View Full Version : ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ.
Καλημερα σε ολους.
Συμφωνα με το manual και τα στοιχεια η χωρητικοτητα του ρεζερβουαρ του Bandit 650 sa(2008) ειναι 19 lt. Δεν εχω καταφερει ποτε να βαλω πανω απο 17,5 εχοντας γραψει 320 χλμ και με αναμενες και τις 2 μπαρες ατην ενδειξη. αυτο μου δινει μια καταναλωση περιπου 5,5lt/100km. αλλα θα ηθελα να ξερω αν εχω και αλλο να πάω.
Για πειτε γνωμες.
με 2 μπαρες στην ενδειξη αποκλειτεαι να εβαλες 17μισι λιτρα. Η δευτερη μπαρα απ το τελος πεφτει στα 12-13 λιτρα ,δηλαδη οταν συμπληρωσεις 200 περιπου χλμ. Η τελευταια μπαρα δεν πεφτει, αλλα αναβοσβηνει μαζι με το Ε οταν εχεις μεσα 2 λιτρα περιπου.
Καλο ειναι να μην το αφηνεις χαμηλα γιατι δεν ψυχεται σωστα η τρομπα βενζινης και μποει να την καψεις
[QUOTE=dimzan;2243225]με 2 μπαρες στην ενδειξη αποκλειτεαι να εβαλες 17μισι λιτρα. Η δευτερη μπαρα απ το τελος πεφτει στα 12-13 λιτρα ,δηλαδη οταν συμπληρωσεις 200 περιπου χλμ. Η τελευταια μπαρα δεν πεφτει, αλλα αναβοσβηνει μαζι με το Ε οταν εχεις μεσα 2 λιτρα περιπου.
Καλο ειναι να μην το αφηνεις χαμηλα γιατι δεν ψυχεται σωστα η τρομπα βενζινης και μποει να την καψεις[/QUOT
Ναι σωστα εννουσα οτι αναβοσβηνει η ενδειξη. αλλα η τρομπα βενζινης πως ψυχεται , απο την βενζινη?
ναι! το ιδιο ισχυει και για τα αμαξια! η τρομπα βενζινης ειναι στο ρεζερβουαρ μεσα και ο μονος τροπος να ψυχθει ειναι απο τη χαμηλοτερη θερμοκρασια του καυσιμου.
Το περισσότερο που έχω βάλει ποτέ ήταν 18.9 lt. Πρέπει να ήμουν πολύ τυχερός πάντως που βρήκα βενζινάδικο. Ηταν το κοντινότερο που έχω φτάσει να μείνω απο καύσιμα.
Παντώς να προσθέσω ότι το καταλάβαινες πως το ντεπόζιτο έχει τοσο λίγο μέσα από τον ήχο της αντλίας. Κυριολεκτικά σφύριζε.