PDA

View Full Version : Ο καλύτερος λαστιχάς που έχω συναντήσει.

bonepeeler
21/09/2005, 23:19
Μετά το τράκο που είχα προ διόμησι μηνών,πήρα τη μηχανή την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα καλά εκτός του ότι το μπροστινό κοσκίνιζε από τα 65 και πάνω.

Είδα επίσης πως έτρεχαν λάδια από τις τάπες προφόρτισης.Συγκεκριμένα έτρεχε περισσότερο λάδι από τη δεξιά τάπα.

Αφού έκανα μιά ζυγοστάθμιση σε έναν τύπο και αφού μου άλλαξε τα βαράκια στις ζάντες,μου διαβεβαίωσε πως όλα είναι ΟΚ με τις ζάντες και τα λάστιχα.

Μάλιστα τον ξαναρωτάω
''Είναι σίγουρα εντάξει τα λάστιχα;''

Μου λέει πως από εκεί δεν προέρχεται το κοσκίνισμα.

Εγώ σαν αδαής και μη γνωρίζοντας τη διαδικασία φεύγω φουριόζος για το μηχανικό ώστε να μου φτιάξει το μπροστινό.

Σήμερα λοιπόν και αφού ήρθαν οι τσιμούχες για τις τάπες έγινε αλλαγή λαδιών μπροστά και τοποθέτηση τσιμουχών.

Αλλά το πρόβλημα δε λέει να εξαφανιστεί.

Πάω πάλι στο μηχανικό και μου λέει να πάω στο Bouki's Way ώστε να δει κι αυτός τι γίνεται.

Του λέω δεν έχω λεφτά για να πάω να κάνω κι άλλες διαδικασίες.

Ο μηχανικός μου λέει πως θα τον πάρει τηλέφωνο να του πει να μου το κοιτάξει λίγο να δει τι γίνεται άνευ χρέωσης.

Πάω λοιπόν στον Μητσάρα κι αφού περιμένω κανά δύωρο περίπου με καφεδάκι και τσιγαράκι(είχε πολλή δουλειά και μου είπε πως αν μπορώ να περιμένω) κι αφού έχει πάει 19:20 μου λέει πως θα το κοιτάξει.

Του λέω το πρόβλημα και το παίρνει μιά βόλτα και το διαπιστώνει κι ο ίδιος.

Αφού γυρίζει από την βόλτα μου λέει πως είναι σοβαρό το πρόβλημα και πως θα μου το διορθώσει.

Του εξηγώ πως δεν έχω λεφτά και μου λέει πως δε μίλησε για λεφτά και πως στη κατάσταση που είναι το μηχανάκι θα μου το ετοιμάσει ότι ώρα κι αν πάει.
Απλά να έχω υπομονή.

Την ανεβάζουμε σε σταντ μπρος-πίσω.
Αφούβγάζει τον πύρο από τη μπροστινή ζάντα κάθεται και τoν κοιτάει επί ένα πεντάλεπτο μήπως είναι στραβό.
Δεν είναι.
Βγάζει την ζάντα,την βάζει στο μηχάνημα και μετράει 2-3 φορές.
Βγάζει το λάστιχο από την ζάντα και μετράει σκέτη την ζάντα πάλι 2-3 φορές.Επίσης για κανά 5λεπτο κάθεται και κοιτάει με πολύ προσοχή τη ζάντα με το μάτι.

Βγάζει τα βαράκια της ζάντας και ξαναμετράει.Μετά παίρνει την ζάντα την βάζει σε ένα άλλο μαραφέτι την γυρνάει λίγο με το χέρι και την αφήνει να σταματήσει.Έβαλε κάτι βαράκια και μετράει πάλι.

Μου λέει πως έχει πάρει 100% σκελετός από το λάστιχο.

Του λέω πως δεν έχω λεφτά αυτήν την περίοδο για αλλαγή ελαστικού και στην επόμενη ακριβώς φάση τον βλέπω να παίρνει το λάστιχο και να το βάζει με τα άλλα πετάμενα και γυρνώντας να μου λέει
''Από εδώ δε θα αφήσω να φύγεις με πρόβλημα''

Πάει πίσω και φέρνει ένα καινούργιο λάστιχο.Ένα Michelin Macadam100X.

Μου λέει να μην ανησυχώ επειδή είναι διαφορετικά μοντέλα γιατί αυτό με το δικό μου πίσω έχουν την ίδια κορώνα.

Τι να πω;

Αφού το βάζει και μετράει πάλι,όλα βγαίνουν μιά χαρά.

Το τοποθετεί και μου λέει κάνε μιά γρήγορη βόλτα.
Όντως το φαινόμενο σταμάτησε και μου άρεσε η συμπεριφορά του.

Του λέω πάλι για τα λεφτά και μου απαντάει πως δεν μίλησε για λεφτά.

Απλά μου λέει στην επόμενη αλλαγή να αλλάξω και τα 2 μαζί.

Μετά έφυγα ευχαριστημένος από τη δουλειά του αλλά το κυριώτερο από τη συμπεριφορά του.
Είναι κι ο ίδιος οδηγός μιας R1 και αγωνιζόμενος και λέει πως καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβεί με ένα χαλασμένο λάστιχο.

Έπρεπε να τον δείτε πως ακουμπούσε τη ζάντα.Σαν μικρό μωρό που πρέπει να το αφήσεις πολύ απαλά να μη τραυματιστεί.
Μου την καθάρισε κιόλας.

Το μαγαζί του από σήμερα μπήκε στην καρδιά μου.
Δεν πάω σε άλλον με τίποτα.

Σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος.
Δεν κυνηγάει να τα πάρει κατευθείαν από τον άλλον.
Ξέρει πως με τον τρόπο που δουλεύει θα σε κερδίσει.

Αυτό το κείμενο το έγραψα γιατί πιστέυω πως πρέπει να φαίνονται και να διαφημίζονται τα καλά καταστήματα.

Μητσάρα :a19: :a20: :a18: :a08: :a20: :a20: :a20:

Bouki's Way

Δημήτρης Μπούκης

Λευκάδος18

Καμίνια ,Πειραιάς

τηλ. 210-4827200

Πηγαίντε έστω να πάρετε μιά προσφορά για λάστιχα,να δείτε το πως δουλεύει και για να πιείτε ένα καφεδάκι.

:beer:

nemethon
21/09/2005, 23:30
ενας στους είκοσι να ήταν έτσι θα είχαμε πάει πολύ μπροστα

Μπράβο ρε Μητσαρα :a20: :a08: :a51: :a51:

periklisk
21/09/2005, 23:31
Ωραίος ο παίχτης! Καλά έκανες και το έγραψες!

Έτσι και εγώ με τον λαστιχά που πηγαίνω εδώ και αρκετά χρόνια είμαι ευχαριστημένος γιατί είναι καλός επαγγελματίας και άνθρωπος πάνω απ' όλα!

gcrook
21/09/2005, 23:46
Καλα εκανες και το εγραψες.
Σε τετοιους ανθρωπους ειναι καθηκον μας να τους κανουμε 'διαφημιση".
Αν και κατι μου λεει οτι δεν θα μεινει απληρωτος, μηπως τα βρηκανε με τον δικο σου μαστορα;

warm up
22/09/2005, 01:06
ακριβώς ετσι όπως τα είπες
Ολη η παρέα (ΦΑΝ club) εκεί πάει για λάστιχα κλπ
Ο άνθρωπος είναι αλλού...δουλεύει από χομπι.

.....μέχρι και ο Paladin εκεί πάει

Γειά σου Μητσάρα

24383

McGyver
22/09/2005, 08:13
Ένα μόνο έχω να πω... συγχαρητήρια!

melsaltas
22/09/2005, 08:21
AΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ:beer: !!!!!!!!

pepenaxos1
22/09/2005, 08:27
Ευγε, μπραβο!!! Να ειχαμε τιποτα τετοιους και εδω στη Ναξο!!! :sad: :sad: :sad: :sad:

Οχι λαστιχο δεν μπορουν να ελεγξουν, ουτε λαστιχο δεν μπορουν να φτιαξουν!!!

Χωρις να ειμαι ρατσιστης αλλα οταν βλεπω ολα τα συνεργεια στα χερια αλβανων, αφγανων, συριων κλπ τι να πω??? Με ποιο πτυχιο η εν παση περιπτωση με ποιο χαρτι εχουν το δικαιωμα ασκησης? Βγαζω ενα χαρτι εγω και βαζω τρεις τεσσερεις αλλοδαπους που δεν παιρνουν και κανα τρελλο μεροκαματο και λεω πως εχω συνεργειο!!! :sick: :sick: :sick: :hypnotize :uplate:

afrotwin
22/09/2005, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Μετά το τράκο που είχα προ διόμησι μηνών,πήρα τη μηχανή την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα καλά εκτός του ότι το μπροστινό κοσκίνιζε από τα 65 και πάνω.

Είδα επίσης πως έτρεχαν λάδια από τις τάπες προφόρτισης.Συγκεκριμένα έτρεχε περισσότερο λάδι από τη δεξιά τάπα.

Αφού έκανα μιά ζυγοστάθμιση σε έναν τύπο και αφού μου άλλαξε τα βαράκια στις ζάντες,μου διαβεβαίωσε πως όλα είναι ΟΚ με τις ζάντες και τα λάστιχα.

Μάλιστα τον ξαναρωτάω
''Είναι σίγουρα εντάξει τα λάστιχα;''

Μου λέει πως από εκεί δεν προέρχεται το κοσκίνισμα.

Εγώ σαν αδαής και μη γνωρίζοντας τη διαδικασία φεύγω φουριόζος για το μηχανικό ώστε να μου φτιάξει το μπροστινό.

Σήμερα λοιπόν και αφού ήρθαν οι τσιμούχες για τις τάπες έγινε αλλαγή λαδιών μπροστά και τοποθέτηση τσιμουχών.

Αλλά το πρόβλημα δε λέει να εξαφανιστεί.

Πάω πάλι στο μηχανικό και μου λέει να πάω στο Bouki's Way ώστε να δει κι αυτός τι γίνεται.

Του λέω δεν έχω λεφτά για να πάω να κάνω κι άλλες διαδικασίες.

Ο μηχανικός μου λέει πως θα τον πάρει τηλέφωνο να του πει να μου το κοιτάξει λίγο να δει τι γίνεται άνευ χρέωσης.

Πάω λοιπόν στον Μητσάρα κι αφού περιμένω κανά δύωρο περίπου με καφεδάκι και τσιγαράκι(είχε πολλή δουλειά και μου είπε πως αν μπορώ να περιμένω) κι αφού έχει πάει 19:20 μου λέει πως θα το κοιτάξει.

Του λέω το πρόβλημα και το παίρνει μιά βόλτα και το διαπιστώνει κι ο ίδιος.

Αφού γυρίζει από την βόλτα μου λέει πως είναι σοβαρό το πρόβλημα και πως θα μου το διορθώσει.

Του εξηγώ πως δεν έχω λεφτά και μου λέει πως δε μίλησε για λεφτά και πως στη κατάσταση που είναι το μηχανάκι θα μου το ετοιμάσει ότι ώρα κι αν πάει.
Απλά να έχω υπομονή.

Την ανεβάζουμε σε σταντ μπρος-πίσω.
Αφούβγάζει τον πύρο από τη μπροστινή ζάντα κάθεται και τoν κοιτάει επί ένα πεντάλεπτο μήπως είναι στραβό.
Δεν είναι.
Βγάζει την ζάντα,την βάζει στο μηχάνημα και μετράει 2-3 φορές.
Βγάζει το λάστιχο από την ζάντα και μετράει σκέτη την ζάντα πάλι 2-3 φορές.Επίσης για κανά 5λεπτο κάθεται και κοιτάει με πολύ προσοχή τη ζάντα με το μάτι.

Βγάζει τα βαράκια της ζάντας και ξαναμετράει.Μετά παίρνει την ζάντα την βάζει σε ένα άλλο μαραφέτι την γυρνάει λίγο με το χέρι και την αφήνει να σταματήσει.Έβαλε κάτι βαράκια και μετράει πάλι.

Μου λέει πως έχει πάρει 100% σκελετός από το λάστιχο.

Του λέω πως δεν έχω λεφτά αυτήν την περίοδο για αλλαγή ελαστικού και στην επόμενη ακριβώς φάση τον βλέπω να παίρνει το λάστιχο και να το βάζει με τα άλλα πετάμενα και γυρνώντας να μου λέει
''Από εδώ δε θα αφήσω να φύγεις με πρόβλημα''

Πάει πίσω και φέρνει ένα καινούργιο λάστιχο.Ένα Michelin Macadam100X.

Μου λέει να μην ανησυχώ επειδή είναι διαφορετικά μοντέλα γιατί αυτό με το δικό μου πίσω έχουν την ίδια κορώνα.

Τι να πω;

Αφού το βάζει και μετράει πάλι,όλα βγαίνουν μιά χαρά.

Το τοποθετεί και μου λέει κάνε μιά γρήγορη βόλτα.
Όντως το φαινόμενο σταμάτησε και μου άρεσε η συμπεριφορά του.

Του λέω πάλι για τα λεφτά και μου απαντάει πως δεν μίλησε για λεφτά.

Απλά μου λέει στην επόμενη αλλαγή να αλλάξω και τα 2 μαζί.

Μετά έφυγα ευχαριστημένος από τη δουλειά του αλλά το κυριώτερο από τη συμπεριφορά του.
Είναι κι ο ίδιος οδηγός μιας R1 και αγωνιζόμενος και λέει πως καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβεί με ένα χαλασμένο λάστιχο.

Έπρεπε να τον δείτε πως ακουμπούσε τη ζάντα.Σαν μικρό μωρό που πρέπει να το αφήσεις πολύ απαλά να μη τραυματιστεί.
Μου την καθάρισε κιόλας.

Το μαγαζί του από σήμερα μπήκε στην καρδιά μου.
Δεν πάω σε άλλον με τίποτα.

Σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος.
Δεν κυνηγάει να τα πάρει κατευθείαν από τον άλλον.
Ξέρει πως με τον τρόπο που δουλεύει θα σε κερδίσει.

Αυτό το κείμενο το έγραψα γιατί πιστέυω πως πρέπει να φαίνονται και να διαφημίζονται τα καλά καταστήματα.

Μητσάρα :a19: :a20: :a18: :a08: :a20: :a20: :a20:

Bouki's Way

Δημήτρης Μπούκης

Λευκάδος18

Καμίνια ,Πειραιάς

τηλ. 210-4827200

Πηγαίντε έστω να πάρετε μιά προσφορά για λάστιχα,να δείτε το πως δουλεύει και για να πιείτε ένα καφεδάκι.

oreo olo afto ala molis piasis 5 fragka pigene mia volta ke dose tou an8ropou giati i kali psixi kamia fora den plironi ta xreei sou
ekane ena kalo gia sena kane ke esi ena kalo gia afton

:wave2:

x-rider
22/09/2005, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
oreo olo afto ala molis piasis 5 fragka pigene mia volta ke dose tou an8ropou giati i kali psixi kamia fora den plironi ta xreei sou

Περιεργο μου φαινεται αλλα θα συμφωνησω

100% με τον κ. Αφρο

:sun: :beer: :beer: :sun:

cityfly
22/09/2005, 09:14
:a18: :a18: :a18: :a23: :a23: :a23:

kawasaki ZX-12
22/09/2005, 09:29
καταρχην να πω συγχαρητηρια στο τυπακι και μπραβο του!!!!!!!!
και επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα θα τον επισκεφτω σιγουρα μια και μενω και κοντα!!!!!!!!!
χιλιες φορες να πληρωσω μια φορα και να τελειωνω παρα να παω σε κανα ασχετο να μου τα παρει και να τραβιεμαι παλι!!

και παλι συγχαρητηρια στον τυπο!!!!!:) :wave2:

bonepeeler
22/09/2005, 12:39

Δεν είμαι γύφτος.
Θα το έκανα έτσι κι αλλιώς.

Η συμπεριφορά του μου άρεσε πολύ.

afrotwin
22/09/2005, 12:52
Δεν είμαι γύφτος.
Θα το έκανα έτσι κι αλλιώς.

Η συμπεριφορά του μου άρεσε πολύ.

kala den ipame oti girnas me to datsun ke poulas kopria..
:rotflmao: :rotflmao:

siokatas
22/09/2005, 12:54

μπραβο του τον παιχτη..αυτο ειναι επαγγελματισμος και πολυ καλα εκανες και το ανεφερες γιατι αυτη οι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας....ολοι κοιτανε την μαρμαγκα μονο.....

