PDA

View Full Version : Καρτ τη δευτερα 26/9...

Σελίδες : 1 [2]

ktm640lc4
26/09/2005, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ(ADRIAN-GTZ750) ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Παλι καλα γιατι αν χασω εδω (πραγμα σιγουρο) θα παρω το αιμα μου πισω στην χαλκιδα. :winka:

gmakris
26/09/2005, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
paides gia ti wra lete ?

Εμεις λιγο μετα τις 9.00 Βασιλη, εαν θες παρε τηλ......

adam_tsouk
26/09/2005, 16:46
Άρχισε να ψιχαλίζει ρε γμτ.... :sad:

GeoGlx
26/09/2005, 17:10
Άρχισε να βρέχει :uplate: ?
Μια άλλη φορά που είχαμε πάει μετά από βροχή δεν μας άφησε!!
Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα!!

GTZ750
26/09/2005, 18:53
ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ(ADRIAN-GTZ750) ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. :a18: :a18: :a18: :a18: :a18: :a30: :a30: :a25: :a25: :a08: :a08: :a33: :a33: :a33:

gixxerpap
26/09/2005, 19:12
παντως αυτη τη στιγμη στην πιστα και στη γυρω περιοχη δε βρεχει και μαλλον δε θα βρεξει

μη στηριζεστε ομως πανω μου....

εγω παντως, οπως και να 'χει θα παω!!! εστω και για καφε!!!

gmakris
26/09/2005, 23:20
Γεμισε η πιστα απο τα καλα παιδια του forum.
Πριν ξεκινησουμε τον αγωνα οπως ειναι λογικο, αρχισαν οι κοντρες και τα στοιχηματα.

Ο Τιγκας εχασε στο πρωτο session οταν εφυγε ο τροχος του την ωρα που εστριβε στην K7 πριν την μεγαλη ευθεια.... :a029:

Tελικα ο πρωταθλητης μας καταφερε να βγει στα pits και να παρει το εφεδρικο για να κατατροπωσει οσους τολμησαν να τον αμφισβητησουν.....

:rotflmao: :rotflmao:

gmakris
26/09/2005, 23:22
Στην photo ο Τιγκας με την ροδα ανα χειρας μετα τον τερματισμο.... (action photo)

24847

Tropeas
26/09/2005, 23:49
ΠΑΛΙ >>>>>> ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παιδιά αφού το οχημα του δεν εχει ρόδες , πετάει τι του δίνετε αυτα τα ξενερωτα με τις ρόδες???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alx 84
27/09/2005, 00:15
Η όλη υπόθεση είχε πολύ γέλιο. δεν έμεινα για τον τελευταίο αγώνα. για πείτε λεπτομέριες...
Εγω το είπα τίγκα! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HONDA το CART!! :)

ktm640lc4
27/09/2005, 09:05
Καλημερα

Παιδια εγω περασα απιθανα. Καλη πιστα καλα καρτακια καλος κοσμος.

Να με συγχωρητε που δεν χαιρετισα στο φευγα αλλα μεσα στον χαμο (αλλοι ετρεχαν να βρουν καρτ αλλοι ανεβοκατεβαιναν τα σκαλια αλλοι μιλουσαν αλλοι κοιτουσαν το gsxr ή το zxr) δεν γινοταν. Οπως και να εχει περασα μια χαρα.

Ναστε καλα και εχουμε καιρο ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα.

:wave2:

maintenance
27/09/2005, 09:08
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
[B]Γεμισε η πιστα απο τα καλα παιδια του forum.
Πριν ξεκινησουμε τον αγωνα οπως ειναι λογικο, αρχισαν οι κοντρες και τα στοιχηματα.

Ο Τιγκας εχασε στο πρωτο session οταν εφυγε ο τροχος του την ωρα που εστριβε στην K7 πριν την μεγαλη ευθεια.... :a029:

Tελικα ο πρωταθλητης μας καταφερε να βγει στα pits και να παρει το εφεδρικο για να κατατροπωσει οσους τολμησαν να τον αμφισβητησουν.....

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙ!!!!!

Τελικα το ασυρματο μπουλονοκλειδο μου........ξανακανε το θαυμα του........
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙ!!!!!

Την επομενη φορα..........θα του ξηλωσω το ....... σασι.....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!

:smokin:

Tigas
27/09/2005, 09:10
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ Ο MAINTENANCE ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑ ΜΠΟΛΟΝΟΛΕΙΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΙΓΥΡΙΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ RACING ΚΑΡΤ ΠΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SESSION KAIIIIIIIIIIII
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑTSAI ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΞΩ.

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ :a22:

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ VALENTINO PTOSSI O ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SESSION ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΦΟ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

adam_tsouk
27/09/2005, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance

[

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙ!!!!!

Τελικα το ασυρματο μπουλονοκλειδο μου........ξανακανε το θαυμα του........
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙ!!!!!

Την επομενη φορα..........θα του ξηλωσω το ....... σασι.....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!

Ρε αυτά δεν γίνονται λέμε! :lol: :lol:

angel-m
27/09/2005, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Στην photo ο Τιγκας με την ροδα ανα χειρας μετα τον τερματισμο.... (action photo)

:eek: Έφυγε η ρόδα????? :eek: ΠΑΛΙ :a5: :a5: :a5: Ρε Σταυράκο μήπως τελικά είναι Honda :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
27/09/2005, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Ρε αυτά δεν γίνονται λέμε! :lol: :lol:

ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΡΤ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ WRC ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ KATSAI + MAINTENANCE ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο POKERMON ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΑΜΙΗΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ .

ΤΕΛΙΚΑ BYE BYE Ο ΤΡΟΧΟΣ :mad:

maintenance
27/09/2005, 09:23
ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΡΤ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ WRC ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ KATSAI + MAINTENANCE ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο POKERMON ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΑΜΙΗΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ .

ΤΕΛΙΚΑ BYE BYE Ο ΤΡΟΧΟΣ :mad:

Ρε τον μαστροχαλαστη........................καταστροφεας καρτ καταντησε....

Δεν θα μας ξαναδεχτουν...:lol:

Που πας ρε καραμητρο..............ποιους πας να προσπερασεις;;;;;;;

Το σκεφτηκες;;;;;;; :lol: :lol: :lol:
ακου του ξαναφηγε η ροδα...:lol: :rotflmao: :lol:

idi
27/09/2005, 09:26
H HRC AKOMA MIA ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΓΕΛΙΟ...

"ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΡΟΔΕΣ" HONDA RACING :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανένας
27/09/2005, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
:eek: Έφυγε η ρόδα????? :eek: ΠΑΛΙ :a5: :a5: :a5: Ρε Σταυράκο μήπως τελικά είναι Honda :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Και χονδα να μην ήταν, την τεχνική υποστήριξη και τα γνήσια ανταλλακτικά πρέπει να τα έχει αποκλειστικά ο σαρακακης :smokin:

adam_tsouk
27/09/2005, 09:32
Όταν αποφασίσουμε να ξαναπάμε για καρτ θα πούμε ότι δεν θα έρθει για να μην έχουμε πρόβλημα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a9: :a9:

ktm640lc4
27/09/2005, 10:04
Ποναει και εσας η πλατη η μονο το δικο μου καρτ ειχε προεξοχες στην πλατη του καθισματος? :mad:

Ολη η δεξια πλευρα κατω στην μεση πρεπει να βγει ΠΕ.

(Βεβαια πηγαινα και αερα, ισως φταιει αυτο.:lol: :rotflmao: :lol: )

Σοβαρα ομως μιλαμε για πονο.

gmakris
27/09/2005, 10:15
Ποναω και εγω λιγακι, αλλα ειναι γλυκος ο πονος. Νομιζω περισσοτερο πονανε τα πλευρα μου απο τα γελια που ριξαμε με τον Σταυρο.

Ποιο πολυ ομως πονανε τα ματια μου απο τις γομες που μου πεταγε το καρτ του IDI......:lol: :lol:

Tigas
27/09/2005, 10:27
Ποιο πολυ ομως πονανε τα ματια μου απο τις γομες που μου πεταγε το καρτ του IDI......:lol: :lol:

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ KAWASAKI TOY IDI:a22: :a22: :a22:

EXΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο IDI ΗΤΑΝ ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΕΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

IDI ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ?? Ο DOCTOR ΤΙΓΚΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΞΑΝΑ :a17: :a29: :a30:

gmakris
27/09/2005, 10:59
Δεν εχει σημασια ο ταχυτερος (αλλωστε ο ΙDI δηλωσε τεχνικα προβληματα)

αλλα ο τερματισμος Σταυρο.....για να μην αναφερθω στον συναδελφο που καταφερε να στραβωσει την κολωνα του τιμονιου.....:lol: :rotflmao:

Tigas
27/09/2005, 11:04
Δεν εχει σημασια ο ταχυτερος (αλλωστε ο ΙDI δηλωσε τεχνικα προβληματα)

αλλα ο τερματισμος Σταυρο.....για να μην αναφερθω στον συναδελφο που καταφερε να στραβωσει την κολωνα του τιμονιου.....:lol: :rotflmao:

O ALONSO(VALENTINO PTOSSI) ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟ MONTOYA(EMENA ΔΗΛΑΔΗ :D ) ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ EVENT ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ EVENT ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ NISSAN O ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΥΝΕ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ GLAMRIS ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΔΗΧΘΗΚΕ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ :lol:

gmakris
27/09/2005, 11:18
O ALONSO(VALENTINO PTOSSI) ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟ MONTOYA(EMENA ΔΗΛΑΔΗ :D ) ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ EVENT ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ EVENT ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ NISSAN O ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΥΝΕ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ GLAMRIS ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΔΗΧΘΗΚΕ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ :lol:

Οντως ο τυπος πρεπει να ηταν απο τους εργαζομενους στην πιστα, οδηγουσε το αυτοκινητο του ΑΚΡΙΒΩΣ oπως ενα καρτ στην πιστα και φυσικα περναγε οτι υπηρχε μπροστα του......Η βλακεια μας ηταν οτι νομιζαμε οτι ειναι γνωστος και του καναμε πλακα με φλας, φωτα, κλπ με αποτελεσμα να μας παει σουβλακι.....:rotflmao:

Εκτος των αλλων, πολυ καλος και ο Gixxerpap οταν μπηκε με 5 αλλους (εκτος forum) και απο τελευταιος, τους περασε ολους σε 2 στροφες (!) ενω λιγο πριν το τελος σταματησε γιατι λεει βαρεθηκε να παει μονος του....:lol: :lol:

Valentino_Ptossi
27/09/2005, 14:36
τελικα στο πρωτο session τραυματιστικα χοντρα(πλευρα και δεξι ποδι ααααααααααααοοοοοοοοουυυυυυυυυττττττττσσσσσσ....)!

και παλι ομως στο δευτερο session δεν βρηκα κανενα αξιο αντιπαλο:mad:

δεν ξαναπαω για καρτ μαζι σας!βαριεμαι αφανταστα! μηδεν συναγωνισμος! ο μονος που με περασε ηταν ενα 636 '05 που ηταν πιο γρηγορο απο το σεμπεαρακι μου..... :D
σε ενα γυρο απο 6ος 1ος? τι να πω..... :a08:

περα απο την πλακα, ποτε ειναι το επομενο καρτοιβεντ? Ειχε πολυ γελιο η φαση!
παμε λουμπαρδα?

idi
27/09/2005, 14:40
TO ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ!!!

απλα δεν ειμαι σε φορμα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τΤιγκα τα καρτ ειναι Honda... HRC suxxxxx :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AFTER
27/09/2005, 14:41
Εχε χαρη που ελειπα παλιολουμπινες!
Την επομενη φορα να μου πειτε τι γευση θελετε(του βουνου, ροδακινο ή κλασικο?)

:a015: :a016:

ktm640lc4
27/09/2005, 15:39
Παντως εμενα δεν με περασε κανεις.

Χωρις δοση υπερβολης.!!!

:wave2: :a54:

gixxerpap
27/09/2005, 16:28
για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, την επομενη φορα περιμενω τον valentino Ptossi για μονομαχια....

αντε γιατι πολυ γλωσσα εβγαλες πιτσιρικο!
θα σου ρουφηξω το αιμα με το καλαμακι........:a36:

Alx 84
27/09/2005, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Παντως εμενα δεν με περασε κανεις.

Χωρις δοση υπερβολης.!!!

:wave2: :a54:

αυτό μπορώ να το επιβαιβαιώσω κι εγω. Στη δεύτερη φορά έδωσες ρέστα!!!:a23: :a013: :a013:

Alx 84
27/09/2005, 19:46
Ποναει και εσας η πλατη η μονο το δικο μου καρτ ειχε προεξοχες στην πλατη του καθισματος? :mad:

Ολη η δεξια πλευρα κατω στην μεση πρεπει να βγει ΠΕ.

(Βεβαια πηγαινα και αερα, ισως φταιει αυτο.:lol: :rotflmao: :lol: )

Σοβαρα ομως μιλαμε για πονο.

εξαρτάται το κάρτ. εγώ είμαι οκ. Μια χαρά. άλλες φορές που πήγαινα έβγαινα σακάτης απο μέσα!

adam_tsouk
27/09/2005, 21:03
Νια, καλά, τα λέτε αυτά γιατί κανείς σας δεν έσερνε το καρτ του να το βγάλει από τα αγροτεμάχια!

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

NO LIMITS! :a2: :a48:

ktm640lc4
27/09/2005, 21:05
Καλησπερα και απο μενα.

Αλεξ πες κιαλλα.

Τα λεφτα μετα.

:wave2: :a20:

katsai
27/09/2005, 21:40
ρε αλητες μου δωσατε τη μαλακια και δεν μπορουσα να το
οδηγησω με τις βιδες που εξεχαν στη πλατη μου αλητες
ΑΛΛΑ και παλι για πλακα σας ειχα...

24896

BAD BOY
27/09/2005, 22:05
:lol:
:rotflmao:
:bigcry:
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΕΜΕ:lol:
ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ:rotflmao: ΕΦΥΓΕ ΞΑΝΑ Η ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ:rolleyes:
ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥ Τ,ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ:lol: :rotflmao:
ΡΕ ΤΙΓΚΑ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΡΟΔΕΣ...:winka:

24899

Alx 84
27/09/2005, 23:01
Νια, καλά, τα λέτε αυτά γιατί κανείς σας δεν έσερνε το καρτ του να το βγάλει από τα αγροτεμάχια!

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

NO LIMITS! :a2: :a48:

εμείς είμεθα πιλότοι. δεν παίζουμε. Άκου εκεί να γβούμε έξω. Τσ τσ τσ...

Alx 84
27/09/2005, 23:04
Καλησπερα και απο μενα.

Αλεξ πες κιαλλα.

Τα λεφτα μετα.

:wave2: :a20:

Λοιπόν. Για τη δεύτερη φορά πάντα. Ησουν ο καλύτερος με διαφορά. Παρόλο που με άφησες να σε περάσω, με πέρασες!!! Εύγε.

για πόσα λεφτά λέμε; αν είναι να πω κι άλλα!!!:D

ktm640lc4
28/09/2005, 09:02
Καλημερα

Πες εσυ οτι ειμαι ο καλυτεροτεροτερος και θα τα βρουμε. :)

Παντως και εσυ δεν πας πισω. :wave2:

:sun:

adam_tsouk
28/09/2005, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
ρε αλητες μου δωσατε τη μαλακια και δεν μπορουσα να το
οδηγησω με τις βιδες που εξεχαν στη πλατη μου αλητες
ΑΛΛΑ και παλι για πλακα σας ειχα...

Συμμετέχω στον προβληματισμό και την αγανάκτηση γιατί είχα το ίδιο καρτ (παρά τις προειδοποιήσεις του κατσάι)

adam_tsouk
28/09/2005, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
εμείς είμεθα πιλότοι. δεν παίζουμε. Άκου εκεί να γβούμε έξω. Τσ τσ τσ...

Ρε εγώ ξεπέρασα τα -χαμηλά- όρια του χόντα καρτ που είχα!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ktm640lc4
28/09/2005, 14:38
Την αλλη φορα που ελπιζω να ειναι συντομα λεω να κανουμε το εξης: :D

θα στηθουμε ολοι σε μια γραμμη και τα 7 καρτ που εχει ο τυπος και θα ξεκινησουμε. Απλο.

Στην ευθεια που εχει. Σωστοοοοοοοοος????

maintenance
28/09/2005, 14:43

θα στηθουμε ολοι σε μια γραμμη και τα 7 καρτ που εχει ο τυπος και θα ξεκινησουμε. Απλο.

7-8 ΚΑΡΤ ΕΙΧΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ 5.:lol: :lol:

ΔΕΝ ΛΕΕΙ.........................

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ,ΦΡΕΖΕΣ, ΤΣΑΠΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡΟΪΔΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ "ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ"..

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο "ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ", ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ..........

Alx 84
28/09/2005, 15:03
Καλημερα

Πες εσυ οτι ειμαι ο καλυτεροτεροτερος και θα τα βρουμε. :)

Παντως και εσυ δεν πας πισω. :wave2:

:sun:

Thanx

YOU ARE THE BEST, ο καλυτερότερος, ο ένας , ο απίθανος, ο μοναδικός, ο πιο γρήγορος!!!!

ελπίζω να ήμουν πιστικός!!! :D

Alx 84
28/09/2005, 15:05

αυτό έγινε, αλλά κάποιος πέρασε φέτες ανάμεσα γιατί δεν το κατάλαβε!!:a13: :a13: :wave2:

Alx 84
28/09/2005, 15:07
Ρε εγώ ξεπέρασα τα -χαμηλά- όρια του χόντα καρτ που είχα!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

άν ήταν honda το κάρτ θα έχες γίνει φλίδα στο κάθισμα από την επιτάχυνση. :smokin:

ktm640lc4
28/09/2005, 15:10
αυτό έγινε, αλλά κάποιος πέρασε φέτες ανάμεσα γιατί δεν το κατάλαβε!!:a13: :a13: :wave2:

Αυτο ναι εγινε. Το επιβεβαιωνω. :lol:

ktm640lc4
28/09/2005, 15:12
Thanx

YOU ARE THE BEST, ο καλυτερότερος, ο ένας , ο απίθανος, ο μοναδικός, ο πιο γρήγορος!!!!

ελπίζω να ήμουν πιστικός!!! :D

:a54: :a08:

fire
28/09/2005, 15:40
πολυ καλη εμπειρια παρα το 1 τετακε απο μπλοκαρισμα..off the record ο τυπος μου ειπε οτι αν του το λεγαμε νωριτερα θα ειχε ετοιμασει 2-3 καρτ ακομα..αντε γιατι πολυ θαρρος πηρατε οι χοντακηδες :D :D :D εμενα μου αρεσε πολυ περισσοτερο η πιστα απο του αγιου κοσμα παντως και νομιζω αυτη εχει καλυτερες τιμες και πιο γρηγορα καρτακια...

adam_tsouk
28/09/2005, 15:46
άν ήταν honda το κάρτ θα έχες γίνει φλίδα στο κάθισμα από την επιτάχυνση. :smokin:

Και θα είχε γίνει τρίκυκλο !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ktm640lc4
28/09/2005, 15:46
Τοτε την αλλη φορα να του το πουμε να βαλει παραπανω.

adam_tsouk
28/09/2005, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
πολυ καλη εμπειρια παρα το 1 τετακε απο μπλοκαρισμα..off the record ο τυπος μου ειπε οτι αν του το λεγαμε νωριτερα θα ειχε ετοιμασει 2-3 καρτ ακομα..αντε γιατι πολυ θαρρος πηρατε οι χοντακηδες :D :D :D εμενα μου αρεσε πολυ περισσοτερο η πιστα απο του αγιου κοσμα παντως και νομιζω αυτη εχει καλυτερες τιμες και πιο γρηγορα καρτακια...

Η τιμή (έστω λόγο παπ ήταν super)...

ΑΝ το κανονίσουμε (του χρόνου το καλοκαίρι όπως πάει ο σκατόκαιρος) μπορούμε να τον ειδοποιήσουμε λίγο νωρίτερα να έχει 5-6 καρτ για τον ίγκα και 1 για τους υπόλοιπους! :lol: :lol:

Alx 84
28/09/2005, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από fire

η πίστα και τα κάρτ στον άγιο κοσμά με ψιλοαπογοήτευσαν όταν είχα πάει. πολύ καλύτερα στο καρτοδρόμιο!!!

Alx 84
28/09/2005, 19:48

ΑΝ το κανονίσουμε (του χρόνου το καλοκαίρι όπως πάει ο σκατόκαιρος) μπορούμε να τον ειδοποιήσουμε λίγο νωρίτερα να έχει 5-6 καρτ για τον ίγκα και 1 για τους υπόλοιπους! :lol: :lol:

χαχαχα!! ο τίγκας θα πρέπει να πάρει ένα κάρτ με 5 ρόδες. θα χάσει που θα χάσει τη μια, να μπορέσει να έρθει στα σωστά του!!!

Tigas
29/09/2005, 12:15

ΤΟ ΚΑΡΤ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΗΟΝDA ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ :D

NEXT TIME ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟ VALENTINO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ(HONDAKIAΣ)

sporky
29/09/2005, 12:54
ΕΚΤΟΣ ΤΟ VALENTINO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ(HONDAKIAΣ)

μη λες το όνομα του προδότη γιατί πονάει. Δώστε στον Hopkins HRC reeeeeeeeeeee
s..

Tigas
29/09/2005, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
μη λες το όνομα του προδότη γιατί πονάει. Δώστε στον Hopkins HRC reeeeeeeeeeee
s..

ΔΗ ΜΗ ΠΙΑΝΣ
ΔΕΜ ΛΕΩ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ VALENTINO ROSSI, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ VALENTINO PTOSSI :D

idi
29/09/2005, 13:24
ΔΗ ΜΗ ΠΙΑΝΣ
ΔΕΜ ΛΕΩ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ VALENTINO ROSSI, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ VALENTINO PTOSSI :D

ΝΑΙ ΝΑΙ HONDAKIAΣ.... ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
01/10/2005, 16:51
:lol: :lol: :lol:

25100

Alx 84
02/10/2005, 02:30
:lol: :lol: :lol: :lol: η μαγείρισσα!!!!!

GTZ750
02/10/2005, 08:18
:lol: :lol: :lol:

ΚΟΥΚΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΕΤΣΙ!!!:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2:

Alx 84
03/10/2005, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ΚΟΥΚΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΕΤΣΙ!!!:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2:

άπαιχτος!!!!!:lol:

ktm640lc4
04/10/2005, 09:20