View Full Version : Λοστ
nikos_abel
29/08/2012, 16:35
Αν είσασταν ναυαγός, σ' ένα έρημο νησί και σας έδιναν τη δυνατότητα να διαλέξετε, ανάμεσα στην οικογένεια σας και στο μοτο τζι αρ...
ποιο θα ηταν το πρωτο σας post??
Αν είσασταν ναυαγός, σ' ένα έρημο νησί και σας έδιναν τη δυνατότητα να διαλέξετε, ανάμεσα στην οικογένεια σας και στο μοτο τζι αρ...
Φωτο στα ταξιδιωτικα
Hello family...
nikos_abel
29/08/2012, 16:41
Μ' αρέσει που απαντάτε σοβαρά :lol:
Μ' αρέσει που απαντάτε σοβαρά :lol:
Οπότε θεωρητικά σε παίρνουν και στα σοβαρά... Οι παραπάνω κύριοι να το κοιτάξουν αυτό.
:smokin:
Οπότε θεωρητικά σε παίρνουν και στα σοβαρά... Οι παραπάνω κύριοι να το κοιτάξουν αυτό.
:smokin:
Έλα τώρα κι εσύ που θα πάρουμε σοβαρά κάποιον που οδηγάει σκούτερ και γράφει σε μοτο φόρουμ. Είναι σαν να μου λες ότι εκτροφέας γαϊδάρων έχει βλέψεις για συμμετοχή του σε αγώνα στον ιππόδρομο.
:D
nikos_abel
29/08/2012, 17:52
Έλα τώρα κι εσύ που θα πάρουμε σοβαρά κάποιον που οδηγάει σκούτερ και γράφει σε μοτο φόρουμ. Είναι σαν να μου λες ότι εκτροφέας γαϊδάρων έχει βλέψεις για συμμετοχή του σε αγώνα στον ιππόδρομο.
:D
Δηλαδή να συμμετάσχει ο ίδιος ή τα γαϊδούρια του;
DimChios
29/08/2012, 17:53
"πανακριβη η βενζίνα εδω κατω"
(ή εκ του ασφαλους μιας και θα ειμαι μακρυα... "να πειτε στον sniper οτι μαμιέται") :lol:
Cpt. Haddock
29/08/2012, 17:56
"Φευγω απο το φόρουμ"...
nikos_abel
29/08/2012, 17:59
"Φευγω απο το φόρουμ"...
Στο καλό :lol:
(να δω ποιους θα πειράζεις όταν τη κάνουμε όλοι σιγά σιγά :p: )
Νικόλα την παλεύεις καθόλου ή μπα???
Θα κάνουμε κάπου τώρα κοντά ένα καφεδάκι ή Ξυλόκαστρο ή Λουτράκι. Καβάλα τη μπανιέρα σου κι έλα να μας πεις τον πόνο σου. Να είσαι σίγουρος θα σε καταλάβουμε.
:bawl::bawl:
Cpt. Haddock
29/08/2012, 18:07
(να δω ποιους θα πειράζεις όταν τη κάνουμε όλοι σιγά σιγά :p: )
Κανεναν. Θα εχω φερει σε περας την αποστολή μου...
Grafton 505
29/08/2012, 18:09
το ''οικογένεια'' τι φόρουμ είναι ;;;; :confused:
akis_trevor
29/08/2012, 18:16
το ''οικογένεια'' τι φόρουμ είναι ;;;; :confused:
πνιγηκα με τον καφε ρεεεεεεεεε!!!!
οσο για το πρωτο ποστ:βρηκα μια παλια σχεδια μισοδιαλυμενη...αξιζει να της κανω restore;τι κουπια να διαλεξω;το πανι τι χρωμα να το κανω;
DimChios
29/08/2012, 18:34
:bawl:
γ@μας
chr1s_86
29/08/2012, 18:41
I knew it ! :evil:
μια βοηθεια στο ναυαγο ρε παιδια
καλημερα σας παιδες! προχθες ναυαγησα σε ενα νησι στη μεση του πουθενα! απο το ναυαγιο, εκτος απο εμενα και 4 διμετρες μελαχρινες μοντελες
που επεβαιναν στο γιωτ με το οποιο συγκρουστηκαμε, ξεβραστηκαν στο νησι ενα κοντεινερ που ειχε μεσα ενα ΚΤΜ 450 EXC με τεραστια προικα σε
ανταλλακτικα, και 200 βαρελια βενζινη! το νησι δεν εχει δρομους και στην ουσια καλυπτεται ολο απο ζουγκλα, πλην της παραλιας που ξεβραστηκα!
