Σύνδεση

View Full Version : MANH SOS !!!

skylaros
16/08/2012, 19:42
Παρακαλώ μοιραστείτε το

Καλησπέρα, η τελευταία μέρα των διακοπών μου ήταν να είναι η Κυριακή 12/08/2012 όμως εκείνο το πρωί o σκύλος (Σώτος) μου είχε άλλους σκοπούς ... ενώ έπαιζε στο κτήμα με τους δύο φίλους του και γείτονες και έκοβαν την πρωινή τους βόλτα αυτοί (αυτός και αυτή) ήρθαν ενώ ο σκυλάκος μου δε γύρισε ποτέ... Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε σε ομόκεντρους κύκλους πρώτα το λόφο και μετά όλη την γύρο περιοχή σε ακτίνα 10-12 klm περίπου. Ρωτήσαμε τους πάντες πήγαμε στις παραλίες πήγαμε στα χωριά πήγαμε σε σπίτια απομονωμένα στο δάσος, πήγαμε όπου ακούσαμε γαύγισμα, βάλαμε αφισάκια, το είπαμε στις "αρχές" το είπαμε σε ντόπιους το είπαμε σε τουρίστες, σε μετανάστες εργάτες, κορνάραμε 2 αυτοκίνητα 4 μέρες, χτυπούσαμε την κουδουνίστρα του που την είχαμε για να ξεπεράσει την κροτοφοβία του... ΤΙΠΟΤΑ! Η εξαφάνιση έγινε στην περιοχή Αγερανός στη Μάνη, Η περίοδος του κυνηγιού ξεκινάει σε λίγες μέρες και μιας που ο Σώτος μου είναι στη μορφολογία Λαγόσκυλο τύπου γιούρα/γκέκας μας πέρασε από το μυαλό μήπως κάποιος άμυαλος τον πήρε για κυνήγι (κούνια που τον κούναγε), μιλήσαμε με πολλούς κυνηγούς και ήταν οι περισσότεροι πρόθυμοι να βοηθήσουν αν τον δουν κάπου (το σίγουρο είναι πως στην πρώτη τουφεκιά ο σκύλος θα εξαφανιστεί). από την άλλη είχε μια περίεργη συμπεριφορά ο Σώτος τις τελευταίες δύο μέρες ήταν απόμακρος πολύ σοβαρός και είχε μια τάση να φεύγει... έχω την εντύπωση πως ήταν τα πρώτα ερωτικά του σκιρτήματα μιας που η στείρωση του είχε κανονιστεί για Οκτώβρη. Όπως και να έχει σήμερα γυρίσαμε Αθήνα, αφήσαμε όμως κόσμο στο σπίτι στη Μάνη που γνωρίζουν το σκυλί όπως επίσεις είναι και οι δύο σκυλόφΙλοι του εκεί. Αφήσαμε ρούχα μας σε διάφορα σημεία της περιοχής για να μπορέσει να μας εντοπίσει και αναμένουμε! Σας παρακαλώ όποιος έχει καμιά ιδέα για το τι άλλο μπορούμε να κάνουμε κάποια συμβουλή ή οτιδήποτε ας επικοινωνήσει μαζί μου. Η εξαφάνιση (γιατί περί εξαφάνισης πρόκειται μιας που δε τον έχει δει κανείς και πουθενά) έγινε την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/08/2012 ΣΤΙΣ 09:00πμ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΕΡΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΦΟΥΞΙΑ ΚΟΛΑΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6947816121
Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ...

ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

266400

akis_trevor
16/08/2012, 20:02
κουκλος ειναι..μακαρι να βρεθει ρε φιλε...πολυ καλη η ιδεα για τα ρουχα..δεν μου χε περασει ποτε απτο μυαλο!και να τον πηρε καποιος για οποιονδηποτε λογο,κλειστη κοινωνια ειναι,πιστευω αργα η γρηγορα θα βρεθει!!καλη τυχη!

siraxanz
16/08/2012, 21:49
Πάντως Κινέζοι, Βιετναμέζοι και Κορεάτες δεν υπάρχουν στο Βαθύ και στην ευρύτερη περιοχή....

Αν δεν τον κτύπησε κάποιο αυτοκίνητο έχει χαθεί....

Τα 20 κμ ακτίνα που ψάξατε δεν είναι τπτ για ένα σκύλο, αν το έχεο κόψει προς Ταυγετο???

Ευχομαι να τον βρείτε γρήγορα!!!

Lioulios
17/08/2012, 00:51
Mακάρι να τον βρεις φίλε μου ....Σε νιώθω .

skylaros
17/08/2012, 08:10
Δε μπορώ να ησυχάσω, δε μπορώ να κοιμηθώ δε μπορώ να βρω ηρεμία πουθενά...

thanos_s
17/08/2012, 13:33
σε καποιο τοπικο καναλι τηλεορασης αν υπαρχει??

