View Full Version : Αλλαγη μπροστινου.
Africaptan
06/09/2012, 15:00
Μετα απο πτωση που ψιλοστραβωσε το ενα καλαμι, και παρολο το ψευτοισιωμα (οπως μαλλον αποδειχτηκε) και την αλλαγη λαδιων και τσιμουχων, συνεχιζει και μου λερωνει το παπουτσι μου το λαδι που υπερνικαει την τσιμουχα.
Ετσι σκεφτομαι για αλλαγη ολοκληρου μπροστινου συστηματος και θα ηθελα τα φωτα σας.
Αγοραζοντας ενα μπροστινο συστημα μαζι με τις τιμονοπλακες του, "δενουν" και τα υπολοιπα (τροχος, δαγκανες, κτλ) η πρεπει να παρω αυτα που ειναι για το συγκεκριμενο μπροστινο;
Οι τιμονοπλακες, καθονται στο δικο μου πλαισιο;
Ο τροχος μου μπαινει στο καινουριο πηρουνι;
Οι δαγκανες τι;
Προοριζεται για την Africaνα και προσανατολιζομαι για μπροστινο απο ΚΤΜ Adv λογο διπλου δισκοφρενου. (τι λετε για μπροστινο απο LC4; Το ρωτω λογω καλυτερης τιμης απ το ADV, αλλα εχει μονο δισκοφρενο).
Οποιαδηποτε αλλη γνωμη, φυσικα δεκτη.
ego_o_idios
06/09/2012, 15:29
Μετα απο πτωση που ψιλοστραβωσε το ενα καλαμι, και παρολο το ψευτοισιωμα (οπως μαλλον αποδειχτηκε) και την αλλαγη λαδιων και τσιμουχων, συνεχιζει και μου λερωνει το παπουτσι μου το λαδι που υπερνικαει την τσιμουχα.
Ετσι σκεφτομαι για αλλαγη ολοκληρου μπροστινου συστηματος και θα ηθελα τα φωτα σας.
Αγοραζοντας ενα μπροστινο συστημα μαζι με τις τιμονοπλακες του, "δενουν" και τα υπολοιπα (τροχος, δαγκανες, κτλ) η πρεπει να παρω αυτα που ειναι για το συγκεκριμενο μπροστινο;
Οι δαγκανες τι;
Προοριζεται για την Africaνα και προσανατολιζομαι για μπροστινο απο ΚΤΜ Adv λογο διπλου δισκοφρενου. (τι λετε για μπροστινο απο LC4; Το ρωτω λογω καλυτερης τιμης απ το ADV, αλλα εχει μονο δισκοφρενο).
kitakse patrioti olo to mixanaki sou kani simera 1500 euro mexri 2500 mprostino apo mixani pou na exi ta idia peripou kila me tin africana pou i africana ine 240 kila 8a to plirosis 800 me 1200 euro?
den se niazoun ta lefta to fisas to xrima ok
oti valis epano prepi na ine komple diladi olokliro to mprostino pirounia rodes diskofrena ftera dagkanes olokliro opos leme olokliro ke fisika ton stavro tin timonoplaka me tin diafora oti prepi na pas torno ke na ksekoumposis ton piro tou ktm ke na foresis tou africa
ti egine anevike to kostos? treksimo e? e afta 8eloun ton tropo tous
meta poli simantiko afto pou sou ipa stin arxi prepi na ine to mprostino gia ta kila tis africanas ama den ine ke ine gia 200 kila as poume 8eli ala elatiria ke apostates
ki ala lefta e? ki alo treksimo em afta etsi ine.
meta 8a exis ena mprostino koutsouro me kindino se kamia poli asximi lakouva kana gero ntoup na sou ksilosi ton lemo 8a mou pis den pirazi 1500 mixanaki ine xestikes
ala toso treksimo pai xameno
eno pas sta metaxirismena pernis ena kalami ante na sou pai olo me alagi topo8etisi ke lipa 100-150 euro ke ise etimos
esi apofasizis
MG-KTiNoS
06/09/2012, 15:52
O Spiliotis έχει after markert καλάμια...
harris_x
06/09/2012, 15:55
Τελικά δεν ψόφησε ο γάιδαρος (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130134) :p
Africaptan
06/09/2012, 15:55
O Spiliotis έχει after markert καλάμια...
Δεν ξερω. Με τη χρηση που κανω, με φοβιζουν τα Aftermarket.
Για ακομα καλυτερα απ τα μαμα σκεφτομουν.
Africaptan
06/09/2012, 16:02
Τελικά δεν ψόφησε ο γάιδαρος (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130134) :p
Χα, χα. Οχι, δεν ψοφησε ακομα τουλαχιστον.
Μου εχει κατεβασει την καταναλωση σε σταθερα νουμερα πλεον, (βλεπεις με βοηθαει στην κριση μου γαμω την κριση μου) και συνεχιζουμε παρεα...
:lol:
MG-KTiNoS
06/09/2012, 16:17
Δεν ξερω. Με τη χρηση που κανω, με φοβιζουν τα Aftermarket.
Για ακομα καλυτερα απ τα μαμα σκεφτομουν.
μια χαρά είναι και του Spi !
;)
Africaptan
06/09/2012, 16:18
μια χαρά είναι και του Spi !
;)
Spi;
Τι ειν αυτο;
Spi;
Τι ειν αυτο;
Σπιλιωτη μαλλον
Οι δαγκανες τι;
Υποθετω το στραβωμα ειναι στο πανω μερος του πηρουνιου. Οπως και να χει δεν αξιζει το χρημα για αφτερ σουπερ ντουπερ. Βρες τα ιδια, βαλε μια superbrace γεφυρουλα, ελατηριακια για το βαρος σου λαδακια και εισαι κομπλε. Για ενα βημα παραπερα κανε και τη μοντα του YZkostas με αμορτισερ απο LC4 SM πισω.
harris_x
07/09/2012, 08:48
Χα, χα. Οχι, δεν ψοφησε ακομα τουλαχιστον.
Μου εχει κατεβασει την καταναλωση σε σταθερα νουμερα πλεον, (βλεπεις με βοηθαει στην κριση μου γαμω την κριση μου) και συνεχιζουμε παρεα...
:lol:μια χαρά :)
Africaptan
20/11/2012, 09:41
Και αφου με ακολουθει το "γαμω την κριση μου, γαμω" τελικα αλλαξα καλαμι.
Βρηκα ενα 80 ευρα, αλλαξα λαδακια (και στα δυο εννοειται) και το περασα.
Δυστυχως (λεμε τωρα) δεν μπορουσα να βαλω παλι WP κι εβαλα Spectro που εχουν μιση τιμη.
Εχω κανει μια χιλιαδα χιλιομετρα, και δεν εχω προβλημα...