KaTaNaS
22/09/2005, 13:17
KALH KINHSH GIA ENA XRHSIMO FEEDBACK THS AGORAS MESA STO FORUM.

sta ypopsin pleon o peiraiwths.

bonepeeler ola ok twra etsi?

ante orthios twra!!!!!:wave2:

sas
22/09/2005, 14:59

:eyepop: :eyepop: +#(βάλε εσύ τον αριθμό) mister Afro

solman
22/09/2005, 15:00
Prota doulevei giati to goustarei kai thelei na pernaei kalla kai meta gia to merokamato,MPRAVO MPRAVO MPRAVO MPRAVO MPRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PALADIN
29/09/2005, 08:30
exo kairo na grapso...omos xazeuontas auto to post apla ithela kai ego na toniso pos o Dimitris pano ap ola einai anthropos.. arkei na katseis mia ora sto magazi tou na deis posos kosmos (apo neous mexri giagiades) tha perasoun na tou poun ena kalispera..panta me to xamogelo sto stoma, panta me ti kali diathesi, osa miria provlimata kai an exei sto mialo tou, molis perasei to katofli tou magaziou tou ta afinei sti panta giati einai APAIXTOS epaggelmatias. Kai ego kai oli i kontini mou parea ekei pame kai vazoume lastixa....Lastixa tha skeftei kapoios...ksesfiggeis, vgazeis, allazeis, ksanavazeis...OPA re megale...kai kati pakistania sto menidi etsi ta kanoun..sikonontas ta mixanakia apo tis eksatmiseis...o mitsos xrisimopoiei dinamokleida gia na sfiksei vides(doste ligo vasi sti leksi dinamokleido kai skefteite posous lastixades exete dei na to kanoun auto)..o dimitris tha xazepsei tous pirous, tha koitaksei ta rouleman tou troxou, PANTA tha katharisei tis zantes kai me ta gantia tou tha prosexei na min tis ksanavromisei...tha kanei tin kaliteri zigostathmisi pou exo dei pote...tha koitaksei takakia, alisida..tha kerasei kafedaki, tha katsei na milisei mazi sou kai telos panton pera apo ena zeugari lastixa kai ena geniko elegxo tis mixanis tha prosferei ston ekastote pelati tin eggiisi tis sostis douleias apo enan epaggelmatia tou eidous... den exei provlima na eisia pano apo to kefali tou na vlpeis ti ginete...

tha mou peite diafimisi kano tora..FISIKA..mporei na einai filos alla pano ap ola einai apolitos sti douleia tou kai xairei ektimisis para pollon anthropon...

ela kalimeraaaa

adam_tsouk
03/12/2005, 22:11
αρχαίο τόπικ.......νέος πελάτης! :rotflmao:

Νταξ...... άψογος...... :beer: :beer: :beer:
:beer: :beer:

Το μηχανάκι στη μπίχλα και 2 ρόδες να λάμπουν! :lol:

johnpagr
04/12/2005, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αρχαίο τόπικ.......νέος πελάτης! :rotflmao:

Νταξ...... άψογος...... :beer: :beer: :beer:

Το μηχανάκι στη μπίχλα και 2 ρόδες να λάμπουν! :lol:

MEGIES - MEGIES

ante kalofagwta kai kaloperpathta !!!!!!

adam_tsouk
04/12/2005, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
MEGIES - MEGIES

ante kalofagwta kai kaloperpathta !!!!!!

και πάνε τι καλαααααααα....... :D :D :D :D :D

lammadin
04/12/2005, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
Περιεργο μου φαινεται αλλα θα συμφωνησω

100% με τον κ. Αφρο

:sun: :beer: :beer: :sun:

+1:a013: :a013:

McGyver
15/03/2006, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αρχαίο τόπικ.......νέος πελάτης!
Νταξ...... άψογος......
Το μηχανάκι στη μπίχλα και 2 ρόδες να λάμπουν!

Προσθέστε κι εμένα στους ενθουσιασμένους από τη δουλειά του Δημήτρη!

Φιλικός, επαγγελματίας, προσεκτική και ολοκληρωμένη δουλειά...
Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά Δημήτρη!

Με το καλό και το νέο μέλος της οικογένειάς σου!

:beer: :beer: :beer:

dimperd7
15/03/2006, 10:29

:beer: [/B][/QUOTE]

Φίλε μου καλά έκανες και το είπες μια και εγώ είμαι δισαρεστημένος με τον λαστιχά μου. Θα πάω οπωσδήποτε μια και μένω Πειραιά.

byron
15/03/2006, 10:44
Η καλή μου βγαίνει άμεσα από το συνεργείο, και θέλει λάστιχα λόγω ακινησίας.
Και γείτονας να μην ήτανε, εκέι θα πάω γιατί γουστάρω τους άρχοντες.

bartlal
15/03/2006, 10:57

και μπυριτσα κερναει! :winka:

naxiotis
15/03/2006, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
Ευγε, μπραβο!!! Να ειχαμε τιποτα τετοιους και εδω στη Ναξο!!! :sad: :sad: :sad: :sad:

Οχι λαστιχο δεν μπορουν να ελεγξουν, ουτε λαστιχο δεν μπορουν να φτιαξουν!!!

Χωρις να ειμαι ρατσιστης αλλα οταν βλεπω ολα τα συνεργεια στα χερια αλβανων, αφγανων, συριων κλπ τι να πω??? Με ποιο πτυχιο η εν παση περιπτωση με ποιο χαρτι εχουν το δικαιωμα ασκησης? Βγαζω ενα χαρτι εγω και βαζω τρεις τεσσερεις αλλοδαπους που δεν παιρνουν και κανα τρελλο μεροκαματο και λεω πως εχω συνεργειο!!! :sick: :sick: :sick: :hypnotize :uplate: ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ:wave2:

adam_tsouk
15/03/2006, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

Με το καλό και το νέο μέλος της οικογένειάς σου!

Kατάλαβα... πάνε οι εκπτώσεις!:rolleyes:

:lol: :lol:

καλοφόρετα Θωμάααααα.... :beer:

zoropatra
15/03/2006, 17:07
αχ και να ηταν ολοι ετσι!!!!!

μπραβο και παλι μπραβο!!!!!

Tigas
15/03/2006, 19:42
Πέρσι την άνοιξη έβαλα ένα σετακι diablo και μετά πήγα για στρωσιμο με παρέα μέχρι τον Αι Γιάννη.

Την Δευτέρα μετα τις ΣΚ βόλτες έπιασα να καθαρίσω το μηχανάκι και είδα ότι το λάστιχο ήταν 2 ετών.

Το λάστιχο εννοειτε ότι είχε μακαρόνια μέχρι τις άκρες αλλά παρολα αυτα τα παιδια που μου τα βάλανε πήγα και μου τα αλλάξανε χωρίς 2η κουβέντα και είπανε και συγνώμη.

Για εξυπηρετηση δέν μιλάμε και κάνουν και καλές τιμές

MOTO RACER Αγ.Γλυκερίας 21 στο Γαλάτσι 210-2927718

Έχουν ότι λάστιχα γουστάρεις απο γόμες για πίστα μέχρι για παπί
και πελάτες τους έχουν γίνει πολλόι ΄΄γρήγοροι΄΄ εδω μέσα όπως και μερικοί mod.

sporky
15/03/2006, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Πέρσι την άνοιξη έβαλα ένα σετακι diablo και μετά πήγα για στρωσιμο με παρέα μέχρι τον Αι Γιάννη.

Την Δευτέρα μετα τις ΣΚ βόλτες έπιασα να καθαρίσω το μηχανάκι και είδα ότι το λάστιχο ήταν 2 ετών.

Το λάστιχο εννοειτε ότι είχε μακαρόνια μέχρι τις άκρες αλλά παρολα αυτα τα παιδια που μου τα βάλανε πήγα και μου τα αλλάξανε χωρίς 2η κουβέντα και είπανε και συγνώμη.

Για εξυπηρετηση δέν μιλάμε και κάνουν και καλές τιμές

MOTO RACER Αγ.Γλυκερίας 21 στο Γαλάτσι 210-2927718

Έχουν ότι λάστιχα γουστάρεις απο γόμες για πίστα μέχρι για παπί
και πελάτες τους έχουν γίνει πολλόι ΄΄γρήγοροι΄΄ εδω μέσα όπως και μερικοί mod.

επειδή οι καλοί πρέπει να δια-φημίζονται .......... +1 για το MOTORACER (Αντώνης & Δημήτρης)
κ.

KaTaNaS
17/03/2006, 15:53
και να μην ξεχνάμε πώς

όταν κάπου παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας και η κάθε κίνηση μας, απόδοση στη δουλειά, διάθεση κλπ είναι ψυχοτροπικά

είναι όλα σχετικά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=308419#post308419)

για να ολοκληρώνεται ένα σωστό feedback αγοράς!

alexk
04/04/2006, 21:50
Σήμερα πήγα να αλλάξω το πίσω ελαστικό από το μωρό μου, στον Δημήτρη Μπούκη.

Ένα έχω να πω, άψογος. Όσα έχουν αναφέρει στα παραπάνω posts, είναι λίγα μάλλον.
Είμαι πολύ περίεργος σε θέματα προσοχής της μηχανής μου (σε συνεργείο έχω μεγαλώσει) και έχω να πω ότι ο άνθρωπος αυτός είναι γνώστης και άριστος επαγγελματίας.
Μπράβο!
:sun:

stako
05/04/2006, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Σήμερα πήγα να αλλάξω το πίσω ελαστικό από το μωρό μου, στον Δημήτρη Μπούκη.

Ένα έχω να πω, άψογος. Όσα έχουν αναφέρει στα παραπάνω posts, είναι λίγα μάλλον.
Είμαι πολύ περίεργος σε θέματα προσοχής της μηχανής μου (σε συνεργείο έχω μεγαλώσει) και έχω να πω ότι ο άνθρωπος αυτός είναι γνώστης και άριστος επαγγελματίας.
Μπράβο!
:sun:

Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος, κι εγώ δεν αλλάζω λαστιχά με τίποτα......:wave2:

Γειά σου Δημήτρη μάστορα!

alfa156
05/04/2006, 08:52
δημητρης μιχελακακης...στην δοιρανης,απο του καλυτερους λαστιχαδες που εχω συναντησει ever...ειδικα για μηχανες...

periklisk
05/04/2006, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
δημητρης μιχελακακης...στην δοιρανης,απο του καλυτερους λαστιχαδες που εχω συναντησει ever...ειδικα για μηχανες...

+1:wave2: Πηγαίνω στο Μήτσο από το 99

costas81
05/04/2006, 15:40
Πρωτη φορα βλεπω ενα ολοκληρο forum να μιλαει με τετοια λογια για εναν μηχανικο!
Μπραβο σου Δημητρη με εκανες πελατη χωρις να σε ξερω!

bartlal
05/04/2006, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Πρωτη φορα βλεπω ενα ολοκληρο forum να μιλαει με τετοια λογια για εναν μηχανικο!
Μπραβο σου Δημητρη με εκανες πελατη χωρις να σε ξερω!

για διευκρινιστικους λογους, λαστιχας ειναι, οχι μηχανικος!!! :winka:

Harry_V
14/05/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas

μπραβο του τον παιχτη..αυτο ειναι επαγγελματισμος και πολυ καλα εκανες και το ανεφερες γιατι αυτη οι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας....ολοι κοιτανε την μαρμαγκα μονο.....

Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι ο Δημήτρης όντως κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει καινούργια λάστιχα σε στόκ, ελέγχει και τη μηχανή σου (τακάκια, αλυσίδα, δίσκοι, κλπ) κατά τη διαδικασία αλλαγής χωρίς να το παίζει μηχανικός, και ΚΥΡΙΩΣ είναι πολύ πολύ καλό παιδί/άνθρωπος, δουλευταράς και από ότι καταλαβαίνω καλός οικογενειάρχης.

Οι τιμές του από ότι είδα (σε σχέση με δύο βουλκανιζατέρ που ρώτησα) είναι και αυτές καλές.

Αξίζει να υποστηρίζουμε και να αναδεικνύουμε τέτοιους επαγγελματίες

PortisHead
14/05/2007, 12:19
Μπραβο στο παιδί !!!!!
Και λέω εγώ τώρα.....ακόμη και να μην περάσει ο φίλος μας να τον πληρώσει κάποια στιγμή για το λάστιχο (υποθετικά μιλάω).....αυτός τι έπαθε ? Ε ?

"Εχασε" ένα λάστιχο...και κέρδισε 50 πελάτες !!!!

Μακάρι να είχαν ολοι αυτη την νοοτροπία !!!

gian_nykt
14/05/2007, 12:35
Πάντως παιδιά, γενικά ο χώρος εχει αρκετους που σε βλέπουν σαν πορτοφόλι και τπτ άλλο.
Καλό είναι λοιπόν τέτοιοι άνθρωποι, κι αυτοι φαίνοντε και απο τους πελάτες-φίλους που βλέπεις πάντα να ρέουν στα μαγαζιά τους, να ακούγοντε και να προωθούντε σε αντίθεση με κάποιους επιστήμονες-ξερόλες-σφάχτες που είναι ψυχροί ως άνθρωποι και επαγγελματίες του έμπα-πάρε-φύγε!

Fireball400
14/05/2007, 23:14
Αφήστε ρε μάγκες...που πάω την μηχανή για λάστιχα,γυρνάω να την παραλάβω(δεν είχα αφήσει κλειδιά-ήταν ξεκλείδωτη)και βλέπω το τερματικό του τιμονιού σπασμένο:a53: !Παραλίγο να ξανάρχιζα το κάπνισμα από τα νεύρα μου...με κόβω να πηγαίνω προς Πειραιά μερια και'γω:wave2:

Λεωνίδας
15/05/2007, 09:54
Χθες άλλαξα στο Δημήτρη λάστιχα
χαλάλι τα 10? παραπάνω απ' αυτά που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Nrgman για τα ίδια ακριβώς :wave2:

πίνεις τον καφέ σου, ακούς τη μουσική σου μαθαίνεις και 50 κουτσομπολιά από τους περαστικούς :rolleyes:

stako
15/05/2007, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
χαλάλι τα 10? παραπάνω απ' αυτά που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Nrgman για τα ίδια ακριβώς :wave2:

πίνεις τον καφέ σου, ακούς τη μουσική σου μαθαίνεις και 50 κουτσομπολιά από τους περαστικούς :rolleyes:

Τι λαστιχάκια έβαλες? Και σε τι τιμή αν επιτρέπεται?

Λεωνίδας
15/05/2007, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Τι λαστιχάκια έβαλες? Και σε τι τιμή αν επιτρέπεται?
Metzeler LAZERTEC M45
165?
CBF250 έχω έτσι :wave2:

nickmonstro
15/05/2007, 12:53
χαλάλι τα 10? παραπάνω απ' αυτά που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Nrgman για τα ίδια ακριβώς :wave2: Μου γινατε ''στριφτεροι'' και οι δυο τωρα ,ετσι????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
15/05/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Μου γινατε ''στριφτεροι'' και οι δυο τωρα ,ετσι????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι spammer είναι αυτός ρε :confused: :confused: :confused:

εσένα σε έχω και στην ευθεία :lol: :lol: :lol: :lol:

stako
15/05/2007, 13:20
Metzeler LAZERTEC M45
165?
CBF250 έχω έτσι :wave2:

Α οκ, άλλες εντελώς διαστάσεις οπότε........οκ!

Tpap
27/02/2008, 15:54
Επαληθεύω και Επαυξάνω, οτι έχει αναφερθεί για τον κο Μπούκη Δημήτρη και το επίπεδο εργασίας/εξυπηρέτησης πελάτη.

Γύρισα πριν από λίγο με ένα ζευγάρι καινούργια ΑΝΑΚΕΕ και με τις καλλίτερες των εντυπώσεων.

Τάσος.

MAG/FMX
09/02/2010, 22:35
Ωραια τα λετε γιατι εχω καποιο κοσκινισμα κ θα παω αυριο σε αυτον........για να δουμε ......... εντωμεταξυ τα λαστιχα τα εβαλα προ 5 μηνες............. ειχα παρατηρησει οτι κατι δε παει καλα αλλα ο λαστιχας κ πολυ γνωστο ονομα που μου τα εβαλε δε παραδεχεται τιποτα...... για να δουμε τι θα πει ο Μπουκ............
Οταν το πηγα στο λαστιχα μου , απλα το σηκωσε κ το γυρναγε.........κ μου ειπε οκ ειναι..........
κ εδω ο αλλος μονο ερωτα δεν εκανε στο λαστιχο για να το τσεκαρει , αντε να δουμε......