View Full Version : Δημοπρασία απο παγκόμσιο Superbikes ...
road spirit
24/08/2012, 12:22
... απο την εταιρεία που διοργανώνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την συμμετοχή αναβατών ομάδων κλπ, για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν σε πληγείσες περιοχές από το σεισμό στην Emilia της Ιταλίας.
απο αγωνιστικα λάστιχα μέχρι την δερμάτινη στολή του Aoyama υπογεγραμένη :
http://members.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=gregorio_funandsafe_onlus
μπορεί να ενδιαφέρει κανέναν , αν και ακούω τις φωνές απο το βάθος "εδώ εμείς καιγόμαστε και το μΑνί χτενίζεται"
... απο την εταιρεία που διοργανώνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την συμμετοχή αναβατών ομάδων κλπ, για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν σε πληγείσες περιοχές από το σεισμό στην Emilia της Ιταλίας.
http://members.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=gregorio_funandsafe_onlus
μπορεί να ενδιαφέρει κανέναν , αν και ακούω τις φωνές απο το βάθος "εδώ εμείς καιγόμαστε και το μΑνί χτενίζεται"
τι μεγεθος ειναι αυτουνου του χιροσι ρε μαλεα να δουμε αμα μας κανει...?:lol:
road spirit
24/08/2012, 12:36
τι μεγεθος ειναι αυτουνου του χιροσι ρε μαλεα να δουμε αμα μας κανει...?:lol:
γράφει Χόντα άρα δεν σου κάνει :smokin:
ισως και να πηγαινε ομως με ενα cουbουrι που θα μεινει πισω.....:smokin::smokin::smokin:
devil's animal
24/08/2012, 13:08
εδώ εμείς καιγόμαστε και το μΑνί χτενίζεται!! :rolleyes:
:tooth::tooth::tooth:
ισως και να πηγαινε ομως με ενα cουbουrι που θα μεινει πισω.....:smokin::smokin::smokin:
Π@ρτούζα το βλέπω αυτό το κουμπούρι..
:smokin:
road spirit
24/08/2012, 13:36
:eek:
να κόψει τις παρτούζες άμα δε θέλει να του κόψω μέχρι και την καλημέρα ...
Aστο, μπας και νοιώσει σαν μηχανάκι επιτέλους, όσο θα λείπεις.. :bawl:
Καλύτερα ρε, για να μην τον ματιάζουν!
harris_x
24/08/2012, 14:39
:bawl::bawl::bawl::lol:
...και να αρχισεις τα buenos dias :lol:
υ.γ.το πρωτο μανικι του το ριξε ο πρακτορας :lol::lol:
harris_x
24/08/2012, 15:27
Γιάννη, σου έχω υπόγα στο χωριό.... που το μωρό θα κοιμάται πάνω σε φλοκάτες και όλοι οι μνηστήρες θα μένουν μακριά! :winka:
Γιάννη, σου έχω υπόγα στο χωριό.... που το μωρό θα κοιμάται πάνω σε φλοκάτες και όλοι οι μνηστήρες θα μένουν μακριά! :winka:
ο ορισμος του μονοφαγα! :tomates:
harris_x
24/08/2012, 15:32
ο ορισμος του μονοφαγα! :tomates:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
gixxerpap
24/08/2012, 20:02
όποιος έχει ψυχούλα, ας κοπιάσει:boxing::a015:
devil's animal
24/08/2012, 22:44
όποιος έχει ψυχούλα (και παιζει στην βαρεων βαρων κατηγορια), ας κοπιάσει:boxing:
:tooth:
εγω θα παρω το λαστιχο του τσεκα και μετα θα σας εχω ουλους...!
LogOutGoRide
26/08/2012, 10:51
εγω θα παρω το λαστιχο του τσεκα και μετα θα σας εχω ουλους...!
Θα τα πάρεις ζευγάρι; :-)
Θα τα πάρεις ζευγάρι; :-)
οχι ρε συ δε χρειαζεται, αφου το παω λαμπαδα το εργαλειο, με ενα πισω ειμαι κομπλε... :lol:
υγ. ξερει κανεις ευτος ο davis τι νουμερο μποτες φοραει???
Pardalotzatziki
31/08/2012, 11:04
Καλημερα
Την εκανα τη μακακια......ελπιζω να αποδοσει....
Για κερδος τις χτυπησα, με σκοπο να τις πουλήσω αργοτερα..
Τι λετε;
http://www.ebay.it/itm/SBK-FOR-EMILIA-Used-racing-boots-autographed-by-Eugene-Laverty-/110932837498?pt=Collezionismo_Sportivo&hash=item19d41cc47a&autorefresh=true
Δεν πληρωσα ακομα, περιμενω μια απαντηση για το αν θα συνοδευονται απο καποιο εγγραφο αυθεντικοτητας.
Γιατι αν δεν εχει κατι τετοιο μπορει να χασουν την αξια τους. Πω, πω, βλεπω πολυ Pawn Stars...
Γιατι αν δεν εχει κατι τετοιο μπορει να χασουν την αξια τους. Πω, πω, βλεπω πολυ Pawn Stars...
και εγω :lol:
Και μονο η φωτογραφια (αν δεν έχουν καποιο "χαρτι" ειναι αρκετό.
Να στείλεις μαιλ στον Rick να του πεις τι εχεις να κανεις πωληση απο αποσταση :D
Guten epitixien
Pardalotzatziki
31/08/2012, 11:23
και εγω :lol:
Και μονο η φωτογραφια (αν δεν έχουν καποιο "χαρτι" ειναι αρκετό.
Να στείλεις μαιλ στον Rick να του πεις τι εχεις να κανεις πωληση απο αποσταση :D
Guten epitixien
Ευχαριστω
Κρατησα τη φωτο αλλα και ενα χαρτι δε με χαλαει. Ακομα και αν δεν εχουν θα επιμεινω να βγαλουν με το ζορι.
Θα στειλω στον Cham Lee μπας και μου δωσει καλυτερη τιμη. Καλα, αμα βγαζει γκομενακια αυτος θα σαλταρω... :lol:
Basika krata fwto krata kai SS apo ti dimoprasia na deixnei oti esy to kerdises.
Θα στειλω στον Cham Lee μπας και μου δωσει καλυτερη τιμη. Καλα, αμα βγαζει γκομενακια αυτος θα σαλταρω... :lol:
Eykola re
Pardalotzatziki
31/08/2012, 11:31
Basika krata fwto krata kai SS apo ti dimoprasia
SS ?????
Pardalotzatziki
31/08/2012, 11:41
screenshot?
Μαλλον...
Μαλλον...
Ναι σορρυ εγραφα βιαστικα :)
Pardalotzatziki
17/09/2012, 18:12
Road spirit σε ευχαριστω που εβαλες την ανακοινωση.....οποιος βρισκει τετοιες ευκαιριες να τις ανεβαζει...
Το "εδω καιγομαστε" δεν ισχυει....αν το εκμεταλευτεις σωστα
Μολις εβγαλα 50 ευρω απο αυτη τη δημοπρασια και αναμενεται να βγαλω αλλα 37
Απλα πραγματα...αγορασα-πουλησα...
Αν περιμενα ισως εβγαζα κι αλλα, ας πουμε αν ο Laverty παει MotoGP ή παρει πρωταθλημα...και πολλα αλλα που επηρεαζουν την τιμη
You rock :beer::beer:
Pardalotzatziki
24/10/2012, 00:02
Βγαλανε κι αλλα....
Οποιος ασχολειται και ενδιαφερεται...
http://www.ebay.it/sch/gregorio_funandsafe_onlus/m.html?item=110932833758&viewitem=&rt=nc&_trksid=p4340.l2562
Pardalotzatziki
11/11/2012, 21:53
Οι μποτες του Eugene Laverty
Pardalotzatziki
11/11/2012, 21:58
Dainese full metal Pro με αυτογραφο απο τον Leon Haslam. Δεν ειναι χρησιμοποιημενα σε αγωνα, ειναι καινουρια.
Ειναι και στο νουμερο μου.....αλλα πρεπει να τα πουλησω.
Dainese full metal Pro με αυτογραφο απο τον Leon Haslam. Δεν ειναι χρησιμοποιημενα σε αγωνα, ειναι καινουρια.
Ειναι και στο νουμερο μου.....αλλα πρεπει να τα πουλησω.
noumero kai poso?? ;)
Pardalotzatziki
11/11/2012, 22:02
noumero kai poso?? ;)
Θα σε στεναχωρησω...δεν πωλουνται πια ως καινουρια αλλα ως συλλεκτικα...
Για κερδος τα αγορασα...
Pardalotzatziki
11/11/2012, 22:12
noumero kai poso?? ;)
Medium ειναι...αν δεν βρω καποιον συλλεκτη ισως σε ενοχλησω...αν σου κανουνε...
Medium ειναι...αν δεν βρω καποιον συλλεκτη ισως σε ενοχλησω...αν σου κανουνε...
απο περιεργια ποσο τα πηρες??
αν ηταν απλα τα συζηταγαμε αλλα δεν εχω συλεκτικα ενδιαφεροντα...:D
Pardalotzatziki
12/11/2012, 00:48
απο περιεργια ποσο τα πηρες??
αν ηταν απλα τα συζηταγαμε αλλα δεν εχω συλεκτικα ενδιαφεροντα...:D
Δεν μπορω να σου πω ποσο τα πηρα...βεβαια αν ψαξεις θα τη βρεις..αλλα το αφηνω ετσι...
Δεν εννουσα να τα παρεις ως συλλεκτης αλλα σε μια καλη τιμη για κανονικη χρηση...και οσο αντεξει η υπογραφη...
Δεν μπορω να σου πω ποσο τα πηρα...βεβαια αν ψαξεις θα τη βρεις..αλλα το αφηνω ετσι...
Δεν εννουσα να τα παρεις ως συλλεκτης αλλα σε μια καλη τιμη για κανονικη χρηση...και οσο αντεξει η υπογραφη...
ok.