PDA

View Full Version : TDM vs HORNET 600

Σελίδες : [1] 2

paco
05/09/2012, 19:36
Καλησπέρα.
Σήμερα το απόγευμα έκανα μια πολύ ωραία κόντρα με ένα γκρι TDM στην εθνική στον Κηφισό ανάβαση η οποία εξελίχτηκε σε τρελές σφήνες με χιλιόμετρα από 140 μέχρι 200+ και τελείωσε στα βόρεια προάστια με ένα ιπποτικό χαιρετισμό και από τους δυο μας.
Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον TDMάκια γιατί το έλεγε η ψυχή του και δεν έκοψε καθόλου ακόμα και όταν το "παιχνίδι μας" είχε γίνει επικίνδυνο σε κάποια φάση και δεύτερον αν δει αυτό το μήνυμα να μου στείλει ένα pm για να το ξανακάνουμε! :ninja:

MG-KTiNoS
05/09/2012, 19:44
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

267458

:a56:

thanos_s
05/09/2012, 19:45
Καλησπέρα.
Σήμερα το απόγευμα έκανα μια πολύ ωραία κόντρα με ένα γκρι TDM στην εθνική στον Κηφισό ανάβαση η οποία εξελίχτηκε σε τρελές σφήνες με χιλιόμετρα από 140 μέχρι 200+ και τελείωσε στα βόρεια προάστια με ένα ιπποτικό χαιρετισμό και από τους δυο μας.
Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον TDMάκια γιατί το έλεγε η ψυχή του και δεν έκοψε καθόλου ακόμα και όταν το "παιχνίδι μας" είχε γίνει επικίνδυνο σε κάποια φάση και δεύτερον αν δει αυτό το μήνυμα να μου στείλει ένα pm για να το ξανακάνουμε! :ninja:

ποιος περναγε δεν μας ειπες ομως :cool:

g_m900
05/09/2012, 19:48
και μετα λενε καγκουρες ΜΟΝΟ τους TDMαδες.

ρε πατε καλα????????

τουλαχιστον πες μας ποιος την ειχε μεγαλυτερη γιατι μας τρωει η αγωνια !!!!

paco
05/09/2012, 19:53
Μια ο ένας μια ο άλλος και μη ξεχνάτε πως το HORNET υπερέχει στις μεγάλες ταχύτητες και μπορώ να πω πως σε μια καλή παρατεταμένη στροφή κράτησα πολύ ψηλά τις στροφές και μπήκα παραδειγματικά… τον κέρδισα αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. ΤΟ άτομο πήγαινε ΤΑΠΑ!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ
05/09/2012, 19:57
Δεν επρεπε να το μοιραστεις αυτο μαζι μας, επρεπε να το ξανασκεφτεις καλα και να καταληξεις οτι Σημερα εκανα μια μ....κια και επαιξα με την ζωη μου και μπορει και με καποιον αλλων τη ζωη! (χωρις καμια παρεξηγηση ) Ολοι εχουμε κανει γκελες και απλα ειμασταν τυχεροι!

chr1s_86
05/09/2012, 20:04
:a014:

paco
05/09/2012, 20:11
Νομίζω πως βρίσκομαι σε forum με μηχανές και όχι στης εκκλησίας.
Είπα πως το έγραψα για να τον συγχαρώ για τις οδηγικές του ικανότητες… και «ΜΠΑΣ και το δει» και βρεθούμε από κοντά.
Ξέρω τι γράφω και τι κάνω. Ότι κάνω και γράφω έχω σώας τας φρένας, είτε αυτό είναι καλό ή @@ριά. Αυτές τις πολύ καλές συμβουλές μου τις είχαν δώσει και οι γονείς μου όταν πήρα το πρώτο μου μηχανάκι πριν από……………….. 27 χρόνια.
ΠΑΝΤΑ Χωρίς παρεξήγηση όπως λες, κράτα τις συμβουλές για τον εαυτόν σου ή για κάποιον νέο! :smokin:

paco
05/09/2012, 20:13
Αχαχα… ο άλλος πήρε ποπ-κορν…αχαχαχαχα :lol:

devil's animal
05/09/2012, 20:15
Καλησπέρα.
Σήμερα το απόγευμα έκανα ενα πολύ ωραίο φιλικό ανοιγμα με ένα γκρι TDM στην εθνική στον Κηφισό ανάβαση το οποίο εξελίχτηκε σε "παιχνίδισμα" με χιλιόμετρα αρκετούτσικα αλλά όχι υπερηχητικά και τελείωσε στα βόρεια προάστια με ένα ιπποτικό χαιρετισμό και από τους δυο μας.
Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον TDMάκια γιατί το έλεγε η ψυχή του και δεν έκοψε καθόλου ακόμα και όταν το "παιχνίδι μας" είχε γίνει ολίγον παράτολμο σε κάποια φάση και δεύτερον αν δει αυτό το μήνυμα να μου στείλει ένα pm για να το ξανακάνουμε! (νομίζω οτι είμαι ερωτευμένος και είναι το alter ego μου) :ninja:

αυτο θα ηταν το politically correct μηνυμα με εναν τονο gay για να γινει αποδεκτο απο την κοινοτητα του moto.gr...
:bawl::bawl:

paco
05/09/2012, 20:18
αυτο θα ηταν το politically correct μηνυμα με εναν τονο gay για να γινει αποδεκτο απο την κοινοτητα του moto.gr...

:a012:

jorgevaldano
05/09/2012, 21:33
Νομίζω πως βρίσκομαι σε forum με μηχανές και όχι στης εκκλησίας.

Ξέχασες το άλλο - εξίσου συντριπτικό - επιχείρημα: "Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται".

rantanplan
05/09/2012, 21:55
Αυτές τις πολύ καλές συμβουλές μου τις είχαν δώσει και οι γονείς μου όταν πήρα το πρώτο μου μηχανάκι πριν από……………….. 27 χρόνια.
ΠΑΝΤΑ Χωρίς παρεξήγηση όπως λες, κράτα τις συμβουλές για τον εαυτόν σου

27+18=45 χρονια.......

ή για κάποιον νέο! :smokin:

ως προς τι??
Ο/Η paco είναι
Νέο μέλος
ή σε 27+18=45 χρονια.......?

δεν εχει και emoticons με πατατάκια ρε γαμώτο

astroman76
05/09/2012, 21:57
Α εσεις εισασταν πουλακια μου? ειμουν με το GLX90 σας εβλεπα στον καθρεφτη (απο την Καβαλας) και λεω θα με περασουν οπου να νε και τελικα τσουκου τσουκου στον καθρεφτη μου σας ειχα μεχρι την Μεταμορφωση που βγηκατε....

akis_trevor
05/09/2012, 22:03
οκ,:a18:....κοντρες στα 45 και να λες οτι εγινε επικινδυνο....

Persival
06/09/2012, 01:00
http://www.youtube.com/watch?v=-V8-9U2tOFo

Lioulios
06/09/2012, 01:39
....Ωραία πράματα !!

trelf
06/09/2012, 07:58
φιλαρακι......κανε copy & paste και στο TDM φορουμ......ειναι πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να τον βρεις! αντε μπας και δουμε Live το replay!!!!

power hornet
06/09/2012, 08:20
ωραιος ο χορνετακιας μια χαρα.

harris_x
06/09/2012, 08:23
:lol::lol::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::lol::lol::lol::lol:

TheFace
06/09/2012, 08:40
:beer::beer::beer:

byron
06/09/2012, 08:41
… τον κέρδισα αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. ΤΟ άτομο πήγαινε ΤΑΠΑ!!!

Αρα εσύ πήγαινες δύο τάπες? :uplate:

GIXXERAKIAS
06/09/2012, 08:46
Α εσεις εισασταν πουλακια μου? ειμουν με το GLX90 σας εβλεπα στον καθρεφτη (απο την Καβαλας) και λεω θα με περασουν οπου να νε και τελικα τσουκου τσουκου στον καθρεφτη μου σας ειχα μεχρι την Μεταμορφωση που βγηκατε....

Epic post!!!:bawl::bawl::bawl:

pektis
06/09/2012, 08:55
http://www.youtube.com/watch?v=mbVmtuaDMTA

:bawl::lol:

nassosxlvbros
06/09/2012, 09:59
Ωραίος,αλλά καλύτερα οι σφήνες να έλειπαν...και να ξέρεις πως η τελική του TDM είναι η τετάρτη του Hornet,οπότε μην ασχοληθείς ξανά...δεν κλέβουμε εκκλησίες...:)

iosif
06/09/2012, 10:06

ε ψιτ
σε παρακαλω την επομενη φορα να κανεις στην ακρη οταν κορναρω. σαλιγκαρι ε σαλιγκαρι

το piaggio τριτροχο με καροτσα καρπουζια που σου κορναρε για 9 χλμ

sniper
06/09/2012, 10:16
Καλησπέρα.

Με hornet 600 200+;

ΟΚ.

nassosxlvbros
06/09/2012, 10:22
Με hornet 600 200+;

ε μέχρι 5η να έβαλε δηλαδή...:)

sniper
06/09/2012, 10:28
Με hornet 600 200+;

ε μέχρι 5η να έβαλε δηλαδή...:)

Ναι οκ, πάμε παρακάτω, το είχαμε το 600 κάποτε..

nassosxlvbros
06/09/2012, 10:42
Ναι οκ, πάμε παρακάτω, το είχαμε το 600 κάποτε..

παρακάτω; προς τα που;κι αφου τό'χες άρα ξέρεις τι μπορεί να κάνει...;)

sniper
06/09/2012, 10:45
παρακάτω; προς τα που;κι αφου τό'χες άρα ξέρεις τι μπορεί να κάνει...;)

Όπως και το TDM σε δρόμο όπως ο Κηφισσός... άστο λέμε.

nassosxlvbros
06/09/2012, 10:51
Ε,τά'παμε αυτά...ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω...:wave2:
Προσωπικά θα έπρεπε να αποσυρθούν τα TDM,να καταστραφούν πάραυτα,και ο σχεδιαστής να κάνει χαρακίρι,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..;)

paco
06/09/2012, 14:48
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Jorgevaldano… σωστόΣΤ!!! ;)
Rantanplan… ο paco είναι 43 δηλαδή έχει «νόμιμα» μηχανή από τα 16 δηλαδή 27+16=43. :lol:
Astroman76… πράγματι βγήκαμε στην Μεταμόρφωση όπου έγινε και ο ιπποτικός χαιρετισμός. :wave2:
Nassossxlvbros… έτσι! :beer:
Sniper… μήπως είχες το παλιό Hornet? Εγώ έχω του ’07 και αυτό είναι πιο γρήγορο από το παλιό. Και κάτι ακόμα… το μηχανάκι μπορεί να πάει τάπα είτε μέσα σε κίνηση είτε μόνο του χωρίς αυτοκίνητα, δεν καταλαβαίνει από κίνηση, το αν θα πάει είναι θέμα στομαχιού του αναβάτη. :)

sniper
06/09/2012, 14:53
...

Sniper… μήπως είχες το παλιό Hornet? Εγώ έχω του ’07 και αυτό είναι πιο γρήγορο από το παλιό. Και κάτι ακόμα… το μηχανάκι μπορεί να πάει τάπα είτε μέσα σε κίνηση είτε μόνο του χωρίς αυτοκίνητα, δεν καταλαβαίνει από κίνηση, το αν θα πάει είναι θέμα στομαχιού του αναβάτη. :)

Παλιό καινουργιο, και τα δύο είναι γυμνά. Αν εσύ μπορείς να το οδηγείς με 200+ τότε ΟΚ.

Επέτρεψέ μου όμως να έχω αμφιβολίες.

Επίσης αν και το TDM είναι χειρότερο κατασκεύασμα μετά το vmax, υπάρχουν κάτι παλικάρια που τα καβαλάνε και δεν είναι οι γνωστοί κάτοχοι TDM (Μπουρναζι, σαγιοναρα, λαδι στο μαλλί) που τα πάνε τόσο αξιοπρεπώς που δεν θα είχες στον ήλιο μοίρα.

Κανένα στρουμφάκι θα το καβάλαγε. :bawl:

nassosxlvbros
06/09/2012, 15:09
Παλιό ή καινούργιο Hornet,μην καίτε τζάμπα βενζίνες...κάτι προιόντα σαν το TDM τα είχε και τα έχει για πρωινό.... προσωπικά έχω το Hornet του 05 και με όσους αναβάτες TDM έχω ανοίξει -ακόμα και "στρίφτες" αποδεδειγμένοι- με το Hornet δεν είχαν καμμία μα καμία τύχη σε καμία ασφάλτινη διαδρομή...no hard feelings κύριοι,αλλά είναι η αλήθεια...ακόμα και "τράμπα" που το έκανα και οδήγησα TDM :yuck: δεν άλλαξε τίποτα...απλά έβλεπα τον κώλο του Hornet να απομακρύνεται...:wave2:

Σε ένα πράγμα είναι καλό το TDM: να του βάλεις ακράπες και να το ακούς...:cool: μετά ηχογραφείς τον ήχο για όσο χρόνο θες και μετά το πουλάς!:D

Α!και μιστερ ζνιπερ* αν κάποιος δεν μπορεί να πάει ένα γυμνό 600άρι για κάνα 20λεπτο μισάωρο με 200 ας πάρει σκούτερ...;)

*άσχετο,ο μετρητής των πόστ δε δουλεύει;

sniper
06/09/2012, 15:14
Παλιό ή καινούργιο Hornet,μην καίτε τζάμπα βενζίνες...κάτι προιόντα σαν το TDM τα είχε και τα έχει για πρωινό.... προσωπικά έχω το Hornet του 05 και με όσους αναβάτες TDM έχω ανοίξει -ακόμα και "στρίφτες" αποδεδειγμένοι- με το Hornet δεν είχαν καμμία μα καμία τύχη σε καμία ασφάλτινη διαδρομή...no hard feelings κύριοι,αλλά είναι η αλήθεια...ακόμα και "τράμπα" που το έκανα και οδήγησα TDM :yuck: δεν άλλαξε τίποτα...απλά έβλεπα τον κώλο του Hornet να απομακρύνεται...:wave2:

Σε ένα πράγμα είναι καλό το TDM: να του βάλεις ακράπες και να το ακούς...:cool: μετά ηχογραφείς τον ήχο για όσο χρόνο θες και μετά το πουλάς!:D

Α!και μιστερ ζνιπερ αν κάποιος δεν μπορεί να πάει ένα γυμνό 600άρι για κάνα 20λεπτο μισάωρο με 200 ας πάρει σκούτερ...;)

ΟΚ, μας πείσατε. Γυρίζετε και στις Σέρρες με το 600 κάτω από 30 και 0-100 2"...

Αν πηγαίνεις με 200 για 20-30' σταθερά, θες την μεγαλύτερη ευθεία του κόσμου.

Δεν καβαλήσαμε χθες για πρώτη φορά (ειδικά το χορνετάκι), κάντε μας τη χάρη.

sniper
06/09/2012, 15:16
....

Όχι μέσα στο καφενειο.

pektis
06/09/2012, 15:16

Α!και μιστερ ζνιπερ αν κάποιος δεν μπορεί να πάει ένα γυμνό 600άρι για κάνα 20λεπτο μισάωρο με 200 ας πάρει σκούτερ...;)

Αυτο το κολλημα του τυπου οτι εχω tdm 900 αρα ειναι και πιο γρηγορο απο street 600(4κυλινδρο) ποτε δεν το καταλαβα....
Το tdm λογω 2 κυλινδρου μπορει να ''φευγει'' λιγο σε εκκινησεις, αλλα μετα....αστο..:D
Μηχανες οπως hornet 600,cbf 600, z750, bandit 600-650, fazer 600 εχουν τα tdm ανετα...:p

sniper
06/09/2012, 15:19
Υποθέτω ότι και τα Ζ τα έχει χαλαρά το πόρνετ ε;

pektis
06/09/2012, 15:20

Οχι και τα Ζ ...ειπαμε φιλος!!

nassosxlvbros
06/09/2012, 15:26
ΟΚ, μας πείσατε. Γυρίζετε και στις Σέρρες με το 600 κάτω από 30 και 0-100 2"...

Αν πηγαίνεις με 200 για 20-30' σταθερά, θες την μεγαλύτερη ευθεία του κόσμου.

Δεν καβαλήσαμε χθες για πρώτη φορά (ειδικά το χορνετάκι), κάντε μας τη χάρη.

Οκ αφού σε πείσαμε όλα καλά!
Άαααρα αφού τέτοια ευθεία χλωμότατο, μπορείς να πας με γυμνό με 200+βάλε για μερικά λεπτά ε;
Ούτε και μεις καβαλήσαμε,και ούτε γεννηθήκαμε χτές...Αλλά ποιο είναι το point σου με τη χάρη; :confused:

nassosxlvbros
06/09/2012, 15:27

Σνίπερ από στάση έχεις ανοίξει με Ζ;

thanos_s
06/09/2012, 15:29
Αυτο το κολλημα του τυπου οτι εχω tdm 900 αρα ειναι και πιο γρηγορο απο street 600(4κυλινδρο) ποτε δεν το καταλαβα....
Το tdm λογω 2 κυλινδρου μπορει να ''φευγει'' λιγο σε εκκινησεις, αλλα μετα....αστο..:D
Μηχανες οπως hornet 600,cbf 600, z750, bandit 600-650, fazer 600 εχουν τα tdm ανετα...:p

τα cbf και τα bandit εχουν τα Tdm? :bawl:

Κλαιω.

nassosxlvbros
06/09/2012, 15:30

Βάλε οπωσδήποτε και τα κολλήματα του τύπου κάνω 0:59:10 Μέγαρα και 1:23:22 Σέρρες και τι να μου λέτε εσείς και έχεις μια ιδέα του χώρου που κινείσαι...;)

sniper
06/09/2012, 15:39
Βάλε οπωσδήποτε και τα κολλήματα του τύπου κάνω 0:59:10 Μέγαρα και 1:23:22 Σέρρες και τι να μου λέτε εσείς και έχεις μια ιδέα του χώρου που κινείσαι...;)

Καλά όταν θα καταλάβετε ότι έχετε ένα τουριστικό μηχανάκι με λίγο σπορ χαρακτήρα (μπας και κάνει δικάβαλλο και φορτωμένο :bawl: αξιοπρεπή προσπέραση στην νταλίκα) τότε θα σταματήσετε εσείς να μπαίνετε σε κουβέντες αυτού του στυλ.

Σαφώς και το χορνετάκι πάει μ' αξιοπρέπεια σε κάποιο έυρος χαω αλλά μην κάνετε την τρίχα τριχιά. Μετά τα 150 πρώτα στρίβει το μπροστά, μετά στραβώνει το δοκάρι που του βάλανε για πλαίσιο και στο τέλος στρίβει ο πίσω τροχός. Αν χρειαστεί να κάνεις κάτι απότομο μέσα σ' αυτό το χορευτικό τη γ@μησες κυριολεκτικά.

Αφήστε τις κόντρες και τα άλλα όμορφα για μηχανάκια που έχουν φτιαχτεί γι αυτό το λόγο..

Βέβαια, πάντα σου φέρνουν ένα πικρό χαμόγελο όταν βλέπεις στο δρόμο τέτοιες μαλακίες..

sniper
06/09/2012, 15:41

Ναι και με χορνετ και με cbr600 και με το 954.. και;

nassosxlvbros
06/09/2012, 15:45
Ναι και με χορνετ και με cbr600 και με το 954.. και;

Για πες για πες....

sniper
06/09/2012, 15:49
Για πες για πες....

Τώρα δλδ τι θες;

(Μαμά και τα δύο) το Ζ το έχει το cb στην εκκίνηση. Κυρίως λόγω μεγαλύτερης ροπής χαμηλά. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο ίδιος αναβάτης ξεκινάει καλύτερα με το Ζ παρά με το cb.

Άσχετα αν τα Ζ είναι κι αυτά μπουρδέλ@ (όχι τόσο πάντως) όσο τα TDM.

ego_o_idios
06/09/2012, 15:53
Καλησπέρα.

kontra tdm me hornet 600?:uplate:

milame gia anatrixiastiki iligkiodi vraditita...:lol::lol::lol:
ke pigate ke 200 e?

kamia fora erxete dipla mou kanenas me tdm ke kani magkies
ke kateveno apo tin mixani ke ton kinigao me ta podia na fai karpazies:lol::lol:
asto dialo me tis xelones 8eloune ke kontres:bawl:

nassosxlvbros
Καλά όταν θα καταλάβετε ότι έχετε ένα τουριστικό μηχανάκι με λίγο σπορ χαρακτήρα (μπας και κάνει δικάβαλλο και φορτωμένο :bawl: αξιοπρεπή προσπέραση στην νταλίκα) τότε θα σταματήσετε εσείς να μπαίνετε σε κουβέντες αυτού του στυλ.

Σαφώς και το χορνετάκι πάει μ' αξιοπρέπεια σε κάποιο έυρος χαω αλλά μην κάνετε την τρίχα τριχιά. Μετά τα 150 πρώτα στρίβει το μπροστά, μετά στραβώνει το δοκάρι που του βάλανε για πλαίσιο και στο τέλος στρίβει ο πίσω τροχός. Αν χρειαστεί να κάνεις κάτι απότομο μέσα σ' αυτό το χορευτικό τη γ@μησες κυριολεκτικά.

Αφήστε τις κόντρες και τα άλλα όμορφα για μηχανάκια που έχουν φτιαχτεί γι αυτό το λόγο..

Βέβαια, πάντα σου φέρνουν ένα πικρό χαμόγελο όταν βλέπεις στο δρόμο τέτοιες μαλακίες..

Ξέρουμε τι κάνει και τι δεν κάνει το Hornet,thanks!Και ένας σοβαρός λόγος που το κρατάω ακόμα είναι ότι κάνει αυτά που λες με αξιοπρέπεια σε αντίθεση με άλλα που πασχίζουν απλά να σταθούν δίπλα του και μάλιστα πολλαπλάσια τιμής...άλλωστε όπως θα ξέρει φαντάζομαι απότομα και χορευτικά μετά τα 150 δεν κάνεις με κανένα αν δεν ξέρεις πως και τι θα κάνουν.Όσο για τις κόντρες πάντα θα είμαι κατά αλλά ανοιγματάκια όλο και είναι ευπρόσδεκτα,και όπως πόσταρα και πιο πάνω έχω σταματήσει εδώ και καιρό να σπαταλώ καύσιμο...
Οι μαλακίες στο δρόμο δυστυχώς είναι καθημερινότητα και καλό είναι να τις (προς) περνάμε στα γρήγορα. ;)

g_m900
το TDM 900 ειναι αθλιο...ναι ...αν το συγκρινεις με το Gsxr η το R1 και τα αλλα εργαλεια του χωρου...

σε σχεση ομως με το hornet...ας κρατηθουν λιγο τα προσχηματα!

καποιος ειπε οτι το hornet εχει την τελικη του TDM στην 5η???:bawl::bawl::bawl:

225 χαω το 600 με 5η?

6η δεν εχει????

ενταξει πιο γρηγορο το hornetaki αλλα...ειναι τοσο κοντα το TDM που σε κανει να απορεις γιατι δεν του ξεφυγες paco

ego_o_idios
06/09/2012, 15:55

enois stasi leoforiou?:lol::lol:

nassosxlvbros
06/09/2012, 15:58
Τώρα δλδ τι θες;

(Μαμά και τα δύο) το Ζ το έχει το cb στην εκκίνηση. Κυρίως λόγω μεγαλύτερης ροπής χαμηλά. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο ίδιος αναβάτης ξεκινάει καλύτερα με το Ζ παρά με το cb.

Αν το Ζ (και το παλιό μάλιστα) έχει το Hornet στην εκκίνηση και μέχρι τα 140-150 μάλλον οδηγούσες Hornet με πρόβλημα... Πάντα έφευγε το χόρνετ μπροστά (μικρότερο βάρος)και μετά μάζευε το Ζ...πρόσφατα μάλιστα που άνοιξα με ένα τέτοιο ούτε ο ίδιος το πίστευε ούτε και γω...

sapila racing
Τι γίνεται εδω? :D

g_m900 και σε σχέση με Hornet 10ετίας πάλι άθλιο είναι το TDM.

Μην πιάσουμε τωρα την συζήτηση για τα Ζ, μεχρι και η Evi το πούλησε! :p

trelf
ας χαλαρώσουν λίγο τα πορνετ ....σε κλειστες ασφαλτινες διαδρομές και ανοιγματα 200μέτρων από στάση τρώνε τσαγακι από το 900....

sniper
06/09/2012, 16:00
Ξέρουμε τι κάνει και τι δεν κάνει το Hornet,thanks!

ΟΚ

Και ένας σοβαρός λόγος που το κρατάω ακόμα είναι ότι κάνει αυτά που λες με αξιοπρέπεια σε αντίθεση με άλλα που πασχίζουν απλά να σταθούν δίπλα του και μάλιστα πολλαπλάσια τιμής...

Σαφώς.

άλλωστε όπως θα ξέρει φαντάζομαι απότομα και χορευτικά μετά τα 150 δεν κάνεις με κανένα αν δεν ξέρεις πως και τι θα κάνουν.

Άρα οι αναβάτες του Χορνετ δεν ξέρουν αλλά κι αν ξέρουν είναι καταδικασμένοι;

Όσο για τις κόντρες πάντα θα είμαι κατά αλλά ανοιγματάκια όλο και είναι ευπρόσδεκτα,και όπως πόσταρα και πιο πάνω έχω σταματήσει εδώ και καιρό να σπαταλώ καύσιμο...
Οι μαλακίες στο δρόμο δυστυχώς είναι καθημερινότητα και καλό είναι να τις (προς) περνάμε στα γρήγορα. ;)

ΟΚ..

trelf
06/09/2012, 16:00
230 τελική του tdm =4η του χορνετ ;;;;;;;;

χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!κλαίω !!!

jorgevaldano
06/09/2012, 16:01
Έχοντας χόρνετ εδώ και 4+ χρόνια μου κάνει μεγάλη εντύπωση η υπεροψία άλλων με το ίδιο μηχανάκι. Σιγά τον πύραυλο ρε παιδιά... Λίγη ψυχραιμία... Το ΤΔΜ με τη ροπάκλα του το 'χετε κάνει σκουπίδι λέμε...

Και ας μη συγκρίνουμε την κοντερίσια τελική του χόρνετ με την πραγματική του ΤΔΜ... Σύμφωνα με μετρήσεις περιοδικών που έχω δει στο ίντερνετ, και τα δύο πάνε ως 216. Το κοντέρ του δικού μου κλέβει τρελά, στις 6.000 δείχνει ακριβώς 130χ/ω, με κόκκινα στις 13.000... Δηλαδή τάχα τελική περίπου 260.... :bawl:

akis_trevor
225 χαω το 600 με 5η? [/B]

225 εχω δει σε αλλαγη 5η-6η με το fazer.

g_m900
Τι γίνεται εδω? :D

g_m900 και σε σχέση με Hornet 10ετίας πάλι άθλιο είναι το TDM.

:p

το TDM ειναι 10ετιας !!!!! :lol::bawl::bawl::bawl::bawl:

sapila racing
06/09/2012, 16:02
ας χαλαρώσουν λίγο τα πορνετ ....σε κλειστες ασφαλτινες διαδρομές και ανοιγματα 200μέτρων από στάση τρώνε τσαγακι από το 900....

Ετσι νόμισε κι ενας μ ενα 990 σαν του avatar σου, και μετα απο λιγα φαναρια που δεν το πίστευε οτι εμενε συνεχεια πίσω απλά εκανε μια ωραία ομολογουμένως σούζα κι εφυγε με κόκκινο.
Για χαλάρωσε κι εσυ λοιπόν με το ΚΤΜ.

sniper
Αν το Ζ (και το παλιό μάλιστα) έχει το Hornet στην εκκίνηση και μέχρι τα 140-150 μάλλον οδηγούσες Hornet με πρόβλημα... Πάντα έφευγε το χόρνετ μπροστά (μικρότερο βάρος)και μετά μάζευε το Ζ...πρόσφατα μάλιστα που άνοιξα με ένα τέτοιο ούτε ο ίδιος το πίστευε ούτε και γω...

Καλά καλά.... δεν με πείθεις...

Άλλωστε έκανα 15.000χλμ μ' αυτό σ' 11 μηνες και το έδωσα για να πάρω κανονικό μηχανάκι.

@Sapilas : Για πες. (το ΤDM είναι άθλιο, δεν διαφωνώ, εσύ μην συγκρίνεις το 900 με το 600)

@EVI που θα πεταχτεί σε λίγο : Όταν δεν παίρνουν φωτιά καλά πάνε.

nassosxlvbros
το TDM 900 ειναι αθλιο...ναι ...αν το συγκρινεις με το Gsxr η το R1 και τα αλλα εργαλεια του χωρου...

σε σχεση ομως με το hornet...ας κρατηθουν λιγο τα προσχηματα!

καποιος ειπε οτι το hornet εχει την τελικη του TDM στην 5η???:bawl::bawl::bawl:

225 χαω το 600 με 5η?

6η δεν εχει????

ενταξει πιο γρηγορο το hornetaki αλλα...ειναι τοσο κοντα το TDM που σε κανει να απορεις γιατι δεν του ξεφυγες paco

Πέρσυ τέτοια εποχή στην ευθεία της Θήβας με ένα τελικιασμένο TDM έφτασα δίπλα του και κατέβασα 5η... η έκτη του χόρνετ δείχνει 244 κοντερίσια (σκυφτός εννοείται)όποιος δεν το πιστεύει το δίνω για δοκιμή...;)

sapila racing
06/09/2012, 16:03
Έχοντας χόρνετ εδώ και 4+ χρόνια μου κάνει μεγάλη εντύπωση η υπεροψία άλλων με το ίδιο μηχανάκι. Σιγά τον πύραυλο ρε παιδιά... Λίγη ψυχραιμία... Το ΤΔΜ με τη ροπάκλα του το 'χετε κάνει σκουπίδι λέμε...

Και ας μη συγκρίνουμε την κοντερίσια τελική του χόρνετ με την πραγματική του ΤΔΜ... Σύμφωνα με μετρήσεις περιοδικών που έχω δει στο ίντερνετ, και τα δύο πάνε ως 216. Το κοντέρ του δικού μου κλέβει τρελά, στις 6.000 δείχνει ακριβώς 130χ/ω, με κόκκινα στις 13.000... Δηλαδή τάχα τελική περίπου 260.... :bawl:

Μαλλον δεν εχεις ανοίξει ποτέ το γκάζι τέρμα στην 6η. Αν το είχες κανει θα ηξερες οτι δεν υπαρχει περίπτωση να ανεβασει τόσες στροφές με 6η.
Παλι αδιάβαστος, όπως και στα καυσαέρια.

sniper
06/09/2012, 16:03
το TDM ειναι 10ετιας !!!!! :lol::bawl::bawl::bawl::bawl:

το 900..

sniper
06/09/2012, 16:04
Μαλλον δεν εχεις ανοίξει ποτέ το γκάζι τέρμα στην 6η. Αν το είχες κανεοι θα ηξερες οτι δεν υπαρχει περίπτωση να ανεβασει τόσες στροφές με 6η.

Πότε είχες το 600 εσύ;

g_m900
06/09/2012, 16:05
Πέρσυ τέτοια εποχή στην ευθεία της Θήβας με ένα τελικιασμένο TDM έφτασα δίπλα του και κατέβασα 5η... η έκτη του χόρνετ δείχνει 244 κοντερίσια (σκυφτός εννοείται)όποιος δεν το πιστεύει το δίνω για δοκιμή...;)

φιλαρακι στην ευθεια της Θηβας εχω δει 240 στο δικο μου 900.

δε σημαινει οτι τα πιανει.

παρε ενα GPS και δες ποσο χανει το κοντερ σου....θα απογοητευτεις...!!!

sniper
06/09/2012, 16:05
225 εχω δει σε αλλαγη 5η-6η με το fazer.

....πλακώσανε κι οι γύφτοι :bawl:

sapila racing
06/09/2012, 16:06

Άλλωστε έκανα 15.000χλμ μ' αυτό σ' 11 μηνες και το έδωσα για να πάρω κανονικό μηχανάκι.

@Sapilas : Για πες. (το ΤDM είναι άθλιο, δεν διαφωνώ, εσύ μην συγκρίνεις το 900 με το 600)

Δεν λεει πουθενα οτι το ποστ ειναι για το 600. Αλλωστε και το TDM900 είναι.
To αυτοκόλλητο (Honda 600 GP wins με το 600 μεγαλο και τα αλλα μικρά) που εχω στο φτερό μου χαρίζει άφθονο γέλιο πάντως....ναι επίτηδες το έβαλα :bawl:

akis_trevor
06/09/2012, 16:07
....πλακώσανε κι οι γύφτοι :bawl:

τουλαχιστον βγαζω κανα φραγκο απτις πατατες....

nassosxlvbros
06/09/2012, 16:07

Ξέρεις,αδιαφορώ αν θα σε πείσω ή όχι. :) ειδικά τώρα που έμαθα πως πήρες κανονικό μηχανάκι...

δηλαδή όσα είχες ήταν ακανόνιστα; εμ γι'αυτό σε τζάγιαζε το Ζ...:lol:

όλα καλά,σχόλασα (και γέλασα) και σήμερα! :beer:

jorgevaldano
06/09/2012, 16:09

Στα καυσαέρια δεν είναι το θέμα ποιός είναι διαβασμένος αλλά ποιός έχει καταλάβει πως δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από αυτόν.

Όχι δεν έχω ανοίξει 6η με το γυμνό, δεν έχω να αποδείξω τίποτε, ούτε το πήρα για τέτοιο σκοπό. Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως το κοντέρ δεν κλέβει, πες το μας...

trelf
06/09/2012, 16:10
Ετσι νόμισε κι ενας μ ενα 990 σαν του avatar σου, και μετα απο λιγα φαναρια που δεν το πίστευε οτι εμενε συνεχεια πίσω απλά εκανε μια ωραία ομολογουμένως σούζα κι εφυγε με κόκκινο.
Για χαλάρωσε κι εσυ λοιπόν με το ΚΤΜ.

φιλαρακι εγώ ξέρω οτι τα πίνω στα ψηλά από τα 4-κυλινδρα κ με μαζεύουν....το κακό είναι οτι εδώ ακούμε οτι τα πίνουμε κ στα μπαμ !!!!
και από τι;;;;;;από πορνετ .....που μέχρι τα 150 με το tdm με είχε μπροστά .....πόσο μάλλον με το 990....

υ.γ.:την ίδια τύχη είχαν κ το fazer 600 κ το z750 με το tdm

nassosxlvbros
φιλαρακι στην ευθεια της Θηβας εχω δει 240 στο δικο μου 900.

δε σημαινει οτι τα πιανει.

παρε ενα GPS και δες ποσο χανει το κοντερ σου....θα απογοητευτεις...!!!

226-228 στο GPS...άρα τα TDM με το ζόρι να περνάνε τα 210 πραγματικά...χαλαρά έχουμε 15 κμ διαφορά....:)

ego_o_idios
Τώρα δλδ τι θες;

kitakse sniperaki to z to 750 ine ena mpordelo metaforiko meso toulaxiston to tdm apo 8orivo skizi:lol:
ala metaksi tous ine asigkrita ine san na sigkrinoume skata elefanta me skata strou8okamilou..:lol::lol:
ine ke ta dio stin katigoria skata:lol:

pantos afti pou pernoun tdm ine sigkekrimenoi tipoi
den exoun idea apo mixanes sixnazoun gimnastiria exoun kamia mikrompizna dikia tous manavides mpakalides praktoria propo ine oloi aravoniasmenoi kala pedia apo spiti ke kseneroti mexri aidias

eno aftoi me ta z ine ligo alitronia:lol:

pezi rolo ke afto stin kontra pantos..:lol:

to gelio ine otan ixa vgi volta me ena filo pou exi akrivos to idio mixanaki me emena se mavro kokino ke mas erxete ena Z ke i8ele trelitses ke anigoume apo fanari ke ton katapiame ton foukara:lol:
tou efige i psixi ton afisame piso mexri pou estripse ke ksefanistike apo ton dromo apo nropi... :lol::lol::lol:

pektis
06/09/2012, 16:14
τα cbf και τα bandit εχουν τα Tdm? :bawl:

Κλαιω.

Το tdm εχει τελικη 220 με 225 το bandit εχει 235 με 245 αναλογα με το αν ειναι το 600 ή το 650 και το cbf 230....Μάθε και μετα μίλα...

sniper
06/09/2012, 16:15
Ξέρεις,αδιαφορώ αν θα σε πείσω ή όχι. :) ειδικά τώρα που έμαθα πως πήρες κανονικό μηχανάκι... δηλαδή όσα είχες ήταν ακανόνιστα; εμ γι'αυτό σε τζάγιαζε το Ζ...:lol: όλα καλά,σχόλασα (και γέλασα) και σήμερα! :beer:

Γέλα εδώ μέσα όσο θες.

Στο δρόμο διατήρησε τη σοβαρότητά σου. Θα εκτεθείς κάποια μέρα.

g_m900
06/09/2012, 16:17
υ.γ.:την ίδια τύχη είχαν κ το fazer 600 κ το z750 με το tdm

εσυ ρε πορδη κοιτα να περασεις εμενα με το ιδιο μηχανακι και μετα μιλα για κοντρες !!

sniper
06/09/2012, 16:17
Δεν λεει πουθενα οτι το ποστ ειναι για το 600. Αλλωστε και το TDM900 είναι.
To αυτοκόλλητο (Honda 600 GP wins με το 600 μεγαλο και τα αλλα μικρά) που εχω στο φτερό μου χαρίζει άφθονο γέλιο πάντως....ναι επίτηδες το έβαλα :bawl:

To γράφει στον τίτλο... :bawl:

nassosxlvbros
06/09/2012, 16:18
Γέλα εδώ μέσα όσο θες.

Στο δρόμο διατήρησε τη σοβαρότητά σου. Θα εκτεθείς κάποια μέρα.

Στο δρόμο τη διατηρώ,μην αγχώνεσαι.Ούτε έχω εκτεθεί ποτέ.Ελπίζω και συ.:beer:

nassosxlvbros
06/09/2012, 16:20
kitakse sniperaki to z to 750 ine ena mpordelo metaforiko meso toulaxiston to tdm apo 8orivo skizi:lol:
ala metaksi tous ine asigkrita ine san na sigkrinoume skata elefanta me skata strou8okamilou..:lol::lol:

den exoun idea apo mixanes sixnazoun gimnastiria exoun kamia mikrompizna dikia tous manavides mpakalides praktoria propo ine oloi aravoniasmenoi kala pedia apo spiti ke kseneroti mexri aidias

to gelio ine otan ixa vgi volta me ena filo pou exi akrivos to idio mixanaki me emena se mavro kokino ke mas erxete ena Z ke i8ele trelitses ke anigoume apo fanari ke ton katapiame ton foukara:lol:
tou efige i psixi ton afisame piso mexri pou estripse ke ksefanistike apo ton dromo apo nropi... :lol::lol::lol:

Δηλαδή κυκλοφοράς με μηχανή εσύ; Απίστευτο! :uplate:

chr1s_86
06/09/2012, 16:21
Όχι δεν έχω ανοίξει 6η με το γυμνό, δεν έχω να αποδείξω τίποτε, ούτε το πήρα για τέτοιο σκοπό.

Είμαστε σίγουροι. Επίσης δεν πιστεύω να έχεις περάσει τα 140 χαω, έτσι δεν είναι ;

trelf
06/09/2012, 16:25
εσυ ρε πορδη κοιτα να περασεις εμενα με το ιδιο μηχανακι και μετα μιλα για κοντρες !!

ρε πελατακο της αλεξάνδρας μιλάς ;;;;
μόνο πίστα μου ριξες με το μισό tdm R1!

ego_o_idios
06/09/2012, 16:28

ti ipe to momolo re....
:lol::lol:

jorgevaldano
06/09/2012, 16:29
Είμαστε σίγουροι. Επίσης δεν πιστεύω να έχεις περάσει τα 140 χαω, έτσι δεν είναι ;

Κατά πολύ. Και λοιπόν;

sniper
06/09/2012, 16:31
ti ipe to momolo re....

45 χρονών άνθρωπος που καβαλάει 600 και τους έχει όλους...

Για ρώτα τον εσύ πότε πήρε το δίπλωμα..

sapila racing
06/09/2012, 16:33
Κατά πολύ. Και λοιπόν;

Μην το ξανακάνεις!
Θα πηγαίνεις μέχρι 120, οταν πας παραπάνω μολύνεις το περιβάλλον περισσότερο και απο ενα Bros 400 του 88.

g_m900
06/09/2012, 16:33
ρε πελατακο της αλεξάνδρας μιλάς ;;;;
μόνο πίστα μου ριξες με το μισό tdm R1!

καλο...

γελιο που θα κανουν τα εγγονια μου σε καμποσα χρονιαααααααα...!!!!:bawl::bawl::bawl:

οσο για την πιστα αυθαδη νεαρε...τον ιδιο χρονο εκανα και με το μαμα
οποτε μωρη ****** παλι κωλο θα εβλεπες!!!!

ελα πες το...δεν με κανεις παρεα για το μηχανακι ετσι????

Εdited By sniper : να προσέχουμε λιγάκι κύριοι..

ego_o_idios
06/09/2012, 16:37
45 χρονών άνθρωπος που καβαλάει 600 και τους έχει όλους...

Για ρώτα τον εσύ πότε πήρε το δίπλωμα..

me tin zelatina to diploma akoma e?
ke me 600 tou exi e? mor mpravot:lol:

chr1s_86
06/09/2012, 16:39
Κατά πολύ. Και λοιπόν;

Άλλαξε το όριο στην αριστερή λωρίδα ;

ego_o_idios
06/09/2012, 16:39

gia na katalavis otan me stamatane ta mpatsoi gia elenxo tous dino to an8ologio me tis adies ke tous leo gia trava pinakida na dis pio ine...

kala den ime ke o catmaster pou exi 11 mixanes ke vgazi adies ke apo patzakia...

kostas777
06/09/2012, 16:54
κι εγώ έκανα κόντρα στην εθνική.

είμαι με το 954 και πάω κλασσικά πίσω από την ουρά μηχανάκια, ένα αργόσχολο παπί μπροστά μου, κανα 2 σκούτερ πιο μπροστά και άλλα 2 on-on.

ακούω από πίσω ένα μπουρ(ουχ) μπουρ(ουχ) και σκέφτομαι ότι κάποιος πάει να με περάσει και να χωθεί μπροστά μου και πίσω από το παπάκι και μετά να χωθεί στο παπάκι κ.ο.κ.

κυττάζω καθρέφτη και βλέπω έναν ακράνοβιτς-βερμούδοβιτς-φανελάκοβιτς με κακάσχημο μπεβέ να μου χώνεται από αριστερά. τον αφήνω και μπαίνει μπροστά μου και ανοίγοντας ελάχιστα γκάζι τον περνάω από δεξιά και χώνομαι πάλι μπροστά του σε 0,5 δευτ. πριν προλάβει να δει τι έγινε (δεν ακούγομαι κιολα). και μετά δεν τον άφηνα να ξαναχωθεί γιατί μόλις το σκεφτόταν έτρωγε τσάϊ.

συμπέρασμα: το 954 είναι γληγορότερο από τη μπουρούχα κι εγώ πυρωταθλητής. ευχαριστώ κλαπ-κλαπ-κλαπ, γεια σας.

thanos_s
06/09/2012, 17:07
Το tdm εχει τελικη 220 με 225 το bandit εχει 235 με 245 αναλογα με το αν ειναι το 600 ή το 650 και το cbf 230....Μάθε και μετα μίλα...

Ναι, μαλλον πρεπει να ξεχασα, γιατι εχουν περασει 4 χρονια που ειχα tdm και 3 cbf...:look:

Επισης, κοντρα δεν ειναι η τελικη ταχυτητα.Αν ισχυε αυτο, ολοκληρες κατηγοριες μοτο με εκρηκτικες επιδοσεις 402 και 1000μ και τελικη απο bros 400. θα επρεπε να ειναι για τα ψωνια του σουπερμαρκετ..

ego_o_idios
06/09/2012, 17:08
ke ego perasa ena aeroplano stin attiki sta spata to eskisa leme
pefto kato psaraki ke matsakono tigka to gkazi mexri pou mou figan ta papoutsia (leo den gamiete 8a ta paro meta...)
ke afou to ftafo ksafnika to pernao naoum ke to skizo
ala meta tin ipia kolirio giati mou ipan oti i ptisi 352 apo kato xalaoua ixe provlima ke 8a ka8isterisi ke otan rotisa ti egine mou ipan kita monos sou
ke ti na do ixe xalasi o kinitiras lene ke emine to aeroplano stasimo ston aera...
leo ke ego re pousti mou toso grigoro mixanaki exo...

kostas777
06/09/2012, 17:12
ke ti na do ixe xalasi o kinitiras lene ke emine to aeroplano stasimo ston aera...

καλά, δεν είδες τόσο χοντρή αλυσίδα από την άγκυρα; αλλαγή ζελατίνας!

pektis
06/09/2012, 18:39
ke ego perasa ena aeroplano stin attiki sta spata to eskisa leme
pefto kato psaraki ke matsakono tigka to gkazi mexri pou mou figan ta papoutsia (leo den gamiete 8a ta paro meta...)
ke afou to ftafo ksafnika to pernao naoum ke to skizo
ala meta tin ipia kolirio giati mou ipan oti i ptisi 352 apo kato xalaoua ixe provlima ke 8a ka8isterisi ke otan rotisa ti egine mou ipan kita monos sou
Μια φορα να μην γραψεις με λατινικους χαρακτηρες και τι στον κοσμο.....στραβωθηκαμε παλι

pektis
06/09/2012, 18:42
Ναι, μαλλον πρεπει να ξεχασα, γιατι εχουν περασει 4 χρονια που ειχα tdm και 3 cbf...:look:

Επισης, κοντρα δεν ειναι η τελικη ταχυτητα.Αν ισχυε αυτο, ολοκληρες κατηγοριες μοτο με εκρηκτικες επιδοσεις 402 και 1000μ και τελικη απο bros 400. θα επρεπε να ειναι για τα ψωνια του σουπερμαρκετ..

Δεν ειπα το αντιθετο... τουχιστον με φιλο που εχω ανοιξει πολλες φορες ειμαι μπροστα και σε εκκινηση...

ego_o_idios
06/09/2012, 19:05
Μια φορα να μην γραψεις με λατινικους χαρακτηρες και τι στον κοσμο.....στραβωθηκαμε παλι

na stravoneste ta ktinodis kopis ktonte?...

MG-KTiNoS
06/09/2012, 19:25
φιλαρακι......κανε copy & paste και στο TDM φορουμ......ειναι πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να τον βρεις! αντε μπας και δουμε Live το replay!!!!

Ωραίος,αλλά καλύτερα οι σφήνες να έλειπαν...και να ξέρεις πως η τελική του TDM είναι η τετάρτη του Hornet,οπότε μην ασχοληθείς ξανά...δεν κλέβουμε εκκλησίες...

Ε,τά'παμε αυτά...ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω...:wave2:
Προσωπικά θα έπρεπε να αποσυρθούν τα TDM,να καταστραφούν πάραυτα,και ο σχεδιαστής να κάνει χαρακίρι,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Επίσης αν και το TDM είναι χειρότερο κατασκεύασμα μετά το vmax, υπάρχουν κάτι παλικάρια που τα καβαλάνε και δεν είναι οι γνωστοί κάτοχοι TDM (Μπουρναζι, σαγιοναρα, λαδι στο μαλλί) που τα πάνε τόσο αξιοπρεπώς που δεν θα είχες στον ήλιο μοίρα.:

Παλιό ή καινούργιο Hornet,μην καίτε τζάμπα βενζίνες...κάτι προιόντα σαν το TDM τα είχε και τα έχει για πρωινό.... προσωπικά έχω το Hornet του 05 και με όσους αναβάτες TDM έχω ανοίξει -ακόμα και "στρίφτες" αποδεδειγμένοι- με το Hornet δεν είχαν καμμία μα καμία τύχη σε καμία ασφάλτινη διαδρομή...no hard feelings κύριοι,αλλά είναι η αλήθεια...ακόμα και "τράμπα" που το έκανα και οδήγησα TDM :yuck: δεν άλλαξε τίποτα...απλά έβλεπα τον κώλο του Hornet να απομακρύνεται...:

Α!και μιστερ ζνιπερ* αν κάποιος δεν μπορεί να πάει ένα γυμνό 600άρι για κάνα 20λεπτο μισάωρο με 200 ας πάρει σκούτερ...

Μηχανες οπως hornet 600,cbf 600, z750, bandit 600-650, fazer 600 εχουν τα tdm ανετα..

ala metaksi tous ine asigkrita ine san na sigkrinoume skata elefanta me skata strou8okamilou..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ σκουπιστείτε τώρα γιατί μας πήρανε τα φλόκια….
Εγώ λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων ΚΑΙ ένα ΤδΜ 900 μερικά χρόνια πριν.
Όταν το πήρα είχα στο μυαλό μου το δευτερεύον οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα Βαλκάνια και την Ασία.
Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου έδωσε.
Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
Ότι αν κάποιος σας έδινε παπούτσια ποδοσφαίρου θα χορεύατε μπαλέτο κλπ κλπ
Το σχόλιο για το φόρουμ του ΤΔΜ Ελλάς με χάλασε. Ήμουν στη λέσχη αυτή για αρκετά χρόνια (και ΔΣ) και μπορώ να βεβαιώσω ότι η καγγουριά ποτέ δεν ήταν στο χαρακτήρα της λέσχης αυτής
ΚΛΕΙΝΩ με μια τσάμπα συμβουλή που διάβασα από τον Κ Μαλτέζε
Πριν βγάλεις την ακίδα από το μάτι του άλλου, κοίτα να βγάλεις τον κορμό από το δικό σου
Μπάιζ !

kostas777
06/09/2012, 20:14
Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
Ότι αν κάποιος σας έδινε παπούτσια ποδοσφαίρου θα χορεύατε μπαλέτο κλπ κλπ

σωστά τα λες, αλλά πες τα στον γκρι TDM που του δώσανε TDM και αυτός βάζει χόντρα με κόρνετ