76
03/08/2012, 09:17
Ναι bousia ειχα και το εδωσα γιατι χριαστηκα λεφτα τοτε πολυ καλο μηχανακι .ρωτησα μηχανηκους και μου ειπαν μακρια γιατι αν δεν την εχει φτιαξει σοστα θα μπλεξω .ασε που θελει και λαστηχα + εξωδα για να παω κατω και μεταβηβασεις αστα να πανε . Και θα θελει και μετρηση μου ειπε ο μηχανηκος μου για να δουμε αν ειναι σοστα φτιαγμενο

simple76
03/08/2012, 09:18
Ss εχει μονο το rc8 και ειναι πανακρηβο αδερφε

ego_o_idios
03/08/2012, 09:24
o an8ropos exi KTM ke sigoura ton exi pai sta sinergia 5-6 fores opote ine pronoitikos 8eli na alaksi to Ka8e Triti Mastora me ena tzaponeziko apo tin tzaponia ala na min ton pai apo agorasti mexri to sinergio me tin mia na perasi kana trimino prota...

oso gia tous kritikous ke tin kriti ne re eki exete apla dromous ke idika gia super spor...:lol::lol:
ke i kriti ine paradisos antikimenika na ta leme ala exi ena megalo provlima
ine gemati kritikous...:lol::lol:

simple76
03/08/2012, 09:38
Αν θες να μαθεις φιλε μου τα 990 δεν βγαζου προβληματα και αυτο το καθε τριτη μαστορα ειναι για τα παλια μηχανακια της ktm ενεροτηκα στο λεω ειχα παλια lc4 και ειμουν καθε μερα μηχανικο με αυτο 2 μηνες τωρα μονο για λαδια το πειγα .

ego_o_idios
03/08/2012, 10:09
Αν θες να μαθεις φιλε μου τα 990 δεν βγαζου προβληματα και αυτο το καθε τριτη μαστορα ειναι για τα παλια μηχανακια της ktm ενεροτηκα στο λεω ειχα παλια lc4 και ειμουν καθε μερα μηχανικο με αυτο 2 μηνες τωρα μονο για λαδια το πειγα .

ine noris akoma...:rolleyes:
11:10 ine...:lol:

thanos_s
03/08/2012, 11:16

Ε μια χαρα τοτε.. αφου το εχεις και 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μηνες..

Πολυμήχανος
03/08/2012, 11:38
δεν μπορω να καταλαβω

Ρε μάστορα, αυτά τα παλιά που λες, τα παίρνουν για 500 ευρώ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ κιόλλας να τα ξαναφτιάξουνε, για το σπορ του ξαναφτιαξίματος δλδ και τα παίρνουνε ατομάκια που ξέρουνε να τα φτιάχνουνε μόνοι τους...

Δεν τα παίρνουνε 5500 ευρώ με λογική να μην χρειαστεί τπτ.

Κάπως ατυχείς οι συγκρίσεις σου...

panos-ohli
03/08/2012, 11:44
το οτι το μηχανακι εχει κανει ροικη εξελιξη δεν ειναι απαραιτητα κακο,πρεπει να το δεις σε ενα δυναμομετρο και οπως σε καθε μεταχειρισμενο να το δει ενας μαστορας,
επισης πρεπει να συνυπολογησεις οτι το ktm δεν φευγει ευκολα και οτι στις σημερινες εποχες οποιος φευγει απο 1000αρι περνει κατι μικροτερο,
οποτε μην κλεινεις πορτες...

Allst@rf
03/08/2012, 13:53
δε φανταζεστε ποσο ευκολα μπορει να φυγει το Super Duke...

:(

ego_o_idios
03/08/2012, 14:03
δε φανταζεστε ποσο ευκολα μπορει να φυγει το Super Duke...

:(

idika ama to afisis kseklidoto ouuuuuuuuuuuu:lol:

panagiwths
03/08/2012, 15:21
Λίγα τα λόγια σας για τους μάστορες τις Κρήτης γιατί θα γίνει ταραχή μεγάλη !!!!! :a52:
Τώρα για το μηχανάκι μην το αποκλείσεις... Κανένας άσχετος θα το εχει και για να του φάνε οι τα μαστόρια (τα κακά) τα λεφτά, και τον αέρα στα λάστιχα θα του λέγαν οτι είναι αγωνιστικός !!
Για τι ρο'ι'κη.. αν δεν την έχει κάνει στην Αθήνα τότε κατά 99,97% την έχει κάνει στον μπιιιιιιιιιπ (δεν κάνω διαφήμιση) που έχει καλό όνομα.
Για τα λάστιχα ηταν αναμενόμενο οτι θα θελαν αλλαγή γιατι οι δρόμοι στο Ηράκλειο (και γενικά στην Κρήτη) ενδείκνυνται για καλλιτεχνικό πατινάζ !! ;)
Αμα μπορούσα θα πήγαινα στο Γαζι να το δω και να σου πω γενικές εντυπώσεις και τον τρόπο λειτουργίας της μηχανής αλλα λόγο ωραρίου δουλειάς και απόστασης δεν μπορώ (Sorry).

sapila racing
03/08/2012, 15:48
Με αυτα τα χρήματα βρίσκεις R1 2007 μαμά με λίγα χλμ, οπότε δεν νομίζω οτι υπάρχει δίλημμα.

Sb7f
03/08/2012, 16:18
το ΚτΜ το ξέρω το εχω καβαλήσει!
Με λίγα λόγια είναι άψογο!
Είμαι αντίθετος στην ανταλλαγή από την αρχή!
Εγώ θα το κράταγα θα του ξανά- έβαζα εξατμες ! Αλυσογραναζα-λαδια και θα του έπινα το αίμα!!ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Για κατούρημα θα πήγαινα με αυτή !!!

ego_o_idios
03/08/2012, 16:51
Λίγα τα λόγια σας για τους μάστορες τις Κρήτης γιατί θα γίνει ταραχή μεγάλη !!!!! :a52:
.

mmmmmmmmmmm ali8ia?:tooth:
mor ti mas les telika ta skizete ta kalson eki stin leventogena....

panagiwths
03/08/2012, 17:20
mmmmmmmmmmm ali8ia?:tooth:
mor ti mas les telika ta skizete ta kalson eki stin leventogena....

Βεβαίως και τα σκίζουμε γιατί είμαστε πολύ ανυπόμονοι κατά την διάρκεια τσι σεξουαλικής πράξεως !! (αλλά αυτό δεν αφορά και πολλούς)

ego_o_idios
03/08/2012, 17:23
Βεβαίως και τα σκίζουμε γιατί είμαστε πολύ ανυπόμονοι κατά την διάρκεια τσι σεξουαλικής πράξεως !! (αλλά αυτό δεν αφορά και πολλούς)
oson afora to sigkekrimeno monos sou karfo8ikes...

panagiwths
03/08/2012, 17:40
oson afora to sigkekrimeno monos sou karfo8ikes...

Είσαι πολύ πο(ρ)νηρός

nauagios
03/08/2012, 18:20
ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους και τα KTM? δεν ειμαι κρητικος αλλα ΚΤΜας, με πειρα στα Japs και τωρα τον δουκα 690. αγορασμενος ιουλιο του 11 καινουριο και τωρα εχει 13000 σε κινηση χειμωνα καλοκαιρι καθε μερα παγκρατι/κορυφη παρνηθας λογω δουλειας. μονο το καλοκαιρι κανω μια μικρη παραδοχη και γυριζω απο αττικη να μην πεθαινει στα φαναρια απο την ζεστη. ξερεις τι μου εχει ζητησει? τακακια, λαδια και λαστιχα. περασαν οι εποχες που τα ΚΤΜ ηταν τοσο σκληροπυρηνικα που δεν εκαναν για τον μεσο αναβατη αλλα μονο για αυτον που ηξερε να τα πηγαινει οπως ειχαν φτιαχτει να πηγαινουν. οι κινητηρες 690 και 990 ειναι παρα πολυ αξιοπιστοι με πιο αραια σερβις απο τους προκατοχους τους και μεγαλυτερη μακροζωια. και σκεψου οτι εσεις που καθεστε απεναντι και πυροβολειτε, μιλωντας και κρινοντας μια αλλη εποχη, δεν μπορειτε να το χωνεψετε πως ενα ΚΤΜ με πανω απο 30000χλμ μπορει να ειναι χαρτι μηχανικα. απο εγωισμο και μονο επειδη ετσι μαθατε να λετε δεν κανετε πισω. δεν ξερω τι μηχανακι καβαλας αλλα αν θες να μου απαντησεις φροντισε να ειναι καποιο γιαπωνεζικο στα πλαισια της συζητησεως, 600αρι 1000αρι 4κυλινδο ss/sbk αντε και κανενα TDM, αλλιως μην απαντησεις καθολου αν καβαλας τιποτα αλλο ποσο μαλλον να εισαι πιτσιρικας και να βγαζεις τοση χολη πανω στη παπια. δεν εχω κατι μαζι σου αλλα νισαφι ποια να κραζετε απλα για να κραξετε.

Υ.Γ 1 πως ειναι δυνατον να του λες(ειρωνικα) γιατι δεν παραμενει στην ΚΤΜ αγοραζοντας το rc8 ενα πανακριβο μηχανακι(μονο στα 17000 ευρω) που κυκλοφορει 3 χρονια μονο, με ενα μηχανακι του 2006 που εχει καταθεσει την αξια του αποιοα και αν ειναι. σαν να σου λεει θελω αυτο που κανει 5500 ευρω και εσυ του λες "κοιτα και το s1000rr".

Υ.Γ 2 ειχα ΧR 650 μοταρντ, πολυ καλο και αξιοπιστο. οταν ομως πηρα μεταθεση παρνηθα αποφασισα να το αλλαξω με τον δουκα. πειτε μου ποσοι γιαπωνεζοι πιστευετε πως αν το κρατουσα θα ξεκινουσα ταπα στις 6 το πρωι απο παγκρατι να ανεβω το βουνο και να εχω περασει μεχρι τις 7 την πυλη?(46χλμ απο τα αποια τα 18 ειναι το βουνο). και αλλα 46 γυρισμος στις 3 το μεσημερι απο αττικη με 150-160 σταθερα. οσοι ειναι απο αθηνα θα καταλαβουν για τι πακετο μιλαω. εγω δεν πιστευω πως το προηγουμενο μηχανακι μου θα τα εβγαζε περα μιλωντας εκ πειρας ως κατοχος. το μονο που ζηταει το καημενο τακτικα ειναι λαστιχα και τακακια λογω του βουνου.

Εχετλαίος
03/08/2012, 18:22
ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους

Mη σε γνοιάζει. Κατέχουμε εμείς να τονε σιάξουμε
:smokin:

daz
03/08/2012, 19:11
ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους και τα KTM?

Μην ανησυχείς, με όλους έτσι είναι! :lol:

teogtp
03/08/2012, 20:11
Μην ανησυχείς, με όλους έτσι είναι! :lol:

δυσκοιλιότητα?:lol:

ego_o_idios
03/08/2012, 20:25
ρε φιλε afrotwin γιατι τοσο προκλητικος και επιθετικος προς τους κρητικους και τα KTM? δεν ειμαι κρητικος αλλα ΚΤΜας, με πειρα στα Japs και τωρα τον δουκα 690. αγορασμενος ιουλιο του 11 καινουριο και τωρα εχει 13000 σε κινηση χειμωνα καλοκαιρι καθε μερα παγκρατι/κορυφη παρνηθας λογω δουλειας. μονο το καλοκαιρι κανω μια μικρη παραδοχη και γυριζω απο αττικη να μην πεθαινει στα φαναρια απο την ζεστη. ξερεις τι μου εχει ζητησει? τακακια, λαδια και λαστιχα. περασαν οι εποχες που τα ΚΤΜ ηταν τοσο σκληροπυρηνικα που δεν εκαναν για τον μεσο αναβατη αλλα μονο για αυτον που ηξερε να τα πηγαινει οπως ειχαν φτιαχτει να πηγαινουν. οι κινητηρες 690 και 990 ειναι παρα πολυ αξιοπιστοι με πιο αραια σερβις απο τους προκατοχους τους και μεγαλυτερη μακροζωια. και σκεψου οτι εσεις που καθεστε απεναντι και πυροβολειτε, μιλωντας και κρινοντας μια αλλη εποχη, δεν μπορειτε να το χωνεψετε πως ενα ΚΤΜ με πανω απο 30000χλμ μπορει να ειναι χαρτι μηχανικα. απο εγωισμο και μονο επειδη ετσι μαθατε να λετε δεν κανετε πισω. δεν ξερω τι μηχανακι καβαλας αλλα αν θες να μου απαντησεις φροντισε να ειναι καποιο γιαπωνεζικο στα πλαισια της συζητησεως, 600αρι 1000αρι 4κυλινδο ss/sbk αντε και κανενα TDM, αλλιως μην απαντησεις καθολου αν καβαλας τιποτα αλλο ποσο μαλλον να εισαι πιτσιρικας και να βγαζεις τοση χολη πανω στη παπια. δεν εχω κατι μαζι σου αλλα νισαφι ποια να κραζετε απλα για να κραξετε.

Υ.Γ 1 πως ειναι δυνατον να του λες(ειρωνικα) γιατι δεν παραμενει στην ΚΤΜ αγοραζοντας το rc8 ενα πανακριβο μηχανακι(μονο στα 17000 ευρω) που κυκλοφορει 3 χρονια μονο, με ενα μηχανακι του 2006 που εχει καταθεσει την αξια του αποιοα και αν ειναι. σαν να σου λεει θελω αυτο που κανει 5500 ευρω και εσυ του λες "κοιτα και το s1000rr".

Υ.Γ 2 ειχα ΧR 650 μοταρντ, πολυ καλο και αξιοπιστο. οταν ομως πηρα μεταθεση παρνηθα αποφασισα να το αλλαξω με τον δουκα. πειτε μου ποσοι γιαπωνεζοι πιστευετε πως αν το κρατουσα θα ξεκινουσα ταπα στις 6 το πρωι απο παγκρατι να ανεβω το βουνο και να εχω περασει μεχρι τις 7 την πυλη?(46χλμ απο τα αποια τα 18 ειναι το βουνο). και αλλα 46 γυρισμος στις 3 το μεσημερι απο αττικη με 150-160 σταθερα. οσοι ειναι απο αθηνα θα καταλαβουν για τι πακετο μιλαω. εγω δεν πιστευω πως το προηγουμενο μηχανακι μου θα τα εβγαζε περα μιλωντας εκ πειρας ως κατοχος. το μονο που ζηταει το καημενο τακτικα ειναι λαστιχα και τακακια λογω του βουνου.

kita filaraki ego ime 18 xronon ke exo ena solex tou patera mou giati den me afini na paro kati alo min pa8i tipota o gios tou ala omos exo di pola ktm sto sinergio dipla sto spiti mou kia8e 2 giaponezika erxonte 5 ktm e ti simperasma na vgalis ke meta pou milisa me ton mixaniko mou ipe mpourdela min paris pote ke ama paris min er8is edo na pigenis alou
e ke exoun fimi oti ine mpourdela ke o pateras mou ipe 8imame kati ktm pou itan san zundap ke mexri na kolisoun estazan 1 kilo ladi otan to arazes ke oloi stin sxara ixan kremasmenes sakoules me ladia

ama akous ola afta ti na ipo8esis?
ke kapia stigmi 8a paro ke ena papaki krifa apo ton mpampa mou ke den masao genika
ala ktm oute me sferes...:a18::a17::a44:

ego_o_idios
03/08/2012, 20:27
Mη σε γνοιάζει. Κατέχουμε εμείς να τονε σιάξουμε

ne 8a me siaksis sintekne? tora pou 8a katevo kato 8a er8o na se vro na mou riksis ena siaksimo mono pou ego ime apo mires den ksero an ise konta min se taleporo..

ego_o_idios
03/08/2012, 20:28
δυσκοιλιότητα?:lol:

afta pou leo ego para pente stous ksenerotous den ta dexome ke pente apo tous ksenerotous...
:a31::a029::a08:

nauagios
03/08/2012, 20:53
ρε φιλε αν οντως εισαι οσο λες και δεν με δουλευεις για ποιο λογο κανουμε αυτη την κουβεντα? με τι επιχειρηματα να μου μιλισεις? στα απαντησα ολα παραπανω για να σε προλαβω. ειναι λογικη αυτη? και ποιος μηχανικος σου? αυτος του σολεχ ή αυτος που θα πηγαινεις το παπι σου? ελα σε μενα να στα κανω τζαμπα γιατι λαστιχα να αλλαζω και να λαδωνω αλυσιδες ξερω και εγω. εχεις μπει ποτε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της ΚΤΜ? θα ντρεπεσαι να μπεις. και εμενα ο πατερας μου ειχε ενα fantic 50cc διχρονο 6ταχυτο και ηταν ζημιαρικο. οταν κυκλοφορουσε ομως εβγαζε παραπανω λεφτα απο οσο χρειαζοταν να φτιαχτει. η εταιρεια δεν υπαρχει πια οπως και η zundap. Η ΚΤΜ ομως υπαρχει και ολο και παιρνει περισσοτερους ταγμενους στα γιαπωνεζικα που αφηνουν την ξεροκεφαλια τους στην ακρη. στο κατω κατω παρε ενα γιαπωνεζικο XT οπως λες. τουμπανιασε το στα 75hp και να πηγαινει 8000rpm, βαλτου magura,brembo,wp,akrapovic,k&n,marchessini και οτι αλλο εχει ενα κτμ 690. και μετα πηγαινε το στο καλο το μαστορι σου το εμπειρο να στα μονταρει και να παει περιπατο η αξιοπιστια του ιαπωνα. το κτμ ομως θα περναει απο εξω βολταροντας. γκε γκε τωρα πως εχουν τα πραγματα? μαθε πρωτα 5 πραγματα εκ πειρας και να λες τα 3, οχι εσυ που ακουσες 3 και λες 5 και θες να μου τα περασεις και επιχειρηματολογωντας. καλυτερα να εμενες στα αρχικα σου ποσταρισματα τυπου καθε τριτη μαστορα(αν ειναι και ο δικος σου το τσακαλι καθε τριτη πεμπτη σαββατο) παρα να απαντησεις και να ξεφτιλιστεις. εγω σου ειπα εξ αρχης αν εισαι κατηγοριας παπιας και μιλας για τα 1000αρια μην μου απαντησεις. εσυ εχεις ακομα τις βοηθητικες πανω και εισαι σε λαθος φορουμ. ποδηλατισμος ειναι το χομπι σου, οχι μοτοσυκλετισμος.
ολα αυτα αν ισχυουν οσα εγραψες. αν δεν ισχυουν και τα ειπες για πλακα/ειρωνικα το ξανασυζηταμε

siraxanz
03/08/2012, 20:56
:D:tooth::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Βρε αφρο έλεος .....μας ελιωσες....

BLACKGAS
03/08/2012, 21:08
Afro έλεος ρε!
:cry:

ego_o_idios
03/08/2012, 21:25
ρε φιλε αν οντως εισαι οσο λες και δεν με δουλευεις για ποιο λογο κανουμε αυτη την κουβεντα? με τι επιχειρηματα να μου μιλισεις? στα απαντησα ολα παραπανω για να σε προλαβω. ειναι λογικη αυτη? και ποιος μηχανικος σου? αυτος του σολεχ ή αυτος που θα πηγαινεις το παπι σου? ελα σε μενα να στα κανω τζαμπα γιατι λαστιχα να αλλαζω και να λαδωνω αλυσιδες ξερω και εγω. εχεις μπει ποτε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της ΚΤΜ? θα ντρεπεσαι να μπεις. και εμενα ο πατερας μου ειχε ενα fantic 50cc διχρονο 6ταχυτο και ηταν ζημιαρικο. οταν κυκλοφορουσε ομως εβγαζε παραπανω λεφτα απο οσο χρειαζοταν να φτιαχτει. η εταιρεια δεν υπαρχει πια οπως και η zundap. Η ΚΤΜ ομως υπαρχει και ολο και παιρνει περισσοτερους ταγμενους στα γιαπωνεζικα που αφηνουν την ξεροκεφαλια τους στην ακρη. στο κατω κατω παρε ενα γιαπωνεζικο XT οπως λες. τουμπανιασε το στα 75hp και να πηγαινει 8000rpm, βαλτου magura,brembo,wp,akrapovic,k&n,marchessini και οτι αλλο εχει ενα κτμ 690. και μετα πηγαινε το στο καλο το μαστορι σου το εμπειρο να στα μονταρει και να παει περιπατο η αξιοπιστια του ιαπωνα. το κτμ ομως θα περναει απο εξω βολταροντας. γκε γκε τωρα πως εχουν τα πραγματα? μαθε πρωτα 5 πραγματα εκ πειρας και να λες τα 3, οχι εσυ που ακουσες 3 και λες 5 και θες να μου τα περασεις και επιχειρηματολογωντας. καλυτερα να εμενες στα αρχικα σου ποσταρισματα τυπου καθε τριτη μαστορα(αν ειναι και ο δικος σου το τσακαλι καθε τριτη πεμπτη σαββατο) παρα να απαντησεις και να ξεφτιλιστεις. εγω σου ειπα εξ αρχης αν εισαι κατηγοριας παπιας και μιλας για τα 1000αρια μην μου απαντησεις. εσυ εχεις ακομα τις βοηθητικες πανω και εισαι σε λαθος φορουμ. ποδηλατισμος ειναι το χομπι σου, οχι μοτοσυκλετισμος.
ολα αυτα αν ισχυουν οσα εγραψες. αν δεν ισχυουν και τα ειπες για πλακα/ειρωνικα το ξανασυζηταμε

katse re file diladi entaksi ego epidi ime mikros ke den exo oute papia na vouloso ta aftia mou? afou oloi mpourdela ta anevazoune mpourdela ta katevazoune xronia tora esena 8a akouso oi tous tosous ke tosous pa8ontes ke ti 8es na leme diladi oti epidi esi exi to Kolai To Mpourdelo na min leme asxima logia giati ama se perni apo kato stenaxoriese ke sou fteme emis ta mikra pou oute mixanaki exoume ala exoume ma8i na apofevgoume tis kakotopies...

ke na sou po kati den me niazi ti les re file ego ke me to patini mou se pao 5 metra apo stasi ala kita na to vgalis apo geniko service min sou kolisi stin ekinisi...

ke kapia mera 8a er8is edo pikramenos ke 8a dis poso dikio ixe o mikros pou sou tin elege mexri tote tragouda tsavarakia..
ke ego mpori na ime mikro ala ime 8avmatourgo idi ime ena vima prin me paroun sto xaivan gia spoudes ke 8a pao na spoudaso mixanikos 8a mpo stin ktm ke 8a tous piso na forane moter apo souvla tou pasxa pou ine pio aksiopisto
...
:lol::lol::lol:

McTalas
03/08/2012, 21:35
[...]
:a38:
ayto giati den brika emotikon poy na travaei to ayti.

mikrouli afrotwin, to kalo pou sou thelo einai na akouw tos megaliterous sou kai tous pio emiroys. gke- gke??

BLACKGAS
03/08/2012, 21:38
...idi ime ena vima prin me paroun sto xaivan gia spoudes ...

Στο ποιό?

nauagios
03/08/2012, 21:39
τωρα το καταλαβα ρε παιδια πειτε το μου πιο νωρις. ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν ηξερα. σε καθε φορουμ εχει και ενα καραγκιοζακο, αυτος λοιπον ειναι τουτου του μαγαζιου. ησουν και στο mybike.gr? δεν σου ειπα να ακουσεις εμενα το αντιθετο σου ειπα. να αποκτησεις εμπειρια για το καθε πραγμα και μετα βγες να κραξεις οσο θες. μεχρι τοτε μαθε να σκεφτεσαι πριν μιλησεις, ισως μερικους απο τους παραπανω να σε ειχαν υποστιριξει αλλα με τις παπαριες που λες δεν παιρνουν το μερος σου μην εκτεθουν, ολο και καποιος απο αυτους ειναι γιαπωνεζος.

ego_o_idios
03/08/2012, 21:40
Στο ποιό?

xa i van..eki pou vgenoun ta xaivania den to ksers?:lol:

Εχετλαίος
03/08/2012, 21:40
ne 8a me siaksis sintekne? tora pou 8a katevo kato 8a er8o na se vro na mou riksis ena siaksimo mono pou ego ime apo mires den ksero an ise konta min se taleporo..

OK. Θα σου μπαντήξω ατός μου στση Μοίρες.
Μη σε κουράζω ετότεσές.

McTalas
03/08/2012, 21:46
...

re afrouli, o mpampas sou kserei oti tetia ora grafeis sta internetia???

ego_o_idios
03/08/2012, 21:50
τωρα το καταλαβα ρε παιδια πειτε το μου πιο νωρις. ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν ηξερα. σε καθε φορουμ εχει και ενα καραγκιοζακο, αυτος λοιπον ειναι τουτου του μαγαζιου. ησουν και στο mybike.gr? δεν σου ειπα να ακουσεις εμενα το αντιθετο σου ειπα. να αποκτησεις εμπειρια για το καθε πραγμα και μετα βγες να κραξεις οσο θες. μεχρι τοτε μαθε να σκεφτεσαι πριν μιλησεις, ισως μερικους απο τους παραπανω να σε ειχαν υποστιριξει αλλα με τις παπαριες που λες δεν παιρνουν το μερος σου μην εκτεθουν, ολο και καποιος απο αυτους ειναι γιαπωνεζος.

oxi karagkiozakos aftes ine malakies apo ksenerotous
ke den xriazome ipostiriksi apo kanenan xronia tora tou parakalao na er8oun se ena stadio na tous klidoso mesa ke na tous perilavo enan enan me noumeraki ala den erxonte

ala distixos epimeno afto pou kavalas ine ena mpourdelo ke miso ke prosopika to exo kara kseskisi se olous tous tomis opote to petixeno stous dromous milame gia xiliometro piso ke lipa

apla ise ligo epipoleos den kseris pou pan ta 4 pires tin malakia tou eona asxetos an ine kologiaponeziko i mpourdeloevropaiko
ke ir8es edo na vris antapokrisi ke na ipostiriksis tin malakia pou odigas min ksexnas oti se louzo me malakies tosi ora giati den odigas kanena sovaro mixanaki ke episis esi petaxtikes os foutsa ke arxises na ipostirizis tin arxidia pou kavalas
opos kanoune ola ta psonia

ke ama den sou aresoun ta stolidia pou sou forao ke 8igese

apantise mou se rotise kanis? ti mas tsampounas edo gia tin ditroxi apotixia?
ke ipostirizis ena kakofimo mixanaki se pious?
se emas pou kavalame mixanes 35 xronia exoume apopsi gia ta panta kseroume poli kala ta panta ke to mixanaki sou gia na to xesoume prepi na plirosis pia to exoume xesi epanilimenos kourastikame pia

ke karagkiozi leme afton pou dimiourgi ena gelio apotelesma kati pou 8a pa8is esi ama to feris se kamia vouta ke ise me ta xartia sto xeri

BLACKGAS
03/08/2012, 21:56
xa i van..eki pou vgenoun ta xaivania den to ksers?:lol:

Στην αρχη νόμισα αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hai_Van_Pass

Μετά κατάλαβα τον κολλητό της Dasia
http://www.youtube.com/watch?v=RBUTVaNn9Z4

Αλλά στο τέλος σιγουρεύτικα:
http://www.flickr.com/photos/onlygoneanddoneit/4108485873/
Έμπαινε τυχερούλι καρντάσι!

:D

ego_o_idios
03/08/2012, 21:58
Στην αρχη νόμισα αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hai_Van_Pass

Μετά κατάλαβα τον κολλητό της Dasia
http://www.youtube.com/watch?v=RBUTVaNn9Z4

Αλλά στο τέλος σιγουρεύτικα:
http://www.flickr.com/photos/onlygoneanddoneit/4108485873/
Έμπαινε τυχερούλι καρντάσι!

:D

esi ise iperoxos an8ropos.....

nauagios
03/08/2012, 22:02
νατος ο μικρος μεγαλωσε, τωρα εχει και 35 χρονια προυπηρεσια στις μηχανες και στα καραγκιοζιλικια, καιρος να μαθεις ομως να γραφεις και να μιλας ελληνικα ποτε δεν ειναι αργα. σουργελο που καθεσαι και κοροϊδευεις πισω απο την οθονη. εγω τουλαχιστον ειπα ανοιχτα τι μπουρδελα καβαλαω.

BLACKGAS
03/08/2012, 22:03
esi ise iperoxos an8ropos.....

Εγώ δεν σε έβρισα!
Πάρτο πίσω γιατί αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω και θα δεις εσύ!!!
:boxing:

ego_o_idios
03/08/2012, 22:24
νατος ο μικρος μεγαλωσε, τωρα εχει και 35 χρονια προυπηρεσια στις μηχανες και στα καραγκιοζιλικια, καιρος να μαθεις ομως να γραφεις και να μιλας ελληνικα ποτε δεν ειναι αργα. σουργελο που καθεσαι και κοροϊδευεις πισω απο την οθονη. εγω τουλαχιστον ειπα ανοιχτα τι μπουρδελα καβαλαω.

akoma edo ise? ke ta elinika ta xezo ola xesmena ta exo ke 8es na sou po ke ti kavalao gia na exis apopsis na les mou tin ipe enas me ena...ke tetia an ke kati tipoi san ke esena den aksizoun peretero..en toutis 8a sou dikso ti kavalao

ego_o_idios
03/08/2012, 22:27
edo ise me afto sou skizo ta petala..
ke to diko mou exi ke proegkatestimena krosia sto timoni ke ka8reptakia se sxima kardias..
ke ta skizi ola leme
:a25::a25::a25:

nauagios
03/08/2012, 22:32
265643 και παλι το δικο μου ειναι καλυτερο

BLACKGAS
03/08/2012, 22:36
edo ise me afto sou skizo ta petala..
ke to diko mou exi ke proegkatestimena krosia sto timoni ke ka8reptakia se sxima kardias..
ke ta skizi ola leme
:a25::a25::a25:

Γιατί έχει σέλα?
Τι χρειάζεται???
:confused:

ego_o_idios
03/08/2012, 22:40
265643 και παλι το δικο μου ειναι καλυτερο

aman?:eyepop::eyepop::eyepop: kolirioooooooooo
ne kitakse filaraki min nomizis edo mazevomaste leme ke kamia malakia na perasi i ora.....

Bowleno
03/08/2012, 23:07
aman?:eyepop::eyepop::eyepop: kolirioooooooooo
ne kitakse filaraki min nomizis edo mazevomaste leme ke kamia malakia na perasi i ora.....

μπα, μπα; βρέθηκε άνθρωπος επιτέλους να σου κλείσει το στόμα; :p

simple76
03/08/2012, 23:11
afrwtwin ξέρεις πόσα γιαπωνέζικα βλέπω εγώ στα συνεργεία?, πολλά φίλε μου εδώ και πολλά χρονια και δεν φταίνε η γιαπωνέζοι ουτε οι Ευρωπαίοι αλλά εμείς που τα νομίζουμε οτι είναι ολα xt και κάνουμε σέρβις οποτε γουστάρουμε και τα παμε οπως γουστάρουμε, αν το μηχανάκι το προσέχεις δεν θα σε αφήσει εύκολα .και γράφε ελληνικά αν μπορείς γιατί μας βγαίνουν τα μάτια .ευχαριστώ φιλικά πάντα

ε και μην τσακώνεστε ρε παιδιά την απόφαση μου την πείρα ετσι και αλλιώς μένω σε αυτο που εχω και αν βρω αργότερα κάνα καλο απο Αθήνα R1 το βλέπω
http://www.youtube.com/watch?v=77OnDBiZ2NA στο 52 δευτερόλεπτο

Bowleno
03/08/2012, 23:13
και γράφε ελληνικά αν μπορείς γιατί μας βγαίνουν τα μάτια .ευχαριστώ φιλικά πάντα

καλά, τι είπες τώρα....:rolleyes:

akis_trevor
03/08/2012, 23:23
σιγουρα θα βλεπεις πιο πολλα japanεζικα αφου ειναι πολλαπλασια των ευρωπαικων!

daz
04/08/2012, 00:41
ε και μην τσακώνεστε ρε παιδιά την απόφαση μου την πείρα ετσι και αλλιώς μένω σε αυτο που εχω και αν βρω αργότερα κάνα καλο απο Αθήνα R1 το βλέπω

Έλα μη το κόβεις τώρα που πάει να εξελιχθεί σε Europe vs Japan.

Τι λέγαμε? Α ναι! Ότι οι σούβλες έχουν καλύτερο μοτέρ απ' τα κτμ.. :lol:

Ρε Afro μας πέθανες.

ego_o_idios
04/08/2012, 12:30
afrwtwin ξέρεις πόσα γιαπωνέζικα βλέπω εγώ στα συνεργεία?, πολλά φίλε μου εδώ και πολλά χρονια και δεν φταίνε η γιαπωνέζοι ουτε οι Ευρωπαίοι αλλά εμείς που τα νομίζουμε οτι είναι ολα xt και κάνουμε σέρβις οποτε γουστάρουμε και τα παμε οπως γουστάρουμε, αν το μηχανάκι το προσέχεις δεν θα σε αφήσει εύκολα .και γράφε ελληνικά αν μπορείς γιατί μας βγαίνουν τα μάτια .ευχαριστώ φιλικά πάντα

re file kane mas tin xari nomizis oti mas niazi pia ti 8a paris esi esi tin apotixia tin exis agorasi idi ke apo oti fenete exis mia ropi stis apotixies 8elis na paris ke ali... den kratiese..:lol::lol:

ke ta sinergia ine gemata giati mas parakalane i mixanikoi na tous pigenoume ta deftera mixanakia mas na ta pezoun me anixta kapakia gia na fenete oti exoun doulia ke ama vgazoun merika fragka pane ke agorazoun saravala ke ta vazoun sta sinergia gia na fenete oti exoun poli doulia ke meta klegonte oti ta saravala pou agorasan gia mpougio ine kapiou pou den exi na plirosi ke tou afise eki to mixanaki ke poso mesa exoun mpi me diafora tetia gia na tous lipase ke otan sou pianoun ton kolo meta tin klapsa na min ta pernis sto kranio....
kolo fara leme

ke esi krata tin mpourda to Ka8e Triti Makaronia sou ke otan xalasi dose ena skasmo lefta na to ftiaksis ke vgalto gia poulima mpas ke vgalis toulaxiston 2.000 sto xeri meta tin episkevi ke paris kana honda 400 metaxirismeno ke na ise mesa stin gkrinia ti epa8es ke ala tetia

ala ise san to anegdoto me ton pnigmeno perimenis ta xirotera gia na arxisis tin gkrinia poula to tora pou doulevi akoma poula to oso ine keros

ego_o_idios
04/08/2012, 12:32
μπα, μπα; βρέθηκε άνθρωπος επιτέλους να σου κλείσει το στόμα; :p

evgale tipota apo kana stixima i tsampa i plektani?...
:lol:

ego_o_idios
04/08/2012, 12:36
Έλα μη το κόβεις τώρα που πάει να εξελιχθεί σε Europe vs Japan.

Τι λέγαμε? Α ναι! Ότι οι σούβλες έχουν καλύτερο μοτέρ απ' τα κτμ.. :lol:

Ρε Afro μας πέθανες.

pou se soula den iparxi polemos metaksi evropaikon ke giaponezikon giati pia ke i dio forane o enas pramata tou alou
ama itane ek oloklirou evropaika akoma ke stin foto 8a stazane ladi...

bulmont
04/08/2012, 13:24

Ρε φιλαράκι μην του κολλάς του αφροτουίν γιατί θά σε μπαν(ι)άρουνε

Δεν βλέπεις που ειναι ο μόνος που γράφει κορακίστικα και δεν τρέχει κάστανο;;;;;

Εχει ένα μπασταρδοιταλογερμανοκινέζικο και μας τα κάνει συνέχεια τσουρέκια......

Ειναι εγκάθετος της διοίκησης.............

panagiwths
04/08/2012, 14:36
Μην ταΐζετε τα Τρολς :lol:

ego_o_idios
04/08/2012, 15:31
Ρε φιλαράκι μην του κολλάς του αφροτουίν γιατί θά σε μπαν(ι)άρουνε

Δεν βλέπεις που ειναι ο μόνος που γράφει κορακίστικα και δεν τρέχει κάστανο;;;;;

Εχει ένα μπασταρδοιταλογερμανοκινέζικο και μας τα κάνει συνέχεια τσουρέκια......

Ειναι εγκάθετος της διοίκησης.............

esi ise koumounistis ke prospa8is na fonazis oti imaste kivernitika stixia pou ir8ame na kapelosoume tin ekdilosi sas ena prama
genika den mas xezis ke esi ke i dioikisi you dork

motor12
29/08/2012, 23:56
εχεις ακουσει την εκφραση το φτηνο ειναι ακριβο?
κι με τα παλια δεν εχω κανενα προβλημα
απλα ολοι κολλανε στην τιμη αγορας
πχ τα 500 που ανεφερες - ωραιοποιουν την κατασταση στο μυαλο τους -
και μετα για να συνελθει θελουν ενα καρο λεφτα- με τα οποια θα περναν ενα σαφως πιο λειτουργικο μηχανακι