Σύνδεση

View Full Version : Trackbike Autumn '12 Σέρρες

golis
09/10/2012, 08:43
9, 10 & 11 Νοεμβρίου 2012

Έχει ανέβει η φόρμα για τις συμμετοχές :

http://www.trackbike.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=83

ΟΚΤΑΝΙΟ
11/10/2012, 09:56
Ειναι καλα? Να παω?

:D

italianos
12/10/2012, 11:38
Ειναι καλα? Να παω?

μπα αστο μωρε ......εισαι πολλη γρηγορος για κει, ασε σε μας τους Σαργους να παμε :pipila:
τωρα που κατεβαινεις και για Mr ολυμπια ποιος σε πιανει τωρα!:boxing:

:a43:

panagiwths
12/10/2012, 12:02
Έχει όριο θορύβου η πίστα ??

gkourv
12/10/2012, 12:11
Τέλος, δηλώνω πως γνωρίζω ότι η μοτοσυκλέτα μου ενδέχεται να ηχομετρηθεί και πως αν ο παραγόμενος θόρυβος ξεπερνά τα 106 dB δεν θα μου επιτραπεί η είσοδος στην πίστα.

...αυτό μας μάρανε

ΟΚΤΑΝΙΟ
12/10/2012, 12:13
...αυτό μας μάρανε

Aν ησουν εκεινο το ΣΚ πανω, να'σαι σιγουρος οτι θα ειχες απαντησει διαφορετικα

Bladerunner
12/10/2012, 12:14
Ειναι καλα? Να παω?

Στο εγγυώμαι!

gkourv
12/10/2012, 12:15
Aν ησουν εκεινο το ΣΚ πανω, να'σαι σιγουρος οτι θα ειχες απαντησει διαφορετικα

Μπορεί...Αλλά ήμουν στο memorial του Συνιώρη που γινόταν πανικός...πόσο πιο πολύ πια

ΟΚΤΑΝΙΟ
12/10/2012, 12:33
πόσο πιο πολύ πια

Ουτε που μπορεις να φανταστεις.... πιστεψε με ;)

ΟΚΤΑΝΙΟ
12/10/2012, 13:11
Στο εγγυώμαι!

Θα εισαι πανω και συ Μητσαρα μου?

Εχουμε εκκρεμοτητα κατι μολτ ουισκακια να πιουμε :D

wtfrmlk
12/10/2012, 13:15
για αυτες τις οικονομικα δυσκολες εποχες ειναι απλησιαστο
εκτος και εαν πηγαινα τσαμπα οπως και εσεις καλα θα ηταν

sniper
12/10/2012, 13:17
για αυτες τις οικονομικα δυσκολες εποχες ειναι απλησιαστο
εκτος και εαν πηγαινα τσαμπα οπως και εσεις καλα θα ηταν

Κι έτσι ξεκίνησε ο καυγάς...

Bladerunner
12/10/2012, 14:41
Θα εισαι πανω και συ Μητσαρα μου?

Εχουμε εκκρεμοτητα κατι μολτ ουισκακια να πιουμε :D

Θα δούμε.

(Όχι για τα ουισκάκια... Αν ανέβω αυτά θα τα πιούμε σίγουρα!)

GOGOS2612
12/10/2012, 14:43
Κι έτσι ξεκίνησε ο καυγάς...

:a43:

:a014:

chris.r675
13/10/2012, 19:57
μερικοι που δεν το εχουν κανει να ειναι οδηγοι,δεν ξερουν τι σπασιμο νευρων ειναι!αυτοι που ειναι και στο πρασινο!
να γυρναει ο αλλος στα 2 λεπτα και εσυ να προσπαθεις να τον τραβηξεις!εγω παντως δεν το εκανα,δεν το ευχαριστιεσαι το τριημερο!

georgio
03/11/2012, 11:36
Αν και δεν βλέπω κόσμο, όσοι ανεβείτε αμαξάτοι έχετε το υπόψη σας:

Κλειστά τα Τέμπτη από 5 ώς 9 Νοεμβρίου για εργασίες συντήρησης (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231220501)

italianos
04/11/2012, 12:31
Παράκαμψη λόγω έργων στα Τέμπη:

[url=http://www.nooz.gr/greece/kleinoun-ta-tempi-apo-tis-5-eos-tis-9-noemvriou11112]

Bladerunner
08/11/2012, 14:09
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ανακοινώνει ότι χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες
όλων των εμπλεκομένων κατέστη δυνατή η επιτάχυνση των εργασιών επιθεώρησης και
συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Κοιλάδα των Τεμπών να αποδοθεί ξανά στην κυκλοφορία από
σήμερα Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 8 το βράδυ.

Από σημερινό δελτίο τύπου της "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" (http://www.aegeanmotorway.gr/)

italianos
08/11/2012, 18:09
Εμείς παντός φτάσαμε και έχουμε πλακωθει στα πιτογυρα!

Bladerunner
08/11/2012, 18:34
Εμείς παντός φτάσαμε και έχουμε πλακωθει στα πιτογυρα!

Αφού κάθεστε... δεν πετάγεστε μία μέχρι του Κιοσσέ να πάρετε το μηχανάκι μου; Δίπλα στην πίστα είναι. Μόνο που θα πρέπει να το πάτε πατάκι. Ξέχασα να κρύψω κάπου το κλειδί!

harris_x
09/11/2012, 13:24
ζηλεύω ρεεεεεε.....

καλά να περάσετε και μην ξεχάσετε να βάλετε καμιά φωτογραφία και για μας που δεν τα καταφέραμε :beer:

sapila racing
09/11/2012, 14:00
Καλούς γύρους!

Και στην πίστα και στα γυράδικα. :beer:

GIXXERAKIAS
09/11/2012, 14:56
Καλά να περάσετε ρεμάλια και πολλές πολλές φωτό στην επιστροφή γεμάτες χαμόγελα!!!:beer:

chr1s_86
10/11/2012, 14:27
Καλούς γύρους!

Και στην πίστα και στα γυράδικα. :beer:

+1000 :beer:

TROOPER
11/11/2012, 00:11
ζηλεύω ρεεεεεε.....

καλά να περάσετε και μην ξεχάσετε να βάλετε καμιά φωτογραφία και για μας που δεν τα καταφέραμε :beer:

+1000

devil's animal
11/11/2012, 00:36
καλους γυρους παιδια...
:beer::beer:

ΟΚΤΑΝΙΟ
12/11/2012, 19:28
Bladerunner νικητης του κιτρινου racebike

Μπραβο ρε Μητσαρα, πολυ χαρηκα που σε ξαναειδα μετα απο τοσα χρονια

grharris
12/11/2012, 20:02
Πείτε νέα - Βάλτε φωτογραφίες! :a014:

TROOPER
13/11/2012, 08:21

μονο αυτο ρε καθικια?

χωστε να μαθουμε πως περασατε!!!:wave2:

cosgili
13/11/2012, 08:26

Αυτά είναι..:a021:

Φωτό να πάρουμε τη δόση μας:a8:

Bladerunner
13/11/2012, 09:06

Δημήτρη κι εγώ το χάρηκα! Αλήθεια!

Για τον αγώνα τώρα, θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν το ευχαριστήθηκα. Το διασκέδασα. Και όντως είχα χρόνια να αισθανθώ αυτό το συναίσθημα!
Μέχρι εκεί όμως. Ναι μεν δεν σκούριασα παντελώς αλλά με τον χρόνο που έκανα θα ήμουν τελευταίος στην ...πόλη. Καταλαβαίνεις.
Δεν υποτιμώ τα παιδιά του κίτρινου racebike. Καθόλου! Η αλήθεια είναι όμως ότι η απειρία τους μέτρησε υπέρ μου.

Από την άλλη μεριά βέβαια... Να ρίχνεις σε 1000άρια ακόμα και στις εξόδους... είναι και ...γαμώ!! :D

ΥΓ. Αν δεν ενδιαφερόσουν για τη βλάβη στο μηχανάκι μου, ακόμα θα προσπαθούσα να το βάλω μπροστά. Αφού βέβαια είχα κατεβάσει μοτέρ.

TROOPER
13/11/2012, 09:22
Δημήτρη κι εγώ το χάρηκα! Αλήθεια!

Για τον αγώνα τώρα, θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν το ευχαριστήθηκα. Το διασκέδασα. Και όντως είχα χρόνια να αισθανθώ αυτό το συναίσθημα!
Μέχρι εκεί όμως. Ναι μεν δεν σκούριασα παντελώς αλλά με τον χρόνο που έκανα θα ήμουν τελευταίος στην ...πόλη. Καταλαβαίνεις.
Δεν υποτιμώ τα παιδιά του κίτρινου racebike. Καθόλου! Η αλήθεια είναι όμως ότι η απειρία τους μέτρησε υπέρ μου.

Από την άλλη μεριά βέβαια... Να ρίχνεις σε 1000άρια ακόμα και στις εξόδους... είναι και ...γαμώ!! :D

ΥΓ. Αν δεν ενδιαφερόσουν για τη βλάβη στο μηχανάκι μου, ακόμα θα προσπαθούσα να το βάλω μπροστά. Αφού βέβαια είχα κατεβάσει μοτέρ.

με το τσιγκελι θα σου τα βγαλουμε τσαμπιον?:ZZZ:

ΟΚΤΑΝΙΟ
22/11/2012, 09:32
με το τσιγκελι θα σου τα βγαλουμε τσαμπιον?:ZZZ:

Ντρεπεται μαλλον :lol:

Αλλα επειδη εγω ειμαι μαρτυριαρης, απολαυστε τον

274818

TROOPER
22/11/2012, 09:40

Αλλα επειδη εγω ειμαι μαρτυριαρης, απολαυστε τον

274818

:beer:

Bladerunner
22/11/2012, 09:54

Μη μου πεις ότι έχεις φωτογραφίες...

TROOPER
22/11/2012, 09:55
Μη μου πεις ότι έχεις φωτογραφίες...

δεν σου το λεει.τις βαζει κατ' ευθειαν!! :lol::lol:

δημητρη τι χρονοι παιζανε στο κιτρινο ?

Bladerunner
22/11/2012, 09:59

Η πλειοψηφία ήταν μεταξύ 30'' και 35''

ΟΚΤΑΝΙΟ
22/11/2012, 10:00

Ποιος απο τους δυο? ακαλοε? :a09:

Οι χρονοι γενικα, πολυ κατω. Πρωταρηδες και να κανουν .39 με το καλημερα. Ο νεος ταπητας εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη
Δες και πιο αναλυτικα
http://www.trackbike.gr/forum/index.php/topic,14.msg109.html#msg109

TROOPER
22/11/2012, 10:05
thanks μητσοι :lol: :wave2:

sniper
22/11/2012, 10:14
Eγώ κάπου είδα ένα 750 να ξύνει εξάτμιση πάνω στο βιράζ.....

Πφφφφφφ αρχάριοι.. :bawl: :tooth:

H.A.Balafoutre
22/11/2012, 11:45
Εγώ έχω μηδενίσει το κοντέρ....από την υπομονή...ειδικά τώρα με το trackbikeforum, δεν τολμάω καν να κοιτάξω περί τίνος πρόκειτε... πρώτα θα ξαναπάω σε μια διοργάνοση και μετά θα κοιτάξω και τα υπόλοιπα....έχω τρελαθεί. Τα χρόνια περνάνε και δεν μπορώ να βρώ χρήμα και χρόνο να πάω....μάλιστα έχω και παρέα να πάμε να ζαλιστούμε στους γύρους και στα τσίπουρα....εκεί το βράδυ....ενώ όταν είχα παει, τότε, ήμουνα και μόνος...

CPANTELO
23/11/2012, 20:40
Η πλειοψηφία ήταν μεταξύ 30'' και 35''

29 ψηλα με 39 ψηλα ητανε....για μενα επρεπε αρκετα παιδια να πανε στο πρασινο group αλλα δυστυχως δεν ενδιαφερθηκε κανεις να τους αλλαξει.....

ΟΚΤΑΝΙΟ
24/11/2012, 08:55
29 ψηλα με 39 ψηλα ητανε....για μενα επρεπε αρκετα παιδια να πανε στο πρασινο group αλλα δυστυχως δεν ενδιαφερθηκε κανεις να τους αλλαξει.....

Eρωτησουλες :winka:

Αν σε ενα τοσο ησυχο TD οπως αυτο (ποτΑνα κριση) εφευγαν αρκετα ατομα απο το κιτρινο και πηγαιναν στο πρασινο (να πουμε 5 ατομα πχ?), τοτε θα ειχαμε ενα κιρτρινο γκρουπ με 10 ατομα μεσα στη πιστα και ενα πρασινο μς 22. Δικαιο? Εγω πιστευω οχι.

Μεχρι προτινως, το .39 θα μορουσε να ηταν και χρονος αργου οδηγου στο κοκκινο γκρουπ... κυριολεκτικα οχι μεταφορικα.
Το πρασινο απο την αλλη, εχει απο σβελτους .37ρηδες μεχρι προτωεμφανιζομενους στο .50καιβαλε.
Και ερωτω, ποσο "δικαιο" ειναι για αυτους που γυριζουν περιπου στο .40 ισως και λιγο πιο κατω να ειναι στο πρασινο με πιο αργους οδηγους?
Το ιδιο παραδειγμα ειναι και για το κοκκινο. Εσυ γυριζεις στο εκπληκτικο .28 χαμηλο, αλλα επειδη υπαρχουν αρκετοι που φλερταρουν το .21 πια, να παραπονουνται για εναν αργοπουλο που γυριζει στο .28 και δε τον αλλαξανε στο κιτρινο....

Το ιδανικο φιλε μου θα ηταν να υπαρχουν 5 γκρουπ, αλλα αυτο σημαινει τα μισα σεσσιονς για καθε εναν απο μας. Και αυτο κανεις δε το θελει Οποτε μοιραζονται οσο το δυνατον πιο σωστα απο αποψη χρονου, και οι κοπελες στη γραμματεια παιρνουν παντα τους χρονους να δουν αν χρειαζεται καποιος να αλλαξει γκρουπ. (εγω προσωπικα ζητησα αλλαγη για 3 ατομα)

Ισως φανει περιεργο, αλλα οδηγος του .35 που ξεκιναει το σεσιον, δε προκειτε να συναντησει εναν οδηγο του .45 που εκεινη τη στιγμη βρισκεται στη Κ13 :winka:

Οτι προβλημα/παραπονο/συμβουλη/κραξιμο/ιδεα υπαρχει, καλο ειναι να αναφερεται :winka: Οποιαδηποτε απλη συμβουλη απο καποιον, μπορει να ειναι μια λυση σε ενα προβλημα του αλλου

CPANTELO
24/11/2012, 13:44
Κοιτα διοργανωση χωρις παραπονακια δεν γινεται :D:D

Η σωστη κατανομη των group βαση χρονου παντως ειναι το Α και το Ω και ας εχει 10 ατομα το ενα και 20 το αλλο....σημασια εχει να ειναι κοντα οι χρονοι οχι να μοιρασεις στα ισα τα group!!!! Το βλεπουμε και στα μεγαρα αυτο οπου κανει περισσοτερο μπαμ μιας και ειναι πιο μικρη η πιστα!!!
Με τη σειρα μου οπως λες δεν μπηκα στο κοκκινο (χαζομαρα τελικα) γιατι ενω υπηρχανε ατομα που γυριζανε πιο αργα απο μενα , οι περισσοτεροι ητανε πιο γρηγοροι οποτε ειπα να μην κανω το εμποδιο (αν και αυτοι που γυρνανε γρηγορα θα σε περασουν οπου να ναι χωρις να τους ενοχλεις ή να σε ενοχλησουν )....Εφτασα στο σημειο ομως να καθομαι στα pits και να προσπαθω να υπολογισω ποτε να βγω στη πιστα ωστε να εχω καθαρο πεδιο για λιγους γυρους (θα μου πεις βεβαια η πιστα δεν ηταν για την παρτυ σου οκ)....Ενημερωσα παντως και τις κοπελες οπου ενω μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν σε συνεργασια με τους πλοηγους και το χρονομετρο (μονο αυτο χρειαζοτανε εμενα μου πηρε 3 λεπτα να το κανω!!!) και θα κανουν ανακατονομη των group, δεν εγινε τιποτα!!

Τεσπα καλα ητανε να μη λεμε οτι θελουμε απλα θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα!!!

wtfrmlk
24/11/2012, 15:03
Eρωτησουλες :winka:

Εσυ γυριζεις στο εκπληκτικο .28 χαμηλο, αλλα επειδη υπαρχουν αρκετοι που φλερταρουν το .21 :confused: ???? πια, να παραπονουνται για εναν αργοπουλο που γυριζει στο .28 και δε τον αλλαξανε στο κιτρινο....

συγνωμη αλλα γραφεις τουλαχιστον ανακριβειες με το λινκ που εσυ εβαλες με τους χρονους

Δες και πιο αναλυτικα
http://www.trackbike.gr/forum/index.php/topic,14.msg109.html#msg109
και διαβαζοντας το αυτο που λες δεν υπαρχει καν :eyepop:

οι κατωτεροι χρονοι απο ενα ιδιωτη συμμετεχοντα ειναι στο εκπληκτικο 1.24 οπου απεχει καποια ετη φωτος
απο το 1.21 που στον αγωνα του πρωταθληματος το ειδαν μονο τρεις οδηγοι.....
Αρα οπως καταλαβαινω και καταλαβαινεις ο χρονος του 1.28 και 1.29 ειναι μεσα στα ορια αυτου του γκρουπ
και επρεπε να παει σε αυτο το γκρουπ οταν αλλοι αργοπουλοι οπως λες δηλαδη με υψηλοτερο χρονο εκαναν
καταληψη θεσεων στο 1.32 και 1.34. Οποτε σωστα τα λεει.
Δεν εχει καμμια σχεση το ποσοι ειναι σε καθε γκρουπ, εχει σχεση μονο η δυναμικοτητα του καθε οδηγου.
Εαν ειναι πολλοι, πανω απο 30 για τις Σερρες, σε ενα γκρουπ σπαστο λοιπον σε 2 γκρουπ
και οχι να τον βαζεις σε διαφορετικης δυναμικοτητας γκρουπ αυτο τον οδηγο.
Κανω λοιπον την επισημανση για να μην υπαρχουν τετοια παραπονα
που αλλωστε εσεις τα γνωριζετε μεσα απο την εμπειρια που εχετε.

byron
24/11/2012, 16:10
οι κατωτεροι χρονοι απο ενα ιδιωτη συμμετεχοντα ειναι στο εκπληκτικο 1.24
.

1.22.933

wtfrmlk
24/11/2012, 18:33
ο χρονος αυτος ειναι αγωνιζομενου οπως και οι χρονοι του Μπεγνη και του Περιστερα

byron
24/11/2012, 19:02
ο χρονος αυτος ειναι αγωνιζομενου οπως και οι χρονοι του Μπεγνη και του Περιστερα

Το θέμα είναι αν είναι πιο γρήγοροι οι αγωνιζόμενοι ή οι ιδιώτες, ή οι χρόνοι που γύριζαν τα group?

Antonisss
24/11/2012, 21:42
Το θέμα είναι αν είναι πιο γρήγοροι οι αγωνιζόμενοι ή οι ιδιώτες, ή οι χρόνοι που γύριζαν τα group?

Μάλλον η διασπορά των χρόνων ανά γκρουπ. Αποκλείεις τους αγωνιζόμενους γιατί όπως και να χει στη συγκεκριμένη διοργάνωση αναλαμβάνουν το ρόλο staff και δεν είναι κριτήριο για την κατανομή των γκρουπ και πας στον πρώτο ιδιώτη

wtfrmlk
25/11/2012, 22:28
ενας λοιπον στο 1.24 με τρια μονο 24αρια και τα υπολοιπα 25αρια
και οι καποιοι που βλεπω στο 1.27 και περισσοτεροι στο 1.28
http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/LAPTIMES/PDF/20121111_Red_Racebike_Laps.pdf
και ξανα λοιπον τα λεει σωστα ο cpantelo που του τα λετε κορακιστικα

ΟΚΤΑΝΙΟ
26/11/2012, 08:45
Eρωτησουλες
Εσυ γυριζεις στο εκπληκτικο .28 χαμηλο, αλλα επειδη υπαρχουν αρκετοι που φλερταρουν το .21 πια, να παραπονουνται για εναν αργοπουλο που γυριζει στο .28 και δε τον αλλαξανε στο κιτρινο....

συγνωμη αλλα γραφεις τουλαχιστον ανακριβειες με το λινκ που εσυ εβαλες με τους χρονους
και διαβαζοντας το αυτο που λες δεν υπαρχει καν

Γιατι αλλα εγραψα, αλλα διαβασες ;)

Το ιδιο παραδειγμα ειναι και για το κοκκινο. Εσυ γυριζεις στο εκπληκτικο .28 χαμηλο, αλλα επειδη υπαρχουν αρκετοι που φλερταρουν το .21 πια, να παραπονουνται για εναν αργοπουλο που γυριζει στο .28 και δε τον αλλαξανε στο κιτρινο....

Παραδειγμα φιλε μου. Τα νουμερα ηταν τυχαια.
Παω τωρα να διαβασω και τη συνεχεια

ΟΚΤΑΝΙΟ
26/11/2012, 08:54
Εαν ειναι πολλοι, πανω απο 30 για τις Σερρες, σε ενα γκρουπ σπαστο λοιπον σε 2 γκρουπ
και οχι να τον βαζεις σε διαφορετικης δυναμικοτητας γκρουπ αυτο τον οδηγο.

Σωστο εφοσον το γκρουπ αποτελειται απο περισσοτερα απο 30 ατομα
Αυτο ομως δε γινοταν τις καλες εποχες, τοτε που οι συμμετεχοντες ηταν 90 (3 γκρουπ Χ 30 ατομα) και η λιστα αναμονης ηταν 70-80 ατομα ακομα

Παιδια, καθε ιδεα, προταση, παρατηρηση, συμβουλη, ειναι ΠΑΝΤΑ καλοδεχουμενη και αυτοι που τρεχουν για να οργανωσουν το TD, ειμαι σιγουρος οτι θα τη λαβουν υποψην τους
:wave2:

ΟΚΤΑΝΙΟ
26/11/2012, 09:40
Κοιτα διοργανωση χωρις παραπονακια δεν γινεται :D:D

Η σωστη κατανομη των group βαση χρονου παντως ειναι το Α και το Ω και ας εχει 10 ατομα το ενα και 20 το αλλο....σημασια εχει να ειναι κοντα οι χρονοι οχι να μοιρασεις στα ισα τα group!!!! Το βλεπουμε και στα μεγαρα αυτο οπου κανει περισσοτερο μπαμ μιας και ειναι πιο μικρη η πιστα!!!
Με τη σειρα μου οπως λες δεν μπηκα στο κοκκινο (χαζομαρα τελικα) γιατι ενω υπηρχανε ατομα που γυριζανε πιο αργα απο μενα , οι περισσοτεροι ητανε πιο γρηγοροι οποτε ειπα να μην κανω το εμποδιο (αν και αυτοι που γυρνανε γρηγορα θα σε περασουν οπου να ναι χωρις να τους ενοχλεις ή να σε ενοχλησουν )....Εφτασα στο σημειο ομως να καθομαι στα pits και να προσπαθω να υπολογισω ποτε να βγω στη πιστα ωστε να εχω καθαρο πεδιο για λιγους γυρους (θα μου πεις βεβαια η πιστα δεν ηταν για την παρτυ σου οκ)....Ενημερωσα παντως και τις κοπελες οπου ενω μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν σε συνεργασια με τους πλοηγους και το χρονομετρο (μονο αυτο χρειαζοτανε εμενα μου πηρε 3 λεπτα να το κανω!!!) και θα κανουν ανακατονομη των group, δεν εγινε τιποτα!!

Τεσπα καλα ητανε να μη λεμε οτι θελουμε απλα θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα!!!

Kαλημερα :wave2:
Αν και λογω των συμμετοχων η πιστα ηταν σχετικα αδεια, περα απο αυτο βαση των χρονων οπως λες, πιστευω θα επρεπε να μετακομισεις στο κοκκινο. Οχι μονο επειδη καποιοι σε καθυστερουσαν, αλλα επειδη στο κοκκινο καποιοι λιγο πιο γρηγοροι θα σε "τραβουσαν" και θα εκανες ακομα καλυτερο χρονο
Παραδειγμα ο Ιταλιανος, αν δεν αλλαζε γκρουπ δε θα ειχε σπασει το .30 :p

Για την αλλαγη του γκρουπ που ζητησες, δε ξερω τι εγινε, αλλα εφοσον το ειπες αυτες το κοιταζουν και στο επομενο σεσσιον πας στο pitline και σου βαζουν ταινια με το χρωμα του νεου γκρουπ. Πηγες ξανα και σου ειπαν οτι δε σε αλλαξαν/αλλαζουν?

Τελος, οπως λες και συ παντα θα μπορει να ειναι καλυτερα. Οσο καλα και να ειναι, η επομενη πρεπει να ειναι καλυτερη απο τη προηγουμενη. Ειτε αγοραζοντς γιλεκα και ασυρματους για τους κριτες στις Κ, ειτε βαζοντας 2ο ασθενοφορο standby, η με το οχημα περισυλλογης (ο Οδυσσεας) ετοιμο να επεμβει, προσπαθουμε να ειμαστε λιιιιιγο καλυτεροι απο τη προηγουμενη φορα.

(παιδια, Δευτερα σημερα και ηδη με κυνηγανε πελατες... να ξεκινησω να δουλευω τωρα :cry: )

fazerakis
27/11/2012, 07:34

Δεν παύει να είναι συμμετέχωντας (ο Αχτύπης, άσε τους άλλους) ;)

Τώρα πάντως τρελάθηκα με τα παραπονάκια. Εγώ ένοιωσα η πίστα να είναι τελείως για την πάρτη μας. 40 μοτοσυκλέτες σε 3 γκρουπ στις Σέρρες!!!
Κυνηγάς να προσπεράσεις κανέναν με το δίκανο :lol:

CPANTELO
27/11/2012, 08:21
Τώρα πάντως τρελάθηκα με τα παραπονάκια. Εγώ ένοιωσα η πίστα να είναι τελείως για την πάρτη μας. 40 μοτοσυκλέτες σε 3 γκρουπ στις Σέρρες!!!
Κυνηγάς να προσπεράσεις κανέναν με το δίκανο :lol:

Προσωπικα εκανα το πολυ 2 γυρους ελευθερος σε καθε session...μετα κινηση με εστω 1 μηχανη ανα γυρο να με κοβει με αποτελεσμα να βγαινω συνεχεια εκτος ρυθμου....

oktanio δεν ζητησα να παω εγω στο κοκκινο(που οπως ειπα ηταν λαθος μου) αλλα ν'αλλαξουν εστω αυτους που ηταν πανω απο το 1:35 , που δεν ηταν και λιγοι στο κιτρινο!Το μονο που εγινε ηταν να ρθουν και αλλοι απο το πρασινο που γυρναγανε σε αντιστοιχους χρονους....Η πλακα ομως ητανε οτι εσεις λεγατε πως απο πλευρας χρονων το κιτρινο ηταν απο 1:30 μεχρι 1:35 ενω στη πραγματικοτητα οπως ειπα επαιζε απο 1:29 μεχρι 1:39
Απο αυτους που θυμαμαι 2 yamaha r1&r6,1 ducati 1098,1 street triple,1 με 2 cbr 1000 , 1 με gsxr 600 πορτοκαλι/μπλε και ισως κανα 2 ακομα ηταν πολυ επικινδυνοι γιατι τους εφτανες σε χρονο ρεκορ και φρεναρανε παντα πανω στο apex με αποτελεσμα να πρεπει να προσεχεις πολυ μη τους κανεις σουβλακι...

Βεβαια οπως ξαναειπα η πιστα δεν ηταν για την παρτυ μου οποτε δεν μπορω να διαμαρτυρομαι που δεν ειχα καθαρο πεδιο....
Απο την αλλη ομως ενιωσα οτι η διοργανωση δεν προσεξε καθολου το θεμα αυτο και ενω δεν επρεπε κανονικα να κανω κατι εγω (μιας και πληρωνω συμμετοχη ωστε αλλοι ανθρωποι να ασχολουνται με τετοια προβληματα , εγω παω για να οδηγησω βαση καποιων κανονων και οχι να οργανωσω!) βρεθηκα να κανω τον "κακο" ζητωντας απο τις κοπελες να κανουν τη δουλεια τους!

Και κατι τελευταιο...μην ξανακανετε το ζεσταμα με πλοηγο για 2 γυρους πριν απο καθε session...και χρονο χαναμε,και τα λαστιχα δεν ζεστεναμε αφου γυρναγε στα 2λεπτα (ασε που φοραγαμε κουβερτες που πηγαινανε στραφι ετσι) και ειχαμε μετα να περασουμε και ενα μπουλουκι απο μηχανες...Ο καθε οδηγος ειναι υπευθυνος στο να φερει τα ελαστικα του σε σωστη θερμοκρασια , εαν δεν το κανει κακο του κεφαλιου του δεν φταιμε οι υπολοιποι....

Ολα αυτα τα λεω φιλικα με σκοπο μονο να γινει καλυτερη η διοργανωση για ολους! Σιγουρα ειναι αδυνατο να φυγουν ολοι 100% ικανοποιημενοι αλλα το να βλεπεις να γινονται σωστες κινησεις απο τους διοργανωτες πολλες φορες ειναι αρκετο...:beer::beer:

DrIoannis
27/11/2012, 09:49
Να πω και εγώ που δεν συμμετείχα σε αυτό το trackbike (αλλά σε άλλα trackday) ότι οι 2 γύροι με πλοηγό δεν προσφέρουν κάτι αφού πάντα είναι πολύ αργοί.Μόνο χρόνο και κίνηση δημιουργούν κρυώνοντας τα λάστιχα όσων έχουν κουβέρτες.Μεγάλα παιδιά είμαστε 1-2 φορές να αναφερθεί στην πρωινή ενημέρωση κάθε πρωί είναι αρκετό.

Bladerunner
27/11/2012, 10:10
δεν ζητησα να παω εγω στο κοκκινο(που οπως ειπα ηταν λαθος μου) αλλα ν'αλλαξουν εστω αυτους που ηταν πανω απο το 1:35

Το πιο απλό θα ήταν αυτό. Να ζητήσεις να πας εσύ στο κόκκινο.

Σύμφωνα με τα pdf's (http://www.trackbike.gr/forum/index.php/topic,14.0.html), οι διαφορά καλύτερου και χειρότερου χρόνου το Σάββατο ήταν 15%. Την Κυριακή η διαφορά περιορίστηκε στο 11%.
Αν βγάλεις τις δυο ακραίες τιμές, μικρότερου και μεγαλύτερου χρόνο, η διαφορά το Σάββατο ήταν 9% και την Κυριακή στο 8%

Θυμίζω ότι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας το όριο πρόκρισης στους αγώνες είναι 15% εκτός της κατηγορίας Open που το όριο είναι 25%

Αυτά για τους χρόνους.

Για τους δύο γύρους προθέρμανσης να το κουβεντιάσουμε, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν υπήρξε καμία πτώση το τριήμερο. Ούτε μία. Ήταν λιγότερες μεν οι συμμετοχές από άλλες φορές, αλλά και τα θέματα ασφαλείας μάλλον δουλέψανε.
Από την άλλη μεριά, όσες φορές έκανα τον πλοηγό στο κίτρινο γκρουπ, λίγοι ήταν εκείνοι που μπορούσαν να ακολουθήσουν. Οπότε προσάρμοζα ανάλογα την ταχύτητα ώστε να υπάρχει συνοχή.

Όλες οι παρατηρήσεις, σχόλια κλπ, είναι όχι μόνο καλοδεχούμενα αλλά και απαραίτητα! Επίσης, για πιο άμεση επικοινωνία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το forum του trackbike (http://www.trackbike.gr/main/)

ΟΚΤΑΝΙΟ
27/11/2012, 12:07
Οσον αφορα τους 2 γυρους με πλοηγο, οι κοκκινοι επειδη εχουν ολοι μα ολοι κουβερτες δε τον χρειαζονται
Οι κιτρινοι, επειδη δεν εχουν ολοι κουβερτες, γι'αυτο και συμβαινει να υπαρχει πλοηγος. Το αν ειναι περιττο να κανουν 2 γυρους το συζηταμε ;)

Οι πρασινοι τωρα, επειδη ουτε οι μισοι δεν εχουν κουβερτες, και επειδη παντα υπαρχουν παιδια που ανεβαινουν πρωτηφορα στη πιστα, και επειδη πρεπει να εμπεδωσουν για τα καλα που ειναι η εξοδος πριν τη 16, οι 2 γυροι πιτα απ'ολα (ακαλοε? ) με πλοηγο και εξοδο απο τη πιστα ειναι απαραιτητοι
Οσον αφορα τους πρασινους και μονο, προκειτε για θεμα ασφαλειας, και για θεματα ασφαλειας ουτε ο μπζηλος ουτε και ο τανασης το κουβεντιαζουν ουτε προκειτε ποτε να τους αλλαξω γνωμη (και καλα κανουν κατα τη γνωμη μου)

Οσον αφορα τους κιτρινους, ναι το θεμα σηκωνει σηζητηση :beer:

CPANTELO
27/11/2012, 18:36
Το πιο απλό θα ήταν αυτό. Να ζητήσεις να πας εσύ στο κόκκινο.

Από την άλλη μεριά, όσες φορές έκανα τον πλοηγό στο κίτρινο γκρουπ, λίγοι ήταν εκείνοι που μπορούσαν να ακολουθήσουν. Οπότε προσάρμοζα ανάλογα την ταχύτητα ώστε να υπάρχει συνοχή.

Το οτι δεν αλλαξα group ητανε το μεγαλυτερο μου λαθος και πανω απ'ολα φταιω εγω το παραδεχτηκα απο την 1η στιγμη.Θα ελυνα με τη μια ολα τα προβληματα μου απλα μου ειχε σκαλωσει οτι 1η φορα σερρες ας κατσω στ'αβγα μου καλυτερα και ας μην προσπαθησω να ακολουθησω τους γρηγορους....Δεν πειραζει να ειμαστε καλα και να εχουμε λεφτα και οταν ξαναπαω δεν θα κανω το ιδιο λαθος!

Για τον πλοηγο η ενημερωση ηταν δεν κανουμε προσπερασεις κατα τη διαρκεια των 2 γυρων οποτε εαν απο πισω σου ηταν καποιος πιο αργος λογικο να γινεται αυτο....εγω παντως μετα το 1ο session δεν ξαναεκανα το λαθος να βγω στους γυρους προθερμανσης....

:beer:

italianos
29/11/2012, 23:32
οι 2 γυροι που γινοντε για να ζεστανουν λαστιχα ειναι εκτος 20σαλεπτου οποτε οι κουβερτομενοι μπορουν να μπουν μετα απο τους 2 γυρους ζεσταματος.
Τωρα στο να καταργηθουν οι 2 γυροι πιστευω οτι ειναι λαθος μιας και οι περισσοτεροι δεν εχουν κουβερτες σε πρασινο και κιτρινο γκρουπ, και τα περι ημαστε μεγαλα παιδια ...κ.τ.λ
η μαλακια δεν θελει πολυ για να γινει και δεν νομιζω οτι ερχετε κανενας με σκοπο να σαβουριαστει ,αλλα οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι shit happens
Οταν καποιος μπαινει αραια και που και δεν ειναι μονιμος κατοικος πιστας τοτε ισως παρασυρθει λιγο παραπανω και τοτε γινετε οικοπεδουχος, και γιαυτο τα παιδια επιβαλουν το ζεσταμα ,και οχι ΜΟΝΟ.

CPANTELO
29/11/2012, 23:47
οι 2 γυροι που γινοντε για να ζεστανουν λαστιχα ειναι εκτος 20σαλεπτου οποτε οι κουβερτομενοι μπορουν να μπουν μετα απο τους 2 γυρους ζεσταματος.
Τωρα στο να καταργηθουν οι 2 γυροι πιστευω οτι ειναι λαθος μιας και οι περισσοτεροι δεν εχουν κουβερτες σε πρασινο και κιτρινο γκρουπ, και τα περι ημαστε μεγαλα παιδια ...κ.τ.λ
η μαλακια δεν θελει πολυ για να γινει και δεν νομιζω οτι ερχετε κανενας με σκοπο να σαβουριαστει ,αλλα οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι shit happens
Οταν καποιος μπαινει αραια και που και δεν ειναι μονιμος κατοικος πιστας τοτε ισως παρασυρθει λιγο παραπανω και τοτε γινετε οικοπεδουχος, και γιαυτο τα παιδια επιβαλουν το ζεσταμα ,και οχι ΜΟΝΟ.

Γεια σου ρε σπυρο τρελιαρη!!!!
Αντε να δουμε ποτε θα ξαναπαμε μου εχει λειψει πολυ!!!

:beer::beer:

italianos
30/11/2012, 23:11
υπομονη η ανοιξη ειναι κοντα!

:beer::beer::beer:

888hayabusa
16/12/2012, 22:05
Διάβασα τα μηνύματα παραπάνω και πιστεύω ότι όλοι περάσατε καλά , απλά κάποιοι περιμένατε περισσότερα από τη διοργάνωση .. Αυτό είναι όλο..Το σημαντικότερο όλων είναι ότι γυρίσατε όλοι όρθιοι σπίτια σας.

Όσο για κάποια παράπονα με αργούς και γρήγορους σε ίδιο γκρουπ έχω να πω ότι η πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών έχει 12 μέτρα πλάτος στις στροφές και 15 στην ευθεία
http://www.serrescircuit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=135

οπότε αν είσαι γρηγορότερος από κάποιον άλλο βρίσκεις τρόπο να περάσεις.

CPANTELO
17/12/2012, 12:09
Καλα δεν ειναι τοσο απλο και το ξερεις.....σκοπος ειναι να μην τρομαζεις και αυτον που προσπερνας και βγει εξω....
Στις σερρες εχεις 2 ευκολα σημεια να προσπερασεις με ασφαλεια,στη κ1 στα φρενα και στη κ13 στην ειδοδο.Οπουδηποτε αλλου πρεπει να χωθεις και να βγαλεις τον προπορευομενο εκτος γραμμης....βαλε και τα χλμ που ειναι και περισσοτερα απο τα μεγαρα οποτε το ατυχημα δεν ειναι μακρια ειδικα εαν ο αλλος τρομαξει!

asos
25/12/2012, 14:31
κ ενα video απο το racebike

http://www.youtube.com/watch?v=KSHs9nZleVY

asos
25/12/2012, 14:32
part2

http://www.youtube.com/watch?v=pjyVAubWr7E

sapila racing
25/12/2012, 15:46

http://http://www.youtube.com/watch?v=KSHs9nZleVY

Πολύ ωραία video! Για να τα δείς όμως θέλει να βγαλεις τα διπλά http.

1ο εδω

και 2ο εδω

Εσύ είσαι?
Απ οτι βλέπω ο 'οδηγός μας' είναι με R1, και νομίζω οτι αν δεν έκανε συνέχεια το ίδιο λάθος στην 2 να κλεινει νωρίς μεσα και να διορθώνει (το κάνω κι εγω πολλες φορές) μάλλον θα τον πέρναγε τον 'Rossi' με την κιτρινη φόρμα μπροστά.
Εχανε στην 2 και τον μάζευε 11-12-13
Το Kawasaki που σας πέρασε ήταν αλλού ,μαλλον ο Zizel (παλιός Fazerakis) ειναι, και ο άλλος που κοίταξε κιόλας πριν μπεί στην 1 μην ενοχλήσει ήταν κι αυτός πιο γρήγορος. To επίπεδο είναι ψηλό αλλά με σεβασμό! Μπράβο σας.

Ευχαριστώ για το video. Ειναι για μένα πολύ κατατοπιστικό αφού βλέπω τι γίνεται οταν πας πιο γρήγορα. :beer:

asos
25/12/2012, 16:26
ok το διορθωσα το video.
ναι εγω οδηγω κ σιγουρα ενα απο τα πολλα λαθη που κανω ειναι οτι την 2 την κλεινω πολυ νωρις.
οσο αναφορα το kawasaki ηταν ο zizel :a23:.

harris_x
25/12/2012, 17:16

http://http://www.youtube.com/watch?v=KSHs9nZleVY (http://www.youtube.com/watch?v=KSHs9nZleVY)

part2

http://http://www.youtube.com/watch?v=pjyVAubWr7E (http://www.youtube.com/watch?v=pjyVAubWr7E)
:a23::a23:

:beer::beer::beer::beer::beer::beer:

TROOPER
25/12/2012, 19:28
.......

νικο :beer::beer::beer::beer:

τον μαζευεις απο την 8 μεχρι και τη 13 και σου την κανει βασικα στην 2, στην 14, στην 15 και στην 16.

μπραβο ρε μλκ....1000 μπραβο!!!!:)

devil's animal
25/12/2012, 20:40

part2

ωραια video μαν...
για μενα (οπως ειπε ο Αρης) θα επρεπε την 2 να την κλεινεις αργοτερα και πιο αποτομα και να πατας πανω στο κερμπ στο S στην 7, κατα τ'αλλα πολυ στρωτη οδηγηση και μπραβο σας...
:beer::beer::beer:

chducos1
28/12/2012, 13:16
ok το διορθωσα το video.
ναι εγω οδηγω κ σιγουρα ενα απο τα πολλα λαθη που κανω ειναι οτι την 2 την κλεινω πολυ νωρις.
οσο αναφορα το kawasaki ηταν ο zizel :a23:.

εγω πιστευω οτι πρεπει να αδυνατησεις

888hayabusa
02/01/2013, 14:05
Ωραίο τρενάκι μπράβο..