Εχετλαίος
17/08/2012, 13:44
Φωτοτυπία τη φωτό και από κολώνα σε κολώνα, ίσως βοηθήσει.
Έτσι μια φορά βρήκαμε ένα που το ψάχνανε όλο το καλοκαίρι.
Ο δικός μου είχε χαθεί κοντά ένα εξάμηνο και τον βρήκαμε εντελώς τυχαία σε ένα πάρκο 500 μέτρα από το σπίτι ένα απόγευμα.
Μη χάνεις κουράγιο, θα το ξαναβρείς το φίλο σου.
:wave2:

skylaros
17/08/2012, 14:54
τα έχω κάνει παίδες, σκέφτομαι να περάσουν καμιά 20αριά μέρες που αν το σκυλί έχει παρθεί θα έχει αφεθεί να κατέβω και να ρίξω φευγ βολαν ΠΑΝΤΟΥ σε όλη τη Λακωνία ή και Μεσσηνία έχω βάλει αφισάκια σε κεντρικά σημεία σε κολόνες κλπ. Αυτό το σκυλάκι ήρθε στη ζωή μας 4 μέρες μετά το θάνατο του σκύλου μας που τον είχαμε 15 χρόνια, ήρθε απρόσμενα αφού βρέθηκε πεταμένο σκελετωμένο και κακοποιημένο, ζούσε 4 μήνες μόνο του, έτυχε το είδα σε ένα χωριό όπως γυρίζαμε από το μέρος που είχαμε πάει να θάψουμε το σκύλο μας και μετά από δύο μέρες επέστρεψα και τον βρήκα. Δυο μήνες είχε αλαλία, φοβόταν τα πάντα, κοιμόταν όρθιος για να είναι έτοιμος να τρέξει δεν έκανε τις ανάγκες του και γενικά το ότι τον βοηθήσαμε να γίνει σχεδόν φυσιολογικός ήταν κάτι που λάτρεψα. Έγινε ένα πολύ τρυφερό και ήσυχο πλάσμα, ποτέ δεν ενόχλησε πραγματικά σαν αεράκι ήταν μέσα στο σπίτι και σαν αεράκι τον χάσαμε ... Το περίεργο είναι ότι δε τον έχει δει κανείς, από την άλλη είναι τόσο ήσυχος που μου δίνει ελπίδες ότι μπορεί να είναι χωμένος πουθενά και να μη μιλάει θαμπωμένος από καμιά όμορφη σκυλίτσα... 266455

thalasinos
17/08/2012, 19:21
Πιστευω πως πριν τον βρειτε εσεις ο ιδιοκτητης του τον ειχε καπου παρατησει, και αφου ορθοποδησε μαλλον επεστρεψε στο αφεντικο του, ετσι και το δικο μου το ειχε κλεψει καποιος και μετα απο 2 μηνες καποιος το ειχε δει στην πολη μας η αποσταση απο την πόλη ειναι 25κμ. οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να τον βρω ωσπου μετα απο κανα μηνα περιπου εμφανιστηκε απο μονος του στην αυλη μας, ταλαιπωριμενο και κουρασμενο!! η χαρα μας.........Απεριγραπτη!!!

Θελω να πω οτι τα σκυλια και οι γατες εχουν το ενστικτο που τους οδηγει ξανα στο μερος τους!!
και αν αυτος που το ειχε το παρατησε μια φορα θα το ξανακανει παλι!!
Ευχομαι γρηγορα να το βρεις!!!

skylaros
17/08/2012, 19:45
Το είχα βρει 250 klm μακριά από εκεί που χάθηκε και ζούσε σε μια πλατεία χωριού 4 μήνες από περίπου 7-8 μηνών... κάποιος κυνηγός θα το είχε, δε του έκανε γιατί ήταν κροτοφοβικός και το παράτησε στο βουνό. Ελπίζω να γυρίσει η μάνα μου έχει να φάει 5 μέρες εγώ έχω μείνει πίσω από υποχρεώσεις ο πατέρας μου έχασε το φιλαράκι που πήγαιναν βόλτα 2-3 ώρες κάθε πρωί και 2-3 ώρες κάθε απόγευμα... αλλά πάνω από όλα για το ίδιο το σκυλί.

webassasin
21/08/2012, 02:43
Μπορει να τον δειτε πισω μαζι με κανα 4-5 αλλα αλητακια,πισω απο τον κωλο καμιας παρδαλουλας.
Οι δικοι μου μενουν στη διασταυρωση για Μαραθεα,θα δωσω ενα σημα μηπως τον δει κανεις εκει.

skylaros
21/08/2012, 08:50
Σε ευχαριστώ πολύ !!!