View Full Version : Ουφ, βαρέθηκα.
Βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα απο χρήστες που μόλις έχουν κάνει εγγραφή και ρωτάνε τι μηχανή να πάρουν που να ταιριάζει στο σωματότυπό τους και στο θεληματικό τους πηγούνι.
Και βαρέθηκα να βλέπω και τους άλλους να απαντάνε σε κάτι τέτοια.
Βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα απο χρήστες που μόλις έχουν κάνει εγγραφή και ρωτάνε τι μηχανή να πάρουν που να ταιριάζει στο σωματότυπό τους και στο θεληματικό τους πηγούνι.
Διάβασε ένα Άρλεκιν να ξεχαστείς..
georgemark
25/09/2012, 09:56
Ποιος σε υποχρεώνει να τα διαβάζεις; Ως γνωστό εσύ (και εγώ) γεννηθήκαμε με τα μοντέλα που θα αποκτήσουμε αποτυπωμένα στο dna μας , δεν χρειάστηκε να ρωτήσουμε κανένα γιατί ήδη ξέραμε....
harris_x
25/09/2012, 10:16
μαλιστα :rolleyes:
DimChios
25/09/2012, 10:21
:lol: γ@μαει ο νεος!
Χωσεεεεεεεεεεε
:cry:
AristidisZ
25/09/2012, 10:29
όχι ότι με καίει και πολύ να απαντήσω, αλλά φίλε μου, επειδή προφανώς αναφέρεσαι εμμέσως σε εμένα, θα σου εξηγήσω ακριβώς με ποια λογική κάνω το θέμα:
όπως ξέρεις οι μηχανές είναι ένα μέσο που δε χρησιμοποιείται ευρέως (πολλώ δε μάλλον ως κύριο μεταφορικό μέσον)
όταν λοιπόν θες να πάρεις γνώμες, θα μιλήσεις με 2 φίλους (γιατί τουλάχιστον προσωπικά εμένα, μόνο 2 έχουν)
Επειδή δε πρόκειται όμως περί ιατρικού θέματος, μπορείς εύκολα να πάρεις κι άλλες 10 γνώμες, και ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις, είναι σε ένα σχετικό φόρουμ.
Γκέγκε ?
:lol: γ@μαει ο νεος!
Χωσεεεεεεεεεεε
:cry:
Για σένα μιλάει...
eagleye101
25/09/2012, 10:32
Εχεις ενα point. Kαι το πιο προφανες ερωτημα ειναι¨: Γιατι δεν ριχνουν μια ματια στο φορουμ να δουν τις αμετριτες ιδιες ερωτησεις
To θεμα ομως ειναι οτι ολοι θελουμε απαντησεις οσο πιο γρηγορα και οσο το δυνατον πιο σωστες. Σε ενα φορουμ που ειναι τοσο ενεργο και που σιγουρα υπαρχουν εμπειροι με διαθεση να βοηθησουν (και να κανουν και τη πλακα τους, παντα το χιουμορ ειναι δεκτο). Κ εγω οταν γραφτηκα το ιδιο ρωτουσα. Ε και; Πριν κανα μηνα παλι ρωτουσα...
Αλλα κ οταν εβλεπα καποιον να ρωταει κατι που ηξερα την απαντηση, χαρα μου να του απαντησω.
:)
AristidisZ
25/09/2012, 10:35
Εχεις ενα point. Kαι το πιο προφανες ερωτημα ειναι¨: Γιατι δεν ριχνουν μια ματια στο φορουμ να δουν τις αμετριτες ιδιες ερωτησεις
To θεμα ομως ειναι οτι ολοι θελουμε απαντησεις οσο πιο γρηγορα και οσο το δυνατον πιο σωστες. Σε ενα φορουμ που ειναι τοσο ενεργο και που σιγουρα υπαρχουν εμπειροι με διαθεση να βοηθησουν (και να κανουν και τη πλακα τους, παντα το χιουμορ ειναι δεκτο). Κ εγω οταν γραφτηκα το ιδιο ρωτουσα. Ε και; Πριν κανα μηνα παλι ρωτουσα...
Αλλα κ οταν εβλεπα καποιον να ρωταει κατι που ηξερα την απαντηση, χαρα μου να του απαντησω.
:)
ο λόγος που δε πας να το κάνεις σε άλλο θέμα έχει σχέση με τις βασικές αρχές των forums
αν θέλω να ανοίξω εγώ κουβέντα, δε θα πάω εκεί που μιλάει ο άλλος είναι αγένεια (spam)
για αυτό ανοίγω δικό μου νήμα, όποιος το διαβάσει και θέλει απαντάει, αλλέως αδιαφορεί
nassosxlvbros
25/09/2012, 10:36
Αν βαρεθήκατε τις ερωτήσεις,φανταστείτε πόσο βαρετές είναι οι ίδιες και οι ίδιες απαντήσεις κάθε φορά....σαν την "Ημέρα της Μαρμότας" (http://erevnitis.blogspot.gr/2006/04/blog-post_27.html) ένα πράμα....
Δεν σταματάτε να γράφετε τ' αυτονόητα γιατί βαριέμαι να τα σβήνω;
eagleye101
25/09/2012, 11:01
Δεν σταματάτε να γράφετε τ' αυτονόητα γιατί βαριέμαι να τα σβήνω;
Κακέ
:p
η πιο σωστη λυση: ενα στικυ θρεντ με αναλυση για το ποιες θεωρουνται καταλληλες μηχανες ανα κατηγορια αναβατη!! αλλα ποιος καθεται να το γραψει!!!!!
η πιο σωστη λυση: ενα στικυ θρεντ με αναλυση για το ποιες θεωρουνται καταλληλες μηχανες ανα κατηγορια αναβατη!! αλλα ποιος καθεται να το γραψει!!!!!
Δεν υπάρχουν καλουπια μαϊκ, και μια μεγάλη διαφοροποίηση ποια/ποιες κανουν κλικ στο καθένα μας
... ποιες θεωρουνται καταλληλες μηχανες ανα κατηγορια αναβατη!! ....
και πόσο μας αγαπάει η Αλιφέρη.
Δεν υπάρχει αυτό που λες.
Το φόρουμ (εξ ορισμού) είναι ζωντανό/δυναμικό πράγμα.
Για μένα κάθε πόστ έχει κάποια αξία (ακόμα και να είναι ίδιο με κάποιο άλλο) μόνο και μόνο γιατί θα απαντηθεί από άλλους ανθρώπους, με άλλο ύφος και άλλες πληροφορίες.
Τα μέλη του φόρουμ με τα πόστ τους είναι αυτά που του δίνουν αξία. Διαφορετικά είναι απλά ένας "μηχανισμός".
Αν ένα φόρουμ γίνει σύνολο από κλειστά εγκυκλοπαιδικά θέματα, δεν θα είναι πια φόρουμ αλλά wikipedia.
Τί ακριβώς θέλουμε;
nikos_abel
25/09/2012, 11:34
:lol:
269274
Το σποϊλερ ξεχασες :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=UfvEXXldQc0&feature=fvst
nikos_abel
25/09/2012, 11:47
Το σποϊλερ ξεχασες :lol:
Μπορεί τα όριά μου να είναι χαλαρά και πολύ μεγάλα αλλά υπάρχουν :lol:
DimChios
25/09/2012, 12:03
Για σένα μιλάει...
επρεπε να πεις κατι ε?
:moutza:
Μπορεί τα όριά μου να είναι χαλαρά και πολύ μεγάλα αλλά υπάρχουν :lol:
Στα ανοίγω κι άλλο, όποτε θες..
επρεπε να πεις κατι ε?
:moutza:
Όχι απαραίτητα.
DimChios
25/09/2012, 12:12
Όχι απαραίτητα.
αλλά? "Μπορείς" θα μου πείς και θα εχεις και δίκιο...
Δε γ@μεις... ;)
nikos_abel
25/09/2012, 12:14
Στα ανοίγω κι άλλο, όποτε θες..
Πφ, αηδίες, γελάσαμε
Bradipous
25/09/2012, 12:24
ουφ, βαρεθηκα να διαβαζω σε αυτες τις ερωτησεις:
vstrom
ybr / cbf 250
cbf 600
hornet
gs 650
:smokin:
georgemark
25/09/2012, 12:43
ουφ, βαρεθηκα να διαβαζω σε αυτες τις ερωτησεις:
vstrom
ybr / cbf 250
cbf 600
hornet
gs 650
:smokin:
Και εγώ είμαι αναποφάσιστος, όμως έχω καταλήξει σε τρία μοντέλα (αφού στάθμισα τις ανάγκες μου) και κοιτάω πιο μου ταιριάζει καλύτερα . είμαι μεταξύ sh150-gas gas TXT 300- και yzf-r1 2013 :lol::lol::lol::lol:
τωρα σοβαρολογουμε που μπηκε ο αλλος να τρολλαρει και τσιμησατε?
τι να πω....
Bradipous
25/09/2012, 13:08
Και εγώ είμαι αναποφάσιστος, όμως έχω καταλήξει σε τρία μοντέλα (αφού στάθμισα τις ανάγκες μου) και κοιτάω πιο μου ταιριάζει καλύτερα . είμαι μεταξύ sh150-gas gas TXT 300- και yzf-r1 2013 :lol::lol::lol::lol:
Σκεψου και το cbf. Ειναι τιμιο και φιλικο προς τον οδηγο. :lol::lol:
τωρα σοβαρολογουμε που μπηκε ο αλλος να τρολλαρει και τσιμησατε?
τι να πω....
Πες ό,τι θες (https://www.youtube.com/watch?v=AIuWh8-Kp7E) :tooth:
εσυ το ζητησες...
https://www.youtube.com/watch?v=wp-K82VSn4A&feature=related
:owned:
nikos_abel
25/09/2012, 13:15
εσυ το ζητησες...
Πολύ επιρρεπείς είστε πάντως. Ντροπή σας.
εσυ το ζητησες...
Mην μας πάρει χαμπάρι ο ΘΒ και πλακώσει τις Μαρινέλλες... :bawl:
Mην μας πάρει χαμπάρι ο ΘΒ και πλακώσει τις Μαρινέλλες... :bawl:
:bawl::bawl:
MG-KTiNoS
25/09/2012, 14:27
Εγώ πάλι ξέρεις τι βαρέθηκα?
Ανθρώπους «χτεσινούς» στη μοτοσικλέτα, «χρήστες» που μια στο τόσο μεταμφιέζονται σε μοτοσικλετιστές και γίνονται οι κλειδοκράτορες της απόλυτης αλήθειας.
(Tώρα που το σκέφτομαι καλλίτερα δεν βαρέθηκα, κουράστηκα….)
Το κακό με τους νέους στο χώρο της μοτοσικλέτας είναι πως νομίζουν ότι οι «παλιοί» ξέρουν να τους πουν.
Motoneos
25/09/2012, 20:05
Κλείσε τα μάτια.
Εγώ που βαρέθηκα να βαριέμαι ? Να ακουω τη λέξη βαριέμαι ? .... και σκέφτηκα, ως δραστικότερο μέσο στη λύση του προβληματός μου, να πληκτρολογήσω off topic σε ένα forum - όχι αφιερωμένο σε θέματα ψυχολογίας - μια σάχλα ....Πόσο μεγάλο πρόβλημα έχω ?
chr1s_86
25/09/2012, 23:24
Όποιος βαριέται ας πάει βόλτα με το μηχανάκι :a13::vroum:
KostasV2
25/09/2012, 23:38
Πρέπει να το αγοράσει πρώτα ντε!
LogOutGoRide
25/09/2012, 23:55
Log Out Go Ride, αυτό είναι το νόημα!!! Μπράβο Χριστόφορε :beer:
Πρέπει να το αγοράσει πρώτα ντε!
και μετά να βρει φράγκα και για βενζίνη...
ουφ, βαρεθηκα αυτους που βαριουνται.
θα επρεπε να υπαρχει ενα app για το smartphone, που να γραφεις τα στοιχεια σου, υψος, βαρος, ηλικια κτλ και να σου βγαζει αυτοματα ποια μοτοσυκλετα να παρεις...
ΥΣ: Οταν λεω να γραφεις, εννοω να τα φωναζεις και με voice control να τα γραφει μονο του... ουφ, βαριεμαι να γραφω...
εγω που θελω μια γνωμη για τη γυναικα που θελω να παντρευτω μπορω να ρωτησω εδω; Η χρηση που θα της κανω ειναι κυριως πολη, λιγα ταξιδακια, να μην τρωει πολυ και να εχει καλη μεταπωλητικη αξια. Εχετε να προτεινετε τιποτα;
spyrakos35
26/09/2012, 11:04
εγω που θελω μια γνωμη για τη γυναικα που θελω να παντρευτω μπορω να ρωτησω εδω; Η χρηση που θα της κανω ειναι κυριως πολη, λιγα ταξιδακια, να μην τρωει πολυ και να εχει καλη μεταπωλητικη αξια. Εχετε να προτεινετε τιποτα;
καλά μην περιμένεις εσύ να πάρεις κάτι από την μεταπωλητική αξία..... μάλλον θα δώσεις και από πάνω.....
motomaniac
26/09/2012, 11:09
εγω παλι ξερω ακριβως τι θελω... θελω να τις παρω ολες... με 2 pw80 (ενα γνησιο κι ενα μετατροπη) 2 tzr 1 cbr600f4i 1ttr250 1 glx και πρωην κατοχος οπλισμενου srx νομιζω ειμαι συνειδητοποιημενος... χχαχαχαχχαχα θελω ενα cr250 96-98... ετσι... γιατι...
MG-KTiNoS
26/09/2012, 11:13
και μετά να βρει φράγκα και για βενζίνη...
κοιτα με 10ε μια βόλτα το τετράγωνο τηΓκάνεις...
MG-KTiNoS
26/09/2012, 11:15
φώτο με μαγιό !
(κι άσε τα λόγια)
:bawl:
Δεν θα δεις διαφορά στις απαντήσεις...
Ισχύει ό,τι και στις μηχανές.
Δηλ. όλοι δηλώνουμε πάντα μα πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι, δεν μας βγάζει πρόβλημα, δεν καίει/τρώει/πίνει πολύ αλλά από την άλλη κοιτάμε από εδώ κι από κει για να ενημερωνόμαστε (και καλά) για το τί κυκλοφορεί σε νεώτερα μοντέλα. Ενίοτε, αλλάζουμε κιόλας!
Ε, ως γνωστόν, όποτε αλλάζεις χάνεις πάντα. Πες το διατροφή, πες το "με έριξε ο έμπορος"...
spyrakos35
26/09/2012, 12:52
............... κοιτάμε από εδώ κι από κει για να ενημερωνόμαστε (και καλά) για το τί κυκλοφορεί σε νεώτερα μοντέλα. Ενίοτε, αλλάζουμε κιόλας!...
μετά τα απαραίτητα test drive έτσι?????? μην πάρουμε γουρούνι στο σακί.....
φαντάσου τώρα τόπικ.....
είμαι ενα τόσο, τόσα κιλά και έχω βρει μία γκομενίτσα ετσι και έτσι, μένει εκεί κλπ κλπ.....
ξέρει κανείς τίποτα? ενα test drive που την έκανα έμεινα κατάπληκτος αλλά δεν ξέρω τι καταναλώνει..... πάσα πληροφορία δεκτή....
ευχαριστώ
φώτο με μαγιό !
(κι άσε τα λόγια)
:bawl:
Ποσα κυβικα ειναι??
Ως γνωστον τα πολλα κυβικα τρωνε και περισσοτερο
:p
kostas777
26/09/2012, 16:20
ναι.
δεν αναφέρεις πόσα προτίθεσαι να διαθέσεις. κάτι σχετικά οικονομικό λοιπόν:
nassosxlvbros
26/09/2012, 18:31
Μια ερώτηση παιδιά! εγώ ποια βουνά να πάρω; :D
chr1s_86
26/09/2012, 18:51
τι μηχανη να παρω?
Kawasaki
Kawasaki
δεν μου αρεσουν
δεν μου αρεσουν
Hλίθια! *
*Copyright Captain
Motoneos
26/09/2012, 20:50
τι μηχανη να παρω?
Φωτογραφική :D
LogOutGoRide
27/09/2012, 08:44
δεν μου αρεσουν
Τότε σίγουρα ένα Honda
afrp34 σου βρήκα εικόνα για avatar. ;)
269546
daz μ΄αρέσει.
Ευχαριστώ.
:lol::beer:
καλα ητανε ουτως η αλλως τρολια το πραμα αλλα επειδη πεθαναμε και στο ακατασχετο σπαμ...:wave2: