PDA

View Full Version : πυροσβεστηρας!!!!



ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
23/09/2005, 10:47
ναι είναι κανονικός πυροσβεστήρας και όχι μπιμπελό.
μου έλεγε ένας φίλος ότι κάποια στιγμή στο γραφείο του όπως είχε αφήσει το τσιγάρο του αυτό κύλησε και έπεσε μέσα στο καλάθι με τα άχρηστα χαρτιά που είχε. δεν το πήρε είδηση. κάποια στιγμή άρχισε να του μηριζη κάτι σας να καίγεται. Κοίταξε τριγύρω και δεν είδε τίποτα. Ώσπου ο συνάδελφος του από το διπλανό γραφείο είδε το καλαθάκι του να βγάζει καπνούς και του φώναξε. Μέχρι να το καταλάβει άρχισε να φουντώνει. Κοίταξε με κάποιο τρόπο να το σβήσει. Πυροσβεστήρες είχαν στο γραφείο αλλά που ήταν? Κάπου πίσω από κάποιο γραφείο κριμένοι….
Οπότε τρέχανε με τα νερά που τους είχε φέρει ο καφετζής να την σβήσουν πριν αρπάξει η μοκέτα και το ξύλινο πάτωμα. Μέχρι και τους φραπέδες και τα αναψυκτικά τους αδειάσανε….
Πέρα από το κωμικοτραγικό ήταν μια κατάσταση που θα μπορούσε να πάρει σοβαρές διαστάσεις.
Το πρόβλημα ήταν ότι ως συνήθως οι Πυροσβεστήρες θεωρούνται περιττοί και τους βάζουν Κάπου που δεν τους ενοχλούν και μετά τους ξεχνάνε που είναι.
Με ρώτησε λοιπών εάν υπάρχει πυροσβεστήρας που να μην είναι ενοχλητικός σε όψη και ογκώδης πχ κάτι σαν μπιμπελό να μπορεί να το έχει κοντά του ακόμα και πάνω στο γραφείο του.
Άρχισα το ψάξιμο. Και βρήκα αυτόν.
Μάλιστα έμαθα ότι τον χρησιμοποιούν οι δυνάμεις καταστολής τα γνωστά στην Ελλάδα ΜΑΤ σε περίπτωση που πάρει κάποιος συνάδελφος τους φωτιά από μολότοφ για να του ρίχνουν να τον σβήσουν λόγω του μικρού βάρους και του όγκου τους τα έχουν στην μέση τους δεμένα στην ζώνη τους. Μάλιστα υπάρχουν και σε σχήμα φλασκιού!
Σκέφτηκα να τα φέρω και Μάλιστα να σας το δείξω γιατί μπορεί να είναι κανείς ομοιοπαθείς από εδώ μέσα και να ενδιαφέρετε και να μην ξέρει όπως και εγώ δεν το ήξερα ως τώρα ότι υπάρχουν.


24491

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
23/09/2005, 10:57
εκανα ενα τεστ στον δρομο για να δω το ποσο περιεχη απο σκονη.
νομιζες οτι χιονησε τριγυρω μου.
για μικρο φωτιες ειναι καλος εχει 200 γραμαρια σκονη. αν σκευτης οτι του ενως κιλου σβηνη ενα αυτοκηνητο στο ξεκινημα της φωτιας???!!!

Julius
23/09/2005, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ



poso stoxizei peripoy giorgo?

DirtRider
23/09/2005, 14:17
Ξέχνα τον πυροσβεστήρα...

...πες μου καλύτερα που πουλάνε αυτό το καρακιτσαρισμένο ρολόϊ..

Το θέλω...


24501

adam_tsouk
23/09/2005, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DirtRider
Ξέχνα τον πυροσβεστήρα...

...πες μου καλύτερα που πουλάνε αυτό το καρακιτσαρισμένο ρολόϊ..

Το θέλω...


:rotflmao: :rotflmao:

και εμένα εκεί πήγε το μάτι μου...!


παρ 'όλα αυτά περιμένω την απάντηση στην ερώτηση του Julius και όχι στην δική σου (μιας και την ξέρω):D

Λοιπόν; Πόσο;

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
23/09/2005, 16:22
ο πυροσβεστηρας 8 ευρω, και ειναι σε πρασινο κοκκινο και κιτρινο χρωμα, το μοτορολωι δεν ξερω δωρο του πατερα μου ειναι.

adam_tsouk
23/09/2005, 16:40
να κάνω και μια χαζή ερώτηση;

Οι πυροσβεστήρες ως γνωστόν ξαναγεμίζουν- συντηρούντε κτλ. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν; Είδα ότι έχει εκείνο το οργανάκι που δείχνει την κατάστασή του.

:wave2:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
23/09/2005, 17:03
ναι και κοστηζη 1.50 ευρω η αναγωμοση του μια φορα τον χρονο. στον σηγκεκριμενο της φοτο το οργανακι τα επεξε γιατι ειναι αυτος που εκανα δοκιμη για να δω το ποση σκονη εχει και τι καληψη μπορει να κανει. μετα τον πηρε ο γιος μου και επεζε και του πεταξε τα ματια του μανομετρου γιατι το ειχαμε βγαλει και τι εκανε σβουρα πανω στο γραφειο μεχρη που το διαλησε:confused:

adam_tsouk
23/09/2005, 17:10
ευχαριστώ....

Τα λοιπά με ΠΜ.




:wave2: