View Full Version : Πώς θέλετε τη λειτουργία "Δραστηριότητα moto.gr";
Όπως τελικά ανακαλύφθηκε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130595) :lol:, από σήμερα λειτουργεί ένας "τοίχος" με τη δραστηριότητα του moto.gr (http://www.moto.gr/forums/activity.php)...
Εκεί εμφανίζονται μαζεμένα όσα γίνονται στο moto.gr, νέα θέματα, απαντήσεις, συζητήσεις, ομάδες, άλμπουμ, φωτογραφίες...
Η ερώτηση στην οποία καλείστε να ψηφίσετε είναι αν θέλετε η σελίδα της δραστηριότητας να εμφανίζεται όταν "χτυπάτε" το link "Τι νέα έχουμε;" ή αν θέλετε να παραμείνει ως μια επιπλέον επιλογή στο σχετικό υπομενού.
Η ψηφοφορία θα παραμείνει ενεργή για 10 ημέρες και για να ληφθούν τα αποτελέσματα υπ' όψιν θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 81 γνώμες.
νομιζω οτι πρεπει να παραμεινει οπως ειναι τωρα αρα ως μια επιπλεον επιλογη.ο λογος ειναι οτι αν καποιος εχει να μπει στο φορουμ ενα μηνα π.χ. και θελει να δει συγκεντρωμενα ολα τα θρεντ που κινηθηκαν τον τελευταιο μηνα,θα πρεπει να εχει την επιλογη ''τι νεα εχουμε'' αντιθετα η νεα εφαρμογη που μπηκε βοηθαει οσους ειναι ηδη λογκαρισμενοι να βλεπουνε τι γραφεται ανα πασα στιγμη.εγω λεω να μην το αλλαξεις τομυ.
:wave2:
νομιζω οτι πρεπει να παραμεινει οπως ειναι τωρα αρα ως μια επιπλεον επιλογη.ο λογος ειναι οτι αν καποιος εχει να μπει στο φορουμ ενα μηνα π.χ. και θελει να δει συγκεντρωμενα ολα τα θρεντ που κινηθηκαν τον τελευταιο μηνα,θα πρεπει να εχει την επιλογη ''τι νεα εχουμε'' αντιθετα η νεα εφαρμογη που μπηκε βοηθαει οσους ειναι ηδη λογκαρισμενοι να βλεπουνε τι γραφεται ανα πασα στιγμη.εγω λεω να μην το αλλαξεις τομυ.
+1200
Ακόμα κι αν γίνει η "Δραστηριότητα" default στο "Τι νέα έχουμε;" οι επιλογές για την κλασική προβολή νέων μηνυμάτων/μηνυμάτων ομάδων/γεγονότων θα παραμείνουν όπως υπάρχουν και τώρα.
Να ψηφίσεις...
.........
Να ψηφίσεις...
ημουνα ο πρωτος που προσηλθα στη καλπη (οχι για αλλο λογο αλλα επειδη ηταν η ΔΙΚΗ ΣΟΥ :a01::a01: καλπη!!!) :lol::lol:
κατα τα αλλα θεωρω οτι θα ειναι λιγο μπερδεμα αν γινει η δραστηριοτητα default στο τι νεα εχουμε.
DimChios
08/09/2012, 10:33
ΣΥΜΦΩΝΩ!
Ακόμα κι αν γίνει η "Δραστηριότητα" default στο "Τι νέα έχουμε;" οι επιλογές για την κλασική προβολή νέων μηνυμάτων/μηνυμάτων ομάδων/γεγονότων θα παραμείνουν όπως υπάρχουν και τώρα.
Να ψηφίσεις...
Αν ειναι ετσι τοτε να γραψουμε τον τρουπερ στις μπιελες μας και να ψηφισουμε το αντιθετο!
:lol:
Facebook το κανες το moto που να σε παρει! :p
Facebook το κανες το moto που να σε παρει! :p
Πού να σας βάλω και κουμπάκια "Like" δηλαδή :lol:...
DimChios
08/09/2012, 10:41
Πού να σας βάλω και κουμπάκια "Like" δηλαδή :lol:...
δε κανω πλακα καθως επισης ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι την εχεις ριξει την ιδεα στο team!
:evil:
(βαλτο σαν επιλογη στην απαντηση ενος ποστ! π.χ αντι του emoticon :a013: καθως επισης οταν καποιος θελει να δωσει congrats σε ενα ταξιδιωτικο π.χ να μπορει να κανει:
+998 267732
:bawl:
το νου σου μετα στις μηνυσεις του Ζουγκενμπεργ! :lol:
μόλις ψήφισα και είναι Η απόλυτη ισοπαλία, 7-7 προβλέπεται θρίλερ χαχαχαχαχαβ :a014: