View Full Version : AGV aftersales?Ανυπαρκτο?
Καλημερα στην παρεα.Ειμαι κατοχος ενος AGV NUMO flip up με φιμε εσωτερικο μασκακι.Μου εσπασε ο μοχλος
που κατεβαζει το μασκακι και ετσι εκανα παραγγελια για ενα νεο μοχλο απο το εμπορο που το αγορασα.
Εχουν περασει 3 μηνες περιπου και το ανταλακτικο πουθενα,οι απαντησεις που εχω παρει ειναι
του "κολου""Ειναι καινουργιο μοντελο και δεν προλαβε η εταιρια να στοκαρει ανταλακτικα.."και και και!
Περνω τηλεφωνο στην εισαγωγικη εταιρια αλλα δεν απαντα κανεις.Ξερει κανεις αν το κλεισανε το
"μαγαζι"?Για να μην το "κυνηγω" αδικα...
........Ξερει κανεις αν το κλεισανε το
"μαγαζι"?Για να μην το "κυνηγω" αδικα...
εχω μια εντυπωση (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι την agv την πηρε η dainese.
Στη σελιδα της AGV αλλα και της DAINESE βγαζει τον ιδιο αντιπροσωπο.Παιρνω τηλ. αλλα δεν το "σηκωνει" κανεις
Στη σελιδα της AGV αλλα και της DAINESE βγαζει τον ιδιο αντιπροσωπο.Παιρνω τηλ. αλλα δεν το "σηκωνει" κανεις
δοκιμασε στον παπασταυρου http://www.papastavroushops.gr/contact.php?lang=2
Δοκιμασε και στο www.motoraid.eu εγω δυο φορες μονο εκει ειχα βρει.. :beer:
Απο "Παπασταυρου" πηρα αρνητικη απαντηση.Αυτο το δεν "υπαρχει" που μου ειπαν με ανυσηχει.Παμε να δουμε και απο τον "Πατρινο".....
Αυτο το δεν "υπαρχει" που μου ειπαν με ανυσηχει......
Ανυπαρκτο ? "δεν υπαρχει"...? σιγα σιγα το μυστηριο λυνεται
Υ.Γ. το "Πατρινος" γιατι μεσα σε εισαγωγικα ? ξερεις κατι?
Το Πατρινος παει για το "motoraid.eu".Ειναι απο πατρα το μαγαζι.
Απο "Παπασταυρου" πηρα αρνητικη απαντηση.Αυτο το δεν "υπαρχει" που μου ειπαν με ανυσηχει.Παμε να δουμε και απο τον "Πατρινο".....
σορυ που δεν μπορεσα να βοηθησω...:(
Αλιμονο!Εσυ φταις για τα χαλια της καθε εταιριας-κατασκευαστη και δεν ξερω εγω ποιου αλλου?Σε ευχαριστω και μονο που ασχοληθηκες με το προβλημα μου.
Κερναω τσιπουρα αν ανεβεις κατα δω....
Joyrider
25/09/2012, 14:54
Πριν κανα χρόνο+ που κοιτούσα κράνη για την κοπέλα μου, μαγαζάτορας είχε πει ότι κλείνει ο αντιπρόσωπος της AGV στην Ελλάδα, οπότε να μην την προτιμήσω γιατί δεν θα βρίσκω ανταλλακτικά. Τότε δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω αν ήταν μούφα φήμη αλλά δεν προτιμήσαμε agv καλού κακού.
Για μίλα και με αυτούς…
M.C. MOTOR IMPORT AE
ATHENS 11528
36, Michalacopoulou Ilisia
Tel: 0030210 7238005-7222740
E-mail: mcmotor@otenet.gr
Τους επαιρνα τηλεφωνο σημερα απο το πρωι αλλα στον βροντο χτηπαγε........
Up!Στο θεμα μου.
Μετα απο επικοινωνια μου με το "motoraid.eu" για την ανευρεση του ανταλακτικου που χρειαζομαι,πληροφορηθηκα απο το μαγαζι οτι δεν ειναι δυνατη η αποστολη ανταλακτικου
απο την AGV Ιταλιας γιατι το ανταλακτικο που ζητω λεει ο Ιταλος πρεπει να το τοποθετησει "ειδικος"τεχνιτης της εταιριας και πρεπει να στειλω το κρανος στην Ιταλια για την επισκευη!!!!
Να πω οτι το ανταλακτικο που ζητησα ειναι το πλαστικο μοχλουδακι που ανεβοκατεβαζει το εσωτερικο φιμε τζαμακι του κρανους,το οποιο εσπασε και για να το αντικαταστησεις
χρειαζεται να ξεβιδωσεις ΜΙΑβιδα!!
Εννοειται οτι δεν μπορω να στειλω το κρανος Ιταλια γιατι δεν εχω δευτερο για να χρησιμοποιησω.
Θελω να τονισω την αμεση ανταποκριση απο τα παιδια του Motoraid και τον επαγγελματισμο που επεδειξαν στο προβλημα μου ασχετως αν δεν εχει αισιο τελος.
:beer:Ευχαριστω και εσας για την βοηθεια σας.
Σοβαρή εταιρεία η agv, όχι παιξε γέλασε.
MG-KTiNoS
13/10/2012, 15:48
και που να δεις η Αράι...
:lol: