PDA

View Full Version : Ουφ, μπερδέματα

AristidisZ
24/09/2012, 09:32
Καλημέρα και καλή βδομάδα
Είμαι οδηγός διτρόχου σχεδόν για μια δεκαπενταετία τώρα (κλείνω τα 30 σε μερικές μέρες)
Ξεκινώντας με ενα super cub 50cc το 1998, και ανεβαίνοντας σε ένα F650 το 2004, μόλις πριν μερικές ημέρες πήρα την απόφαση να δώσω το αυτοκίνητό μου, και να μείνω μόνο με μηχανή
Η μπουμπού μου κράτησε μια χαρά παρέα την τελευταία 8ετία, με λίγα προβλήματα, γενικά απροβλημάτιστη λειτουργία, αλλά πλέον αφενός γέρασε λίγο, αφετέρου κακά τα ψέματα, τα 40 άλογά της (χωρίς να αρχίσουμε τις αφαιρέσεις με τα ψόφια :lol:), πλέον δε με καλύπτουν.
Ο επόμενος κάτοχος την περιμένει, και εγώ έχω μείνει να ψάχνω, χωρίς να ξέρω καν τι θέλω... Και εξηγούμαι:

Θέλω μια μηχανή, η οποία:
- Θα είναι μέχρι 5 ετών
- Θα κοστίζει αυστηρώς maximum 5 χιλιάρικα
- Θα είναι κατάλληλη για χρήση ως κύριο μεταφορικό μέσον

Όπως είπα και παραπάνω, είμαι 30, κινούμαι κατά 90% στον ευρύτερο αστικό κύκλο των Αθηνών (με ενδιαφέρει όμως να μπορώ να πάω και μέχρι την Τρίπολη π.χ.), είμαι 1.85 με κανονικό σωματότυπο, και η εμπειρία μου σε δίτροχα είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω.

Θα χαρώ πολύ να με βοηθήσετε στην επιλόγη της νέας μου μηχανής

Φιλικά,
Αριστείδης

Cpt. Haddock
24/09/2012, 09:39
CBF600 :wave2:

AristidisZ
24/09/2012, 10:04
CBF600 :wave2:

Καλημέρα και ευχαριστώ
Τώρα αν σου πω ότι δε το χα σκεφτεί καν, τι θα πεις ?
Μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογή...

TROOPER
24/09/2012, 10:29
Καλημέρα και ευχαριστώ
Τώρα αν σου πω ότι δε το χα σκεφτεί καν, τι θα πεις ?
Μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογή...

μαλλον η καλυτερη :wave2:

nassosxlvbros
24/09/2012, 10:33
+600...:beer:

AristidisZ
24/09/2012, 10:58
Η αρχική σκέψη ήταν για ένα πιο μεγάλο on - off (λέγε με VARADERO ή TDM), ή σε εντελώς διαφορετικό στυλ, το HORNET, το οποίο ήταν και ο μεγάλος μου έρωτας (από εποχής super four), το οποίο στερείται όμως πρακτικότητας (μπαγκαζιέρες, καβάλες στα πεζοδρόμια και τα σχετικά)
Το CBF μάλλον κατατάσσεται ως street, βέβαια για 4κύλινδρο το βλέπω κάπως "ασθενικό", αλλά από την άλλη φαντάζομαι αυτό θα είναι καλό ως προς την κατανάλωση κλπ

akis_trevor
24/09/2012, 14:32
να δωσω κι εγω +1 στο cbf και να προτεινω επισης το versys εφοσον το θες κυριως για πολη,οπου ειναι πολυ ευελικτο.

AristidisZ
25/09/2012, 09:03
να δωσω κι εγω +1 στο cbf και να προτεινω επισης το versys εφοσον το θες κυριως για πολη,οπου ειναι πολυ ευελικτο.

Το versys δε το πολυσυμπαθω, χωρις να ξερω το γιατι
Χτες μου προτειναν ενα fazer σε εξαιρετικη τιμη, με πολυ λιγα χλμ, απο γνωστο (ξερω ιστορικο χρησης κλπ)
Σιγουρα θα το δω, αν μου αρεσει, και στη τιμη που μου το δινουν, δε νομιζω να αντισταθω, παρολο που σαν μηχανη δε με συγκινει τοσο...

TROOPER
25/09/2012, 09:41
θελεις να μας πεις μοντελο και τιμη?

AristidisZ
25/09/2012, 10:24
8άρι με 3000, 13000 πραγματικα χιλιομετρα...

TROOPER
25/09/2012, 10:27
8άρι με 3000, 13000 πραγματικα χιλιομετρα...

χωρις 2η κουβεντα!!!:beer:

AristidisZ
25/09/2012, 10:31
χωρις 2η κουβεντα!!!:beer:
κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ
αύριο θα πάω να το δω, κι αν μου κάνει το κλείνω άμεσα, κι ας μην είναι το dream machine μου

TROOPER
25/09/2012, 10:32
κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ
αύριο θα πάω να το δω, κι αν μου κάνει το κλείνω άμεσα, κι ας μην είναι το dream machine μου

θα γινει.;)

AristidisZ
25/09/2012, 10:33
θα γινει.;)

χαχαχα λες να την βαφτισω fazer multistrada ? :P

TROOPER
25/09/2012, 10:35
χαχαχα λες να την βαφτισω fazer multistrada ? :P

ααα το dream machine σου ειναι οικιακη συσκευη?

αστο ρε αδερφε καλυτερα...μη χαλασουμε και αυτα που δουλευουνε!!!:lol::lol:

AristidisZ
25/09/2012, 10:38
ααα το dream machine σου ειναι οικιακη συσκευη?

αστο ρε αδερφε καλυτερα...μη χαλασουμε και αυτα που δουλευουνε!!!:lol::lol:

χαλαει δε χαλαει, με καθε ειλικρινεια σου λεω οτι ποτε μου δεν λιγουρευτηκα οχημα, μεχρι τη στιγμη που την ειδα διπλα μου
τι φεραρι τι πορσε εχω δει, αδιαφορια
οταν ειδα την Ιταλιδα μου γυαλισε το ματι...

sober
25/09/2012, 10:44
Γιατι κουραζεσαι... να παρεις ενα ΚΤΜ 950...ενα 990...μην παει και το μπόι χαμενο...να ευχαριστηθεις οδηγηση παντου!!!!

υγ...ο Κος Αμανικος ΑΠΟΡΩ πως δεν σου το προτεινε τοση ωρα!!!!

Γιωργο παιδι μου...ντροπη...:bawl::bawl::wave2:

AristidisZ
25/09/2012, 10:47
Κάθε Τετάρτη Μάστορα ε ?
κακώς δε το έγραψα, αλλά δε με κόβω να φεύγω εκτός Ιαπωνίας

sober
25/09/2012, 11:29
Κάθε Τετάρτη Μάστορα ε ?

οοοχι...οοοχι...εισαι προκατειλημενος...!Ειδικα τωρα μπορεις να βρεις απειρα σε αριστη κατασταση και απροβληματιστα...

απλα το προτεινω γιατι και ευελικτα ειναι και περισσοτερο off road οποτε μπορεις να πας και στο δρομο και εκτος ανετα, μπορεις να βρεις και σε λιγοτερα κυβικα αν προτιμας, και γενικως οδηγικα ''βγαζουν γουστα'' (που λεει και γνωστος συμφορουμιτης):lol:

αλλα αν εισαι ταγμενος γιαπωνεζος....(που δεν εισαι αφου Γερμανικο ειχες..) δεν επιμενω... :wave2:

AristidisZ
25/09/2012, 11:51
οοοχι...οοοχι...εισαι προκατειλημενος...!Ειδικα τωρα μπορεις να βρεις απειρα σε αριστη κατασταση και απροβληματιστα...

απλα το προτεινω γιατι και ευελικτα ειναι και περισσοτερο off road οποτε μπορεις να πας και στο δρομο και εκτος ανετα, μπορεις να βρεις και σε λιγοτερα κυβικα αν προτιμας, και γενικως οδηγικα ''βγαζουν γουστα'' (που λεει και γνωστος συμφορουμιτης):lol:

αλλα αν εισαι ταγμενος γιαπωνεζος....(που δεν εισαι αφου Γερμανικο ειχες..) δεν επιμενω... :wave2:

Ο Θεός να το κάνει Γερμανικό... 80% Aprilia ειναι
Κοιτα του εκανα πολυ λιγα χιλιομετρα (μεσολαβησε θητεια, περιοδος αποκλειστικης χρησης αυτοκινητου), μιλαμε για κανα 30αρι χλμ βαρια βαρια σε 8 χρονια, και το μονο εκτος προγραμματος που μου βγαλε ηταν ενας πολλαπλασιαστης και μια κομμενη εισαγωγη αερα, και ουσιαστικα αν μιλησουμε για καθαρα ζημια, μονο τον πολλαπλασιαστη μετραω, γιατι η εισαγωγη προφανως ηταν και θεμα ηλικιας.
Παρολα ταυτα, επειδη η ζωη κανει κυκλους, με Γιαπωνεζους ξεκινησα (2 + 4 τροχοι), με Γερμανους συνεχισα (παλι 2 + 4), και βλεπω να επανερχομαι στη χωρα του Ανατελλοντος Ηλιου (στους 2 για αρχη, 4 παλι μονο σε περιπτωση γαμου-παιδιου ή δουλειας καπου που πραγματικα να ειναι απαραιτητο)

sober
25/09/2012, 12:32
Καλη τυχη οτι και να αποφασισεις να παρεις! :wave2:

yannis24
25/09/2012, 12:57
Παρε V-strom.....

Στα λεφτα που θες, θα βρεις σιγουρα και καλο, και με λιγα χιλιομετρα και με καλο εξοπλισμο....
ΔΕν χαλαει, δεν ζηταει , και να πεσει δεν σπαει........
αξιολογο, και τιμιο.........

τι αλλο θες.... ?

TROOPER
25/09/2012, 13:03
χαλαει δε χαλαει, με καθε ειλικρινεια σου λεω οτι ποτε μου δεν λιγουρευτηκα οχημα, μεχρι τη στιγμη που την ειδα διπλα μου
τι φεραρι τι πορσε εχω δει, αδιαφορια
οταν ειδα την Ιταλιδα μου γυαλισε το ματι...

βιτσια ειναι αυτα.σε αλλους αρεσει να τους μαστιγωνουν,σε αλλους να τους καρφωνουν γαντζους και να τους πηγαινουν βολτα κρεμασμενους με τους γαντζους με ελικοπτερο.ποιος ειμαι εγω να κριτικαρω τα βιτσια του καθενος?:lol:

...........
υγ...ο Κος Αμανικος ΑΠΟΡΩ πως δεν σου το προτεινε τοση ωρα!!!!

Γιωργο παιδι μου...ντροπη...:bawl::bawl::wave2:

αδερφες και παλικαρια.....:lol:

Κάθε Τετάρτη Μάστορα ε ?

μεχρι στιγμης μονο μια τεταρτη με εχει πουλησει :lol:

AristidisZ
25/09/2012, 14:14
Παρε V-strom.....

Στα λεφτα που θες, θα βρεις σιγουρα και καλο, και με λιγα χιλιομετρα και με καλο εξοπλισμο....
ΔΕν χαλαει, δεν ζηταει , και να πεσει δεν σπαει........
αξιολογο, και τιμιο.........

τι αλλο θες.... ?

βασικα ειναι απο τις μηχανες που ειχα αποκλεισει, την ειχα καβαλησει κιολας και δε μου κανε και ιδιατερη αισθηση

Καλη τυχη οτι και να αποφασισεις να παρεις! :wave2:

να σαι καλα !

βιτσια ειναι αυτα.σε αλλους αρεσει να τους μαστιγωνουν,σε αλλους να τους καρφωνουν γαντζους και να τους πηγαινουν βολτα κρεμασμενους με τους γαντζους με ελικοπτερο.ποιος ειμαι εγω να κριτικαρω τα βιτσια του καθενος?:lol:

χαιρομαι που με καταλαβαινεις :D

TROOPER
25/09/2012, 14:47
......χαιρομαι που με καταλαβαινεις :D

ειδικοτης μου :D

καλη αγορα και καλωσηρθες
:beer::wave2:

spyrval
27/09/2012, 12:05
Επειδή καθημερινή χρήση σημαίνει και οδήγηση σε μπόρα, σε γλίτσα, σε καταπληκτική ελληνική άσφαλτο, θα πρότεινα ότι μοντέλο αγοράσεις να καταλήγει σε....ABS.
Καλή επιτυχία..

AristidisZ
04/10/2012, 08:06
Δυστυχώς (ή και ευτυχώς, κάθε εμπόδιο για καλό λένε) το fazerακι δώθηκε για ανταλλαγή σε πολύ καλύτερη τιμή απο αυτή που θα μου το δίναν.
Να ναι καλά ο άνθρωπος να χαίρεται το καινούριο του μηχανάκι !
Μετά από αρκετή εσωτερική αναζήτηση, μάλλον κλίνω προς TDM, αν και με τις τιμές που παίζουν έχω εκνευριστεί λίγο, αρνούμαι να δώσω 5+ χιλιάρικα για ένα μηχανάκι 6ετίας - 7ετίας τη στιγμή που καινούριο κάνει σκάρτα 9 χιλιάρικα...
Για αυτό κρυφοκοιτάω και για κανένα cbf, που έχω διαβάσει γενικά πολύ καλά λόγια, και η τιμή του είναι αρκετά πιο προσγειωμένη.

Cpt. Haddock
04/10/2012, 08:13
Μετά από αρκετή εσωτερική αναζήτηση, μάλλον κλίνω προς TDM

Κριμα και σε συμπαθησαμε... :a35:

TROOPER
04/10/2012, 08:25

+ 1

AristidisZ
04/10/2012, 08:32

Τιγράκια μακάρι να χα το χρήμα να πάρω το Triumph...
είναι και περίεργοι οι καιροί ρε γαμώτο, να πεις να βάλεις και καμιά δόση, θέλω να μην χρωστάω τίποτα και σε κανέναν
Το ότι τα ΤΔΜ τα καβαλάνε καγκουρώ το ξέρω, αυτό δε παύει να το κάνει μια πολύ καλή all around μηχανή

Cpt. Haddock
04/10/2012, 08:37
Τιγράκια μακάρι να χα το χρήμα να πάρω το Triumph, και γω και η μανδάμ το βλέπουμε και το λιγουρευόμαστε...
είναι και περίεργοι οι καιροί ρε γαμώτο, να πεις να βάλεις και καμιά δόση, θέλω να μην χρωστάω τίποτα και σε κανέναν
Το ότι τα ΤΔΜ τα καβαλάνε καγκουρώ το ξέρω, αυτό δε παύει να το κάνει μια πολύ καλή all around μηχανή

Με τα ίδια σχεδον χρηματα παίρνεις μεταχειρισμένο τιγρη που ειναι επισης all around και σαφως καλύτερο μηχανάκι. Ψαξτο λιγο. Ενδεικτικα, το δικό μου (Δεκ. 08) το πούλαγα 6 χιλιαρικα.

Απο την αλλη, καλυτερα να δωσεις πιο λιγα και να παρεις ενα cbf. Πολύ πιο τίμια αγορά. Το TDM 6-7ετιας στα 5,000 ειναι πεταμένα λεφτα.

AristidisZ
04/10/2012, 08:42
Με τα ίδια σχεδον χρηματα παίρνεις μεταχειρισμένο τιγρη που ειναι επισης all around και σαφως καλύτερο μηχανάκι. Ψαξτο λιγο. Ενδεικτικα, το δικό μου (Δεκ. 08) το πούλαγα 6 χιλιαρικα.

Απο την αλλη, καλυτερα να δωσεις πιο λιγα και να παρεις ενα cbf. Πολύ πιο τίμια αγορά. Το TDM 6-7ετιας στα 5,000 ειναι πεταμένα λεφτα.

έλεγα να πάω max στα 4 (γιατί τα 4, φυσικά και δεν είναι 4, όλο και κάνα μαζεματάκι θα θες, καμιά ασφάλεια, κάνα extra, οπότε να σου το ταληράκι), οπότε για τίγρη δυστυχώς πάμε πολύ πίσω χρονολογικά, εγώ έψαχνα - και ψάχνω δηλαδή - μηχανάκια 5ετίας (μοντέλα 08, βία 07)
Και εγώ θεωρώ πολλά τα 5 για (μεταχειρισμένο) tdm...

TROOPER
04/10/2012, 08:45
έλεγα να πάω max στα 4 (γιατί τα 4, φυσικά και δεν είναι 4, όλο και κάνα μαζεματάκι θα θες, καμιά ασφάλεια, κάνα extra, οπότε να σου το ταληράκι), οπότε για τίγρη δυστυχώς πάμε πολύ πίσω χρονολογικά, εγώ έψαχνα - και ψάχνω δηλαδή - μηχανάκια 5ετίας (μοντέλα 08, βία 07)
Και εγώ θεωρώ πολλά τα 5 για (μεταχειρισμένο) tdm...

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2859748/

AristidisZ
04/10/2012, 08:47
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2859748/

pas mal
πάμε Σαλόνικα ?

TROOPER
04/10/2012, 08:49
pas mal
πάμε Σαλόνικα ?

δε σου αρεσει η σαλονικα?πας λαμια.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2792062/

TROOPER
04/10/2012, 08:50
θες εντος λεκανοπεδιου και πιο φτηνα?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2880137/

Cpt. Haddock
04/10/2012, 08:51
pas mal
πάμε Σαλόνικα ?

Pas mal du tout.

Χτύπα το.

AristidisZ
δε σου αρεσει η σαλονικα?πας λαμια.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2792062/

lol έχω καταγωγή από Λαμία :P

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2784814/

TROOPER
χιλιες φορες το μπαντιτ απο το τουδουμου.

ασπαστο,ξεκουραστο,πολυ πιο διασκεδαστικο και αντικραδασμικο.

TROOPER
04/10/2012, 08:54
εδωσα και μηχανακι με δωρο μπαγαζιερα-κρανος-500ευρω πιο φτηνο και εντος αττικης.

ειπα και αμαρτια ουκ εχω.

εννοειται οτι δεν γνωριζω κανενα απο τα 3 που παρεθεσα.τυχαια τα βρηκα με μια γρηγορη αναζητηση.δες τα-ψαχτα...

καλη αγορα οτι και αν κανεις.

AristidisZ
04/10/2012, 08:56
εδωσα και μηχανακι με δωρο μπαγαζιερα-κρανος-500ευρω πιο φτηνο και εντος αττικης.

ειπα και αμαρτια ουκ εχω.

εννοειται οτι δεν γνωριζω κανενα απο τα 3 που παρεθεσα.τυχαια τα βρηκα με μια γρηγορη αναζητηση.δες τα-ψαχτα...

καλη αγορα οτι και αν κανεις.

εννοείται ότι το κανες καλή σου τη προθέσει, δε το συζητώ καν
μ' αρέσει το μαύρο ρε γαμώτο βαρέθηκα 8 χρόνια ασημί μηχανάκι

AristidisZ
12/10/2012, 09:34
καλημέρα και πάλι

any ideas ?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2907707/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2888884/

την φοβάμαι σαν κόστος χρήσης πολύ, αλλά νομίζω είναι ένα ωραίο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά :)

ggs
12/10/2012, 09:42
καλημέρα και πάλι

any ideas ?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2907707/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2888884/

την φοβάμαι σαν κόστος χρήσης πολύ, αλλά νομίζω είναι ένα ωραίο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά :)

Αν θες να κάνεις ΣΥΧΝΑ μεγάλα ταξίδια δικαβαλος και φορτωμένος ξεκούραστα και έχεις δεύτερο μηχανάκι για την πόλη , μια χαρά είναι …
Αξιόπιστη ,φτηνό κόστος κτήσης , ακριβό κόστος κατοχής (όχι ακριβότερο από άλλα 1000αρια…) και «φαγανη» στην μπενζίνα…

AristidisZ
12/10/2012, 09:51
Αν θες να κάνεις ΣΥΧΝΑ μεγάλα ταξίδια δικαβαλος και φορτωμένος ξεκούραστα και έχεις δεύτερο μηχανάκι για την πόλη , μια χαρά είναι …
Αξιόπιστη ,φτηνό κόστος κτήσης , ακριβό κόστος κατοχής (όχι ακριβότερο από άλλα 1000αρια…) και «φαγανη» στην μπενζίνα…

Μπα, συχνά ταξίδια δε προβλέπονται, γενικά δεν είμαι και ταξιδιάρα ψυχή, απλά επειδή θα είναι το μόνο μεταφορικό μέσον, θέλω να υπάρχει η δυνατότητα.
Δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει, παρόλο που μου αρέσει αρκετά σαν μηχανή, πρέπει να υπάρχει και έτερο όχημα για να της κάνει παρέα, παρόλο που το θέμα βενζίνη δε με τρελλαίνει, γύρω στα 6/100 παίζω τώρα, πάντα συντηρητικότατος ήμουν με τον δεξί καρπό μου (τουλάχιστον σε ενα 90-95% των διανυόμενων χλμ), έχω την αίσθηση (και από όσα έχω διαβάσει) ότι με χαλαρή οδήγηση και το dero δεν θα εκτινάσσεται πολύ πάνω από αυτό το νούμερο.
Περισσότερο με απασχολούν τα υπόλοιπα κόστη συντήρησης...
Φυσικά πάντα παίζει το project revival του super cub, αν και νομίζω πιο πολύ θα μου πάει η ανανέωση αδείας (13 χρόνια αν θυμάμαι καλά, κι αν βρω και την άδεια :P ) παρά το ίδιο το μηχανάκι, αλλά αν είναι να φτάσω στο σημείο να παίρνω τη πάπια για το 60-70% των μετακινήσεών μου, νομίζω ότι θα έχω τοποθετήσει λάθος τα λεφτά μου

Sapadak
12/10/2012, 10:22
1000 κυβικα για εντος πολης μετακινησεις?
Και 240 κιλα?

Δε ξερω σε ποια πολη εισαι, αλλα ποια θα είναι η μεγαλυτερη αποσταση που θα διανυεις συνηθως?

AristidisZ
12/10/2012, 10:32
1000 κυβικα για εντος πολης μετακινησεις?
Και 240 κιλα?

Δε ξερω σε ποια πολη εισαι, αλλα ποια θα είναι η μεγαλυτερη αποσταση που θα διανυεις συνηθως?

Πειραιά (και ουχί Αθήνα)
Το γραφείο ευτυχώς είναι δίπλα απο το σπίτι μου, αλλά λόγω της φύσης της δουλειάς μου, μπορεί να πάω παντού εντός του ευρύτερου αστικού κύκλου των Αθηνών, από κέντρο μέχρι Ασπρόπυργο και μέχρι Άνοιξη (δεν είναι και εποχή να διώχνεις πελάτες γαμώτο :D)

Sapadak
12/10/2012, 10:38
Πειραιά (και ουχί Αθήνα)
Το γραφείο ευτυχώς είναι δίπλα απο το σπίτι μου, αλλά λόγω της φύσης της δουλειάς μου, μπορεί να πάω παντού εντός του ευρύτερου αστικού κύκλου των Αθηνών, από κέντρο μέχρι Ασπρόπυργο και μέχρι Άνοιξη (δεν είναι και εποχή να διώχνεις πελάτες γαμώτο :D)

Δεν εχω κανει προσωπικά πολλά χιλιομετρα με μοτο εντος Αττικης, αλλα πολλοι θα σου πουνε οτι και απο 250 και πάνω κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
Προσωπικα για ενα μεγαλο διαστημα εκανα Ν. Σμυρνη - Ασπροπυργος με ενα X9 180cc.
Αν εξαιρεσεις οτι ηταν σκουτερ :lol: , τα κυβικα μια χαρα μου φταναν και μου περισσευαν

AristidisZ
12/10/2012, 10:43
Δεν εχω κανει προσωπικά πολλά χιλιομετρα με μοτο εντος Αττικης, αλλα πολλοι θα σου πουνε οτι και απο 250 και πάνω κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
Προσωπικα για ενα μεγαλο διαστημα εκανα Ν. Σμυρνη - Ασπροπυργος με ενα X9 180cc.
Αν εξαιρεσεις οτι ηταν σκουτερ :lol: , τα κυβικα μια χαρα μου φταναν και μου περισσευαν

Αν είναι να πέσουμε από τα 650 στα 250, άστο κρατάω και τη δικιά μου, μια χαρά είναι, απλά κάθε φορά που ανεβαίνω την Αλίμου και τα γράφει όλα στο κοντέρ με πιάνει το παράπονο :p
Ήθελα να ανέβω κατηγορία, και αυτό εις γνώση μου όσον αφορά το κόστος, απλά αυτό που προσπαθώ να ξεδιαλύνω είναι αν φεύγοντας από το bmw και πηγαίνοντας στο dero, το "ποσοστό ανόδου"

Sapadak
12/10/2012, 10:54
Αν είναι να πέσουμε από τα 650 στα 250, άστο κρατάω και τη δικιά μου, μια χαρά είναι, απλά κάθε φορά που ανεβαίνω την Αλίμου και τα γράφει όλα στο κοντέρ με πιάνει το παράπονο :p
Ήθελα να ανέβω κατηγορία, και αυτό εις γνώση μου όσον αφορά το κόστος, απλά αυτό που προσπαθώ να ξεδιαλύνω είναι αν φεύγοντας από το bmw και πηγαίνοντας στο dero, το "ποσοστό ανόδου"

Κοιτα για Transalp 700 ή Strom 650 το παλιο (αν σου αρεσει κατι απο αυτα)
Εντος budget σου, περισσοτερο "πολης" απο το βαραντερο. Καταναλώση πανω-κατω στα ιδια, αλλα ελαφρυτερα και ευκολοτερα σε ελιγμους κτλ

ggs
12/10/2012, 10:55

Όντως , μπερδέματα…:lol:

Η αλήθεια είναι ότι με το μηχανάκι που έχεις , κάνεις μια χαρά την δουλειά που θες να κάνεις…
Όμως , εσυ θέλεις αναβάθμιση… (και ο λόγος δεν είναι ότι το σημερινό μηχανάκι σου δεν σου κάνει την δουλειά)
Αφού είναι έτσι …. Follow your heart…

Δες ποια μηχανή σου κάνει κλικ (ακόμη και αν είναι το μουλτιστραντα :lol:) και προσπάθησε να το αποκτήσεις …. Αν δεν σου φτάνουν τα μπικικινια , μην συμβιβαστείς με κάτι άλλο «μεγάλο» μόνο για να βλέπεις την ταμπέλα 1000cc …

Βαλε κανα γραμμάτιο ή κάνε υπομονή για να πάρεις αυτό που γουστάρεις…

AristidisZ
12/10/2012, 11:09
Κοιτα για Transalp 700 ή Strom 650 το παλιο (αν σου αρεσει κατι απο αυτα)
Εντος budget σου, περισσοτερο "πολης" απο το βαραντερο. Καταναλώση πανω-κατω στα ιδια, αλλα ελαφρυτερα και ευκολοτερα σε ελιγμους κτλ

Δε μου αρέσουν ρε γαμώτο και τα δύο...

Όντως , μπερδέματα…:lol:

Η αλήθεια είναι ότι με το μηχανάκι που έχεις , κάνεις μια χαρά την δουλειά που θες να κάνεις…
Όμως , εσυ θέλεις αναβάθμιση… (και ο λόγος δεν είναι ότι το σημερινό μηχανάκι σου δεν σου κάνει την δουλειά)
Αφού είναι έτσι …. Follow your heart…

Δες ποια μηχανή σου κάνει κλικ (ακόμη και αν είναι το μουλτιστραντα :lol:) και προσπάθησε να το αποκτήσεις …. Αν δεν σου φτάνουν τα μπικικινια , μην συμβιβαστείς με κάτι άλλο «μεγάλο» μόνο για να βλέπεις την ταμπέλα 1000cc …

Βαλε κανα γραμμάτιο ή κάνε υπομονή για να πάρεις αυτό που γουστάρεις…

εγώ τα λεγα, κι ο άλλος άνοιξε thread και με έκραζε :p
Το μουλτιστραντα το ξαναγραψα, ειναι dream machine για μενα, αλλα τα λεφτα που κινειται ειναι απαγορευτικα, απλα
Το 1000 cc δε το θελω για τη μοστρα του, στα 30 μου νομιζω περασε η ηλικια που μετραγαμε τα μηχανακια μας να δουμε ποιος το χει πιο μεγαλο
Τα θέλω για να κάνω την ταύλα μου 2 φορές το μήνα που το έχω ανάγκη, και όσες φορές χρειαστούν παραέξω

Υ.Γ. γραμμάτια δε παίζουν με καμία κυβέρνηση, από μικρό με μάθανε:
έχεις, αγοράζεις, δεν έχεις κάθεσαι και κοιτάς
και τους ευχαριστώ και τους 2 πολύ για αυτό :)
Επίσης, όχι για να το παίξω μάγκας ή οτιδήποτε άλλο, μπορώ να κινήθω και ένα κλικ παραπάνω οικονομικά, αλλά λόγω της κωλοπεριόδου δε το κάνω και δεν προτίθεμαι να το κάνω

Sapadak
12/10/2012, 11:24
Κοιτας αποκλειστικα on-off?

Δε κοιτας και το 950 που σΕ ειπαν και νωριτερα :D

AristidisZ
12/10/2012, 11:35
Κοιτας αποκλειστικα on-off?

Δε κοιτας και το 950 που σΕ ειπαν και νωριτερα :D

Αποκλειστικά όχι, αλλά σίγουρα όχι κάτι πολύ "στημένο"
ούτε τα χέρια έχω να το πάω, ούτε την όρεξη
τα ον - οφφ (τουλάχιστον όσο τα έχω ζήσει εγώ) είναι σούπερ εργαλειάκια, και σαφώς πιο φιλικά στη καθημερινή χρήση
καλά για το 950 δε το συζητώ :beer:

TROOPER
16/10/2012, 06:25
Αποκλειστικά όχι, αλλά σίγουρα όχι κάτι πολύ "στημένο"
ούτε τα χέρια έχω να το πάω, ούτε την όρεξη
τα ον - οφφ (τουλάχιστον όσο τα έχω ζήσει εγώ) είναι σούπερ εργαλειάκια, και σαφώς πιο φιλικά στη καθημερινή χρήση
καλά για το 950 δε το συζητώ :beer:

εγω θα το πω και ισως να σου φανει και μ@λα@κι@ πατριωτακι (λογω μονοκυλινδρου) αλλα κοιτα και το τενερε το 650...για παραδειγμα:http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2721155/

AristidisZ
16/10/2012, 12:08
εγω θα το πω και ισως να σου φανει και μ@λα@κι@ πατριωτακι (λογω μονοκυλινδρου) αλλα κοιτα και το τενερε το 650...για παραδειγμα:http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2721155/

κάθε ιδέα δεκτή, νομίζω αυτή είναι και η ιδέα του φόρουμ
αλλά βρε παιδί μου, αφενός μου φαίνεται αρκετά χωμάτινο το μηχανάκι, αφετέρου να δώσω περι τα 4 χιλιαρικα για να πάρω παρω παρομοιο μηχανακι ?
σαφώς και τεχνολογικά θα είναι πιο προηγμένο, αλλά δεν είναι αυτό που έχω κατά νου :)

Πειραιωτάκι και συ ? :beer:

pektis
16/10/2012, 14:44
Αφου ειχες μονοκιλινδρο 650 και δεν θες κατι πολυ μεγαλο για αλλαγη, γιατι δεν κοιτας τα 600-650 τετρακιλυνδρα??;)

PortisHead
16/10/2012, 20:06
Το Bandit μου πληρεί ολες σου τις προυποθεσεις που εθεσες στο 1ο post.

5 χιλιαρικα ? Μετρητα ?
Ποτε να βρεθουμε για την μεταβίβαση ??? :D

trelf
16/10/2012, 23:11
φιλαρακι παρε το tdm αφου το γουσταρεις και μην ακους κανεναν....

αξιοπιστια(δε σπαει,δε χαλαει....το εχω προσπαθησει για 50.000 χμ με ατσαλη οδηγηση...και απετυχα)-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ(16 λιτρα τεποζιτο απο γεματο μεχρι λαμπακι σε πολη....280 χμ!!!σε εθνικη με 140χμ/ω θα φυγεις τα 320χμ αυτονομια)-αξιοπρεπης τιμη μεταπωλησης-πολυ καλες επιδοσεις για ολες τις χρησεις(0-100 σε 3.7 sec και τελικες 220-230χμ/ω στο κοντερ)-εργαλειο για καθημερινη μετακινηση σε πολη λογω "λεπτης" σιλουετας, αλλα και ταξιδια με 170 ταχυτητα πορειας ανετα δικαβαλος και φορτομενος με τριβαλιτσο και bagster...

3 χρονια μαζι του...50.000 χμ...τα 25.000 σε ταξιδια....απλα αψογο all around bike!

προσωπικα,αν επρεπε να το βαθμολογησω....με βαση το 5 και αριστα το 10...παιρνει ενα 7-8 Overall...και δεν πεφτει σε τιποτα κατω απο 7.....

its your choice

AristidisZ
16/10/2012, 23:59
φιλαρακι παρε το tdm αφου το γουσταρεις και μην ακους κανεναν....

αξιοπιστια(δε σπαει,δε χαλαει....το εχω προσπαθησει για 50.000 χμ με ατσαλη οδηγηση...και απετυχα)-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ(16 λιτρα τεποζιτο απο γεματο μεχρι λαμπακι σε πολη....280 χμ!!!σε εθνικη με 140χμ/ω θα φυγεις τα 320χμ αυτονομια)-αξιοπρεπης τιμη μεταπωλησης-πολυ καλες επιδοσεις για ολες τις χρησεις(0-100 σε 3.7 sec και τελικες 220-230χμ/ω στο κοντερ)-εργαλειο για καθημερινη μετακινηση σε πολη λογω "λεπτης" σιλουετας, αλλα και ταξιδια με 170 ταχυτητα πορειας ανετα δικαβαλος και φορτομενος με τριβαλιτσο και bagster...

3 χρονια μαζι του...50.000 χμ...τα 25.000 σε ταξιδια....απλα αψογο all around bike!

προσωπικα,αν επρεπε να το βαθμολογησω....με βαση το 5 και αριστα το 10...παιρνει ενα 7-8 Overall...και δεν πεφτει σε τιποτα κατω απο 7.....

its your choice

συμφωνώ σε όλα, με μια μικρη ενσταση για τη θεση οδηγησης, με παραξενεψε λιγο οταν ανεβηκα
αλλα ρε παιδι μου τα κοιταω καθε μερα στο car, μηχανακια 6ετιας ενα ταληρο, τη στιγμη που το βρισκεις "καινουριο" με ενα 8αρι...

@Portishead
σε ριχνω βρε αδερφε μου, να σου δωσω και τη μπουμπου παρεα ? :D
περαν της πλακας, μια χαρα μηχανακι, εργατης απο οτι εχω καταλαβει, και σε πολυ σωστη τιμη...
αν αποκλεισω την varadero και δε βρω κατι που να μου κανει στα TDM, μαλλον θα κινηθω προς αυτη την κατηγορια (fazer/cbf/bandit - βλεπε συμβουλη pektis)

trelf
17/10/2012, 00:13
συμφωνώ σε όλα, με μια μικρη ενσταση για τη θεση οδηγησης, με παραξενεψε λιγο οταν ανεβηκα
αλλα ρε παιδι μου τα κοιταω καθε μερα στο car, μηχανακια 6ετιας ενα ταληρο, τη στιγμη που το βρισκεις "καινουριο" με ενα 8αρι...

οσο το ειχα δεν ειχα κανενα προβλημα....οταν ανεβηκα τις προαλλες στου ξαδερφου μου,μου φανηκε περιεργη....πιστευω ειναι καθαρα θεμα συνηθειας...

βρισκεις και με 4.000 μοντελα του 06 και του 07....στη θεση σου θα περιμενα τον ιανουαριο....θα πεσουν και αλλο!

TROOPER
17/10/2012, 08:01
κάθε ιδέα δεκτή, νομίζω αυτή είναι και η ιδέα του φόρουμ
αλλά βρε παιδί μου, αφενός μου φαίνεται αρκετά χωμάτινο το μηχανάκι, αφετέρου να δώσω περι τα 4 χιλιαρικα για να πάρω παρω παρομοιο μηχανακι ?
σαφώς και τεχνολογικά θα είναι πιο προηγμένο, αλλά δεν είναι αυτό που έχω κατά νου :)

Πειραιωτάκι και συ ? :beer:

πειραιωτακι κι εγω.

στο θεμα μας νομιζω οτι τοσο το βαρκαντερο οσο και το τουδουμου θα τα βγαλεις εκτος και θα πας σε αυτο που σου προτεινα κατι μερες πριν σε μπαντιτ 650 δλδ.απλα ειπα και για το 660 μια και καπου πηρε το ματι μου μια συμπαθεια για τα ον-οφ.καλη αγορα οτι κι αν αποφασισεις :wave2:

AristidisZ
22/10/2012, 12:58
ρε παιδια κατι ασχετο
πως γινεται οι εμποροι να πουλανε μηχανακια 15~20% πιο φτηνα απο ιδιωτες ?
γιατι εμενα η λογικη μου λεει οτι επρεπε να ισχυει το αναποδο ?
τοσο χρεπια ειναι ή τοσο εκτος πραγματικοτητας οι τιμες που ζητανε οι ιδιωτες ?

sober
22/10/2012, 13:01
ρε παιδια κατι ασχετο
πως γινεται οι εμποροι να πουλανε μηχανακια 15~20% πιο φτηνα απο ιδιωτες ?
γιατι εμενα η λογικη μου λεει οτι επρεπε να ισχυει το αναποδο ?
τοσο χρεπια ειναι ή τοσο εκτος πραγματικοτητας οι τιμες που ζητανε οι ιδιωτες ?

Tοσο χρεπια ειναι...

AristidisZ
23/10/2012, 08:41
alea jacta est
εις αναζητηση 4κυλινδρου σχιστοματη της γνωστης εταιριας, καθοτι

1 πιστονι ειναι λιγο πολυ λιγο
2 πιστονια ειναι λιγα, τι να πω
3 πιστονια ειναι λιγα πολυ λιγα
δωσε μου 4 να το φχαριστηθω

καλη μας τυχη :)

menos
23/10/2012, 09:35
Παρόλο που αρχικά έψαχνες για μηχανή "εργάτη", προχώρησες σε TDM, Varkadero και άλλα συναφή που ο σκοπός τους δεν είναι η "εργατιά"..
Καταλαβαίνω πως θές να κάνεις και το κέφι σου... πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις τι ζητάς..
Μεγάλου όγκου/βάρους μηχανές δεν κάνουν για εργάτες..
Θα σου πρότεινα (χωρίς φόβο και πάθος) να επανεξετάσεις το CBF 600 που έχει αποδειχθεί σκυλί στις απαιτήσεις και είναι και HONDA.
Εναλλακτικά το Bandit που είναι λίγο πιο μούρικο και δυνατότερο του CBF και εξίσου καλό για εργάτης και μικρά ταξίδια.
Αυτά.:wave2:

Cpt. Haddock
23/10/2012, 09:50
alea jacta est
εις αναζητηση 4κυλινδρου σχιστοματη της γνωστης εταιριας, καθοτι

1 πιστονι ειναι λιγο πολυ λιγο
2 πιστονια ειναι λιγα, τι να πω
3 πιστονια ειναι λιγα πολυ λιγα
δωσε μου 4 να το φχαριστηθω

καλη μας τυχη :)

Αντε παλι απ' την αρχη :lol:

AristidisZ
23/10/2012, 09:54
Παρόλο που αρχικά έψαχνες για μηχανή "εργάτη", προχώρησες σε TDM, Varkadero και άλλα συναφή που ο σκοπός τους δεν είναι η "εργατιά"..
Καταλαβαίνω πως θές να κάνεις και το κέφι σου... πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις τι ζητάς..
Μεγάλου όγκου/βάρους μηχανές δεν κάνουν για εργάτες..
Θα σου πρότεινα (χωρίς φόβο και πάθος) να επανεξετάσεις το CBF 600 που έχει αποδειχθεί σκυλί στις απαιτήσεις και είναι και HONDA.
Εναλλακτικά το Bandit που είναι λίγο πιο μούρικο και δυνατότερο του CBF και εξίσου καλό για εργάτης και μικρά ταξίδια.
Αυτά.:wave2:

ήδη είμαι σε αναζήτηση CBF ή/και του γυμνού αδερφού :)
κατέληξα να ψάχνω μόνο HONDA, εις γνώση μου ότι ανεβαίνει κάπως το budget, αλλά τουλάχιστον έτσι περιορίζω την αναζήτησή μου, και την συγκεκριμενοποιώ
το τι θα πάρω, και ο τρόπος που επιλέγω μηχανάκι, είναι μια πολυπαραγαντική συνάρτηση μέσα στο μυαλό μου, που επηρρεάζεται από αρκετούς παράγοντες:
κόστος κτήσης, κόστος συντήρησης, χρηστικότητα, ταύλα, αν χωράει στο γκαράζ μου, και άλλα 1002 :)

Αντε παλι απ' την αρχη :lol:

έλα τώρα που κάνεις πως δε σου αρέσει :a014: :beer:

trelf
23/10/2012, 15:49
το cbf600 είναι ψοφήμι......

pektis
23/10/2012, 15:56
Παλι τα ιδιααα.......!:lol:

AristidisZ
23/10/2012, 22:26
το cbf600 είναι ψοφήμι......

έχεις καβαλήσει bmw f650 να δεις τι σημαίνει ψοφίμι ? :p

Παλι τα ιδιααα.......!:lol:

εεε, τα παμε, το καλό το πράμα.... :beer:

AristidisZ
28/11/2012, 12:59
χμ τελικά μετά από αρκετή και ώριμη και παραγωγική σκέψη, κατέληξα στην εταιρία με το φτεράκι, και κατά πάσα πιθανότητα σε cbf...
Το ενδιαφέρον του θέματος είναι ότι τα 1000άρια παίζουν σε χαμηλότερες τιμές από τα 600άρια (συν του ότι τα περισσότερα 1000άρια έχουν ABS εν αντιθέσει με τα 600άρια, και από ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι το συστήνουν θερμά), και σκέφτομαι μήπως αξίζει το 1000άρι...

Υ.Γ. @Haddock

μποτάκια πάντως πήρα :P

TROOPER
28/11/2012, 13:49
... και σκέφτομαι μήπως αξίζει το 1000άρι...

...

περισσοτερα τελη,ακριβοτερο σερβις.
λιγοτερη καταναλωση στις χαμηλομεσαιες,περισσοτερη δυναμη.

τα βαζεις κατω,τα σκεφτεσαι και αποφασιζεις.

υ.γ.το θεμα abs ειναι καθαρα υποκειμενικο και γι αυτο δεν το πιανω ουτε στα + ουτε στα -.

AristidisZ
28/11/2012, 14:00
περισσοτερα τελη,ακριβοτερο σερβις.
λιγοτερη καταναλωση στις χαμηλομεσαιες,περισσοτερη δυναμη.

τα βαζεις κατω,τα σκεφτεσαι και αποφασιζεις.

υ.γ.το θεμα abs ειναι καθαρα υποκειμενικο και γι αυτο δεν το πιανω ουτε στα + ουτε στα -.

τέλη και ασφάλεια, εντάξει, εφόσον είναι πρακτικά το μόνο μέσον, πες πάει το παλιάμπελο
η κατανάλωση είναι μάλλον στα θετικά, σπάνια θα πάει μηχανάκι από εμένα στα κόκκινα είτε 600άρι είτε 1000άρι
το σέρβις είναι ένα θέμα, αλλά φαντάζομαι ότι η διαφορά αντιστοίχως δεν θα είναι τόσο μεγάλη...

για το ζήτημα του ABS, ευπρόσδεκτες και οι απόψεις άλλων συμφορουμιτών :)

AristidisZ
29/11/2012, 10:41
επίσης παρατηρώ ότι δεν έχει περάσει ακόμα στην αγορά η μείωση που έγινε στα CBF
πάω χτες στο μεγαλύτερο κατάστημα του Πειραιά, μπας και βρίσκαμε τίποτα καλό, και λέω:
CBF έχουμε ?
Έχουμε ένα 1000άρι του 07 με 7000km (no comment about that)
Πόσο πάει αδερφέ ?
Το είχα 7, και τώρα μόνο 6
Η honda πουλαέι το 07-08 6.5k, τώρα τι να του πεις...
Το ίδιο και για τα άνευ ABS 600άρια, βρίσκεις μοντέλα του 07 4,5 χιλιάρικα (ιδιώτες), τη στιγμή που στοκ παίζουν στο τάληρο τα 5άρια (νομίζω ίδιο μοντέλο είναι) ή και 06 μοντέλο με ABS στα 6k
Kαι τι να κάνεις, να αρχίσεις να παίρνεις τον κόσμο τηλέφωνο και να λες,
"Μεγάλε, ξέρεις πόσο το δίνει ο Σαρακάκης το μηχανάκι σου, στη κούτα, με 2ετή εγγύηση ?"...

nikos_abel
29/11/2012, 12:20
επίσης παρατηρώ ότι δεν έχει περάσει ακόμα στην αγορά η μείωση που έγινε στα CBF
πάω χτες στο μεγαλύτερο κατάστημα του Πειραιά, μπας και βρίσκαμε τίποτα καλό, και λέω:
CBF έχουμε ?
Έχουμε ένα 1000άρι του 07 με 7000km (no comment about that)
Πόσο πάει αδερφέ ?
Το είχα 7, και τώρα μόνο 6
Η honda πουλαέι το 07-08 6.5k, τώρα τι να του πεις...
Το ίδιο και για τα άνευ ABS 600άρια, βρίσκεις μοντέλα του 07 4,5 χιλιάρικα (ιδιώτες), τη στιγμή που στοκ παίζουν στο τάληρο τα 5άρια (νομίζω ίδιο μοντέλο είναι) ή και 06 μοντέλο με ABS στα 6k
Kαι τι να κάνεις, να αρχίσεις να παίρνεις τον κόσμο τηλέφωνο και να λες,
"Μεγάλε, ξέρεις πόσο το δίνει ο Σαρακάκης το μηχανάκι σου, στη κούτα, με 2ετή εγγύηση ?"...

Άσε, ξέρω...:a018:

"θα το πάαααρω το χιλιάρι
θα το πάαααρωωωωω
θα το πάαααρω κι ας πληρώνω
σα το χάαααροοοοο

δε με νοιάζει που το εξακόσια είιιιιναι
λογικότερο και πιο φυσιολογικόοοοοο"

AristidisZ
30/11/2012, 20:02
τι λες βρε TROOPER για δαυτο ?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3088606/

πολύ καλή τιμή, πάω να το δω αύριο (αν δεν ρίχνει καρέκλες)...

TROOPER
03/12/2012, 09:00
τι λες βρε TROOPER για δαυτο ?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3088606/

πολύ καλή τιμή, πάω να το δω αύριο (αν δεν ρίχνει καρέκλες)...

δεν μπηκα καθολου το σ/κ.

δεν ξερω αν πηγες να το δεις.απο την αγγελια φαινεται οκ αλλα εισαι σιγουρος οτι θελεις γυμνο?αν ναι και αν ειναι ενταξει (να το δει και ενας μηχανικος) προχωρα.

AristidisZ
03/12/2012, 09:21
δεν μπηκα καθολου το σ/κ.

δεν ξερω αν πηγες να το δεις.απο την αγγελια φαινεται οκ αλλα εισαι σιγουρος οτι θελεις γυμνο?αν ναι και αν ειναι ενταξει (να το δει και ενας μηχανικος) προχωρα.

καλή βδομάδα, και συγχωρεμένος :D
το sf ήταν η αρχική μου σκέψη τότε τον παλιό καλό καιρό, γενικά τα cb μου άρεσαν πάντα, κι όλα τα γυμνά δηλαδή (λέγε με τερατάκι), το έχω οδηγήσει κιόλας (ακριβώς το ίδιο μοντέλο) και μου άρεσε πάρα πολύ. Σα γυμνό έχει τα μείον του (άντε να βάλεις μπαγκαζιέρα π.χ.), αλλά σίγουρα μου αρέσει η μουρίτσα του πολύ περισσότερο από το cbf...
Σήμερα θα το δω, δουλειάς επιτρέποντος, και φυσικά αν μου κάνει έχω ήδη επικοινωνήσει με το μηχανικό μου, για να το τσεκάρουμε και εκεί

Cpt. Haddock
03/12/2012, 09:23
(άντε να βάλεις μπαγκαζιέρα π.χ.),

:a4::tomates:

AristidisZ
03/12/2012, 09:28
:a4::tomates:

χαχαχα δεν είπα ότι θα έβαζα ποτέ, είπα ότι είναι π.χ. μια παραχώρηση που για μένα είναι κάπως, κυρίως λόγω της φύσης της δουλειάς μου :p
αμέσως εσύ τις τομάτες...

TROOPER
03/12/2012, 09:34
χαχαχα δεν είπα ότι θα έβαζα ποτέ, είπα ότι είναι π.χ. μια παραχώρηση που για μένα είναι κάπως, κυρίως λόγω της φύσης της δουλειάς μου :p
αμέσως εσύ τις τομάτες...

αν το παρεις ξεχνα τη βαλιτσα.παρε μια καλη αδιαβροχη τσαντα και πορευσου εν ειρηνη.

AristidisZ
03/12/2012, 09:40
αν το παρεις ξεχνα τη βαλιτσα.παρε μια καλη αδιαβροχη τσαντα και πορευσου εν ειρηνη.

Εντάξει, αυτά εννοούνται, αν και σίγουρα θα έκανα εντύπωση :a012:
(το έχω δει και αυτό)

TROOPER
03/12/2012, 09:42
Εντάξει, αυτά εννοούνται, αν και σίγουρα θα έκανα εντύπωση :a012:
(το έχω δει και αυτό)

ε..ενταξει εντυπωση θα εκανες και αν οδηγουσες γυμνος με κρανος,γαντια και μποτες μονο :lol::lol:

spyrakos35
03/12/2012, 09:49
ε..ενταξει εντυπωση θα εκανες και αν οδηγουσες γυμνος με κρανος,γαντια και μποτες μονο :lol::lol:

γειά σου ρε τρούπη........ η ασφάλεια πάνω απ όλα..... :bawl:

AristidisZ
03/12/2012, 12:00
γειά σου ρε τρούπη........ η ασφάλεια πάνω απ όλα..... :bawl:
και προφυλακτικό τότε (συμπληρώνοντας το ως άνω σετάκι) :beer:

TROOPER
03/12/2012, 13:07
και προφυλακτικό τότε (συμπληρώνοντας το ως άνω σετάκι) :beer:

κι εγω αυτο πηγα να του γραψω και μετα ειδα οτι με προλαβες.:a013:

AristidisZ
04/12/2012, 12:23
το δα το μοτόρι, το έκανα και βολτούλα, ήσυχο, μαλακό δεν είδα κάτι ανησυχητικό, τουλάχιστον όσο κόβει το δικό μου μάτι
να τη δει και ο μηχανικός, και λογικά, καλές βόλτες να χουμε :)

TROOPER
05/12/2012, 14:35
το δα το μοτόρι, το έκανα και βολτούλα, ήσυχο, μαλακό δεν είδα κάτι ανησυχητικό, τουλάχιστον όσο κόβει το δικό μου μάτι
να τη δει και ο μηχανικός, και λογικά, καλές βόλτες να χουμε :)

:beer: