View Full Version : το Imitation στο μεγαλειο του...!
ειμαι λοιπον και χαζευω στο ιντερνετ και ψαχνω καμια μποτα, και τι βλεπω
http://www.alibaba.com/product-gs/585310599/New_arrival_Motorcycle_boots_streetbike_boots.html
κινεζικες sidi vortice...!!!
μαλακα μου δεν παιζονται!!!
spyrakos35
26/09/2012, 05:28
έχεις τις επώνυμες με χ ευρώ
και έχεις τις μαιμου (που βγαίνουν ίσως και από το ίδιο εργοστάσιο) με χ/2 ευρώ
αγόρασε....
nassosxlvbros
26/09/2012, 08:41
Το Supply Ability 1000 Pair/Pairs per Week το πρόσεξε κανείς;....:eek:
αμα τις βγαλουν και σε αδιαβροχες με επενδυση gorechinatex τις πηρα :p
GIXXERAKIAS
26/09/2012, 09:24
Αν βλέπω καλά (επειδή είναι block στο γραφείο) έχει και μικρά μποτάκια σαν τα sidi???:uplate:
Ρε σείς να κάνουμε καμμιά ομαδική!:D
Το Supply Ability 1000 Pair/Pairs per Week το πρόσεξε κανείς;....:eek:
το αν η τιμη αναφερεται στο 1 ζευγος η αν ισχυει 50 ζευγη και ανω ?
Δειτε και εδω (http://www.dhgate.com/wholesale/motorcycle-footwear/c112008005-1.html).......
καποια ειναι και με δωρεαν μεταφορικα.
ολοι οι "μουρατοι" με τα D-Chinese απο κει ψωνιζουν ... (ειτε το ξερουν ειτε οχι) :lol::lol:
269393
Η μαιμου της μαιμους...........http://www.dhgate.com/motorcycle-clothing-motorcycle-racing-suit/p-ff8080812a2665d0012a27d23ffe7122.html:cry:
paramedic
26/09/2012, 10:29
Η μαιμου της μαιμους...........http://www.dhgate.com/motorcycle-clothing-motorcycle-racing-suit/p-ff8080812a2665d0012a27d23ffe7122.html:cry:
Συγνώμη αλλή δεν είναι μαιμού μιας και δεν γράφει πουθενά DAINESE αλλά DAQINESE οπότε εγώ σωστούς τους βρίσκω.
motomaniac
26/09/2012, 11:02
Minimum Order Quantity:
1 Pair/Pairs
spyrakos35
26/09/2012, 11:05
απορία....
η δαινεσε (και η οποια δαινεσε) κάνει τπτ για αυτά?
απορία....
η δαινεσε (και η οποια δαινεσε) κάνει τπτ για αυτά?
ναι... παιρνει τα εργοστασια στι Ταυλανδη και ανεβαζει τις τιμες για να ειμαστε σιγουροι πως αποκλειεται μια μαϊμουδια να στοιχιζει τοσο ! :bawl:
devil's animal
26/09/2012, 13:07
επειδη προκειται για προστατευτικο εξοπλισμο...
εσεις θα εμπιστευοσασταν το ποδι (χερι, κεφαλι) σας, σε αυτα τα αμφιβολου ποιοτητας προϊοντα??
γιατι και εγω παιρνω nike απο Αγ. Βαρβαρα αλλα ειμαι συνειδητοποιημενος τι παιρνω και ΓΙΑΤΙ το παιρνω...
αν θελω να παιξω μπασκετ, πηγαινω και τα σκαω κανονικα για ενα παπουτσακι, να μου κραταει το ποδι και να μην διαλυθει στο πρωτο αλμα...
αν ομως δωσω καποια λεφτα (ας ειναι και λιγα) για κατι το οποιο αν γινει η στραβη..1ον δεν θα με προστατεψει (γιατι δεν εχει περασει απο ελεγχους και tests) και 2ον θα μου διαλυθει και δεν θα μπορεσω να το ξαναφορεσω, δεν θα το ελεγα και κελεπουρι αγορα...
:wave2:
spyrakos35
26/09/2012, 13:20
και σε ρωτάω εγώ....
η χ εταιρεία παράγει τα προιόντα της στην κίνα....
έχεις την εντύπωση οτι ο κινέζος παραγωγός/βιομήχανος (που φτάσαμε θεε μου) δεν μπορεί να τα βγάζει και για πάρτη του? τα ίδια ακριβώς.....
αν ήταν όλα "μειντ ιν "χώρα εδρας εταιρείας"" να το συζητάγαμε.... τώρα που είναι κίνα/μπαγκλαντές/ταιλάνδη κλπ κλπ, κρατάω μία πισινή.....
ντισκλέιμερ..... μιλάμε πάντα για ρούχα όχι για άλλα προιόντα έτσι?
devil's animal
26/09/2012, 13:38
και σε ρωτάω εγώ....
έχεις την εντύπωση οτι ο κινέζος παραγωγός/βιομήχανος (που φτάσαμε θεε μου) δεν μπορεί να τα βγάζει και για πάρτη του? τα ίδια ακριβώς.....
αν ήταν όλα "μειντ ιν "χώρα εδρας εταιρείας"" να το συζητάγαμε.... τώρα που είναι κίνα/μπαγκλαντές/ταιλάνδη κλπ κλπ, κρατάω μία πισινή.....
μπορει...
αλλα αν το κανει, και το παρει γραμμη η "μαμα" εταιρεια εχει καταστραφει οικονομικα για ολη την υπολοιπη ζωη του...
το ρισκαρει?? δεν νομιζω...
αντιθετως, βγαζει προϊοντα που μοιαζουν αλλα ουδεμια σχεση εχουν με τα original, οσων αφορα υλικα, δεσιμο, τεχνογνωσια...
τα ονομαζει και με ενα παραπλησιο ονομα και οποιος τσιμπισε, τσιμπισε...
και εγω μιλαω ως επι το πλειστον για τις μποτες που εχουν "ιδιαιτερα" υλικα...τωρα για τα ρουχα, ειναι μεγαλη η ιστορια, γιατι την ποιοτητα ουτε ειδημων δεν μπορει πολλες φορες να καταλαβει...εκει παιζουν ρολο οι ραφες, η εφαρμογη κλπ...
endopandou
26/09/2012, 13:39
και σε ρωτάω εγώ....
Ακριβώς αυτό ισχύει. Πολλοί εργοστασιάρχαι απο δαύτους βγάζουν το ορίτζιναλ για την τάδε εταιρία και ένα ΙΔΙΟ μαϊμού που το πουλάνε οι ίδιοι.
Αυτό σημαίνει πως μερικά μαιμού είναι κυριολεκτικά άψογα.
endopandou
26/09/2012, 13:45
Αν βλέπω καλά (επειδή είναι block στο γραφείο) έχει και μικρά μποτάκια σαν τα sidi???:uplate:
Ρε σείς να κάνουμε καμμιά ομαδική!:D
Για κοίτα το λίγο πιο ζεστά το ομαδική. Αν βρείς τπτ ανθρώπινα με κάνα 30άρι γιούρα το κόβω να μαζευόμαστε πολλοί...
Σε προσφατη εκπομπη εβλεπα μια κινεζικη εταιρια εφτιαξε ενα κλωνο του Χ6
Το ειδες η Bmw και εκανε μηνυση στην εταιρια.
Ηρθε ο καιρος του δικαστηριου, και το δικαστηριο(Κινεζικο προφανως εκει εκδικαστηκε) οτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ταδε(δε θυμαμε ονομα) με το BMW Χ6 και απλα η BMW εχασε τη δικη και το οχημα πωλειτε κανονικα εκειπερα.
Στη Κινα κανουν ΟΤΙ θελουν παιδες και κανεις δε τους κουναει..Μηπως ειναι η 1η ή η τελευταια αντιγραφη που βλέπουμε
Bradipous
26/09/2012, 13:54
Γιατι μηπως τα μειντ ιν τζαπαν μηχανακια κατασκευαζοντε στο τζαπαν; Για κανενα λογο και αυτα σε ινδονησιες και λοιπες παρομοιες χωρες κατασκευαζοντε. Αλλα πληρουν καποιες προδιαγραφες για αυτο παραμενουν αξιοπιστα και κορυφαια, κατασκευαζοντε δηλαδη με τα ιδια υλικα / τεχνολογια / τεχνογνωσια με τα οποια θα κατασκευαζοντουσαν στο τζαπαν, απλα για ευνοητους λογους παραγοντε σε αυτες τις χωρες.
endopandou
26/09/2012, 13:56
μπορει...
αλλα αν το κανει, και το παρει γραμμη η "μαμα" εταιρεια εχει καταστραφει οικονομικα για ολη την υπολοιπη ζωη του...
το ρισκαρει?? δεν νομιζω...
αντιθετως, βγαζει προϊοντα που μοιαζουν αλλα ουδεμια σχεση εχουν με τα original, οσων αφορα υλικα, δεσιμο, τεχνογνωσια...
τα ονομαζει και με ενα παραπλησιο ονομα και οποιος τσιμπισε, τσιμπισε...
και εγω μιλαω ως επι το πλειστον για τις μποτες που εχουν "ιδιαιτερα" υλικα...τωρα για τα ρουχα, ειναι μεγαλη η ιστορια, γιατι την ποιοτητα ουτε ειδημων δεν μπορει πολλες φορες να καταλαβει...εκει παιζουν ρολο οι ραφες, η εφαρμογη κλπ...
Κι όμως βγάζει το ίδιο αλλά μαιμού και εννοείται πως δεν εμπλέκεται απ ευθείας στην πώλησή του. Επίσης άλλος συνάδελφος της ίδιας κλίκας μπορεί να το παράξει αντί γι αυτόν έχοντας τα πατρόν.
Αυτά μην τα πολυφοβάσαι, τα άλλα που σχεδιάζουν οι ίδιοι και είναι ακόμα πιο φθηνά να σε υποψιάζουν.
spyrakos35
26/09/2012, 13:58
μπορει...
εγώ βλέπω το ποστάρισμα νο8 του σβουξ να έχει ενα γαμάτο μπουφανάκι μαιμου με κανονικότατα το δαινεσε τυπωμένο.... και πιο κάτω απαντάει, εμμέσως πλην σαφώς, οτι οι εταιρείες βολεύονται με την ύπαρξη μαιμούδων (εκτός αν κατάλαβα λάθος).....
βέβαια αν το πιάσω στα χέρια μου δεν ξέρω τι θα βγει.... ξέρεις την ιστορία με το μαγαζί στην κηφισιά που πουλούσε λουί-μαιμού? οι τύποι, μέσα στα γνήσια είχαν πάρει και μαιμούδες τσαντάκια.... πηγαίνανε οι ψωνάρες, τα σκάγανε και αγοράζανε την μαιμού που μοστράρανε εν αγνοία τους για γνήσια.... κάποια στιγμή κάποιο λουράκι χάλασε, το στείλανε γαλλία για επισκευή, "ξέρετε, το φτιάξαμε αλλά δεν είναι ογιτζινάλε" αποκρίθηκαν τα γαλλάκια....
ναι, το μαγαζί στην κηφισιά το σκίσανε (δεν παίζουν με τις ψωνισμένες κυράτσες) αλλά εδώ, μιλάμε για κίνα, άλλη δυναμική.....
devil's animal
26/09/2012, 14:05
Κι όμως βγάζει το ίδιο αλλά μαιμού και εννοείται πως δεν εμπλέκεται απ ευθείας στην πώλησή του. Επίσης άλλος συνάδελφος της ίδιας κλίκας μπορεί να το παράξει αντί γι αυτόν έχοντας τα πατρόν.
μα, αυτο ειπα...ΑΝ τον παρει γραμμη η μαμα εταιρεια οτι εχει δωσει τα πατρον, ή τα παραγει βραδυ π.χ. μετα την κανονικη παραγωγη, παει ο τυπος...
και επισης αυτα στην τελικη δεν ειναι μαϊμου...απο την στιγμη που εχουν τα ιδια υλικα (ελεγμενα,τεσταρισμενα) και τον ιδιο τροπο παραγωγης με τα αυθεντικα, ειναι αυθεντικα απλα δεν εχουν το σημα...ή μπορει και να του εχουν...;)
γενικως δλδ ΔΕΝ ξερουμε τι αγοραζουμε και απο ποιον γιατι απο την μαμα εταιρεια, μεχρι το εργοστασιο παραγωγης και τους dealers και μεσαζοντες ανα τον κοσμο ειναι ενα κουλουβαχατο...
Αυτά μην τα πολυφοβάσαι, τα άλλα που σχεδιάζουν οι ίδιοι και είναι ακόμα πιο φθηνά να σε υποψιάζουν.
για τα αλλα ελεγα και εγω στο αρχικο ποστ...
:beer::wave2::wave2:
εγώ βλέπω το ποστάρισμα νο8 του σβουξ να έχει ενα γαμάτο μπουφανάκι μαιμου με κανονικότατα το δαινεσε τυπωμένο.... και πιο κάτω απαντάει, εμμέσως πλην σαφώς, οτι οι εταιρείες βολεύονται με την ύπαρξη μαιμούδων (εκτός αν κατάλαβα λάθος).....
βέβαια αν το πιάσω στα χέρια μου δεν ξέρω τι θα βγει.... ξέρεις την ιστορία με το μαγαζί στην κηφισιά που πουλούσε λουί-μαιμού? οι τύποι, μέσα στα γνήσια είχαν πάρει και μαιμούδες τσαντάκια.... πηγαίνανε οι ψωνάρες, τα σκάγανε και αγοράζανε την μαιμού που μοστράρανε εν αγνοία τους για γνήσια.... κάποια στιγμή κάποιο λουράκι χάλασε, το στείλανε γαλλία για επισκευή, "ξέρετε, το φτιάξαμε αλλά δεν είναι ογιτζινάλε" αποκρίθηκαν τα γαλλάκια....
ναι, το μαγαζί στην κηφισιά το σκίσανε (δεν παίζουν με τις ψωνισμένες κυράτσες) αλλά εδώ, μιλάμε για κίνα, άλλη δυναμική.....
παντως οταν κατοχοι μαϊμουδονταινεζ, πηγαιναν για αναβαθμιση / αγορα προστασιας πλατης , οι ελληνες καταστηματαρχες δεν παιρναν μυρωδια... ισως να ειναι αναλογα με την εσοδεια....
devil's animal
26/09/2012, 14:20
επειδη πανω κατω ασχολουμαι (ως εναν βαθμο) με αυτο το πραγμα...
το ξερεις οτι εχουν ερθει στελεχη και εμπειρογνωμονες απο εξωτερικο και ΔΕΝ μπορουν να καταλαβουν την διαφορα μεταξυ μαϊμου και κανονικου οταν τα βαλαμε μπροστα τους??
το ξερεις οτι πολλα μαγαζια με ειδη αθλητικων ειδων πανε Αγ. Βαρβαρα και αγοραζουν 40-50 ζευγαρια με 20€ το ζευγαρι τα παπουτσια και πανε στα "κλασατα" μαγαζια τους και τα δινουν οσο ενα γνησιο ζευγαρι (δλδ 160-180€)??
ασε σου λεω η κατασταση ειναι μπυ0ρδελο....
δεν ξερουμε τι παιρνουμε (σχεδον) ποτε...
:rolleyes:
endopandou
26/09/2012, 14:23
Κάποτε αγόρασα αυτή την κορντούρα εν γνώση μου πως μπορεί να είναι μαιμού. Την πήγα σε 2 καταστήματα Dainese να μου φύγει η περιέργια και μου είπαν, ο ένας πως είναι γνήσια και ο άλλος πως δείχνει γνήσια αλλά δεν την βρίσκει στους καταλόγους.
σημ. Η εφαρμογή είναι άψογη (καλά είναι και το ότι αναδεικνύω ότι ρούχο φοράω :smokin::tooth:), οι προστασίες, τα ταμπελάκια κπλ όλα γνήσια. Μόνο η τιμή ήταν τσάμπα. Γιατί όχι λοιπόν; Μην φαλιρίσει ο Ιταλός που ''τόσο καλά'' μας έχει συμπεριφερθεί;
269425
υπαρχουν 3 τυποι μαιμου,
1ος μαιμου προιον που φτιαχνεται με γνησια υλικα και γνησια πατρον αριστο αποτελεσμα και δεν βλεπεις διαφορα εντονη
2ος μαιμου προιον που φτιαχνεται με γνησια πατρον και μαιμου υλικα πολυ καλο αποτελεσμα αλλα ψιλο φαινεται
3ος μαιμου προιον που φτιαχνεται με μαιμου πατρον και μαιμου υλικα οτι ναναι αποτελεσμα...
stefanos
26/09/2012, 22:47
Πραγματικά εφόσον μιλάμε για Κινέζικα υλικά ,Κινέζικα εργατικά, και ουσιαστικά Κινέζικα εργοστάσια (εφόσον έχουν την δυνατότητα να παράγουν παράλληλα δικά τους μαιμού), πού πάει η διαφορά στην τιμή.
Για τις "προδιαγραφές" που πληρούν τα εργοστάσια και οι υποκατασκευαστές στις τριτοκοσμικές χώρες μιλάνε από μόνα τους τα προϊόντα που παράγονται.
Τα Ταϊλανδέζικα και Βραζιλιάνικα honda σε σχέση με τα japan των παρελθόντων ετών και τα λοιπά αντίστοιχα Ευρωπαϊκά καραγκιοζιλίκια.
... ενα καταστημα στον πειραια που πουλαγε πανακριβα παντελονια γνωστης μαρκας,
αποδειχτηκε τελικα οτι ενα μεγαλο μερος ηταν μαϊμου και τα πουλαγε για χρυσο.
Τον πιασανε τελικα και το κλεισανε, αλλα ποσοι κακομοιρηδες κυκλοφορουν ακομα
Πραγματικά εφόσον μιλάμε για Κινέζικα υλικά ,Κινέζικα εργατικά, και ουσιαστικά Κινέζικα εργοστάσια (εφόσον έχουν την δυνατότητα να παράγουν παράλληλα δικά τους μαιμού), πού πάει η διαφορά στην τιμή.
Για τις "προδιαγραφές" που πληρούν τα εργοστάσια και οι υποκατασκευαστές στις τριτοκοσμικές χώρες μιλάνε από μόνα τους τα προϊόντα που παράγονται.
Τα Ταϊλανδέζικα και Βραζιλιάνικα honda σε σχέση με τα japan των παρελθόντων ετών και τα λοιπά αντίστοιχα Ευρωπαϊκά καραγκιοζιλίκια.
η διαφορα στην τιμη παει στην εξασφαλιση της ποιοτητας. Περισσοτεροι ελεγχοι, υψηλες προδιαγραφες, τεστ, ελλατωματικα προιοντα.
Για παραδειγμα, και το iphone φτιαχνεται απο κινεζικο εργοστασιο με κινεζους εργατες και κοστιζει χρυσαφι,
καθως επισης και το hiphone που ειναι η κινεζικη απομιμηση.