PDA

View Full Version : Τρόμπα βενζίνης (βγάλσιμο)

tntyliss
28/08/2012, 09:18
Παιδιά, είμαι έτοιμος να κάνω την πρώτη απόπειρα να βάλω το χέρι μου και να φτιάξω κάτι πάνω στην μηχανή μόνος μου. Λοιπόν, θα βγάλω την τρόμπα της βενζίνης(950 adv), για να βάλω το kit του Dr_bean.Υπάρχει κάτι που θα συμβούλευε κάποιος να προσέξω, ή οτιδήποτε άλλο?

gefr
28/08/2012, 10:04
ΝΑΙ!!!
Πολύ προσοχή στο βγάλσιμο του λάστιχου που κρατάει την αντλία στη θέση της. Το έλασμα που την συγκρατεί έχει στην άκρη του δύο κερατάκια που πολύ εύκολα σκίζουν το λάστιχο. Προσπάθησε να έχεις τη μηχανή γερμένη στα δεξιά για να δουλέψεις πιό άνετα. Θα χαμηλώσεις ή θα αφαιρέσεις την ποδιά για να δουλέψεις.
Θα βοηθούσε καλό καθάρισμα στην περιοχή από τη μούργα που μαζέυει εκεί. Στα συνεργεία χρησιμοποιούν βενζίνα καθαριστική, τρυπάνε το καπάκι και ψεκάζουν στα λάδια για να καθαρίσει. Προτείνω γάντια λατέξ για να γλιτώσεις μισή ώρα πλύσιμο χεριών με αμφίβολα αποτελέσματα στα νύχια.
Υπήρξε περίπτωση που οι αποστάτες του Dr Bean δεν βιδώνονταν εύκολα. Η εναλλαγή τους έλυσε το πρόβλημα.
Κατά τα άλλα είναι απλή η μετατροπή.
Καλή δουλειά.

tntyliss
28/08/2012, 10:52
:a013::a013::a013::a013:
ΝΑΙ!!!
Πολύ προσοχή στο βγάλσιμο του λάστιχου που κρατάει την αντλία στη θέση της. Το έλασμα που την συγκρατεί έχει στην άκρη του δύο κερατάκια που πολύ εύκολα σκίζουν το λάστιχο. Προσπάθησε να έχεις τη μηχανή γερμένη στα δεξιά για να δουλέψεις πιό άνετα. Θα χαμηλώσεις ή θα αφαιρέσεις την ποδιά για να δουλέψεις.
Θα βοηθούσε καλό καθάρισμα στην περιοχή από τη μούργα που μαζέυει εκεί. Στα συνεργεία χρησιμοποιούν βενζίνα καθαριστική, τρυπάνε το καπάκι και ψεκάζουν στα λάδια για να καθαρίσει. Προτείνω γάντια λατέξ για να γλιτώσεις μισή ώρα πλύσιμο χεριών με αμφίβολα αποτελέσματα στα νύχια.
Υπήρξε περίπτωση που οι αποστάτες του Dr Bean δεν βιδώνονταν εύκολα. Η εναλλαγή τους έλυσε το πρόβλημα.
Κατά τα άλλα είναι απλή η μετατροπή.
Καλή δουλειά.

tntyliss
28/08/2012, 21:19
Λοιπόν, την έκανα την δουλειά, μόλις τελείωσα, και αύριο(λόγο έλλειψη φωτός) θα ελέγξω αν δουλεύει η τρόμπα (αν έβαλα καλά το kit) και θα την ξαναβάλω πίσω.
Τελικά δεν έβγαλα την τρόμπα από το λάστιχο που την κρατάει, έβγαλα όλο το λάστιχο και δούλεψα με το λάστιχο πάνω στην τρόμπα.

tntyliss
29/08/2012, 13:09
Όλα καλά, το μόνο πράγμα που πρέπει να έχει υπ'οψην κάποιος, νομίζω είναι οτι θα χρειαστεί καινούριες ασφάλειες για τα σωληνάκια της βενζίνης που πάνε στην τρόμπα.
Μεγάλη η ικανοποίηση να φτιάχνεις μόνος σου την αγαπημένη σου τελικά.