View Full Version : Και τωρα τι; (scooter opinions needed)
eagleye101
05/09/2012, 12:08
Και τωρα που πουλησα το μωρο μου...
Πηρα χρηματα σε ανταλλαγμα με ψυχη! Τι να πεις σκατοκαιροί!
Ηταν το σωστο ομως! Τωρα πρεπει να βρω αντικαταστρια της, μια που να φροντηζει και να μ'αγαπαει το ιδιο...(να κοστιζει λιγοτερο ομως!)
Ψαχνω να παρω ενα σκουτερ, πανω απο 200κκ σιγουρα, αλλα εκει εξω γινεται ενας χαμος απο σκουτερ κ εγω εχω χασει καθε επαφη. Εχετε κατι υπ'οψην. Σκεφτομουν το SH το 300, αλλα ειναι τσιμπημενο. Μιλαμε παντα για μεταχειρησμενο. Τα Ιταλικα τα εμπιστευομαστε; Αν ναι, piaggio ή aprilia ή μηπως gillera;
Η απλα μενουμε μακρυα και... ιν Τζαπάν γουϊ τραστ;
Για τα Sym τι γνωμη εχετε; εχω ακουσει οτι πασχουν
Αν εχετε και κανεναν γνωστο που να πουλαει θα το εκτιμουσα
P.S. 2500€ available
nassosxlvbros
05/09/2012, 12:40
Αν θες αξιόπιστο σκούτερ μόνο Honda και σωστά το SH 300i...τσιμπημένο μεν,αξιόπιστο δε...τιμές από 2800-5000 αλλά ό,τι καλύτερο.Από SYM έχω ακούσει καλά λόγια αλλά και απίστευτες ιστορίες....
Από Ιταλικά πας σε Piaggio Beverly για κάλυψη σε ανταλλακτικά και τιμές από 1800-5000...για όλα τα άλλα πας για προβλήματα...πάντως προσωπικά για 500€ πάνω θα πήγαινα στη Honda να ξένοιαζα...;)
Μόνο honda να πάρεις,τα αξίζει τα πέντε+ χιλιάρικα για σκούτερ 300cc.
Για τα Ιταλικά ξέχασε το,άλλωστε δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά άσε που δεν ξέρουν απο σκούτερ.
Η απλα μενουμε μακρυα και... ιν Τζαπάν γουϊ τραστ;
Mένουμε μακρυά και ιν Τζαπάν γουι τραστ (παθούσα και μετανοήσασα). :rolleyes:
nikos_abel
05/09/2012, 13:04
P.S. 2500€ available
Φτου... :lol:
GIXXERAKIAS
05/09/2012, 13:15
Mένουμε μακρυά και ιν Τζαπάν γουι τραστ (παθούσα και μετανοήσασα). :rolleyes:
Εrrika τι είχες πρίν με μετανόησες για την επιλογή?:confused:
Κάτι έχεις πάθει σήμερα εσύ...
Peugeot Geopolis 400 με τον κινητήρα του Beverly.
Τώρα είμαι ευτυχής κάτοχος sh 300 (δυστυχώς έχει κόφτη στα 155 :bawl: )
GIXXERAKIAS
05/09/2012, 13:29
Κάτι έχεις πάθει σήμερα εσύ...
Μαμημένα smartphones.:bawl:
Peugeot Geopolis 400 με τον κινητήρα του Beverly.
Τώρα είμαι ευτυχής κάτοχος sh 300 (δυστυχώς έχει κόφτη στα 155 :bawl: )
Tόσο χάλια ε?Χμμμμ....
Τωρα πρεπει να βρω αντικαταστρια της, μια που να φροντηζει και να μ'αγαπαει το ιδιο...(να κοστιζει λιγοτερο ομως!)
Στο θέμα τώρα....για οικονομία γενικώς θα πρότεινα μακρυά από σκούτερ λόγω ακριβών σέρβις και αναλώσιμων.
Πιό συγκεκριμένα Runner 125 4t του 2003 κοστίζει σε εξουσιοδοτημένο το μεγάλο σέρβις των 12.000χιλ σαν το service του Gsr που είχε πρίν. (μπίλιες,ιμάντα,μπουζί,φίλτρο λαδιού,λάδια,φίλτρο αέρος 145ευρώ)
Καλησπέρα φιλε. Στα λεφτα που διαθέτεις για εμένα η χρυσή τομή είναι aprilia scarabeo 300s.
Και εξηγούμαι: 1) μεγάλος μπροστινός τροχος 16΄ (πίσω 14΄)
2) Μεγάλος χώρος κάτω απο την σέλα
3) Συνδιασμένα φρένα
4) Ζωντανό μοτεράκι ( με + 30€ βάζεις και ράουλα dr. pulley 13γρ και είσαι ακόμα καλυτερα)
5) Σταθερότατο σε εθνική- Αττική οδό
6) Κατανάλωση +-4λ/100χλ
7) Μεγάλη άνετη σέλα
Ήμουνα στην θέση σου πριν απο 6 μήνες και το πήρα μτχ 2600€ με 1 χρόνο εγγύηση ακόμα....μοντέλο 2011...
Ταπεινή μου άποψη....
http://www.derbi.com/gr/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=324
Εδω εισαι,σκυλι,στριφτερο,φρεναρες,χωρους και κουκλι!!!!!
http://www.derbi.com/gr/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=324
Εδω εισαι,σκυλι,στριφτερο,φρεναρες,χωρους και κουκλι!!!!!
...ή αλλιώς aprilia sportcity 300:winka:
stefanos
05/09/2012, 14:28
Εχω σκούτερ, αλλά δεν είναι μηχανή, δεν είναι οικονομικό, είναι για ασχετους, μπαρμπάδες, γκομενίτσες τεμπέληδες.
Πάρε μικρότερο μηχανάκι. Στην βενζίνη μπορεί να σού έρθει και φτηνότερα, στα ανταλακτικά-αναλώσιμα ΠΟΛΥ φθηνότερα και θα έχεις και μοτοσυκλέτα.
...ή αλλιώς aprilia sportcity 300:winka:
με την διαφορά ότι το sportcity 300 cube έχει δύο δισκόπλακες μπροστά.
akis_trevor
05/09/2012, 16:26
αποψη μου (και οχι μονο)μακρια απο ιταλικα και ιδιαιτερα απο aprilia.
kostas777
05/09/2012, 16:28
SH300i αν δεν θες να σπρώχνεις. είναι honda, τι άλλο να πούμε;
Γιατί δε σκέφτεσαι για μοτοσυκλέτα 250 ή για ένα BMW f650GS, δε καίει τίποτα & συντήρηση ελάχιστη.
eagleye101
05/09/2012, 17:59
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τη γνωμη σας. Λαμβανω σοβαρα υποψη καθε αποψη.
ακομα το σκεφτομαι και το ψαχνω...
Δε παλευεται ομως χωρις μηχανακι
Καλό το Sh, αλλά η τιμή του είναι τελείως αλλού..
Εγώ θα κοιτούσα και το carnaby 300i που το δίνουν κούτα στα 3300€ και με 100€ παραπάνω
κάνεις και επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια και ας χαλάσει άμα θέλει. Νομίζω όμως ότι
η τιμή του είναι καινούργια, το ίδιο και η 4ετής εγγύηση, οπότε δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις
μεταχειρισμένα 2 ετίας ας πούμε με 1 χιλιάρικο κάτω και ακόμα 2 χρόνια εγγύησης....
Bradipous
05/09/2012, 19:25
Τα Ιταλικα τα εμπιστευομαστε; Αν ναι, piaggio ή aprilia ή μηπως gillera;
Ολα αυτα ειναι στο piaggio group που σημαινει οτι ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα. Επιπλεον απο οσο ξερω η τζιλερα σταματαει να βγαζει μηχανακια και τα αντιστοιχα θα τα βγαζει η απριλια.
Μπες και στο σκουτερ κλαμπ να ρωτησεις (ως πιο εξειδικευμενο φορουμ για το ειδος) αν και πιστευω οι περισσοτεροι θα σου πουν για συμ ή κυμκο.
Το xmax γιατι δεν το σκεφτεσαι;
mixalakis
05/09/2012, 21:14
Παιδιά έχει καταντήσει λίγο κουραστικό αυτό το θέμα τα χόνδα και με τα ιταλικά κτλ. Κλασικές κοινοτυπίες 100 ετών.
Ναι κάποια ιταλικά μπορεί να είχαν 1-2 θεματάκια με κάποια κλασικά προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά ΟΚ. Δεν είναι δυνατόν το beverly να είναι τόσα χρόνια 1ο σε πωλήσεις με άπειρη διαφορά από το δεύτερο! Δεν είμαι υπέρ του να κρίνουμε τα μηχανάκια από τις πωλήσεις τους (καθώς είναι πολυπαραγοντικό το σύστημα), αλλά όπως και να το κάνουμε κάτι λέει.
Τα ίδια έλεγαν για τα triumph και εγώ είχα ένα tiger 1050 σχεδόν 5 χρόνια και έκανα 55.000χλμ. απροβλημάτιστα!
Επίσης έλεος πια με το sh. Δεν λέω, καλό μηχανάκι, αλλά η τιμή του είναι εκτός τόπου και χρόνου και οι χώροι του αστείοι για σκούτερ.
Εγώ θα πρότεινα στον φίλο να δει τα ταϊβανέζικα. Πολύ αξιόπιστα (όχι στα πλαστικά τους) και πολύ πιο τίμια για τα λεφτά που δίνεις.
kostas777
05/09/2012, 21:29
Επίσης έλεος πια με το sh. Δεν λέω, καλό μηχανάκι, αλλά η τιμή του είναι εκτός τόπου και χρόνου και οι χώροι του αστείοι για σκούτερ.
τι έλεος, πωλητής της honda είμαι; μια γνώμη λέω από προσωπική πείρα. ιταλικά είχαμε και ήταν τριμπούρδελα, κάθε βδομάδα στον μάστορα. από εκεί και πέρα και ο άλλος έχει μάτια και βλέπει τι έχει και τι δεν έχει.
eagleye101
05/09/2012, 21:30
Ειχα το Kymco 200 αδερφε. Για ενα χρονο. Και μετα οδηγησα το sh150 ενος φιλου. Κ λεω "δεν ειναι δυνατον". Διαφορα ημερας με τη νυχτα...
Ναι το ξερω, "αξιοπιστο και τιμιο", δε φανταζεσαι ποσες φορες το ειχα ακουσει πριν το παρω. Κ οντως ετσι ηταν. Σε παει και σε φερνει. Μεχρι εκει! Κ επειδη δε θελω να ξενερωσω στο πρωτο μηνα που το παρω, λεω να παρω κατι που θα το ευχαριστιεμαι κ ολας. Γι'αυτο δεν αποκλειω και τα Beverly, αλλα και απο μαστορια που ρωτησα, απο τις εκφρασεις του προσωπου τους και μονο καταλαβαινες οτι...δεν!
Κ οι τιμες του Beverly, μη νομιζεις ειναι χαμηλα. Στα μεταχειρ. που ψαχνω στα ιδια ειναι με το sh.
Το x-max απο την αλλη ειναι πολυ ωραιο μηχανακι, αλλα δεν εχω βρει μια περιπτωση που να αξιζει. Εκτος απο ενα του 09 (το προηγουμενο μοντελο) το οποιο λεει εχει 2000κμ μονο. Ποσο τον εμπιστευεσαι; Κ αυτο θελει καπακι σερβις κ λαστιχα, οποτε απο 2800 που το εχει, παει αμεσως στα 3 και κατι ψηλα...
mixalakis
05/09/2012, 21:56
Αφού σου αρέσει τόσο πολύ το sh, τότε τι το συζητάμε;
Απλώς στα λεφτά που δίνεις δύσκολα θα βρεις μηχανάκι.
Bradipous
06/09/2012, 00:01
Δεν είναι δυνατόν το beverly να είναι τόσα χρόνια 1ο σε πωλήσεις με άπειρη διαφορά από το δεύτερο! Δεν είμαι υπέρ του να κρίνουμε τα μηχανάκια από τις πωλήσεις τους (καθώς είναι πολυπαραγοντικό το σύστημα), αλλά όπως και να το κάνουμε κάτι λέει.
Beverly 300 γνωστου φρακαρε, με οτι αυτο συνεπαγεται, μεσα στον 1ο χρονο καλυφθηκαν βεβαια απο την εγγυηση αλλα λες "γιατι ρε γαμωτο καινουργιο μηχανακι".
Οσο ψαχνεις για το τελειο μηχανακι δεν προκειτε να βρεις κατι να αγορασεις. Απλα δες τι σου τερειαζει για την δουλεια που το θες και τι σου αρεσει. Λιγο πολυ ολα βγαζουν τα προβληματα τους, αλλωστε ειναι και πιο επιρεπεις σαν σκουτερ.
eagleye101
06/09/2012, 23:11
Κοιτα να δεις που δεν υπαρχει τιποτα (που να αξιζει) κατω απο 3,5 χιλιαρικα...
Με βλεπω να καταληγω σε παπακι...
paramedic
07/09/2012, 21:44
Εγω εχω ενα SYM Citycom 300 με 32.000 χιλ και είναι άριστο και φτηνο σε όλα. Δες το αν δεν εχεις κολλήματα με τις μάρκες και θέλεις κατι αξιόπιστο.
κανεις δεν ρωταει τον ανθρωπο τι χρηση θελει να κανει
ποσα χλμ το χρονο
μεγαλες διαδρομες ή πολη
μονος ή διπλος
με τι στυλ οδηγησης
απο τι μηχανη ερχεται
Antonisss
08/09/2012, 20:39
Για να πάω και στο πιο γκαζιάρικο το θέμα, στα 300 κυβικά, Kymco 300 μπροστά, SH πίσω και τα άλλα δεν φαίνονται...Το Beverly έχει την ομορφιά, το Kymco έχει το γκάζι, το SH έχει την ποιότητα και τις φρενάρες
eagleye101
08/09/2012, 20:46
ποσα χλμ το χρονο
μεγαλες διαδρομες ή πολη
μονος ή διπλος
με τι στυλ οδηγησης
απο τι μηχανη ερχεται
Ευχαριστώ.
Χρηση θα ειναι στη πολη, κινηση κλπ. Διαδρομες 25-30 κμ την ημερα (πηγαινε-ελα δουλεια και καμια βολτα) Αρα περιπου 12-13000 κμ το χρονο. Συνηθως μονος αλλα στις βολτες διπλος. Να εχει χωρους για ψωνια ή διακοπες. Στυλ οδηγησης, τι εννοεις; Αν θελω να πηγαινω κομματια ή χαλαρα; Δε με νοιαζει να σου πω την αληθεια γιατι μου'φυγε η καυλα με το προηγουμενο μηχανακι (gsr600). Πλεον θα πηγαινω "κιουρία"
Τα SYM αδερφε τα φοβαμαι λιγο γιατι δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια γενικα αλλα ουτε και ιδιαιτερα ασχημα. Με τις τιμες ομως που παιζουν στα SH, X-MAX, Beverly κλπ μαλλον προς τα κει τεινω ολο και περισσοτερο. Και ειδικα το Citycom, που ειναι και ομορφουλικο.
Αν βρω κατι σε SYM εχει κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα;
Bradipous
09/09/2012, 01:55
ποσα χλμ το χρονο
μεγαλες διαδρομες ή πολη
μονος ή διπλος
με τι στυλ οδηγησης
απο τι μηχανη ερχεται
Τι σημασια εχει το ποσα χλμ τον χρονο; Αν ειναι λιγα θα του προτεινουμε κατι λιγοτερο αξιοπιστο;
Για να παιρνει σκουτερ μαλλον πολη, αν ηθελε σκουτερ και ταξιδια θα κοιτουσε κατι πιο μεγαλο στα 500cc πχ.
Τι σημασια εχει το μονος ή διπλος, ολα τα μεσαιου κυβισμου σκουτερ μια χαρα πηγαινουν και με διπλο.
Με το στυλ οδηγησης που εχει ενα σκουτερ, ηρεμη για την πολη.
Αν ηθελε να παρει 1000 ss θα τον ρωτουσαμε απο τι μηχανη ερχεται.
:)
σκεψου την ακραια περιπτωση να διαθεσει καποιος ενα μεγαλο ποσο για να παρει κατι πραγματικα καλο ενω πρακτικα κανει διαδρομες 10χλμ μονοκαβαλος και το χειμωνα το κλειδωνει δεν ειναι κριμα;
ή αντιθετα ενω σκοπευει να κανει εντατικη χρηση επιλεγει κατι υποδεεστερο για οικονομια αργα ή γρηγορα δεν θα το βγαλει off;
γι αυτο ρωταω
tc-drift
10/09/2012, 15:18
Ειδικά τα Citycom μπορεί να είναι λίγο πιο αργά απο SH, People αλλα΄είναι πραγματίκά πολύ αξιόπιστα και πρακτικά μηχανάκια. Χώροι, σταθερότητα και λίγο καύσιμο (3,5 λίτρα Μ.Ο.)
Ευχαριστώ.
Χρηση θα ειναι στη πολη, κινηση κλπ. Διαδρομες 25-30 κμ την ημερα (πηγαινε-ελα δουλεια και καμια βολτα) Αρα περιπου 12-13000 κμ το χρονο. Συνηθως μονος αλλα στις βολτες διπλος. Να εχει χωρους για ψωνια ή διακοπες. Στυλ οδηγησης, τι εννοεις; Αν θελω να πηγαινω κομματια ή χαλαρα; Δε με νοιαζει να σου πω την αληθεια γιατι μου'φυγε η καυλα με το προηγουμενο μηχανακι (gsr600). Πλεον θα πηγαινω "κιουρία"
Τα SYM αδερφε τα φοβαμαι λιγο γιατι δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια γενικα αλλα ουτε και ιδιαιτερα ασχημα. Με τις τιμες ομως που παιζουν στα SH, X-MAX, Beverly κλπ μαλλον προς τα κει τεινω ολο και περισσοτερο. Και ειδικα το Citycom, που ειναι και ομορφουλικο.
Αν βρω κατι σε SYM εχει κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα;
Εαν θελεις χωρους και πηγαινεις "κυρια" κοιτα και το burgman 200. Στα (μονο) 15.000 χλμ που του εχω κανει δεν εχει βγαλει τιποτα.
eagleye101
10/09/2012, 16:30
Παιδια, εχω βρει ενα yamaha majesty 400 και ενα carnaby 300
Το carnaby ειναι ενα χιλιαρικο κατω αλλα το yamaha-κι ειναι ερωτας, εχει τρελους χωρους και abs.
μαλλον με βλεπω για το ιταλικο ομως... :cry: γιατι βολευει και στα λεφτα.
απο καταναλωση το 400αρι ξερει κανεις τι καιει? (βλεπετε ψαχνω λογους να το παρω...)
το burgman ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Μακαρι να εβρισκα ενα καλο σε καλη τιμη αλλα δε...
Παιδια, εχω βρει ενα yamaha majesty 400 και ενα carnaby 300
Το carnaby ειναι ενα χιλιαρικο κατω αλλα το yamaha-κι ειναι ερωτας, εχει τρελους χωρους και abs.
μαλλον με βλεπω για το ιταλικο ομως... :cry: γιατι βολευει και στα λεφτα.
απο καταναλωση το 400αρι ξερει κανεις τι καιει? (βλεπετε ψαχνω λογους να το παρω...)
το burgman ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Μακαρι να εβρισκα ενα καλο σε καλη τιμη αλλα δε...
ναι αδελφέ πήγαινε για το τρεχαντήρι το Majesty με τα 220 κιλά βάρος και μην κάνεις κανενα αστείο και πάρεις ιταλικό γιατί ίσα που μπορεί να ξυπνήσεις σε καμμιά μπανιέρα με παγάκια χωρίς νεφρό.
eagleye101
10/09/2012, 17:33
LoL
Μη το πληρώσω ακριβά φοβάμαι κ χρειαστεί να πουλήσω κανα νεφρό αφού το πάρω. Αλλά έχεις κ εσυ πολύ δίκιο...
LoL
Μη το πληρώσω ακριβά φοβάμαι κ χρειαστεί να πουλήσω κανα νεφρό αφού το πάρω. Αλλά έχεις κ εσυ πολύ δίκιο...
Δεν είναι θέμα αν έχω δίκιο ή όχι. Απέφυγε τις γκαμούτσες των 200+ κιλών είτε είναι ευρωπαϊκά, είτε ασιάτικα για χρήση μέσα στη πόλη.
Το αν θα σου βγει καλό ή όχι αυτό που θα πάρεις, δυστυχώς δεν θα το μάθεις από δογματικές απόψεις μελών σε forum. Είχα ένα Liberty 125 με 0 προβλήματα, και έχω ένα Aprilia 200 απο το 2005 με 0 προβλήματα. Αλλαξα πριν 2 μήνες μια τρόμπα νερού την οποία δεν την θεωρώ και καμμιά σοβαρή βλάβη μετά από 7 χρόνια και 45.000 χλμ. Δεν διαφωνώ οτι μπορεί κάποιοι να είχαν προβλήματα με ιταλικά, αλλά πραγματικά με τόσες χιλιάδες μηχανάκια να κυκλοφορούν είναι απορίας άξιο πως εξακολουθούν να πουλάνε αν ήταν όντως τόσο μπάζα.
Αντιθέτως είχα δύο βδομάδες ένα SH300 το οποίο είχε βαρέσει μπιέλα στα 13.000 και δεν είναι το μόνο όπως μπορείς να μάθεις αν ρωτήσεις. Όπως και δεν είναι σπάνιο να βρεις οτι καίνε εύκολα την τρόμπα βενζίνης και σ΄αφήνουν ξερό. Δεν πιστεύω όμως οτι είναι αναξιόπιστα, γιατί κάθε μοντέλο έχει κάποιες ασθένειες που μπορούν να σου βγούν όλες, μπορεί και καμμία.
Σαν scooter το SH ήταν όνειρο, χωρίς να το συγκρίνω με το δικό μου, αλλά με ένα Aprilia 300 που είχα κάποιες μέρες πριν απ΄αυτό. Πολύ πιο γλυκό στην οδήγηση, καλύτερη συμπεριφορά, πιο γρήγορο και τα έκανε όλα καλύτερα απ΄το Aprilia. Εχουν όμως και σχεδόν 2 χιλιάρικα διαφορά, που δεν πιστεύω οτι αξίζουν σε οποιοδήποτε scooter ή μηχανάκι πόλης.
Καλή επιλογή. :wave2:
eagleye101
10/09/2012, 23:42
Να'σαι καλα αδερφε, αν ολα πανε καλα, αυριο μεθαυριο παω να το παρω το carnaby k ελπιζω να βγει καλο!
Θα κρατησω ενημερο το ποστ, και αφου το παρω, για να εχουν κ αλλοι μια καλυτεροι εικονα. Ισως να βρεθει καποιος αλλος στη θεση μου
eagleye101
20/09/2012, 21:11
Τελικα πηρα το Beverly, το καινουριο μοντελο. Τελος του 2010
Με λιγα χιλιομετρα. Σε αρκετα καλη τιμη.
Πρωτη μερα στεκοταν αρκετα καλα στο δρομο. Κ η αισθηση κ ανταποκριση στο γκαζι καλη. 130 τελικη. Περιμενα περισσοτερο.
Θα δουμε στο μελλον.
Πρωτη μερα στεκοταν αρκετα καλα στο δρομο. Κ η αισθηση κ ανταποκριση στο γκαζι καλη. 130 τελικη. Περιμενα περισσοτερο.
Θα δουμε στο μελλον.
Μεγιές και καλά και ασφαλή 1000μετρα :beer:
eagleye101
20/09/2012, 22:43
Να'σαι καλά :)
paramedic
21/09/2012, 00:24
Θα δουμε στο μελλον.
Μεγεια σου φίλε μου. Όσο για τα 130 τελική λογικά θα έχει λίγο ακόμα. Αν και το βρίσκω ματαιοδοξία να ψάχνομαι με τελικές σε Scooter πολλές
φορές με πιάνω να προσπαθώ να το τελικιάσω και εγω το Citycom και εχω δει και 160(κοντερίσια πάντα γιατί πραγματικά ούτε στο ονειρό του)
σε κατηφόρα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας μεγάλη που την άρχισα με κάπου 120.
Μεγειές! Πόσα κυβικά;
:beer:
eagleye101
21/09/2012, 14:43
Το 300αρι, κοκκινο!
http://i.ytimg.com/vi/Qg41LjareTo/0.jpg
TZANNSPY
21/09/2012, 15:31
Καλοτάξιδο φίλε...
Τη θεωρώ καλύτερη επιλογή σε σχέση με το ¨αδερφάκι ¨ Carnaby...
Στην Ε.Ο. Έβλεπα μέχρι 150 χ.ω με δυσκολία, ενώ τα 130-140 ερχόντουσαν σχετικά εύκολα...
Όταν λες καλή τιμή, πόσα εννοείς;
Παρεμπιπτόντως στη φωτό είναι το 350-άρι.
eagleye101
21/09/2012, 16:10
3 χιλιαρικα μου το αφησε, με 11.000κμ
αν και ειδα κατι βαψιματα στο πλαϊ, το μηχανακι ειναι σε καλη κατασταση.
Το πηγα και σε εναν δικο μου μαστορα να το δει και μου ειπε οκ
καλα η φωτο ειναι απο μια γρηγορη αναζητηση στο νετ για να δειξω και το χρωμα :D
eagleye101
04/10/2012, 08:58
Μετα απο μιαμιση εβδομαδα περιπου, μετρησα εχτες και τη καταναλωση του. 4,1 λιτρα στα 100κμ
Δεν ειναι ασχημα, και το παω τσιτα :D
paramedic
04/10/2012, 16:38
Μετα απο μιαμιση εβδομαδα περιπου, μετρησα εχτες και τη καταναλωση του. 4,1 λιτρα στα 100κμ
Δεν ειναι ασχημα, και το παω τσιτα :D
Ενω αν έπαιρνες το Citycom θα έβλεπες 3,5λτ/100 χλμ.:D
Καλορίζικο και πάντα όρθιος φιλαράκι!!
panos1050
04/10/2012, 22:16
Πάρε ένα burgman 250 και θα πάρεις και ρέστα
Οπα , τώρα είδα οτι πήρες μηχανάκι τελικά
Καλοταξιδο φίλε μου ...
eagleye101
19/05/2015, 09:18
Να το ξεθαψω το θεμα μετα απο δυομισι χρονια;
Γιατι οχι...
Update λοιπον:
Εχω ακομα το beverly.
Τσουλαει καλα.
Γενικα ακριβουτσικα σερβις
απο προβληματα μου εβγαλε κατι λογο του οτι μπηκε νερο στο ντεποζιτο. Κοστος 145€
κατα τ'αλλα συνηθισμενα πραγματα.
Τα σερβις του και ολα κομπλε.
απο δυναμη εχει αρκετη, δηλαδη τα 140 τα πιανει για πλακα αλλα στην Αθηνα ειμαστε, δε χρειαζεσαι τετοιες ταχυτητες παρα μονο σε περιπτωση που θες να κανεις καποια προσπεραση κλπ.
Κρατηματα ετσι κ ετσι, ακομα και με καινουρια λαστιχα. Αλλα απο σκουτερ δε μπορεις να περιμενεις και πολλα.
Κατι αλλο αξιοσημειωτο δεν εχω να πω.
Γενικα ηταν καλη επιλογη το μηχανακι
amyroukai
19/05/2015, 09:28
Θα μπορούσες να μας πεις και πόσα χιλιόμετρα έχεις τώρα και -αν θέλεις φυσικά- μπορείς να εξηγήσεις τι σημαίνει "ακριβούτσικα" σέρβις γιατί τελευταία ο όρος ακριβό έχει ξεχειλώσει 'δωμέσα.
Χαίρομαι που το χαίρεσαι ακόμα :)
Ευχαριστώ.
eagleye101
19/05/2015, 09:51
Θα μπορούσες να μας πεις και πόσα χιλιόμετρα έχεις τώρα και -αν θέλεις φυσικά- μπορείς να εξηγήσεις τι σημαίνει "ακριβούτσικα" σέρβις γιατί τελευταία ο όρος ακριβό έχει ξεχειλώσει 'δωμέσα.
Χαίρομαι που το χαίρεσαι ακόμα :)
Ευχαριστώ.
Ναι, εχεις δικιο, ξεχασα να πω το πιο σημαντικο.
τωρα εχω 40.000km
Ετοιμαζομαι να αλλαξω για 3η φορα ιμαντα.
ακριβουτσικα εννοω οτι κατω απο 50αρικο δεν εχω φυγει απο συνεργειο. εστω κ απλο λαδι, ελεγχο.
αν και εχω αλλαξει 4 μαστορες. (οχι οτι δεν ημουν ικανοποιημενος, απλα μετακομοισα και στο νεο κοσμο που μενω δεν ηξερα κανεναν οποτε πηγαινα οπου να'ναι μεχρι να παω συστημενος καπου αλλου)
Τωρα βεβαια θα παω σε εναν αλλον που βρηκε ενας φιλος στην Ουλωφ Παλμε Ζωγραφου. Αυτος εχει yamaha αλλα κανει λεει και Piaggio και ο φιλος μου τον διαφημηζε αρκετα.
....Τωρα βεβαια θα παω σε εναν αλλον που βρηκε ενας φιλος στην Ουλωφ Παλμε Ζωγραφου. Αυτος εχει yamaha αλλα κανει λεει και Piaggio και ο φιλος μου τον διαφημηζε αρκετα.
μακριά απο διαφημίσεις φίλων. οι πραγματικοί γνώστες φίλοι είναι πάντα επιφυλακτικοί μέ όλους τους μαστόρους. κρατάνε και μια πισινή γιατί δε θέλουν να χάσουν το φίλο τους
:)
Ναι, εχεις δικιο, ξεχασα να πω το πιο σημαντικο.
τωρα εχω 40.000km
Ετοιμαζομαι να αλλαξω για 3η φορα ιμαντα.
ακριβουτσικα εννοω οτι κατω απο 50αρικο δεν εχω φυγει απο συνεργειο. εστω κ απλο λαδι, ελεγχο.
αν και εχω αλλαξει 4 μαστορες. (οχι οτι δεν ημουν ικανοποιημενος, απλα μετακομοισα και στο νεο κοσμο που μενω δεν ηξερα κανεναν οποτε πηγαινα οπου να'ναι μεχρι να παω συστημενος καπου αλλου)
Τωρα βεβαια θα παω σε εναν αλλον που βρηκε ενας φιλος στην Ουλωφ Παλμε Ζωγραφου. Αυτος εχει yamaha αλλα κανει λεει και Piaggio και ο φιλος μου τον διαφημηζε αρκετα.
3 ιμάντες σε 40000 χλμ.....
Σαν πολλοι δεν είναι;
Στο γιαμαπα η αλλάγη γίνεται κάθε 20~25000 χλμ.
3 ιμάντες σε 40000 χλμ.....
Σαν πολλοι δεν είναι;
Στο γιαμαπα η αλλάγη γίνεται κάθε 20~25000 χλμ.
Στα 20-25.000 έχεις μείνει ήδη 2-3 φορές με το Yamaha. Επομένως, σου τσεκάρουν τον ιμάντα όταν σε πάνε συνεργείο.
Στα 20-25.000 έχεις μείνει ήδη 2-3 φορές με το Yamaha. Επομένως, σου τσεκάρουν τον ιμάντα όταν σε πάνε συνεργείο.
Το δικο σου ηταν "ματιασμενο".:D
Βρε Βυρωνα, δεν πας να σε ξορκισει κανενας παπάς ......
Δεν υπαρχει οχημα που να μην σε εχει αφησει!
:lol:
eagleye101
19/05/2015, 10:25
στα Piaggio ειναι καθε 15 αλλα εγω το εκανα και νωριτερα γιατι βολευε και σε λεφτα και σε περιοδους (πριν απο διακοπες πχ που επαιρνα και το δωρο)
Το δικο σου ηταν "ματιασμενο".:D
Βρε Βυρωνα, δεν πας να σε ξορκισει κανενας παπάς ......
Δεν υπαρχει οχημα που να μην σε εχει αφησει!
:lol:
Btw, τα τελευταία 10 χρόνια έχω μείνει 2-3 φορές με το X-Max, 2 φορές με το Srx...Yamaha αμφότερα.
Α, και μια φορά με το Tuono όταν έκαψε στοιχείο η Yuasa μπαταρία :D
Τo sportcity στα 10 χρόνια που το κράτησα, δεν με άφησε ποτέ. Πουλήθηκε πριν 2-3 μήνες αφού το στούκαρα.
Από περιέργεια, από τι έμεινε το xmax; (βενζίνη; :D )
Επιασε να σιγοτραγουδα Ramazzotti και το καημένο έμεινε. .....:lol:
Ηλεκτρικά, σχετιζόμενα με την μπαταρία θέματα. 2 φορές δεν την φόρτιζε, 1 φορά την έκαψε.