View Full Version : Οι on-offάδες είναι λίγο ψηλομύτες ή μου φαίνεται;
Bladerunner
23/09/2012, 17:53
Σε μια βολτίτσα που έκανα σήμερα μέχρι Ζαχλωρού, Καλάβρυτα, Τσιβλιού και πίσω, μου έκανε εντύπωση ότι σχεδόν κανένας αναβάτης on-off δεν ανταπέδιδε τον κλασικό χαιρετισμό.
Αντίθετα οι super sportάδες χαιρέταγαν όλοι!
Α ρε, τα καλύτερα παιδιά είμαστε!
ΥΓ. Η Ζαχλωρού τα σπάει!
taxydromos
23/09/2012, 17:59
πράγματι,ωραία μέρη εκεί κάτω! :)
(τώρα οι ονοφάδες χωρίζονται σε σκονισμένους κ γυαλισμένους...εμείς οι σκονισμένοι πάντα χαιρετάμε....σταματάμε δε πολλές φορές μέσα στο βουνό να τα πούμε όταν διασταυρωνώμαστε με άλλους ονοφάδες)
chr1s_86
23/09/2012, 18:03
Ισχύει. Οι supersport είναι πραγματικοί μηχανόβιοι, από την άλλη πολλοί με on-off απλά έχουν μηχανή. :a014:
(τώρα οι ονοφάδες χωρίζονται σε σκονισμένους κ γυαλισμένους..
Συμφωνώ :a013:
Οι ον-οφφ-άδες είναι γκάγκουρες, κουλάντζες και 100% αυχενικοί ούγκ :D
Bladerunner
23/09/2012, 18:09
(τώρα οι ονοφάδες χωρίζονται σε σκονισμένους κ γυαλισμένους...εμείς οι σκονισμένοι πάντα χαιρετάμε....)
Δεν έχεις καθόλου άδικο σ' αυτό.
Cpt. Haddock
23/09/2012, 18:09
Οι ονοφαδες χαιρετάνε σωστα με το χέρι, ενω οι σουπερσπορταδες παίζουν φωτα σαν ταριφες που ψαρεύουν πελάτη...
:a014:
Bladerunner
23/09/2012, 18:15
Άσχετο, αλλά σχετικό με τη βόλτα.
Στο γυρισμό, παίζαμε παρέα με ένα ΒΜW M6! Απίστευτες επιταχύνσεις, πολύ προσεκτικός ο οδηγός του, υπερτούμπανο το αυτοκίνητο. Παρόλο που με είχε σχεδόν χαλαρά, δεν έφευγε γιατί γούσταρε προφανώς το παιχνίδι.
Γι άλλη μια φορά είδα ότι όποιος αγαπάει αυτό που κάνει, το κάνει και καλά.
Bladerunner
23/09/2012, 18:16
Οι ονοφαδες χαιρετάνε σωστα με το χέρι, ενω οι σουπερσπορταδες παίζουν φωτα σαν ταριφες που ψαρεύουν πελάτη...
Χαιρέτησα κανά δυο και με το χέρι. (Πηγαίνανε τόσο αργά που μέχρι χειραψία μπορούσαμε να κάναμε). Με γράψανε στα παπάρια τους...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Άσχετο, αλλά σχετικό με τη βόλτα.
Στο γυρισμό, παίζαμε παρέα με ένα ΒΜW M6! Απίστευτες επιταχύνσεις, πολύ προσεκτικός ο οδηγός του, υπερτούμπανο το αυτοκίνητο. Παρόλο που με είχε σχεδόν χαλαρά, δεν έφευγε γιατί γούσταρε προφανώς το παιχνίδι.
Γι άλλη μια φορά είδα ότι όποιος αγαπάει αυτό που κάνει, το κάνει και καλά.
Αυτές οι συναντησεις είναι που σου φτιάχνουν απίστευτα το κέφι και τις θυμάσαι για πολύ πολύ καιρό :beer::beer:
iliasfyntanidis
23/09/2012, 18:44
Χαιρέτησα κανά δυο και με το χέρι. (Πηγαίνανε τόσο αργά που μέχρι χειραψία μπορούσαμε να κάναμε). Με γράψανε στα παπάρια τους...
Συνέχισε να χαιρετάς εσύ.Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.
MG-KTiNoS
23/09/2012, 18:52
Σε μια βολτίτσα που έκανα σήμερα μέχρι Ζαχλωρού, Καλάβρυτα, Τσιβλιού και πίσω, μου έκανε εντύπωση ότι σχεδόν κανένας αναβάτης on-off δεν ανταπέδιδε τον κλασικό χαιρετισμό.
ΥΓ. Η Ζαχλωρού τα σπάει!
To έχω δει κι εγώ αυτό...
Δεν ξέρω το γιατί
(ον οφ έχω συνήθως)
Δεν παίζει ρόλο η μηχανή...εξαρτάται από το γκαγκα που την καβαλάει ! on-off, RRRRRR, naked τα ίδια .
KostasV2
23/09/2012, 21:12
Οι γυαλισμένοι και δη οι bmwδάκηδες δεν καταδέχονται σχεδόν ποτέ να χαιρετήσουν...
Οι γυαλισμένοι και δη οι bmwδάκηδες δεν καταδέχονται σχεδόν ποτέ να χαιρετήσουν...
Δεν είναι απαραίτητα έτσι (αν και μάλλον τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει), κάποιοι ενδεχομένως να μην ξέρουν καν πως συνηθίζεται κάτι τέτοιο.
Σε βόλτα με φίλο στο γνωστό άγιο στην Εύβοια, μόλις χαιρετηθήκαμε με κάποιον που πήγαινε (εμείς ήμασταν πιο πρωινοί), ο φίλος μου έκοψε γιατί νόμισε πως ο χαιρετισμός ήταν σήμα για μπλόκο.
Και όχι, δεν είναι καθόλου ψηλομύτης.
Φιλε μου δεν ηταν on-offαδες αυτοι........ΒΜWδακηδες ηταν
Τελευταια την εχουν δει καρδιναλιοι και κατι ξεχασμενοι με scarver και μπαινει και νεος παιχτης στο παιχνιδι με Tiger 800
ΥΓ. Η Ζαχλωρού τα σπάει!
Μάλλον οι νεώτεροι γενικώς δεν χαιρετάνε. Ισως δεν καταλαβαίνουν το "γιατί", ίσως απλά είναι χρήστες δικύκλου και όχι μοτοσυκλετιστές. Ισως με τον καιρό να ωριμάσουν και να χαιρετάνε. Ισως... (πσσσ πολύ ποιητικό μου βγήκε :moutza: μου)
Και εγώ εχω παρατηρήσει πάντως ότι η πλειοψηφία των ΒΜWδάκιδων με γράφει κανονικά στα παλιά τους τα μπόξερ αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Πάντως όταν ανταποδίδει κάποιος τον χαιρετισμό, είτε με φώτα είτε με χερι, χαμογελάω αυθόρμητα μέσα από το κράνος. Στην αντίθετη περίπτωση ρίχνω κανα μπινελικάκι (αυθόρμητο κι αυτό) αναλόγως κατηγορίας και κυβικών :D.
Χαιρετάτε γιατί χανόμαστε συνάδελφοι.
DimChios
24/09/2012, 08:42
εσυ με το triumph δλδ θεωρεισαι ον-οφ-ass?
:smokin:
nassosxlvbros
24/09/2012, 08:56
Οι "νέοι" στο χώρο δε χαιρετάνε...μη τους παρεξηγείς συνέχισε να χαιρετάς...Η Ζαχλωρού πάντα τα έσπαγε...;)
...που να πας και στο Πλανητέρο δηλαδή....:)
υγ.και μη βλέπω διακρίσεις σε ονοφαδες και στρηταδες,άντε....δεν είναι ποδόσφαιρα εδώ,αλλά 2 ρόδες που σήμερα τις ρολλάρουμε και υπάρχουμε και αύριο όχι....;)
Cpt. Haddock
24/09/2012, 09:01
εσυ με το triumph δλδ θεωρεισαι ον-οφ-ass?
:smokin:
Στο σπίτι του κρεμασμένου... :cool:
Ρε οι άνθρωποι προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια πάνω στην λαλακία που καβαλάνε και θέλετε και χαιρετισμό ..???:D
Η αλήθεια είναι ότι τους καταλαβαίνω: Από τη μια οι κραδασμοί που σε φτάνουν στα όρια του πάρκινσον και από την άλλη η σέλα στρινγκ και με τα α@ρχίδια μονίμως μουδιασμένα, κρατιούνται οι άνθρωπες σφιχτά στο τιμόνι για να μην πηδήξουν :smokin:.
Γιαυτο έχεις συνεπιβάτη....αναλαμβάνει τις χαιρετούρες και είσαι αρχηγός.... :lol:
...και σφιχτοκάπουλη :beer::beer:
kostas777
24/09/2012, 12:46
αν προλαβαίναμε θα βγάζαμε χέρι.. το φως πάει τον κώλο του με 300.000χλμ./δευτ. τουλάχιστον αυτό προλαβαίνεις να το δεις :p
nikos_abel
24/09/2012, 12:52
αν προλαβαίναμε θα βγάζαμε χέρι.. το φως πάει τον κώλο του με 300.000χλμ./δευτ. τουλάχιστον αυτό προλαβαίνεις να το δεις :p
Το κόψιμο όμως κερδίζει :D
kostas777
24/09/2012, 12:57
Το κόψιμο όμως κερδίζει :D
σωστά :D
επίσης να προσθέσω/παρατηρήσω στο παραπάνω, οι ονοφάδες χαιρετάνε με το χέρι σαν να είναι πελάτες ταξί. που να σε βάλω ρε φίλε, μπουρούχα δεν ήθελες; :D
taxydromos
24/09/2012, 13:03
ναι μετα απο 150 χιλιομετρα πετρας,λασπης κ ποταμου μπορουν κ χαιρετανε.....εσεις μονο τα μυγακια γνωριζετε με το μικρο τους ονομα..:cry:
Εγω παντος που ειμαι με το Cbrακι δεν με εχει χαιρετισει κανενας μεχρι τωρα.Και ειχα χαιρετισει αρκετους οταν ειχα παει απο Αθηνα στην Ευβοια το καλοκαιρι αλλα κανενας δεν ανταπεδωσε.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
24/09/2012, 13:09
πιστευω οτι κανετε λαθος.
οι μηχανοβοιοι ασχετος τυπου μηχανης παντα χερετανε. οι χρηστες μηχανης δεν καταλαβενουν γιατι ο αλλος τους χερεταει γιατι απλα τα ταξιδια τους ειναι γυρο απο το σπιτη την δουλια και την καφερια. και εαν καποιος τους χερετησει στον δρομο την αλλη μερα ψαχνουν μηπος ηταν κανεις απο την δουλια τους που τους αναγνωρισε με την σουπερ ντουπερ μηχαναρα τους......
ναι ξερω ειμαι κακος..........
jj okocha
24/09/2012, 13:10
οταν χαιρετουσα με το gsxr,οι περισσοτεροι χαιρετουσαν,οταν το δωσα και πηρα enduro ,οποτε μου μεινε το παπι για..τον αγιο..δε χαιρεταει κανεις..παντως οντως πιο συχνα χαιρετανε οι στρηταδες:beer:
Εγω παντως μια φορα που απλωσα το χερι να χαιρετησω εναν στρητα ......
Τον βρηκα στην καυκαλα με ολεθρια αποτελεσματα..... :(
devil's animal
24/09/2012, 13:17
οι σουπερσπορταδες χαιρετανε ακομα και σε σφιχτο στροφιλικι σηκωνοντας ελαφρα το χερι...:smokin:
οι on-offαδες αν τους πετυχεις σε κανεναν Αγιο, τρεμει ο κωλος τους να βγει η ψυχη τους, δεν αφηνουν τιμονι για κανεναν λογο...:lol:
τους βλεπεις οτι καταλαβαινουν οτι παιρνεις την στροφη και χαιρετας ταυτοχρονα...θελουν να ανταποδωσουν αλλα σκεφτονται και την στροφη που ερχεται και εκει πεφτει ζορισμα...:a023:
:rotflmao::rotflmao:
...
...που να πας και στο Πλανητέρο δηλαδή....:)
....
Εχμμμμμ.... ξέρεις... η ετήσια του moto ήταν στο Πλανητέρο... κι ο blade ήταν μαζί μας.. :bawl:
Εγω παντως μια φορα που απλωσα το χερι να χαιρετησω εναν στρητα ......
Τον βρηκα στην καυκαλα με ολεθρια αποτελεσματα..... :(
:bawl::bawl::bawl::bawl:
nassosxlvbros
24/09/2012, 13:55
Εχμμμμμ.... ξέρεις... η ετήσια του moto ήταν στο Πλανητέρο... κι ο blade ήταν μαζί μας.. :bawl:
Ε, δε τό'ξερα,αλλά πολύ χαίρομαι που πήγατε!Στην επόμενη να πάτε και στα Ύδατα της Στυγός, Πλατανιώτισσα Μακελλαριά Ζαρούχλα,κλπ έχει πάμπολλά μέρη να ανοίξει το μάτι εκεί πάνω...:)
Shaolin Monk
24/09/2012, 14:07
Οταν ειμαι με το Μπουσα με χαιρετουν οι ΠΑΝΤΕΣ! Οταν ταξιδευω με το CBF, ακομα και με βαλιτσες+κορντουρες πανω-κατω, που πηγα φορτωμενος προσφατα (οπως και καθε φορα), με ειχαν ολοι χ...νο.... ΟΛΟΙ! Και χαιρετω παντα και τα παντα...
Bladerunner
24/09/2012, 14:08
Γενικότερα δε χαιρετάει εύκολα ο κόσμος.
Μόνο όταν περνάω από κανά χωριό και καλημερίζω τους παππούδες-γιαγιάδες, τους φαίνεται το πιο φυσικό πράγμα κι ανταποδίδουν πάντα με χαμόγελο.
Εδώ, όταν χαιρετάω κάποιους που ερχόμαστε σχεδόν μούρη με μούρη όταν τρέχουμε, (με τα πόδια εννοώ), με κοιτάνε είτε με το βλέμμα της αγελάδος, είτε με τρομερή έκπληξη.
nikos_abel
24/09/2012, 15:21
Οταν ειμαι με το Μπουσα με χαιρετουν οι ΠΑΝΤΕΣ! Οταν ταξιδευω με το CBF, ακομα και με βαλιτσες+κορντουρες πανω-κατω, που πηγα φορτωμενος προσφατα (οπως και καθε φορα), με ειχαν ολοι χ...νο.... ΟΛΟΙ! Και χαιρετω παντα και τα παντα...
Εμένα δε με χαιρετάει κανένας. Είστε όλοι
δεν το γράφω
Δεν έχει να κάνει με ονοφάδες και μη.
Έχει να κάνει με αυτούς που θέλουν να χαιρετίσουν και αυτούς που δεν θέλουν.
Προσωπικά χαιρετάω και ποδηλάτες όταν βγαίνω βολτίτσα για πετάλι!
πράγματι,ωραία μέρη εκεί κάτω! :)
(τώρα οι ονοφάδες χωρίζονται σε σκονισμένους κ γυαλισμένους...εμείς οι σκονισμένοι πάντα χαιρετάμε....σταματάμε δε πολλές φορές μέσα στο βουνό να τα πούμε όταν διασταυρωνώμαστε με άλλους ονοφάδες)
Σωστός ! ! ! ! :)
Έχεις άδικο.... εμένα πάντα με χαιρετάνε....... Λες να παίζει καμια συνωμοσία να χαιρετιόμαστε μόνο αναμεταξύ μας.!?!?!?! :ninja: :evil: :a014:
Γιαυτο έχεις συνεπιβάτη....αναλαμβάνει τις χαιρετούρες και είσαι αρχηγός.... :lol:
Σοφόν..... εγώ της είπα να χαιρετάει όμως μόνο τους απένταντι και όχι αυτούς που περνάω.... γιατί μια φορά χαιρέτισε έναν μόλις τον πέρασα και λύσαξε να με φτάσει γιατί νόμιζε ότι του την είπαμε για το τσάγιασμα..... :D
...........
στην επομενη βολτα αντι για 2καβαλος βαλε εναν πλατανο στο σελακι του συνεπιβατη.θα εντυπωσιαστεις με τα αποτελεσματα!!:lol::lol:
Να κάνουμε επερώτηση στη Βουλή, να φτιάσωμε ιδικόν μας υπουργείον.
Τον βουλευτή σας τον έχω έτοιμο.
"Βουλευτής καλοχαιρέτας εδώ"
269245
KostasV2
25/09/2012, 17:01
Έχεις άδικο.... εμένα πάντα με χαιρετάνε....... Λες να παίζει καμια συνωμοσία να χαιρετιόμαστε μόνο αναμεταξύ μας.!?!?!?! :ninja: :evil: :a014:
Δεν το λένε συνωμοσία, σνομπαρία το λένε... :tooth:
LOUKILOUK
25/09/2012, 18:11
πιστευω οτι κανετε λαθος.
οι μηχανοβοιοι ασχετος τυπου μηχανης παντα χερετανε. οι χρηστες μηχανης δεν καταλαβενουν γιατι ο αλλος τους χερεταει γιατι απλα τα ταξιδια τους ειναι γυρο απο το σπιτη την δουλια και την καφερια. και εαν καποιος τους χερετησει στον δρομο την αλλη μερα ψαχνουν μηπος ηταν κανεις απο την δουλια τους που τους αναγνωρισε με την σουπερ ντουπερ μηχαναρα τους......
ναι ξερω ειμαι κακος..........
Σωστός και ...όχι δεν είσαι κακός...
Στα εξωτερικά πάντως που χαιρετάνε όλοι σχεδόν, κάποια στιγμή γίνετε κουραστικό...ακόμα και για τον συνεπιβάτη...
Drake Ramore
25/09/2012, 20:00
Εγώ χαιρετάω μόνο από Σεπτέμβριο έως Μάιο...
spyrakos35
25/09/2012, 20:09
Σωστός και ...όχι δεν είσαι κακός...
Στα εξωτερικά πάντως που χαιρετάνε όλοι σχεδόν, κάποια στιγμή γίνετε κουραστικό...ακόμα και για τον συνεπιβάτη...
στα εξωτερικά χαιρετάνε (ευχαριστούν) με το πόδι και τον κουτάκια που ανοιξε χώρο να περάσουν..... δεν νομίζω να κουράζεται κανείς..... αστο, και σε αυτό πίσω είμαστε.... :smokin:
ρε παιδια το εχετε τραβηξει παρα πολυ το θεμα χωρις λογο..
οι στριταδες,οι ονοφαδες,οι μπεμβεδακιδες κτλ
πριν τη στροφη,μεσα στη στροφη κτλ
ειναι καθαρα θεμα αναβατη το αν θα χαιρετησει η οχι,
δεν ξερω αν το κανουν απο τουπε η αγνοια,αλλα οντως συμβαινει..
και εγω ξενερωνω οταν δεν με χαιρετανε αλλα ειναι στιγμιαιο δεν θα
μου χαλασει η διαθεση και ουτε θα το κανω θεμα και δεν μπορω να καταλαβω
απο που βγηκε το οτι οι ονοφαδες δεν χαιρετανε (εκτως και αν ο λογος που με χαιρετανε ειναι οτι ειμαι της ιδιας συνομοταξιας:lol::lol: )
μου εχει τυχει να μην με χαιρετησουν ολα τα ειδη των μοτοσυκλετιστων.
και πιστεψτε με πολλοι λιγοι μεσα απο τα φορουμ δεν θα χαιρετησουν,
αρα τσαμπα κουβεντα γινεται:p
για να πω και την μαλακια μου,που δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα:lol:
χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν,μιας και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.
"ασε που οι πιο πολλοι στριταδες αν καταδεχθουν να πανε εκδρομη (και αφησουν τις καφετεριες :lol:)
θα πανε η στον αγιο,η στα μεγαρα,η μεχρι την επιδαυρο:p
απο που και ως που βγαλανε και τις στατιστικες για τις χαιρετουρες;"
spyrakos35
25/09/2012, 20:48
..........................
για να πω και την μαλακια μου,που δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα:lol:
χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν,μιας και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.
"ασε που οι πιο πολλοι στριταδες αν καταδεχθουν να πανε εκδρομη (και αφησουν τις καφετεριες :lol:)
θα πανε η στον αγιο,η στα μεγαρα,η μεχρι την επιδαυρο:p
απο που και ως που βγαλανε και τις στατιστικες για τις χαιρετουρες;"
ενδιαφέρουσα θέση..... γεια σου ρε χατζηχρήστο με τα ωραία σου!!!!!!!
ενδιαφέρουσα θέση..... γεια σου ρε χατζηχρήστο με τα ωραία σου!!!!!!!
οχι ρε ντεμη λαθος κανεις δεν εχω καμια ορεξη για αντιπαραθεση:lol::lol:
αυτούς που πρεπει να χαιρετάμε λέω εγώ είναι κάτι κουτάκιδες που είναι ευαίσθητοι και προσέχουν τους καθρέπτες τους και κάνουν χώρο χωρίς να το έχουν υποχρέωση σε εμάς.
Εμείς πήξαμε στις μαλακισμένες χαιρετούρες που και καλά μας κάνουν να αισθανόμαστε οτι ανήκουμε σε κανα ιδιαίτερο και ανώτερο club. τρομάρα μας. κάποτε χαιρέταγε ο κόσμος στις μηχανές γιατι έβλεπες έναν τώρα και έναν αυριο στο ταξίδι του.
Το μόνο που βλέπω στους δρόμους είναι κατι κομπλεξάρες δικυκλιστές που τη χώνονται παντού και δεν αναγνωρίζουν πουθενά τη καλή κίνηση απο τα αυτοκίνητα.
αντι να αγχωθούμε πως θα μεταδώσουμε στον κουτάκια τη καλή συμπεριφορά ωστε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα σεβασμού κάθεστε και γκρινιάζετε μπας και δες σας αναγνωρίσουν ως "δικούς" τους κάποιοι άλλοι κομπλεξικοί με δίκυκλα. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι.
ένας ονν οφάς
:wave2:
LOUKILOUK
25/09/2012, 23:08
στα εξωτερικά χαιρετάνε (ευχαριστούν) με το πόδι και τον κουτάκια που ανοιξε χώρο να περάσουν..... δεν νομίζω να κουράζεται κανείς..... αστο, και σε αυτό πίσω είμαστε.... :smokin:
Και τους "συνδέλφους" που προσπερνάνε έτσι τους χαιρετάνε...και φυσικά αστειευόμουν για το "κουραστικό" του θέματος...
Γενικά ο Spyro καλά τα λέει...εγώ χαιρετάω και το τι κάνουν οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει...ούτε μέλος μιας ομάδας με νοιάζει να είμαι αλλά ούτε χαιρετάω περιμένωντας αναγκαστικά ανταπόδωση...
"φυλές", ράτσες, κοπάδια και σόγια μοτοσυκλετιστών δεν ξεχωρίζω και απλά με νοιάζει ο άνθρωπος μοτοσυκλετιστής ή όχι δεν έχει σημασία...
αυτούς που πρεπει να χαιρετάμε λέω εγώ είναι κάτι κουτάκιδες που είναι ευαίσθητοι και προσέχουν τους καθρέπτες τους και κάνουν χώρο χωρίς να το έχουν υποχρέωση σε εμάς.
Εμείς πήξαμε στις μαλακισμένες χαιρετούρες που και καλά μας κάνουν να αισθανόμαστε οτι ανήκουμε σε κανα ιδιαίτερο και ανώτερο club. τρομάρα μας. κάποτε χαιρέταγε ο κόσμος στις μηχανές γιατι έβλεπες έναν τώρα και έναν αυριο στο ταξίδι του.
Το μόνο που βλέπω στους δρόμους είναι κατι κομπλεξάρες δικυκλιστές που τη χώνονται παντού και δεν αναγνωρίζουν πουθενά τη καλή κίνηση απο τα αυτοκίνητα.
αντι να αγχωθούμε πως θα μεταδώσουμε στον κουτάκια τη καλή συμπεριφορά ωστε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα σεβασμού κάθεστε και γκρινιάζετε μπας και δες σας αναγνωρίσουν ως "δικούς" τους κάποιοι άλλοι κομπλεξικοί με δίκυκλα. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι.
ένας ονν οφάς
:wave2:
Ρε diddly squat τα είπες πολύ ωραία, συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπες.
Εκδρομή - μοτοβόλτα ή όπως αλλιώς θες πες το, πότε θα πάμε αγάπη μου????????????
Θέλω Απόστολο Πέτρο Πρωινό καφέ λέμε και Κινεζάκο να πουλάει τα πάντα όλα
chr1s_86
25/09/2012, 23:20
Πέρα από την πλάκα με τις κατηγορίες ο αυθεντικός/αληθινός/σωστός όπως θέλετε πείτε το μοτοσυκλετιστής θα χαιρετήσει ανεξαρτήτως με τι μηχανάκι είναι, όπως και θα σηκώσει τουλάχιστον το χέρι στο αυτοκίνητο που βοήθησε την κατάσταση... :cool:
DimChios
26/09/2012, 08:19
βρε δε μπα να μαμηθειτε ολοι σας που θα σας χαιρετησουμε κιολας!
269376
:lol:
Bladerunner
26/09/2012, 08:26
Αναθεωρώ. Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους και συν-μοτοσυκλετιστές on-offάδες.
Δεν είσαστε (όλοι) ψηλομύτες...
Παρεξηγησιάρηδες είσαστε όμως! :D
Εγω εχω παρεξηγηθει που πηγες βολτα και δεν πηρες τηλεφωνο. Μπορει κι εμεις να θελουμε βολτα ρε φιλε. Καλα σου εκαναν οι ονοφφαδες και σε εγραφαν!
(Αν ειχες παρει τηλεφωνο θα ειχα ερθει με την ΚαΤεΜάρα, θα χαιρετουσαν οι ονοφφαδες εμενα, θα χαιροσουν κι εσυ ο 4κυλιντρος καμπουρης)
siraxanz
03/10/2012, 18:16
Χαιρετάω και το τι κάνουν οι άλλοι με ενδιαφέρει, είναι ψιλοπίκρα να μην σε χαιρετάν...
Πάντως δεν έχει σχέση με το τι μηχανή έχεις, αλλά με το τί έχεις μέσα στην καρδιά σου...
Ο σκατοχαρακτήρας, μαγκια κ ετσι....ότι κ να κανεις δεν θα σε χαιρετίσει..
Χαιρέτα μου τον πλάτανο λοιπόν...:lol:
και οι κακίες για τους μπεμβεδάκηδες κομμένες....
όλοι απάνω σε 2 ρόδες τσουλάμε....