Σύνδεση

View Full Version : Newbie με CBF1000FA

ΚωσταςΤ
03/08/2012, 22:35
Επιτελους εγινε δικη μου μετα απο πολλα ζορια.Θελω να ευχαριστησω τους γονεις μου,τον αδελφο μου και ολοκληρο το σοι (πλακα κανω το ξερω δεν ειμαι στα ΟΣΚΑΡ).

Λοιπον κατοχος μιας λευκης κουκλαρας κι εγω,νεος βεβαια σε μεγαλες μηχανες.

Ιδου και φωτος

http://i1196.photobucket.com/albums/aa403/flyer28/CBF_sto_gkaraz-1.jpg

http://i1196.photobucket.com/albums/aa403/flyer28/1.jpg

Billymuse
03/08/2012, 22:49
καλοτάξιδη φίλε και πάντα όρθιος, κουκλάρα είναι η μηχανή σου αλλά αυτο το κράνος που θυμίζει ομάδα ΔΙΑΣ άλλαξέ το με κάτι ανάλογο της μηχανής σου :p

ΚωσταςΤ
03/08/2012, 22:54
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα ποουουου λεφτα για αλλαγες ;) :lol:

Shiatman
03/08/2012, 23:42
Μεγειές φίλε, καλοτάξιδο και πάντα όρθιοι και οι δυό. Του πάει πολύ το άσπρο.

Όσο για τυχών ομοιότητα με ΔΙΑΣ μην ανησυχείς, μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα ;)

Παραλαγή - κάλυψη - απόκρυψη.

:beer::beer::beer:

menos
03/08/2012, 23:59
Ωραία επιλογή!
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο!:beer:

ΚωσταςΤ
04/08/2012, 12:36
Μεγειές φίλε, καλοτάξιδο και πάντα όρθιοι και οι δυό. Του πάει πολύ το άσπρο.

Όσο για τυχών ομοιότητα με ΔΙΑΣ μην ανησυχείς, μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα ;)

Πιστεψε με αυτη η παραλλαγη μ'εχει γλυτωσει απο πολλα μπλοκα με το σκουτερ.Με την CBF απο τον Ιουνιο που την οδηγω δεν εχω πεσει ακομα σε μπλοκο.Μονο με χαιρετανε τα παιδια και βεβαιως χαιρεταω κι εγω!:D

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.Τωρα βεβαια μου λειπουν καποια πραγματακια του στυλ φτερακι στον πισω τροχο,μπαγκαζιερα (να δω τι θα βαλω εκει) κλπ κλπ.

menos
04/08/2012, 13:39
αυτο το κράνος που θυμίζει ομάδα ΔΙΑΣ άλλαξέ το με κάτι ανάλογο της μηχανής σου :p

Πιστεψε με αυτη η παραλλαγη μ'εχει γλυτωσει απο πολλα μπλοκα με το σκουτερ.Με την CBF απο τον Ιουνιο που την οδηγω δεν εχω πεσει ακομα σε μπλοκο.Μονο με χαιρετανε τα παιδια και βεβαιως χαιρεταω κι εγω!:D
Βάζετε ιδέες.. :lol:

ΚωσταςΤ
04/08/2012, 14:12
Λογικο ειναι να βαζουμε ιδεες αλλα οσο βολικο φαινεται τοσο επικινδυνο ειναι.Τους λογους τους φανταζεστε.Ισα ισα ενας φιλος της ΔΙΑΣ μου λεει "βαψε λιγο το κρανος,μην φορας σκουρα ρουχα γιατι θα βρεις κανενα μπελα!"

astroman76
04/08/2012, 14:59

Και να σου δημιουργισει

ΚωσταςΤ
04/08/2012, 15:09
Και να σου δημιουργισει

Σωστος.

mikele13
05/08/2012, 21:34
Kαλοριζικη φιλε μου και καλοταξιδη....
και παντα ορθιοι και οι 2....

ΚωσταςΤ
06/08/2012, 00:34
Kαλοριζικη φιλε μου και καλοταξιδη....
και παντα ορθιοι και οι 2....

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες.
Παντα ορθιοι να ειμαστε ολοι μας και να εχουμε καλα χιλιομετρα!

ΨΑΡΑΚΑΣ
06/08/2012, 18:56
Οτι και να σου πω ειναι λιγο η δευτερη φωτο τα λεει ολα!! Να εισαι παντα καλα να τη χαρεις και να της πιεις το αιμα! ποσο πηγε αν επιτρεπετε?

valero
07/08/2012, 14:35
πάντα όρθιος και να το χαρείς όπως το ονειρευόσουν!
εχω και εγω ακριβώς το ίδιο χρώμα και το πήρα πριν ένα μήνα , το έχω ερωτευθεί για την γλυκήτητα και την ήσυχη λειτουργία του, ένα μεγάλο παπί.

ΚωσταςΤ
07/08/2012, 15:07
Οτι και να σου πω ειναι λιγο η δευτερη φωτο τα λεει ολα!! Να εισαι παντα καλα να τη χαρεις και να της πιεις το αιμα! ποσο πηγε αν επιτρεπετε?

@ΨΑΡΑΚΑΣ Σ'ευχαριστω πολυ.Αυτο σκοπευω φιλε μου να της πιω το αιμα αν και τωρα που εχω αδεια ηθελα να χτυπαγα μια Θεσ/νικη αλλα μια μικρη γατρσεντεριτιδα με καθηλωσε Αθηνα.Δεν πειραζει ομως πισω εχει η αχλαδα....
Τωρα για το ποσο πηγε πολυ πονεμενη ιστορια.Τιμη Σαρακλεφτη 12400 και την βρηκα 11500.Δεν το συζητω για μεταχειρω γιατι ειμαι της φιλοσοφιας οποιοδηποτε οχημα καινουριο για πολλους και διαφορους λογους.Φυσικα επεσε προκαταβολη και φυσικοτατα υπαρχουν δοσεις.

@valero Ακριβως ενα μεγαλο παπι.Βασικα εγω το ειχα απο τις 8/5 σπιτι αλλα επειδη δεν ειχα διπλωμα απεριοριστο το κυκλοφορισα σχεδον μετα απο ενα μηνα.Μου εκατσε και μια πτωση μεσα Μαιου με το σκουτερ απο ενα σκυλο και με πηγε πισω.Πραγματικα ειναι υπεροχη μοτοσυκλετα.Ο,τι πρεπει για τον λογο που την πηρα.ΤΑΞΙΔΙΑ!
Και σε εσενα φιλε μου ευχομαι καλοταξιδο θα το ευχαριστηθεις οπως κι εγω ειμαι σιγουρος!