κανει το μηχανακι για τετοια χρηση?? πρεπει να του κανω καποια μεταρτοπη? (εχω ανταλλακτικα ειπαμε) σημερα πηγα να το βαλω μπροστα και
δεν επαιρνε! αυτο σημενει οτι ειναι τριτη?? (εχω χασει και τις μερες εδω ρε πστμ)
AUFGEBRACHT
29/08/2012, 19:56
καλημερα σας παιδες! προχθες ναυαγησα σε ενα νησι στη μεση του πουθενα! απο το ναυαγιο, εκτος απο εμενα και 4 διμετρες μελαχρινες μοντελες
που επεβαιναν στο γιωτ με το οποιο συγκρουστηκαμε, ξεβραστηκαν στο νησι ενα κοντεινερ που ειχε μεσα ενα ΚΤΜ 450 EXC με τεραστια προικα σε
ανταλλακτικα, και 200 βαρελια βενζινη! το νησι δεν εχει δρομους και στην ουσια καλυπτεται ολο απο ζουγκλα, πλην της παραλιας που ξεβραστηκα!
κανει το μηχανακι για τετοια χρηση?? πρεπει να του κανω καποια μεταρτοπη? (εχω ανταλλακτικα ειπαμε) σημερα πηγα να το βαλω μπροστα και
δεν επαιρνε! αυτο σημενει οτι ειναι τριτη?? (εχω χασει και τις μερες εδω ρε πστμ)
Επειδή πολλές φορές οι ναυαγοί ανακαλύπτουν λυχνάρια με μαγικά τζίνι που πραγματοποιούν 3 ευχές, εάν σου τύχει κάτι ανάλογο, η 1η σου ευχή να είναι να ανοίξει συνεργείο της ΚΤΜ στο ερημονήσι...
karellen
29/08/2012, 20:36
''Ρε χοντρέ ποια είναι τα νούμερα του λόττο'' ;
Επειδή πολλές φορές οι ναυαγοί ανακαλύπτουν λυχνάρια με μαγικά τζίνι που πραγματοποιούν 3 ευχές, εάν σου τύχει κάτι ανάλογο, η 1η σου ευχή να είναι να ανοίξει συνεργείο της ΚΤΜ στο ερημονήσι...
και φυσικα η δευτερη ευχη θα ειναι οι μηχανικοι να ειναι πιο χοντροι και πιο ασχημοι απο εμενα! ειπαμε ναυαγησα μαζι με 4 διμετρες μελαχροινες μοντελες! δεν θελω να εχω ανταγωνισμο!:lol:
Φαντάζεσαι να σου συμβεί αυτό το σενάριο και εσυ να είσαι φανατικός στρητάς και gay??? :cry:
AUFGEBRACHT
29/08/2012, 21:53
και φυσικα η δευτερη ευχη θα ειναι οι μηχανικοι να ειναι πιο χοντροι και πιο ασχημοι απο εμενα! ειπαμε ναυαγησα μαζι με 4 διμετρες μελαχροινες μοντελες! δεν θελω να εχω ανταγωνισμο!:lol:
...Mόνο που ακόμα κι έτσι να γίνει, επειδή κάθε τρεις και λίγο θα τους έχεις ανάγκη και κάπως πρέπεις να τους πληρώνεις, εάν η τρίτη και τελευταία ευχή δεν είναι λεφτά, οι μηχανικοί θα πληρώνονται σε δίμετρο "είδος"... Οπότε με τα λεφτά αγοράζεις καινούριο μηχανάκι και γλυτώνεις και από τις αβαρίες και από τους μηχανικούς... αλλά από την άλλη θα έχεις πλέον την αμφιβολία μήπως οι γκόμενες σε θέλουν για τα λεφτά σου...
nikos_abel
29/08/2012, 21:55
Αι χαβ α ντριμ......
267110
Grafton 505
29/08/2012, 22:14
Αι χαβ α ντριμ......
Γιου χιεβ α ..... λοτ οφ φρι τάιμ ντούντ !!!!!! :D
Φαντάζεσαι να σου συμβεί αυτό το σενάριο και εσυ να είσαι φανατικός στρητάς και gay??? :cry:
:lol: :lol: :bawl: :bawl:
η ακομα χειροτερα να εχεις προβλημα και να μη μπορεις ναααα....