Σύνδεση

View Full Version : Μηχανη στην Κρητη - Πλατανια ή θα με φανε ζωντανο?

dimzan
10/08/2012, 20:47
Λοιπον, λεω να κατεβω με τη μηχανη στην κρητη στα χανια, και πιο συγκεκριμενα στον πλατανια. Ακουω διαφορα για τους οδηγους εκει , οτι δεν την παλευουν καστανο και εχω μερικες αμφιβολιες.

Ειναι οντως τοσο χαλια οι οδηγοι κατω? Θα μου ερθει κανενας ουρανοκατεβατος ? Υποψην οτι δεν θα παω με σκοπο να γυρισω την κρητη με τη μηχανη, αλλα για να κανω 1-2 διαδρομες μονο, στον πλατανια θα την εχουμε αραξει

KostasV2
10/08/2012, 20:51
Εμείς πάντως επιβιώνουμε χρόνια τώρα... :D

Σοβαρά τώρα: Πρόσεχε λίγο παραπάνω, μην οδηγείς λιώμα και θα είσαι οκ.

sv9cvk
10/08/2012, 21:02
Λοιπον, λεω να κατεβω με τη μηχανη στην κρητη στα χανια, και πιο συγκεκριμενα στον πλατανια. Ακουω διαφορα για τους οδηγους εκει , οτι δεν την παλευουν καστανο και εχω μερικες αμφιβολιες.

Ειναι οντως τοσο χαλια οι οδηγοι κατω? Θα μου ερθει κανενας ουρανοκατεβατος ? Υποψην οτι δεν θα παω με σκοπο να γυρισω την κρητη με τη μηχανη, αλλα για να κανω 1-2 διαδρομες μονο, στον πλατανια θα την εχουμε αραξει

Μου θυμιζεις την Πιπιλη που ειχε κατεβει Ρεθυμνο την εποχη που ηταν τα Ζωνιανα και εβλεπε παντου "εγκληματιες" :a21:.Μεχρι και την τραυματικη εμπειρια της με εναν "μεγαλο νονο" με ποδηλατο και πορτοκαλι πουκαμισο εβαλε στο μπλογκ της η..... (μην την χαρακτηρισω)!!!:yuck:

Δεν νομιζω να δεις και μεγαλη διαφορα απο τους "πιλοτους" της υπολοιπης Ελλαδας !!:vroum:
Αντε με το καλο να ερθεις!!! :beer:

epp1640
10/08/2012, 21:03
Ακουλουθείς τον απλό κανόνα του "δεν έχω πουθενά προτεραιότητα" και επιβιώνεις όπως κάνουμε χρόνια :lol:

peter86
10/08/2012, 21:18
πρόσεχε το βράδυ (και το πρωί θα έλεγα) οσο αυτο μπορεί να γίνει τους μεθυσμένους.
Είναι καποιου είδους χόμπι από τι έχω καταλάβει για την Κρήτη το να οδηγάς μεθυσμένος.....

dimzan
10/08/2012, 21:33
Βασικα μονο για την ημερα αν θα παιξουν διαδρομες με τη μηχανη γιατι καποιες ωρες το μεσημερι θα δουλειε και ο κολητος. Το βραδυ δεν σκοπευω, διοτι το γνωριζω καλα το χομπυ τους, ασε που θα αραζουμε κι εμεις κοντα στο δωματιο.

Αντε, αυριο ή μεθαυριο θα ερθω, αναλογως ποτε θα βρω εισητηρια

Εχετλαίος
10/08/2012, 21:35

Καμία αμφιβολία. Δεν ξέρουμε να οδηγάμε. Πάμε μεσ' τα όλα, προσπέραση στην προσπέραση στην προσπέραση, παντού τελειωμένες καταστάσεις. Εξ' άλλου είμαστε πρώτοι πανελλαδικά στα τροχαία. Κόκκινα απλά δεν υπάρχουν. Παντού και μόνο πράσινο για όλους!
Σε αυτό πρόσθεσε μερικές χιλιάδες τουρίστες που πάνε σα χαμένοι, την ανύπαρκτη σήμανση (εμπλοκή μου έρχονται αντίθετα στην "εθνική", τα έχω δει όλα!!! ), τους γάμους (άρα πολλοί μεθυσμένοι παρασκευοσαββατοκύριακο απόγευμα και μετά), το μπορντέλο οδικό δίκτυο, τα ζώα που πάνε όπως να 'ναι μέσα σε όλο το δίκτυο και άλλα πολλά εμπριμέ.
Αλλά Πλατανιά θα πήξει το μάτι σου στο ξ3κωλο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Επειδή μένω Χανιά, ό,τι χρειαστείς στείλε πμ.
:wave2:

Lioulios
11/08/2012, 00:56
Όπως τα λέει ο από πάνω είναι πάνω κάτω .

Όλα θα πάνε καλά . Να έχεις μονίμως το νου σου στους άλλους και να πηγαίνεις σιγά .Αμυντική οδήγηση και το χέρι πάντα στο φρένο .

Επισημαίνω ξανά .
Ζώα ,
οδόστρωμα (δεν είναι μόνο που σε μερικά σημεία γλυστράει...ξεφυτρώνουν και λακούβες πάνω σε στροφές )
και τουρίστες .

...Καλές διακοπές .

devil's animal
11/08/2012, 10:47
αυξημενη προσοχη και θα εισαι μια χαρα...
εγω τον γυρισα σχεδον ολο τον νομο Χανιων και δεν ετρεξε καστανο, εκτος απο εναν γροθο εργολαβο που εστρωνε ολο τον δρομο πισσολαδο και επεσα με 2χλμ/ωρα...:evil:

γεια σου ρε Στελακο!!!
:beer::beer::beer:

Red Rider
11/08/2012, 15:49
Επειδή έχω ζήσει και εγώ Χανιά,κατά ένα περίεργο τρόπο νομίζω πως οι περισσότεροι τα μηχανάκια τα προσέχουν.Με το αυτοκίνητο μπορεί και να σε πατήσουν:lol:
Πέρα απο την πλάκα,απλά έχουν άλλο "στύλ" οδήγησης.
Με λίγο προσοχή και οδηγώντας φυλαγμένος επιβιώνεις παντού.

ego_o_idios
11/08/2012, 20:34
kitakse epidi stin kriti kindinevis mexri ke korkodiloi me punto turbo kikloforane
8a pis oti piges stin malta
stin malta ine orea politismena i an8ropoi odigane stin lourida tous me ipomoni den anigoun to para8iro na petane prasinokafe roxales oute prospernas agrotiko ke sou erxete na lipo8imisis apo tin mpoxa pou anadioi to kopkit oxi i karotsa...:lol:
ke ama sou er8i afti i xlapatsa stin mouri pote den zitas ton logo aftos pou stin erikse sterite noimosinis ke oplofori
meta makria po kritikes lene sinexia mantinades gia ton erota ala exoun kani ta panta se xorafia se axirones mpori na kolisis apo trixomonades mexri falakra..:lol:

ke ena mistiko ine na odigas poli grigora na min se prolaveni to atixima:lol::lol:
episis ama ise se trapezis ke 8es na klasis min sikonese amolati eki xalaraaaa:lol:

tora san meros i kriti-malta... den pezete orees diadromes mesa se xoria patas tou kosmou tis kavalines ton zoon vlepis olo kati kritikous me moustakes ke ama pas pros ta vouna exi platania me potamia ke magazakia se xoria na paris tin gkazoza sou:lol:

episis min pas sta xania gia gkomenes den iparxoun ine oles skorpismenes i krivonte epidi i kritikoi kanoun na doun gineka olo ton ximona tous vlepoun pinasmenous ke krivonte:lol:

ama 8es gkomenes pigene se ena mikro nisi

episis i kriti pia ine ena poli akrivo nisi den simferi ka8olou i apli amolivdi exi apo 1,90 mexri 2 fevga ke ine katourima
ola eki ta exoun akrivini giati exi pesi pina ke gia na katalavis me ta lefta pou 8es na pas eki idika me mixani pas kanaria nisia karaiviki gia mia vdomada ama kitaksi paketa 8a pa8is sok ke ola pliromena

ama 8es na pas odigikes diakopes pigene ton giro tis peloponisou kalitera

giovani64
11/08/2012, 23:36
κατεβαινω και γω στις 20 στα χανια. εχω ζησει στα χανια 4 χρονια και κυκλοφορουσα με μηχανη. η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ προσοχη.αλλα οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω θα οδηγας παντα σαν να εχουν οι αλλοι προτεραιοτητα και δε θα εχεις κανενα προβλημα. καλα να περασεις.

dimzan
13/08/2012, 03:43
Τελικά μια χαρά ολα. Οι δρόμοι δεν είναι και οι καλύτεροι άλλα δεν πέτυχα περίεργους οδηγούς.

Κόσμος αρκετός άλλα περίεργώς όχι τό βράδυ. Που στο καλό βγαίνει ο κόσμος εδώ ? Ακούω προτάσεις

Υγ τό βράδυ δεν κυκλοφορούμε με τη μηχανή βεβαία άλλα και τό ταξί πανάκριβο

GIXXERAKIAS
13/08/2012, 06:34
Μόλις γύρισα Αθήνα και γω με το απογευματινό από Καστέλι.Ήμουν βέβαια με αμάξι αλλά εύκολα ξεχώριζες τους γροθους πριν κάνουν την μλκια.
Συνετή και κριτική οδήγηση και θα είσαι μία χαρά. Καλές διακοπές νά έχεις!;)

Εχετλαίος
13/08/2012, 07:30
Κόσμος αρκετός άλλα περίεργώς όχι τό βράδυ. Που στο καλό βγαίνει ο κόσμος εδώ ? Ακούω προτάσεις

Ρε κανένας απάντρευτος να δώσει στο κοπέλι οδηγίες;

mplah
13/08/2012, 09:47
να πας στο Avalon χανια . ροκαδικο ωραιο.

arhs
13/08/2012, 12:04
εχεις παρεα-ντοπιους κατω? αν ναι ασε να αποφασισουν αυτοι ο

Μόλις γύρισα Αθήνα και γω με το απογευματινό από Καστέλι.Ήμουν βέβαια με αμάξι αλλά εύκολα ξεχώριζες τους γροθους πριν κάνουν την μλκια.
Συνετή και κριτική οδήγηση και θα είσαι μία χαρά. Καλές διακοπές νά έχεις!;)

αν το 'ξερα θα κερναγα μια τσικουδια!

chr1s_86
14/08/2012, 11:42
ke ena mistiko ine na odigas poli grigora na min se prolaveni to atixima:lol::lol:

:bawl::bawl::bawl:

Marinos-GSXR
14/08/2012, 12:16
μηχανη και χανια(κρητη γενικως)ειναι 50-50 επιβιωσης το καλοκαιρι!!ειδηκα τωρα των αυγουστο που τους εχει βαρεσει ο ηλιος τον εγκεφαλο αστα να πανε!!!!!!!!!!!!μολις τωρα εκανα το λάθος να βγαλω τη μηχανη(να παρει και αυτη λιγο μπροστα!!)να κατεβω χανια και δεν υπαρχει ΑΥΤΟ το πραγμα!!!ΧΑΜΟΣ!!!ΤΟΥ ΜΟ..ΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΜΟ.ΝΙΑ που εχουν βγει ημιγυμνα και δεν σε προσεχει ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΧΙ φιλε μακρια απο το κεντρο των χανιων φτου φτου!!μονο νοτια και χαλαρα δεν υπαρχει μεγαλο θεμα!και θα δεις μερικες(ακομα)καθαρες παραλιες!!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (anyway!!)

DoctoR_k6
29/06/2013, 17:19
Ξεθαβω το τοπικ για να μην ανοιγω αλλο. Εφετο θα κατεβω χανια για διακοπες με την κοπελια...Με ενα bev 300 πιστευετε τις εχω τις διαδρομες η θα μαρτυρησω???
Δυστυχως αναμεσα σε κ6 κ bev 300 διαλεγω το 2ο...

Shaolin Monk
29/06/2013, 17:34
Ξεθαβω το τοπικ για να μην ανοιγω αλλο. Εφετο θα κατεβω χανια για διακοπες με την κοπελια...Με ενα bev 300 πιστευετε τις εχω τις διαδρομες η θα μαρτυρησω???

Ανετα και μην φοβασαι τιποτα... Ωραιες διαδρομες, το μοτερακι θα σε παει παντου δικαβαλο και ξεκουραστα.... Καλα να περασετε και οτι χρειαστητε, εμεις εδω ειμαστε....:wave2:

MikeG
29/06/2013, 17:51

Κούτσα κούτα, θα φτάσεις εκεί που θες.

DoctoR_k6
29/06/2013, 18:26
Ευχαριστω παιδες. Απλα ρωταω γιατι επειδη εχω ξαναπαει χανια πιο παλια κ ψιλογυρισα τοτε με 500αρι σκουτερ κ αμαξι απο εν φιλο ντοπιο κ για τα καλα των περιξ των χανιων απαιτουσε αρκετα χλμ απ οτι θυμαμαι κ φοβαμαι μηπως το 300 δεν κανει για κρητη κ δεν ειμαι κ 20 χρονων να μην νιωθω.

Υ.Γ Στο παρελθον εχω φαει δικαβαλος με runner 200 αγιο- ιεραπετρα κλπ αλλα ηταν μανικι...

Billymuse
29/06/2013, 18:32
και φίλε δοκτορα μη κάνει τη μαλακία που έκανα πέρυσι εγώ στα Χανιά που δε πήγα μπάλο και φαλάσαρνα...ακόμα βλέπω σε photos απτο ιντερνετ τι έχασα με τους
βλάκες τους φίλους μου που πηγαίναμε κάθε μέρα Αγ.Μαρίνα και Πλατανιά για γκομενάκια σαν γνήσιοι κλαρινογραμπροί τότε :sad:

MikeG
29/06/2013, 18:34
Αν θες να πας Μπάλλο, τότε προσπάθησε να μη πας με καραβάκι που σκάει όλο το τσούρμο, αλλά να πας μόνος από το δρόμο. Βέβαια με το σκούτερ δε παίζει, οπότε... πάρε το καραβάκι & τουλάχιστον κάτι θα δεις.

DoctoR_k6
29/06/2013, 18:43
Καλα στα γνωστα ελαφονησι, φαλασαρνα εχω παει κ απλα γ@#€%σε!! Απλα θελω κ κανα 2-3 αλλα μερη να δω που οι κρητικοι θα μου πειτε. Δεν το λυπαμαι το σκουτερ mike μην ανησυχεις. Κ το κιτ επισκευης μαζι θα το εχω κ χωμα ας πατησω!! Αρκει να μην εχει κροκαλα για 10 χλμ ας πουμε. Δεν θα παιξω στα γνωστα γκομενοστεκια...ειπαμε με γυναικα παω!!!:p
Βλεπω για πολλα χλμ να γινονται...

hondaRR
29/06/2013, 18:45
http://www.cretanbeaches.com/paralies/hania/

MikeG
29/06/2013, 18:49
Για Χανιά έχεις :

Σούγια, Παλιόχωρα, Άνυδροι, Γιαλισκάρι, Σειτάν Λιμάνια.

Διαδρομές πέριξ των Λευκών Ορέων να γουστάρεις, μάσα προτίμησε σε χωριά γενικά. Αν θες κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσεις εδώ είμαστε.

KostasV2
29/06/2013, 18:55
Καλα στα γνωστα ελαφονησι, φαλασαρνα εχω παει κ απλα γ@#€%σε!! Απλα θελω κ κανα 2-3 αλλα μερη να δω που οι κρητικοι θα μου πειτε. Δεν το λυπαμαι το σκουτερ mike μην ανησυχεις. Κ το κιτ επισκευης μαζι θα το εχω κ χωμα ας πατησω!! Αρκει να μην εχει κροκαλα για 10 χλμ ας πουμε. Δεν θα παιξω στα γνωστα γκομενοστεκια...ειπαμε με γυναικα παω!!!:p
Βλεπω για πολλα χλμ να γινονται...

Το 2009 που είχα πάει Μπάλο, ήταν μισή ώρα κακού χωματόδρομου (+ μισή ώρα περπάτημα...). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, το σκούτερ ΔΕΝ θα σε πάει... Μόνο εντούρο θα σε πάει βασικά. Επίσης, έχε υπ' όψιν ότι οι διαδρομές είναι αρκετά μεγάλες. Όχι ότι δεν πας με 300 κυβικά, αλλά θέλει λίγη υπομονή.

DoctoR_k6
29/06/2013, 18:57
Να στε σιγουροι πως θα ρωτησω μεχρι αυγουστο που θα κατεβω. Εχω αρχισει το planning για τις διαδρομες!!
Η μασα παντα στα χωρια ειναι η καλυτερη!!!!
Ευχαριστω κ παλιπαιδες!!

bikgolf3
29/06/2013, 20:24
Για μασα να πας οπωσδήποτε Θερισσο!!
Φοβερή διαδρομή...
και πάει και το σκούτερ!!

ποπαϋ
29/06/2013, 20:45
μια χαρά θα σε βολέψει το 300αρι.
και τα στροφιλίκια θα γουστάρεις και σε βατούς χωματόδρομους θα μπορείς να πας

Argonautis46
30/06/2013, 03:12
Να πας Σειτάν Λιμάνια που σου είπαν παραπάνω είναι πολύ ωραία (αμα βαρεθείς τη γυναίκα έχει να την πετάξεις). Μωρε θα φάς ανηφόρα αλλά και πάλι μια χαρα θα είσαι με το 300, εχω πάει και με παπι.
Επίσης επειδή σε είδα ορεξάτο με τα χώρια.. Μη σε πιάσουν οι ορέξεις σου βραδιάτικα να πάρεις σβάρνα τα χωρια, πόσο μάλλον να κάνεις και στασεις DANGER!!!

Άντε καλές διακοπές:wave2:

est
30/06/2013, 09:10
Το 2009 που είχα πάει Μπάλο, ήταν μισή ώρα κακού χωματόδρομου (+ μισή ώρα περπάτημα...). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, το σκούτερ ΔΕΝ θα σε πάει... Μόνο εντούρο θα σε πάει βασικά. Επίσης, έχε υπ' όψιν ότι οι διαδρομές είναι αρκετά μεγάλες. Όχι ότι δεν πας με 300 κυβικά, αλλά θέλει λίγη υπομονή.
Το 2010 που πήγα δικάβαλο με Τρανσαλπ (ορίστε που τα κοροϊδεύετε μερικοί..) με είχε βγάλει ανετότατα. Ήταν ελάχιστα σημεία βέβαια που ήθελαν παραπάνω προσοχή και χάραξη πορείας για να αποφύγεις τις κακοτοπιές.
Όντως μετά έχει και το μισάωρο περπάτημα, αλλά η θέα που έχεις κατεβαίνοντας είναι όλα τα λεφτά..
Αυτά είναι βέβαια για την περίπτωση που είσαι περιπετειώδης τύπος και δεν έχετε θέμα με το σιγκνίφικαντ άδερ σου να στάξετε και δυο σταγόνες ιδρώτα.. ειδάλλως καραβάκι από Χανιά ή Καστέλι.
Σε περίπτωση που αποφασίσεις το οδικό, στην επιστροφή κάτσε για φαγητό στην ταβέρνα Γραμβούσα στην Καλυβιανή που είναι το τελευταίο χωριό πριν το χωματόδρομο και πάρε Μαρουβά να πιεις. :a23:

Για μασα να πας οπωσδήποτε Θερισσο!! Φοβερή διαδρομή...
και πάει και το σκούτερ!!
Οπωσδήποτε όμως!

alres
30/06/2013, 10:24
Πάς και με τα μισά κυβικά λέμε, μη σου πω και το1/3...

Υπομονή, καλά δεσίματα σε πράγματα, προσοχή στον αέρα (το ματαλέω: π ρ ο σ ο χ ή σ τ ο ν α έ ρ α ), τα γνωστά (δεν έχεις πουθενά προτεραιτότητα γιατί έχει το 4χ4)

Μην τρέχεις πολύ για να .....μυρίζεις τα θαύματα της κρητικής φύσης, εν ευρεία εννοία

kymcoulakias
30/06/2013, 10:35
Ρε κανένας απάντρευτος να δώσει στο κοπέλι οδηγίες;

Φιλεεε μενω 4χλμ εξω απο τον Πλατανια σε ενα μικρο χωριο, τα ματια σου 14 εκει γιατι για πλακα δινουν αμαξια σε 12χρονους εδω και κατεβενουν Χανια. Τωρα για νυχτερινη διασκεδαση, πας στον πιο δοξασμενο τοπο μαζι με την χερσονησος στο ηρακλειο. Λοιπον κανεις μια βολτα μεσα στον πλατανια και υπαρχουν 1000δες καφετεριες-bar. Για καφεδακι σου προτείνω cafe-cafe(εκει στην πλατεια ειναι απεναντι απο ενα βενζιναδικο) για μπυριτσα πιο βραδυ το κατάλληλο σημειο ειναι το Social εκει διπλα και δαυτο. Τωρα αν θες να κανεις υπεροριες το βραδγ και μπενεις σουροπο στο μαγαζι και να βγενεις το πρωι τοτε φιλε πας Mylos club και αυτο εκει κοντα(σε ολα αυτα που αναφερω πας με τα ποδια καθως ειναι περπάτημα λεπτών αρα αραζεις την μηχανη και κυκλοφορεις μαγκας). Αν θες πας και villa mercedes που ειναι 3-4χλμ απο Πλατανια πρως την μερια της Αγιας Μαρινας. Α το βασικο ξεχασα για μπανακι πηγενε Αγια Μαρινα "ηλιος και αμμος" ειναι γαματα.

Αυτα για τωρα αν θες τιποτα αλλο πες μου. Περιμενω εντυπώσεις καλες βολτες

endopandou
30/06/2013, 15:48
Κάπου το 2002 άκουσα το σόι που μου έλεγε πως αν δεν περάσω το φαράγγι θα χάσω. Ακόμα πονάω. Ούτε στη μηχανή δεν μπορούσαμε να ανέβουμε μετά. Κρι κρι στο ιντερνέ βλέπεις, εκεί όχι. Αν πας θα χάσεις.
Τα Χανιά είναι μια ατελείωτη ομορφιά. Κάτι χωριουδάκια στο πουθενά σε γυρίζουν πίσω στο χρόνο. Καλά να περάσετε :beer:

DoctoR_k6
30/06/2013, 17:54
Ευτυχως απο ορεξη υπαρχει κ τον ιδρωτα τον χυνουμε!!Δεν ειμαστε του γλυκου νερου!Τα βασικα για διασκεδαση στα χανια κ πλατανια τα ειχα κανει οταν ειχα παει αντροπαρεα πριν 4-5 χρονακια!!
Τωρα με την γυναικα οπως καταλαβαινετε μονο παραλιες κ χωριουδακια που ξερω οτι εχει τρομερα...Μπαλο σιγουρα θα παω αλλα αν ειναι πολυ χαλια χωματοδρομος δεν θα ρισκαρω να διαλυσω κ το σκουτερ γιατι θα παιξει πολυ χλμ σε αλλες διαδρομες!!Ασε που καποιος φιλος μου σφυριξε πως φτιαξανα-στρψσανε? κατι κομματια προς νοτο!!(Εσεις γνωριζετε καλυτερα βεβαια)

anwrimos
01/07/2013, 11:42
Ειχα παει Κρητη και συγκεκριμενα νομο Χανιων το 2011. Δικαβαλος με ΤΤΡ 250. Δεν με δυσκολεψε καπου απλα σε μεγαλες διαδρομες καναμε και καμια 10λεπτη σταση να ξεπιαστουμε λιγακι. Για το χωματοδρομο προς το μπαλο θυμαμαι ηταν καλος μονο σε καποια σημεια ειχα συναντησει φυτευτη πετρα. Θυμαμαι και καποια στρητοειδη που ειχαν φτασει μεχρι εκει τυπου Fazer και λοιπα. Πραγματικα αξιζει περισσοτερο οδικως παρα με το καραβακι και ολο τον κοσμο. Οσον αφορα αυτο που λες για νεα κομματια κοιτωντας τις σημειωσεις μου, εχει νεο κομματι προς Σουγια το θυμαμαι αρκετα στριφτερο με καλης ποιοτητας ασφαλτο και τουλαχιστον εμενα η θεα πανω στα βουνα με εντυπωσιασε. Επισης νεο ειναι το κομματι που κατεβαινει προς Σφακια με τουνελακια και ωραια θεα προς το Λυβικο. Σιγουρα τα παιδια που ειναι μονιμοι θα σε κατατοπισουν περισσοτερο παντως ειχα περασει φανταστικα και ετοιμαζομαι να κατεβω παλι προς νοτια Ρεθυμνου φετος με ολιγο απο Χανια. Απο χιλιομετρα παντως να υπολογισεις αρκετουτσικα ειχα γραψει γυρω στα 1000 καθως εμενα κοντα στα Χανια και κατεβαινα νοτια για μπανιο. Πολυ καλες διακοπες να εχεις!

Υ.Γ. Λογω ψυχαναγκασμου ειχα το μπλοκακι μαζι μου και κραταγα σημειωσεις για τις διαδρομες.Μολις βρω λιγο χρονο θα ενημερωσω.

Meni0s
01/07/2013, 18:22
Μπαλο σιγουρα θα παω αλλα αν ειναι πολυ χαλια χωματοδρομος δεν θα ρισκαρω να διαλυσω κ το σκουτερ γιατι θα παιξει πολυ χλμ σε αλλες διαδρομες!!
Το τελευταίο κομμάτι του δρόμου που καταλήγει στο μπάλο είναι 7-8 χιλιόμετρα χωματόδρομου.
Το περνάς άνετα με Ον-οφ ,τζιποειδές ή ενοικιασμένο αυτοκίνητο :D τώρα με το αυτόματο και διπλός είναι ρίσκο! Το μόνο σίγουρο είναι οτι αξίζει να δείς την λιμνοθάλασσα και την Άγρια Γραμβούσα που είναι ακριβώς απέναντι!