View Full Version : Αχ αυτες οι γυναικες....
:a024:
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ PIERCING, ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΕ ΩΔΙΝΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ, ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΙΔΕΡΙΚΑ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΛΙΦΤΙΝΚ, ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΑΒΙΔΑ Η ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΕΡΙ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΩΛΟ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ... ΠΟΝΑΕΙ!
:lol:
ti eipe to atomo... :dizzy: :dizzy: :dizzy:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαχα μου το χαν στείλει με μηνυμα...
:D :wave2: :rotflmao:
johnpagr
22/09/2005, 00:31
xaaxaxxaxaaxaxaaaa
swsth topo8etish
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
χμμμμμμμμ εδώ δεν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο!!:look: :look:
ουτε ενα χρονο υπαρξης δεν εκλεισε το ανεκδοτο, και αμεσως να πατε να το ξαναβαλετε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4171
24406
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ουτε ενα χρονο υπαρξης δεν εκλεισε το ανεκδοτο, και αμεσως να πατε να το ξαναβαλετε!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4171
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μπάγάσα είσαι άπαιχτος!! Δε σου ξεφεύγει τίποτα!!!
motoforever
22/09/2005, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Όντως :nono: του ξεφευγει τίποτα! Το Εύρεση πρέπει να είναι πάντα ανοιχτό...:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ PIERCING, ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΕ ΩΔΙΝΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ, ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΙΔΕΡΙΚΑ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΛΙΦΤΙΝΚ, ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΑΒΙΔΑ Η ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΕΡΙ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΩΛΟ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ... ΠΟΝΑΕΙ!
:eyepop: :eyepop: :look: :look: :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :winka:
μηπως πρεπει να με κανουν μοντ στα ανεκδοτα? :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motoforever
Όντως :nono: του ξεφευγει τίποτα! Το Εύρεση πρέπει να είναι πάντα ανοιχτό...:smilea:
σχεδον καπως ετσι! απλα πολλες φορες μου θυμιζουν ανεκδοτα που εχω ξαναδιαβασει και το ψαχνω. ε, καποιες φορες τα πετυχαινω, και συνεχιζω την παραδοση με το recycle! :winka: :wave2:
adam_tsouk
22/09/2005, 17:48
σχεδον καπως ετσι! απλα πολλες φορες μου θυμιζουν ανεκδοτα που εχω ξαναδιαβασει και το ψαχνω. ε, καποιες φορες τα πετυχαινω, και συνεχιζω την παραδοση με το recycle! :winka: :wave2:
εγώ πάλι έχω καλυτερα πράγματα να κάνω!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγώ πάλι έχω καλυτερα πράγματα να κάνω!
:wave2:
να ονειρευεσαι οτι θα βγεις πρωτος στα καρτ..... απο το τελος? :a22: :a22: :a22: :rotflmao:
μηπως πρεπει να με κανουν μοντ στα ανεκδοτα? :lol: :lol: +1:lol: ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΣΗΜΑΤΑΚΙ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ BARTLAL
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
:lol:
και οι άντρες, άλλο που δεν θέλουν, για όλα τα παραπάνω!:winka:
μηπως πρεπει να με κανουν μοντ στα ανεκδοτα? :lol: :lol:
χμμ, λές ε; δεν είναι άσχημη ιδέα. Άσχετο. για cart που πηγαίνετε;
motoforever σίγουρα τον κόβω να έχει ξεχωριστό pc για ψάξιμο!!!:lol: